Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Οι Έλληνες συνθλίβονται από το νέο σύμφωνο Μολότοφ – Ρίμπεντροπ

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής
Ένα νέο σύμφωνο Μολότοφ – Ρίμπεντροπ είναι παρόν, για να δώσει φρικτό τέλος στην Ελληνική Μεταγιουγκοσλαβικότητα. Τι εννοούμε με τον όρο Μετα-Γιουγκοσλαβικότητα, για να είναι σαφές στους αναγνώστες μας. Το τέλος της Γιουγκοσλαβίας, μίας σημαντικής βιομηχανικής χώρας, αντίπαλος των Γερμανικών εξαγωγών και μεγάλος αγροτροφικός παράγοντας της Ευρώπης, διαλύθηκε από το σύστημα Κλίντον και τους Ουαχαμπίτες του Πολιτικού Ισλάμ, της Σαουδικής Αραβίας.

Καταρρέουν οι Δημοκρατικοί. Αγώνας για να περιορίσουν το εύρος της ήττας τους!


ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ Μαρία Πολυζωίδου – Δημοσιογράφος
Όταν έχεις κοινωνικό ρεύμα και η πολιτική σου ατζέντα γίνεται αποδεκτή από το εκλογικό σώμα, δε χρειάζεται να καις τις Αμερικανικές πόλεις μέσω της Αντίφα και των BLM, ούτε εργαλειοποιείς τον κορωνοϊό για να προσκομίσεις πολιτικά οφέλη. Δεν σου χρειάζεται!
Επειδή, όμως, η κατάρρευση του Δημοκρατικού κόμματος στο κοινωνικό σώμα είναι τεράστια, κάνουν σπασμωδικές κινήσεις για να δείξουν, ότι ακόμα έχουν κοινωνικά ερείσματα και δυναμική.

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ TEST ΧΡΩΜΟΣΩΜΑ 8 DNA

Αυτό είναι το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Αυτοκίνητο... βίντεο

Ο Νίκος Θεολόγος που είχε εργαστεί στην αυτοκινητοβιομηχανία Ford ξεκίνησε να το φτιάχνει το 1908 και το ολοκλήρωσε λίγα χρόνια αργότερα όταν συναρμολόγησε τα διάφορα μέρη του αυτοκινήτου αλλά και τον κινητήρα και προέρχεται από μία μοτοσικλέτα BSA. Στο ιστορικής σημασίας video, μιλά ο εγγονός του Νίκου Θεολόγου που έχει και το ίδιο όνομα και επιβεβαιώνει όσα είναι γραμμένα στα βιβλία. Το συγκεκριμένο όχημα, την ύπαρξη του οποίου ελάχιστοι γνωρίζουν, συναρμολογήσαμε και «ανακατασκευάσαμε» μετά από πολλές εβδομάδες το 2020.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters