Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

12 Φυσικές Θεραπείες Για Τον Υποθυρεοειδισμό

 
Οι 15 φυσικές θεραπείες που ακολουθούν, μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τον έλεγχο των ορμονών που παράγονται από τον θυρεοειδή σας, αλλά δεν ενδείκνυνται για όλες τις περιπτώσεις. Για τις σοβαρές καταστάσεις δυσλειτουργίας του θυρεοειδούς, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας για σωστές συμβουλές και θεραπεία.

ΠΩΣ θα Ρυθμίσετε τον Θυρεοειδή σας ώστε να ΚΑΙΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ το ΛΙΠΟΣ και να Ενεργοποιήσετε τον Μεταβολισμό σας!


 

Οι ορμόνες του θυρεοειδή είναι αποτέλεσμα της λειτουργίας του θυρεοειδή αδένα – ο οποίος είναι ένας ενδοκρινής αδένας σε σχήμα πεταλούδες στο κάτω μέρος του λαιμού από την μπροστινή πλευρά.

Οι δύο ορμόνες του θυρεοειδή – η τριιωδοθυρονίνη και η θυροξίνη – είναι γνωστές και ως Τ3 και Τ4. Η Τ4 μετατρέπεται σε ενεργή Τ3 στα κύτταρα και φτάνει στα όργανα του σώματος με το αίμα.

Φτιάξτε ΑΥΤΟ και Διώξτε την Νικοτίνη από τα Πνευμόνια σας, Ρυθμίστε Θυρεοειδή, Μειώστε Χοληστερίνη και Ζάχαρο

 

Σουσάμι: Μία εξαιρετικά θρεπτική τροφή

Οι ευεργετικές δράσεις του σουσαμιού γενικότερα στον ανθρώπινο οργανισμό περιγράφονται παρακάτω:

Αντιυπερτασική – Αντιθρομβωτική δράση:

Το συστατικό σησαμίνη το οποίο περιέχεται στο σουσάμι αναστέλλει τόσο την αύξηση της πίεσης όσο και τη δημιουργία εγκεφαλικών θρόμβων.

Το Mυστικό των Mυστικών - 666 και συνειδησιακό άλμα!

Καθώς ο καιρός για την πλήρη μετουσίωση της πραγματικότητας μας με την απελευθέρωση της συνείδησης μας πλησιάζει, ολοένα και μεγαλύτερες αλήθειες και κρυμένα μυστικά βρίσκουν το δρόμο τους προς τη δημοσιότητα.

Βέβαια όπως και για πολλά άλλα θέματα το ζήτημα είναι να προσέξει κανείς τις αποκαλύψεις αυτές και να κάνει τις απαραίτητες συνδέσεις για να δει τη μεγαλύτερη εικόνα.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ 4/1/2015. ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!! ''SORRASFM''


Η Αμερικανίδα που πήγε κόντρα σε όλους και μίλησε για την πραγματική ιστορία των Ελλήνων


του Κίμωνα Χαραλάμπους

Μιας και είναι καλοκαίρι με τον ήλιο να καίει θα σας πάμε ένα
 δροσερό ταξίδι γνώσης στην ιστορία των Ελλήνων. Αφού δεν μας τα
μαθαίνουν στα ελληνικά σχολεία, θα μας τα μάθουν οι ξένοι!

Η Ενριέττα Μερτζ, νομικός, γεννήθηκε το 1898 και πέθανε το 1985 σε ηλικία 89 ετών.

"ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ"

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ 
Τι τύχη μπορεί να αξίζει η πλειοψηφία ενός λάου όταν μένει απαθής απέναντι σε ανθρώπους που τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισ

Είναι τέτοιο το θράσος των εντεταλμένων που νιώθοντας μεγαλη ασφάλεια "ξεφουρνίζουν" κατάμουτρα πλέον τα σκοτεινά σχεδια τους.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters