Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Σοβαρή καταγγελία: Σε λογαριασμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου τα χρήματα για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Είχαν συγκεντρωθεί από ”περιφορά δίσκων” σε ενορίες της Αρχιεπισκοπής Αμερικής

Σε μια σοβαρότητα καταγγελία την οποία μεταφέρουμε με πάσα επιφύλαξη χωρίς να υιοθετούμε και αναμένουμε την επίσημη αντίδραση του Φαναρίου, προβαίνει το ομογενειακό ιστολόγιο kalami.us. Σύμφωνα λοιπόν με την καταγελία τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθεια στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές του Ιολίου στην Αττική μπήκαν σε λογαριασμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Οι εταιρείες που κυβερνούν την Ευρώπη!


Τα πανίσχυρα λόμπι που δρουν ανεξέλεγκτα εκφράζοντας τις βουλές του χρηματοπιστωτικού τομέα και των πολυεθνικών της ενέργειας, των φαρμάκων και των τροφίμων είναι τα πραγματικά αφεντικά της σημερινής Ε.Ε.

∆υστυχώς, δεν πρόκειται για θεωρίες συνωµοσίας, αλλά για την τραγική πραγµατικότητα που χαρακτηρίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου οι δοµικές, οι θεσµικές αποφάσεις σε όλους τους κρίσιµους τοµείς λαµβάνονται κάτω από την ισχυρή πίεση - καθοδήγηση των συµφερόντων που εκπροσωπούν τους µετρηµένους στα δάχτυλα µεγάλους παίκτες των αγορών.

ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;


screenshot-3ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

Πλήρης κατάλογος τραπεζών που ανήκουν και ελέγχονται από τους Ρόθτσαϊλντ


Ολοένα ένας μεγάλος αριθμός των ανθρώπων συνειδητοποιεί ότι το 99% του πληθυσμού της Γης ελέγχεται από μια ελίτ 1% - αλλά ξέρατε ότι μία οικογένεια, η Ρόθτσαϊλντ, διοικεί τα πάντα, ακόμα και την ελίτ 1%;
Πίσω από τις σκηνές η δυναστείας Ρόθτσαϊλντ είναι αναμφισβήτητα το πιο ισχυρή γραμμή αίματος (οικογένεια) στη Γη και ο εκτιμώμενος πλούτος τους είναι περίπου 500$ τρισεκατομμύρια.

Η Εφορία αναγνώρισε τις «χρυσές μετοχές» της Τράπεζας Ανατολής!

Πρώτη δημοσίευση 6 Οκτ 2011 
Ένα σημαντικό βήμα για την αναγνώριση των «χρυσών μετοχών» της Τράπεζας της Ανατολής, έγινε την Παρασκευή (14/10) από τον ελληνικό Δημόσιο. Η Γ’ Δ.Ο.Υ. της Πάτρας επί της ουσίας αναγνώρισε την αξία τους, βεβαιώνοντας μάλιστα και τον αντίστοιχο φόρο που αναλογεί.

Ο πατρινός κάτοχός τους  Αρτέμης Σώρρας συνοδευόμενος από το δικηγόρο του είχε καταθέσει υπό τη μορφή δωρεάς τις 4 μετοχές στη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία END για να σωθεί η χώρα από το χρέος.

Ο γιος του Αλογοσκούφη σύμβουλος στην Goldman Sachs! - Πού εργάζονται οι απόγονοι των πρώην «Τσάρων» της Οικονομίας Πηγή: Ο γιος του Αλογοσκούφη σύμβουλος στην Goldman Sachs! - Πού εργάζονται οι απόγονοι των πρώην «Τσάρων» της Οικονομίας | iefimerida.gr

Ο γιος του Αλογοσκούφη σύμβουλος στην Goldman Sachs! - Πού εργάζονται οι απόγονοι των πρώην «Τσάρων» της Οικονομίας 
Κορυφαίες θέσεις σε μεγάλες τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού κατέχουν απόγονοι πρώην «τσάρων» της Ελληνικής Οικονομίας.

Ο γιος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη , ο γιός του πρώην υπουργού Στέφανου Μάνου και η κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου, κάνουν καριέρα στον τραπεζικό τομέα έχοντας ως εφόδιο τις άριστες σχέσεις των γονέων τους άλλα και τα σπουδαία τους βιογραφικά.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


Σε 10 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο εισαγγελέας Ι.Διώτης για απόκρυψη της λίστας Λαγκάρντ!

 
Σε κάθειρξη δέκα ετών καταδίκασε ομόφωνα τον εισαγγελέα Ιωάννη Διώτη το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας για την κακουργηματική πράξη της απόκρυψης της λίστας Λαγκάρντ και της απώλειας τεράστιων εσόδων από το κράτος, μια υπόθεση την οποία χειρίστηκε ως επικεφαλής του ΣΔΟΕ. 

Tο δικαστήριο τον έκρινε ένοχο επειδή δεν αξιοποίησε τα στοιχεία που περιελάμβανε η λίστα των Ελλήνων καταθετών στην τράπεζα HSBC της Γενεύης, αναγνωρίζοντας πως οι ενέργειές του έγιναν για να ωφεληθούν, δηλαδή για να μην ελεγχθούν, τα 2.059 πρόσωπα της λίστας.

ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΟΙΤΗΤΗ ΜΟΥ…

 
Μικρέ μου μαθητή και νεαρέ μου φοιτητή…

Νά’ ξερες με πόσο πόνο γράφω αυτές τις σκέψεις μου για σένα…

Εσένα, που είσαι ο γιος μου και η κόρη μου, το μέλλον αυτού του τόπου και που εσύ θα χαράξεις την πορεία του, ανοδική ή καθοδική, αναλόγως με τις πεποιθήσεις σου και τις πράξεις σου.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΟΛΑΚΟΥ…

-ΓΙΑΓΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ?

-ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΣΑΝ.. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ..

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ ΣΑΚΛΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ!!! Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΑΠΕΝΑΝΤΙ !!! ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ «ΑΠΕΝΑΝΤΙ» ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΡΑΝΕΙΣ….!!

ΠΗΓΗ: https://esypeiraia2.blogspot.com/2018/10/blog-post_24.html

Εισαγγελική έρευνα για τη Ν.Δ. που δεν πληρώνει Δ.Ε.Η. και χαράτσι!!!

 
(ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥ ΑΡΘΡΟΥ)

Εισαγγελική έρευνα για το χρέος του μισού και πλέον εκατομμυρίου της Νέας Δημοκρατίας προς τη ΔΕΗ, για το κτίριό της στη Συγγρού, το οποίο αποκάλυψε το Hot Doc πριν από περίπου δύο μήνες, διενεργεί ο εισαγγελέας πρωτοδικών Αθηνών Αριστείδης Κορέας.

Παραιτηθείτε, κ. Γαβρόγλου! Δεν δικαιούστε να περιφρονείτε τον ορθόδοξο λαό.

 
Του Βασιλείου Π. Κερμενιώτη – Δεν δικαιούστε να περιφρονείτε τον ορθόδοξο λαό.

Παραιτηθείτε, κ. Γαβρόγλου! Δεν δικαιούστε να περιφρονείτε τον ορθόδοξο λαό.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΓΟΝΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

1. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

14 Ελληνικές Επιγραφές στο εξωτερικό, που αξίζει να αναφερθούν


1. Το έμβλημα της 300ης σειράς των »βατραχιών» της Αμερικής (US NAVY SEALS), είναι, όπως βλέπετε στην εικόνα Ελληνικό

2. Στο πανεπιστήμιο του Τέξας υπάρχει ένα από τα σημαντικότερα αποφθεγματα του Δημόκριτου :

" …. βούλεσθαι μᾶλλον μίαν εὑρεῖν αἰτιολογίαν ἢ τὴν Περσῶν οἱ βασιλείαν γενέσθαι…"

(προτιμούσε να βρει μία ερμηνεία για ένα φαινόμενο, παρά να γίνει δικό του το βασίλειο της Περσίας).
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters