Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ε. ΣΥ. ΡΟΔΙΩΝ 2: Εχω και πληρώνω! Κληρονόμοι εξ αδιαιρέτου τεράστιας περιουσίας του Εθνους


ΣΩΡΡΑΣ
Η Ελλήνων Συνέλευσις 2 (Ε.ΣΥ. ΡΟΔΙΩΝ 2) Δηλώνει ότι ουδέμία σχέση έχει με οποιοδήποτε κίνημα «δεν πληρώνω» ….

Με την ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ λέμε ότι ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!!!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Αγαπητοί Συνέλληνες πρέπει όλοι να καταλάβουμε κάτι πολύ σημαντικό, δεν υπάρχει κρατική περιουσία,το κράτος είναι ο διαχειριστήςπου το Έθνος έχει ορίσει για να διαχειρίζεται την Εθνική του περιουσίακαι είναι υποχρεωμένο να την διαφυλάξει και να την παραδώσει αν όχι όπως την παρέλαβε καλύτερη …..

Τα τελευταία πεντε χρόνια οι κυβερνήσεις-διαχειριστές με πρόφαση το χρέος παραδώσανε ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ (ΦΕΚ Α 18 2013 , ΦΕΚ Α 262 2014 κτλ) την Εθνική μας περιουσία πράγμα το οποίο απογορεύεται από το αναγκαστικό δίκαιο όπως και αναφέρεται σε συγκεκριμένα άρθρα στα παραπάνω ΦΕΚ που αποτελούν τα Μνημόνια-Αναγκαστικούς Νόμους ….
Σύμφωνα με παγκόσμιες συμφωνίες και νόμους (ΦΕΚ 315 17.12.1945) το Ελληνικό ‘Εθνος και κατ’ επέκτασιν οι πολίτες ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ είναι εξ αδιαιρέτου κληρονόμοισε τεράστια κληρονομικά κεφάλαια τα οποία βρίσκονται σε αποθεματικούς λογαριασμούς κληρονομικού δικαίου μέσα στην Ελλάδα ( παγκόσμιος ισολογισμός καταπιστεύματος του 2007 http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html ) τους οποίους υπογράφουν οι εκάστοτε εκπροσώποι κάθε κράτους μέλους του ΟΗΕ ( Ελλάδα : Πρόεδρος της Δημοκρατίας Καρολος Παπούλιας, Υπουργός Οικονομικών Γεώργιος Αλογοσκούφης και ο Πρέσβης στον ΟΗΕ Αδαμάντιος Βασιλάκης ) και επικυρώνουν παγκόσμιοι θεσμοί (Διεθνές Δικαστήριο Δικαιοσύνης, Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο,Διεθνής Ένωση Εισαγγελέων, Διαιτησία Δικαστηρίων του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου,Διεθνλης Οργάνωση Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς,Ιντερπόλ κ.τ.λ. )

Βάσει του ΦΕΚ 315 17.12.1945 λοιπόν, η Ελλάδα κατέβαλε την αύξηση της εισφοράς της, ύψους 1.327,1 εκατ. SDRή περίπου 1,64 δις ευρώ στις 1 Φεβρουαρίου 2016 ( ΦΕΚ Β 153 1.2.2016), και βάσει του ιδίου ΦΕΚ 315 17.12.1945 στο εκδοθέν ΦΕΚ 2880 29 12 2015 με ένα εκ των θεμάτων «Καταγραφή Ειδικών Τραβηκτικών Δικαιωμάτων (SDR) του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου» έγινε καταγραφή στα έσοδα του κρατικού προυπολογισμού έτους 2015 με ΚΑΕ 6731 «Έσοδα από την κατανομή ειδικών τραβηκτικών δικαιωμάτων (SDR) από το Δ.Ν.Τ.» ποσού ΕΥΡΩ 994.617.965,37 κτλ.

Τα παραπάνω ΦΕΚ δεν αποτελούν προιόντα φαντασίας και συνομωσιολογίας αλλά είναι αποδείξεις πραγματικών γεγονότων κατεγραμμένων σε Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, ότι πιο επίσημο δηλαδή. Σε πρόσφατο δημοσίευμα στην εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου» ο υποτιθέμενος δημοσιογράφος Ελευθέριος Ρήνος ισχυρίζεται ότι την συνθήκη του Μπρέντον Γούντς κατήργησεο Νίξον το 1971. Οποιοσδήοποτε όμως διαβάσει τα παραπάνω πρόσφατα ΦΕΚ θα διαπιστώσει την αναλήθεια αυτού του ισχυρισμου, εμείς μιλάμε ΜΟΝΟ με αποδείξεις.Επίσης ο ίδιος υποτιθέμενος δημοσιογράφος προσβάλει την δικαιοσύνη λέγοντας πως η τελεσίδικη δικαστική απόφαση 67650/28.6.2013 ( http://alfeiospotamos.gr/?p=6436 ) που πιστοποιεί την ύπαρξη των 600δις βγήκε έπειτα απο δίκη παρωδία. Βάσει αποδεικτικών στοιχείων βγήκε η αθωωτική δικαστική απόφαση υπάρξεως της κατάθεσης των 600 δις υπέρ της Έλληνικης Δημοκρατίας. Για τέτοια προσβόλη βέβαια θα έπρεπε να παρέμβει Εισαγγελέας.

Παρακαλούμε τους αμφισβητίες να παρουσιάσουν επίσημες αποδείξεις για όσα ισχυρίζονται και να μην παραμυθιάζουν τον Ροδιακό λαο. Οποιοσδήποτε μπορεί να λέει ότι θέλει χωρίς αποδείξεις ή να λέει ότι μίλησε κατά την διάρκεια της εκπομπής «Ζούγκλας» με το ειδικό τμήμα του Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής, ενώ την δικαιοδοσία ελέγχου σε τέτοιο επίπεδο έχει μόνο ο Υπουργός Οικονομικών ή ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Στον Δήμο Ρόδου έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση χρηματοδότησης από το καταπίστευμα (κληρονομικό πλούτο του Ελληνικού Έθνους) με τις εγγυήσεις του Αρτέμη Σώρρα δύο φορές με Αρ.Πρωτ. 11114 Γ’ στις 10 Μαρτίου 2014 και με Αρ.Πρωτ. 102243 στις 30.10.2016 με υπογραφές 250 δημοτών αλλα και έγινε επίσημη ενημέρωση από την Διευθύνων Σύμβουλο του Πολιτικού Φορέα με την επωνυμία«Ελληνων Συνέλευσις» κα Βικυ Χαραλάμπους στις 27/10/2016 παρουσία αντιδημάρχων.

Ο παραπάνω υποτιθέμενος δημοσιογράφος λοιπόν, στο ίδιο δημοσίευμα που προαναφέραμε, γιακαθαρά για λόγους εντυπωσιασμού,προσβάλει εκατοντάδες πολίτες της Ρόδου με διάφορους χαρακτηρισμούς,με ανακρίβειες, ανυπόστατα,αναπόδεικτα και αμφισβητεί δημόσια έγγραφα και τις υπογραφές κυβερνώντων. Του απαντάμε δημόσια για οτιδήποτε ισχυρίζεται να πάει στην δικαιοσύνη με ότι στοιχεια έχει, εάν έχει!!! Να καλέσει Εισαγγελέα για να εξετάσει την υπόθεση! Βάζουμε ένα τέλος στην παραπληροφόρηση και δηλώνουμε ότι γνωρίζουμε βάσει των αποδεικτικών στοιχείων που κρατάμε στα χέρια μας.

Από αυτούς λοιπόν τους αδιαμφησβήτιτους καταπιστευματικούς λογαριασμούς κληρονομικού δικαίου, δίνουμε εντολή ως ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ-ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ να εισπράξει η κυβέρνηση τις όποιες οφειλές έχουμε η πρόκειται να προκύψουν στο μέλλον καθώς και στο κατά κεφαλήν χρέος που μας αναλογεί ως έλληνες πολίτες (47,636 €)

Ως εκ τούτου λοίπον στις 9/2/2016 η Ελλήνων Συνέλευσις Ροδίων 2 και η Ελλήνων Συνέλευσις Καλλιθέας Ρόδου καταθέσανε 40 Εξώδικες Δηλώσεις-Εντολές-Εξουσιοδοτήσεις στην ΔΟΥ Ρόδου και στον ΟΑΕΕ Ρόδου να εκτελέσει την διαδικασία. Συνολικά μαζί με την Ελλήνων Συνέλευσις Ροδίων 1 κατατέθησαν 54 Εξώδικες Δηλώσεις-Εντολές-Εξουσιοδοτήσεις στο νησί μας.
Υπάρχουν γύρω στα 145 γραφείαΜη Κυβερνητικών Οργανισμών Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με την επωνυμία «Ελλήνων Συνέλευσις» τα οποία ιδρύουν και ανήκουν σε δημότες της κάθε περιοχής. Την συντήρηση των γραφείων αυτών αναλαμβάνουν τα μέλη σε αντίθεση με μικροκομματικές τακτικές χρηματοδοτήσεως και ουσιαστικά εξαγοράς συνηδείσεων που λαμβάνουν τόσα χρόνια στην χώρα μας,και είναι ο κύριος λόγος της κατάντιας αυτού του τόπου. Έξω απο κόμματα,δόγματα και χρώματα λοιπόν και με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδος ορκιζόμαστε να μην προδώσουμε την πατρίδα και τους συνέλληνες μας όπως επίσης και στις Αξίες που διέπουν διαχρονικά την ιστορία του Ελληνικού Έθνους.

Καλούμε λοιπόν τους συνδημότες μας να περάσουν από τα γραφεία μας που βρίσκονται στην Κοδριγκτώνος 62 & Παναγούλη ( Ε.ΣΥ. ΡΟΔΙΩΝ ) και Ερυθρού Σταυρού 2 ( Ε.ΣΥ. ΡΟΔΙΩΝ 2 & Ε.ΣΥ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΡΟΔΟΥ ) να δούνε ιδίοις όμασιν τις αποδείξεις.Εμείς μιλάμε ΜΟΝΟ με αποδεικτικά στοιχεία «η γνώση είναι δύναμις»γνωρίζουμε πολύ καλά τι κάνουμε και ποιόν πολεμάμε,πρέπει να σταματήσουμε να φοβόμαστε και να διεκδικήσουμε τα δικά μας και τα δίκαιά μας.Το χρωστάμε σε αυτούς που φύγανε αλλά και σε αυτούς που θά ‘ρθουν….

Υπενθύμιση: Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
  http://www.dimokratiki.gr/?p=207083



http://www.dimokratiki.gr/13-02-2016/e-si-rodion-2-echo-ke-plirono-klironomi-ex-adieretou-terastias-periousias-tou-ethnous/


 Πηγή:www.dimokratiki.gr


 Πηγή:www.dimokratiki.gr

HOT SPOTS, ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ.



Δηλαδή η πολύ αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας, σε συνεργασία με την πολύ ναζιστική »Ενωμένη» Ευρώπη αποφάσισαν να κάνουν την χώρα στρατόπεδο συγκέντρωσης καθε είδους μεταναστών και προσφύγων, για να μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι ο γερμανός, ο γάλλος, ο δανός, και οι λοιποί δορυφόροι τους.

Αυτό μαζί με το υπόλοιπο πακέτο της βίαιης εξαναγκαστικής φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, το κυριολεκτικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, και το ουσιαστικό χάρισμα των πλουτοπαραγωγικών της ενεργειακών πηγών της παραχώρησης δικαιώματος στο ΝΑΤΟ της »φύλαξης» του Αιγαίου δεν συνιστούν τίποτε άλλο παρά ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. 

Το έγκλημα αυτό υφίσταται, δεν είναι ρητορικό, και επιδέχεται δίκης και καταδίκης στην έσχατη των ποινών σε καιρό ειρήνης ή λαϊκό δικαστήριο και άμεση εκτέλεση της ποινής σε καιρό πολέμου ή κατοχής όπως σήμερα.

Πέρα όμως από το ποιόν και την τύχη που αξίζει στους προδότες, η ουσία παραμένει.
     
Και αυτή είναι πως χωρίς λόγο και αιτία, για ένα αμφισβητούμενο ιδιωτικό χρέος των τραπεζών, που εκ των υστέρων μετατράπηκε σε δημόσιο μία χώρα και ο λαός της μετατρέπονται σε χωματερή προσφύγων και ντόπιων εργαζόμενων, χωρίς να αντιδρά κανείς από τους διεθνείς οργανισμούς όπως είναι  ο ΟΗΕ, η UNESCO, ο WHO (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, η Διεθνής Διαφάνεια οργανισμοί που έχουν ιδρυθεί υποτίθεται ως δεικλίδα ασφαλείας, για να προστατεύσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ιδέα του ουμανισμού παγκοσμίως.

Αποδεικνύεται έτσι ότι σε παγκόσμιο επίπεδο δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη, καμία οργανωμένη άμυνα της ανθρωπότητας εναντίον μιάς ενδεχόμενης επιβολής μιάς Ολικής Δικτατορίας τύπου »Παγκοσμιοποίησης», ή »Νέας Τάξης Πραγμάτων» από τον διεθνή πλούτο.

Οι λαοί παρ’ όλη την τεχνολογική πρόοδο και έναν κατ’ επίφαση πολιτισμό παραμένουν έρμαια, ανυπεράσπιστα υποχείρια των ισχυρών τούτης της γης.

 Η ανθρωπότητα έστω και αν για λίγο κατέβηκε από τα δέντρα, δείχνει να έχει ξανανέβει σ’ αυτά οπισθοδρομώντας προς χρόνους σκοτεινούς, προς εποχές που η αξία της ανθρώπινης ζωής ήταν μηδαμινή.
     
Κι όλη αυτή η επιστροφή στον βίαιο πρωτογονισμό, προς χάρην μερικών εκατοντάδων όντων (όχι ανθρώπων) του πλούτου.

Στην Ευρώπη, μπροστάρης σ’ αυτή την οπισθοδρόμηση η φυλή των Βησιγότθων που έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν κατέβασε και τα δυό της πόδια από τα δέντρα.

Αλλά να βρίσκει και σύμμαχους μέσα στην Ελλάδα;

Ντροπή και όνειδος!

Ο λαός τούτος παρ’ όλες τις αδυναμίες και τα ελαττώματά του πρέπει να δείξει και πάλι τον δρόμο.

Τον δύσκολο δρόμο, αλλά τον ανθρώπινο.

Το έχει κάνει κι άλλες φορές.

Γιατί όχι και τώρα;

Παρολίγον δεύτερη αεροπορική τραγωδία χθές στο Αιγαίο..τουρκικά μαχητικά εισήλθαν σε πορεία σύγκρουσης,με ελληνικό πολιτικό αεροσκάφος!!!Την τελευταία στιγμή αποφύγαμε νέα τραγωδία ασύλληπτων διαστάσεων!!!


Air-to-air_photo_of_a_Sukhoi_Superjet_100_(RA-97004)_over_Italy 
Λίγα λεπτά μετά την δήλωση Καμένου πως αφιερώνει,άκουσον,άκουσον,την συμφωνία με το ΝΑΤΟ,για την περιπολία νατοικών και τουρκικών πλοίων στο Αιγαίο(!!!!),στους τρείς Έλληνες χειριστές που θυσιάστηκαν στην νήσο Κίναρο,οι Τούρκοι του έστειλαν τα δικά τους συγχαρίκια για την χάρη που τους έκανε.Ζεύγος τουρκικών F-16,εισήλθε εσκεμμένα στην πορεία ελληνικού επιβατικού αεροσκάφους το οποίο,εκτελούσε δρομολόγιο απο αεροδρόμιο της Βορείου Ελλάδος,προς την Τουρκία!!!
 
  Απόλυτα ψυχροί οι Τούρκοι πιλότοι,έφτασαν μερικά μέτρα απο το αεροσκάφος,το οποίο αυτόματα ενεργοποίησε τον μηχανισμό αποφυγής σύγκρουσης,ενώ οι πιλότοι μας ξεκίνησαν βίαιους ελιγμούς αποφυγής των τουρκικών αεροσκαφών!!!Ελληνικά μαχητικά που έφτασαν στην περιοχή,κατεδίωξαν τα τουρκικά F-16,εκτός ελληνικού FIR,όπου έλαβε χώρα το όλο σοβαρό επεισόδιο.Αλγεινή εντύπωση προκαλεί,το θάψιμο κυριολεκτικά της είδησης απο το ελληνικό υπέξ και το ΓΕΕΘΑ,προφανώς για να μην ενοχληθούν οι Τούρκοι και οι Αμερικανοί πάτρωνες τους!!!

Σε κάθε άλλο σοβαρό κράτος θα είχε διαταχθεί η κατάρριψη των τουρκικών αεροσκαφών ή τουλάχιστον, η απέλαση του Τούρκου πρέσβη.Αλλά εδώ είναι το βασίλειο της πασιφιστικής αφασίας,όπου ο κρατικός μηχανισμός,ζεί και αναπνέει απο την μέριμνα του για την έγκαιρη λειτουργία των hot spot….
 
 
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/02/blog-post_353.html

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΟΚΑΡΑΝ ΤΟΥΣ…ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

κρητικοι 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Όσο και αν αυτό ακούγεται εντυπωσιακό και όμως τα τουρκικά ΜΜΕ ασχοληθήκαν εκτενώς με την παρουσία των Κρητών αγροτών με τις παραδοσιακές μαγκούρες τους και με την δυναμική τους εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας, δείχνοντας την αποφασιστικότητα τους να υπερασπιστούν τα δίκαια τους και την αγέρωχη παρουσία τους που πραγματικά άφησε έκπληκτους τους Τούρκους.
Αλλά το πιο εντυπωσιακό σε όλη αυτή την παρουσίαση στα τουρκικά ΜΜΕ, είναι ότι κάποιες τουρκικές εφημερίδες δημοσιεύοντας χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την πορεία των Κρητών κρατώντας μια ελληνική σημαία, τους παρομοίασαν με τους Σπαρτιάτες στην διάσημη και πολύ επιτυχημένη ταινία, «300» του Ζακ Σνάιντερ με τον Τζέραρντ Μπάτλερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτό του Λεωνίδα. Μονό που οι 300 έγιναν από τους Τούρκους «1000 Spartalı», δηλαδή οι «1000 Σπαρτιάτες», νούμερο ακόμα πιο εντυπωσιακό!
σπαρτοατες
Συνοπτικά, η ταινία αναφέρεται στα χρόνια των Περσικών Πολέμων, το 480 π.Χ., όταν ο Βασιλιάς της Περσίας, Ξέρξης, απαιτεί την υποταγή της Σπάρτης με αντάλλαγμα να την ανακηρύξει σε κυρίαρχο της Ελλάδας, όταν αυτός επικρατήσει. Οι Σπαρτιάτες όμως, γαλουχημένοι για να θυσιάζονται στο πεδίο της μάχης και όντας ίσως ο πιο ξακουστός για την ανδρεία του στρατός ως τότε, δε μπορούσαν να δεχθούν μία τέτοια προσφορά.
Η μεγάλη γενναιότητα και ο ασύγκριτος ηρωισμός των αρχαίων Σπαρτιατών που τα έβαλαν με ολόκληρη αυτοκρατορία των Περσών, δηλαδή των εισβολέων από την Ανατολή, βρήκε από τους ίδιους Τούρκους τους σημερινούς μιμητές τους στους Κρητικούς αγρότες!
Μονό που θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όπως οι Σπαρτιάτες αγωνιστήκαν με τους Πέρσες, έτσι και οι σημερινοί Κρητικοί αν χρειαστεί θα κατατροπώσουν τους σημερινούς εισβολείς πάλι από την Ανατολή. Αυτή είναι η λεβεντομάννα Κρήτη!
Evet!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δρίτσας: Θα γεμίσουμε όλη την Ελλάδα λαθρομετανάστες - Καμία περιοχή δεν θα γλιτώσει

Δρίτσας: Θα γεμίσουμε όλη την Ελλάδα λαθρομετανάστες - Καμία περιοχή δεν θα γλιτώσει
 
Σοκ προκαλούν σε ολόκληρη την Ελληνική Κοινωνία οι δηλώσεις στο ΑΠΕ του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρή Δρίτσα. Ο αποκαλούμενος και «Σύντροφος Δριτσώφ», που συστηματικά παραποιούσε τις αναφορές του Λιμενικού περί της ποσότητας των λαθρομεταναστών, αναφέρθηκε σε όλες τις πτυχές του ονομαζόμενου ως «προσφυγικού».
 
Παραδέχτηκε την ύπαρξη κινδύνου να εγκλωβιστούν στην Πατρίδα μας εκατομμύρια λαθρομεταναστών....
αν τελικά προκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση το κλείσιμο των συνόρων και ο αποκλεισμός της Ελλάδος. Είπε, πάντως, ότι τα Hot Spot προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς παρά τις αντιδράσεις των Ελλήνων και ότι θα είναι έτοιμα μέχρι τα μέσα του μηνός.
Όσον αφορά την προοπτική εγκλωβισμού εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, η δήλωση Δρίτσα προκαλεί πραγματικά φρίκη, αφού τόνισε ότι η κυβέρνηση, για οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη υπάρξει, θα αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου η διαδικασία διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών να μην επιβαρύνει μονόπλευρα μία η δύο περιοχές, αλλά να διαχυθεί σε όλη την επικράτεια.

Κάπως έτσι αποκαλύπτεται το κοινό σχέδιο Μέρκελ – Τσίπρα, με το οποίο συμφωνούν Μητσοτάκης, Καμμένος και λοιποί πολιτικάντηδες του «συνταγματικού τόξου», ώστε η Ελλάδα να γίνει ένα απέραντο Hot Spot.  Χ.Α.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/02/blog-post_124.html

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ !!! «Στείλτε Φυλακή Μέρκελ, Ντράγκι Και Τραπεζίτες»



ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ… ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ…

Ο Οικονομικός σχολιαστής και επιχειρηματίας, Karl Denninger λέει ό, τι αυτό που συμβαίνει στην ελληνική κρίση χρέους είναι πραγματικά ένα παγκόσμιο πρόβλημα. «Όλες οι χώρες έχουν εμπλακεί στην ίδια θέση. Συμμετέχουν στην ίδια θεμελιώδη απάτη, η οποία κτίζεται για να παραμείνει σε μόνιμη βάση. Είναι η ίδια απάτη που γίνεται και εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εμείς απλά δεν έχουμε αντιδράσει, αλλά θα το κάνουμε. Αυτή είναι μια απάτη. Οι άνθρωποι που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση πρέπει να πάνε στη φυλακή. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αναιρεθεί αυτός ο γόρδιος δεσμός, εκτός αν υπάρξει άρνηση πληρωμής.


Το χρέος δεν υπάρχει περίπτωση να αποπληρωθεί. Όποιος το λέει ψεύδεται και τοποθετεί τον εαυτό του σε αυτούς που συμμετέχουν ενεργά στο έγκλημα», εξηγεί ο Denninger.


Και συνεχίζει: «Πρέπει να αναφερθεί και να ακουστεί παντού ότι από τη λεγόμενη ελληνική διάσωση επωφελήθηκαν πραγματικά μόνο οι μεγάλες τράπεζες, που φέρονται να έλαβαν περισσότερο από το 90% των χρημάτων διάσωσης. Αυτό είναι το όλο θέμα. Δεν υπήρξε καμία πραγματική διάσωση. Αυτή που διασώθηκε ήταν οι Goldmans που συμμετείχαν σε μια ενεργή απάτη… Η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση είναι εξίσου ένοχη. Εδώ είναι η κατώτατη γραμμή, οι άνθρωποι εξαπατήθηκαν.


Μια μεγάλη ιδέα είναι είναι να ξεκινήσουν να εκδίδονται μηνύσεις και να τιμωρηθούν αυτοί που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση την Ελλάδα. Στείλτε φυλακή την Άνγκελα Μέρκελ (καγκελάριος της Γερμανίας), και στη συνέχεια καντε το ίδιο με τον Μάριο Ντράγκι (Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας). Μπορείτε, επίσης, να μηνύσετε όλους τους CEOs των τραπεζών που συμμετείχαν σε αυτό.


Βάλτε τους Φυλακή… Μπορείτε να πάρετε τα ομόλογα και να τα σκίσετε. Ο πόνος που θα εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη πρόκειται να είναι σημαντικός. Ωστόσο, αν δεν αρχίσει η τιμωρία των ανθρώπων που δημιούργησαν και συνεχίζουν να συντηρούν αυτή την καταστροφική πολιτική, τότε πως αλλιώς μπορεί να γίνει μια αποτροπή των πραγμάτων;»


Ο Denninger αναφέρει πως οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή έχουν προβάδισμα για να ακολουθήσουν την ίδια μοίρα με την Ελλάδα. «Όχι μόνο δεν έχει κοπεί τίποτα, αλλά οι δαπάνες της κυβέρνησης επεκτείνονται και το χρέος ανεβαίνει στο διπλάσιο του ποσοστού της οικονομικής παραγωγής. Αυτό πρόκειται να εκραγεί στο πρόσωπό μας. Αν εμείς, ως Αμερικανοί δεν βάλουμε ένα τέλος σε αυτό, πρόκειται να αντιμετωπίσουμε ό, τι η Ελλάδα αντιμετωπίζει τώρα».

 

diaforetiko.gr

http://amphiktyon.blogspot.gr/2016/02/blog-post_934.html

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ. Η Άγκυρα πήρε "θάρρος" μετά την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και στέλνει το "Τσεσμέ" για "έρευνες"... στην Εύβοια!

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΡΒΕΤΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΝΑΥΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ - ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ "ΧΩΡΑΦΙ" ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ. του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Στην πρόκληση του "Τσεσμέ" οι Τούρκοι πρσθέτουν μια νέα εχθρική ενέργεια αφού ιταλικό πλοίο που έχει ναυλωθεί από Ελλάδα και Κύπρο παρενοχλείται από τουρκική κορβέτα στα διεθνή ύδατα ανοιχτά της Καρπάθου η οποία το καλεί να απομακρυνθεί από την περιοχή.
Οι ελληνικές αρχές έχουν στείλει μια φρεγάτα στο σημείο αλλά η τουρκική κορβέτα δεν απομακρύνεται από την περιοχή.....Δεν πέρασαν ούτε δύο ημέρες αφ'ότου η κυβέρνηση προσκάλεσε το ΝΑΤΟ να εμπλακεί στην επιτήρηση του Αιγαίου παραδίνοντας ουσιαστικά το Αρχιπέλαγος προς συνδιαχείρηση με τους Τούρκους και η Άγκυρα θεωρώντας το πλέον δικό της "χωράφι" εξέδοσε νέα NAVTEX με την οποία αμφισβητεί τα ελληνικά χωρικά ύδατα ανάμεσα στην Εύβοια τη Σκύρο και τα Ψαρά και αποστέλλει το ωκεανογραφικό «Τσεσμέ για έρευνες υδρογονανθράκων!
 
Το ωκεανογραφικό «Τσεσμέ» βγάζει εκ νέου η Άγκυρα στο Αιγαίο, λίγες ώρες μετά την αμφισβήτηση της ελληνικής επιχειρησιακής αρμοδιότητας για έρευνες στον χώρο της Κινάρου όπου συνετρίβη το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού με νεκρούς τους τρεις αξιωματικούς που επέβαιναν σε αυτό.
 
Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX με την οποία δρομολογεί τη δέσμευση περιοχών στα διεθνή ύδατα του Κεντρικού Αιγαίου μεταξύ 16ης και 28ης Φεβρουαρίου ανάμεσα στην Εύβοια τη Σκύρο και τα Ψαρά για έρευνες υδρογονανθράκων όπως αναφέρει σαββατιάτικη εφημερίδα.
 
Το «Τσεσμέ» πραγματοποίησε τελευταία φορά έρευνες στο Αιγαίο στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, συνοδευόμενο μάλιστα από δύο τουρκικά πολεμικά πλοία. 
 
Ο σκοπός της Άγκυρας ήταν πάντοτε οι υδρογονάνθρακες του Αιγαίου και στην περιοχή νοτίως της Κρήτης, άλλωστε το πετρέλαιο δεν θα έχει πάντοτε αυτή την χαμηλή τιμή που έχει τώρα.
 
Η τουρκική NAVTEX πρέπει να ακυρωθεί άμεσα από αντίστοιχη ελληνική.  Σημειώνεται ότι η πρόσκληση στο ΝΑΤΟ για εμπλοκή του στο Αιγαίο έγινε από κοινού από Ελλάδα-Γερμανία-Τουρκία.
 
Η Τουρκία επιτυγχάνει τις επιδιωξεις της με αμερικανικές και γερμανικές ευλογίες αλλά-μην το ξεχνάμε-και με ελληνική πρωτοβουλία.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/02/blog-post_712.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters