Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ (26-5-2018)


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ


ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ !!!!

Είκοσι χρόνια στη Δημόσια εκπαίδευση και κάθε πρωί, πηγαίνοντας για το σχολείο μου, ακούω τη φωνή του Κωστή Παλαμά να μου ψιθυρίζει…»σμίλεψε δάσκαλε ψυχές…»
Τεράστιο το έργο του εκπαιδευτικού… Βαριά η ευθύνη που σηκώνει στις πλάτες του… Μπαίνει στην τάξη κρατώντας μια αόρατη σμίλη και σαν τον γλύπτη, καθε μέρα σμιλεύει ψυχές… ψυχές αθώες, τρυφερές γι’αυτό και το κάθε άγγιγμα πρέπει να είναι επίσης τρυφερό και να γίνεται με πολύ προσοχή.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Christine Lagarde


ΠΡΟΣ ΤΟ SITE ΄΄ΕLLIΝΙΚΑ ΗΟΑXΕS΄΄

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ   ΜΑΝΩΛΗΣ.     ΟΙ   ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ   ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΙΚΕΣ   ΡΑΤΣΕΣ    ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ   ΤΟΥΣ   ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ   ΕΔΩ   ΚΑΙ   ΚΑΠΟΙΕΣ   ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ   ΕΧΟΝΤΑΣ   ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ   ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ   ΤΟΝ   ΣΚΟΠΟ   ΧΙΛΙΑΔΕΣ   ΠΟΛΕΜΟΥΣ,   ΧΙΛΙΑΔΕΣ   ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ   ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ   ΤΩΝ   ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ,   ΑΠΕΙΡΕΣ   ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ   ΥΒΡΙΔΙΑΚΕΣ   ΠΟΥ   ΜΟΛΥΝΟΥΝ   ΤΟ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ   ΤΗΣ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,   ΧΙΛΙΑΔΕΣ   ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ   ΑΘΩΩΝ,   ΧΙΛΙΑΔΕΣ   ΜΕΤΑΛΑΞΕΙΣ   ΖΩΩΝ,   ΦΥΤΩΝ,  ΧΙΛΙΑΔΕΣ   ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ   ΙΩΝ   ΠΟΥ   ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ   ΜΑΖΙΚΑ   ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ   ΑΡΙΘΜΟΥΣ   ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ   ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ   ΓΙΑ   ΤΙΣ  ΟΠΟΙΕΣ   ΜΑΛΙΣΤΑ   ΟΙ   ΙΔΙΟΙ   ΣΟΥ   ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ   ΚΑΙ   ΤΟ   ΑΝΤΙΔΟΤΟ   ΤΟ   ΟΠΟΙΟ   ΚΑΙ   ΑΥΤΟ   ΣΕ   ΣΚΟΤΩΝΕΙ   ΑΛΛΑ   ΜΕ   ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ   ΤΡΟΠΟ,   ΠΙΟ   ΑΡΓΟ . . . ΚΑΙ   ΠΟΛΛΑ   ΑΛΛΑ  ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ   ΣΕΝΑΡΙΑ

Copyright: Eργαλείο Λογοκρισίας

Copyright: Eργαλείο Λογοκρισίας 
Copyright vs Clopyright. «Δώστε μου, πάνω απ’ όλες τις ελευθερίες, την ελευθερία να γνωρίζω, να εκφράζω και να επιχειρηματολογώ ελεύθερα κατά συνείδηση.» Τζον Μίλτον

«Απ’ όλα τα εργαλεία του ανθρώπου, το πιο εκπληκτικό είναι, χωρίς αμφιβολία, το βιβλίο. Τα άλλα είναι προεκτάσεις του σώματός του. Το μικροσκόπιο και το τηλεσκόπιο είναι προεκτάσεις της όρασής του, το τηλέφωνο, προέκταση της φωνής του, έχουμε επίσης το αλέτρι και το ξίφος, που είναι προεκτάσεις του χεριού του.
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters