Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

… ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ … ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ……..
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ…….
ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ……
ΔΗΛΑΔΗ……

Ιράν και Ρωσία φέρνoυν τα πάνω κάτω σε Ασία και Ευρώπη: Ενοποιούν το τραπεζικό σύστημα πληρωμών – Ακολουθεί και η Τουρκία;

Ιράν και Ρωσία βρίσκονται στη διαδικασία ενοποίησης των τραπεζικών συστημάτων πληρωμών τους τινάζοντας στον αέρα το δυτικό τραπεζικό σύστημα το οποίο υποβαθμίζεται συνεχώς στην Ασία ενώ την ίδια στιγμή οι Υπουργοί Άμυνας Πεκίνου και Τεχεράνης συμφώνησαν για την δημιουργία αμυντικής συμμαχίας αποστέλλοντας «μήνυμα» στην Ουάσιγκτον .

Κοινωνικό μέρισμα σε Ινδούς, Αιγύπτιους, Αλβανούς και… Γερμανούς!

Ινδοί, Αιγύπτιοι Φιλιππινέζοι, Αλβανοί, Βούλγαροι και άλλοι θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα καθώς θα δοθεί σε πολίτες με 172 υπηκοοτήτων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που προυσίασε η τηλεόραση του alpha προκύπτει πως:
9.700 που έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα είναι από Ινδία, Μπαγκλαντές, Σρι Λάνκα, Αίγυπτο και Φιλιππίνες, άλλοι 400 από την Κίνα που εργάζονται στην Ελλάδα.

Το θείο βρέφος γεννήθηκε πράγματι στη φάτνη, αλλά το... 330 πχ και ήταν ο Διόνυσος!

ΦΩΤΟ: Το θείο βρέφος γεννήθηκε πράγματι στη φάτνη, αλλά το... 330 πχ και ήταν ο Διόνυσος!

 Το θείο βρέφος γεννήθηκε πράγματι στη φάτνη, αλλά το... 330 πχ και ήταν ο Διόνυσος που αποκαλούταν "σωτήρ" και "θείο βρέφος"

Ηλιούγεννα - Το αρχαίο Ελληνικό έθιμο των Χριστουγέννων... Το σπήλαιο του Πάνα ήταν η αρχαία φάτνη, τα γενέθλια του θεού Ήλιου και το άρμα του Φωτοφόρο Απόλλωνα-Ηλίου που έγινε έλκηθρο, τα κάλαντα Ειρεσιώνη, που αναφέρεται ήδη απόαπο την εποχή του Όμηρου, τα αρχαιοελλήνικά έθιμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου και της βασιλόπιτας.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters