Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» 1/7/2902(2018)

Andreas Kamperis
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ, ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ... 
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ("ΘΕΜΑ" 1/7/18, ΣΕΛ. 32) ΦΟΒΗΘΗΚΑΝΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΟΡΝΙΑ! 
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΘΕΜΑ" ΒΑΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΑΝ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ "ΚΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ" -ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ....

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»  1/7/2018
 
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΩΚΟΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΦΥΛΑΚΗ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΩΒΡΑΚΟ ΕΒΡΑΪΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ. ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΕΣ !!!

Στη λατινική Νότιο Αμερική, ζεί και βασιλεύει το Ελληνικό Πνεύμα!
Στην Ουρουγουάη υπάρχουν χιλιάδες Ουρουγουανοί οι οποίοι ομιλούν...άπταιστα Ελληνικά και πολλοί απο αυτούς...Αρχαία Ελληνικά.
Στην Ουρουγουάη συμβαίνει το παράδοξο φαινόμενο να υπάρχουν πάνω από 3.000 Έλληνες μετανάστες αλλά και διπλάσιος αριθμός Ουρουγουανών που μιλούν ελληνικά.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.



ΟΛΗ  Η  ΑΛΗΘΕΙΑ   ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΑ.
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ  ΤΟ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ  ΔΙΑΣΤΗΜΑ,  ΤΩΝ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ  ΕΤΩΝ,  ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ  ΣΤΟΥΣ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΠΩΣ  ΕΝΑΣ  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ  ΙΘΑΓΕΝΗΣ  ΜΕ ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ''ΑΡΤΕΜΗΣ  ΣΩΡΡΑΣ''  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ  ΣΕ  ΜΙΑ  ΜΕΤΩΠΙΚΗ  ΔΙΑΜΑΧΗ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΟΥ  ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΣ  ΜΕΤΑ  ΑΠΟ  ΝΟΜΙΜΕΣ  ΚΑΙ  ΑΛΗΘΙΝΕΣ  ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ  ΠΟΥ  ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ  ΑΠΕΚΡΥΠΤΕ  ΤΟ  ΚΑΘΕΣΤΩΣ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ?

από τον Benjamin Fulford, 25 Ιουνίου 2018

Το παλαιό καθεστώς στις Η.Π.Α. και στην Ευρώπη καταρρέει με τρόπο που γίνεται πλέον προφανής ακόμα και στους πιο πονεμένους και αναλφάβητους Δυτικούς. Αυτή η κατάρρευση τελικά οφείλεται στην κοινωνική αστάθεια που προκαλείται από την υπερβολική συγκέντρωση πλούτου στα χέρια μιας πολύ μικρής κλίκας ολιγαρχιών στενής αλληλεξάρτησης, γνωστής τώρα ως η μαύρη Khazarian μαφία.

«Έτος χωρίς Καλοκαίρι»: Tο φαινόμενο που τρομάζει την Ευρώπη

 
Σύμφωνα με νέα έρευνα βρισκόμαστε στο χείλος -ακόμη- μίας κλιματικής καταστροφής. Η οποία, εκτός των άλλων, θα φέρει την Ευρώπη αλλά και τη Βόρεια Αμερική αντιμέτωπες με έναν νέο μεγάλο λιμό. Το δυσοίωνο σενάριο που οι επιστήμονες πίστευαν ότι θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε τον επόμενο αιώνα, συμβαίνει ήδη.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΓΙΑΤΙ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΟΤΖΙΑ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΔΕΝ...ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ;

ΕΝΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ. Γράφει η Χριστίνα Σαλεμή

Στις 29/5/2018 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας, κατέθεσε μήνυση εσχάτης προδοσίας κατά του υπουργού εξωτερικών της Ελλάδας, Νικολάου Κοτζιά.

Ρωσία: Ξεκινά η παραγωγή των υπερμαχητικών Su-57 με εγκατεστημένο «νευρικό σύστημα ζωντανών οργανισμών»! (βίντεο)

 
Γράφει: Πάνος Σπαγόπουλος
Συμβόλαιο για την προμήθεια 12 μαχητικών stealth 5ης γενιάς Su-57 υπογράφει εντός του ερχόμενου μήνα η ρωσική Αεροπορία με την κατασκευάστρια εταιρεία United Aicraft Company.
Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή μετά από δέκα χρόνια δοκιμών του αεροσκάφους και οκτώμιση χρόνια δοκιμαστικών πτήσεων, αλλά κα συμμετοχής σε επιχειρήσεις στην Συρία, τεσσάρων μαχητικών αεροσκαφών προπαραγωγής. 

Οδοστρωτήρας ο Μ.Σαλβίνι: Πήρε σκούπα η ιταλική κυβέρνηση και καταγράφει τους Ρομά - Ξεκινά απέλαση των παρανόμων

Σε εφαρμογή βάζει η κυβέρνηση στην Ιταλία το προεκλογικό της πλάνο για την απέλαση όλων των παράνομων πολιτών κάθε είδους που έχουν κατακλύσει την ιταλική ενδοχώρα.

Για τον λόγο αυτόν η νέα κυβέρνηση της Ιταλίας «θα  πραγματοποιήσει την απογραφή ολόκληρης της κοινότητας των Ρομά με στόχο να εκδιώξει παράνομα όποιον διαμένει στη χώρα», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Matteo Salvini.

Τα αρχαία ελληνικά ονόματα τα πιο δημοφιλή στον πλανήτη!



Σύμφωνα με μια νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε από το δημοφιλές βρετανικό διαδικτυακό περιοδικό Babycentre, το οποίο ασχολείται με θέματα που αφορούν τη βρεφική ηλικία και τις νεαρές οικογένειες, τα αρχαία ελληνικά ονόματα κατέκτησαν φέτος την κορυφή της λίστας με τα δημοφιλέστερα ονόματα που επιλέγουν να δώσουν στα παιδιά τους μελλοντικοί γονείς από όλον τον πλανήτη.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters