Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ, ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΥΣ, (ε.α) ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί, (τώρα, μετά την αποστρατεία σας) συμπολίτες μου,
Διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον τις ανοιχτές επιστολές σας προς το καθεστώς πολιτικό σύστημα, το οποίο τώρα κατακεραυνώνετε (και πολύ καλά κάνετε), αποδίδοντάς του  την ενοχή που έχει στο τεράστιο και ασυγχώρητο έγκλημα που (με την φτωχοποίησή της) έχει διαπράξει εναντίον της κοινωνίας μας, μέσα στην οποία ζείτε κι εσείς.
Γνωρίζοντας προσωπικά το υψηλό δημοκρατικό φρόνημα κάποιων από εσάς, θέλω να πιστεύω ότι τα δάκρυά σας για τη χανόμενη καθημερινώς όλο και περισσότερο, Δημοκρατία, (με φυσικό επακόλουθο και την απώλεια μέρους του “αξιόμαχου” των Ενόπλων Δυνάμεων), δεν είναι κροκοδείλια, για να κρύψουν το μόνο παράπονο που ίσως (στην πραγματικότητα) έχετε, από τη μείωση του μισθού σας.
Παίρνω σαν αδιαμφισβήτητο δεδομένο πως πριν απ' όλα, αγαπάτε την Πατρίδα, Ελεύθερη και ευνομούμενη, μέσα στη Δημοκρατία που αυτή γέννησε.
Πιστεύω πως δεν στερείσθε της κοινής λογικής που έχει αντιληφθεί ότι μία  πολιτική και οικονομική οικογενειοκρατία (γνωστή σε κάθε Έλληνα με τα ονοματεπώνυμά της) σφετερίζεται τη  νομιμοποίηση που παρέχουν οι δημοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να κυβερνά τη χώρα προς ίδιον (και των πατρόνων της) συμφέρον, μην ορρωδούσα ακόμη και στην παράδοση του πλέον “ζωτικού εθνικού χώρου” της, αυτού της Εθνικής της Οικονομίας, σε αλλότριες δυνάμεις, αντίπαλες και εχθρικές (όπως είναι παντού και πάντα τα συμφέροντα δανειστή και ανήμπορου να εξοφλήσει έγκαιρα, δανειζόμενου).
Φαντάζομαι πως συντάσσεστε με την κοινή λογική που λέει πως κανένα κόμμα (ούτε, βέβαια, και αυτό που ιδρύθηκε  συγκεντρώνοντας τους απόστρατους συναδέλφους σας)  δεν είναι σε θέση  να βγάλει τη  χώρα από τα αδιέξοδα στα οποία την έχει οδηγήσει η καταστροφική  “κομματοκρατία”, οριζόμενη σαν “η πολιτική νοοτροπία και πρακτική που προτάσσει πάντοτε το κομματικό συμφέρον από το κοινωνικό όφελος”.
Φαντάζομαι, λοιπόν, πως έχετε αντιληφθεί ότι, ήδη, η Ελληνική κοινωνία έχει εμπλακεί σε έναν ακήρυχτο και αφανή πόλεμο, με νεκρούς, ψυχικά τραυματίες, διαλυμένες οικογένειες, άστεγους, κατεστραμμένες περιουσίες και άλλα πολλά, που πάλι είναι λίγα, μπροστά στην σχεδιασμένη επιστημονικά και ήδη εκτελούμενη ολοσχερή απογύμνωση της χώρας από τον (τεράστιο) πλούτο της, που είναι πλούτος της κάθε Ελληνικής οικογένειας και είναι το κύριο στοιχείο που μπορεί να στηρίξει την ανόρθωση της ερειπωμένης Οικονομίας μας στο εγγύς μέλλον.
Μέσα, λοιπόν, στη δύνη αυτού του ακήρυκτου και καταστροφικού πολέμου, ήρθε  η ώρα να φανεί το κατά πόσο  τα “δάκρυά” σας είναι αληθινά για την καθημερινά τραυματιζόμενη  Δημοκρατία και την καθημερινά αυξανόμενη κατοχή της Ελληνικής κοινωνίας από  αυτές τις “μαύρες” και ύπουλα δρώσες δυνάμεις.
Ήρθε η ώρα να δούμε, εμείς οι πολίτες, το κατά πόσο είσαστε προασπιστές αυτών στα οποία ορκίζεστε αναλαμβάνοντας καθήκοντα, ή είσαστε απλώς ένστολοι δημόσιοι υπάλληλοι (όπως σας αποκάλεσε ο κ. Θ.Πάγκαλος, τότε, με την “κρίση”στα Ίμια) ικανοί μόνο για τελετουργικούς τεμενάδες στην πολιτική ηγεσία, όποια κι αν είναι αυτή, έστω και αν ενεργεί εις βάρος του “κυρίαρχου λαού”, έστω κι αν σφετερίζεται τη δημοκρατική νομιμότητα για να επιβάλλει τα συμφέροντα μίας (φανερής, πλέον) Ολιγαρχίας, αντιθέτων προς τα εθνικά συμφέροντα.
Ήρθε η ώρα να αποδείξετε στην κοινωνία ότι ο εξοπλισμός σας και η μισθοδοσία σας από το υστέρημα του λαού, όλα αυτά τα χρόνια, δεν πήγε χαμένη, αλλά άξιζε, διότι τον προστατεύει από την ύπουλη εχθρική επίθεση που δέχεται.
Δεν σας ζητείται, βέβαια, να κάνετε κάποιο πραξικόπημα.
Σας  ζητούμε να σταθείτε μαζί και δίπλα στον λαό που, την Πρωτομαγιά του 2013, στον Μαραθώνα, κάνοντας χρήση του άρθρου 120 του Συντάγματος και υπακούοντας στην υποχρέωση κάθε Έλληνα πολίτη  που πηγάζει από την  παρ. 4 αυτού, θα απαιτήσει μόνο ένα πράγμα: την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Με άλλα λόγια, σας ζητούμε να σταθείτε στο πλευρό της νομιμότητας,  απέναντι στους σφετεριστές της Δημοκρατίας που, αφού έχουν καταστρέψει βαθύτατα την κοινωνία, την καταδικάζουν (με τις κοινωνιοκτόνες συμφωνίες των “Μνημονίων”) σε μία πολυετή αιχμαλωσία στα σχέδια των πατρόνων/δανειστών τους, από την οποία φαίνεται ότι  δεν θα μπορέσει να σηκώσει κεφάλι, ποτέ.
Σας ζητούμε να σταθείτε στο πλευρό της πραγματικής (και όχι ψευδεπίγραφης) Δημοκρατικής νομιμότητας και για έναν ακόμη, πολύ σημαντικό λόγο:  Το ετοιμόρροπο καθεστώς πολιτικό σύστημα, προκειμένου να σώσει το τομάρι του, είναι ικανό να οδηγήσει ακόμη και σε μία εμφύλια σύγκρουση, προκειμένου να θολώσει τα ίχνη της ενοχής του από το έγκλημα της πλήρους οικονομικής καταστροφής με ένα άλλο έγκλημα, εντονώτερο και οδυνηρότερο, ώστε να παρουσιασθεί ως σωτήρας, για να “αποκαταστήσει την ομαλότητα”....
Ήδη τροφοδοτείται επικίνδυνα η αντιπαλότητα  των άκρων του πολιτικού φάσματος, όπως βλέπουμε όλοι μας. Τό έργο το έχουμε ξαναδεί και κάθε remake του είναι εφιαλτικό.
Ο μόνος τρόπος να σταματήσει αυτό το εγκληματικό ενδεχόμενο, είναι η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΡΑΤΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, στην οποία ο  λαός , χωρίς τους ενδιάμεσους χονδρεμπόρους της βούλησής του, θα είναι πράγματι κυρίαρχος.
Αυτό και μόνον αυτό επιδιώκει η “επιχείρηση Μαραθών 2013” (www.2013marathon.org) που δεν είναι κάποια πολιτική Κίνηση ή Κίνημα, κόμμα ή απόκομμα, σκέψη ή απερισκεψία, αλλά αποτελεί το ραντεβού των Ελλήνων ΑΑΑ (Ανεξάρτητοι, Ακομμάτιστοι, Αποφασισμένοι) με την Ιστορία, τη Δημοκρατία και την Ελευθερία.
Tην πρόθεσή σας να συστρατευτείτε με την υπερασπιζόμενη τη Δημοκρατία κοινωνία,  θα πρέπει να την κάνετε γνωστή, ΤΩΡΑ. Μέσα στις επόμενες λίγες μέρες.
Αυτή η απλή πράξη σας (που θα δημοσιοποιηθεί, ούτως ή άλλως) θα σας κατατάξει στη μία ή στην άλλη κατηγορία: 

  • Σ' αυτούς που είναι βολεμένοι στο καθεστώς σύστημα της κομματοτρεφόμενης  και κομματοτρέφουσας  Ολιγαρχίας που παρουσιάζεται ως Δημοκρατία, καλυμμένη από τα χρυσοπληρωμένα (από τον ανυποψίαστο λαό) πυκνά πέπλα της προπαγάνδας της,  ή
  • Σ' αυτούς που είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν για την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ υπακούοντας στο Σύνταγμα, για την τήρηση του οποίου έχουν ορκισθεί.

Και, ας μην ξεχνά ο καθ' ένας μας ότι, "ο σιωπών δοκεί συναινείν" .
Περιμένουμε με την ελπίδα να δούμε να έρχονται στον ιστορικό Μαραθώνα, “τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι”, οι σύγχρονοι συμπολεμιστές του Αισχύλου, του Κυναίγυρου, του Μιλτιάδη.
Εμείς, θα είμαστε εκεί....www.2013marathon.org  και θα περιμένουμε να δούμε αν η Ελλάδα συνεχίζεται ή έχει πνιγεί στη μιζέρια τού (επιστημονικά εκτελούμενου) εξανδραποδισμού της.
Όθων Ιακωβίδης
http://thalamofilakas.blogspot.gr/2013/01/blog-post_6.html

Παγκράτιο: Η στρατιωτική τέχνη των Αρχαίων Ελλήνων

  Το Παγκράτιο άθλημα είναι το αρχαιότερο στον κόσμο άθλημα πολεμικών και μαχητικών τεχνών, η αρχή του χάνεται στα βάθη της ελληνικής φυλής.
Η σύνθεση του ονόματος του παγκρατίου προσδιορίζει και την ουσία του αθλήματος, Παν + κράτος δηλ. ο τα πάντα κρατών και μεταφορικά αυτός που κατέχει την υπέρτατη δύναμη και γνώση.

  Μέχρι σήμερα οι παλαιότερες παραστάσεις-μαρτυρίες έχουν βρεθεί σε αρχαίο ρητό του 1700π.χ., στην Αγία Τριάδα στην .  Ως εφευρέτες του Παγκρατίου αναφέρονται ο Ηρακλής και ο Θησέας. ʼ

  Ξεκίνησε ως καθαρά πολεμικό αγώνισμα και διατηρήθηκε ως τέτοιο μόνο στη Σπάρτη, γι αυτό και δεν έγινε αμέσως δεκτό στους Ολυμπιακούς αγώνες, διότι το πνεύμα αυτών των αγώνων είναι ειρηνικό και όχι πολεμικό. Μετά από πολύχρονες προσπάθειες και αφού αφαιρέθηκαν τα στοιχεία πού του έδιναν χαρακτήρα άγριας συμπλοκής και συμπεριλήφθηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες, από την 33η Ολυμπιάδα το 648π.χ. και έγινε σε λίγο καιρό όπως αναφέρει ο Φιλόστρατος των εν Ολυμπία το κάλλιστον. Πρώτος νικητής ήταν ο Λύγδαμις από τις Συρακούσες.

  Σύμφωνα δε με τον Στοβαίο η πόλη που είχε Ολυμπιονίκη στο Παγκράτιο γκρέμιζε μέρος από τα τείχη της για να τον υποδεχθούν.

  Σήμερα το παγκράτιο άθλημα ανανεωμένο και με τις επίμονες προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος (Ε.Ο.Π.Α.) και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (WPAF) έχει αναλάβει την διάδοση του αθλήματος στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο με κύριο στόχο να βρει το Παγκράτιο πάλι την θέση του στους Ολυμπιακούς αγώνες.

  Με την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Μικρά Ασία, Περσία, Ινδία και Θιβέτ, οι στρατιώτες του δίδαξαν το παγκράτιο άθλημα στους λαούς αυτών των Ασιατικών χωρών. Την πατρότητα του παγκρατίου σε όλα τα αγωνίσματα των μαχητικών τεχνών, την έχουν αναγνωρίσει μορφωμένοι ιστορικοί των τεχνών αυτών, όπως ο Μασουτάτσου Ογιάμα, ο ιδρυτής της τεχνικής του αθλήματος «Κιόκου Σιν Κάι» στο σύγγραμμά του «Ζωτικό Καράτε», σύμφωνα με το pangration.ro.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters