Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

«Σημαντικό μήνυμα» από τον POTUS (President of the United States -Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών) Donald J. Trump

 
Nicos Kastanias
Έτοιμος να δώσει τα τελειωτικά κτυπήματα στην Cabal ο Αμερικανός πρόεδρος. Έστειλε σήμερα Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018, σημαντικό μήνυμα στα κινητά τηλέφωνα των Αμερικανών πολιτών:

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ WASHINGHTON DC

Μια Αρχαιοελληνική Επινόηση που Κατέκτησε τον Κόσμο

Σήμερα δεν υπάρχει άνθρωπος σε ολόκληρο τον πλανήτη που να μην γνωρίζει το ΣΚΑΚΙ που στην αρχαιότητα το ονόμαζαν ΖΑΤΡΙΚΙΟΝ και που ήταν επινόηση των αρχαίων Ελλήνων από την αρχή της ιστορικής τους διαδρομής.
 
Στην αρχαία Ελλάδα οι Πεττείες ήταν τριών διαφορετικών ειδών. Οι πεττείες του πρώτου είδους είναι αυτές όπου ο παίκτης είχε τον μικρόκοσμο και που με την ρίψη κυβειών έκανε τις κινήσεις που τον υποχρέωναν οι αριθμοί που έφερνε. Η έννοια της κυβείας δεν περιείχε πάντα την έννοια της τύχης μια και είναι γνωστά ως «τα ζάρια του θεού».

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Κεραυνοί Καθηγήτριας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών – Οι εθνομηδενιστές θέλουν να εξαφανίσουν το Έθνος μας

 
Κεραυνοί της Καθηγήτριας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών Μαρίας Μαντούβαλου, για τον Αφελληνισμό της Παιδείας μας και τους «μασκοφόρους» που τη σημαδεύουν!

Η φράξια του Υπουργείου Παιδείας, το Πανεπιστημιακό κατεστημένο, οι άθλιες εγκύκλιοι στα σχολεία, το εφιαλτικό νέο Σύνταγμα που μας ετοιμάζουν και η ύστατη προειδοποίηση: «την οργή των νεκρών να φοβάστε»!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΟΙ Μ.Κ.Ο ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ....

Δεν γνωρίζουν πόσοι και που είναι οι μετανάστες, ενώ παραδέχονται πλέον ωμά, πως το τελευταίο διάστημα αυξήθηκε δραματικά η εισβολή των μετανατών στη χώρα μας.

Η κυβέρνηση δεν γνωρίζει πού βρίσκονται αρκετοί από τους πρόσφυγες που είχαν κάνει αίτηση για άσυλο. «Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πάρει άσυλο και δεν τους βρίσκουμε για να τους επιδώσουμε το άσυλο, όχι γιατί έχουν φύγει αλλά γιατί φοβούνται για το ποια θα είναι η απόφαση», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΛΟΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε.



Περισσότεροι από 50 εκατομμύρια Αφρικανοί εργαζόμενοι πρόκειται να προσκληθούν στην Ευρώπη σε μια εκτεταμένη μυστική μεταναστευτική συμφωνία, η Daily Express μπορεί να αποκαλύψει σήμερα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 00:00, Σάββατο, Οκτ 11, 2008

Συγκλονιστικές εικόνες στην Ιταλία: Πετάνε ηλικιωμένη έξω από το σπίτι της – Η αστυνομία συλλαμβάνει όποιον αντιδρά (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Καταστάσεις που έρχονται και στην Ελλάδα, αν δεν έχουν ήδη έρθει! Τι έχει πει η κυβέρνηση της Αριστεράς!
του Κίμωνα Χαραλάμπους
Την Παρασκευή, 28 Σεπτέμβρη, οι Ιταλικές αρχές στην Ρώμη πέταξαν έξω από το σπίτι της μια 70χρονη γυναίκα, λόγω οφειλών, σε συνοικία της ιταλικής πρωτεύουσας, στην περιοχή Villa Giordani.

Το απόλυτο αυτοκίνητο δρόμου με στοιχεία μηχανοκίνητου αθλητισμού (εικόνες, βίντεο)


 

Βασισμένο στο σπορ κουπέ Infiniti Q60, το «Project Black S» είναι ένα επίτευγμα της μηχανικής που διερευνά πώς η τεχνολογία διπλού υβριδικού κινητήρα της  Formula 1, θα μπορούσε να αναπτυχθεί σε ένα αυτοκίνητο δρόμου.

Η παγκόσμια πρώτη διπλή υβριδική τεχνολογία, προέρχεται από τη Formula 1 και έχει σχεδιαστεί ειδικά για το δρόμο, με ενδεχόμενο να κατασκευαστεί μια νέα ναυαρχίδα επιδόσεων.

ΤΥΦΩΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ. Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τυφώνες made by new world order. Είναι γνωστό πώς τα τελευταία χρόνια κάποιοι καταστρεπτικοί τυφώνες που εμφανιστήκαν σχεδόν από το πουθενά έπληξαν κυρίως κάποιες περιοχές στις Ηνωμένες Πολιτείες με πολύ καταστρεπτικά αποτελέσματα. Τώρα έρχονται σιγά σιγά στην επιφάνεια....
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters