Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΟΙ Μ.Κ.Ο ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ....

Δεν γνωρίζουν πόσοι και που είναι οι μετανάστες, ενώ παραδέχονται πλέον ωμά, πως το τελευταίο διάστημα αυξήθηκε δραματικά η εισβολή των μετανατών στη χώρα μας.

Η κυβέρνηση δεν γνωρίζει πού βρίσκονται αρκετοί από τους πρόσφυγες που είχαν κάνει αίτηση για άσυλο. «Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πάρει άσυλο και δεν τους βρίσκουμε για να τους επιδώσουμε το άσυλο, όχι γιατί έχουν φύγει αλλά γιατί φοβούνται για το ποια θα είναι η απόφαση», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Συνεχώς αυξάνονται οι ροές μεταναστών

Αναφερόμενος στη Μόρια, είπε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκεί 7.500 άνθρωποι και το επόμενο διάστημα θα μετακινηθούν 1.030, ενώ το πρόγραμμα μετακινήσεων προς την ενδοχώρα θα συνεχιστεί.
Ο κ. Βίτσας επανέλαβε ότι οι ροές έχουν αυξηθεί κατά 50% από το καλοκαίρι του 2018 και αυτός, όπως είπε, είναι ένας από τους λόγους της οριακής κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα νησιά.
Μόνο το 2018 οι ροές στον Εβρο έφτασαν τις 12.000

«Οι λόγοι είναι : οι αυξημένες ροές κατά 50% από το καλοκαίρι του 2018, ο δεύτερος είναι ότι είναι κλειστά τα σύνορά μας προς τον Βορρά και δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα μετεγκατάστασης ή μεταφοράς. Οι προγραμματισμοί που είχαμε κάνει την άνοιξη του 2018 καλύφθηκαν από τις αυξημένες μεταφορές στον Έβρο. Από 5.500 μεταφορές το 2017, το 2018 έως τώρα έχουμε 12.000 ροές από τον Έβρο», είπε ο κ. Βίτσας.

«Δεν ξέρουμε πού βρίσκονται οι μετανάστες»

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ανέφερε ακόμη ότι μέσα στο καλοκαίρι αυξήθηκαν κατά 30% οι αποφάσεις ασύλου και κατά 50% οι επιδόσεις των αποφάσεων ασύλου. Πρόσθεσε όμως ότι «υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πάρει άσυλο και δεν τους βρίσκουμε για να τους επιδώσουμε το άσυλο, όχι γιατί έχουν φύγει αλλά γιατί φοβούνται για το ποια θα είναι η απόφαση».
Δεν γίνονται επιστροφές
Ακόμα, ο κ. Βίτσας τόνισε ότι οι επιστροφές μεταναστών είναι λίγες και είναι περισσότερες οι εθελοντικές επιστροφές: «Ο στόχος μας είναι να αυξηθούν οι εθελοντικές επιστροφές και να προχωρήσουν οι διαδικασίες πιο γρήγορα των επιτροπών προσφύγων, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία σε σχέση με την κοινή δήλωση Ευρωπαϊκής Ενωσης – Τουρκίας. Οι επιστροφές είναι το πιο δύσκολο πράγμα».
Τέλος, ο κ. Βίτσας, για να περιγράψει τη δύσκολη εικόνα που υπάρχει στα νησιά, ανέφερε ότι μετά την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στη Σάμο την επόμενη μέρα έφτασαν εκεί 236 άνθρωποι.
Δεκάδες αφίξεις μεταναστών καθημερινά στη Θεσσαλονίκη
Υπενθυμίζεται πως πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο οι αφίξεις ομάδων προσφύγων στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται κυρίως για Κούρδους από το Ιράκ, οι οποίοι περνούν στην Ελλάδα παρανόμως μέσω Τουρκίας. Η οδηγία που λαμβάνουν οι συγκεκριμένες ομάδες από τους διακινητές είναι να παραδίδονται στις αστυνομικές αρχές προκειμένου να χαρτογραφούνται και να τους χορηγούνται έγγραφα νόμιμης παραμονής στη χώρα.
Το πρόβλημα που έχει ανακύψει το τελευταίο διάστημα είναι ότι τα κρατητήρια των αστυνομικών τμημάτων της Θεσσαλονίκης συνήθως είναι γεμάτα από πρόσφυγες με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η σύλληψη του συνόλου των προσφύγων που καταφτάνουν στην πόλη.
Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης μια ομάδα περίπου 50 μη καταγεγραμμένων προσφύγων έφτασε έξω από το κέντρο φιλοξενίας του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου και απαίτησε να της επιτραπεί η είσοδος στο χώρο. Κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να συμβεί, καθώς οι συγκεκριμένοι πρόσφυγες έπρεπε πρώτα να συλληφθούν και εν συνεχεία να οδηγηθούν σε κέντρα φιλοξενίας.

Στις 17:00 περίπου 25 άτομα από αυτή την ομάδα κατευθύνθηκαν με αστικά λεωφορεία στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου και ζήτησαν να συλληφθούν.
Επιλήφθηκαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης. Τα άτομα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σε αστυνομικά τμήματα του πολεοδομικού συγκροτήματος για να δρομολογηθεί η διαδικασία της καταγραφής.
Το ίδιο συνέβη και με τους υπόλοιπους 25 πρόσφυγες που είχαν παραμείνει έξω από το πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου.


ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ  ΤΟΥ  ΣΤΗΜΕΝΟΥ  ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ  ΤΗΣ  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ????

ΓΙΑ  ΝΑ  ΔΟΥΜΕ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ.....

Μεγάλες μπίζνες είχε στήσει ΜΚΟ στη Μυτιλήνη

28/8/2018



O Ουγγροεβραίος στην καταγωγή και γνωστός για τις εξαιρετικά ανθελληνικές του θέσεις Τ.Σόρος, κατευθύνει μια συνομοταξία Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που η δράση τους κινείται με μαριονέτες- δούλους του που χύνουν το αίμα εκατομμυρίων ανθρώπων απλά για να τον κάνουν ακόμα πιο πλούσιο.
Τα ερωτήματα, για ορισμένες από αυτές τις ΜΚΟ, πολλαπλασιάζονται τα τελευταία χρόνια δημιουργώντας εύλογες υπόνοιες και απορίες, τόσο για τις πηγές χρηματοδότησής τους όσο και για τους σκοπούς που εξυπηρετούν. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότησή τους, αρκετές από αυτές εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητά τους χάρη στη «γαλαντομία» του γνωστού μεγαλοχρηματιστή, κερδοσκόπου και «παγκόσμιου πολίτη», όπως αρέσκεται να αυτοαποκαλείται, Τζορτζ Σόρος.

Ο ιδρυτής του ιδρύματος Open Society Foundation,Τζορτζ Σόρος, έχει αναλάβει και την «προστασία των μεταναστών» στην Ελλάδα που αφήνονται ελεύθεροι από τα κέντρα διαμονής με το δίκτυο Solidarity Now. Ταυτόχρονα, στις άμεσες προτεραιότητες και ''Φιλάνθρωπου'' «πολιτικού ακτιβιστή», αλλά και φιλοσκοπιανού επιχειρηματία είναι η χρηματοδότηση startup επιχειρήσεων και η εύρεση εργασίας στους άνεργους μετανάστες.

Η αποκάλυψη:
Διακριβώθηκε πλήρως η δράση οργανωμένου εγκληματικού δικτύου που δραστηριοποιείτο συστηματικά στη διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπών στην ελληνική επικράτεια.
Ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή (30) συνολικά ατόμων, (6) ημεδαπών και (24) αλλοδαπών, άπαντες μέλη M η Κυβερνητικής Οργάνωσης (Μ.Κ.Ο.) (ERCI Emergency Response Centre International)

Συνελήφθησαν με εντάλματα σύλληψης (3) από τους εμπλεκομένους
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, στο πλαίσιο πολύμηνης εμπεριστατωμένης έρευνας, διακριβώθηκε πλήρως η δράση οργανωμένου εγκληματικού δικτύου, το οποίο δραστηριοποιείτο συστηματικά στην κατ’ επάγγελμα διευκόλυνση της παράνομης εισόδου αλλοδαπών στην ελληνική επικράτεια.

Η έρευνα διενεργήθηκε με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και τη συνεργασία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, τον περασμένο Φεβρουάριο, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος δύο αλλοδαπών, μελών Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (Μ.Κ.Ο.), για πλαστογραφία, παραβίαση μυστικών της Πολιτείας, κατασκοπεία και παράνομη κατοχή φορητών ασυρμάτων ναυτικού τύπου.

Σημειώνεται ότι οι δυο αλλοδαποί είχαν εντοπιστεί στη Μυτιλήνη, να επιβαίνουν σε όχημα, τύπου τζιπ, το οποίο κάτω από τις νόμιμες πινακίδες κυκλοφορίας έφερε επικολλημένες πλαστές πινακίδες, στρατιωτικού τύπου, με εθνόσημο.

Με αφορμή την υπόθεση αυτή διενεργήθηκε, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης, προκαταρτική εξέταση, σ το πλαίσιο της οποίας διακριβώθηκε η δράση της παραπάνω εγκληματικής οργάνωσης και η εμπλοκή (30) ατόμων, (6) ημεδαπών και (24) αλλοδαπών, μελών της ίδιας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (Μ.Κ.Ο.).

Όπως προέκυψε, η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση, η δράση της οποίας προσδιορίζεται τουλάχιστον από τα τέλη του 2015, δραστηριοποιούνταν στη συστηματική διευκόλυνση της παράνομης εισόδου αλλοδαπών στην ελληνική επικράτεια, μέσω των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου, παρέχοντας άμεση συνδρομή στα οργανωμένα κυκλώματα παράνομης διακίνησης μεταναστών.

Απώτερος σκοπός ήταν η αποκόμιση κέρδους από την λειτουργία της ως Μ.Κ.Ο., παρά τον μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα της, είτε με την αποδοχή δωρεών υλικών αντικειμένων, είτε με επιχορηγήσεις, είτε με την κατάθεση χρηματικών ποσών από ιδιώτες ή συλλογικούς φορείς σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό και σε ιστότοπο δωρεών (donations).

Ως προς τη μεθοδολογία δράσης τους, οι εμπλεκόμενοι συμμετέχοντας σε κλειστές – κρυπτογραφημένες ομάδες εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας, λάμβαναν – σε χρόνους καθοριστικούς – πληροφορίες και στοιχεία, εμπιστευτικού χαρακτήρα, για τις προερχόμενες από την Τουρκία προσφυγικές ροές.

Ανάλογες πληροφορίες συνέλλεγαν μέσω παράνομης παρακολούθησης των ασυρματικών επικοινωνιών ελληνικών και ξένων Αρχών (Λιμενικό Σώμα – FRONTEX κ.λπ.) καθώς και μέσω κατόπτευσης του θαλάσσιου χώρου με τη χρήση σύγχρονων μέσων (μονοκυάλια-διόπτρες κ.λπ.).

Οι πληροφορίες αφορούσαν, κυρίως,
τους χώρους συγκέντρωσης στα τουρκικά παράλια και τον χρόνο εκκίνησης συγκεκριμένων προσφυγικών ροών προς τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου
(Λέσβος και Σάμος),
τις συντεταγμένες (γεωγραφικό μήκος και γεωγραφικό πλάτος) συγκεκριμένων προσφυγικών ροών και της κατεύθυνσης αυτών σε συγκεκριμένο χρόνο και τόπο,τον αριθμό των επιβαινόντων αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών σε λέμβους, καθώς και την επικρατούσα κατάσταση κατά την διάρκεια της πλεύσης των λέμβων και
τον τελικό προορισμό τους (χώρος προσαιγιάλωσης).


Για τις πληροφορίες αυτές δεν ενημέρωναν τις αρμόδιες για την έρευνα και διάσωση Αρχές, ως όφειλαν, λόγω της ένταξης και συμμετοχής τους στον αντίστοιχο εθνικό και τοπικό σχεδιασμό έρευνας και διάσωσης.


Επιπλέον, σε συνεργασία με άλλες ομοειδείς οργανώσεις, συμμετείχαν σε άτυπο σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων σχετικά με τις πολυάριθμες αφίξεις παράτυπων μεταναστών από τα τουρκικά παράλια, χωρίς το σχέδιο αυτό να έχει γνωστοποιηθεί και εγκριθεί αυτό από τις αρμόδιες Αρχές.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το χρονικό διάστημα από 09-12-2017 έως 09-2-2018, τα μέλη της οργάνωσης, σε δεκάδες περιπτώσεις, ανέμεναν συστηματικά και οργανωμένα την άφιξη λέμβων με παράτυπους αλλοδαπούς, χρησιμοποιώντας το προαναφερόμενο όχημα, με τις πλαστογραφημένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Από τον συνολικό τρόπο λειτουργίας τους προσδιορίζεται ότι παρείχαν άμεση συνδρομή σε οργανωμένα κυκλώματα παράνομης διακίνησης μεταναστών καθώς ενεργώντας με πρόθεση διευκόλυναν την κατ’ επάγγελμα και συνήθεια διακίνηση μεγάλου αριθμού υπηκόων τρίτων χωρών, προς τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου (Λέσβος και Σάμος) σε (11) τουλάχιστον περιπτώσεις, από τον Αύγουστο του 2016 μέχρι τον Ιανουάριο του 2018.

Από την παράνομη δράση της η εγκληματική οργάνωση αποκόμισε (μέσω των μεθόδων που προαναφέρθηκαν) σημαντικά χρηματικά πόσα, το ύψος των οποίων αποτελεί αντικείμενο προσδιορισμού από αρμόδιες Αρχές.

Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος των εμπλεκομένων, αφορά -κατά περίπτωση- στα αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, της κατασκοπείας, της παραβίασης μυστικών της Πολιτείας, της πλαστογραφίας, καθώς και των παραβάσεων του Κώδικα Μετανάστευσης και της νομοθεσίας για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κυρία ανάκριση, ενώ με σχετικά εντάλματα συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη δυο από τους εμπλεκομένους αλλοδαπούς την 21 Αυγούστου 2018 και ένας ημεδαπός σήμερα (28 Αυγούστου 2018) το πρωί.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να προσδιοριστεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητας της εγκληματικής οργάνωσης και οι διασυνδέσεις της.

Ο ρόλος του Σόρος


Συγκεκριμένα, βασικός υποστηρικτής της MKO ERCI είναι το ίδρυμα Radcliffe Foundation, ιδρυτής του οποίου είναι ο Φρανκ Γκιούστρα, Καναδός επιχειρηματίας που αναφέρεται συχνά και ως φιλάνθρωπος, ο οποίος επισκέφτηκε τη Λέσβο το καλοκαίρι του 2016, για να συναντήσει μετανάστες και πρόσφυγες.

Ομως ο Γκιούστρα, μεταξύ άλλων, είναι και στενός συνεργάτης του Τζορτζ Σόρος, καθώς μαζί συμμετέχουν στο διεθνές think tank International Crisis Group, στόχος του οποίου ''θεωρητικά''  είναι η αποτροπή και η επίλυση των πολεμικών συρράξεων.(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ...) Φαίνεται ότι το συγκεκριμένο think tank είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για τον Σόρος, αφού στο διοικητικό συμβούλιο έχει συμπεριλάβει και τον γιο του Αλεξάντερ Σόρος, ενώ από την άλλη και ο Φρανκ Γκιούστρα τονίζει σε συνεντεύξεις και σάιτ την ενεργή συμμετοχή που έχει σε αυτό.


ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ  ΧΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ : 

Συνεργάτης του Βίτσα κατήγγειλε χάος στο προσφυγικό και απολύθηκε -Τι είπε για κονδύλια και ΜΚΟ.


«Βόμβες» έριξε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Υποδοχής και Ταυτοποίησης του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ανδρέας Ηλιόπουλος, για την πολιτική της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό.

Ο αντιστράτηγος- συνεργάτης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα παραδέχεται μιλώντας στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος», οτι υπάρχουν ενδείξεις για εκτεταμένα φαινόμενα κακοδιαχείρισης κονδυλίων, τόσο από τον κρατικό μηχανισμό, όσο και από ΜΚΟ οι οποίες διαχειρίζονται κοινοτικούς πόρους. Λέει χαρακτηριστικά «ότι έχει χαθεί ο έλεγχος, επικρατεί ένα χάος» και οτι πολύ σύντομα τα νησιά θα μοιάζουν με την Ειδομένη.Προτρέπει δε τις ευρωπαϊκές και ελληνικές Αρχές και τους Εισαγγελείς να αναζητήσουν στοιχεία και να προχωρήσουν σε εκτεταμένη έρευνα.Παράλληλα ηχεί συναγερμό για τους κινδύνους που εγκυμονεί η παραμονή χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στις άθλιες συνθήκες των Κέντρων Υποδοχής με ευθύνη της κυβέρνησης.Λέει ο αντιστράτηγος στην εφημερίδα:

Δημοσιογράφος : Κύριε Ηλιόπουλε, έχει ξεσπάσει μεγάλος θόρυβος σχετικά με φαινόμενα κακοδιαχείρισης ευρωπαϊκών κονδυλίων που κατευθύνονται στην αντιμετώπιση του προσφυγικού. Έχουν υποπέσει στην αντίληψή σας τέτοια φαινόμενα;

Όσοι ασχολούμαστε με το θέμα βλέπουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις η διαχείριση δεν είναι αυτή που πρέπει. Μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος και οι Αρχές να μπουν στη «Διαύγεια» και να αντλήσουν στοιχεία, να δουν τις απορρίψεις δαπανών κονδυλίων που έχουν διατεθεί από τα ευρωπαϊκά προγράμματα για να μελετήσουν και να βγάλουν συμπεράσματα. Υπάρχει υλικό και για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και για άλλους φορείς που εμπλέκονται, ώστε κάποιος μπορεί να βγάλει συμπεράσματα για το αν γίνεται κακοδιαχείριση ή όχι.
Το θέμα είναι σοβαρό, γιατί αν αποδειχθούν τέτοιες περιπτώσεις, αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα που λαμβάνουμε από την Ε.Ε. δεν θα πληρωθούν από ευρωπαϊκά κονδύλια, αλλά από τον ελληνικό προϋπολογισμό, δηλαδή τους φορολογούμενους. 
Αντίστοιχα, υπάρχει σοβαρό θέμα με τις δεκάδες ΜΚΟ, οι οποίες διαχειρίζονται πολλαπλάσια κονδύλια συγκριτικά με το ελληνικό κράτος, 
χωρίς να γνωρίζουμε τα μνημόνια συνεργασίας, με ποιον τα έχουν συνάψει και τι ακριβώς κάνουν. Έχω ζητήσει κατ’ επανάληψη από το υπουργείο να μου δώσουν τα μνημόνια συνεργασίας των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στα νησιά και την ενδοχώρα, για να διευκολύνουμε τη λειτουργία τους, αλλά δεν κατέστη δυνατό να μας τα δώσουν, εάν υπάρχουν. Ποιος βγάζει άκρη;
Συνολικά με τις ενδείξεις που έχω, και οι διαδικασίες χρηματοδότησης εγείρουν σοβαρές αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα στη διαχείριση του προσφυγικού.– Είναι εις γνώσιν των αρμόδιων Αρχών τέτοια στοιχεία; Ποιος πρέπει να τα δει και να δώσει απαντήσεις. Ήδη γνωρίζουμε ότι η OLAF έχει δεχθεί καταγγελίες και κάνει έρευνα. Οι ελληνικές Αρχές είναι ενήμερες ή διατεθειμένες να αναζητήσουν στοιχεία;Η OLAF τι ακριβώς ελέγχει; Δεν μπορεί να είναι όλα σωστά. Εγώ δεν είμαι εισαγγελέας. Γνωρίζουμε όμως όσοι ασχολούμαστε με το προσφυγικό ότι συμβαίνουν διάφορα πράγματα που δεν συνιστούν χρηστή διαχείριση. Προτίθεμαι να ενημερώσω τις ευρωπαϊκές Αρχές για την κατάσταση του μεταναστευτικού στην Ελλάδα, και θα το κάνω. Ακούγονται πολλά για τη σίτιση, τη διαχείριση των λυμάτων -όπου πληρώνουμε εκατομμύρια- και άλλα.Στη Μόρια έχουν διατεθεί πάνω από 1 εκατ. ευρώ αυτά τα χρόνια μόνο για τη μεταφορά των λυμάτων και βρισκόμαστε ακόμη στο σημείο μηδέν. Με τα χρήματα αυτά θα είχαμε φτιάξει πολλές εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού. Αυτά πρέπει να τα δουν οι αρμόδιοι. Εκείνοι που έχουν την ευθύνη του ελέγχου των δαπανών. Να εξετάσουν αναλυτικά πού πηγαίνουν τα χρήματα και γιατί ενδεχομένως να μην ακολουθούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Η δική μας Διεύθυνση Υποδοχής και Ταυτοποίησης έχει ενημερώσει αναλυτικά τις αρχές για θέματα που μας αφορούν. Για όλα τα θέματα, όπως λ.χ. με την ασφάλεια του προσωπικού ή περιστατικά βίας που αντιμετωπίζουμε στα Κέντρα, ενημερώνουμε τις αστυνομικές διευθύνσεις και τους εισαγγελείς.Είναι η ώρα να παρέμβουν οι εισαγγελείς. Εκείνοι είναι που θα δουν αν υπάρχουν θέματα παραβάσεων των νόμων, και από εκεί και πέρα είναι θέμα των δικαστικών Αρχών για το αν θα τα προχωρήσουν. Εγώ λέω ότι έχει χαθεί ο έλεγχος. Επικρατεί ένα χάος αυτή τη στιγμή.

 ΚΑΙ Ο Βίτσας τον απέλυσε

Αναληθή και ψευδή χαρακτήρισε τα όσα λέει ο αντιστράτηγος ο ίδιος ο Δημ. Βίτσας με δηλωσή του στο ΑΠΕ, και πρόσθεσε οτι είχε ήδη ζητήσει την παραίτηση του κ. Ηλιόπουλου πρίν τις δηλώσεις του. Και οτι ξεκινά τις διαδικασίες για την απομάκρυνσή του απο το πόστο του.Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μάλιστα αποκάλυψε στις δηλώσεις του στο ΑΠΕ οτι είχε ήδη ζητήσει την παραίτηση του κ.Ηλιόπουλου, επειδή είχε αδυναμίες να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του.Στον Δ. Βίτσα απάντησε με δήλωσή του ο αντιστράτηγος ε.α.«Θα προκαλούσα τον κ. Βίτσα να μας πληροφορήσει ποιες είναι οι “αδυναμίες ανταπόκρισης στα καθήκοντα μου” και φυσικά να τολμήσει να προσδιορίσει τα “αναληθή” που ανέφερα στην συνέντευξη μου στον Φιλελεύθερο. Τα υπόλοιπα στον Εισαγγελέα»
================================

ΟΠΩΣ  ΘΑ  ΒΛΕΠΕΤΕ  ΤΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΑ  ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ  ΕΙΝΑΙ  ΑΝΙΚΑΝΑ  ΝΑ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ  ΤΟ  ΘΕΜΑ  ΤΗΣ  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ  ΚΑΙ  ΙΣΩΣ  ΚΑΝΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ''ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ''  ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ  ΤΟ  ΕΡΓΟ  ΤΗΣ  ΝΕΑΣ  ΤΑΞΗΣ  ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ  ΠΟΥ  ΘΕΛΕΙ  ''ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ''  ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΠΕΛΘΕΙ  Η  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...
ΟΙ  ΔΕ  ΑΡΧΕΣ  ΜΕ  ΤΟ  ΣΥΣΤΗΜΑ  ΤΗΣ  ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΠΟΥ  ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ  ΘΑ  ΚΑΝΟΥΝ  ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΣΤΟ  ΤΙ  ΜΕΛΛΕΙ  ΓΕΝΕΣΘΑΙ.......
ΚΑΙ  ΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ  ΑΠΟ  ΟΛΟΥΣ  ΑΥΤΟΥΣ  (ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ) ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΟΥΣ  ΝΑ  ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ  ΤΟ  ΖΗΤΗΜΑ.....

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ  ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟ  ΟΤΙ  ΦΑΝΗΚΕ  ΙΣΤΟΡΙΚΑ  ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ : 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ  ΠΟΥ  ΝΑ  ΕΙΧΕ, ΝΑ ΕΧΕΙ  ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ  ΑΛΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ  ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ....
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters