Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ: ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ;;; ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ;;;?

Artemis Sorras
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ.

ΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ;;;;;;;

ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ;;;;;;;; ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΔΑΝΕΙΟ ;;;;;; 

ΠΟΙΟΣ ;;;;; 
ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΓΓΑΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ;;;;;; 
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ.

Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το πρώτο εξαγώγιμο προϊόν της Ελλάδας στις ΗΠΑ



Αν πιστεύατε ότι το ελαιόλαδο κατέχει την πρώτη θέση στις εξαγωγές μας προς τις ΗΠΑ μάλλον πέσατε έξω.
Δεν είναι ούτε το ελαιόλαδο, αλλά ούτε και η φέτα όπως θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος. Τα δύο αυτά παραδοσιακά προϊόντα δεν βρίσκονται στην πρώτη θέση των ελληνικών εξαγωγών προς τις ΗΠΑ.
Αν και, τόσο οι ελιές, όσο και τα προϊόντα των ιχθυοκαλλιεργειών -κυρίως λαβράκι και τσιπούρα, παραμένουν σταθερά και ισχυρά χαρτιά των εξαγωγών, ο Βασιλιάς είναι άλλος.

Το Σώμα μας Ομιλεί Ελληνικά


Το μεγάλο ταξείδι της ζωής αρχίζει, όταν ένα Ωάριον και ένα Σπερματοζωάριον συνφωνήσουν να δομήσουν ένα νέον Σώμα.

Γράφει η κ. Σταγιάννου Βαρβάρα

O πατέρας καταθέτει τα 23 χρωµοσώµατα του γενετικού του κυττάρου, τα οποία αναµειγνυόµενα µε τα αντίστοιχα 23 της µητέρας θα αποτελέσουν το πρώτον κύτταρον, το οποίον, µετά από ένα πλήθος διαδικασιών, θα εξελιχθή σε ένα ολοκληρωµένο σώµα «κατ’ εικόνα και οµοίωσιν των Γονέων».

Σπάζοντας τον κώδικα πίσω από τα ονόματα των μοντέλων της αυτοκίνησης. Τι υποδεικνύει αυτό το σύμφυρμα από γράμματα και νούμερα για την πολυτέλεια ή τις επιδόσεις ενός αμαξιού; ΔΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟ

Σπάζοντας τον κώδικα πίσω από τα ονόματα των μοντέλων της αυτοκίνησης
Μπορείτε άραγε να αναγνωρίσετε από το όνομα του μοντέλου και μόνο αν ένα αμάξι είναι ακριβό ή φτηνό, πολυτελές ή στάνταρ, γρήγορο ή αργό;

Τι συμπεράσματα συνάγετε μόλις ακούτε λέξεις (ή αλφαριθμητικά σύνολα) όπως «Yaris», «ES350», «C200», «A8» ή «Fiesta»;..

ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΕΛΛΑΔΑ, Του Αντώνη Γρυπαίου

Ο Τσίπρας ο μικρός πήγε να υποβάλλει τα Σέβη του στον Αδελφό του Κοσμοκράτορα, και Επικυρίαρχου της Γης ΡΟΤΣΙΛΝΤ, της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, (Ν.Τ.Π.) ή Νέας Εποχής, και Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, για να εμπεδώσει την εξουσία του στην Ελλάδα...
Γιαυτό τήρησε μυστικό το ταξίδι στο Παρίσι!!!

Πέντε μοτοσικλέτες του ... μέλλοντος που πρέπει να δείτε! (βίντεο)

5. Yamaha Tesseract 4. Kawasaki J Concept Three-Wheeled 3. Honda V4 2. Honda Riding Assist 1. BMW Motorrad VISION NEXT 100. ΒΙΝΤΕΟ>>

Δείτε πως πλουτίζει ο «φιλάνθρωπος» Soros και οι πράκτορές του

Οι Αμερικανοί φορολογούμενοι, χωρίς να ερωτηθούν ποτέ, πλήρωσαν μέσα σε 4 χρόνια, με υπογραφή του «γλυκούλη» Obama, σχεδόν 5.000.000 δολάρια στο Σκοπιανό παράρτημα του ιδρύματος του Soros, Open Society Foundation. Και το ίδιο γίνεται για εκατοντάδες άλλες χώρες.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΑΡΜΕΣ! - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
Η ωμή αλήθεια γύρω από την εκμετάλλευση των ανθρώπινων κοινωνιών από τους εξουσιαστές που, μέσα στους αιώνες, αυτοπροσδιορίζονται ως «ιδιοκτήτες της ανθρωπότητας» (χωρίς αυτό να αποτελεί κανενός είδους υπερβολή).

Μια σύντομη αφήγηση της εξέλιξης των ανθρώπινων κοινωνιών, δοσμένη με τρόπο τέτοιο, ώστε να καταφέρει να «αφυπνίσει» ακόμα και τον πιο πειθήνιο και «δουλικό» υπηρέτη του συστήματος.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις: Φαινόμενο «blowout» θα πλήξει την Ελλάδα – Θα κοπεί η γεώτρηση σαν … καρότο! – Ποιος το αποκαλύπτει και γιατί – Δείτε το βίντεο



Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο καθηγητής σεισμολογίας Άκης Τσελέντης για τις γεωτρήσεις στο Κατάκολο που ξεκινούν άμεσα. Αναφέρει πως υπάρχει κίνδυνος ενεργοποίησης ρηγμάτων αλλά και καταστροφής του περιβάλλοντος.

Ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, είπε στο «Ράδιο Γαμμα» ότι δεν αποκλείει φαινόμενο blowout, όπως έγινε στον κόλπο του Μεξικού, ενώ αναφέρει πως στην Πολιτεία της Οκλαχόμα στις ΗΠΑ στην οποία δεν γίνονται ποτέ σεισμοί, άρχισε η γη να τρέμει με 5,7 Ρίχτερ.

Κύκλωμα έδινε μίζες σε παπάδες και δικαστές -Ο «πρόεδρος», ο «Σωκράτης» και η «χοντρή»


Μια απίστευτη ιστορία, με μίζες που έδινε κύκλωμα σε παπάδες και δικαστές, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του 2015, όταν η Δίωξη Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ πραγματοποίησε έφοδο σε εγκαταλελειμμένη κτηνοτροφική μονάδα στο Μαρτίνο Φθιώτιδας. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters