Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ένα εντυπωσιακό και προκλητικό όραμα για το μέλλον - Η Γη το έτος 2100


Ένα εντυπωσιακό και προκλητικό όραμα για το μέλλον.

Βασισμένο σε συνεντεύξεις τριακοσίων κορυφαίων επιστημόνων του κόσμου, οι οποίοι έχουν εφεύρει ήδη το μέλλον στα εργαστήριά τους, που με έναν διαυγή και ελκυστικό τρόπο μας παρουσιάζουν τις επαναστατικές εξελίξεις στον τομέα της ιατρικής, των υπολογιστών, κβαντικής φυσικής, διαστημικά ταξίδια, που θα αλλάξουν για πάντα τον τρόπο ζωής μας και θα αλλάξουν την πορεία του ίδιου του πολιτισμού.


Οι εκπληκτικές αποκαλύψεις του περιλαμβάνουν:

  • Το Internet θα είναι στους φακούς επαφής σας. Θα εμφανίζονται πρόσωπα ανθρώπων και βιογραφίες τους, και ακόμη τα λόγια τους σε υπότιτλους.
  • Θα ελέγχουμε τους υπολογιστές και τις συσκευές μέσω μικροσκοπικών αισθητήρων που ανιχνεύουν τις τομογραφίες του εγκεφάλου σας.
  • Θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε εκ νέου το σχήμα των αντικειμένων.
  • Αισθητήρες στα ρούχα, το μπάνιο σας, και συσκευές που θα παρακολουθούν τα ζωτικά όργανα σας, ενώ τα νανο-ρομπότ θα σαρώσουν το DNA και τα κύτταρα σας για τυχόν σημάδια κινδύνου, επιτρέποντας το προσδόκιμο ζωής να αυξηθεί δραματικά.
  • Ριζικά νέα διαστημόπλοια, χρησιμοποιώντας πρόωση λέιζερ, μπορούν να αντικαταστήσουν τους ακριβούς χημικούς πύραυλους του σήμερα.
  • Μπορούμε να πάρουμε ένα ασανσέρ που θα μας πάει εκατοντάδες μίλια στο διάστημα, απλά πιέζοντας το πλήκτρο επάνω.
Δείτε το βίντεο και τη θαυμάσια διαδρομή μέσα στα επόμενα εκατό χρόνια από την εκπληκτική επιστημονική επανάσταση.






Πηγή: ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Σύνδεσμος στην Πηγή...

Το πρόβλημα με το Σύνταγμα είναι ότι κανείς δεν το γνωρίζει

Το πρόβλημα με το Σύνταγμα είναι ότι οι πολίτες στην πλειοψηφία τους δεν γνωρίζουν τι είναι αυτό το πράγμα. Στην καλλίτερη περίπτωση θεωρούν ότι το Σύνταγμα είναι ένα δυσνόητο νομοθέτημα, το οποίο είναι προσεγγίσιμο μόνο από ελάχιστους νομικούς και....
κυρίως συνταγματολόγους. Ταυτόχρονα το ελληνικό πολιτικό σύστημα κατασκεύασε ένα από τα πιο φλύαρα (σε αριθμό λέξεων) Συντάγματα στον κόσμο, με δυσνόητη σύνταξη, χωρίς καμία ουσία. Η επιλογή αυτή δεν ήταν τυχαία. Έγινε επίτηδες.

Μέσα σε όλον αυτό τον νομικό αχταρμά, ο πολίτης έχει απομακρυνθεί πλήρως από το συνταγματικό κείμενο και κανένας σχεδόν δεν γνωρίζει ότι το Σύνταγμα είναι εκεί με την ανοχή του ίδιου του πολίτη. Απεναντίας πολλοί πολίτες φοβούνται να αγγίσουν το Σύνταγμα που έφτιαξαν οι πολιτικοί, έστω και σαν σκέψη, φοβούμενοι ότι κάνουν κακό στη δημοκρατία.

Για να γίνει κατανοητό τι είναι το Σύνταγμα, ας ρίξουμε μια ματιά σε όλες τις εκφάνσεις και δραστηριότητες της ζωής γύρω μας. Τα πάντα καθορίζονται από κάποιους κανόνες. Ένας αγώνας ποδοσφαίρου ή μπάσκετ κ.λ.π. διέπονται από κάποιους σαφείς κανόνες. Η παραβίαση αυτών των κανόνων οδηγεί σε αλλοίωση αποτελέσματος και αδικεί κάποιους. Το ίδιο συμβαίνει σε κάθε άλλο παιχνίδι και σε κάθε άλλη δραστηριότητα, όπως π.χ. οι σαφείς κανόνες σε ένα παιχνίδι χαρτοπαιξίας ή σε ένα καταστατικό νομικού προσώπου κ.λ.π. Δεν υπάρχει συλλογική δραστηριότητα που να μην διέπεται από κάποιους σαφείς κανόνες.

Από αυτόν τον γενικό κανόνα δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί και το κράτος ως μια συλλογική δραστηριότητα όλων των μελών του, δηλαδή των πολιτών. Οι θεμελιώδεις κανόνες λοιπόν που συγκροτούν το πολίτευμα και στην ουσία ρυθμίζουν τη λειτουργία του κράτους, περιέχονται στο Σύνταγμα. Για να παιχτεί σωστά το παιχνίδι της πολιτικής μεταξύ των παιχτών του (πολιτικών και πολιτών), θα πρέπει να ακολουθούνται πιστά αυτοί οι θεμελιώδεις κανόνες. Η παραβίαση αυτών των κανόνων οδηγεί σε αλλοίωση του πολιτεύματος και σε καταδυνάστευση των πολιτών από τους πολιτικούς και από τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τους τελευταίους.

Ένα Σύνταγμα υπάρχει όμως, στο μέτρο που το αποδέχεται ο ίδιος ο λαός ως ένα δεσμευτικό για τον ίδιο σύνολο κανόνων. Όταν ο λαός δεν το αποδέχεται πλέον, γιατί διαπιστώνει ότι οι κανόνες του εύκολα παραβιάζονται και δεν εξυπηρετούν τα δικά του συμφέροντα, τότε το Σύνταγμα έχει αυτόματα καταλυθεί από τον υπέρτατο ιδιοκτήτη του, δηλαδή τον ίδιο το λαό και μπορεί αυτός να προχωρήσει μόνος του στη σύνταξη νέου.

Πέτρος Χασάπης


http://freepen.gr/
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/07/blog-post_9592.html

Νέο σοκ: Παρατείνεται ως το 2016 η εισφορά αλληλεγγύης

 
Για ένα χρόνο ακόμη, μέχρι και το 2016 παρατείνεται η επιβολή εισφοράς αλληλεγγύης για τα εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ. 
Όπως προκύπτει από την έκθεση της Κομισιόν για την πορεία του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής που εφαρμόζει η Ελλάδα, η εισφορά αλληλεγγύης άνω των 12.000 ευρώ, που κανονικά θα έληγε το 2015 παρατείνεται έως και το 2016. Παράλληλα, στην έκθεσή της η Κομισιόν τονίζει την πρόοδο που έχει σημειωθεί σε ορισμένους τομείς, όπως στη δημοσιονομική προσαρμογή και την ανακεφαλαιοποίηση των τεσσάρων τραπεζών....

αλλά και τους κινδύνους για το ελληνικό πρόγραμμα που προκύπτουν από τα νέα ελλείμματα που εντοπίστηκαν, ειδικά στον τομέα της υγείας, και απειλούν την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων για πρωτογενές ισοζύγιο το 2013 και 2014 σημειώνει η έκθεση της Κομισιόν που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα. 
Στην έκθεση της Κομισιόν επισημαίνεται ότι οι μακροοικονομικές προοπτικές παραμένουν αμετάβλητες σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση και οι δημοσιονομικές εξελίξεις είναι σε γενικές γραμμές στη σωστή τροχιά. 
Από την άλλη πλευρά επισημαίνει τους κινδύνους που απειλούν την επίτευξή των δημοσιονομικών στόχων για πρωτογενές ισοζύγιο το 2013 και 2014 και οι οποίοι είναι οι εξής: «Το νέο δημοσιονομικό έλλειμμα οφείλεται σε υπερβάσεις δαπανών στον τομέα της υγείας, σε καθυστερήσεις στην έκδοση φόρων ακινήτων, σε μειωμένες ασφαλιστικές εισφορές και στην απουσία εφαρμογής ορισμένων μέτρων. Η κυβέρνηση έχει εντοπίσει τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να υιοθετήσει για να εξασφαλίσει τους στόχους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην Εκθεση της Κομισιόν και προσθέτει πως τα αυξημένα δημόσια έσοδα και η μεταρρύθμιση της μη αποδοτικής είσπραξης εσόδων αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες. 
Οσον αφορά τις ιδιωτικοποιήσεις η έκθεση της Κομισιόν τονίζει ότι έχει γίνει μικρή πρόοδος και τα μέχρι στιγμής έσοδα είναι χαμηλότερα των εκτιμήσεων, ενώ για την αναδιάρθρωση του Δημοσίου αναφέρει πως η προσπάθεια συνεχίζεται, έστω και με καθυστερήσεις. 
Ακόμη, στην έκθεσή της η Κομισιόν τονίζει ότι ο κίνδυνος μη εφαρμογής του προγράμματος παραμένει σημαντικός και αφορά την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τα κατεστημένα συμφέροντα 
Τέλος δημοσιονομικό κενό του προγράμματος εκτιμάται στα 3,4 δισ ευρώ έως το τέλος του 2015 και συνολικά 4 δισ. έως το τέλος του 2016, ενώ το χρηματοδοτικό κενό φθάνει τα 3,8 δισ. και ξεκινά από την άνοιξη του 2014.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/07/2016.html

Nέα εμπρηστική επίθεση κατά οχημάτων του Γερμανικού Στρατού


Ο Γερμανικός Στρατός υφίσταται ζημιές εκατομμυρίων ευρώ από τις εμπρηστικές επιθέσεις κατά οχημάτων του.

Σε μάστιγα για τον Γερμανικό Στρατό εξελίσσονται οι επιθέσεις αγνώστων κατά σταθμευμένων οχημάτων εντός των στρατοπέδων του. Ο τελευταίος εμπρησμός προκλήθηκε στις 02:00 τα ξημερώματα της 27ης Ιουλίου όταν άγνωστοι δράστες παρείσφρυσαν στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις του πεδίου ασκήσεων στο Havelberg και τοποθέτησαν αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς κάτω από σταθμευμένα οχήματα. Τα πυροσβεστικά οχήματα έφτασαν με καθυστέρηση τριών ωρών με αποτέλεσμα την καταστροφή 16 οχημάτων, μεταξύ των οποίων και τροχοφόρων τεθωρακισμένων μεταφοράς προσωπικού Fuchs. Ορισμένοι μηχανισμοί που δεν πυροδοτήθηκαν, εξετάζονται από τις αρχές. Το φαινόμενο εμφανίστηκε τον Απρίλιο του 2009 όταν άγνωστοι πυρπόλησαν 30 σταθμευμένα οχήματα του Γερμανικού Στρατού σε στρατόπεδο της Δρέσδης. Ακολούθησαν εμπρηστικές επιθέσεις το Μάιο του 2011 σε στρατόπεδο του Ρόστοκ με καταστροφή 7 οχημάτων και τον Ιούνιο του 2012 σε στρατόπεδο του Ανόβερου με καταστροφή 13 οχημάτων, όλες κατά τη διάρκεια της νύχτας. Eϊναι πάντως κοινό μυστικό πως πίσω από τις επιθέσεις βρίσκονται ακροαριστερές οργανώσεις. Στην περίπτωση του Havelberg, η επίθεση σημειώθηκε λίγες ώρες μετά από διαδήλωση αριστεριστών της «Πρωτοβουλίας “War starts here”» μπροστά από την πύλη παρακείμενου στρατοπέδου.


πηγή: strategyreports.wordpress.com

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/n.html#ixzz2aT8PjWCC

Εμφύλιος εν όψη !Καζάνι που βράζει η Ελλάδα


Εμφύλιος εν όψη ! Καζάνι που βράζει η Ελλάδα
VLASIS FOTO .Ενα πρφοητικό κείμενο του Βλάση Γωγούση
« Καλείσθε όπως εντός 3ημέρου από σήμερον εγκαταλείψετε την κατοικία σας…κλπ.»
-Βάλτε μια υπογραφή εδώ-σας παρακαλώ – , λέει ευγενέστατα  ο δικαστικός επιμελητής.
Τα μάτι του παραλήπτη, ξάγρυπνο και θολωμένο  όλο το βράδυ, αλληθωρίζει, το χέρι του τραβάει από την κωλοτσέπη το περίστροφο και χωρίς λαλιά,
« Φύγεεεεεε, ουρλιάζει, έξω από το σπίτι μου ,  τσακίσου» και πυροβολεί ταυτόχρονα στο πόδι τον ( αναίτιο) λειτουργό ! .
Εκείνος, έντρομος κι` αιμορραγώντας , σέρνεται σαν παλαβός για να γλυτώσει !
Όχι δεν είναι σίριαλ τρόμου, είναι μια θλιβερή πραγματικότητα που….
θα την δούμε σύντομα μπροστά μας, φίλοι αναγνώστες .
Καλά , δεν καταλάβατε  ,  δεν απορήσατε ακόμα συμπατριώτες μου ,πως η περιλάλητη άρχουσα τάξη, μας πήρε ακόμα και τα σώβρακα και μείς δεν βγάλαμε άχνα;;;
Μας κόψαν τους μισθούς, μας κόψαν τις συντάξεις, τα επιδόματα, τα δώρα Πάσχα-Χριστουγέννων, τα επιδόματα αδείας, μας καζικώσανε και μας βουλώσαν όλες τις…..οπές μας ( ας μην το πω αλλιώς, διδάκτωρ πράγμα ,δεν μου πάει ! )  και μείς … σιωπή  και μούγκα ,;;;;
Και να ! χαράτσια, να! εισφορές αλληλεγγύης, να!   Νόμος 4051 ( ;) ( αναδρομικές αρπαχτές  από το 2010) , να!  μειώσεις Ν. 4024 ( ;) , να! και ο Φ.Μ.Υ  του 2010-11, ( απ` την εκκαθάριση της σύνταξής μου τα` αντιγράφω ) και να! και συ   κατακαϋμένε , συνταξιούχε  ΒΛΑΣΗ  , πάρε κάτι υπόλοιπα να ζήσεις ως τον άλλο μήνα !
Καλά δεν καταλάβατε  πως  μοιάζουμε  με έναν λέβητα που σιγοβράζει, ένα  κλειστό καζάνι   με τη  μοναδική βαλβίδα αφαλείας βουλωμένη ;
Αν  δεν το καταλάβατε  τότε θα γίνω , φίλοι μου,  αυτόκλητος προφήτης, θα  τ`  αραδιάσω όμως όπως τα σκέφτομαι , θα πω τι περιμένω   να συμβεί στο μέλλον , στο κοντινό μας μέλλον , μην πάει    πιο μακριά ο νους σας !
Θα σας τα πω και θα τα γράψω , έστω  με κίνδυνο  να συλληφθώ για  « προτροπή εις βιαιοπραγίες»  ή όπως κάπως  λέγεται  στη νομική  τη γλώσσα !
Μπορεί επίσης  να με πιάσουνε  για ηθική αυτουργία σε φόνους , σε βασανισμούς και   . …ακρωτηριασμούς ακόμα !!.
…..Πέθανε – που λέτε   φίλοι μου – η γυναίκα  , το παιδί, η μάνα του ενός  , γιατί δεν είχε χρήματα να πάρει  τα ακριβά τους φάρμακα.
Ξετρελλαμένος και με θολωμένο νου ,την ώρα εκείνη , θα βγει μ` ένα μαχαίρι και θα ψάχνει αυτόν που θα θεωρήσει  ένοχο του για τον χαμό του συγγενή του.
Τον  Υπουργό  , τον φαρμακέμπορο, τον πρόεδρο του φαρμακευτικού Συλλόγου, τον πρόεδρο  ή  διευθυντή  του ΙΚΑ, ή  όποιον άλλονε  το σαλεμένο του μυαλό , του είπε  !!,
Τον βρήκε ;
Θα του τον κόψει τον λαιμό , τη γλώσσα  ή  θα του βγάλει τόνα μάτι !
Ο άλλος που του πετσοκόψανε τη σύνταξη ,  του κόψανε το ρεύμα , του κόψαν το νερό,  τον διώξανε κι` απ τη  δουλειά  του ,  κάποια στιγμή    , θα βγει  στο δρόμο  έξαλλος, ψάχνοντας νάβρει  αυτόν που τον θεωρεί υπεύθυνο για την κατάντια του, για να τον …σφάξει !
Ο τρίτος σαλεμένος , θα στήσει ενέδρα εκεί που ξέρει πως περνάει κάθε πρωί ο πρόεδρος  του ασφαλιστικού του , που –τούπανε-  πως τσέπωσε  μαζί  με κάποιους άλλους ,  τα λεφτά του και  τώρα  αυτός καλοπερνά και οι πολλοί δεν έχουνε να φάνε !
Καραδοκεί  σε μια γωνιά ,για να τον δείρει, να τον σακατάψει η να του κόψει το αυτί  ή  και να  τον …ξεκάνει, ακόμα !
Πολλοί απ` αυτούς,  θα κάνουν πρώτα φονικά και  ύστερα θ` αυτοκτονούνε!.
Για τι –ας μη ξεχνάμε, αναγνώστες  μου – στις μέρες μας , ένας με δύο καθημερινά, τινάζουν τα μυαλά τους στον αέρα !.
Σύντομα, φίλοι μου  ,θα βλέπετε στους δρόμους μικρές ομάδες ετερόκλητων ανθρώπων, αγνώστων μεταξύ τους, να συνομιλούν, να συμφωνούν , να εξαγριώνονται , να κάνουνε πορείες  στη συνέχεια σε μπουλούκια    και ξαφνικά  ξετρελλαμένοι  ν` αρχίζουνε  να σπάζουν και να καταστρέφουν μεγαλοκαταστήματα,  αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, κοσμημτοπωλεία, τράπεζες,  και να  εισβάλλουν σε δημόσιες υπηρεσίες  !
Εκεί  ,  θα καταστρέφουνε , φακέλλους, έγγραφα , γραφεία, υπολογιστές, και  ό,τι  άλλο βρουν  μπροστά τους.
Σύντομα, ένα πλήθος Ελλήνων θα οπλοφορεί , θα κάνει μέρα- μεσημέρι αρπαγές αγαθών η  και ληστείες, με πρόσωπα ξεσκέπαστα, δεν θα φοβούνται  μην τους δουν, δεν θα φοβούνται μην τους πιάσουν,  γιατί θα είναι αποφασισμένοι  να πυροβολούν και να σκοτώσουν  όποιον τολμήσει  να τους  σταματήσει ή  να τους συλλάβει !
Δεν θα φοβούνται , σας λέω, δεν θα κρύβονται , θα έχουν  μερικώς παραφρονήσει  !
Θα θέλουν να εκδικηθούν το κράτος για τη φτώχια, την κατάντια , την κακομοιριά τους , την εξαθλίωση, τον θάνατο από βαρειές  αρρώστειες αγαπημένων τους προσώπων γιατί  δεν είχανε να δώσουν…. φακελάκι και θα τα βάζουν με τους εκπροσώπους των αρχών.
.
Θα  κονταροχτυπιούνται με τους Αστυνομικούς σκληρά, κρατώντας σίδερα , μαχαίρια, και  λοστούς, δεν θάχουνε αναστολές, δεν θα φοβούνται , θα βρίσκονται  στα  πρόθυρα της τρέλλας
Μην πάει ο νους σας σε συγκρίσεις με  πιτσιρικάδες με μολότοφ  , με τις  πέτρες, τις κουκούλες, εκείνα χαρτοπόλεμος φαντάζουνε μπροστά  σ`αυτά που έχουνε  να δουν τα μάτια  σας ! .
Δεν λέω, οι αστυνομικοί  παιδιά δικά μας είναι , κι` αυτά τα ίδια και χειρότερα περνάνε , όμως κάποια στιγμή, μια σφαίρα  να ξεφύγει, μια σφαίρα  μόνο !
Τότε θα γίνει μακελειό,  θ`αρχίσουν κι` από κάτω ντουφεκιές, τα ζήσαμε σε άλλες εποχές , εγώ κι`οι συνομήλικοί μου , κι` η κόλαση θ`αρχίσει !
Έτσι απλά, όπως το γράφω, έτσι ξεσπάνε τα μεγάλα γεγονότα, από ένα …… «μπαμ», κι`ύστερα έρχεται ο χαμός,ο όλεθρος χωρίς επιστροφή!
Γι` αυτό σας λέω,  να μην το προσπεράσετε το άρθρο μου  αυτό, ( αθώοι κι` ένοχοι)  αναγνώστες,  σπεύσατε,  κάντε κάτι πριν νάρθουν τα χειρότερα, τα τραγικά , τα  βίαια, τα ανεπανόρθωτα .
Γιατί η άλλη μέρα θάναι  ένας καινούργιος, ένας σκληρός,  ένας αδελφοκτόνος , βίαιος ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ !!.
Τότε, εκείνοι  που  έφεραν ( καθένας με τον τρόπο του ) τη χώρα μας σ` αυτό το χάλι, θα κρυφτούν, θα εξαφανισθούν, θα παν σε ξένες χώρες σέρνοντας μαζί τους ό,τι προλάβουνε ν` αρπάξουν!
Θα παν στην ξενιτειά κι` εκεί θα τρέμουνε, δεν θα κοιμούνται  ,γιατί όπου τους βρουν θα τους ρημάξουν.
Πολιτικοί , Δημόσιοι λειτουργοί, Δημοτικοί άρχοντες και Υπουργοί θα έχουν εξαφανισθεί, θα κρύβονται μεταμφιεσμένοι.
Σας λέω κόλαση και  πλήρης αναρχία,  παντού θανάτου φόβος.
Οι λαθρομετανάστες- οι έγχρωμοι  κυρίως  στην αρχή, που ξεχωρίζουν– θα φεύγουν άρον-άρον σαν τρελλοί , γιατί ομάδες ένοπλων μόλις τους βρίσκουν  θα  θέλουν να τους εξοντώσουν ! !!
Ούτε Δραχμή, ούτε ΕΥΡΩ,  ούτε αποκρατικοποιήσεις , ούτε Τρόϊκα, ούτε Μνημόνια !
Είδε ο Θεός τον θολωμένο νου και τον φοβήθηκε.
Δεν θάναι επανάσταση, ούτε  διαμαρτυρία, πόλεμος άναρχος, θα είναι  !
Ξυλοδαρμοί και συμπλοκές θα γίνονται στους  δρόμους  !!.
Ακούστε με , εσείς  που (δήθεν) κυβερνάτε, εσείς κι` οι «σπόνσορές» σας, οι τοκογλύφοι και  τ` αφεντικά σας, ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ !
Γυρίστε πίσω τα κλεμμένα, μην ξεπουλάτε το νερό,  και την ενέργεια,
ΔΗΜΕΥΣΤΕ περιουσίες ,μπλοκάρετε τα αμύθητα ποσά  που βρίσκονται εδώ η ..κάνουν διακοπές στα ξένα.
Κλείστε στη φυλακή τους  κλέφτες, τους απατεώνες,  κάποιους από τους μεγαλοεργολάβους  ή τους μεγαλο -εκδότες, τους τραπεζίτες , εκείνους  απ`  τους  φαύλους τους πολιτικούς που από ανεπάγγελτοι, ξυπόλητοι και πειναλέοι , μπήκαν μια μέρα στην πολιτική και γίναν ζάπλουτοι  και μεγιστάνες  !
Μη χορηγείτε   απλόχερα  δεκάδες δισεκατομμύρια  στις τράπεζες  με κύριο επιχείρημα  « να χουν ρευστότητα να δίνουν δάνεια».
Στις Τράπεζες που παίρνουν τα λεφτά μας με επιτόκιο 2% και μας δανείζουνε με…19 %, οι  κλέφτες  !!
Κι`αν δεν πιστεύετε,  πάρτε μια μέρα με την πλαστική σας κάρτα 100 ΕΥΡΩ από ένα  ΑΤΜ κι` όταν το δείτε θα σας βγει το…μάτι !
Λυπηθείτε τους Έλληνες, βρείτε  έναν τρόπο να δουλέψουν, δώστε τους πίσω – έστω-  τα μισά απ` όσα τους αρπάξατε ,ζητείστε τους γονατιστοί συγγνώμην !
Μην ξεπουλάτε έναντι πινακίου φακής την  ΥΔΡΕΥΣΗ, το ΦΩΣ  και την ΕΝΕΡΓΕΙΑ .
Μην ξεπουλάτε τα φιλέτα των ακίνητων και των εκτάσεων του δημοσίου, μην ξεπουλάτε άρον -άρον , τις άλλες  εμφανώς συμφέρουσες και κερδοφόρες  κρατικές επιχειρήσεις,
Σπεύστε, προλάβετε , αλλιώς η Χώρα θα θρηνήσει στρατιές θυμάτων και θα μεταβληθεί σε Κόλαση.
Ακούστε με ,  δεν είναι παραλήρημα, δεν είναι όνειρο   κακό !
Μακάβρια πρόβλεψη είναι τα γραφόμενα μου,  μακάρι νάβγαινα τρελλός η ψεύτης, όμως πολύ φοβάμαι πως το Σενάριο ΟΡΓΟΥΕΛ Νο 2 , θα βγεί αληθινό !!
Δρ Βλά!σης Γωγούσης.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : Δεν ξέρω αν TAXALΙA, θα τολμήσουν να το δημοσιεύσουν , όμως αν ΝΑΙ , κρατείστε ένα αντίγραφο .
Είθε να μη συμβούν όμως αν ΝΑΙ ,  τότε θα λέτε,
« Καλά, πως  διάολο τάξερε ο γιατρός », δεν τάξερα, τα βίωσα 65 χρόνια πρίν κι`όπως πολύ καλά γνωρίζετε, συχνά  η ιστορία επαναλαμβάνεται ! !
Νάστε καλά, να τρώτε τα…κλεμμένα οι μεν , να χαίρεστε την (αναγκαστική σας) ……. δίαιτα οι άλλοι
Σχόλιο Taxalia: Αγαπητέ γιατρέ και αιώνιε έφηβε Βλάσση, εμείς τολμήσαμε!
Απλά επιλέξαμε μία φωτογραφία πιο…»ανάλαφρη» μην τρομοκρατήσουμε εντελώς τους αναγνώστες μας, έτσι;!
Πηγή : http://taxalia.blogspot.com/

http://www.ipen.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%BB%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B7/%CE%B5%CE%BC%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%BD-%CF%8C%CF%88%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CF%81%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB/

Πληροφορία ΒΟΜΒΑ για ραγδαίες εξελίξεις στην Ελλάδα μέσα στον Αύγουστο

1

Πληροφορίες φέρουν την Ελλάδα να βγαίνει από το μνημόνιο μετά από γεγονότα πού θα προλάβουν ακόμα και τις….
γερμανικές εκλογές όπου θεωρείται βέβαιο και το τέλος της Μέρκελ.
Όπως ακούγετε , καταιγιστικές εξελίξεις θα φέρουν πρό τετελεσμένου καταστάσεις πού θα αναγκάσουν την διάλυση της δικομματικής κυβέρνησης με απρόσμενα αποτελέσματα πού θα φέρουν και το τέλος της μνημονιακής εποχής.
Περίεργη εξέλιξη με πολύ θετικά αποτελέσματα όμως για τον λαό , θα ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο , αφού οι πληροφορίες θέλουν , με την κατάργηση του μνημονίου και κινητοποιήσεις στα πολιτικά πράγματα.
Αναμένεται ένα κυβερνητικό σχήμα πού θα αποτελεί έκπληξη με καταιγιστικές αλλαγές πού θα συνταράξει την Ευρώπη.
Εν αναμονή.
- See more at: http://www.tsantirinews.gr/?p=117435#sthash.uE84djgE.dpuf

http://www.ipen.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B2%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B4%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BE/

ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑ.....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ...

Όταν χάσεις το χρεωμένο στην Αγροτική χωραφάκι σου για χρέη στο κράτος και δεις τους ξένους να το κάνουν ηλιακό πάρκο... Όταν θα δεις τις ορδές των λαθρομεταναστών να επιβιώνουν δουλεύοντας για 200 ευρώ σαν σκλάβοι στις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες που θα θα ιδρύσουν σε κάθε πλούσια περιοχή της Ελλάδας ενώ εσύ θα ψάχνεις στα σκουπίδια τους γιατί δεν θα γνωρίζεις Τουρκικά...
Όταν θα λες κι ευχαριστώ για το αμφιβόλου ποιότητας νερό που θα σου δίνουν οι ιδιώτες στους οποίους θα ανήκει....
Όταν ακόμη και η συλλογή βρόχινου νερού θα αποτελεί αδίκημα για να πρέπει να πληρώσεις για τον μικρό σου μπαχτσέ...

Όταν δεν θα μπορείς ούτε ντοματιά να φυτεύσεις αν δεν αγοράσεις τους σπόρους μιας χρήσης που μόνο οι πολυεθνικές τους θα σου πουλάνε....

Όταν θα τρως φρούτα χωρίς βιταμίνες γιατί θα θεωρούνται τοξικές από τον Κώδικα Alimentarious και αν δεν έχεις φράγκα να αγοράσεις τα συμπληρώματα διατροφής που θα σου πουλάνε χρυσάφι, το σώμα σου και το μυαλό σου θα υπολειτουργούν....

Όταν, όσο υπάκουος κι αν είσαι στις προσταγές τους δεν θα ξέρεις αν την επόμενη μέρα σου επιτρέψουν να συνεχίσεις να υπάρχεις...

Όταν θα αντιληφθείς πως με το να μην αντιδράσεις ΕΠΕΛΕΞΕΣ να περιφέρεσαι ζωντανός-νεκρός....

Τότε ΙΣΩΣ να καταλάβεις το ΕΓΚΛΗΜΑ που διέπραξες ΕΣΥ που ψήφισες τους δωσίλογους κι ΕΣΥ που αδιαφόρησες...
Γιατί θα προλάβεις να τα βιώσεις όλα αυτά...

Τόσο κοντά είναι !!!!

Μόνο που τότε θα είναι αργά, καθώς θα φωνάζεις με την ψυχή σου

να αργοπεθαίνει....
Ενωμενοι σαν γροθια!!


 
Eleanna Blue
πηγη

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/07/


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/07/otan-tha-deis-ayta-poy-erhontai-ellhna-tha-einai-pleon-arga.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ" 72+400.000.000. Ο.ΤΙ ΛΕΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ


Αρτέμης Σώρρας ΧΑΙΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΤΕΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΗΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 75.000.000 ΕΥΡΩ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ 72.000.000 ΕΥΡΩ ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ 400.000.000 ΕΥΡΩ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΩΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ [ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ] ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ COCA KOLA ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κ ΑΛΜΟΥΝΙΑ ΕΧΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΜΟΥΝΙΑ ΠΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΩΣΤΟΣΟ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ Μ.Ι.G ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 500.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΙΘΕΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ M.I.G ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ U.S.A ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΩΝΤΑΙ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΑΡΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΝΤΟΜΕΝΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΕΥΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΜΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΤΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/07/artemhs-swrras-dwsame-gia-thn-olympiakh-72-400-000-000-o-ti-lew-.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ:ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ!

Αρτέμης Σώρρας.jpg
Αρτέμης Σώρρας  

ΧΑΙΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ Η ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΚΑ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ 450.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ 95.000.000 ΕΥΡΩ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΩΣΑΜΕ 1.5 Β ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ [ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ 292 ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΩΡΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΑΣΚΑΝΑΖΙ ] ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΥΨΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ OFSOR ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΗΛΩΝΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ [ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Η OFSOR ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ] ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΣΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ [ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ] ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 450.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΤΟ ΙΚΑ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΖΩ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ [ Η ΜΗΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ [ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΓΩ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ] ΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ [ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ Η ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΟΙΔΩΡΗΣΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΤΕ ΕΤΟΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΜΕΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ [ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ]
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/07/blog-post_2056.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΧΑΙΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΤΕΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΗΖΕΣΤΕ !!!



Αρτέμης Σώρρας

ΧΑΙΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΤΕΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΗΖΕΣΤΕ


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ
ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 75.000.000 ΕΥΡΩ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ 72.000.000 ΕΥΡΩ
ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ 400.000.000 ΕΥΡΩ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΩΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ [ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ]
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ COCA KOLA ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΜΟΥ
ΜΕΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κ ΑΛΜΟΥΝΙΑ
ΕΧΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΜΟΥΝΙΑ ΠΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
ΩΣΤΟΣΟ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ Μ.Ι.G ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
500.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΙΘΕΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ M.I.G ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ U.S.A ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΩΝΤΑΙ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΑΡΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΝΤΟΜΕΝΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΕΥΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΜΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΤΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ


http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/07/blog-post_28.html

ΑΛΛΟ ''ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ'' ΚΑΙ ΑΛΛΟ ''ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΤΟΚΗ ΔΡΑΧΜΗ'', ΠΟΝΗΡΟΙ. !

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι σχετικό με την επιστροφή της οικονομίας μας στη δραχμή μιας και, για ευνόητους λόγους, σκόπιμα αποκρύπτεται . Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ  ΔΡΑΧΜΗ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ «ΠΑΛΙΑ» ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΥ ΚΟΒΟΤΑΝ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΚΑ (!?) Η διαδικασία αυτή αποτελεί το υπέρτατο κόλπο των τραπεζιτών, το οποίο δημιουργεί νομοτελειακά και παγκόσμια το λεγόμενο «δημόσιο χρέος»που «δικαιολογεί» επίθεση, κατά βούληση, των γνωστών οίκων. (αρνητική αξιολόγηση - αύξηση των σπρέτς - «καθυστέρηση» δήθεν των κυβερνώντων - αδιέξοδο - ανάγκη μετρητών - προσφυγή σε Ε.Ε. ΔΝΤ με νέα δάνεια - νέα υπερχρέωση - ελεγχόμενη πτώχευση - ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ !)
Φανταστείτε ! Η δραχμή που «κόβαμε» ήταν .αγορασμένη με τόκο από ιδιώτες, δεν την παράγαμε εμείς ! 
Άρα λοιπόν......, ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕΑΤΟΚΟ ΛΑΪΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΡΙΑ), ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ . 

Κάτω από αυτό το πρίσμα, δεν μιλάμε μόνο για οικονομική λύση στα στενά πλαίσια της , αλλά για ένα νέο κοινωνικό ξεκίνημα, για μια νέα κοινωνία που από οικονομικής πλευράς θα έχει τα χαρακτηριστικά της αυτονομίας ,της ανυπαρξίας πιστωτικής ασφυξίας (ρευστό) και της δίκαιης διανομής του εισοδήματος. Σε κάθε προτεινόμενο πολιτικό σύστημα, το ΑΤΟΚΟ λαϊκό νόμισμα αποτελεί τη δικλείδα ασφαλείας .Μ' αυτό, δεν υπάρχουν ''κρίσεις'', αεριτζήδες, απίθανα χρηματοπιστωτικά προϊόντα, ελεγχόμενα χρηματιστήρια και μπούρδες, δεν έχουν νόημα οι τραπεζίτες. Ο μοναδικός τραπεζίτης θα είναι το κράτος και στο βαθμό που δεν υπάρχει τόκος και ή έκδοση νομίσματος είναι στα χέρια του ,όποιος παράγει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ,θα αμείβεται ανάλογα και δεν θα υπάρχει το κίνητρο του μεσοβέζικου, παρασιτικού κέρδους ,ή η τοκογλυφία, τραπεζική ή μη ! 
Από το πρώτο νόμισμα των αποίκων στις ΗΠΑ, το «green back» του Λίνκολν στον εμφύλιο, μέχρι το εμβρυακό «τρουέκε» των Αργεντίνων, το άτοκο λαϊκό νόμισμαπρόσφερε λύση, ανάπτυξη και κυρίως, χαμόγελο. Όταν οι τραπεζίτες κατάλαβαν ότι σπάει το μονοπώλιό τους και κινδυνεύουν να .δουλέψουν, το ανακήρυξαν ως τον υπέρτατο εχθρό, το πολέμησαν με λύσσα και με ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ (δολοφόνησαν 4 Αμερικανούς προέδρους) και το εξαφάνισαν ακόμα και ως εναλλακτική οικονομική θεωρία. Στις αποικίες , η αναγκαστική έντοκη λύρα που επέβαλε ο Γεώργιος ο 3ος ως νόμισμα ,ξαναδημιούργησε χρέη, ανεργία και εξαθλίωση και έτσι ξέσπασε επανάσταση, ενώ στην Αργεντινή, οι τραπεζίτες αναγκάστηκαν να ρίξουν στην αγορά πλαστά τρουέκε ώστε, να προκύψει πληθωρισμός και να ανακοπεί η κυριαρχία και δημοφιλία του.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΝ Η ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ - ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΙΣΧΡΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !

''ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΤΟΚΗ ΔΡΑΧΜΗ'' ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΕΤΑ ''ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ'' ! ΠΟΝΗΡΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ !!
 
 
 
 
 
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/07/blog-post_8629.html

ΤI σχεδιάζουν; Γιατί χτυπάνε θεσμούς και πυλώνες της χώρας μας;

Πῶς νά διαλύσεις μία χώρα μέ ὀριζόντιες καί συνοπτικές διαδικασίες.
Μέ ἀφορμή τίς πρόσφατες «ὀριζόντιες» ἀπολύσεις-ἀποκεφαλίσεις χιλιάδων συμπολιτῶν μας, μέ πόνο καρδιᾶς θέλω να πῶ τά ἑξῆς:
Ἄν καταστρέψεις κάτι μέ μιᾶς, προκαλεῖς γρήγορα μαζικό πανικό κι ἔντονες ἀντιδράσεις πού μπορεῖ νά γίνουν ἀνεξέλεγκτες, μέ ἀποτέλεσμα νά χάσεις τό «παιχνίδι» κυριαρχίας πού ἔστησες. Ἄν ὅμως ἀρχίζεις νά ξηλώνεις συστηματικά μά σταθερά, τό «θύμα» ἀποδιοργανώνεται. Ἀφενός δέν ξέρει ποιά θηλειά νά πρωτομπαλώσει .....γιά νά ταχτοποιήσει τίς ἐκκρεμότητές του καί ἀφετέρου ἀργεῖ νά συνηδειτοποιήσει τήν σοβαρότητα τῆς κατάστασης στήν ὁποία ἔχει ἐμπλακεῖ. Ὅταν θά τό καταλάβει, θά ἔχει αἰχμαλωτιστεῖ στόν ἱστό πού πλέχτηκε γύρω του.
Ψυχολογικό-ἐπικοινωνιακό τρύκ, γιά ἀποδοτικώτερο ἀντιπερισπασμό καί ἔλεγχο- τρομοκρατία κοινωνικῶν μαζῶν!
Αὐτό τό «τρυκάκι» εἰς βάρος ἑνός ὁλόκληρου λαοῦ… ἐξελίσσεται τώρα στήν πατρίδα μας!
Πρόκειται γιά ἕνα πολύ ὀργανωμένο καί μελετημένο σχέδιο τῆς Νέας Τάξης Πραγμάτων, γιά τήν καταστροφή τῆς Ἑλλάδας  καί τῆς Ὀρθοδοξίας. Αὐτή τή στιγμή, εἴμαστε στό στόχαστρο καί μάλιστα πρέπει νά «τελειώσουμε» μέ ταχύ βηματισμό…
Πρῶτον: γιατί ἡ Ἑλλάδα ἔχει ποικιλία πλούτου καί πόρων ἀκόμη καί σέ πρωτογενή μορφή, καθώς καί σημαντικώτατη στρατηγική γεωγραφική θέση, τά ὁποῖα λιμπίζονται οἱ σκοτεινοί Κοσμοκράτορες ἐξ’ ὁλοκλήρου πλέον.
Δεύτερον: γιατί ἡ Ἑλλάδα εἶναι ἡ κοιτίδα τῆς Ὀρθοδοξίας, γῆ εὐλογημένη μέ πληθώρα Ἁγίων καί βαρειά Χριστιανική κληρονομιά, τά ὁποῖα ἐπιβουλεύεται αὐτοπροσώπως ὁ ἔξω ἀπό δῶ καί τά ὄργανά του. Πῶς θά φέρει τόν...
Ἀντίχριστό του μέ ἐμᾶς στή μέση;

Δέν εἶναι τυχαῖο γεγονός, τό ποιές ὁμάδες ἐργαζομένων ξεκίνησαν οἱ πολιτικοί «μας;» νά "βομβαρδίζουν":

Δημοτική Ἀστυνομία: γιά νά μήν μποροῦν πατριῶτες-χριστιανοί Δήμαρχοι πού πιθανόν ἐκλεγοῦν στίς ἐπόμενες ἐκλογές ἀπό ἀπηυδησμένους Ἕλληνες, νά σκουπίσουν τίς πόλεις ἀπό τούς λαθρομετανάστες καί τό παρεμπόριο πού πλήττει τήν Ἐθνική οἰκονομία καί τήν ἐγκληματικότητα πού προέρχονται ἀπ’ αὐτούς. Αὐτά βολεύουν τούς «δανειστές» μας ἀφενός γιά νά μᾶς ἀρμέγουν καί νά ξεπουλιώμαστε ἐθνικῶς, ἀφετέρου γιά νά ἀποχριστιανοποιούμαστε ἀπό τό μουσουλμανικό στοιχεῖο στό ὁποῖο κατατάσσεται ἡ συντριπτική πλειοψηφία τῶν μεταναστῶν τῆς χώρας μας, καθώς καί γιά νά ἀποδιοργανωνόμαστε λόγῳ τῆς βίας πολλῶν ἀπό αὐτούς.
Μ’ ἕνα σμπάρο, ὄχι δυό, ἀλλά σέ αὐτήν τήν περίπτωση τρία τρυγόνια! Καί ἀφελληνισμός καί ἀποχριστιανοποίηση καί οἰκονομικός μαρασμός! Ἀλλοίωση τῆς ἐθνικῆς καί χριστιανικῆς μας ταυτότητας καί σφαλιάρα στήν ἑλληνική ἀγορά!

Κρατική τηλεόραση: μέ τήν διάλυσή της, τό τεράστιο ἀρχεῖο τῆς ΕΡΤ μέ ἱστορική, πολιτιστική, πολιτική, θρησκευτική, γεωγραφική κ.ἄ. Ἐθνική κληρονομιά κι ἀξία, νά δημευθεῖ, πιθανόν νά καταστραφεῖ καί νά «φύγει ἀπό τή μέση» ὅταν πέσει στά χέρια τῶν νεοεποχιτῶν τῆς ἀναδυόμενης σιωνιστικῆς ΝΕΡΙΤ ἤ στήν καλύτερη περίπτωση νά μείνει ἀπενεργοποιημένο-ἄχρηστο στά ἀζήτητα! Κι ἔτσι, νά ἀποχρωματιστοῦμε οἱ Ἕλληνες ( ἐθνικά, ἱστορικά, πολιτιστικά, θρησκευτικά, γεωγραφικά κλπ ), ξεχνώντας τό παρελθόν μας καί τήν πορεία μας ἀπό τότε πού ὑπάρχει τηλεόραση τουλάχιστον!

Σχολικοί φύλακες: γιά νά βράσουν τά σχολεῖα καί ἡ νέα γενιά στά ναρκωτικά, στή βία, στήν παιδεραστία, στίς ἀπαγωγές, στούς ἐμπρησμούς, στά ἀτυχήματα κ.ἄ, ὥστε νά ἀγανακτίσουν οἱ γονεῖς καί νά στραφοῦν στήν ἰδιωτική ἐκπαίδευση ὡς μοναδική λύση γιά τό «καλό» τῶν παιδιῶν τους, ἐνῶ ταυτόχρονα ἐπιτυγχάνεται ἡ καταστροφή τῶν νέων μας μέ αὐτά πού τούς περιμένουν στά ἀφύλαχτα σχολεῖα… Ἔτσι, θά γίνουν εἴτε εὔκολα χειραγωγίσιμα ὄντα στά χέρια τῆς Νέας Ἐποχῆς μελλοντικά, αὐριανοί ἀνισόρροποι πολίτες, εἴτε μετανάστες γιά σπουδές καί ἐπιβίωση σέ ξένα κράτη. Σέ αὐτήν τήν τελευταία περίπτωση, θά ἔχουμε «ἄδειασμα» τῆς Ἑλλάδας ἀπό τούς Ἕλληνες, κυρίως τούς νέους, χωρίς πόλεμο μάλιστα! Τζάμπα "Ἐθνική ἐκκένωση", ἄνευ ὅπλων κι ἀντιστάσεων καί μάλιστα ἐθελοντικῶς! Θά μείνει ἡ Ἑλλάδα μέ τούς παπποῦδες καί τίς γιαγιάδες ( γιά ὅσο ζήσουν…) καί ἄν συνυπολογίσουμε καί τό δημογραφικό πρόβλημα…καταλαβαίνετε τό μέλλον…

Ἐκπαιδευτικοί: ἀπολύσεις γιά νά διαλυθεῖ τό δημόσιο σχολεῖο καί ἡ δωρεάν παιδεία. Οἱ λίγοι ἐκπαιδευτικοί πού θά ἀπομείνουν νά διδάσκουν στό δημόσιο, θά εἶναι εὐκολώτερα ἐλεγχόμενοι ὑπό τό καθεστώς τῆς περιβόητης "ἀξιολόγησης" γιά ἕνα κομμάτι ψωμί, θά φοβοῦνται νά μιλήσουν γιά Θεό, γιά ἀξίες, γιά δημοκρατία, γιά ἐλευθερία, γιά πατρίδα κλπ.,  ὥστε νά μήν ἀξιολογηθοῦν «ἀνεπαρκεῖς» ἤ «ἐπικίνδυνοι». Ἐπιπλέον, θά φοβοῦνται νά κάνουν παρατηρήσεις στούς μαθητές τους ( γιά ἐπίδοση, συμπεριφορά, ἦθος, πιστεύω κλπ ), γιά νά μήν τούς ἀπειλοῦν μέ ἐκθέσεις οἱ θιγμένοι γονεῖς καί οἱ ἐντεταλμένοι τῶν «πεντακάθαρων» Ὑπουργείων μας προϊστάμενοί τους καί οἱ ὁποῖες ἐκθέσεις θά στιγματίζουν τό "ἐκπαιδευτικό τους μητρῶο" μέ πειθαρχικά καί βέβαια μέ «ἀπομάκρυνση». Ταυτόχρονα, τά περισσότερα Ἑλληνόπουλα θά μένουν ἀμόρφωτα, μιά πού οἱ περισσότεροι χρεωκοπημένοι πλέον Ἕλληνες οἰκογενειάρχες, δέν θά μποροῦν νά ἀνταπεξέλθουν οἰκονομικά πιά καί νά πληρώνουν τά δίδακτρά τῶν παιδιῶν τους γιά τίς σπουδές τους στήν ἴδια τους τήν πατρίδα!

Ἱερεῖς: διαταγές τῆς Τρόϊκα γιά 50% μείωση τῶν μισθῶν τους.
Κι ἄν δέν ἔχουν νά ζήσουν οἱ Λειτουργοί αὐτοί, ἄς κλείσουν οἱ Ναοί κι ἄς πετάξουμε στήν κάλαθο ἀπορριμάτων Πίστη καί Ὀρθοδοξία καί τήν σωτηρία τῶν ψυχῶν μας. Ἐξάλλου, οἱ Νεοεποχίτες Κυβερνῆτες δέν ἐνδιαφέρονται γιά τήν φυσική μας ἐπιβίωση, θά στενοχωρηθοῦν γιά τήν πνευματική μας;…
Μήν αὐταπατᾶσθε μέ τόν φραπέ στό χέρι στόν καναπέ.
Ἔπεται καί συνέχεια καί μέ ἄλλους κλάδους καί ὁμάδες τῆς κοινωνίας μας, μέχρι τήν πλήρη διάλυσή της καί χάριν τῆς ὁποίας δουλεύουν ἀκούραστα κάτι σκοτεινοί τύποι ἀγνώστου προελεύσεως...
Success story κατά τ' ἄλλα!
Καί βέβαια,  εἶναι ὄντως μεγάλη ἐπιτυχία, ἀλλά τῆς Νέας Ἐποχῆς πού ἔχει βάλει κάτω τήν Ἑλλάδα καί τήν Ὀρθοδοξία καί τίς κοπανᾶ ἀλύπητα, ὅπως καί ἄλλες κοινωνίες παγκοσμίως.
Ξύπνα ραγιά ἐν μετανοίᾳ
ἄν θέλεις μέλλον φωτεινό,
ἐλεύθερο, Ἑλληνικό
καί Ὀρθόδοξη πορεία...
Μέ ἔντονο προβληματισμό καί φιλικά,
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/07/i_28.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters