Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΟΙ ΑIΝΙΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΙΜΑΣΠΟΙ …ΓΡΥΠΕΣ…ΚΑΙ ΑΡΠΥΙΕΣ!!!!

ΕΙΔIΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!!!
Οι Αριμασποί ήταν μυθικό έθνος Υπερβορείων και Σκυθικής προέλευσης, λένε οι αρχαιολόγοι!!!!
Οι Αριμασποί ήταν πολεμοχαρείς αλλά και μονόφθαλμοι ( δεν εξηγούν τι εννοούν με αυτό αν πρόκειται για γεννητική ανωμαλία και μοιάζουν ως Κύκλωπες ή κλείνανε το μάτι τους με ένα κομμάτι ύφασμα όπως κάνανε οι πειρατές για να διαβάζουν καλύτερα τον αστρικό χάρτη το βράδυ στον ουρανό, ήταν  ξανθοί, και είχαν τα μαλλιά τους δεμένα με χρυσό!!!!!

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΜΙΘΣΟΝΙΑΝΣ!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!;!

simaia si
ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! PART 1

Το Σμιθσόνειο Ινστιτούτο (ΣΙ), ή Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν (ή και λανθασμένα Σμισθόνιαν), είναι ένα ίδρυμα ερευνών των ΗΠΑ που ιδρύθηκε, με νομοθετική πράξη του Κογκρέσου, στις 10 Αυγούστου του 1846, με βασικό σκοπό “την αύξηση και διάδοση της γνώσης” ( ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΡΗΤΟ ) κυρίως μέσα από μουσειακά εκθέματα, φυσικής ιστορίας, μνημεία πολιτισμού και σχετικές έρευνες!!!!

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΠΕΡΟΥ!!!!!



YouTube Preview Image
Κυρίες και κύριοι αυτήν την φορά θα φέρω αποδείξεις για τους πουλημένους αρχαιολόγους όπου προσκυνούν την εταιρία Μισθόνιανς όπου και είναι αυτοί που διοικούν μέσο της μασονίας όλες τις αρχαιολογικές υπηρεσίες του κόσμου  με σκοπό να μην αφήνουν να βγούνε στην επιφάνεια στοιχεία για το αρχαίο παρελθόν της γης μόνο και μόνο επειδή η παγκόσμια κυβέρνηση θέλει να ελέγχει τα πλήθη και τον κόσμο για δικά του συμφέροντα τα οποία και έχω μιλήσει σε άλλα άρθρα!!!!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters