Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Δίνουμε λεφτά στα Σκόπια για έργα δικά τους...!


Γράφει ο Παναγιώτης Γιδάς
Εδώ δεν υπάρχουν λεφτά να πληρωθούν οι συντάξεις και συνεχώς γίνονται περικοπές μισθών η Ελλάδα εμφανίζεται ως «δωρητής» με το ποσό των 2.000.000 ευρώ σε μεγάλο έργο που θα γίνει στον Αξιό ποταμό στα Σκόπια.
Αυτό αποκαλύπτεται μέσα από δημοσιεύματα στον τύπο της γειτονικής Χώρας που αναφέρουν ότι η Ελλάδα και η Ελβετία θα είναι οι «δωρητές» στον μεγάλο σταθμό καθαρισμού του Αξιού ποταμού στην περιοχή της Γεύγελης. Όπως γράφουν οι σκοπιανές εφημερίδες η Ελλάδα θα συνδράμει με το ποσό των 2.000.000 ευρώ και η Ελβετία με 6.800.000 ευρώ.Ευχαριστούμε τους...δωρητές
Ο δήμαρχος της Γεύγελης Ιβάν Φράγκοφ εκτός από τις ευχαριστίες του τόνισε με έμφαση ότι πρέπει να δεχτούμε και να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα λεφτά γιατί αν τα παραμελήσουμε θα αναγκασθούμε στο μέλλον να τα βάλουμε με δικά μας κεφάλαια.
Για το θέμα αυτό ήδη υπάρχει πολιτική αντίδραση καθώς ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος έκανε ερώτηση στην Βουλή για το εάν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα αυτά και εάν η κυβέρνηση έχει εγκρίνει τα κονδύλια αυτά και γιατί οι Σκοπιανοί μας χαρακτηρίζουν ως δωρητές
Από newsbomb.gr


Read more: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/11/blog-post_631.html#ixzz156dg2UfS

Κρύβουν 4 χρόνια διαρροή μυστικών στους Τούρκους...!


Όλα τα αυστηρά απόρρητα στρατιωτικά σχέδια άμυνας και επίθεσης στρατού και αεροπορίας της Ελλάδας σε περίπτωση εμπλοκής με την Τουρκία μεταβιβάστηκαν από ένα «λάθος» Ελλήνων στο τουρκικό στρατηγείο του Εσκί Σεχίρ, τον Ιούνιο του 2006.Η διαρροή έγινε στη διάρκεια της άσκησης ρεαλιστικής εξομοίωσης κινήσεων του ελληνικού στρατού και της αεροπορίας με την ονομασία «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΣΙΚΙΝΟΣ 2006» από τις 26 έως τις 29 Ιουνίου του 2006.
Από τότε μέχρι σήμερα το μεγάλο αυτό εθνικό θέμα «κουκουλώθηκε» από όλους τους υπουργούς Άμυνας και τιμωρήθηκαν κάποιοι σμηνίτες, ενώ την ευθύνη για τη διαρροή των σχεδίων την έχουν στρατηγοί και ναύαρχοι. Στις 3/7/2007 ο πρώην υπαρχηγός Α.Τ.Α. Λάρισας υποπτέραρχος κ. Γ. Νταβρής έστειλε στον τότε υπουργό Άμυνας κ. Ε. Μεϊμαράκη έγγραφο, στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε...
«Το γεγονός είναι υπαρκτό και η διαρροή ήταν συνεχής από την έναρξη της άσκησης μέχρι την τελευταία μέρα αυτής όπου έγινε απεικόνιση της μαζικής αμυντικής επίθεσης της ΠΑ στους πραγματικούς στόχους της στην Τουρκία.
Το σύστημα αεροπορικού ελέγχου (ΣΑΕ) είναι σοφά δομημένο και διασυνδεδεμένο ώστε κάθε ίχνος που παράγεται από οποιοδήποτε κέντρο ελέγχου περιοχής (ΚΕΠ) πραγματικό ή πλασματικό να διαβιβάζεται άμεσα και στα άλλα προκειμένου να υπάρχει πλήρης εικόνα, σε όλα ταυτόχρονα τα κέντρα ελέγχου για προφανείς λόγους εκμεταλευσιμότητας και ανθεκτικότητας στις Επιχειρήσεις. Άρα ότι παρήγαγαν τα ΚΕΠ του Χορτιάτη (1ον) και της Πάρνηθας (2ον), διαβιβάστηκαν στο Ραντάρ της Ζήρου και μέσω αυτού στο Τουρκικό CAOC-6 Εσκί Σεχίρ δια μέσου του CAOC-7 Λάρισας.
Η αιτία της διαρροής όπως αναφέρεται στο σχετικό ενημερωτικό της ΑΤΑ/Β4/2-10-06 παρ.5γ ήταν η αμέλεια του προσωπικού που δεν εφάρμοσε τις οδηγίες της διοίκησης και όχι κάποιο τεχνικό πρόβλημα όπως ενυπόγραφα ενημερώσατε την Βουλή των Ελλήνων την 5 Ιανουαρίου 07 προφανώς λόγω κακής ή μη ακριβούς ενημέρωσής σας.
Ουδέποτε διατάχθηκε προανάκριση ή ΕΔΕ παρά το βέβαιο της διαρροής, της σοβαρότητας του περιστατικού και της εμμονής του υπογράφοντα την παρούσα, ως Υπαρχηγού ΑΤΑ, έτσι ώστε να ελεγχθεί σε βάρος η αιτιολογία, να εκτιμηθεί η ζημία και να παραχθούν προτάσεις αντιμετώπισης του θέματος.
Η άποψη της τυχαίας ευνοϊκής συμπεριφοράς του "φιλέλληνα δαίμονα" των κομπιούτερ που αντελήφθη την γκάφα και τις παραλείψεις του 3ου ΚΕΠ και έδρασε υπέρ της Εθνικής Ασφάλειας, κατά την άποψή μου είναι ψευδής και οπωσδήποτε βλαπτική για την Εθνική ασφάλεια.
Τέλος λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω εκτιμώ ότι η ενημέρωσή σας και κατά συνέπεια και του Κοινοβουλίου στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι μη ακριβής».
Πηγή


Read more: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/11/4.html#ixzz156dDaw6K

Όταν ο Καμίνης...αγαπούσε τους λαθρομετανάστες!


Του Νίκου Χιδίρογλου
Ο θεματοφύλακας της πολιτικής ορθότητας στη χώρα μας, έχει όνομα: Γιώργος Καμίνης
Ο Συνήγορος του Πολίτη, έχει αναλάβει διατεταγμένη αποστολή. Και προχωρεί για λογαριασμό της παγκόσμιας διακυβέρνησης, στην υλοποίηση μεθόδων κοινωνικής μηχανικής. Στον Άγιο Παντελεήμονα, στην Πλατεία Αττικής, στην Πλατεία Αμερικής, το καθεστωτικό και εξουσιαστικό σύστημα που στηρίζει το πείραμα της πολυπολιτισμικότητας.Φυσικά, στηρίζει και τον «πολιτικά ορθό», τον δογματικό Γιώργο Καμίνη, ο οποίος έχει στο ψηφοδέλτιό του τρεις μετανάστες (τη Ζωή Κυπριάνοβα από τη Ρωσία, τη Νεντιάλκα Καραγιόζοβα από τη Βουλγαρία και τον Γιουσέφ Αζέρ από την Αίγυπτο). «Οι τοποθετήσεις του Καμίνη ως Συνηγόρου του Πολίτη πολλές φορές χαρακτηρίζονταν από μία ιδιότυπη αίσθηση νομικού ακτιβισμού, καταδεικνύοντας μία στρατευμένη ιδεολογική τοποθέτηση. Θέσεις αυτού του τύπου, χαρακτηριστικές μίας ακραίας ιδεολογικής προσέγγισης, έρχονταν σε αντίθεση με τα καθήκοντά του.
Οι παρεμβάσεις αυτές ήταν συχνές. Το 2008 επί κυβέρνησης ΝΔ ο Καμίνης γνωμοδότησε κατά της απομάκρυνσης του παράνομου οικισμού των λαθρομεταναστών στην Πάτρα, ο οποίος είχε προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στους πολίτες», γράφει ο ιστορικός και συγγραφέας Γιάννης Κωτούλας.
Φυσικά, μην περιμένετε τοποθετήσεις από τον κ. Καμίνη και την «πολιτικά ορθή» Αρχή, για τις διώξεις κατά των μεροκαματιάρηδων αστυνομικών που αποτάσσονται γιατί δεν θέλουν να παραλάβουν την κάρτα (ρουφιάνο) του πολίτη. Οι ένστολοι, δεν έχουν δικαιώματα...
Μέριμνα για τους... αλλοδαπούς!Τον περασμένο Οκτώβριο, μιλώντας στο free press έντυπο «Lifo», ο «φωταδιστής» υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ, εξεδήλωσε την «εκτίμησή» του για τους κατοίκους του κέντρου, οι οποίοι αντιδρούν στην παρουσία των λαθρομεταναστών που υποβαθμίζουν τις γειτονιές τους:
«Αντιδρά ο τοπικός πληθυσμός. Δεν μπορούμε να ζούμε όμως συνέχεια με την απειλή των τοπικών πληθυσμών». Και όταν ρωτήθηκε για τους λαθρομετανάστες, δήλωσε: «Θα φροντίσω να εγκατασταθούν οι παράνομοι αλλοδαποί σε αναξιοποίητα παλαιά κτήρια του Δήμου, να τους δοθεί προσωρινή άδεια εργασίας και η αναγκαία πρόνοια.
Μάλιστα σε συνεργασία με άλλους Δήμους της Αττικής θα εξετάσουμε την δυνατότητα διασποράς προσωρινών μεταναστών με στόχο την αποφυγή της γκετοποίησης και την ομαλότερη κοινωνική τους διαβίωση».
Και αυτός θέλει να γίνει δήμαρχος Αθηναίων, λέγοντας ότι «στο κέντρο της Αθήνας παραβιάζονται όλα τα δικαιώματα. Από το δικαίωμα να κινείται κανείς στην πόλη χωρίς χωρικούς και χρονικούς περιορισμούς, μέχρι το δικαίωμα στην εργασία, στην ιδιοκτησία και στην αξιοπρέπεια.
Χρειάζεται μια δημοκρατική απάντηση στην κρίση, που θα στηρίζεται στη διασφάλιση όλων των δικαιωμάτων και για όλους».
Φυσικά, αυτοί που δεν έχουν κανένα δικαίωμα και οι οποίοι είναι φύσει ύποπτοι για το σύστημα γιατί του χαλούν τα σχέδια, είναι οι Έλληνες των συνοικιών του κέντρου, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το χάος στις γειτονιές τους.
Είναι «ξενόφοβοι» και «ρατσιστές» και αν επί Γεωργίου Καμίνη του Α’ τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν, θα αντιμετωπιστούν κατασταλτικά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πάντα με τη συνδρομή των κουκουλοφόρων του συστήματος, οι οποίοι εμφανίζονται συχνά-πυκνά για να στηρίξουν τις επιλογές του συστήματος.
Όπως και να έχει, οι Έλληνες κάτοικοι είναι αυτοί που θα πληγούν καίρια από την ανήθικη πολιτική των θετικών διακρίσεων (positive discrimination, είναι ο επιστημονικός όρος) υπέρ των μεταναστών. Είναι αυτοί που θα δουν τις γυναίκες και τις κόρες τους να δέχονται σεξουαλικές επιθέσεις.
Είναι αυτοί που θα πέσουν θύματα ληστείας. Είναι αυτοί που θα πρέπει να συμβιώσουν με μισαλλόδοξους μουλάδες και επίδοξους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα. Είναι αυτοί που θα δουν τις γωνίες των δρόμων τους να γίνονται ουρητήρια. Είναι αυτοί που θα δουν τις περιουσίες τους να χάνουν την αξία τους και θα δεχθούν «πιέσεις» για να ξεπουλήσουν όσο-όσο και να φύγουν.
Μας θέλουν υπόδουλους σε τριτοκοσμικούς! Ο κήρυκας της ελευθεριότητας και της ανοχής, ΠΡΕΠΕΙ να ηττηθεί. Και θα ηττηθεί. Στις «δύσκολες» γειτονιές του κέντρου, δεν θέλουν να τον δουν ζωγραφιστό. Και έχουν δίκιο. Τους έχει προκαλέσει και μάλιστα βάναυσα.
Από το Χαλάνδρι όπου μένει, δεν έχει ιδέα του τι σημαίνει να ζεις αγκαλιά με το φόβο, του τι σημαίνει να χάνεις τη γειτονιά σου, να μην μπορείς να πας το παιδί σου στο συνοικιακό παρκάκι και να ζεις υπό πολιορκία.
Υπό την πολιορκία ανθρώπων, με κανένα σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, στις γυναίκες, στους «άπιστους» χριστιανούς. Υπό την πολιορκία ανθρώπων που καίνε τα παρεκκλήσια μας στο άλσος Προμπονά (τόσο ανεκτικοί...), χωρίς κανείς από το στρατόπεδο του Γιώργου Καμίνη, να αρθρώνει μια λέξη διαμαρτυρίας.
Ο κ. Καμίνης ισχυρίζεται υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας ότι «μετανάστευση και εγκληματικότητα είναι διαφορετικά φαινόμενα», όμως δεν πείθει.
Όπως δεν πείθει και όταν λέει ότι «ο αριθμός των μεταναστών χωρίς χαρτιά θα μπορούσε να είναι πολύ μικρότερος και ευκολότερα διαχειρίσιμος, αν είχαμε ακολουθήσει μια διαφορετική πολιτική ασύλου.
Πολλοί από τους μετανάστες χωρίς χαρτιά δικαιούνται άσυλο, αλλά αυτό χορηγείται σε ποσοστό κάτω του 1%». Δηλαδή, το ζήτημα είναι όλοι αυτοί να αποκτήσουν χαρτιά; Όλο το θέμα μας είναι η «ενσωμάτωση» και η εθνολογική αλλοίωση της κοινωνίας μας; Για τους υπονομευτές του εθνικού κορμού, ναι...
Και τι μας λέει ο κ. Καμίνης; «Υπό την ιδιότητα του Συνηγόρου του Πολίτη έχω συμβάλει με τον πιο δημιουργικό τρόπο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες νομοθετικές και διοικητικές αλλαγές». Δηλαδή, ευθύνεται για το χάλι! Και έχει το θράσος να ζητά την ψήφο των Αθηναίων! Δεν θα την πάρει!
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"


Read more: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/11/blog-post_3990.html#ixzz156cUvQAo

Ο Νίτσε για τον Ευρωπαϊκό Ανθελληνισμό...






http://greeknation.blogspot.com/2010/11/blog-post_2573.html

Χάκερς ” έσπασαν” την κάρτα του πολίτη στη Γερμανία. Μακριά από αυτές λέει η αστυνομία…

Οι ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες που θα αποτυπώνονται στις νέες γερμανικές ταυτότητες με τα μικροτσίπ και οι οποίες θα κυκλοφορήσουν απο τον ερχόμενο Νοέμβριο, υποκλέπτονται πολύ εύκολα σύμφωνα με τη δοκιμή που έγινε σε ένα τηλεοπτικο δελτίο ειδήσεων. Ο τηλεπαρουσιαστής του καναλιού ARD κάλεσε μέλος της οργάνωσης χάκερ με την ονομασία “Chaos Computer Club” για να ανακαλύψει πόσο ασφαλή ήταν τα αμφισβητούμενα νέα τσιπ ραδιοσυχνότητας (RIHD) με τα οποία θα είναι εφοδιασμένες οι νέες Γερμανικές ταυτότητες…

Χρησιμοποίοησαν απλούς ερασιτεχνικούς σαρωτές ανίχνευσης (scanners) σαν και αυτούς που θα κυκλοφορήσουν μαζί με τις νέες ταυτότητες και διαπίστωσαν ότι μπορούσαν να υποκλέψουν με ευκολία τα στοιχεία που είχαν γραφτεί στο “απρόσβλητο” microchip της Γερμανικής “Κάρτας του Πολίτη”. Τα στοιχεία που υπέκλεψαν ήταν τα δύο δακτυλικά αποτυπώματα και ένας εξαψήφιος κωδικός που θα αποτελούν την ψηφιακή υπογραφή του κατόχου. Οι σαρωτές αυτοί όπως είπαμε θα κυκλοφορήσουν μαζί με τις νέες “κάρτες του πολίτη” και το Υπουργείο εσωτερικών σκοπεύει να μοιράσει 1.000.000 τέτοια μηχανήματα με κόστος €24.000.000, σε ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις και υπηρεσίες προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως μηχανές αναγνώρισης ελέγχου, αμφίδρομης καταγραφής και επεξεργασίας πληροφοριών που αφορούν στα στοιχεία του κατόχου και των λεπτομερειών της συναλλαγής που πραγματοποίησε (αγορά ,παρεχόμενες υπηρεσίες κλπ).
Μετά απο αυτή την τηλεοπτική επίδειξη υποκλοπής των στοιχείων που περείχε το microchip, σε συνέντευξή του ο Γερμανός Υπουργός εσωτερικών Thomas de Maizière είπε ότι δεν είδε κανέναν άμεσο λόγο προκειμένου να ασχοληθεί το υπουργείο με αυτό το …. υποτιθέμενο θέμα ασφαλείας. Όπως ήταν αναμενόμενο μετά απο λίγες ημέρες το ομοσπονδιακό γραφείο για τη ασφάλεια πληροφοριών (BSI) απέρριψε τις δίκαιες ανησυχίες των συντελεστών της τηλεοπτικής αυτής αποκάλυψης για την ασφάλεια αυτής της νέας κάρτας – ταυτότητας. Ο ειδικός Jens Bender και εκπρόσωπος των εταιρειών ψηφιακής τεχνολογίας, είπε ότι η κάρτα ήταν ασφαλής και μαλιστα επικαλέσθηκε την ύπαρξη του συνδυασμού του ενσωματωμένου τσιπ με τον εξαφήφιο κωδικό αριθμό ως σημαντική βελτίωση ασφάλειας “έναντι της μέχρι σήμερα τυποποιημένης διαδικασίας του ονόματος και του κωδικού πρόσβασης του κατόχου. “Μακριά από τις νέες ταυτότητες. Η γερμανική αστυνομία προειδοποιεί τους πολίτες…

Χάκερς ” έσπασαν” την κάρτα του πολίτη στη Γερμανία. Μακριά από τις νέες ταυτότητες
Η νέα ταυτότητα, η οποία θα έχει τα πάντα στο μικροκύκλωμα, δηλαδή όλα τα προσωπικά στοιχεία του καθενός μας, φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο ασφαλής όσο μας λένε οι δημόσιες υπηρεσίες. Αν και δεν κυκλοφόρησε ακόμα, εντούτοις τα πρώτα προβλήματα εμφανίστηκαν στη δημόσια συζήτηση. Οι χρήστες προειδοποιούνται να μην της έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη και να μην την χρησιμοποιήσουν! Τα στοιχεία που είναι επάνω στο μικροκύκλωμα, είναι εύκολο παιχνιδάκι για τους ειδικούς, να τα “σπάσουν” και να τα κακομεταχειριστούν. Αυτό δεν το λέει κάποιος που έχει αντίρρηση στην ηλεκτρονικοποίηση των παντων, αλλά η ίδια η αστυνομία, η οποία εντόπισε πολλά αδύνατα σημεία αυτής της νέας ταυτότητας και λέει ανοιχτά: “Μακριά τα χέρια σας από τις νέες ταυτότητες”!
Προειδοποιούν τους πολίτες να μην έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην ασφάλεια που διαφημίζεται για το νέο δημόσιο ντοκουμέντο (ταυτότητα), αφού μπορεί εύκολα να γίνει παιχνίδι στα χέρια των κακοποιών. Ο Πρόεδρος της Μυστικής Αστυνομίας στη Γερμανία κατηγορεί τους πολιτικούς ότι σχεδίασαν τις νέες ταυτότητες χωρίς την απαραίτητη ασφάλεια και με παλιομοδίτικες μεθόδους. Αυτή η τεχνική είναι παιχνιδάκι για τους ” ειδικούς” να πάρουν όποια στοιχεία θέλουν και να τα χρησιμοποιήσουν ανάλογα.
 
http://greeknation.blogspot.com/2010/11/blog-post_3387.html

Πυρ και μανία η οικογένεια Πάγκαλου με το ΠΑΣΟΚ

Αρχισαν τα όργανα στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ.Ο κόσμος καίγεται,καταιγίδα νέων μέτρων αναμένεται από Δευτέρα και η κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη κηρύσσει πόλεμο στους "συντρόφους"!
Η οικογένεια Πάγκαλου είναι πυρ και μανία με το ΠΑΣΟΚ και δια της συζύγου και μέχρι την προηγούμενη Κυριακή υποψηφίας Δημάρχου Σαρωνικού επιτίθεται κατά μέτωπο στο κόμμα."Εχασα το δήμο γιατί ......
δεχτήκαμε πόλεμο ακόμα και μέσα από το ΠΑΣΟΚ",δηλώνει στην εφημερίδα Αποκαλύψεις που κυκλοφορεί αύριο.
Προσέξτε λέει δεχτήκαμε και φυσικά δεν είναι πληθυντικός ευγενείας αλλά προφανέστατα συμπεριλαμβάνει και τον κύριο Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης.Αναφέρεται σε σκοτεινούς μηχανισμούς και δολοπλόκους επιχειρηματίες που της στέρησαν την επί ίσοις όροις διεκδίκηση του Δήμου.Στο ΠΑΣΟΚ καταλογίζει ότι δεν στήριξε ουσιαστικά την υποψηφιότητά της.
Της φταίνε οι πάντες εκτός από τη δική της καμπούρα που δεν δίστασε πέντε μέρες πριν τις εκλογές να κάνει αγωγή σε φοιτητή υποψήφιο άλλης παράταξης απαιτώντας 1 εκατομμύριο ευρώ.Πληροφορίες λένε πως η κυρία Χριστοφάκη ξεσπαθώνει και σε Κυριακάτικες εφημερίδες,ο δε κύριος Πάγκαλος κρατιέται με το ζόρι ώσπου να τελειώσει κι ο δεύτερος γύρος των εκλογών και μετά να εκραγεί.
http://zeidoron.blogspot.com/

Σκοτώστε τον διπλό κατάσκοπο... τώρα!

Ένας δολοφόνος καταδιώκει τον άνθρωπο που πρόδωσε τους 10 ρώσους κατασκόπους. Θα μπορούσε να είναι η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ όμως δεν είναι....Ο ρώσος συνταγµατάρχης που είναι υπεύθυνος για την «εµφύτευση» κατασκόπων στην Αµερική είναι στην πραγµατικότητα διπλός πράκτορας. Καρφώνει στις αµερικανικές αρχές 10 ρώσους κατασκόπους που ποζάρουν ως φιλήσυχοι πολίτες και τρεις ηµέρες πριν από την επίσηµη επίσκεψη του προέδρου Μεντβέντεφ στην Ουάσιγκτον, λιποτακτεί. Η Μόσχα στέλνει στο κατόπι του έναν δολοφόνο. Μοιάζει µε σενάριο ψυχροπολεµικού θρίλερ και το πιθανότερο είναι ότι µια µέρα θα µεταφερθεί στη µεγάλη οθόνη, όµως σύµφωνα µε τη ρωσική «Κοµερσάντ» είναι η απόλυτη πραγµατικότητα.

Η εφηµερίδα κατονόµασε χθες τον «συνταγµατάρχη Σερµπακόφ» ως τον διπλό πράκτορα που πρόδωσε στους Αµερικανούς τους 10 ρώσους κατασκόπους οι οποίοι αντηλλάγησαν τελικά τον Ιούλιο µε τέσσερις οµολόγους τους που κρατούνταν στη Ρωσία. Ο Σερµπακόφ ήταν επικεφαλής του Τοµέα S της ρωσικής αντικατασκοπίας, της SVR. Αποστολή του: η «εµφύτευση» µυστικών πρακτόρων στις ΗΠΑ. Κάποια στιγµή, όµως, άλλαξε στρατόπεδο. Μη θέλοντας ενδεχοµένως να περάσει από τον υποχρεωτικό ανιχνευτή ψεύδους, πέρυσι απέρριψε µια προαγωγή. Και στις 21 του περασµένου Ιουνίου διέφυγε στις ΗΠΑ. Ο γιος του, που εργαζόταν στη ρωσική υπηρεσία ελέγχου ναρκωτικών, είχε εγκαταλείψει τη Ρωσία λίγο νωρίτερα. Η κόρη του ζούσε χρόνια στις ΗΠΑ. Τρεις ηµέρες µετά την άφιξη του Σερµπακόφ πραγµατοποιήθηκε η περίφηµη «σύνοδος των χάµπουργκερ» όταν Μπαράκ Οµπάµα και Ντµίτρι Μεντβέντεφ επιβεβαίωσαν σε ένα φαγάδικο στη Βιρτζίνια την «επαναφορά» των αµερικανορωσικών σχέσεων. Εξι ηµέρες µετά την άφιξη του Σερµπακόφ, ο κόσµος ολόκληρος είδε για πρώτη φορά φωτογραφία της «καυτής κατασκόπου» Αννα Τσάπµαν µαζί και των υπόλοιπων εννέα Ρώσων που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ. Οι αµερικανικές αρχές υποστήριξαν πως τους παρακολουθούσαν 10 χρόνια και πως κανείς τους δεν κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες. Οταν επέστρεψαν στη Ρωσία στο πλαίσιο της µεγαλύτερης ανταλλαγής κατασκόπων µετά τον Ψυχρό Πόλεµο, ο ρώσος πρωθυπουργός τούς επεφύλαξε τιµές ηρώων και αργότερα τούς παρασηµοφόρησε κιόλας. Ο Πούτιν υποστήριξε ότι ο προδότης τους είχε αναγνωριστεί και προειδοποίησε: «Οι προδότες έχουν πάντα άσχηµο τέλος».
«Ξέρουµε ποιος είναι και πού βρίσκεται», δήλωσε χθες στην «Κοµερσάντ» υψηλόβαθµο στέλεχος του Κρεµλίνου. «Μην έχετε καµία αµφιβολία, ένας Μερκάντερ έχει ήδη σταλεί στο κατόπι του». Αναφερόµενος στον Ραµόν Μερκάντερ, τον ισπανό κοµµουνιστή που έστειλε ο Στάλιν να σκοτώσει (µε τσεκούρι) τον Τρότσκι στο σπίτι της εξορίας του στο Μεξικό το 1940, ο αξιωµατούχος προκάλεσε σοκ: επανειληµµένως, η Μόσχα µετασοβιετικά έχει δηλώσει ότι τελευταία φορά που διέταξε δολοφονία ήταν όταν έστειλε πράκτορες να σκοτώσουν τον ουκρανό εθνικιστή Στεπάν Μπαντέρα το 1959. Υπό το φως των νέων αποκαλύψεων, πάντως, οι υποψίες ότι το Κρεµλίνο έπαιξε ρόλο στον θάνατο του Αλεξάντρ Λιτβινένκο, πρώην πράκτορα της KGB που έσβησε το 2006 στο Λονδίνο δηλητηριασµένος από ραδιενεργό πλουτώνιο, αν µη τι άλλο ενισχύονται. Βούτυρο στο ψωµί των ειδικών σε θέµατα (αντι)κατασκοπείας γίνεται η αποκάλυψη της «Κοµερσάντ» – η οποία επιβεβαιώθηκε από τον Γκενάντι Γκούντκοφ, τον αντιπρόεδρο της επιτροπής ασφαλείας της ∆ούµας, παρότι το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών τηρεί σιγήν ιχθύος.
Μιλώντας στο πρακτορείο Reuters, ο αµερικανός πρώην πράκτορας Ρόµπερτ Αγιερς και ο ιστορικός Ρίτσαρντ Αλντριτς επισήµαναν πως η υπόθεση Σερµπακόφ συνιστά µεγάλο πλήγµα για το Κρεµλίνο: σπάνια καταφέρνουν οι µυστικές υπηρεσίες να στρατολογήσουν κάποιον τόσο υψηλόβαθµο όσο αυτός· φαίνεται πως ο συνταγµατάρχης ήταν διπλός πράκτορας για πολλά χρόνια. Ισως να διέφυγε διότι φοβήθηκε πως επρόκειτο να αποκαλυφθεί, το βέβαιον είναι ότι µπορεί µακροπρόθεσµα να βλάψει ακόµα περισσότερο τη Μόσχα µε τις πληροφορίες που θα δώσει στις αµερικανικές υπηρεσίες· «το Κρεµλίνο ασφαλώς και θα επιδιώξει να τον βγάλει από τη µέση, πολλές φορές έχει φτάσει το µακρύ χέρι της ρωσικής εκδίκησης σε άλλες χώρες». Εκτός αν «πρόκειται για εκστρατεία παραπληροφόρησης, ώστε να αποσπαστεί η προσοχή της ∆ύσης από τον πραγµατικό προδότη»...
Πληροφορίες θέλουν πάντως την εξάρθρωση του δικτύου από την Ουάσιγκτον να πυροδότησε µεγάλη εσωτερική έρευνα στη SVR, τον επικεφαλής της και πρώην πρωθυπουργό Μιχαήλ Φραντκόφ να αντικαθίσταται σύντοµα και ενδεχοµένως τη SVR να συγχωνεύεται τελικά µε την FSB, την Οµοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας, ανατρέποντας την απόφαση που έλαβε ο Γιέλτσιν τη δεκαετία του 1990 να χωρίσει την KGB στα δύο.


ΤΑ ΝΕΑ

Επιστολή μιας Ελληνίδας σε όλους τους προδότες της χώρας.!

Είμαστε δέσμιοι ενός πολιτεύματος που μόνο κατ’ ευφημισμό ονομάζουμε δημοκρατία. Φοράμε οικειοθελώς τις αλυσίδες μας, ξεπουλάμε την ψήφο μας, παραμερίζουμε τα ιδανικά μας και γελάμε σαν ηλίθιοι σκεπτόμενοι πως όλα αυτά αξίζουν για μια θεσούλα στο Δημόσιο. Και μπορεί να επαναπαυόμαστε βασιζόμενοι στο ένδοξο παρελθόν μας, όμως τα κόκαλα των προγόνων μας θα τρίζουν βλέποντας την κατάντια μας. Αυτοί έδωσαν αγώνες για μια ελευθερία που εμείς δεν εκτιμησαμε ποτέ.
Πόσους Εφιάλτες μπορεί να αντέξει αυτή η χώρα; Τα έθνη που ξεχνούν την ιστορία τους είναι καταδικασμένα. Και φαίνεται πως οι Έλληνες ή ξεχνούν ή επιλέγουν να μην θυμούνται. Μήπως από την κληρονομιά των προγόνων μας κρατήσαμε μόνο την λατρεία της Μοίρας και απαρνηθήκαμε κάθετι ελληνικό; Ό,τι μας κράτησε ενωμένους 400 χρόνια κάτω από τον τουρκικό ζυγό (ιστορία, γλώσσα, θρησκεία, αξίες) το σβήσαμε μέσα σε λίγες δεκαετίες. Κάποτε μας θαύμαζαν και μας φθονούσαν που ήμασταν Έλληνες, τώρα μας οικτίρουν. Και επειδή τουλάχιστον σε μένα έχει μείνει μια στάλα ελληνική υπερηφάνεια, αυτό δεν το σηκώνω.
Θέμα έκθεσης: Ωχαδερφισμός. Έπρεπε να μάθω πως ο Έλληνας νοιάζεται μόνο για την βολή του, που μέχρι και όρο έχουμε εφεύρει για αυτό! Αυτό με δίδαξαν, εμένα κι όλα τα ελληνόπουλα των πανελλαδικών. Διότι η «έκφραση ιδεών» ήταν τελικά μέθοδος να υιοθετούμε κι όχι να εκφράζουμε άποψη. Έτσι ώστε να μας πείσουν πως ουδεμία σχέση έχουμε με το «παν μέτρον άριστον» ή το «γνώθι σαυτόν». Τους ναούς πρέπει τελικά να τους έχτισαν άλλοι Έλληνες, η κοιτίδα του πολιτισμού έχει γίνει αποχωρητήριο. Και επειδή η «εφιαλτοκρατία» ζει και βασιλεύει, τα παιδιά μαθαίνουν πως «στη Σμύρνη υπήρξε συνωστισμός»! Διότι δεν αρκεί να ντρέπεσαι που είσαι Έλληνας, πρέπει επίσης να ξεχάσεις την έχθρα που χωρίζει τους δυο λαούς. Ευτυχώς φροντίζουν οι Τούρκοι να μας το θυμίζουν όταν εκτελούν έναν Σολωμό ή κάνουν «Ίμια» κάθε ελληνικό νησάκι. Και τι κάνουν οι Εφιάλτες σ’αυτές τις περιπτώσεις; Ευχαριστούν τους Αμερικανούς που απέτρεψαν την πολεμική σύρραξη λέγοντας μας «καθίστε στ’αυγά σας» ή κάνουν κουμπαριές.
Κι αν πεις και τίποτα σε λένε ΑΚΡΑΙΟ. Διότι στην Ελλάδα το να είσαι εθνικιστής είναι κακό. Και που να μιλήσω δηλαδή για την Μεγάλη Ιδέα! Αριστεροί, εβραίοι κι άλλοι «φιλελεύθεροι» ζητούν την κατάργηση των παρελάσεων διότι εγείρουν εθνικιστικά αισθήματα. Ποιόν εθνικισμό, που οι μαθητές νομίζουν πως παρελαύνουν για το «όχι που είπε ο Κολοκοτρώνης στους Τούρκους» και πως ο Ν. Ζέρβας ήταν Γάλλος! Ποιός ξέρει, ίσως νομίζουν πως κι ο Αριστοτέλης ήταν Σλάβος. Ελληνική παιδεία σου λέει μετά! Αλλά αυτά επιβάλει το «σύστημα», η «νέα τάξη πραγμάτων». Ξέχνα την ιστορία, γλώσσα, θρησκεία, γίνε γρανάζι κι εσύ, ξεπατίκωσε νοοτροπίες που σου πλασάρουν στην τηλεόραση και αρκέσου στην ευτέλεια ενός μεταγλωττισμένου αμερικανικού ονείρου. Ή θα γίνεις μέρος ενός πολυπολιτισμικού αμαλγάματος χωρίς εθνική συνείδηση ή θα γίνεις ένας γραφικός. Πώς αλλιώς θα δεχόσουν την μετονομασία οδού της Θεσσαλονίκης σε οδό «Κεμάλ Ατατούρκ»; Πως αλλιώς θα διαδήλωνες για το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού των Σκοπιανών, τις χαμένες περιουσίες των Τσάμηδων, την κακομεταχείριση του μετανάστη ο οποίος αφού πήρε την δουλειά ενός Έλληνα «αναγκάστηκε» να κλέψει ή να σκοτώσει αντιδρώντας στο «ρατσισμό και την ξενοφοβία» μας; Πώς θα καλωσορίσεις όλους αυτούς τους Δούρειους Ίππους; Έτσι! Και σιγά σιγά τα σύνορα θα φτάσουν στην Παλιά Ελλάδα.
Αφού λοιπόν σε δίδαξαν να ντρέπεσαι που είσαι Έλληνας και όχι Ευρωπαίος, ευνούχισαν τον στρατό, αχρήστεψαν την παιδεία, κατακρεούργησαν την γλώσσα, διέβαλλαν την ιστορία, υποβάθμισαν την σπουδαιότητα του θεσμού της οικογένειας, αμαύρωσαν την θρησκεία, τι σου μένει να κρατηθείς; Μόνο που ξέχασαν πως την ελληνική ψυχή δεν μπορούν να την ξεριζώσουν! Μια σπίθα αρκεί και θα πάρουμε τα όπλα. Και μπορεί να είμαστε μικρός λαός αλλά αξίζει να γίνουμε μικρότερος! Πρέπει να πάρουμε μερικά κεφάλια! Και δεν τους ονομάζω εθνικούς προδότες διότι για μένα δεν είναι καν Έλληνες!
Οχι ρε! Αμερικανάκι δεν θα γίνω ποτέ!
Δεν ξεχνώ Κύπρο, Σμύρνη, Πόλη, Πόντο, Μακεδονία, Ήπειρο!
ΣοσιαλΗστές, δεξιοί του κώλου, αναρχι(δι)κοί και κουμούνια!
Αυτό είναι το μανιφέστο μου και με αυτό θα πορευτώ στη ζωή! Ή ταν ή επί τας!
thermopilai
gianiotis
Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2010/11/blog-post_4691.html#ixzz154lfNDWE
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters