Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΤΕΛΙΚΑ...ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ !! ΚΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ !!!

Konstantinos Drakos
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!! ΚΙ ΑΥΤΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ! !! 
Τα έζησα μέσα απ το επαμ..
Είχαμε ψαρώσει πολύς κόσμος στην αρχή, πραγματι τα ελεγε πολυ καλα ο καζακης απ την εκπομπη ΑΕ..απονηρευτοι και με αγαθες προθεσεις ολοι εμεις δραστηριοποιηθηκαμε, πηγαιναμε σε ομιλιες παντου στην αττικη και παρεμεινα στους κολπους του επαμ μεχρι και μετα το περας του δευτερου συνεδριου.
το διαστημα αυτο των 3 χρονων σημειωθηκαν αρκετα τραγελαφικα γεγονοτα, που εκ πρωτης οψεως θα μπορουσε καποιος να τα θεωρησει τυχαια!

ΕΣΥ Έλληνα ΨΟΦΑ ΝΗΣΤΙΚΟΣ στο δρόμο!! Εγκαινιάστηκε το «χωριό» των λαθρομεταναστών-λαθροπροσφύγων στη Κάτω Μηλιά Πιερίας. (ΦΩΤΟ)


Χωρίς την παρουσία του Γιάννη Μουζάλα και χωρίς την παρουσία του Δήμου Κατερίνης εγκαινιάστηκε σήμερα το μεσημέρι το χωριό των λαθρομεταναστών στην Κάτω Μηλιά Πιερίας.

Σε 2-3 εβδομάδες αναμένονται οι πρώτοι λαθροπρόσφυγες-λαθρομετανάστες! 1.400.000 ευρώ κόστισαν μέχρι στιγμής οι εγκαταστάσεις, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι εργασίες….

Mind control - Ο έλεγχος του μυαλού

Τι πειράματα περιελάμβανε το πρόγραμμα MK ULTRA των ΗΠΑ;
Συνδέεται με δολοφονίες, που συγκλόνισαν τον κόσμο;

Μπορεί να εφαρμοστεί σε άνθρωπο το «σβήσιμο» και η «επανεγγραφή» μνήμης;

Παρουσίαση εκπομπής ΄΄ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ΄΄: Δέσποινα Μποτίτση (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV)

Η τερατώδης αρχιτεκτονική της Ατζέντας 21

Εκείνο το… ‘μικροαστικό’ όνειρο του της καλής δουλειάς και σπίτι στα προάστια, απλά, ξεχάστε το. Η Ατζέντα 21 έχει σκοπό μέσα στον τρέχοντα αιώνα να αφήσει τα προάστια στην ησυχία των πολύ λίγων και εκλεκτών. Το ίδιο και τας πέριξ εξοχάς.

AΠΟΚΑΛΥΨH Φ.Ε.K.- Εθνική προδοσία-τι συμβαίνει με τα αεροδρόμια σε καιρό πολέμου!! Βρε Πάκη έγινες το ΙΔΙΟ με ΔΑΥΤΟΥΣ; ΤΙ υπογράφεις μωρέ;


Διαβάστε το αποτέλεσμα της παραχώρησης εκμετάλευσης των αεροδρομίων μας από την κυβέρνηση στο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.  Πριν πολύ καιρό είχα αναφέρει τον προβληματισμό μου στο τι γίνεται στην περίπτωση έκτακτης εθνικής ανάγκης για την χρήση αερολιμένων από το κράτος, ενώ πλέον θα βρίσκονται κάτω από ιδιωτικό ιδιοκτησιακό καθεστώς....

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ και ΑΛΗΤΕΣ


Θα λέγαμε  ότι η σύγχρονη κοινωνία χαρακτηρίζεται από τέσσερα στοιχεία που είναι ο οικονομισμόςο υλισμός, ο καταναλωτισμός και ο ατομισμός.
Παντού συναντάμε τον οικονομισμό. Όλοι μιλούν για την οικονομία, το κράτος θεωρείται πλέον επιχείρηση και υποστηρίζεται δε ότι θα πρέπει να διοικείται ως επιχείρηση (δεν είναι τυχαία η εκλογή ενός επιχειρηματία στη θέση του προέδρου των ΗΠΑ και η πιθανή εκλογή ενός τραπεζίτη στη θέση του προέδρου της Γαλλίας). Οι πάντες, λοιπόν, μιλούν και γράφουν για την οικονομία και για τους οικονομικούς δείκτες χωρίς όμως να αναφέρονται στις επιπτώσεις των διαφόρων μέτρων στην κοινωνία, πόσο δε μάλλον στην ευημερία της κοινωνίας, η οποία δεν φαίνεται να απασχολεί κανέναν και κυρίως τους ταγούς.

Παραχάραξη της Ιστορίας επιχειρεί το υπουργείο Παιδείας – Βαφτίζουν τα Σκόπια «Μακεδονία» και τον Εμφύλιο «επανάσταση»

Ο αναπληρωτής καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Πολυμέρης Βόγλης, ο οποίος ανέλαβε για λογαριασμό του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής να υποβάλει μελέτη στον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου αναφορικά με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη διδασκαλία της Ιστορίας, κατατάσσει τα Δεκεμβριανά στις «επαναστατικές στιγμές» των Ελλήνων.

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ 440Hz Ο πόλεμος του Ιδρύματος Ροκφέλερ στη συνείδηση με την επιβολή του Α=440Hz πρότυπου συντονισμού.


Ο πόλεμος του Ιδρύματος Ροκφέλερ στη συνείδηση με την επιβολή του Α=440Hz πρότυπου συντονισμού.

Περίληψη

Αυτό το άρθρο απαριθμεί γεγονότα στην ιστορία της μουσικής που είναι κεντρικής σημασίας για την κατανόηση και αντιμετώπιση της σύγχρονης ψυχοπαθολογίας, της κοινωνικής επιθετικότητας, της πολιτικής διαφθοράς, της γενετικής δυσλειτουργίας, και του διαπολιτισμικού εκφυλισμού των παραδοσιακών αξιών διακινδυνεύοντας τη ζωή στη Γη.

Η προδοσία των «Ελλήνων» πολιτικών υποτακτικών των Υιών και θυγατέρων ΑΒΡΑΑΜ, δεν έχει όρια!!!

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος,
Ως γνωστόν τα παγκόσμια ορυχεία χρυσού-(πλιν Ρωσίας), ανήκουν στον Μεγιστάνα-Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Υιόν ΑΒΡΑΑΜ, της Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης,  των λαθρομεταναστών!

Οι Επικυρίαρχοι της Γης, και Κοσμοκράτορες εφαρμόζουν τοάρθρον Είκοσι δύο (22) των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών.

Εγγραφο της CIA αποκαλύπτει ότι μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα ξεσπάσει πόλεμος όλοι εναντίον όλων στα Βαλκάνια.

Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Βελιγράδι αποκάλυψε εμπιστευτικό έγγραφο της CIA που λέει ότι μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα ξεσπάσει πόλεμος στα Βαλκάνια.
Το σενάριο αναφέρει ότι οι Αλβανοί θέλουν τη Μεγάλη Αλβανία και θα κτυπήσουν τη Σερβία,τα Σκόπια και την Ελλάδα.

Οι Κροάτες και Βόσνιοι θα μπουν στον πόλεμο στο πλευρό του Μαυροβουνίου,ενώ η Ελλάδα και η Βουλγαρία θα βοηθήσει τη Σερβία.Οι Ρώσοι ήδη έχουν στείλει όπλα στη Σερβία.

Το «βρώμικο» παρελθόν της ΣΕΚΑΠ σηκώνει…τσιγάρο!

Η υπόθεση της πρώην συνεταιριστικής ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη, που σήμερα ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη έγινε αντικείμενο σφοδρής αντιπαράθεσης στην ολομέλεια της Βουλής μεταξύ Πρωθυπουργού και Αρχηγού Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Οι βασικές παράμετροι της υπόθεσης σε μεγάλο βαθμό αποκαλύφθηκαν στη συζήτηση της Βουλής -και φάνηκε μάλιστα ότι η κυβέρνηση ήταν αυτή που ήθελε να ακουστούν ονόματα-  αλλά

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Όλα τα μέτρα για συντάξεις, αφορολόγητο, εργασιακά και Κυριακές. Η κυβέρνηση καλείται άμεσα να ψηφίσει τη συμφωνία με πρόσθετα μέτρα ύψους 3,8 δισ. ευρώ
Έκλεισε η συμφωνία με την τρόικα καθώς οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία μετά από 12 ώρες διαπραγματεύσεων οι οποίες άρχισαν στις 18.00 το απόγευμα της Πρωτομαγιάς. «Υπάρχει άσπρος καπνός» ανακοίνωσε λίγο πριν τις 06:00 ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε βέβαιος πως τώρα θα προχωρήσει και η συμφωνία για το χρέος διότι δεν υπάρχει η δικαιολογία της απουσίας συμφωνίας για τη δεύτερη αξιολόγηση....

Θες κάτι άλλο; Τόμας Μάγιερ: Οι Ελληνες έσωσαν την Deutsche Bank με το PSI...!!!

Συνέντευξη του οικονομολόγου Τόμας Μάγιερ, σχετικά με την κατάσταση στην Ελλάδα δημοσιεύεται στο γερμανικό περιοδικό Focus,  
ο οποίος σκιαγραφεί ένα εξαιρετικά δυσοίωνο μέλλον για την Ελλάδα αλλά και για την ΕΕ. «Για τον γερμανό κορυφαίο οικονομολόγο Τόμας Μάγιερ η κατάσταση στην Ελλάδα γίνεται όλο και πιο κρίσιμη....

Η ΟΥΑΣΙΓΝΚΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ





του Paul Craig Roberts | μετάφραση: «ελλήνων ευθύνη» 

Δεν αρέσει σε όλους να ακούν για την απειλή του πυρηνικού πολέμου. Κάποιοι βρίσκουν καταφύγιο στην άρνηση και λένε ότι ο πυρηνικός πόλεμος είναι αδύνατος επειδή δεν έχει νόημα. Δυστυχώς, η ανθρωπότητα έχει μια μακρά ιστορία να κάνει πράγματα που δεν έχουν νόημα.

Σε προηγούμενες θέσεις μου τα τελευταία χρόνια, έχω επισημάνει τόσο τα έγγραφα όσο και τις αλλαγές στο αμερικανικό δόγμα πολέμου που δείχνουν ότι η Ουάσιγκτον προετοιμάζει μια προληπτική πυρηνική επίθεση εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ Η ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΒΑΡΥΤΙΚΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΥΛΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ


PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ολα τα ορατα και αορατα αντικειμενα στο συμπαν μας αποτελουν ενα απατηλο ονειρο.

Η νοητικη φυση δημιουργειται απο την μη νοητικη και βασιζεται σε νεα φαινομενα και νομους που ναι μεν περιεχει αλλα μπορουν να δραστηριοποιηθουν ‘η οχι.

Η επανάσταση του 1821 που έγινε χειρότερη σκλαβιά από πριν, με τον ρόλο των γνωστών πρωταγωνιστών, που καθιέρωσαν την επικράτηση της σκλαβιάς των 400 χρόνων από τις μογγολικές και βάρβαρες Αγέλες των Τούρκων με την υποκίνηση από το παγκόσμιο εβραϊκό, θρησκευτικό, σιωνιστικό κατεστημένο!

Ποιοι αποδέχτηκαν – και έκαναν ιδικές συμφωνίες με τους Τούρκους για  να υπάρχει 400 χρόνια βία, θάνατοι, βασανιστήρια, αφανισμός των γηγενών ελλήνων και του Ελληνισμού;

Ποιοι σήμερα υπέγραψαν να βεβηλώσουν το ιερό χώμα των Αθηνών στην Ιερά οδός με ένα βέβηλο κτήριο, το τέμενος στην Ιερά Οδός, που εκπροσωπεί, την βαρβαρότητα, την απανθρωπιά, την εγκληματικότητα, που μισεί κάθε τι Ελληνικό, που μισεί την γυναίκα που  γέννησε το Ισλάμ;;;

Υπόκλιση των Γάλλων στην θεά Αθηνά και την ατελείωτη σοφία της (ΒΙΝΤΕΟ)


athina

Επεισόδιο της γαλλικής σειράς «Les grands mythes» αφιερωμένης στην ελληνική μυθολογία και συγκεκριμένα στην θεά Αθηνά και η ατελείωτη σοφία της.

Δείτε το βίντεο:

 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters