Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Οι Επτά Άθλοι της Ψυχής


Γράφει ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)
Λίγα λόγια περί της Μυθολογίας-Μυθοϊστορίας μας….. [Με τον όρο Ελληνική Μυθολογία εννοούμε…… όλο εκείνο το πλέγμα των μύθων…. που σχετίζονται με την ελληνικότητας μας,…… έτσι όπως μας παρουσιάζονται εις τα κείμενα της Αρχαιοελληνικής Γραμματείας.
Η Ελληνική Μυθολογία ορίζεται πλέον σήμερα…ως η αφήγηση των ιστοριών…… που δημιουργήθηκαν από τους προγόνους μας Έλληνες, και αφορούσαν τους θεούς και τους Ήρωες, τη φύση του κόσμου και τις τελετουργικές πρακτικές λατρείας. Η ελληνική μυθολογία συνίσταται…..

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του συνηγόρου του Αρτέμη Σώρρα κ. Βασίλειου Νουλέζα στο www.kapa-news.gr (video)


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του συνηγόρου του Αρτέμη Σώρρα κ. Βασίλειου Νουλέζα: "Δυστυχώς κάποιοι δημοσιογράφοι έχουν μετατραπεί σε τηλε-εισαγγελείς"
Απογοητευμένος και συγχρόνως αγανακτισμένος εμφανίστηκε την Παρασκευή (12/5) αργά το απόγευμα και για λίγες ώρες στην γενέτειρά του, την Κατερίνη, ο συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα, κύριος Βασίλης Νουλέζας.
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters