Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Κουίζ: Τι κρύβει η τοποθέτηση του πρώην Διοικητή της ΤτΕ στη Βουλγαρία;; Θα υποδέχεται τους απελπισμένους Έλληνες μικρο ή μεγαλοεπενδυτές;



Περίεργα σενάρια.. Πολλά ερωτηματικά, αναφορικά με το μέλλον των ελληνικών τραπεζών, δημιουργεί η τοποθέτηση του πρώην Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος στην γείτονα Βουλγαρία, ακούγεται οτι θα υποδέχεται όλους όσους τους έμειναν λίγα λεφτουλάκια, τρέμουν μην τα χάσουν και τρέχουν να τα τοποθετήσουν σε δουλειές με φόρο 10% π.χ. στην Βουλγαρία κ.λ.π.... 

Την ίδια ώρα που τα συστημικά τραπεζικά ιδρύματα της χώρας μας, είτε πωλούν, είτε επιχειρούν να πουλήσουν, είτε τέλος συγχωνεύουν τα θυγατρικά «μαγαζιά» τους σε όλες τις Βαλκανικές χώρες, ή ακόμη και στην Τουρκία ( Εθνική Τράπεζα), η Eurobank τοποθετεί τον πρώην κεντρικό τραπεζίτη, Γιώργο Προβόπουλο, ως μη εκτελεστικό πρόεδρο της Post Bank, στη Βουλγαρία Η τοποθέτηση του έμπειρου τραπεζίτη σε σημαντική θέση στη θυγατρική στη Βουλγαρία είναι προφανές ότι στοχεύει σε αναβάθμιση της θέσης της τράπεζας στη χώρα και αποτελεσματικότερης συνεργασίας με την Κεντρική Τράπεζα της χώρας. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος όσο κα ο Γιάννης Στουρνάρας δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την κίνηση της ελληνικής τράπεζας, αλλά επέλεξαν να μην δημιουργήσουν προβλήματα σε αυτή τη φάση. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, αν και δυσαρεστημένος δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα για την κίνηση αυτή, δεδομένου ότι το τραπεζικό σύστημα ανήκει δικαιοδοτικά στον Γιάννη Δραγασάκη και θέλει να αποφύγει προστριβές σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο.


http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/10/blog-post_923.html

ΣΕ τι ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ των ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ (video)


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Είναι κοινό μυστικό ότι το Ισλαμικό Κράτος χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ. Επίσης ότι κινούνται από την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Είναι πολλές οι ενδείξεις -αν όχι αποδείξεις- ότι ωθούνται μέσω της μεταναστευτικής κρίσης, να εξαπλωθούν σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη. Ακόμα, έχει γίνει φανερό πως μέσω των αρχαιοτήτων που καταστρέφουν επιζούν οικονομικά. Αλλά εξυπηρετούν έναν ακόμα σκοπό...
Στην απαράδεκτη στάση των Δυτικών με την ανοχή τους στις καταστροφές των αρχαίων μνημείων, ο γνωστός δημοσιογράφος Alex Jones, προχωράει τις αναλύσεις του ένα βήμα πιο πέρα.
Καταστροφή στην καταστροφή, επιτυγχάνεται σταδιακά ένας ακόμα στόχος της ΝΤΠ: Τον αφανισμό της Ιστορίας. Χωρίς ιστορία ο κόσμος είναι ένα τίποτα. Τα βιβλία σιγά-σιγά θα πάψουν να αναφέρονται στους παλαιότερους πολιτισμούς κι έτσι τα πάντα θα ξεχαστούν. Ειδικότερα όταν επάνω στο παλιό θα έρθει να χτιστεί κάτι καινούργιο. 
Όπως ακριβώς όταν αρχαίοι ελληνικοί ναοί ισοπεδόθηκαν και την θέση τους πήραν εκκλησίες για να εξυγιάνουν τον χώρο από τα "μιάσματα" τους ειδωλολάτρες και κατ΄ επέκταση τους προγόνους μας.
Με ανάλογο σκεπτικό θα μεγαλώσουν και οι επόμενες γενιές και θα θεωρούν πολύ φυσικό που καταστράφηκαν αυτά τα μνημεία. Γιατί τότε αυτοί που θα έχουν την εξουσία θα είναι οι ¨καλοί¨ ενώ οι "ητημένοι" θα είναι τα "μιάσματα".
Και η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα έχει φτιάξει την δική της Ιστορία πάνω στα συντρίμμια της παλιάς. 
Έτσι είναι, όταν κάποιος δεν έχει ιστορία ολόδική του, ένα μέσο για να επιβληθεί είναι να δημιουργήσει μία -στην προκειμένη περίπτωση πλασματική, μία ψεύτικη.
Εμείς, πήγαμε τις σκέψεις του Alex Jones λίγο πιο πέρα, αλλά ίσως δεν είναι πολύ μακρινό αυτό το μέλλον, αν δεν βιαστούμε. Αν δεν βιαστούμε ίσως να ζήσουμε παρόμοιες στιγμές με καταστροφές μνημείων και μέσα στην Ευρώπη και μέσα στην Ελλάδα... 
 
 
 
diadrastika.com - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/ti-exyphretei-i-katastrofi-arxaion-mnhmeion.html#sthash.ojbgmjdR.dpuf

Ο λόγος που η Κίνα στηρίζει τη Ρωσία στον πόλεμο κατά του ISIS! ΒΙΝΤΕΟ

cebf-cebbcf8cceb3cebfcf82-cf80cebfcf85-ceb7-cebaceafcebdceb1-cf83cf84ceb7cf81ceafceb6ceb5ceb9-cf84ceb7-cf81cf89cf83ceafceb1-cf83cf84cebf 

Αυτός είναι ο λόγος που Κίνα θέλει να ενταχθεί στο πλευρό της Ρωσίας στον πόλεμο κατά του ισλαμικού κράτους (ISIS)
Ορδές Ουιγούρων μουσουλμάνων, που φθάνουν στη Συρία κάθε εβδομάδα από την Κίνα, είναι έτοιμοι να αποικίσουν σε ένα συριακό χωριό, το οποίο έχουν… καθαρίσει πλήρως από τον γηγενή πληθυσμό

 
 

pronews_sm 

MOUFA ALERT σχετικά με τους χημικούς αεροψεκασμούς

μουφα-χ.α. 

Τελικά δεν είναι αρκετό να λες «μας ψεκάζουν», πρέπει να μπορείς και να απαντήσεις στα ερωτήματα που εύλογα έπονται:

Ποιος, Γιατί και Με τι. Κι εκεί αρχίζουν τα δύσκολα


Το σύστημα έχει διάφορους τρόπους προσανατολισμού κι ένας αρχαίος και κλασσικός είναι η σπορά λάθος πληροφόρησης και αποπροσανατολισμού, μετατοπίζοντας την εστίαση προς όφελος τους.
cover_front
Στο παγκόσμιο, μακρόχρονο και πονεμένο θέμα των χημικών αεροψεκασμών, η προσπάθεια έγινε δημιουργώντας δυο μεγάλα ακτιβιστικά ονόματα, τους Dane Wigington καιMichael Murphy, οι οποία ανέλαβαν να “καθοδηγήσουν” το κοινό ως προς την “εξήγηση” της Γεωμηχανικής. Ότι δηλαδή οι ψεκασμοί, όσο κι αν είναι βλαβεροί για την υγεία μας, κατά βάθος έχουν ένα καλό σκοπό, να λύσουν το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής και της υπερθέρμανσης του πλανήτη, σκιάζοντας τον από τον ήλιο.
Φυσικά οι θεωρίες τους δεν ήταν ουρανοκατέβατες, αφού σκόπιμα έχουν προβάλλει διάφορους επιστήμονες που προτείνουν τέτοιες λύσεις. Έτσι η “αποκάλυψη” γίνεται και πιο πιστευτή, πιο λογική και πιο εύκολη να την πεις σε κάποιον, αποτινάζοντας τον μόνιμο φόβο να σου κολλήσει κάποιος την ταμπέλα του συνωμοσιολόγου,
Όλοι βολεύτηκαν έτσι, και το παραμύθι έπιασε για αρκετό διάστημα, παγκοσμίως, έπεσαν και χρήματα για ταινίες και προβολή. Τι πιο εύκολο, να λες μας ψεκάζουν γιατί κάνουν Γεωμηχανική ή γιατί κάποιοι χειραγωγούν τον καιρό για να προωθήσουν την κλιματική αλλαγή, τις ΑΠΕ, την αποβιομηχάνιση και την Ατζέντα 21;

Έρευνα για να τραβάς τα μαλλιά σου!

Wigington-and-Dr.-Herndon-450x288
Ο Dane Wigington (αριστερά) με τον Dr. Herndon
Το νέο φρούτο ονομάζεται Dr. Herndonκαι προβάλλεται από τον Dane Wigington. Ο καλός αυτός κύριος έχει μια νέα θεωρία και εξαιρετικά… βολική, από άλλη άποψη. Έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το κύριο υλικό που περιέχεται στους μυστικούς αεροψεκασμούς είναιτέφρα παράγωγο της καύσης άνθρακα από εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος.
Καμία σχέση, δηλαδή, με τα όσα ξέραμε και λέγαμε για νανοσωματίδια μετάλλων που σκοπό έχουν να ιονίσουν την ατμόσφαιρα ώστε να μπορούν να λειτουργούν συστήματα όπως το HAARP.
Και ο λόγος που γίνεται αυτό όλα αυτά τα χρόνια, παγκοσμίως, είναι γιατί θέλουν κατά αυτόν τον τρόπο να ξεφορτωθούν τα τοξικά απόβλητα των “κακών” εργοστασίων που δουλεύουν με άνθρακα.
Ποιοι το κάνουν και τι πρέπει να κάνουμε; Ο μέγας επιστήμονας εξηγεί: Αυτοί που ρυπαίνουν, που χρησιμοποιούν τον άνθρακα στην παραγωγή, που πληρώνουν κόσμο για να παρουσιάσουν την κλιματική αλλαγή ως απάτη. Κι αν σταματήσει η όποια παραγωγή με άνθρακα, ΤΌΤΕ θα σταματήσουν και οι αεροψεκασμοί (καθαρός εκβιασμός), λέει ο επιστήμονας.
Και δίνει ένα παράδειγμα με μια ηλεκτρική γεννήτρια Quantum, αλλά φυσικά το μυαλό όλων μας πάει κυρίως στα φωτοβολταϊκά. Ούτε βαλτός από τον Ομπάμα να ήταν!!! Λέτε; Μπορεί και να είναι, γιατί το, “αν θες να σταματήσουν οι ψεκασμοί go green” αυτό κρύβει στην ουσία.
Το εντελώς γελοίο της όλης υπόθεσης, είναι η δουλειά του Dane Wigington-εκτός από το να πουλάει “φούμαρα” (κυριολεκτικά τώρα, και ο οποίος τώρα έχει τσακωθεί με τον Michael Murphy και αλληλοκατηγορούνται ως πράκτορες)- είναι έμπορος φωτοβολταϊκών!!! Γιέεε!!!

Η μούφα τώρα και στην Ελλάδα

hqdefault 
Ο… “δικός” μας ακτιβιστής, λέγεται Wayne Hall. Είναι αυστραλός, ζει χρόνια στην Ελλάδα και θυμίζει σε πολλά τον… Βαρουφάκη! Ακτιβιστική ασάφεια! Εκεί που λες, ΟΚ, κάτι πάει να κάνει τώρα, ξαφνικά παθαίνει μια γεωμηχανικήτιδα, μια “μην μιλάτε για την κλιματική αλλαγή, μας διχάζει”, μια αν πάμε με τους αρνητές θα συνεχίσουν να μας ψεκάζουν. Με λίγα λόγια, απόλυτα ευθυγραμμισμένος τη μια με τον ένα, την άλλη με τον άλλο μεγαλοακτιβιστή των ΗΠΑ, εξαιρετικά δικτυωμένος με κόσμο στο εξωτερικό και πανταχού παρών σε ομάδες πολιτών, της ΕΕ, του κόσμου, του ΟΗΕ, σε λίγο και του Άρη.
Τώρα, λοιπόν θα προβάλλει την άποψη του Dane Wigington via Dr. Herndon, περί άνθρακα και δεν συμμαζεύεται, στην Αθήνα. Το κάλεσμα είναι για να σου ανεβάζει πίεση, γιατί στη συζήτηση, όπως λέει, θα τεθούν τα “εύλογα ερωτήματα”:
Χρησιμοποιείται άραγε για αυτό το σκοπό και η τέφρα καύσης των ελληνικών εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος; Έχει οικονομική συμμετοχή το ελληνικό κράτος στην όλη υπόθεση των αεροψεκασμών;
Με λίγα λόγια, ενοχοποιεί το λιγνίτη μας, ενοχοποιεί τη ΔΕΗ, ενοχοποιεί τους πιλότους μας και ενοχοποιεί όλο το πολιτικό σύστημα, όχι απλά γιατί ανέχεται να διενεργούνται οι χημικοί αεροψεκασμοί βάσει κάποιας συμφωνίας, αλλά γιατί τους διενεργεί το ίδιο. Υπάρχει διαφορά; Τεράστια!!!
Κι αυτό γιατί; Για.. κέρδος;;; Είναι πιο φθηνό να μισθώνεις αεροπλάνα και να ψεκάζεις τα απόβλητα στους ουρανούς από το να τα ρίχνεις σε μια χωματερή;
Και στην εκδήλωση που θα κάνει στην Αθήνα, σέρνει και τον έρμο Νίκο Κατσαρό, που καιρός είναι να μάθει να λέει και κανένα ΌΧΙ, επί τέλους! Μέχρι και χρήση από τους ΑΝΕΛ άφησε να γίνει, από τον Καμμένο για να ανακτήσει μερικά ψηφαλάκια από το κίνημα ενάντια στους ψεκασμούς, που του έχει πλέον γυρίσει την πλάτη.
Wayne Hall… το έχεις παραχέσει το θέμα. Και να πω ότι δεν προειδοποιήθηκες, ψέματα θα πω. Προειδοποιήθηκες ουκ ολίγες φορές, ότι οι μούφα made in US and UK εδώ δεν θα περάσουν, όσο κάποιοι από μας έχουμε ορκιστεί να μην περάσουν. Να υπάρχει σωστή ενημέρωση και αγώνας που μπορεί να δυναμώσει μόνο όταν το θέμα είναι ξεκάθαρο και συνειδητό στους περισσότερους.
Επίσης έχεις ειδοποιηθεί, ότι το θεωρούμε ασέβεια στο όνομα των χιλιάδων θυμάτων της εγ-κλιματικής αλλαγής που δημιουργούν οι χειραγωγοί, να μιλάμε για κλιματικές αλλαγές. Τώρα θύματα αρχίσαμε να θρηνούμε και στην Ελλάδα. Η μισή χώρα καταστράφηκε σε ελάχιστες μέρες από ακραία φαινόμενα μιας μόνιμης επέμβασης στον καιρό και οπλοποίησης του.
Πάρε λοιπόν το κουβαδάκι σου και άμε σε άλλη παραλία, γιατί εδώ στην Ελλάδα, δεν σε παίρνει άλλο. Ή ασχολήσου με την καρέτα καρέτα. Ή με την παραγωγή χαλβά. Με ό,τι θες, πλην την παραγωγή παραπληροφόρησης σχετικά με το θέμα των χημικών αεροψεκασμών.
Ελπίζω ΑΥΤΉ τη φορά να έγινα πιο κατανοητή. Τα ψέματα τέλειωσαν κι όποιος δεν ξέρει από τιμόνι, κάθεται στη θέση συνοδηγού. Ακόμα καλύτερα στο πίσω κάθισμα. Πιο καλά όμως, στο πορτ μπαγκάζ. Το βέλτιστον θα ήταν να κατέβεις και τελείως από το όχημα!



[nea.allnewz.gr]
http://www.triklopodia.gr/moufa-alert-schetika-tous-chimikous-aeropsekasmous/

Nτοκιμαντέρ – αεροψεκασμοί.Ο μυστικός πόλεμος της κυβέρνησης.

Chemtrail-Poisons-are-Ruining-Your-Health-from-Above-and-You-may-Not-Know-

Ευτυχώς που καμιά φορά οι πιλότοι στέλνουν με e-mail κάποια καινούρια πληροφορία σχετικά με τους αεροψεκασμούς και έτσι και στο διαδίκτυο κυκλοφορεί κάποια νέα είδηση.
Ευτυχώς που καμιά φορά οι πιλότοι στέλνουν με e-mail κάποια καινούρια πληροφορία σχετικά με τους αεροψεκασμούς και έτσι και στο διαδίκτυο κυκλοφορεί κάποια νέα είδηση.


Ευτυχώς που καμιά φορά οι πιλότοι στέλνουν με e-mail κάποια καινούρια πληροφορία σχετικά με τους αεροψεκασμούς και έτσι και στο διαδίκτυο κυκλοφορεί κάποια νέα είδηση.

Η νέα επιστήμη των αεροψεκασμών,ξεφεύγει πλέον από τα σενα΄ρια με τις θεωρίες συνωμοσίας και γίνεται ταξίδι στην πραγματικότητα.Το παραδέχεται ακόμα και η CIA.Η κυβέρνηση σίγουρα πειράζει την ατμόσφαιρα.Σκεφτείτε όλα τα καλά πράγματα που έχει πράξει η κυβέρνηση,όπως το χρέος,η κοινωνική ασφάλιση και μετά σκεφτείτε ότι η ίδια ομάδα αλλοιώνει την γή’ι’νη ατμόσφαιρα.

Αισθάνεστε καλύτερα; Οι Ιταλοί Antonio και Rosario Marciano από την Ιταλική ιστοσελίδα Tanker Enemy έχουν φτιάξει ένα ντοκιμανταίρ με τίτλο: «Chemtrails : Ο μυστικός πόλεμος». Αυτή η ταινία αναλύει και παρέχει επιστημονικά στοιχεία σχετικά με το φαινόμενο των chemtrails.

Η Γεωμηχανική είναι μία μόνο πτυχή (ασφάλεια) του φαινομένου αυτού. Αυτό που διακυβεύεται είναι μια συγκαλυμμένη στρατιωτική ατζέντα.

Αυτό το ντοκημαντέρ είναι σε HD , η πρώτη ιταλική επαγγελματική ταινία γιατην παράνομη γεω-μηχανική, γνωστή και ως chemtrails. Έχει ήδη πραγματοποιηθεί χάρη σε πολλούς φίλους και συνεργάτες.Το Σεπτεμβρίου 2014,η Γαλλίδα ακτιβίστρια Jacques Daidié,συναντήθηκε στην Ιταλία με τους Antonio και Rosario Marciano,γνωστοί Ιταλοί ακτιβιστές κτά των αεροψεκασμών.Η γαλλική μετάφραση έγινε από αυτή τη συνάντηση και έχει πραγματοποιηθεί από διάφορα μέλη της γαλλικής εταιρείας «Voilé Ciel», (του www.cielvoile.fr).

Ευχαριστούμε θερμά και όλους όσους συνέβαλαν για τη μετάφραση: Ζακ Dominique από Αβινιόν, Μαίρη από Monteux, Sebastien από St Φέρμιν σε Valgaudemard και Danielle από το Gap..

Όλοι να ευχαριστήσουμε το «Sky ρολόι της Γενεύης», στο Facebook, για την αγγλική μετάφραση.Οι αεροψεκασμοί προκαλούν:

Εκφύλιση του εγκεφάλου

Παρεμποδίζουν την ικανότητα του σώματος να χωνέψει ασβέστιο, φώσφορο και φθόριο.

Εμποδίζει την ανάπτυξη των οστών και μειώνει την οστική πυκνότητα.

Προκαλεί μυϊκούς πόνους

Προβλήματα ομιλίας

Αναιμία

Πεπτικά προβλήματα

Διαταραχή της ηπατικής λειτουργίας

Μειωμένη νεφρική λειτουργία

Κολικούς στα βρέφη.

Μόνο μία από τις χημικές ουσίες που ψεκάζονται αφειδώς σε chemtrails, το αλουμίνιο, προκαλεί όλα τα είδη των προβλημάτων υγείας. Η χημική ουσία προσβάλλει το νευρικό σύστημα, κυρίως, και προκαλεί τα πάντα από το διαταραγμένο ύπνο, νευρικότητα, συναισθηματική αστάθεια,αμνησία, πονοκεφάλους και προβλήματα όρασης.δείγματα από χώμα και νερό στην Καλιφόρνια, στην κορυφή του βουνού Shasta,και στο Siskiyou County,ελέγχθηκαν και έδειξαν υψηλά επίπεδα αργιλίου ικανά για να σκοτώσουν μια άλκη.

Πρόσφατο δείγμα ληφθέν από χιόνι στο Ski Bowl στα Mt. Shasta έδειξε 61.000 ug/L, 61 φορές το μέγιστο επίπεδο πρόσμειξης για αργίλιο στο πόσιμο νερό.Μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο λαιμό.Επίσης ψεκάζουν βάριο που μπορεί να προκαλέσει εμετό, κοιλιακό πόνο και διάρροια.Μέσα σε 1-4 ώρες από την κατάποση, βαθιά υποκαλιαιμία και γενικευμένη μυϊκή αδυναμία μπορεί να αναπτυχθεί που μπορεί να εξελιχθεί σε παράλυση των άκρων και των αναπνευστικών μυών.

Μία ακόμα χημική ουσία που ψεκάζουν είναι το Στρόντιο-90 που χρησιμοποιείται ως ραδιενεργός ιχνηθέτης σε ιατρικές μελέτες και στις μελέτες των γεωργικών καλλιεργειών. Επίσης χρησιμοποιείται σε φάρους για πλοήγηση, απομακρυσμένους μετεωρολογικούς σταθμούς και διαστημικά οχήματα.Αν αυτή η Ένωση διαλυθεί στο νερό, η χημική ουσία θα διαλυθεί στην υγρή επιφάνεια μέσα στους πνεύμονες.

Το Στρόντιο στη συνέχεια, μπαίνει στο αίμα γρήγορα και μπορεί να προκαλέσει μείωση ερυθρών αιμοσφαιρίων και αναιμία.Παρόλα αυτά οι κυβερνήσεις συνεχίζουν να μας ψεκάζουν.Φυλαχτείτε όσο μπορείτε. http://www.wucnews.com/2013/09/chemtrail-poisons-are-ruining-your.html

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ WUC NEWS:

Corfiatiko.blogspot.com

http://www.triklopodia.gr/ntokimanter-aeropsekasmi-o-mistikos-polemos-tis-kivernisis/ 

Χημικοί αεροψεκασμοί – Καιρικές επιθέσεις – Ψυχοτρονική επέμβαση

χημικοί-αεροψεκασμοί

Και οι Θεοί δεν τρελάθηκαν, απλώς κάποιοι «νεο-Θεοί» προσπαθούν να τους ακυρώσουν και να το παίξουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη

Ως άλλοι Ιζνογκούντ* αποφασίζουν πλέον ποιος θα έχει καλό καιρό και κακό, έως κάκιστο με ακραία φαινόμενα, που τις περισσότερες φορές αποδεικνύονται καταστρεπτικά για τις τοπικές οικονομίες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μετράμε και θύματα.
Το βάπτισαν «κλιματική αλλαγή», εμείς το ονομάσαμε «εγ-κλιματική αλλαγή» και το σενάριο έχει κάπως έτσι: Ψεκάστε, χααρπίστε, τους τελειώσατε.
Αρκετές μέρες τώρα βλέπουμε το γαλάζιο του ουρανού μας να παραβιάζεται, κι εκείνο της γείτονος χώρας και της χώρας πλάι στη χώρα, της γείτονος ηπείρου, τελικά του περισσότερο μέρους του πλανήτη. Αεροπλάνα που πετούν ρίχνουν χημικά για να ιονίζουν την ατμόσφαιρα ώστε να είναι χειραγωγήσιμη. Αλλά αυτό το χημικό δεν μένει στην ατμόσφαιρα, πάει σε όλη τη φύση και όλα τα έμβια όντα της, φυσικά και τους ανθρώπους.
Πως γίνεται λίγο μετά από τους ψεκασμούς να αρχινάει ο πονοκέφαλος; Να πονάει το κεφάλι μου στο Βόλο μαζί με το κεφάλι εκείνων στην Αθήνα και άλλων στη Θεσσαλονίκη ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ; Να σταματάει και να ξαναρχινάει ταυτόχρονα;
Λόγο της συνεχούς μας προβολής του θέματος, όπως καταλαβαίνετε, έχουμε φίλους απ’ όλη την Ελλάδα και παρατηρούμε μαζί το φαινόμενο. Φίλοι της SaveGeaGroup, τώρα και το Κίνημα Επιβιώνουμε, παρατηρούμε τους ψεκασμούς σε συνδυασμό με αυτό που σχεδόν όλοι πια γνωρίζουμε ως HAARP. Παρατηρούμε τη φυσικά μας κατάσταση πριν και μετά τους ψεκασμούς και ειδικά κατά τη διάρκεια λειτουργίας του χααρπ, που λίγο ως πολύ το αναγνωρίζουμε και από το σχηματισμό των νεφών, πολλοί δεν από μας το νιώθουμε στο νευρικό μας σύστημα.
Είναι θέμα ευαισθητοποίησης, αλλά κύρια προσοχής το ότι ολοένα περισσότερος κόσμος ακούει -τις νύχτες ειδικά, μετά τα μεσάνυχτα- ένα εσωτερικό βούισμα στο αυτί, ίσως και μια ανησυχία πριν ή κατά τη διάρκεια του ύπνου, με αποτέλεσμα, ακόμα κι αν οι ώρες είναι αρκετές να ξυπνάς κουρασμένος. Είναι η ώρα που το HAARP δουλεύει πάνω μας, επεμβαίνοντας στις συχνότητες Σούμαν.
Όλο αυτό το… «σετάκι» προσφέρει έλεγχο του καιρού άρα και της οικονομίας, των κυβερνήσεων και έλεγχο του νευρικού συστήματος, άρα και της ψυχολογίας και συμπεριφορά μας.
Απλή, λαϊκή γυναίκα, σήμερα ρωτάει την άλλη απλή λαϊκή γυναίκα, τη μανάβισσα: «Μπορείς να μου πεις τι έχουμε πάθει και δεν ξεσηκωνόμαστε σαν λαός; Μας βαράνε αλύπητα κι εμείς δεν έχουμε κουράγιο να κάνουμε κάτι; Τι στο καλό μας έχουν κάνει; Μάγια;»
Ναι, «μάγια» δια της τεχνολογίας. Και μην μου πείτε ότι δεν έχετε νιώσει τον τελευταίο καιρό σαν να είστε “ματιασμένοι” – βαρύ κεφάλι, νύστα, ατονία και διάθεση να κάνετε μόνο τα απαραίτητα. Που όρεξη για αντίσταση;
Πως είπατε; Λέω παραμύθια; Θεωρίες συνωμοσίας; Για ρωτήστε λοιπόν τον κύριο αυτόν που, παρ’ όλους τους Μάηδες του, είναι ακόμα εν ζωή, σαν όλες τις άλλες γκλομπαλιστικές μούμιες που σε λίγο πιάνουν αιώνα, επίσης με τη βοήθεια της επιστήμης. Από το δοκίμιο που έγραψε τη δεκαετία του ’70:
Αν δεν θέλεις άλλο να μένεις απαθής και να σου κάνουν το μυαλό κουρκούτι με ELF’s (ηλεκτρομαγνητικά πεδία), να λάβεις μέρος στις παρατηρήσεις και προσωρινές λύσεις για επιβίωση, να μπορείς να ενημερώνεσαι σωστά και να μην τρέχεις κάθε τόσο στους γιατρούς να δεις τι  σου συμβαίνει, έλα στοΚίνημα Επιβιώνουμε – υπεράνω χρωμάτων, κομμάτων και των “μαγικών λύσεων” τους, που όμως σωπαίνουν στα πολύ βασικά: χειραγώγηση καιρού και ανθρώπων, Ατζέντα 21, επιβολή παγκόσμιας κυριαρχίας. Το μόνο, θα χρειαστεί κι εσύ να σηκώσεις μανίκια και να πάψεις να είσαι αδρανής…
Το βίντεο των ψεκασμών και HAARP των τελευταίων ημερών και ετοιμαστείτε για νέα ακραία φαινόμενα. Όλα νορμάλ κατά τα καιρικά παπαγαλάκια!

 

* Σειρά κόμικ: Στην προσπάθειά του να γίνει χαλίφης της Βαγδάτης, ο Ιζνογκούντ επιστρατεύει μάγους, τζίνι, στρατιώτες, χαλιά, μαγικά φίλτρα και λυχνάρια, έως και ανθρώπους που έφτασαν από το μέλλον.


[nea.allnewz.gr]
http://www.triklopodia.gr/telos-ke-ta-periptera-stin-ellada-sigcharitiria-alex-nd-pasok-ke-sia-ke-amo-tin-anaptixi/

KOKKINΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! Νέα υπερόπλα εξαπολύουν οι Ρώσοι

rwsia-siria_0 

Μιλούν για πρώτη φορά περί «ανησυχητικής κλιμάκωσης» του πολέμου

Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ χαρακτήρισε «ανησυχητική κλιμάκωση» την στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας στη Συρία, τη στιγμή που η Μόσχα ενισχύει τις επιχειρήσεις υποστήριξης του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Ασαντ.
«Στη Συρία παρακολουθούμε μία ανησυχητική κλιμάκωση των ρωσικών στρατιωτικών δραστηριοτήτων. Θα αναλύσουμε τις τελευταίες εξελίξεις και τις συνέπειές τους για την ασφάλεια της Συμμαχίας», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ προσερχόμενος στη σύνοδο των υπουργών Άμυνας των χωρών μελών της Ατλαντικής Συμμαχίας στις Βρυξέλλες.
«Αυτό γίνεται ακόμη περισσότερο συγκεκριμένο με τις πρόσφατες παραβιάσεις του εναερίου χώρου του ΝΑΤΟ από ρωσικά αεροσκάφη. Είδαμε αεροπορικά πλήγματα, εκτόξευση πυραύλων, είδαμε διεισδύσεις στον τουρκικό εναέριο χώρο και φυσικά όλα αυτά αποτελούν λόγους ανησυχίας…παραμένουμε σε στενή επαφή με τις τουρκικές αρχές», είπε.
Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να στείλει στρατιωτικές δυνάμεις στην Τουρκία για να υπερασπισθεί τη συμμαχική του χώρα στη νότια πτέρυγά του, έπειτα από τις παραβιάσεις του τουρκικού εναερίου χώρου από τις ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις, πρόσθεσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ.
«Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο και ικανό να υπερασπισθεί τους συμμάχους του, περιλαμβανομένης της Τουρκίας, απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή. Το ΝΑΤΟ έχει ήδη απαντήσει αυξάνοντας την ικανότητα, την ετοιμότητα ανάπτυξης δυνάμεων, και στη νότια πτέρυγα, περιλαμβανομένης της Τουρκίας», είπε στους δημοσιογράφους ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας επαναλαμβάνοντας ότι οι αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις της Ρωσίας αποτελούν «λόγους ανησυχίας».
«Διαπιστώνουμε ότι υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ για πρωτοβουλίες με στόχο την εξεύρεση μίας πολιτικής λύσης στην κρίση στη Συρία», πρόσθεσε ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ.
Η σύνοδος των υπουργών Αμυνας της Ατλαντικής Συμμαχίας ήταν προγραμματισμένη, αλλά επικεντρώνεται πλέον στο θέμα του πολέμου στη Συρία.
Πραγματοποιείται σε μία στιγμή κατά την οποία η Μόσχα κλιμακώνει την στρατιωτική της επέμβαση στη Συρία, εκτοξεύοντας πυραύλους κατά του Ισλαμικού Κράτους, αλλά κυρίως παρέχοντας την αναγκαία στρατιωτική υποστήριξη ώστε οι δυνάμεις του Ασαντ να εξαπολύσουν μεγάλης κλίμακας επίθεση κατά των δυνάμεων των σύρων ανταρτών στην δυτική Συρία.
Η Ουάσινγκτον, επικεφαλής του διεθνούς συνασπισμού κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, επανέλαβε χθες ότι δεν συνεργάζεται με τη Ρωσία στις αεροπορικές της επιδρομές στη Συρία, τις οποίες ο υπουργός Αμυνας Αστον Κάρτερ χαρακτήρισε «θεμελιώδες σφάλμα».
Εν τω μεταξύ στο παρά ένα αποφεύχθηκε θερμό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ – Ρωσίας στον εναέριο χώρο της Συρίας από όπου βομβαρδίζονται βάσεις τζιχαντιστών και άλλοι στόχοι, όταν συναντήθηκαν στον αέρα πολεμικά αεροσκάφη και της Ρωσίας και της συμμαχίας που ηγούνται οι ΗΠΑ.
Επιστρατεύουν τα «υπερβομβαρδιστικά» οι Ρώσοι
Από την πλευρά των Ρώσων πληροφορίες λένε ότι η Μόσχα ετοιμάζει και τα στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-160 κατά των τζιχαντιστών μετά την «καταιγίδα» των «cruise» του Πολεμικού Ναυτικού από την Κασπία θάλασσα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να δοθεί εντολή από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας να απογειωθούν τα βομβαρδιστικά Tu-160 και να επιχειρήσουν πλήγματα κατά των τζιχαντιστών στη Συρία. Αυτό εκτιμάται πώς θα γίνει από απόσταση και πιθανόν να επιλεγεί και πάλι ένας τρόπος εντυπωσιακός όπως αυτός χθες.
Τα ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά διαθέτουν δύο εσωτερικούς περιστροφικούς εκτοξευτές των έξι βλημάτων ο καθένας τύπου cruise, ενώ εναλλακτικά και σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να φορτώσει 12 πυρηνικά βλήματα αρκετά μεγάλου βεληνεκούς. Αντιλαμβάνεται κανείς τι έχει να συμβεί σε μία τέτοια περίπτωση.
 
 
 
 
crashonline.gr
http://www.triklopodia.gr/kokkinos-sinagermos-tou-nato-sti-siria-nea-iperopla-exapolioun-rosi/

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ! Δεν μπορούν να πληρώσουν φόρους και στεγαστικά δάνεια

akinita_foroi-600x263 

Μόλις 4 στους 100 Έλληνες θα αγόραζαν σήμερα ακίνητο, τη στιγμή που 1 στους 3 πολίτες δηλώνει ότι αδυνατεί να πληρώσει το στεγαστικό του, 3 στους 10 …

ιδιοκτήτες ξεκαθαρίζουν πως δεν θα πληρώσουν τους φόρους ακινήτων, ενώ 4 στους 10 ενοικιαστές υποστηρίζουν πως ήδη πληρώνουν τα ενοίκια με καθυστέρηση.

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από έρευνα της Marc που παρουσιάστηκε στο συνέδριο ακινήτων της Prodexpo, όπου το γενικό συμπέρασμα ήταν ότι η αγορά ακινήτων είναι «παγωμένη» και η απαισιοδοξία των ειδικών του κλάδου για ανάκαμψη του Real Estate διάχυτη.

Η αγορά ακινήτων «βουλιάζει» στην αβεβαιότητα, τα capital controls και τη «βόμβα» των κόκκινων δανείων, με τις ελπίδες για ανάκαμψη της κτηματαγοράς να είναι ελάχιστες, όσο η οικονομία βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί και δεν επιλύονται θέματα όπως η ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, οι κεφαλαιακοί έλεγχοι και το ψηφισθέν τρίτο μνημόνιο, τα οποία αποτελούν «βαρίδι» που επηρεάζει και τις επενδύσεις. Μάλιστα, όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας συμβούλων Alvarez & Marsal Μάριος Κολιόπουλος, υποθηκευμένα ακίνητα συνολικής αξίας 103 δισ. ευρώ έναντι δανείων σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, απειλούν να τινάξουν στον αέρα το ελληνικό real estate. Τόνισε δε ότι από αυτά, ακίνητα αξίας 33 δισ. έχουν υποθηκευτεί για μη εξυπηρετούμενα δάνεια. Το χειρότερο είναι ότι τα περισσότερα από αυτά είναι υποθηκευμένα με αξίες πολύ υψηλότερες από τις σημερινές και πολλοί φοβούνται πως η ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια θα πιέσει περαιτέρω τη χειμαζόμενη αγορά ακινήτων

. [www.financialbox.gr]
http://www.triklopodia.gr/stasi-pliromon-apo-tous-polites-den-boroun-na-plirosoun-forous-ke-stegastika-dania/

Ένωση 133 χωρών εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Τα αμερικάνικα κι ευρωπαϊκά ΜΜΕ έκαναν …

0182


Τα αμερικάνικα κι ευρωπαϊκά ΜΜΕ έκαναν τα πάντα ώστε να εξαφανιστεί αυτή η είδηση!

Γράφει ο Νίκος Κλειτσίκας
Κι εκείνο που είναι πλέον φανερό, είναι πως στο «παιχνίδι» της απόκρυψης ειδήσεων έχουν μπει πολιτικά κόμματα και κινήματα που δήθεν εκφράζουν την ρεαλιστική «αριστερά». Αφού έχει αποκαλυφθεί ο ρόλος της «σοσιαλιστικής» διεθνούς στην υπηρεσία των τραπεζιτών, έχουν μπει μπροστά εξαγορασμένα κόμματα, δήθεν ανανεωτικής, ή ρεαλιστικής αριστεράς.

Στις 14 και 15 Ιούνη, στην Σάντα Κρούζ της Σιέρας, στη Βολιβία, συγκεντρώθηκαν 133 ηγέτες κι αντιπρόσωποι χωρών (μεταξύ αυτών η Κίνα και η Ινδία), όπου αποφάσισαν τη δημιουργία μιαςσυμμαχίας εναντίον της Νέας Τάξης πραγμάτων, των ΗΠΑ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της σκιώδους παγκόσμιας κυβέρνησης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, όπως και του ρόλου του ΟΗΕ.

Ενάντια σ” όλους αυτούς συντονίζουν τις δυνάμεις τους οι 133 χώρες, που επισήμως έχουν ονομαστεί: ‘Ομάδα των 77 και της Κίνας‘, αν και στην πραγματικότητα συμμετέχουν 113 χώρες.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικόλας Μαδούρο, του Ισημερινού Ραφαέλ Κορρέα, ο Ραούλ Κάστρο με μια χαρισματική οικονομική ανάλυση έθεσε ωμά το ζήτημα: «Είναι αναγκαίο να αναζητήσουμε μια νέα οικονομική και χρηματοδοτική πολιτική, έξω από τον έλεγχο των υπερασπιστών του νεοφιλελευθερισμού, το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα, τον παγκόσμιο οργανισμό εμπορίου που προσπαθούν να μας διαιρέσουν…».

Επισημάνθηκε στη Σύνοδο των 133 χωρών, η επίθεση που δέχονται από τις ΗΠΑ και τη μυστική υπηρεσία της CIA, δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις και χώρες, όπως το πραξικόπημα στην Ουκρανία, η επίθεση στη Συρία κ.ο.κ.

Ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες, έστειλε σαφές μήνυμα (το είδαμε μόνον στους Times of India): «Αν ο Ομπάμα συνεχίσει τις επιθέσεις εναντίον του λαού της Βενεζουέλας, είμαι σίγουρος πως μπροστά σ” αυτές τις προβοκάτσιες κι επιθέσεις, η Βενεζουέλα κι η Λατινική Αμερική, θα είναι ένα δεύτερο Βιετνάμ για τις ΗΠΑ»!

Το γενικό συμπέρασμα αυτής της Συνόδου Ανεξαρτησίας είναι η θέληση λαών και δημοκρατικών κυβερνήσεων να ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στη επικρατούσα σημερινή «παγκόσμια τάξη» και να επισημάνουν πως «η σημερινή αδικία κι εκμετάλλευση όχι μόνον δεν είναι “νόμιμη’, αλλά είναι και ανήθικη»!

thesecretrealtruth
http://www.triklopodia.gr/enosi-133-choron-enantion-tis-neas-taxis-pragmaton-ta-amerikanika-ki-evropaika-mme-ekanan/

Ο Τσίπρας στον ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ με τον «κολλητό» Καμμένο! Το σκίτσο που σχολιάζει τη σχέση τους

www.onalert 
 
Την τελική φάση της Στρατιωτικής Άσκησης «Παρμενίων 2015» θα παρακολουθήσει σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Είναι η πρώτη άσκηση τέτοιας κλίμακας που θα παρακολουθήσει ο πρωθυπουργός, ο οποίος πάει γι΄ αυτό το λόγο στην Αλεξανδρούπολη. Να αναμένουμε να ακούσουμε κάτι ουσιαστικό για τους στρατιωτικούς εκτός από τα μπράβο;

Στην Αλεξανδρούπολη προσγειώθηκε απ΄ ευθείας από τις Βρυξέλλες και τη σύνοδο του NATO ,ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος . Πρωθυπουργός και ΥΕΘΑ θα είναι μαζί στην τελική φάση του Παρμενίωνα.

Το πόσο “κοντά” είναι Τσιπρας-Καμμένος, αν και πολιτικά βρίσκονται σε τελείως διαφορετικές κατευθυνσεις έχει προκαλέσει σκίτσα σαν κι αυτό που δημοσιεύουμε. Το οποίο δείχνει Τσίπρα και Καμμενο να …φιλιούνται όπως οι Μπρέζνιεφ-Χόνεκερ στην γνωστή φωτογραφια του παρελθόντος.


[www.onalert.gr]
http://www.triklopodia.gr/o-tsipras-ston-parmeniona-ton-kollito-kammeno-skitso-pou-scholiazi-ti-schesi-tous/

Νέα ΒΟΜΒΑ από τον μυστικό πράκτορα, αποκαλύπτει την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ του ΤΣΙΠΡΑ, με τον ESM!


Παλιόπουστας_θα_γίνω_Θα_τρώω_και_θα_πίνω
Κάποιοι άνθρωποι με κίνδυνο της ζωής τους, προσπαθούν να αφυπνίσουν και να ενημερώσουν τον λαό… (ποιόν λαό άραγε;… οι ελληνόφωνοι, που …αποτελούν και την μεγαλύτερη πλειοψηφία, βρίσκονται σε απόλυτη νιρβάνα σαν να έχουν χαπακωθεί με το πιο σκληρό ναρκωτικό… νομίζω πως λέγεται «ΤΣΙΠΡΟΣΚΟΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ»)…

Λίγοι είναι οι αφυπνισμένοι και ακόμα λιγότεροι οι αποφασισμένοι να ανατραπεί όλο αυτό το εφιαλτικό σκηνικό…

Ο μυστικός πράκτορας, κάνει σημερα, μια ακόμα αποκάλυψη της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ, την οποία και παρουσιάζουμε.
Καλλιόπη Σουφλή


Διαβάστε τι αποκαλύπτει…ΕΔΩ

 

 

 

http://www.triklopodia.gr/nea-vomva-apo-ton-mistiko-praktora-apokalipti-tin-eschati-prodosia-tou-tsipra-ton-esm/

Aπεριόριστο ρεύμα με νερό ! Μία ΕΛΛΗΝΙΚΗ εφεύρεση που φιλοδοξεί να αλλάξει όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα !

image

Μία εφεύρεση που φιλοδοξεί να αλλάξει όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για την παραγωγή ηλεκτρισμού και να λύσει το ενεργειακό πρόβλημα επινοήθηκε από μια ελληνική ερευνητική ομάδα.





Με τη χρήση μιας συγκεκριμένης συσκευής που χρησιμοποιεί ως καύσιμο μόνο το νερό -πόσιμο ή υφάλμυρο- παράγεται ικανή ποσότητα ρεύματος για να τροφοδοτήσει μια μικρή κατοικία. Κατ” αναλογία, η ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας μπορεί να καλύψει επαρκώς τις ενεργειακές ανάγκες συσκευών, σπιτιών, ακόμα και πόλεων, και όλα αυτά με μια μικρή ποσότητα του στοιχείου που υπάρχει παντού στη φύση γύρω μας. Η εφεύρεση δεν είναι καινούργια και χρονολογείται από τη δεκαετία του 1980.
To μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε έκτακτη εκπομπή-παρουσίαση με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στο στούντιο της Τηλεόρασης της Ζούγκλας, σε συνεργασία με 41 sites σε όλη την Ελλάδα, παρουσία επιστημόνων και δημοσιογράφων.

Παρακολουθήστε όλη την εκπομπή:

 
Θα ακολουθήσει η μεταφορά της συσκευής σε ειδικό χώρο, όπου θα λειτουργεί δίχως την παρέμβαση του επιστήμονα και θα μεταδίδεται 24 ώρες το 24ωρο από το zougla.gr. Από το απόγευμα θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθείτε τη συσκευή που θα τροφοδοτεί, με ενέργεια από νερό, διάφορες ηλεκτρικές συσκευές.



Aπό το στούντιο της εκπομπής
Aπό το στούντιο της εκπομπής


Ο εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος παρουσιάζει τη συσκευή
Ο εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος παρουσιάζει τη συσκευή


Ζωντανή παρουσίαση στο στούντιο
Ζωντανή παρουσίαση στο στούντιο

Η συσκευή - φωτό: Eurokinissi, Στέλιος Μισίνας
Η συσκευή – φωτό: Eurokinissi, Στέλιος Μισίνας
H εφεύρεση
Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Πέτρου Ζωγράφου για τη συγκεκριμένη συσκευή
Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Πέτρου Ζωγράφου για τη συγκεκριμένη συσκευή
Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έκανε μετρήσεις και δοκιμές στο σκάφος του Π.Ν. «Βέλος». Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά…


Η ερευνητική ομάδα, υπό τον φυσικό Πέτρο Ζωγράφο, έχει προσπαθήσει εδώ και πολλά χρόνια να προωθήσει αυτήν τη συσκευή και να τη θέσει στη διάθεση του ελληνικού κράτους, όμως ακόμα και έπειτα από απτές αποδείξεις για τη λειτουργικότητά της, που υπογράφονται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ξένους ανεξάρτητους επιστήμονες, πάντα κάτι πάει «στραβά» και η ευρεσιτεχνία παραμένει στα συρτάρια και στα εργαστήρια των επιστημόνων.
Οι μετρήσεις και τα πορίσματα Αμερικανών ερευνητών, σύμφωνα με οποία πιστοποιείται η παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος που χρησιμοποιήθηκε για τη λειτουργία μιας τηλεόρασης και ενός ραδιοφώνου, σε ποσοστό απόδοσης 98,7%:
imageimage
image
Επιστολή προς τον… τότε πρωθυπουργό

[www.zougla.gr]
http://www.triklopodia.gr/aperioristo-revma-nero-mia-elliniki-efevresi-pou-filodoxi-na-allaxi-ola-osa-xerame-mechri-simera/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters