Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

MOUFA ALERT σχετικά με τους χημικούς αεροψεκασμούς

μουφα-χ.α. 

Τελικά δεν είναι αρκετό να λες «μας ψεκάζουν», πρέπει να μπορείς και να απαντήσεις στα ερωτήματα που εύλογα έπονται:

Ποιος, Γιατί και Με τι. Κι εκεί αρχίζουν τα δύσκολα


Το σύστημα έχει διάφορους τρόπους προσανατολισμού κι ένας αρχαίος και κλασσικός είναι η σπορά λάθος πληροφόρησης και αποπροσανατολισμού, μετατοπίζοντας την εστίαση προς όφελος τους.
cover_front
Στο παγκόσμιο, μακρόχρονο και πονεμένο θέμα των χημικών αεροψεκασμών, η προσπάθεια έγινε δημιουργώντας δυο μεγάλα ακτιβιστικά ονόματα, τους Dane Wigington καιMichael Murphy, οι οποία ανέλαβαν να “καθοδηγήσουν” το κοινό ως προς την “εξήγηση” της Γεωμηχανικής. Ότι δηλαδή οι ψεκασμοί, όσο κι αν είναι βλαβεροί για την υγεία μας, κατά βάθος έχουν ένα καλό σκοπό, να λύσουν το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής και της υπερθέρμανσης του πλανήτη, σκιάζοντας τον από τον ήλιο.
Φυσικά οι θεωρίες τους δεν ήταν ουρανοκατέβατες, αφού σκόπιμα έχουν προβάλλει διάφορους επιστήμονες που προτείνουν τέτοιες λύσεις. Έτσι η “αποκάλυψη” γίνεται και πιο πιστευτή, πιο λογική και πιο εύκολη να την πεις σε κάποιον, αποτινάζοντας τον μόνιμο φόβο να σου κολλήσει κάποιος την ταμπέλα του συνωμοσιολόγου,
Όλοι βολεύτηκαν έτσι, και το παραμύθι έπιασε για αρκετό διάστημα, παγκοσμίως, έπεσαν και χρήματα για ταινίες και προβολή. Τι πιο εύκολο, να λες μας ψεκάζουν γιατί κάνουν Γεωμηχανική ή γιατί κάποιοι χειραγωγούν τον καιρό για να προωθήσουν την κλιματική αλλαγή, τις ΑΠΕ, την αποβιομηχάνιση και την Ατζέντα 21;

Έρευνα για να τραβάς τα μαλλιά σου!

Wigington-and-Dr.-Herndon-450x288
Ο Dane Wigington (αριστερά) με τον Dr. Herndon
Το νέο φρούτο ονομάζεται Dr. Herndonκαι προβάλλεται από τον Dane Wigington. Ο καλός αυτός κύριος έχει μια νέα θεωρία και εξαιρετικά… βολική, από άλλη άποψη. Έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το κύριο υλικό που περιέχεται στους μυστικούς αεροψεκασμούς είναιτέφρα παράγωγο της καύσης άνθρακα από εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος.
Καμία σχέση, δηλαδή, με τα όσα ξέραμε και λέγαμε για νανοσωματίδια μετάλλων που σκοπό έχουν να ιονίσουν την ατμόσφαιρα ώστε να μπορούν να λειτουργούν συστήματα όπως το HAARP.
Και ο λόγος που γίνεται αυτό όλα αυτά τα χρόνια, παγκοσμίως, είναι γιατί θέλουν κατά αυτόν τον τρόπο να ξεφορτωθούν τα τοξικά απόβλητα των “κακών” εργοστασίων που δουλεύουν με άνθρακα.
Ποιοι το κάνουν και τι πρέπει να κάνουμε; Ο μέγας επιστήμονας εξηγεί: Αυτοί που ρυπαίνουν, που χρησιμοποιούν τον άνθρακα στην παραγωγή, που πληρώνουν κόσμο για να παρουσιάσουν την κλιματική αλλαγή ως απάτη. Κι αν σταματήσει η όποια παραγωγή με άνθρακα, ΤΌΤΕ θα σταματήσουν και οι αεροψεκασμοί (καθαρός εκβιασμός), λέει ο επιστήμονας.
Και δίνει ένα παράδειγμα με μια ηλεκτρική γεννήτρια Quantum, αλλά φυσικά το μυαλό όλων μας πάει κυρίως στα φωτοβολταϊκά. Ούτε βαλτός από τον Ομπάμα να ήταν!!! Λέτε; Μπορεί και να είναι, γιατί το, “αν θες να σταματήσουν οι ψεκασμοί go green” αυτό κρύβει στην ουσία.
Το εντελώς γελοίο της όλης υπόθεσης, είναι η δουλειά του Dane Wigington-εκτός από το να πουλάει “φούμαρα” (κυριολεκτικά τώρα, και ο οποίος τώρα έχει τσακωθεί με τον Michael Murphy και αλληλοκατηγορούνται ως πράκτορες)- είναι έμπορος φωτοβολταϊκών!!! Γιέεε!!!

Η μούφα τώρα και στην Ελλάδα

hqdefault 
Ο… “δικός” μας ακτιβιστής, λέγεται Wayne Hall. Είναι αυστραλός, ζει χρόνια στην Ελλάδα και θυμίζει σε πολλά τον… Βαρουφάκη! Ακτιβιστική ασάφεια! Εκεί που λες, ΟΚ, κάτι πάει να κάνει τώρα, ξαφνικά παθαίνει μια γεωμηχανικήτιδα, μια “μην μιλάτε για την κλιματική αλλαγή, μας διχάζει”, μια αν πάμε με τους αρνητές θα συνεχίσουν να μας ψεκάζουν. Με λίγα λόγια, απόλυτα ευθυγραμμισμένος τη μια με τον ένα, την άλλη με τον άλλο μεγαλοακτιβιστή των ΗΠΑ, εξαιρετικά δικτυωμένος με κόσμο στο εξωτερικό και πανταχού παρών σε ομάδες πολιτών, της ΕΕ, του κόσμου, του ΟΗΕ, σε λίγο και του Άρη.
Τώρα, λοιπόν θα προβάλλει την άποψη του Dane Wigington via Dr. Herndon, περί άνθρακα και δεν συμμαζεύεται, στην Αθήνα. Το κάλεσμα είναι για να σου ανεβάζει πίεση, γιατί στη συζήτηση, όπως λέει, θα τεθούν τα “εύλογα ερωτήματα”:
Χρησιμοποιείται άραγε για αυτό το σκοπό και η τέφρα καύσης των ελληνικών εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος; Έχει οικονομική συμμετοχή το ελληνικό κράτος στην όλη υπόθεση των αεροψεκασμών;
Με λίγα λόγια, ενοχοποιεί το λιγνίτη μας, ενοχοποιεί τη ΔΕΗ, ενοχοποιεί τους πιλότους μας και ενοχοποιεί όλο το πολιτικό σύστημα, όχι απλά γιατί ανέχεται να διενεργούνται οι χημικοί αεροψεκασμοί βάσει κάποιας συμφωνίας, αλλά γιατί τους διενεργεί το ίδιο. Υπάρχει διαφορά; Τεράστια!!!
Κι αυτό γιατί; Για.. κέρδος;;; Είναι πιο φθηνό να μισθώνεις αεροπλάνα και να ψεκάζεις τα απόβλητα στους ουρανούς από το να τα ρίχνεις σε μια χωματερή;
Και στην εκδήλωση που θα κάνει στην Αθήνα, σέρνει και τον έρμο Νίκο Κατσαρό, που καιρός είναι να μάθει να λέει και κανένα ΌΧΙ, επί τέλους! Μέχρι και χρήση από τους ΑΝΕΛ άφησε να γίνει, από τον Καμμένο για να ανακτήσει μερικά ψηφαλάκια από το κίνημα ενάντια στους ψεκασμούς, που του έχει πλέον γυρίσει την πλάτη.
Wayne Hall… το έχεις παραχέσει το θέμα. Και να πω ότι δεν προειδοποιήθηκες, ψέματα θα πω. Προειδοποιήθηκες ουκ ολίγες φορές, ότι οι μούφα made in US and UK εδώ δεν θα περάσουν, όσο κάποιοι από μας έχουμε ορκιστεί να μην περάσουν. Να υπάρχει σωστή ενημέρωση και αγώνας που μπορεί να δυναμώσει μόνο όταν το θέμα είναι ξεκάθαρο και συνειδητό στους περισσότερους.
Επίσης έχεις ειδοποιηθεί, ότι το θεωρούμε ασέβεια στο όνομα των χιλιάδων θυμάτων της εγ-κλιματικής αλλαγής που δημιουργούν οι χειραγωγοί, να μιλάμε για κλιματικές αλλαγές. Τώρα θύματα αρχίσαμε να θρηνούμε και στην Ελλάδα. Η μισή χώρα καταστράφηκε σε ελάχιστες μέρες από ακραία φαινόμενα μιας μόνιμης επέμβασης στον καιρό και οπλοποίησης του.
Πάρε λοιπόν το κουβαδάκι σου και άμε σε άλλη παραλία, γιατί εδώ στην Ελλάδα, δεν σε παίρνει άλλο. Ή ασχολήσου με την καρέτα καρέτα. Ή με την παραγωγή χαλβά. Με ό,τι θες, πλην την παραγωγή παραπληροφόρησης σχετικά με το θέμα των χημικών αεροψεκασμών.
Ελπίζω ΑΥΤΉ τη φορά να έγινα πιο κατανοητή. Τα ψέματα τέλειωσαν κι όποιος δεν ξέρει από τιμόνι, κάθεται στη θέση συνοδηγού. Ακόμα καλύτερα στο πίσω κάθισμα. Πιο καλά όμως, στο πορτ μπαγκάζ. Το βέλτιστον θα ήταν να κατέβεις και τελείως από το όχημα!



[nea.allnewz.gr]
http://www.triklopodia.gr/moufa-alert-schetika-tous-chimikous-aeropsekasmous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters