Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Ευφυής Μαύρη Χλαπάτσα & Αεροψεκασμοί

Ευφυής Μαύρη Χλαπάτσα & Αεροψεκασμοί
BLACK GOO (Μαύρη Χλαπάτσα) CHEMTRAILS, NANOBOTS, MORGELLONS, ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΙΟΦΩΤΟΝΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Ομιλία στην Φρανκφούρτη του Ηarald Kautz Vella για τις «Βάσεις 46»

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ CHEMTRAILS

«Ερχομαι από τη Γερμανία και αφιέρωσα στην επιστήμη τη μισή μου ζωή και την υπόλοιπη δούλεψα σαν δημοσιογράφος, γράφοντας άρθρα, βιβλία, ασχολήθηκα και 1,5 χρόνο με τον κινηματογράφο κι

1821-2017: Το χρονικό μιας προδομένης επανάστασης…


 

Του Νεκτάριου Δαπέργολα

Μόλις αφήσαμε πίσω μας άλλη μια 25η Μαρτίου. Την «τιμήσαμε» και πάλι με τον ίδιο πάντοτε ανούσιο τρόπο: τις ίδιες παρελάσεις, τα ίδια αφιερώματα, τους ίδιους ανιαρούς επετειακούς λόγους. Και για μια ακόμη φορά νομίζω πως χάσαμε την ευκαιρία να αντικρίσουμε αυτή τη μέρα στις πραγματικές της διαστάσεις, για να μάθουμε να την αντιμετωπίζουμε τελικά με έναν τρόπο εντελώς διαφορετικό. Με έναν τρόπο που πολύ απλά καλεί σε προβληματισμό, σε βαθιά περίσκεψη ή ακόμη και σε μελαγχολία. Έχω άλλωστε την αίσθηση ότι 196 χρόνια μετά την έναρξη της Μεγάλης μας Επανάστασης (και 185 από την επίσημη ίδρυση του θλιβερού μικροελλαδίτικου «βασιλείου» - προτεκτοράτου) ο μόνος τρόπος για να τιμήσουμε ειλικρινά τους ηρωικούς αγωνιστές του ’21 περνάει πια αναγκαστικά μέσα από τον δρόμο της απόλυτης κατάθλιψης.

ΒΑΣ.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ:Οι πιστωτές,τράπεζες, επιχειρήσεις, Δημόσιο και ασφαλιστικά Ταμεία θα μπορούν να βγάζουν στο σφυρί τα πάντα, εκτός από τα… ρούχα και τα εργαλεία δουλειάς του οφειλέτη..ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ» Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣΑ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ - ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. 

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΙΛΚΙΣ!

  Αλέξανδρος Γεράκης 
ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΙΛΚΙΣ!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ SECURITY ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΕΥΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

ΟΛΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


Αθανασία Γεωργοσοπούλου
ΟΛΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΙ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕ-ΣΤΗΜΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ 3 ΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 4Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΥΘΕΙ Σ’ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 5ου ΟΠΛΟΥ!!!!!!!!!!!


Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters