Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΙΟΣ ΕΜΠΟΛΑ: Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ

ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΜΕ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ FEMA ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Τον περασμένο μήνα, η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε το HR 6566 που αποτελεί μια τροποποίηση του νόμου ασφάλειας της πατρίδας του 2002, που εμποτίζει τον Διαχειριστή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων (FEMA) "να παρέχει την καθοδήγηση και το συντονισμό ενός  σχεδιασμού μαζικής θνησιμότητας , καθώς και για άλλους σκοπούς . "

Στο προσδοκώμενο γεγονός ενός «μαζικού μοιραίου περιστατικού», ο συντονισμός και ο προγραμματισμός πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της FEMA με τη βοήθεια του τμήματος ασφάλειας πατρίδας (DHS) όπως αναφέρεται από την Επιτροπή της μεταφοράς και της υποδομής (CTI). Σε περίπτωση που το εξειδικευμένο τμήμα ή το συνέδριο κηρύσσει μια μαζική καταστροφή προκαλούμενη από τη φύση, μια εσωτερική τρομοκρατική επίθεση, ή οποιαδήποτε άλλη προκαλούμενη από τον άνθρωπο καταστροφή, πρέπει να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο για την προετοιμασία και την αντιμετώπιση του περιστατικού.

Εκλεγμένοι αξιωματούχοι υποθέτουν ότι σε μια τέτοια περίπτωση, οι οίκοι τελετών, τα νεκροταφεία και τα νεκροτομεία Θα είναι συγκλονισμένοι απο τα εκατομμύρια των Αμερικανών σε ένα τέτοιο τραγικό γεγονός. Πρέπει επίσης να υπάρξουν επιδόματα για τους επιζόντες ενός τέτοιου γεγονότος.
Εκπρόσωποι από τις τοπικές και πολιτειακές κυβερνήσεις θα πρέπει να συντονίσουν με τις Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες, τις επιχειρήσεις ιδιωτικού τομέα, τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και τα αρμόδια άτομα για να προετοιμάσουν και να αποκριθούν σε ένα γεγονός όπου θα συμβούν απώλειες μάζας.
Πρόσφατα, η FEMA αποφοίτησε την εναρκτήρια κατηγορία από 231 μέλη του Σώματος FEMA που έχουν εκπαιδευτεί για μελλοντική ετοιμότητα επιχορηγούμενη από το κράτος. Οι μυημένοι θα είναι οι ηγέτες της FEMA του Κέντρου εσωτερικής ετοιμότητας θα ανατεθούν συγκεκριμένοι ρόλοι σε όλη τη χώρα από τις σχέσεις της κοινότητας με την υποστήριξη του κέντρου ανάκτησης καταστροφής.

Η Janet Napolitano, Γραμματέας του DHS εξηγεί ότι "είμαστε όλοι πιο ασφαλείς όταν είμαστε σε εγρήγορση και να συμμετέχουμε" και θέλει το αμερικανικό κοινό να κατασκοπεύει ο ένας τον άλλον, διότι η διαρκής ασφάλεια μας είναι «κοινή ευθύνη».

Τα φέρετρα FEMA, αγοράστηκαν από την ομοσπονδιακή υπηρεσία και στοιβάζονται σε στρέμματα γης σε όλη τη χώρα, και έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ως πολυ-λειτουργικά δοχεία καύσης των νεκρών.

Multi Functional Cremation Container For

Τα δοχεία αυτά, είναι μέρος εγκαταστάσεων για όταν θα εμφανιζόταν ένα μαζικό μοιραίο περιστατικό, οι νεκροί θα μπορούσαν να μεταφερθούν εύκολα σε αυτά τα φέρετρα FEMA, στα τραίνα FEMA και στα στρατόπεδα όπου αποτεφρωτήρες αναφέρεται ότι έχουν εγκατασταθεί.

Τοποθετημένα κοντά στην περιφερειακή έδρα της FEMAστην Ατλάντα, είναι κατ' εκτίμηση 500.000 FEMA φέρετρα στοιβαγμένα σε μια μεγάλη έκταση γης. Οι ντόπιοι ανέφεραν ότι το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) σε συνεργασία με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) κατέχουν τα φέρετρα στην Ατλάντα της Γεωργίας.

Η CDC, FEMA και το DHS προετοιμάζονται για μαζικές απώλειες λόγω της ανάπτυξης ενός βιολογικού όπλου που θα απαιτούσε πολλές αμερικανικές ζωές, και ότι θα πρέπει να υπάρξει μια συντριπτική ανάγκη για αναγκαστικούς εμβολιασμούς.

Επιτηρημένο από το αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας (DoD) στο πλαίσιο του μετασχηματιστικού ιατρικού προγράμματος τεχνολογιών (TMT) της αντιπροσωπείας μείωσης αμυντικής απειλής και των εθνικών ιδρυμάτων υγείας (NIH), έχουν δαπανήσει εκατομμύρια δολάρια για τη διεξαγωγή επιστημονικής έρευνας στον ιό Έμπολα, και τη δυνατότητά του να μετατραπεί σε ένα βιο-όπλο και με ορισμένες προσπάθειες εμβολίων μέσω δύο φαρμακευτικών εταιρειών στη Μασαχουσέτη-βασισμένα στη θεραπευτική Sarepta και τα φαρμακευτικά είδη Tekmira του Καναδά.

Η ΤΜΤ δημιουργεί σχέσεις με τις εταιρίες βιοτεχνολογιών ιδιωτικού τομέα, τις φαρμακευτικές εταιρίες και τα ακαδημαϊκά όργανα, καθώς επίσης και με άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες για την προώθηση βιολογικού πολέμου έρευνα προερχόμενη από ιούς και βιολογικά όπλα και επίπεδα απειλής εκτίμησης όλων των βιολογικών παραγόντων με βάση την ικανότητα να μολύνει, και την αποτελεσματικότητα της καταστροφής.

Το Υπουργείο Άμυνας σταμάτησε ξαφνικά τη χρηματοδότηση της έρευνας του εμβολίου Έμπολα μέσα από αυτές τις δύο εταιρείες λόγω των οικονομικών περιορισμών. Με τη σποραδική φύση του ιού Έμπολα που συνδυάζεται με την απόλυτη θανάσιμη φύση του ιού, το καθιστά ένα σκληρό προιόν πώλησης σε μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες , επειδή "δεν είναι μια τεράστια πελατειακή βάση και οι μεγαλοφαρμακευτικές προφανώς ενδιαφέρονται για μεγάλα κέρδη. Έτσι, αυτά τα εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία είναι σημαντικά για βιοάμυνα οδηγούνται από τις μικρές εταιρίες,»  σύμφωνα με τον Larry Zeitlin, πρόεδρο του Mapp Biophamracueticals, ο οποίος αναπτύσσει τη θεραπεία για να καταπολεμήσει τον ιό Ebola.

Για να μολύνουν ένα μεγάλο ποσό ανθρώπων (όπως ο πληθυσμός μιας μεγάλης πόλης των ΗΠΑ) με ενα βιο-όπλο, όπως τον ιό Ebola, ρομποτικά αεροσκάφη θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για ψεκασμό πάνω απο τα κεφάλια μας με ευκολία.Λόγω της αμεσότητας της μόλυνσης, ο πληθυσμός των πόλεων θα βιώσει μια δραματική μείωση σχεδόν αμέσως. Στην πραγματικότητα, θα χρειαστούν περίπου μια εβδομάδα για τους υπαλλήλους, να ανταποκριθούν σε αυτό το είδος της πανδημίας, και από εκείνη τη στιγμή και μετά, χιλιάδες Αμερικανοί θα έχουν υποκύψει στον ιό Έμπολα.
Σύμφωνα με παράκληση της DHS για «τη συμμετοχή στα ρομποτικά αεροσκάφη για το πρόγραμμα δημοσίας ασφαλείας, (ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ) από τα μικρά τηλεκατευθυνόμενα εναέρια συστήματα (SUAS) για τη μετάβαση στους πελάτες της» η κρυφή ατζέντα ήταν στα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα τους (UAVs) που αποκτήθηκαν το 2007 με σκοπό την κατασκόπευση στους αμερικανικούς πολίτες.

Ο αποτελεσματικός δείκτης θνησιμότητας του ιού Ebola, είναι το τέλειο βιο-όπλο. Και εάν συνδυαστεί με την πρόσφατη εφαρμογή των ρομποτικών αεροσκαφών στους αμερικανικούς ουρανούς, μήπως αυτό θα ήταν ένας συνδυασμός που θα πρέπει να ανησυχήσουμε;

Οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι στο Κάπιτολ Χιλλ έχουν τροποποιήσει το νόμο ασφάλειας του έθνους το 2002 για να επιτρέψουν «την καθοδήγηση και το συντονισμό ενός μαζικού σχεδίου θνησιμότητας, καθώς και για άλλους λόγους.»
Φαίνεται ότι θα πρέπει να ανησυχούμε.
Πηγή 

http://www.pentapostagma.gr/2012/10/fema.html

Ανησυχούν για το ευρώ και όχι για την Ελλάδα!

Tου Θεόδωρου Δίζελου

Επί τρία συνεχή χρόνια όλα τα ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας εφημερίδας ασφαλώς, ασχολούνται καθημερινά με τις εξελίξεις της σημαντικής οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας. Κάθε κρίση βέβαια περνάει διάφορες φάσεις.

Η δική μας όμως οικονομική κρίση, όπως πολλές φορές έχουμε τονίσει από τη στήλη μας αυτή,είναι εισαγόμενη αν όχι μόνον κατά τα γενεσιουργά αίτιά της, αλλά και κυρίως κατά την έκταση και την έντασή της. Τα μέτρα αντιμετώπισής της σχεδιάστηκαν από ξένους παράγοντες, με την ανοχή βέβαια και τη συγκατάθεση των ελληνικών κυβερνήσεων. Επομένως τα μέτρα δεν εξυπηρετούν το συμφέρον της ελληνικής οικονομίας και του ελληνικού λαού. Για τον λόγο αυτό κατ' επανάληψη έχουμε υποστηρίξει την άποψη ότι η ελληνική οικονομία και ο ελληνικός λαός μετατράπηκαν σε πειραματόζωα. Και η Ελλάδα από ανεξάρτητο κράτος κατάντησε να είναι αποικία!

Μια μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού πίστεψε ότι η νέα κυβέρνηση που προέκυψε από τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές θα κατάφερνε να αρθρώσει φωνή στις σκοτεινές επιδιώξεις των εξωελληνικών κέντρων αποφάσεων. Όμως, αντί γι' αυτό, διαπιστώνουμε το εντελώς αντίθετο. Η τρικομματική σημερινή κυβέρνηση επέλεξε να χορεύει στους ρυθμούς των δανειστών μας. Έδειξε ότι είναι υπόδουλη στην ευρωλαγνεία της και αυτό ήταν επόμενο, καθώς οι δύο βασικοί κυβερνητικοί παράγοντες, κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, έχουν αποχαυνωθεί από τις μεγάλες «επιτυχίες» της Ευρωζώνης και θυσιάζουν τον ελληνικό λαό για χάρη της.

Τις μέρες που πέρασαν γίναμε μάρτυρες του εξευτελισμού της ελληνικής ανεξαρτησίας από έναν υπάλληλο του ΔΝΤ, τον διαβόητο κ. Τόμσεν. Και φυσικά ο εν λόγω κύριος δεν έχει τη δύναμη να καθορίσει πολιτική, γιατί είναι απλός υπάλληλος και όχι ανωτάτης βαθμίδας. Εντολές παίρνει από το διοικητικό συμβούλιο του ΔΝΤ και κυρίως από την κ. Λαγκάρντ. Ο κ. Τόμσεν ανήρεσε συμφωνίες και προτάσεις της ελληνικής πλευράς ασυζητητί και με τρόπο αυταρχικό. Και έτσι τώρα η κυβέρνηση είναι αναγκασμένη τροχάδην να εγκρίνει και να φέρει τα μέτρα για ψήφιση στη Βουλή. Τα μέτρα αυτά, παρόλο τον εξοντωτικό τους χαρακτήρα, θα περάσουν από τη Βουλή χωρίς καμία συζήτηση λόγω του κατεπείγοντος. Αυτό ήθελε και η «τρόικα». Και αυτό της προσέφερε η απόφαση των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι η «τρόικα», με τις καθυστερήσεις και με τα νέα μέτρα που συνεχώς προτείνει και πιέζει για την εφαρμογή τους, οδηγεί στην ουσιαστική κατάργηση της ελληνικής κυβέρνησης και της Βουλής των Ελλήνων. Και κανένας από όλους αυτούς δεν βρίσκεται για να διαμαρτυρηθεί. Όλοι χορεύουν στον ρυθμό που επιβάλλει το σύστημα και ειδικά το ΔΝΤ και η Ευρωζώνη. Το δημοκρατικό πολίτευμα της Ελλάδος αποδομείται με την ανοχή, για να μην πούμε τη συγκατάθεση, όλων των θεσμικών οργάνων του ίδιου του πολιτεύματος.

Όλοι οι υπουργοί καμαρώνουν, μαζί τους και ο πρωθυπουργός, ότι τάχα ασκούν εξουσία και λαβαίνουν αποφάσεις. Και καθόσον αφορά τη συμπεριφορά των δύο άλλων αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο κ. Βενιζέλο πολύ όψιμα θυμήθηκε να υπερασπιστεί τάχα τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και να πολεμήσει για την ανάπτυξη της οικονομίας μας. Όμως ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά τα κατορθώματά του και την προγενέστερη συμπεριφορά του.

Γι' αυτόν τον λόγο ο λαός κόντυνε το ΠΑΣΟΚ στο 13%. Όσον αφορά τον κ. Κουβέλη, οι κόκκινες γραμμές που τάχα είχε χαράξει έγιναν γκρίζες και καμία από αυτές δεν μπόρεσε να αντέξει στις αρνήσεις της «τρόικας». Και όμως ο αριστερός κ. Κουβέλης δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να απαγκιστρωθεί από την εξουσία. Καθώς η κυβέρνηση επέλεξε μόνιμα να χορέψει στον ρυθμό των δανειστών μας, αυτό τελικά θα σημάνει:

α) Έλλειψη ευελιξίας στις συζητήσεις με τους πολιτικούς ηγέτες της «τρόικας». Όλοι ξέρουν ότι η τυφλή ευρωλατρία και της σημερινής κυβέρνησης, όπως και των προηγούμενων, καθιστά τις αντιρρήσεις ή τις εισηγήσεις ή τις τάχα διαφωνίες της κατά τη διαπραγμάτευση των μέτρων έπεα πτερόεντα, λόγια που τα παίρνει ο αέρας. Γι' αυτό μέχρι τώρα, από το 2011 και μέχρι σήμερα, και οι τρεις κυβερνήσεις (Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά) δεν κατάφεραν να απαλύνουν έστω και στο ελάχιστο τη σκληρότητα των μέτρων.

Από όλες τις χώρες του Νότου που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερχρέωσης, η Ελλάδα είναι η μοναδική που δραστικά έχει περιορίσει τα εισοδήματα των εργαζομένων. Και ουσιαστικά ο περιορισμός δαπανών στην υγεία, στην παιδεία, στην εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια έχει σχεδόν καταργήσει την εύρυθμη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού και έχει υποβιβάσει την Ελλάδα σε τριτοκοσμική χώρα. Όμως οι τρεις της «τρόικας» του εσωτερικού θέλουν να παριστάνουν την ισχυρή διαπραγματευτική ομάδα της χώρας μας! Και αυτό είναι το πλέον διασκεδαστικό και για τους ευρωπαίους αξιωματούχους, αλλά και για πολλούς προβληματισμένους Έλληνες.

Έχουμε γράψει και στο παρελθόν ότι η διαπραγμάτευση σήμερα, σε ένα σύστημα εξουσίας ανάλγητο κοινωνικά, πρέπει να είναι εκβιασμός και σκληρή αξιοποίηση των διαπραγματευτικών πλεονεκτημάτων. Οι τρεις πολιτικοί που στηρίζουν τη σημερινή κυβέρνηση δεν έχουν το τσαγανό να επιμείνουν στην προβολή των όποιων πλεονεκτημάτων διαθέτει η χώρα μας, ώστε να πετύχουμε ευνοϊκότερες ρυθμίσεις και ηπιότερα μέτρα.

Αντίθετα, όλες οι άλλες χώρες του Νότου συμπεριφέρονται σκληρά απέναντι στις αναιδείς απαιτήσεις των ιθυνόντων της Ευρωζώνης. Και αντί για συνεχείς περικοπές μισθών, συντάξεων και κοινωνικών δαπανών, βλέπουμε ότι η Ισπανία και η Πορτογαλία έδωσαν αυξήσεις, έστω και πενιχρές, στους εργαζομένους και συνταξιούχους.

Η Ιταλία απλώς πάγωσε τις αποδοχές, η δε Ιρλανδία ουσιαστικά δεν εφαρμόζει πλέον το Μνημόνιο.

Και όμως δεν βρέθηκε κανείς από την «τρόικα» να τους κουνήσει το δάχτυλο, όπως κάνουν για την Ελλάδα. Την Ελλάδα δεν τη φοβούνται, γιατί η πολιτική της ηγεσία δείχνει αφοσίωση στην Ευρωζώνη και στη διατήρηση του ευρώ και βλέπουν οι Ευρωπαίοι ότι ετούτη η ηγεσία είναι πειθήνιο όργανό τους.

β) Αυτή η έλλειψη διαπραγματευτικής ισχύος της Ελλάδας θα σημάνει ακόμη ότι η όποια κυβέρνηση των ευρωλατρών θα περιφέρει με σεμνότητα τον δίσκο της επαιτείας και αυτό θα έχει συνέπεια η Ελλάδα να χάσει κάθε σεβασμό στη διεθνή κοινότητα. Οι δανειστές μας της «τρόικας» απλώς θα διασκεδάζουν με τα αιτήματα που θα υποβάλλουν ευσεβάστως οι ελληνικές κυβερνήσεις. Γιατί θα ξέρουν ότι η απόρριψή τους δεν θα έχει απολύτως καμία αρνητική επίπτωση γι’ αυτούς. Αυτή η αφοσίωση των πολιτικών μας σε μία οικονομική και νομισματική ένωση που εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου πρέπει να μας προβληματίσει έντονα. Έχουμε τη γνώμη ότι θα πρέπει να ανοίξει μια γενική συζήτηση κατά πόσον συμφέρει τη χώρα μας και μόνο, και αποκλειστικά τον ελληνικό λαό, η παραμονή μας στην Ευρωζώνη. Και η επιχειρηματολογία υπέρ ή κατά πρέπει να είναι τεκμηριωμένη και όχι με αερολογίες και συνθηματολογίες. Και επιπλέον να προσδιοριστούν και οι όροι της περαιτέρω παραμονής μας στο ευρώ. Η πολιτική της άνευ όρων παράδοσης στο ιερατείο των Βρυξελλών και της Φρανκφούρτης δεν είναι πλέον ανεκτή.

γ) Και δεν είναι ανεκτή γιατί αυτή η πολιτική ουσιαστικά μεταφράζεται σε υποχρέωση της Ελλάδος για άμεση εφαρμογή των όποιων εξοντωτικών μέτρων θα επιθυμούν οι ευρωζωνικοί δανειστές μας. Και βέβαια για παραπλάνηση οι κυβερνήσεις θα εμφανίζονται ότι τάχα διαπραγματεύονται τα σκληρά αυτά μέτρα.

Η συμπεριφορά του Τόμσεν και γενικά του κλιμακίου της «τρόικας» τις τελευταίες αυτές ημέρες αποδεικνύει ότι θέλουν την παραμονή της Ελλάδος στην Ευρωζώνη, μιας Ελλάδος όμως αδύναμης με τη σημερινή της ανίκανη πολιτική ηγεσία και με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες. Και προπαντός με ένα ευρύτατο πρόγραμμα εκποίησης της δημόσιας περιουσίας. Αφού το σύστημα μερίμνησε για τη συγκέντρωση υπέρμετρων κερδών από την οικονομική ελίτ και μόνο, τώρα με τις αποκρατικοποιήσεις προσπαθεί αυτά τα υπερκέρδη να μην παραμένουν αδρανή, αλλά να τοποθετούνται σε δραστηριότητες που αποφέρουν τεράστια κέρδη. Να γιατί οι αποκρατικοποιήσεις έλαβαν τόση έκταση σε όλα σχεδόν τα κράτη, με την εφεύρεση ότι τάχα συντελούν στην ανάπτυξη και οδηγούν στη δημοσιονομική εξισορρόπηση.

Πάντως οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών αβίαστα οδηγούν σε ορισμένες επισημάνσεις, όπως για παράδειγμα θα αναφέρουμε παρακάτω:

- Το πρόβλημα της χώρας μας δεν είναι μόνο οικονομικό, αλλά και πολιτικό. Και άπτεται στενά με τη συνοχή της Ευρωζώνης και με τη διατήρηση του ευρώ. Τις σχετικές αποφάσεις δεν είναι δυνατόν να τις λαβαίνουν τρεις υπάλληλοι των δανειστών μας και όλοι οι ιθύνοντες να δηλώνουν ότι εξαρτούν τις τελικές αποφάσεις τους από τις διαπιστώσεις και τις εισηγήσεις της έκθεσης των τριών αυτών υπαλλήλων.

- Η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι δυνατόν να τρέχει πίσω από κάθε δόση του δανείου και οι ευρωδανειστές μας να βρίσκουν αφορμή για τη λήψη μέτρων εξοντωτικών για τον ελληνικό λαό.

- Η κυβέρνηση της χώρας μας πρέπει να παύσει να ζει σε μια εικονική πραγματικότητα.Και απόδειξη ότι ζει σε έναν κόσμο εξωπραγματικό είναι τα στοιχεία βάσει των οποίων κατάρτισε τον προϋπολογισμό του 2013. Αυτό θα φέρει στο μέλλον πολλές απογοητεύσεις και στον ελληνικό λαό και στην ίδια την κυβέρνηση. Και

- Η πολιτική και οικονομική ελίτ και της Ελλάδος και της ΕΕ δείχνουν με τη συμπεριφορά τους ότι ανησυχούν περισσότερο για το μέλλον του ευρώ και λιγότερο για το μέλλον του ελληνικού λαού. Και επομένως η συμπεριφορά μας θα πρέπει να προσαρμοστεί ανάλογα.




http://kostasxan.blogspot.gr/2012/10/blog-post_6381.html

Αντώνης Σαμαράς: Αν υπογράψει, πέφτει! Η Μέρκελ του ζήτησε να περικόψει τις ζωές μας για να βγάλουν εκατομμύρια οι Γερμανοί φαρμακοβιομήχανοι.

Μετά την επίσκεψη Μέρκελ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Οι ξένοι -με πρωταγωνιστές, βέβαια, τους Γερμανούς- βρήκαν το άλλοθι της κρίσης για να αφανίσουν έναν ολόκληρο λαό, με μόνο στόχο να βγάλουν οι επιχειρήσεις τους εκατομμύρια.

Μας δανείζουν με ληστρικά επιτόκια. Μας εξευτελίζουν. Μας πουλάνε (χαλασμένα) όπλα για εκατομμύρια. Θέλουν να τους ξεπουλήσουμε όσο-όσο επικοινωνίες, μεταφορές, ρεύμα, νερό, ακόμη και τα νησιά μας. Θέλουν να αγοράσουν τη χώρα μας έναντι πινακίου φακής και να μας έχουν να δουλεύουμε γι’ αυτούς με μισθούς πείνας.

Αυτά μέχρι τώρα. Γιατί, τώρα, θέλουν και τις ζωές μας. Η αναίσχυντη απαίτηση της Μέρκελ στον Σαμαρά, ισοδυναμεί με απαίτηση να παραδώσουμε βορά την Υγεία τη δική μας και των παιδιών μας στις γερμανικές βιομηχανίες. Όπως έχει αναλύσει το newsbomb.gr, αυτό θα σημαίνει ότι:

  • θα μειωθεί το προσδόκιμο της ζωής μας!
  • θα μας ταΐζουν τα πάμφθηνα και ακατάλληλα φάρμακα των (γερμανικών) πολυεθνικών και θα πεθαίνουμε σαν τα σκυλιά!
  • θα μείνουν στο δρόμο 20.000 ελληνικές οικογένειες!
  • θα βάλει λουκέτο η ελληνική φαρμακοβιομηχανία!
  • θα επιβαρυνθεί με εκατομμύρια από επιδόματα ανεργίας και απώλεια φορολογικών εσόδων ο προϋπολογισμός!
  • θα αυξηθεί η φαρμακευτική δαπάνη, αφού οι (γερμανικές) πολυεθνικές θα εκτοξεύσουν τις τιμές τους όταν θα παίζουν χωρίς ανταγωνισμό! 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
Ήρθε η κρίσιμη ώρα. Ο Αντώνης Σαμαράς θα αποδείξει αν τα λόγια του βγαίνουν από την (ελληνική) καρδιά του, ή είναι τα γνωστά ψέματα στα οποία μας έχουν φλομώσει οι συνάδελφοί του τις τελευταίες δεκαετίες, οδηγώντας τον τόπο στην καταστροφή. Ο Αντώνης Σαμαράς θα αποδείξει αν βάζει πρώτα την πατρίδα και το λαό της, ή αν μόνος του στόχος είναι να φανεί «καλό παιδί» στους ξένους. Ο Αντώνης Σαμαράς θα αποδείξει αν, τελικά, δουλεύει για τον ελληνικό λαό που τον εξέλεγξε, ή για τα ξένα συμφέροντα.

Όμως, ακόμη και αν ο Αντώνης Σαμαράς προσωπικά επιλέξει να θυσιάσει τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας για ένα photo opportunity με τη Μέρκελ, οφείλει να γνωρίζει ότι ο ελληνικός λαός δε θα του το επιτρέψει. Θα ξεσηκωθεί και θα τον ρίξει.

Ο ελληνικός λαός είναι περήφανος και θέλει να πληρώνει τα χρέη του, να στέκεται όρθιος στο διεθνές σκηνικό. Γι’ αυτό και έδειξε ότι είναι διατεθειμένος να υποστεί τεράστιες θυσίες και να δουλέψει σκληρά για να επαναφέρει την ελληνική οικονομία εκεί όπου πρέπει να είναι. Τώρα, όμως, που αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι ξένοι βρήκαν ευκαιρία απλάνα αφανίσουν ένα λαό για να βγάλουν εκατομμύρια στην πλάτη του, είναι απολύτως βέβαιο ότι ο ελληνικός λαός θα φωνάξει ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ. Και, αν η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά δεν πράξει το καθήκον της, δεν πει ΌΧΙ στις αποικιοκρατικές συμπεριφορές τύπου Μέρκελ, ο ελληνικός λαός θα τον ρίξει από την εξουσία.

Το newsbomb.gr θα διαθέσει όλες του τις δυνάμεις για να μην περάσει το οργανωμένο σχέδιο κατά της Υγείας μας. Για να ενημερώσει ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ για το εθνικό καθήκον να βροντοφωνάξουμε ΟΧΙ στα νέα γερμανικά σχέδια αφανισμού της Ελλάδας και τους υποστηρικτές τους. Για να ενώσει ο κάθε Έλληνας τη φωνή του και να ξεκαθαρίσει ότιδε μπορούμε να ξεχνάμε συνέχεια τις γερμανικές αποζημιώσεις, το κατοχικό δάνειο, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τη Siemens κ.λπ.

Ο ελληνικός λαός δεν έχει μάθει να σκύβει το κεφάλι απέναντι σε κατακτητές και σε όσους συμπεριφέρονται ως τέτοιοι. Στη μακρά Ιστορία του, έχει δώσει μαθήματα στους κατακτητές και στους δωσιλόγους τους. Αν παραστεί ανάγκη, θα το πράξει και τώρα.

3 ημέρες ολοκληρωτικό σκοτάδι....!!!

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/554036_3603034071841_1153286925_33558358_1845404998_n.jpgΠαρακαλείστε να διαβάσετε όλα τα μηνύματα που διοχετεύονται με προσοχή, δεδομένου ότι μπορούν όλοι να παρεμποδιστούν από κανάλια ή από χαμηλότερες οντότητες

Όταν η Γη κινείται στη φωτεινή ζώνη (όπως στη φωτογραφία) Θα βιώσουμε 3 ημέρες σκοτάδι! Εισερχόμαστε σε μια πύλη ή σκουληκότρυπα, ή πύλη των άστρων (Stargate) … με τον τρόπο αυτό θα περάσουμε την ζώνη φωτονίων ! με ασφάλεια!.... κατά την έξοδο από τις 3 ημέρες! και τη ζώνη φωτονίου ! θα παρατηρήσετε οποιεσδήποτε αξιόλογες ή αισθητές αλλαγές φυσικές, πνευματικές ή νοητικές στους εαυτούς σας και την μητέρα Γη.

Sfhs: Θα διορθώσετε τις εικασίες σας και την κατανόησή σας σε πολλά επίπεδα. Θα μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε τους κώδικες μεταξύ των λέξεων και όλες μαζί τις φράσεις για τους άλλους, είναι μια καταπληκτική δύναμη ανάλυσης, δεν είναι συνηθισμένη στο σημερινό σας πλανήτη.

Η Γη θα είναι υπό την προστασία των Γαλαξιακών για την εν λόγω χρονική περίοδο, διασχίζοντας τη δέσμη φωτονίων. Ο πλανήτης σας είναι κάτω από κάποιο είδος προτεκτοράτου των Γαλαξιακών και Ουρανίων δυνάμεων που εργάζονται μαζί, ώστε να δουν πράγματι, τη Γη και τους κατοίκους της, με ασφάλεια μέσω της ζώνης. Οι δυνάμεις της είναι σχεδόν απεριόριστες και δεν έχετε πολλά να φοβηθείτε, να το πω έτσι. Και μάλιστα, σε όλους θα προκύψει μια μετατροπή από την εμπειρία, καθώς και στην Μητέρα Γη.

Το φωτόνιο Kyper ζώνη και η ζώνη φωτονίου έχει πολλές ιδιότητες, άγνωστες στους επιστήμονες ή στα τσιράκια της ελίτ τους. Έχει να κάνει με το ταξίδι στο χρόνο, την αλλαγή διαστάσεων, καθώς και την ιστορία του πλανήτη σας και την δική σας προσωπική ιστορία. Είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να βάλετε τα πράγματα αρκετά ωραία μαζί τώρα, όσον αφορά τη φύση του ταξιδιού μέσα από την ζώνη για τον συνάνθρωπο και για την Μητέρα Γη.
Η ΖΩΝΗ ΦΩΤΟΝΙΩΝ
Απόσπασμα από το βιβλίο των Sheldon Nidle και Virginia Essene «Γίνεστε Γαλαξιακοί Άνθρωποι». www.paoweb.com

Πρώτα θα περάσετε από αυτό που ονομάζεται ζώνη μηδέν. Αυτή η διαδικασία θα πάρει περίπου 5-6 μέρες για να ολοκληρωθεί, συμπεριλαμβανομένων 3 ημερών ολικού σκότους.



Στη συνέχεια θα προχωρήσετε προς το κύριο τμήμα της ζώνης και θα βιώσετε την εμπειρία συνεχούς φωτός (24 ώρες την ημέρα φως). Το πέρασμα του ηλιακού συστήματος από τη ζώνη φωτονίων διαρκεί συνήθως 2000 χρόνια και θα τελειώσει όταν το ηλιακό σας σύστημα μπει στη ζώνη μηδέν της άλλης πλευράς, για την ίδια περίοδο των 5-6 ημερών.

Ωστόσο, σε αυτόν τον κύκλο, η Ανώτατη Δημιουργική Δύναμη (Θεός), έχει κανονίσει για το ηλιακό σας σύστημα να εισέλθει σε ένα υπερδιαστασιακό μπαλόνι σωτηρίας που θα το ωθήσει έξω από τη ζώνη φωτονίων και θα το εισαγάγει στην 5η διάσταση και σε μια θέση περίπου 3 ετών φωτός μακριά από το αστρικό σύστημα του Σείριου (επί του παρόντος ο Σείριος απέχει περίπου 8,3 έτη φωτός από τη Γη). Σ’ αυτό το μπαλόνι ή φούσκα θα φτάσει το ηλιακό σας σύστημα περίπου τα χρόνια 2012-2013 μ.Χ. Μετά από περίπου 17 χρόνια θα σταματήσει η εμπειρία των 24 ωρών διαρκούς φωτός και θα επιστρέψετε στις 12 ώρες φως και 12 ώρες σκοτάδι εμπειρία.

Όταν εισέλθετε στη ζώνη φωτονίων δεν θα μπορέσετε να λειτουργήσετε καμία ηλεκτρική συσκευή. Μια τέτοια εξέλιξη θα σημαίνει ότι ούτε μπαταρίες, ούτε γεννήτριες, ούτε άλλα ηλεκτρικά κυκλώματα θα λειτουργούν όταν η Γη θα είναι στην ζώνη φωτονίων [17 χρόνια]. Θα χρειαστεί μια νέα μορφή ενέργειας – ενέργεια φωτονίων – για να λειτουργήσουν οι ηλεκτρικές σας συσκευές οι οποίες με τον καιρό θα αλλάξουν μορφή.

Μια άλλη σημαντική εξέλιξη που αναμένεται να συμβεί καθώς πλησιάζετε τη ζώνη μηδέν θα είναι η αύξηση της πίεσης της ατμόσφαιρας του πλανήτη επάνω στην επιφάνειά του. Αυτή η πτυχή έχει αρχίσει να συντελείται, όπως σημειώνεται από την αύξηση των σεισμικών δραστηριοτήτων από τη δεκαετία του 1960 ως τη σύγχρονη εποχή. Η Γη είναι σήμερα σε μια περίοδο κατά την οποία οι σεισμικές δονήσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη έχουν αυξηθεί. Το ίδιο πράγμα μπορεί να ειπωθεί για την ηφαιστειακή δραστηριότητα. Επίσης, υπήρξε μια δραματική αλλαγή στις καιρικές συνθήκες που ασκούν πίεση στον παραδοσιακό κύκλο του νερού.


Θα εισέλθετε στη ζώνη φωτονίων και η Γη θα χάσει το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της, που θα μηδενιστεί. Πρέπει επομένως να προετοιμάζεστε γι’ αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας με τις νέες μορφές βαρύτητας και ηλεκτρικών πεδίων που θα εγκατασταθούν. Αυτό που θα σας φαίνεται ως απώλεια θα είναι στην πραγματικότητα πλεονέκτημα που θα επιτρέψει στα ενεργειακά πεδία φωτονίων να μεταβληθούν, σε υποατομικό επίπεδο, και να γίνουν τα βασικά προγράμματα οδήγησης της ενέργειας του ηλιακού σας συστήματος. Καθώς όλα τα άτομα και τα μόρια θα αλλάζουν, εσείς, οι άνθρωποι της Γης, θα τροποποιήσετε την ίδια τη φύση σας. Θα γίνετε κάτι εντελώς διαφορετικό – συναρπαστικά βελτιωμένοι – από ό,τι είστε σήμερα.

Ως εκ τούτου, ας πάρουμε από την αρχή το σενάριο της εμπειρίας από τη ζώνη φωτονίων για να πάρετε μια ιδέα του τι πρόκειται να συμβεί. Κάποια στιγμή, στο μέλλον, ο Πλανήτης σας θα βιώσει διαφορετικά επίπεδα σκότους, όσο θα πλησιάζει προς τη μηδενική ζώνη και το ηλιακό σας σύστημα θα βρίσκεται βυθισμένο μέσα στη ζώνη. Ξαφνικά, το επίπεδο λυκόφωτος θα αντικατασταθεί από το απόλυτο σκοτάδι. Θα είναι σαν ολόκληρος ο πλανήτης να έχει ριχτεί σε μια απίστευτα τεράστια ντουλάπα και η πόρτα να έκλεισε πίσω σας. Ο ήλιος θα έχει εξαφανιστεί από την όψη σας και δεν θα μπορείτε να δείτε αστέρια στον κατάμαυρο ουρανό. Η ημέρα θα έχει ξαφνικά μετατραπεί σε νύχτα, καθώς η μηδενική ζώνη θα συμπιέζει το ηλιακό και το αστρικό φως.

Θα γνωρίζετε, από το απόλυτο σκοτάδι, ότι έχετε εισέλθει στη ζώνη μηδέν και θα έχει αρχίσει η διαδικασία μετασχηματισμού. Και καθώς θ’ αρχίζετε να αποδέχεστε το σοκ από το απόλυτο σκοτάδι, θα διαπιστώνετε ότι κάτι άλλο έχει συμβεί. Καμία από τις ηλεκτρικές συσκευές σας δεν θα λειτουργεί πια. Μόλις οι αντλίες σταματήσουν, και οι δεξαμενές νερού αδειάσουν, το νερό δεν θα τρέχει πια και οι τουαλέτες δεν θα ξεπλένονται. Τα φώτα δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν. Τα αυτοκίνητα δεν θα ξεκινούν. Ως εκ τούτου, θα βρεθείτε σε έναν ολότελα νέο κόσμο. Παρά τις απίστευτες εκείνες δυσκολίες, κάτι θα έχει συμβεί στα σώματά σας, κάτι υπέροχο.

Όταν η κατάρρευση των ηλεκτρικών και μαγνητικών πεδίων του πλανήτη συμβεί, θα γίνει δυνατό να αλλάξουν επίσης όλα τα άτομα στη Γη. Τα άτομα στο σώμα σας θα τροποποιηθούν για να διαμορφώσουν ένα νέο σώμα – ένα σώμα που θα είναι ημι-αιθερικό – και το πέπλο της συνειδητότητας γύρω σας θα αφαιρεθεί. Δεν θα ζείτε πλέον στην περιορισμένη 3διαστάσεων πραγματικότητα. Θα έχετε σωματικά και ψυχικά δώρα που κανονικά έπρεπε να έχετε ήδη από την εποχή που οι άνθρωποι άφησαν για πρώτη φορά τον αστερισμό της Λύρας για να διαδώσουν τη γνώση και την κηδεμονία τους σε ολόκληρο το γαλαξία. Θα έχετε ξεκινήσει τη διαδικασία της "επιστροφής σπίτι" προς την 5η διάσταση.

Όταν η ατμόσφαιρα από τη δεύτερη ημέρα αρχίσει να συμπιέζεται, θα έχετε την αίσθηση ότι συμπιέζεστε από τις πιέσεις της μηδενικής ζώνης στο βαρυτικό πεδίο της Γης και θα νιώθετε πρησμένοι. Αυτό το φούσκωμα θα διαρκέσει μόνο για περίπου δύο ημέρες.

Καθώς η ατμόσφαιρα θα συμπιέζεται και όλα τα υλικά θα γίνονται πυκνότερα, ο μεγάλος κίνδυνος θα υπάρξει από τα πυρηνικά υλικά αφού θα υπάρχει η δυνατότητα είτε για μια πυρηνική αλυσίδα αντιδράσεων ή για τεράστιες και θανατηφόρες ραδιενεργές εκρήξεις των σχάσιμων υλικών. Αυτή η συμπίεση της πυρηνικής ενέργειας θα μπορούσε να προκαλέσει, ενδεχομένως, μαζικές καταιγίδες φωτιάς σε όλο τον πλανήτη. Ως εκ τούτου, για να αποφύγουν αυτούς τους κινδύνους, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία θα επιτρέψει μια ειδική προσεδάφιση διαστημοπλοίων με τεχνικό προσωπικό, έτσι ώστε αυτοί οι πιθανοί πυρηνικοί κίνδυνοι να περιοριστούν.


Η επόμενη αλλαγή που θα νιώσετε είναι η ψυχρότητα που προκαλείται από την πλήρη απουσία του ήλιου. (Αυτή η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι έντονη – κρύο όπως την Εποχή των Παγετώνων). Αυτό θα συμβεί επειδή ο Ήλιος θα υποστεί μια υπερδιαστασιακή αλλαγή στην πολικότητά του, η οποία θα εμποδίζει τη θερμότητα του ήλιου να φτάνει στην επιφάνεια της Γης.

Την τρίτη ημέρα της αλλαγής, όμως, θα αρχίσετε να βλέπετε μια λάμψη που θα μοιάζει με αυγή, η οποία θα περιβάλλει τον πλανήτη σας. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η «επίδραση φωτονίων». Αυτή η επίδραση είναι πολύ σημαντική, διότι θα σας επιτρέψει να έχετε μια νέα πηγή ενέργειας. Αυτή η νέα πηγή ενέργειας θα δώσει τέλος στην εξάρτησή σας από τα ορυκτά καύσιμα του πλανήτη σας. Θα δώσει επίσης τη δυνατότητα για διαστημικά ταξίδια εφόσον η τεχνολογία φωτονίων είναι το σύστημα ενέργειας με το οποίο λειτουργούν όλα τα διαστημόπλοια της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Μετά την τρίτη και τέταρτη ημέρα, τότε, θα έχει φθάσει η ώρα για την πρώτη εισαγωγή σας στην ενέργεια φωτονίων, όσο αδύναμη και αν είναι στην αρχή.

Καθώς η τέταρτη μέρα πλησιάζει γρήγορα στο τέλος της και αρχίζει η πέμπτη ημέρα τώρα, το κλίμα θα αρχίσει να θερμαίνεται και το λαμπερό φως θα επιστρέψει. Η επίδραση φωτονίων που άρχισε προς το τέλος της τρίτης ημέρας θα είναι πλέον σε πλήρη ισχύ. Θα είστε πλέον σε θέση να χρησιμοποιείτε εξοπλισμό ακτίνων φωτονίων. Κάθε ζωντανός οργανισμός θα ενδυναμωθεί από τα φωτόνια ροής μέσα από το σώμα της ζώνης φωτονίων. Θα έχετε εισέλθει σε μια νέα εποχή με ένα νέο σώμα. Θα είστε τώρα έτοιμοι για την επόμενη φάση κατά την οποία οι ψυχικές σας ικανότητες θα είναι αυξημένες από την επίδραση φωτονίων. Η ενέργεια φωτονίων δεν θα παρέχει μόνο τα σώματά σας με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα της χρήσης της ενέργειας, αλλά θα χρησιμοποιηθεί επίσης για την ενέργεια που θα χρειάζονται τα σπίτια και οι βιομηχανίες σας. Θα έχετε μπει στην εποχή των φωτονίων! Το διαστημικό ταξίδι θα γίνει πλέον αρκετά απλό και ο προτιμώμενος τρόπος μεταφοράς.

Με το που θα ξεκινήσετε να ζείτε στη ζώνη φωτονίων θα ζείτε πλέον στην εποχή της διαστημικής εποχής. Με τη δύναμη που θα παρέχεται από την ενέργεια φωτονίων, τα αστέρια και οι άλλοι πλανήτες θα φαίνονται να είναι τόσο κοντά όσο και ένα ταξίδι στην πόλη. Με αυτή τη νέα ενέργεια θα είναι τόσο εύκολο να ταξιδέψετε στο Σείριο, ή οποιοδήποτε άλλο κοντινό άστρο, όπως τώρα ταξιδεύετε από την Καλιφόρνια στη Νέα Υόρκη. Επιπλέον, θα έχετε τώρα πια ανάμεσά σας αυτούς που αποκαλείτε εξωγήινους, οι οποίοι είναι οι μεγαλύτεροι αδελφοί και αδελφές σας και οι σύμβουλοι και οδηγοί σας κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου.


Η νέα θαυμαστή εποχή στην οποία είστε έτοιμοι να μπείτε, θα επιτρέψει την ανάκτηση του πλήρους δυναμικού της συνειδητότητάς σας. Το γεγονός αυτό έχει προβλεφθεί στις βιβλικές αποκαλύψεις, και είναι μια εποχή κατά την οποία θα μιλάτε και θα περπατάτε με όλους που έχουν ζήσει στον πλανήτη σας. Είναι η εποχή κατά την οποία θα είστε ένα με την πνευματική ιεραρχία της Γης. Επίσης, θα είναι η εποχή που θα αρχίσετε να συνεργάζεστε με τα κητώδη πλάσματα του πλανήτη σας στην φύλαξη της Γης, και τελικά με το ηλιακό σας σύστημα επίσης.


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ζώνη των φωτονίων ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά από τον επιστήμονα Paul Otto Hesse, το 1961, κοντά στην περιοχή των Πλειάδων με τη χρήση δορυφορικών επιστημονικών οργάνων. Η ζώνη των φωτονίων είναι ένα τεράστιο σχήμα που αποτελείται από σωματίδια φωτονίων φωτός.
Το πάχος της είναι περίπου 2.000 ηλιακά έτη ή 759.864 δισεκατομμύρια μίλια.

Η Γη θα μπει στη Ζώνη Φωτονίων το Δεκέμβριο του 2012.



Απόδοση στα Ελληνικά:
Αγγελική Νατσούλη

Επίσης, μάθετε για τη Ζώνη Φωτονίων στο: http://www.bibliotecapleyades.net/esp_cinturon_fotones.htm


Πηγή : ANGEL'S

http://myapopsis.blogspot.gr/2012/03/3.html?spref=fb

http://www.katohika.gr/2012/10/3.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters