Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Δεν υπάρχει μόνο ένα, αλλά πάρα πολλά σύμπαντα ...


... συγκεκριμένα δέκα εις την πεντακοσιοστή και δεν αποκλείεται στο μέλλον να δημιουργούμε σύμπαντα στο εργαστήριο, ενώ δεν αντιλαμβανόμαστε ότι πιθανότατα ζούμε σε δέκα διαστάσεις. Αυτές είναι μερικές νέες επιστημονικές ιδέες που ανέπτυξε πρόσφατα με την ερευνητική του ομάδα ο Δημήτρης Νανόπουλο

Δεν υπάρχει μόνο ένα, αλλά πάρα πολλά σύμπαντα –συγκεκριμένα δέκα εις την πεντακοσιοστή και δεν αποκλείεται στο μέλλον να δημιουργούμε σύμπαντα στο εργαστήριο, ενώ δεν αντιλαμβανόμαστε ότι πιθανότατα ζούμε σε δέκα διαστάσεις. Αυτές είναι μερικές νέες επιστημονικές ιδέες που ανέπτυξε πρόσφατα με την ερευνητική του ομάδα ο Δημήτρης Νανόπουλος, διακεκριμένος καθηγητής Φυσικής του πανεπιστημίου του Τέξας A&M και τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, που μίλησε χθες στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών σχετικά με το πείραμα του CERN και την πειραματική διερεύνηση της ύπαρξης του Πολυσύμπαντος (multiverse).
 
Ειδικότερα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο κ. Νανόπουλος εκτιμά, με βάση μαθηματικές εξισώσεις, ότι είναι δυνατό να υπάρχουν δέκα εις την πεντακοσιοστή σύμπαντα, σύμφωνα με τη θεωρία της Υπερσυμμετρίας (SUSY) και των Υπερχορδών, η οποία προβλέπει ότι, εκτός από τις γνωστές τέσσερις «μεγάλες» διαστάσεις -τρεις του χώρου (μήκος, πλάτος, ύψος) και ο χρόνος- υπάρχουν ακόμα έξι ή επτά, που βρίσκονται «διπλωμένες» σε τρομερά μικρό χώρο, ανεβάζοντας σε 10 ή 11 τον συνολικό αριθμό των διαστάσεων. «Ζούμε σε δέκα διαστάσεις, αλλά δεν το αντιλαμβανόμαστε», είπε χαρακτηριστικά.


Η θεωρία του πολυσύμπαντος ή των πολλών παράλληλων συμπάντων έχει διάφορες εκδοχές, μια από τις οποίες προωθεί σθεναρά ο κ. Νανόπουλος, ο οποίος τόνισε όμως ότι μια τέτοια θεωρία έχει νόημα μόνο αν καταστεί δυνατό να αποδειχτεί πειραματικά και σε αυτό μπορεί να βοηθήσει ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών (CERN).
Όπως υποστηρίζει ο Έλληνας φυσικός, κάθε επιμέρους σύμπαν (μεταξύ αυτών το δικό μας) μέσα σε αυτό το πολυσύμπαν μπορεί να έχει τους δικούς του ξεχωριστούς φυσικούς νόμους, που ισχύουν μόνο σε αυτό, ενώ στα άλλα σύμπαντα οι νόμοι που τα διέπουν, μπορεί να είναι αφάνταστα διαφορετικοί ή και σχετικά παρόμοιοι, έχουν όμως οπωσδήποτε ως κοινό παρονομαστή τη βαρύτητα. Το ένα σύμπαν «γεννάει» το άλλο, μέσα σε μια αέναη διαδικασία παραγωγής συμπάντων, η οποία, όπως είπε, καταργεί την έννοια της αρχής και του τέλους του χρόνου.
Τα άλλα σύμπαντα, τα οποία χαρακτήρισε φυσαλίδες της πραγματικότητας» που απαρτίζουν το πολυσύμπαν, είναι δυνατό να βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους αλλά δεν μπορούν να επικοινωνήσουν. Δεν απέκλεισε όμως ότι είναι πιθανώς δυνατό να γίνει μετάβαση από το ένα σύμπαν στο άλλο. Όλα τα σύμπαντα με τους ιδιαίτερους νόμους τους προκύπτουν κατά βάση από μόνα τους, σαν μια «τοπική μετάλλαξη» του χώρου σε ένα προϋπάρχον σύμπαν. Ο κ. Νανόπουλος δεν απέκλεισε μάλιστα ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας τολμηρές υποθέσεις ότι κάποια σύμπαντα θα μπορούσαν π.χ. να αποτελούν δημιούργημα ενός «χάκερ» σε κάποιο άλλο σύμπαν. Επεσήμανε ότι, αν τελικά αποδειχτεί η θεωρία του πολυσύμπαντος, τότε «θα καταλαβαίνουμε τον μηχανισμό παραγωγής συμπάντων», οπότε, όσο κι αν ακούγεται εξωφρενικό, «είναι πιθανό στο μέλλον να δημιουργηθεί ένα σύμπαν στο εργαστήριο».
Ακόμα, ανέφερε ότι δεν αποκλείεται το σύμπαν που ζούμε τώρα, να δημιουργηθεί ξανά ακριβώς το ίδιο στο μέλλον, ενώ το τωρινό σύμπαν μας θα μπορούσε να είναι το νιοστό από το παρελθόν, να έχει δηλαδή ήδη προϋπάρξει πολλές φορές. Ωστόσο, κατέστησε σαφές ότι είναι νωρίς ακόμα για να επιβεβαιωθούν τέτοιες υποθέσεις, πρόσθεσε όμως ότι τελικά αποτελούν λογικές συνέπειες της ευρύτερης θεωρίας του πολυσύμπαντος, που θα έπρεπε κανείς να ακολουθήσει και να διερευνήσει.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το σύμπαν που βλέπουμε (της ορατής ύλης) και το οποίο έχει ηλικία 13,7 δισεκατομμυρίων ετών, δεν είναι παρά το 4%, καθώς το υπόλοιπο είναι αόρατο, αποτελούμενο κατά 23% από «σκοτεινή ύλη» και 73% από «σκοτεινή ενέργεια». Υπολογίζεται ότι μόνο στο δικό μας σύμπαν υπάρχουν περίπου 100 δισεκατομμύρια γαλαξίες και κάθε ένας από αυτούς έχει περίπου 100 δισεκατομμύρια ήλιους, γύρω από τους οποίους περιφέρεται ένας τεράστιος αριθμός πλανητών. Ο κ. Νανόπουλος είπε ακόμα ότι ο ήλιος κάποτε θα «σβήσει», όμως το σύμπαν μας, που συνεχώς διαστέλλεται, είναι «ανοιχτό», συνεπώς ποτέ δεν θα «πεθάνει», ενώ είναι πιθανό να κάνει «μετάβαση» σε ένα άλλο σύμπαν-φυσαλίδα.
Επιτιθέμενος στους υπέρμαχους της «ανθρωπικής Αρχής» (που λένε ότι το σύμπαν είναι "κομμένο και ραμμένο" στα μέτρα των ανθρώπων), αντέτεινε ότι «δεν του καίγεται καρφάκι του σύμπαντος για εμάς», ενώ χαρακτήρισε τη θεωρία του πολυσύμπαντος «το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της τελεολογίας». Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, διευκρίνισε ότι δεν έχει χάσει το νόημα της η αναζήτηση μιας «ενοποιημένης θεωρίας του παντός» στην Φυσική, όμως δεν θα αφορά παρά μια λύση μοναδική για το δικό μας σύμπαν και τίποτε περισσότερο.
Απαντώντας σχετικά με τις φιλοσοφικές προεκτάσεις της θεωρίας του πολυσύμπαντος, είπε ότι παραπέμπει σε «ένα νέο Διαφωτισμό»που ανοίγει νέους δρόμους για την ανθρωπότητα, ενώ αρνήθηκε ότι υπάρχουν φραγμοί και όρια στις δυνατότητες του ανθρώπινου νου να συλλάβει την πραγματικότητα του σύμπαντος, εκτός από τα αναπόφευκτα ποσοτικά όρια στη συσσώρευση γνώσης στο μυαλό του ανθρώπου. Όμως γι' αυτό, όπως είπε, υπάρχουν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές ως συμπαραστάτες μας, ενώ στο μέλλον η σχέση τους με τους ανθρώπους θα μπορούσε να γίνει ακόμα πιο στενή. Αρνήθηκε επίσης ότι συσσωρεύοντας ολοένα περισσότερες γνώσεις, οι άνθρωποι χάνουν τη σοφία τους. Παράλληλα, συμφώνησε με τις εκτιμήσεις άλλων επιστημόνων ότι η Γη αργά ή γρήγορα «δύσκολα θα αντέξει» στα προβλήματά της, γι' αυτό είναι ανάγκη να προετοιμαστεί η μετοίκηση της ανθρωπότητας σε άλλους πλανήτες.

Όσον αφορά στον CERN, δήλωσε ότι πλέον «δουλεύει ρολόι»,αν και οι φυσικοί που αναλύουν τις συγκρούσεις των σωματιδίων, είναι αναγκασμένοι «να ψάχνουν ψύλλους στα άχυρα». Πάντως, σε προηγούμενη ομιλία του στην Αθήνα, είχε δηλώσει ότι αν τελικά τα πειράματα του CERN δεν φέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αποτυγχάνοντας να βρουν νέα σωματίδια και να επιβεβαιώσουν πειραματικά την υπερσυμμετρία, τότε «αυτό θα αποτελέσει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για τη Φυσική, θα προκαλέσει μια μεγάλη κρίση», καθώς θα σημαίνει, όπως είχε πει χαρακτηριστικά, ότι «πήραμε λάθος δρόμο».
Τέλος, αναφερόμενος σε πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού «Nature», που θεωρεί πιθανή την κατάρρευση της θεωρίας της υπερσυμμετρίας, επειδή τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των πειραμάτων του CERN δεν την επιβεβαιώνουν, ο έλληνας φυσικός χαρακτήρισε υπερβολική και πρόωρη μια τέτοια εκτίμηση.
ΠΗΓΗ... http://www.apocalypsejohn.com

πηγη

E.N.D. ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: "ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ" Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ SUPER B' ΠΑΤΡΑΣ 21/2/2013




http://alfeiospotamos.pblogs.gr/


οι ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ του εγκλήματος με ΚΡΕΑΣ ΑΛΟΓΩΝ

σχετικά με την παράνομη διακίνηση κρέατος αλόγων, διαπιστώθηκαν τα εξής
 
Σφάγια αλόγων από την Πολωνία μεταφέρονται για επεξεργασία στην Ιρλανδία και γίνονται μπιφτέκια βοδινού για την Tesco, Burger KingCo-op, Asda και Aldi, μεταξύ των άλλων.

Σφάγια αλόγων από την Ρουμανία μεταφέρονται στη Spanghero,  που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή νοτιοδυτικά στην Τουλούζη. από τη  Spanghero, -αφού γίνει επεξεργασία αφαίρεση οστών και συσκευασία-τα παραλαμβάνει  η Γαλλική εταιρεία κατεψυγμένων τροφίμων Comigel και τα μεταποιεί σε λαζάνια και μακαρόνια  μπολονέζ για την Findus, την Tesco και την Aldi.

Σφαγείο, με άδεια για σφαγή αλόγων στο Yorkshire και ένα εργοστάσιο επεξεργασίας τροφίμων στην Ουαλία  συνεργάζονται για τα μπιφτέκια και κεμπάπ με 100% κρέας αλόγου.
που καταναλώνονται σε όλη τη χώρα. Τα μπιφτέκια έχουν ταμπέλα ότι παρασκευάζονται από βοδινό κρέας και τα κεμπάπ από κρέας αρνιού.

Τρεις άνδρες που εμπλέκονται στο διατροφικό σκάνδαλο με το κρέας αλόγου, συνελήφθησαν. 

Στο επίκεντρο του διατροφικού σκανδάλου, συνελήφθη ο 64χρονος Dafydd Raw-Rees, ιδιοκτήτης της   Farmbox Meats  που βρίσκεται στο χωριό Llandre,  -κοντά στο Aberystwyth- στο Ceredigion  της δυτικής Ουαλίας.

Ο Dafydd Raw-Rees είναι ένας εκατομμυριούχος, πρώην Lib Dem σύμβουλος  και πρόεδρος του τοπικού golf club και απολαμβάνει ένα   jet-set lifestyle.

Συνελήφθη επίσης ο 42χρονος Colin Patterson, ( που εργάζεται για την Farmbox Meats)
Ο Colin Patterson, της Farmbox Meats στη δυτική Ουαλία, συνελήφθη το 2002 μαζί με τον ιδιοκτήτη της φάρμας Dafydd Raw-Rees,  για πώληση ακατάλληλου κρέατος. Ο Colin Patterson και  ο Dafydd Raw-Rees δεν δικάστηκαν ποτέ.

Συνελήφθη ο 63χρονος Peter Boddy, ιδιοκτήτης σφαγείου -με άδεια για σφαγή αλόγων- που βρίσκεται στο Todmorden, δυτικά στο Yorkshire.   

Η Food Standards Agency   (FSA) πιστεύει πως το σφαγείο του Peter Boddy στο Todmorden,  προμηθεύει με σφάγια αλόγων τη Farmbox Meats κοντά στο  Aberystwyth.

Ο Raw-Rees αρνείται ότι συνεργάζεται με το σφαγείο του Peter Boddy  και δήλωσε ότι προμηθεύεται σφάγια αλόγων από την Ιρλανδία, στις εγκαταστάσεις της Farmbox Meats αφαιρούνται τα οστά από τα σφάγια των αλόγων και το κρέας συσκευάζεται και αποστέλλεται σε πελάτη στο Βέλγιο. ΄Επειτα -εδώ και δεκαετίες- προωθείται για κατανάλωση.

Στο σφαγείο του Peter Boddy στο Todmorden (Yorkshire), τα άλογα σφάζονται και έπειτα το κρέας τους πουλιέται σε όλη τη χώρα. Οι καταναλωτές νομίζουν ότι τρώνε μπιφτέκια βοδινού και αρνίσιο κεμπάπ αλλά καταναλώνουν επικίνδυνο κρέας αλόγου.

Τα άλογα που σφάζονται είναι άλογα ιπποδρομιών που αποσύρθηκαν και πόνεϊ.

Ο Peter Boddy είναι επίσης γνωστός για το θηριοτροφείο εξωτικών ζώων που διατηρεί στο Todmorden, δυτικά στο Yorkshire - χωριστά από το σφαγείο- 
Στο θηριοτροφείο του, υπάρχουν σπάνια είδη ζώων που συνήθως δεν βρίσκονται στα βόρεια της Αγγλίας.
Μερικά είδη είναι γηγενή στην Αυστραλία όπως τα ουάλαμπι  και οι μαύροι κύκνοι. Επίσης εκεί ζουν άλκες (αμερικάνικα ελάφια) στρουθοκάμηλοι και βίσωνες.
Στη φάρμα Peter Boddy  υπάρχουν και μικρά ζώα όπως βορειοαμερικανικοί σκαντζόχοιροι (porcupines)  και ελάφια muntjac.

Ένα μεγάλο κοπάδι από κόκκινα ελάφια βρίσκεται κοντά στο αγρόκτημα και το σφαγείο του. Ο Peter Boddy προμηθεύει και άλλες φάρμες με κόκκινα ελάφια για αναπαραγωγή.

Ο ζωολογικός του κήπος ξεκίνησε από την πρωτοβουλία με την ονομασία  «Live Animal Capture». Εξωτικά άγρια ζώα που θεωρήθηκαν επικίνδυνα ή ενοχλητικά παγιδεύτηκαν και ζουν σε αιχμαλωσία  στη φάρμα του. 
Ο Peter Boddy  υ
ποστηρίζει πως παγιδεύει και διασώζει ζώα που δραπέτευσαν,
Εδώ και 20 χρόνια παρέχει 24ωρη τηλεφωνική γραμμή βοήθειας για όποιον εντοπίσει ένα επικίνδυνο ζώο στη φύση.

Ο Γραμματέας του υπουργείου περιβάλλοντος της Βρετανίας Owen Paterson συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με εκπροσώπους -farming ministers- όλων των εμπλεκόμενων κρατών που εμπλέκονται στο διατροφικό σκάνδαλο (Ιρλανδία,  Γαλλία,  Πολωνία,  Ρουμανία,  Σουηδία και Λουξεμβούργο)
 
15-2-13  Grand National slaughterman and two others arrested in horsemeat scandal investigation as Asda clears shelves of sauces and soups over contamination fearsπηγήhttp://www.dailymail.co.uk/news/article-2278752/Horsemeat-scandal-Asda-clears-shelves-sauces-soups-horsemeat-fears-police-arrest-men-including-Welsh-factory-owner-food-scandal-probe.html
 
13-2-13  Welsh factory at centre of 'horse kebabs' scandal was accused of selling illegal meat 10 years agoπηγήhttp://www.dailymail.co.uk/news/article-2277380/Horsemeat-scandal-Police-raid-UK-abattoir-Environment-Secretary-heads-crisis-talks.html
 
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2013/02/blog-post_15.html

Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 



http://alfeiospotamos.pblogs.gr/

Ερευνα αποκαλυψη !!!!!! Για ποιο λογο οι Εβραιοι μισουν τους Ελληνες !!! ΤΑΛΜΟΥΔ

Το Ταλμούδ (talmud) είναι ένας κώδικας, μία εγκυκλοπαίδεια θρησκευτικού και νομικού περιεχομένου, που περιλαμβάνει, ταξινομημένες σε κανονισμούς και θεματικές ενότητες, όλες τις προφορικές παραδόσεις (χαλαχά), αφηγήσεις (χαγγαδά) και ερμηνείες (μιδράς) των νομοδιδασκάλων (ραββίνων), για τη ρύθμιση της συμπεριφοράς και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων του Ιουδαϊκού λαού, σύμφωνα με τις διδασκαλίες των βιβλίων της πεντατεύχου (Τορά), δηλαδή τον Μωσαϊκό Νόμο.
Διαβάστε παρακάτω πόσο ’’ωραία’’ πόσο ’’φιλειρηνικα’’ και πόσο ‘’αντιρατσιστικά’’ μιλάει για τους Έλληνες και τους άλλους λαούς ο ‘’περιούσιος’’(sic) λαός του Θεού ο οποίος υπέστη ολοκαύτωμα και εξορία. Θαυμάστε:
ΒΙΒΛΙΟ: ΤΑΛΜΟΥΔ :
ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
-Orach CHAIIM (225,10) : Οι Έλληνες (Εθνικοί) και τα ζώα συναθροίζονται εις ομάδας προς σύγκρισην.
-ZOHAR 11 (64B) : Οι Έλληνες ειδωλολάτραι ομοιάζουν με τας αγελάδας και όνους.
-KETHUBOTH(110B) : Ο Ψάλτης (Δαυίδ) παρομοιάζει τους Εθνικούς Έλληνες με ακάθαρτα κτήνη (Γκόιμ).
-SANHEDRIN (974B) TOS : Η σεξουαλική συνουσία του Έλληνος , είναι, ως του κτήνους (Γκόιμ).
-IORE DEA (337,1) : Αντικαταστήσατε τους νεκρούς Έλληνες , όπως αντικαθιστάτε ψοφίσασαν αγελάδαν ή γάιδαρον .
-ABHODAH ZARACH (78) : Αι Εθνικές Ελληνικές Εκκλησίαι (= του Δήμου) είναι τόποι ειδωλολατρίας.
-IOREA DEA (142,10) : Πρέπει να ευρίσκεσαι μακράν εκκλησιών (του Δήμου).
-SCHABATH (116A) TOS : Τα Ευαγγέλια ( μυστικισμός των Ελλήνων) ονομαζόμενα τεύχη της ανομίας , είναι αιρετικά βιβλία.
- ABHODAH SARACH (2A) : Αι Εορταί των Ελλήνων ωνομάσθησαν ημέραι συμφοράς .
- ABHODAH SARACH (78C) : Αι εθνικές των Ελλήνων εορταί είναι καταφρονημενέναι ημέραι μάταιαι και πονηραί.
- KETHUBOTH (3Β) : Το σπέρμα των Ελλήνων έχει την αυτήν αξίαν με το σπέρμα του κτήνους.
- ABHODAH ZARACH (26Β) : Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται.

-SEPHER OR ISRAEL (177B) : Εάν Εβραίος φονεύση Έλλην , δεν διαπράττει έγκλημα.
-ΚERITHUTH (6B , σελ. 78) : Οι Εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι . Οι έλληνες δεν ονομάζονται άνθρωποι.
- ABHODAH SARACH (22 Α ) : Ύποπτοι είναι οι Έλληνες της συνουσίας μετά ζώων.
-KIDDUSCHIM (68A) : Οι Έλληνες είναι ένας λαός γαιδάρων.
-MIDRASCH TALPIOTH (225) : Oι Έλληνες επλάσθησαν , δια να υπηρετούν τους Εβραίους πάντοτε.
-SANHEDRIN( 92,1) : Οι Έλληνες φυλή αγέλη κτηνών εστί εκ του Σατανά καταγομένη και μόνο το όνομα του χοίρου δικαιούται να φέρει.
- CHOSCHEN HAM (183 , 7) : Κράτησε εκείνο , το οποίον, ο Έλλην εκ λάθους σου πλήρωσε επιπλέον.
- CHOSCHEN HAM ( 226 , 1) : Ο Εβραίος δύναται να κρατήση απωλεσθέν υπό ‘Ελληνος και ανευρεθέν υπό Εβραίου
- CHOSCHEN HAM ( 183, 7) : Οι Εβραίοι πρέπει να διαμοιράζονται εκείνο, το οποίον εισέπραξαν επιπλέον από Έλληνες , οι οποίοι πιστεύουν εις το Ελληνικό δόγμα.
-IORE DEA (157,2H ) : Επιτρέπεται να εξαπατάς τους Έλληνες .
-ABHODAH ZARACH ( 54 Α) : Τοκογλυφία δύναται να εφαρμοστή επί Ελλήνων ή αποστατών.
BABHA BATHRA ( 113 A ) : Εβραίος δύναται να ψευσθή και να ψευδορκήση , ίνα, καταδικασθή Χριστιανός .
ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ:
-KALLAH (18B) : Νόθος ,συλληφθείς κατά την διάρκεια εμμήνου ροής.
-TOLBATH JESCHU : Γέννησις αναφερόμενη κατά τον πλέον αισχρόν τρόπον .
-SHABBAT (104B) : Ονομάσθη παράφρων και ουδείς δίδει σημασία εις τους παράφρονας
-TOLDOTH JESCHU : Ο Ιούδας και ο Ιησούς συνεπλάκησαν εν μέσω ακαθαρσιών.
- ABHODAH ZARACH (6 A) : Έλληνας Χριστιανός ονομάζεται αυτός που ασπάζεται τις ψευδείς διδασκαλίες εκείνου του ανθρώπου , ο οποίος δίδαξε να γιορτάζεται πρώτη μέρα του Σαββάτου.
ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ
- Shulchan Aruch Choszen Hamiszpat (348): Όλα τα υπάρχοντα των άλλων Εθνών ανήκουν εις το Εβραικόν Έθνος, το οποίο δικαιούται να τα αρπάξει άνευ οιωνδήποτε δισταγμόν .
-ΕΒΕΝ – ΗΑ –ΕSER (6,8) : Τι είναι πόρνη ; Κάθε γυναίκα που δεν είναι Εβραία!
MAKKOTH (7B) : Αθώος , δολοφονίας είναι κάθε Εβραίος , εφ όσον ο σκοπός είναι η δολοφονία Χριστιανού!
Αν όλα αυτά τα έγραφαν Μουσουλμάνοι θα τους λέγανε Μουσουλμάνους Φονταμενταλιστές , αν τα λέγανε Χριστιανοί θα τους λέγανε παραθρησκευτικούς και σκοταδιστές , αν τα λέγανε πολιτικοί θα τους λέγανε φασίστες ! Στην προκειμένη περίπτωση που τα αναφέρουν οι’’ περιούσιοι’’ κάτοικοι αυτού του κόσμου όλοι μούγκα!
Πηγή
 
http://www.katohika.gr/2013/02/gia-pio-logo-oi-evraioi-misoun-tous-ellhnes-talmoud.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Δείτε ποιος έιναι ο στόχος του Σιωνισμού

Νέα Τάξη πραγμάτων, οι Εβραίοι, ο Σόρος και όλη η παρέα της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ έχουν συγκεντρωθεί αυτές τις μέρες στο Νταβός της Ελβετίας όπου διεξάγεται το 43ο Παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ.
Μια ανάρτηση ενός φίλου στο facebook με οδήγησε σε ένα βίντεο στο οποίο ο ενενηντάχρονος πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες μιλάει στον Klaus Schwab, τον ιδρυτή του Φόρουμ για την Αραβική Άνοιξη, την κατάσταση στη Συρία και τη Μέση Ανατολή, την ιρανική απειλή, τη σύγχρονη διακυβέρνηση και τη νέα γενιά. Θα είπε σίγουρα και για την Ελλάδα, αλλά μας το κρύβουν από το παγκόσμιο διευθυντήριο που αποφασίζει για τις τύχες μας.
Μέχρι να μάθουμε τι ακριβώς έχει αποφασιστεί εις βάρος μας… ας δούμε τι είπε χτες ο Σίμον Πέρες.
Για την Αραβική Άνοιξη:
«H Αραβική Άνοιξη σηματοδότησε το οριστικό τέλος των δικτατοριών στην περιοχή και τη διεξαγωγή δημοκρατικών εκλογών. Δεν θα συνιστούσα σε κανένα σήμερα να προσπαθήσει να επιβάλει δικτατορία στη Μέση Ανατολή. Η εποχή αυτή έχει παρέλθει. Όμως η απαλλαγή από τα δικτατορικά καθεστώτα και οι εκλογές δεν πρόκειται να λύσουν το πρόβλημα της φτώχειας και της ανεργίας που αντιμετωπίζει σήμερα η Αίγυπτος και πολλές άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής. Την λύση στα προβλήματα αυτά μπορεί να τη δώσει μόνο η εμπιστοσύνη στην επιστήμη και οι μεταρρυθμίσεις . Η εκπαίδευση και η καταπολέμηση των διακρίσεων εις βάρος των γυναικών είναι κεφαλαιώδους σημασίας. Όσο οι γυναίκες δεν μορφώνονται η νέα γενιά να υστερεί σε ανταγωνιστικότητα. Η απάντηση στο ερώτημα που θέτει συχνά ο πρόεδρος Ομπάμα «ποιος δε θέλει τη δημοκρατία στη Μέση Ανατολή;» είναι «Οι άνδρες» που δεν επιθυμούν οι γυναίκες να αποκτήσουν ίσα δικαιώματα.
Για τη Συρία:
Η Συρία είναι μια ιστορία που μας πονάει όλους. Η αιματοχυσία που βλέπουμε είναι μια μαύρη σελίδα για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ο αριθμός των ζωών που έχουν χαθεί είναι υπερβολικός για έναν μόνο δικτάτορα. Πιστεύω όμως ότι το τέλος του Άσαντ, είναι κοντά γιατί οι επιλογές του έχουν εξαντληθεί. Το ερώτημα είναι ποιος μπορεί να χειριστεί αποτελεσματικά την κατάσταση. Δεν πιστεύω ότι οι Άραβες είναι ανίκανοι. Κάθε άλλο. Και ξέρετε πως είναι σε αυτές τις περιπτώσεις: αν δεν υπάρξει επέμβαση, μας κατηγορούν για αδράνεια, αν, πάλι, υπάρξει για απαράδεκτη ανάμιξη στα εσωτερικά της χώρας. Αυτό που συμβαίνει όμως εκεί δεν μπορεί να συνεχιστεί. Κατά τη γνώμη μου η ενδεδειγμένη λύση είναι οι Άραβες (Arab League), σε συνεργασία με τον ΟΗΕ να εγκαθιδρύσουν στη Συρία ένα μεταβατικό καθεστώς για ένα ή δύο χρόνια. Να αφήσουμε τους ανθρώπους εκεί να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τους, ας τους υποστηρίξουμε όμως και ας τους βοηθήσουμε να βρουν λύσεις»
Για το Ιράν:
«Είναι σαφές ότι το Ιράν θέλει να ελέγξει τη Μέση Ανατολή. Πρόκειται για μια ανορθολογική χώρα, ένα κέντρο τρομοκρατίας που δεν αποτελεί πρόβλημα μόνο για το Ισραήλ, αλλά για όλο τον κόσμο. Στηρίζω τη συμμαχία που έχει χτίσει εναντίον του Ιράν ο Μπαράκ Ομπάμα και στην οποία συμμετέχει και το Ισραήλ. Νομίζω ότι η πολιτική που ακολουθεί είναι σωστή. Η συμμαχία είναι δίκαιη, σοβαρή και υπεύθυνη. Οι πολιτικές και οικονομικές κυρώσεις αποδίδουν , αλλά δεν αρκούν αν πχ το Ιράν συνεχίσει να εφοδιάζει με όπλα τη Χεσμπολάχ και τη Χαμάς. Η στρατιωτική επέμβαση είναι η έσχατη λύση. Πρέπει να γνωρίζει ότι υπάρχει μια κόκκινη γραμμή που αν ξεπεραστεί η παγκόσμια κοινότητα δεν θα μείνει αδιάφορη.»
Για τη σύγχρονη διακυβέρνηση και τη νέα γενιά:
«Οι κυβερνήσεις σήμερα λόγω της παγκοσμιοποίησης της οικονομίας έχουν περιορισμένο πεδίο δράσης. Οι προκλήσεις είναι παγκόσμιες, καμία εθνική κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της και με κανένα τρόπο την επικίνδυνη εξάπλωση της τρομοκρατίας. Παράλληλα με τις εθνικές κυβερνήσεις, αναπτύσσεται σταδιακά μια άλλη κυβέρνηση παγκοσμιοποιημένων εταιρειών. Οι εταιρείες αυτές σε αντίθεση με τις κυβερνήσεις, μπορεί να μην έχουν προϋπολογισμό, αλλά διαθέτουν λεφτά και δεν έχουν πολιτικές εξαρτήσεις. Η περιουσία σαράντα τέτοιων εταιριών σήμερα είναι μεγαλύτερη από την περιουσία όλων των κυβερνήσεων μαζί. Δεν υπάρχει κανένας ρατσισμός στον τρόπο που λειτουργούν γιατί κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με την έννοια της παγκοσμιοποίησης. Κυβερνούν με τα αυτιά, όχι με νόμους, αστυνομία και στρατό. «Ακούν» τις ανάγκες των ατόμων και ανταποκρίνονται σε αυτές. Κι αυτό σημαίνει δημοκρατία για τη νέα γενιά: διεκδίκηση ίσων ευκαιριών για να ανάδειξη της διαφορετικότητάς τους και ανάπτυξη της προσωπικής τους δυναμικής, όχι προσπάθεια για ισότητα. Ο στόχος πρέπει να είναι μια ανοιχτή λέσχη διαφορετικών ανθρώπων και όχι μια συλλογικότητα ίσων ανθρώπων. Πρέπει να αναδειχθεί το προσωπικό μας αποτύπωμα.
Ζούμε σε μια νέα εποχή και πρέπει να ανανεώσουμε και τη σκέψη μας. Να αντικαταστήσουμε τη μαζική με την ατομική παραγωγή. Να σκεφτούμε πως ίσως να μη χρειάζεται να δουλεύουμε 8 ώρες. Μπορούμε να δουλεύουμε 4 και τις άλλες 4 να διαβάζουμε και να διευρύνουμε το πνεύμα μας. Όλα έρχονται και παρέρχονται, όμως το πνεύμα δεν γερνάει ποτέ. Έχουμε ανακαλύψει την τεχνητή νοημοσύνη, αλλά ακόμα δεν έχουμε κατανοήσει πως λειτουργεί το μυαλό μας και πως λαμβάνουμε τις αποφάσεις μας. Και ξέρετε, όταν ήμουν μικρός μου άρεσαν τα τηλεσκόπια γιατί ήθελα να ανακαλύψω τα μυστικά του φεγγαριού και των άστρων, σήμερα όμως προτιμώ τα μικροσκόπια γιατί θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό να μάθω τα μυστικά που κρύβονται σε κάθε κύτταρο του μυαλού μου. Εξάλλου στο φεγγάρι έχουμε πάει…» (παραπολιτική)
http://www.prisonplanet.gr
 
http://www.katohika.gr/2013/02/poios-einai-o-stoxos-tou-sionismou.html

Από που προέρχεται το χρήμα στην τσέπη σας;

Ακριβώς από πού προέρχεται το χρήμα στην τσέπη σας; Η απάντηση είναι ότι όλα τα χρήματα εισέρχονται στην οικονομία ως τραπεζικός δανεισμός.Και τι έγινε; Μπορεί να ρωτάτε.
Αυτή η φαινομενικά αθώα λεπτομέρεια είναι πράγματι στο επίκεντρο πολλών από των κοινωνικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων σήμερα.
Ελάτε μαζί μας για ένα ταξίδι που θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τα χρήματα.
Πολλοί κορυφαίοι διανοητές αποκαλύπτουν την αλήθεια για το χρήμα, και τι μπορούμε να κάνουμε γι'αυτό σε αυτή την παραγωγή ντοκιμαντέρ.




πηγη
 
http://www.katohika.gr/2013/02/apo-pou-proerxetai-to-xrima-sti-tsepi-mas.html

Λυσάξανε οι Τούρκοι ψάχνοντας τους ''Ελληνικούς '' Exocet ...Σε νησιά του Αιγαίου !

Σοβαρές πληροφορίες που δείχνουν πλέον με τον ποιο κατηγορηματικό τρόπο τι ψάχνουν οι Τούρκοι καθημερινά στο Αιγαίο ...Η μετατροπή των Ελληνικών exocet και η τοποθέτηση τους σε εποχούμενα οχήματα του Πολεμικού Ναυτικού έχουν γίνει εφιάλτης των Τούρκων !
Λυσσάξανε οι Τούρκοι και έβγαλαν στο Αιγαίο τα πλοία που έχουν δυνατότητες καταγραφής σημάτων σ,συχνοτήτων και όχι μόνο ,αλλά τα χουνέρια που τους έκαναν οι Επιτελείς του Ναυτικού να μην βγάζουν τα πλοία με δικαιολογίες για θαλασσοταραχή τους καθυσύχασε, αλλά ενώ περίμεναν στο Αιγαίο τους EXOCET τους έβαλαν στην Κρήτη που είχαν μεταφερθεί με πολιτικό πλοίο ...
Επειδή οι εποχόύμενοι πύραυλοι είναι εύκολο να μεταφερθούν σε χρόνο ρεκόρ αλλά και να πλήξουν στόχους στη θάλασσα από μεγάλη απόσταση με τρομακτική ευστοχία όπως το απέδειξαν και στις πρόσφατες βολές έχουν γίνει ο εφιάλτης των πασάδων του τούρκικου Ναυτικού !
Η ώρα των αντιαβακικών τύπου μπόφορς πακτωμένα κα εύκολο στόχο για τα Τουρκικά μαχητικά έχει παρέλθει !

'Ολη την ημέρα με συνοδεία μαχητικών οπλισμένων τα CN-235 γυροφέρνουν συγκεκριμένο νησί στο Βόρειο Αιγαίο αλλά έλα όμως που τα ναυτάκια τους μετακινούν μόνο νύχτα και αλλάζουν τις συχνότητες της PA σαν τα πουκάμισα !
Γυροφέρνουν οι Τούρκοι αλλά δεν βγάζουν μεγάλα πλοία κοντά προτιμούν τα νησιά που έχουν πάνω τους φυλάκια ...Να μην ξεχνάμε ο φόβος φυλάει τα έρημα !
 
http://www.katohika.gr/2013/02/lisaksane-oi-tourkoi.html

Ποιοί ελέγχουν την Τράπεζα της Ελλάδος;; (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ+VID)

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ. Ποιοι είναι οι ιδιώτες που σε καθεστώς… ανωνυμίας ελέγχουν την κεντρική τράπεζα της χώρας;ΚΡΙΝΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
Δικαίωμα ψήφου στις γενικές συνελεύσεις των μετόχων της Τράπεζας της Ελλάδος αποκτούν και ξένοι μέτοχοι της κεντρικής τράπεζας της χώρας, με μια τροποποίηση του καταστατικού που εγκρίθηκε (ΑΡΘΡΟ 14, στοιχείο α’ ) κατά τη γενική συνέλευση της 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011.
4. Άρθρο 14 στοιχ. α΄
ΙΣΧΥΟΝ:
(μη δικαιούμενοι να ασκήσουν τα δικαιώματα μετόχων στη Γενική Συνέλευση)
α΄) Οι μη έχοντες την ελληνικήν υπηκοότητα.
ΠΡΟΤEΙΝΟΜΕΝΟΝ:
(μη δικαιούμενοι να ασκήσουν τα δικαιώματα μετόχων στη Γενική Συνέλευση)
α΄) Οι μη έχοντες την ελληνικήν υπηκοότητα ή την υπηκοότητα κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.
Από την ίδρυση της ΤτΕ 1928, υπήρχε αυτή η ρήτρα διασφάλισης του Εθνικού Ελέγχου εφόσν έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να εκδίδει χρήμα. Μεχρι και την αλλαγή στο καταστατικό προβλέπονταν ότι δεν δικαιούνται ψήφο «οι μη έχοντες την ελληνικήν υπηκοότητα» !!!
Μην μπερδευόμαστε. Η ΤτΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ! Είναι μια Ανώνυμη Εταιρία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο, στην οποία η συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 9% !
Επιπλέον προβλέπεται ότι η Συμ. Του Ελλ. Δημοσίου δεν μπορεί να ξεπερνά το 1/3 του συνόλου των μετοχών !!! δλδ το ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤτΕ !!!
Με ανησύχισε ο Παγωτατζης πριν 10 μέρες σε ένα «προσωπικό» σχόλιο/ερώτημά του σχετικά με τον χρυσό της Ελλάδος.. « που βρίσκεται τώρα, και τι κινήσεις έχουν γίνει από εισόδου μας σε Μνημόνιο. Που βρίσκεται σε φυσική μορφή και όxι σε χαρτιά και SKR’s»
Πριν 2 μέρες έκανα και ένα δημόσιο ερώτημα. « μπορεί το Ελληνικό Κράτος να απαιτήσει και να διεξαγάγει Ελεγχο στην ΤτΕ ? ΝΑΙ – ΟΧΙ»
Η απάντηση είναι ένα ΞΕΡΟ – ΟΧΙ
ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΗΣΤΙΚΕ ΤΩΡΑ! ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ?
ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ, ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤτΕ !! ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ !!!!
Ποια είναι η αλλαγή στο καταστατικό ?
Δεν έχουν δικαίωμα ψήφου «οι μη έχοντες την ελληνικήν υπηκοότητα ή την υπηκοότητα κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Eνωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου»
Με λίγα και απλά λόγια έχουν λόγο 27 Χώρες της ΕΕ, συν Νορβηγία, συν Ισλανδία συν το #2 κατσάβραχο και ξεπλυματικό Λιχτενστάϊν !
Με πιο απλά και κατανοητά λόγια μαζεύουν το απαραίτητο κατά νόμο ποσοστό και
ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. Από τον ορισμό διοικητή μέχρι κάθε απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης ΕΠΙΣΗΜΑ !!! οι ΞΕΝΟΙ !
Ποιος γνωρίζει του Μετόχους της ΤτΕ εκτός το Ελληνικό Δημόσιο το οποίο είναι και το μόνο που κοινοποιείται και ξεπερνα΄το 5 % !!! ?? ΚΑΝΕΙΣ !
Που είναι το μετοχολόγιο?
Δλδ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΙΚΡΙΜΕΤΟΧΟΙ <5 p=""> - ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
- ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥ !!
- ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΖΤΗΜΑΤΟΣ
- ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ
- ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!
- ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!!
- ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΗΝΟΝΙΩΝ
- ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ και ΔΙΕΚΠΕΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ!!!!
- κλπ κλπ
Ένα μικρό ιστορικό της ΤτΕ
Ιδρυση 1928 με απόφαση της Κοινωνίας των Εθνών, πήρε το προνόμιο της έκδοσης χρήματος από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ( το είχε από 1841!-ίδρυσή της ).
Το Κεφάλαιο ( 9 εκκ Λίρες ) το έδωσαν «Κεφαλαιούχοι»-Τραπεζίτες από Λονδίνο και Ν. Υόρκη ! άρα δημιουργήθηκε με Χρήμα Πιστωτών !! χαχααααα
ΓΙΑΤΙ δημιουργήθηκε η ΤτΕ από τους αλλοδαπούς Πιστωτές-Τραπεζίτες?
Δημήτρης Λαμπράκης-εκδότης… πρότεινε δημόσια (μέσω του «Οικονομικού Ταχυδρόμου») να αφαιρεθεί το εκδοτικό προνόμιο από την Εθνική !! ( μην το κουράσω διαβαστε ! ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ !!!! - Εθνική η οποία και αυτή είχε ιδρυθεί με Ξένα Κεφάλαια ( και Ρόθτσιλντ! ).
Κλείνοντας την Κυριακάτικη αναστάτωσή σας… θέλω ΟΛΟΙ να σκεφτούμε ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ του Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου γνωστού και ως ΓΑΠ.
Θέλω ΟΛΟΙ, είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν μαζί μας να ανοίξουν τα μάτια και το μυαλό τους και να ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. Μια Χώρα, μια Πατρίδα την οποία ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ με κάθε θεμιτό, αθέμιτο, νόμιμο, ηθικό ή και παράνομο τρόπο σε ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ !
Αυτή την Πατρίδα. Την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ και αυτή΄των παιδιών μας.
Τα ερωτήματα ΠΟΛΛΑ και προς ΟΛΟΥΣ εντός Βουλής…..
Φίλε Παγωτατζή απάντησα στο ερώτημα σου??
ΠΠ
Οικονομικά στοιχεία της ΤτΕ από τον Ισολογισμό του 2010, σε €
Οικονομικά μεγέθη 2010 2009
Χρυσός και απαιτήσεις σε χρυσό 5.005.114.533 3.633.315.395
Απαιτήσεις έναντι του ΔΝΤ 908.925.790 947.530.824
Απαιτήσεις έναντι Γενικής Κυβέρνησης 200.915.553 270.390.666
Δάνεια προς Πιστωτ. Ιδρ. Ευρωζών. 97.668.800.000 49.655.100.000
Συμμετοχή στην ΕΚΤ* 468.140.047 435.391.713
Απαιτήσεις από ΕΚΤ** 1.131.910.591 1.131.910.591
Καθαροί τόκοι (έσοδα) 825.890.005 766.668.842
Καθαρά Κέρδη χρήσεως 190.452.292 228.160.613
Τραπεζογραμμ. σε κυκλοφορία 21.748.281.800 20.886.044.900
Λογ/σμός Ειδικών Τραβηχ. Δικ. ΔΝΤ 905.348.233 851.675.401
Καθαρές υποχρ. από υπόλ. target-2 87.088.090.137 49.036.062.655
Προβλέψεις επισφαλειών 2.385.419.686 1.953.462.075
Ίδια Κεφάλαια 815.444.326 805.307.786
* Στο Κεφάλαιο, τα αποθεματικά και τις προβλέψεις
** Από τη μεταβίβαση συναλλαγματικών διαθεσίμων
Πηγή: ΤτΕ
Αποθέματα χρυσού σε τόνους και ποσοστό του στα συνολικά συναλλαγματικά αποθέματα ορισμένων χωρών.
Χώρα 2000 2010 Μερίδιο σε %
Η.Π.Α. 8.137,9 8.133,5 72,1
Γερμανία 3.468,6 3.402,5 67,4
Ιταλία 2.451,8 2.451,8 66,2
Γαλλία 3.024,6 2.435,4 65,7
Κίνα 395,0 1.054,1 1,5
Ελβετία 2.419,4 1.040,1 15,1
Ιαπωνία 763,5 765,2 2,7
Ρωσία 384,4 726,0 5,7
Ινδία 357,8 557,7 7,4
Πορτογαλία 606,7 382,5 79,6
Μ. Βρετανία 487,5 310,3 15,6
Τουρκία 116,3 116,1 5,6
Ελλάδα 132,6 111,7 76,5
Πηγή: Wikipedia
(κλικ στις εικόνες για λεπτομέρειες)
1. Άρθρο 2 στοιχ. δ΄
ΙΣΧΥΟΝ
Ασκεί την εποπτεία των πιστωτικών ιδρυμάτων και άλλων επιχειρήσεων και οργανισμών του χρηματοπιστωτικού τομέα της οικονομίας, σύμφωνα με το άρθρο 55Α του παρόντος.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ
Ασκεί την εποπτεία των πιστωτικών ιδρυμάτων και άλλων επιχειρήσεων και οργανισμών του χρηματοπιστωτικού τομέα της οικονομίας, καθώς και των ασφαλιστικών επιχειρήσεων, σύμφωνα με το άρθρο 55Α του παρόντος.
http://www.olympia.gr
Δείτε τώρα το βίντεο και θα καταλάβετε περισσότερα...




http://www.katohika.gr/2013/02/poioi-dioikou-ti-trapeza-tis-elladas.html

E.N.D. ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ASTRA TV Μαγνησίας!!!




http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/02/deite-th-sygklonistikh-synentefxh-toy-artemh-swrra-sto-astra-tv-.html

ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ!ΣΩΡΡΑΣ,ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ,...ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ!ΜΗΝ ΤΙΣ ΧΑΣΕΤΕ!!!

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21:15 ΣΤΟ SUPER B


Δες το EXTRA CHANNEL απόψε στις 10 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Θα παρουσιάσουν εκεί τα όσα έχει να πει ο βο(υ)λευτής Νικολόπουλος σχετικά με τον Αρτέμιο Σώρρα:

Ουαί, βαβαί, παπαί, ιαταταί,

Νίκος Γεωργαντζάς

ΥΓΕάν σε ενδιαφέρει, τότε διάβασε και το παρακάτω:

Maurice Allais: Nobel Prize in economics
Globalization, unemployment and the imperatives of humanism
Speech given at the UNESCO April 10th 1999

Αύριο 22/2/2013 και ώρα 17:00 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ Θα φιλοξενηθούν στον www.artfmradio.com/ της Κυπρου. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ .... www.artfmradio.com/
www.artfmradio.com
artFM Radio



Αρτέμης Σώρρας ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ 4700 ΕΩΣ 4800 ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ 200 ΕΩΣ 300 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΑΗΤ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ 1.250.ΟΟΟ ΦΙΛΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΚΑΙ 950.000 ΗΜΕΡΙΣΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΑ ΛΑΗΚ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ 3 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ 24 ΩΡΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΦΑΛΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ Σ.Ι.Α ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ Σ.Ι.Α ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΣΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΕ 200 ΤΥΧΑΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΟΛΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ Κ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ END ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ 600 ΜΠΙΛΙΟΝ ΕΥΡΩ ΣΤΑ 100 ΑΤΟΜΑ ΤΑ 72 ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 72 ΑΤΟΜΑ ΑΝΑΛΥΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 72 ΑΤΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟΠ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΦΟΡΤΩΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΕ 2000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΙΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΗΣΟΥΝΑ ΘΕΑΤΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΤΗΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΤΑΓΟΣ
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/02/kataigismos-synentefxewn-swrras-lamprakhs-nikolopoylos-mhn-tis-h.html

Ν.ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Λίγο έλεγχο στην ταχύτητα, σε παρακαλώ, Έλληνα Αρτέμη Σώρρα!


images.jpgΧαίρε Έλληνα Αρτέμη Σώρρα,

Σε παρακαλώ πάρα πολύ να θέσεις υπό έλεγχον την ταχύτητα, όχι μόνον της εξελίξεως των γεγονότων, αλλά και του ρυθμού με τον οποίον λαλείς τα τα στοιχεία που συνεχώς αποκαλύπτεις, κυριολεκτικά με φραστικές ριπές λέξεων και προτάσεων. Με βλέπω σύντομα να παραιτούμαι της προσπαθείας του να συμβαδίζω με όλα τα συμβάντα, διότι σύντομα πρόκειται να πάρουμε πολλαπλές κλήσεις από την τροχαία του διαδικτύου, γιά υπερβολική ταχύτητα και άρδην επικίνδυνη οδήγηση.

Είπαμε να αφυπνήσουμε τον ελληνικό μας κόσμο, να ενημερώσουμε τον ελληνικό μας λαό, αλλά ας μην τρέχουμε με το γκάζι στο μέταλλο. Επειδή εσύ είσαι κατά τι ταχύτερος από τον μέσο άνθρωπο, δεν πρέπει να ξεχνάς πως είναι σαφώς περιορισμένη η ταχύτητα με την οποία η μέση Ελληνίς και ο μέσος Έλλην μπορούμε να απορροφήσουμε όλες σου τις εν ριπή οφθαλμού μεταδιδόμενες πληροφορίες [1][2][3][4].

Μήπως πρέπει όμως και ο Αρτέμιος Σώρρας επίσης να προσφύγει στην Χάγη; Διότι μόνον ένα περιβάλλον αληθινού δικαίου ηρεμεί τον άνθρωπο και τον κάνει εφευρετικό και πρωτοπορικό, δηλαδή τον μεταλλάσσει σε μία αληθινή Ελληνίδα ή σε έναν αληθινό Έλληνα [5]!


Ευοί Ευάν,

Νίκος Γεωργαντζάς

[1] ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!... ΒΟΜΒΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΖΗΤΑ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ!

[2] ΝΕΜΕΣΙΣ! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ! ΚΙ ΑΛΛΗ ΒΟΜΒΑ!ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ! ΤΣΟΥΝΑΜΙ!

[3] ΒΟΜΒΑ! ΒΟΜΒΑ! ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ!

[4] ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ 94FM - ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 20.2.2013



[5Η προσφυγή της Όλγας Γεριτσίδου στη Χάγη...

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Προς υλοποίησιν της 

 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/02/n-gewrgantzas-ligo-elegho-sthn-tahythta-se-parakalw-ellhna-artem.html

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters