Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΪΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ!ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ!!!

ΚΙ ΑΛΛΗ ΒΟΜΒΑ!!!ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΓΙΑ..."ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ"!!!ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΤΗΝ ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ...ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!!
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ..."ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ" ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!!!
dikastirio
Στο επταμελές πειθαρχικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου παραπέμπονται οι εισαγγελείς Πρωτοδικών Χανίων Γιάννης Πενταγιώτης και Κεφαλλονιάς Βικτώρια Μαρσιώνη, καθώς ο πρώτος (Πενταγιώτης) φέρεται ότι ανάρτησε στο διαδίκτυο (dikastis.blogspot.gr) επιστολή με την οποία επικρίνει το Συμβούλιο της Επικρατείας, ενώ η δεύτερη (Μαρσιώνη) φέρεται ότι επικρότησε την επίμαχη επιστολή.
Σε βάρος των δύο εισαγγελικών λειτουργών τον Νοέμβριο του 2012 είχε διατάξει προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες.
Η παραπομπή του Ι. Πενταγιώτη αποφασίστηκε από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Κρήτης Ιωάννη Προβατάρη, για ανάρμοστη προς την ιδιότητα του δικαστικού λειτουργού συμπεριφορά, φρασεολογία ξένη προς τις παραδόσεις του δικαστικού σώματος, του δημοκρατικού πολιτεύματος, της Βουλής, αλλά και των δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Παράλληλα, η παραπομπή της εισαγγελέως Κεφαλονιάς αποφασίστηκε από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Πατρών Γεώργιο Μποροδήμο και αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες (απρεπή συμπεριφορά, εκτός υπηρεσίας κ.λπ.) με τον συνάδελφό της.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τέντες, με έγγραφό του, είχε ενημερώσει τη Βουλή για την πειθαρχική έρευνα που διέταξε, προκειμένου όσοι βουλευτές επιθυμούν, να κινηθούν αυτοτελώς και ποινικά σε βάρος των δύο εισαγγελέων.
Στην επίμαχη επιστολή του ο Ι. Πενταγιώτης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι σοφοί του ΣτΕ επικύρωσαν τα Μνημόνια, ενώ έκανε λόγο για «κυβέρνηση δωσίλογων» η οποία «προσφέρει γη και ύδωρ στους δανειστές».

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/02/allhleggyh-stoys-hrw-koys-eisaggeleis-parapempontai-epeidh-eipan.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters