Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Τα Πιστοποιητικά Γέννησης είναι Ομοσπονδιακά Τραπεζογραμμάτια


Published on November 21, 2016

μετάφραση: Αθανάσιος Παρασκευόπουλος ( μέλος της Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ) 

Η μεθοδευμένη υποδούλωση μας μέσω της εκπαίδευσης σε όλους τους τομής της ζωης μας


Νίκος Πρασσάς
– Από 28.000 εκλογικά τμήματα θα προχωρήσει σε 41.000 η κυβερνησάρα. Γιατί άραγε; Έχουμε αύξηση πληθυσμού;
– Από το 2000 κάθε μικρή γειτονιά της Αθήνας είχε από δύο σουβλατζίδικα με Ουκρανούς κυρίως και από χώρες της Αν. Ευρώπης. 
Κάθε μπαλκόνι πρώτου ορόφου και υπόγειο ήταν γεμάτα από μετανάστες. 
Το πεδίο του Άρεως ήταν απροσπέλαστο ή αν περνούσες από εκεί τις πρωϊνές ώρες άκουγες όλες τις γλώσσες, εκτός από Ελληνικά. 

ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η HSBC , Η DEUTSCHE BANK ΚΑΙ Η FEDERAL RESERVE ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ)

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ !!!

Η ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ (ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΕΥΡΩ) ΣΥΓΚΑΛΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΦΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΛΑΝΑΣΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΑΝΝΟΑ ΖΩΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α' ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΥ ΖΗΝ 13-2-2019

Δικαστές: Αποδομείται το κράτος δικαίου!


«Χωρίς σχέδιο η κυβέρνηση»

Κυβερνητική πολιτική που θα αμβλύνει τις διαφορές που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση ζητά η Ενωση Διοικητικών Δικαστών, ενώ καταγγέλλει ότι οι αντισυνταγματικές μειώσεις των συντάξεων των δικαστικών λειτουργών δεν έχουν ακόμα αποκατασταθεί, παρά την έκδοση δικαστικών αποφάσεων από τα ανώτατα δικαστήρια. 

DW: Καταρρέει η παγκόσμια τάξη πραγμάτων

Τίποτα δεν είναι όπως ήταν. Οι μεγάλες δυνάμεις αναλώνονται σε ανταγωνισμούς, οι Ευρωπαίοι ανησυχούν. Ποιος θα μαζέψει τα εύθραυστα κομμάτια της παγκόσμιας τάξης; Aυτό είναι από τα θέματα της Διάσκεψης του Μονάχου.

ΟΙ Α-ΡΥΘΜΟΙ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ (ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΝΟΥ), ΟΙ Α-ΡΥΘΜΟΙ (ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΤΩΝ ΑΛΦΑ) ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ (ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ) ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ  ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΩ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΑΩ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΑΩ
ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΑΩ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΩΤΑ

Ο Φιλέλληνας. Τι πιστεύω για τη Μακεδονία; (Ιστορία + Συμφωνία των Πρεσπών)

Σάλος από το ντοκιμαντέρ της Amazon: «Ο Ιησούς ήταν Έλληνας και λέγονταν Απολλώνιος ο Τυανεύς»


Μία αιρετική θεωρία για την καταγωγή του Ιησού παρουσιάστηκε σε ντοκιμαντέρ του Amazon και σύμφωνα με αυτήν, ο Χριστός ήταν ένας Έλληνας φιλόσοφος από την Μικρά Ασία.
Σύμφωνα με την βρετανική DailyMail, το ντοκιμαντέρ με τίτλο Bible Conspiracies, δηλαδή, Συνωμοσίες στην Βίβλο, έρχεται να «αποκαλύψει» πως τα θαύματα που έκανε ο Ιησούς ήταν θαύματα που έκανε ένας Έλληνας φιλόσοφος, ο Απολλώνιος ο Τυανεύς.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters