Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ:»ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ»


Από το 2008 με το κάψιμο της Ολυμπίας, της Πελοποννήσου και της Αθήνας έως σήμερα η χώρα υφίσταται μια συνεχή αποσταθεροποίηση. Αυτή έχει πολλούς υποκινητές, παίρνει διάφορες μορφές και φθάνει σε πολλά επίπεδα συγκρούσεων και έντασης. Ένα από αυτά είναι οι πιλοταρισμένες δολοφονίες και πυρπολήσεις....
Δυστυχώς οι άνθρωποι των θεσμών παρουσιάσθηκαν και παρουσιάζονται ανεπαρκείς στην πρόληψη, αποτροπή και διαχείριση αυτών των έκτακτων συνθηκών. Η κρίση της χώρας προήλθε από την κρίση της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Είναι κρίση Πολιτική.
Η στιγμιαία μετατροπή ολιγάριθμων δεξιών και αριστερών ομάδων – πολλές φορές χρησιμοποίησα την λέξη γιάφκες – σε μαζικά πολιτικά κόμματα, χωρίς να είναι πολιτικά κόμματα, είναι έκφραση μιας μπλοκαρισμένης, παθολογικής παρά ελεύθερης, υγιούς και φυσιολογικής δημοκρατίας.
Ένα παράδειγμα αυτής της παθολογίας είναι η Χρυσή Αυγή. Η ατιμωρησία και συντήρηση των μιζοκομμάτων,είναι άλλο σύμπτωμα αυτής της πολιτικής παθολογίας. Έχω μιλήσει και γράψει για αυτά.
Μελετήστε όμως την προσχεδιασμένη αρχικά, προβολή της Χρυσής Αυγής και την επισημοποίηση της από την τηλεκρατία και θα βγάλετε πολλά συμπεράσματα. Π.χ. το επεισόδιο στην Πλατεία Χαλανδρίου και την προβολή του από την παρούσα εκεί τηλεκρατία. Πώς ήξεραν τι θα συμβεί;Οι Εισαγγελείς θα πρέπει να μελετήσουν αυτήν την περίοδο. Πολύ περισσότερο όμως, αυτά είναι ζητήματα μιας ελεύθερης, αληθινά Δημοκρατικής, Πολιτικής συζήτησης η οποία απουσιάζει από την χώρα.
Η Χρυσή Αυγή και όχι μόνον αυτή είναι τα προϊόντα, τα πιλοταρισμένα δημιουργήματα μιας εξαρτημένης από τους ξένους και τις τοπικές μαφίες μπλοκαρισμένης και ελεγχόμενης εξωθεσμικά Δημοκρατίας.
Η πολιτική επιστήμη χρειάζεται άλλα εργαλεία για να αναλύσει αυτά τα φαινόμενα που κινούνται εκτός μιας φυσιολογικής πολιτικής και θεσμικής δημοκρατικής σφαίρας.
Οι γενεσιουργικές δομές, τα αίτια αυτών των ξαφνικών «πολιτικών» προϊόντων δεν είναι μόνο η Κρίση. Είναι το αποτυχημένο, εκφυλισμένο και κακιστοκρατικό, δεξιοαριστερό πολιτικό προσωπικό,τα λόμπυ συμφερόντων, η τηλεκρατία, ο τηλεφασισμός, οι μηχανισμοί εξάρτησης της χώρας από τους ξένους.
Αυτές είναι οι δομές του νεοφασισμού που ως κατηγορία και ανάλυση διαφέρει από τον φασισμό. Αυτό λέει η Επιστήμη και η Ιστορία του Τόπου μας.
Θα μπορούσαν τα Πανεπιστήμια αλλά και νέα, αληθινά δημοκρατικά, κινήματα νεολαίας, γιατί τα παλιά μορφώματα είναι καθεστωτικά και συντηρητικά, να ανοίξουν αυτήν την συζήτηση στα Πανεπιστήμια και στις Πόλεις.
Οι εξαρτημένες, ολοκληρωτικές,ιδιόμορφες, νεοφασιστικές δομές, η πολιτιστική χούντα της μεταπολίτευσης,δημιούργησαν την Χρυσή Αυγή για πολλούς λόγους και την χειραγωγούν για άλλους τόσους.
Την δημιούργησαν οι πλέον αντιδημοκρατικές ομάδες και μηχανισμοί της μεταπολίτευσης για να παρουσιασθούν,να επανανομιμοποιηθούν ως δημοκράτες.
Θέλουν να παραχαράξουν, να συσκοτίσουν την ιστορική πολιτική διαλεκτική που διαμορφώνει και καθορίζει τις πολιτικές ταυτότητες.
Όταν η ιστορία είπε, αποκάλυψε ότι δεν είναι δημοκράτες, αυτοί άρχισαν την επιχείρηση επανανομιμοποίησης τους με το:Εμείς είμαστε δημοκράτες, αντιφασίστες, η Χρυσή Αυγή οι φασίστες, οι αντιδημοκράτες. Έφτασαν να καθορίζονται ως δημοκράτες σε σχέση με την Χρυσή Αυγή. Διαφορετικά δεν μπορούν να παρουσιασθούν, να εμφανισθούν ως δημοκράτες.Προκαλούν τον γέλωτα, την περιφρόνηση και την οργή. Για αυτό την έχουν ανάγκη,υπαρξιακή ανάγκη.
Την δημιούργησαν για να συκοφαντήσουν τον Ελληνισμό και την Ελληνικότητα εδώ, στην Ευρώπη, Διεθνώς. Ελληνικότητα ίσον Χρυσή Αυγή. Πολλά μάλιστα παπαγαλάκια, απόγονοι και συνεχιστές αποικιοκρατικών, ναζιστικών και ληστρικών ομάδων εκτός Ελλάδος συγχρονίστηκαν μαζί τους.
Την δημιούργησαν για να καλύψουν τον δεξιοαριστερό Κεμαλοφασισμό τους. Αυτήν την μεταπολιτευτική ευλογιά που κατέλαβε τους εκπαιδευτικούς και τους πολιτικούς θεσμούς. Αποτέλεσε τον νέο μηχανισμό γεωπολιτικής και γεωπολιτισμικής εξάρτησης της χώρας. Ένα μέρος του ανθρώπινου υλικού, του προσωπικού που στρατολογήθηκε ήταν «αριστερό»,«σοσιαλιστικό», «κομμουνιστικό». Οι μεν λατρεύουν τον Κεμάλ. Οι δε τον Χίτλερ.Έχουμε δηλώσεις λατρείας προς τον Κεμάλ αρχηγών «κεντροαριστερών κομμάτων»εκτός από τα προσκυνήματα.
Δυστυχώς για όλους αυτούς ο κριτής είναι η ιστορία.
Μετά το τέλος του αποσταθεροποιητικού κύκλου με χειραγώγηση και χρήση της Χρυσής Αυγής μια φυσιολογική, υγιής ιστορική, πολιτική, δημοκρατική διαλεκτική, επαναφέρει ως πρώτο θέμα στην Δημόσια Πολιτική ημερήσια διάταξη, τις ευθύνες και τις ενοχές αυτού του κακιστοκρατικού πολιτικού προσωπικού που προκάλεσε τόσο κακό στον τόπο και τους ανθρώπους του. Το ιστορικό αίτημα της τιμωρίας τους.
Οι Έλληνες Πολίτες δεν Ξεχνούν.
Η Πολιτική Μορφωτική Αναγέννηση της χώρας και ο επανασχεδιασμός της απαιτεί τον εξοστρακισμό τους, την ΚΑΘΑΡΣΗ.ΑΡΚΕΤΑ.

ΠΟΛΙΣ-ΑΓΟΡΑ
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/12/blog-post_887.html

ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΜΕ 1.000.000 ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΕΦΙΑΛΤΗ!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhnmblLfSoV45SES99HHedkfCws2lUnzipuUqvk1tJ93OK5aghO_-yXDELbxgfPCfGAWvm7iYgnV5MinRL1Pj5oSjUYDitc-5ktVc_AXsz8QnjIU9CEEDI4iQCJcXlJDSoH4E-gsx49F7xB/s1600/synora.jpg 
Αυτά, οι 23 πρέσβεις που.... έστειλαν πριν λίγες μέρες στον Σαμαρά, τάχα μου τάχα μου επιστολή..."εγρήγορσης" για τα εθνικά θέματα, δεν τα ήξεραν;; Οι κυβερνήσεις των Μνημονιακών καθαρμάτων, δεν τα ήξεραν;;
Ούτε καν Λαϊκά Δικαστήρια. Κατευθείαν στο Γουδή!

Πόπη Σουφλή
Το ΣΠΑΕΙ ξεσκεπάζει σήμερα την Αλβανική Οργάνωση "ΦΥΣΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑ"που συλλέγει μεθοδικά εδώ και καιρό υπογραφές Αλβανών από "αλύτρωτα αλβανικά εδάφη", για την κατάθεση στον ΟΗΕ επισήμου και ενυπόγραφου αιτήματος εδαφικής αποκατάστασης της Αλβανίας στα "φυσικά της σύνορα"! Δηλαδή τον εφιάλτη της Μεγάλης ΑλβανίαςΑρχηγός της Οργάνωσης είναι ο Καθηγητής Koco Danaj, ο οποίος με σειρά βιβλίων, άρθρων, διαλέξεων και επαφών, έχει καταφέρει να συλλέξει όχι μόνο υπογραφές, αλλά και χρηματική ενίσχυση!...


Ο Danaj ισχυρίζεται ότι η Αλβανία αδικήθηκε πριν 100 χρόνια κατά τον καθορισμό των Συνόρων στα Βαλκάνια από τις Μεγάλες Δυνάμεις, μετά την Οθωμανική Κυριαρχίακαι πρέπει να αποκατασταθεί πλέον στα "φυσικά της σύνορα", όπου διαβιούν αλβανικές μειονότητες και πληθυσμοί!
Υποστηρίζει ακόμη, ότι όπως ενώθηκε η Γερμανία, που ήταν για χρόνια χωρισμένη σε Δυτική και Ανατολική, έτσι πρέπει να ενωθεί τώρα και η χωρισμένη σε πολλά κομμάτια και για πολλά χρόνια Αλβανία!

 
Πρόκειται δηλαδή για την πλήρη αντιστροφή του ελληνικού επιχειρήματος, καθώς το Ζήτημα της Βορείου Ηπείρου, με απόφαση των Συμμάχων, εκκρεμεί επισήμως στο Συμβούλιο Εξωτερικών των 4 Μεγάλων Δυνάμεων νικητριών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, δηλαδή Ρωσίας, Αγγλίας, Γαλλίας, ΗΠΑ!
Το Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα - δηλαδή η Ένωση της Β.Η. με την μητέρα Ελλάδα - κατά την απόφαση των Συμμάχων, θα μπορούσε να εξεταστεί μόνο μετά την επανένωση των Γερμανιών! Η οποία ήδη επετεύχθη! Και γι΄ αυτό τα σύνορα με την Αλβανία ΔΕΝ είναι οριστικά, ούτε έχει κλείσει το Βορειοηπειρωτικό!Ασχέτως που από την Αθήνα αφέθηκε σε αδράνεια για τους γνωστούς λόγους πολιτικής ανεπάρκειας...
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEheR6BGQ1wRnd4dGZkihVCBVmCM319O37MFwr9n10GoJJXDSVMpnGaAgugsqn1mf4wTMX_DGUjTGkklIA1o02cMCNOkgD7mVirVkwE62e500CF8OrSzM1O75jz4g2NALa4BhUKPrywBtmCf/s1600/alvaniki-simea.jpg 
Με βάση λοιπόν τη Συμμαχική Απόφαση, η Ελλάδα ανά πάσα στιγμή με προσφυγή της στις 4 Δυνάμεις, μπορεί να ανοίξει και να διευθετήσει στο Βορειοηπειρωτικό... Αλίμονο όμως εάν οι Βορειοηπειρώτες περιμένουν τα χαρτιά και τα φλυτζάνια της Αθήνας για να κανονίσουν τα ζητήματά τους...
Αυτό λοιπόν ακριβώς το πολιτικό και εθνικό κενό, την ελληνική αδράνεια, εκμεταλλεύτηκαν οι Αλβανοί και αντί να διεκδικούμε επισήμως και εννόμως εμείς, διεκδικούν πλέον αυτοί και έχουν ήδη πετύχει την σύσταση και αμερικανική αναγνώριση μιας ακόμη Αλβανίας, της Αλβανίας του Κοσσόβου, με τα 6 αστέρια στη Σημαία, που υποδηλώνουν τα 6 Αλβανικά κομμάτια...
Σύμφωνα λοιπόν με σχετικά πρόσφατο δημοσίευμα αλβανικής εφημερίδας (φωτο) την αναφορά προς τους Διεθνείς Οργανισμούς και τις Ξένες Δυνάμεις για τη "Φυσική Αλβανία" έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής 37 Αλβανοί βουλευτές, ενώ το αίτημα υποστηρίζουν και Αλβανοί Βουλευτές των Σκοπίων, αλλά και του Μαυροβουνίου όπως έγινε ήδη γνωστό, οι οποίοι μάλιστα γι΄ αυτή την υποστήριξή τους αντιμετωπίζουν πλέον ποινές κάθειρξης μέχρι και 15 ετών και την κατηγορία διαμελισμού του Μαυροβουνιακού εδάφους!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjjF-FggYJsrXjtJ3A3kIwcncJeSxsDgfrZK5w4BBn5rDKNb2um33fzSp5erDP1QFCX9fMSOqwlcG7B_b0GMwx18NriJVPrX2HUEqmpE61OMoEV5L_PaY6QYaYln_erg8QxMaWUaQlhDv6m/s1600/Image.jpg 
Σημειώνουμε ότι στα Σκόπια τα αμιγώς αλβανικά κόμματα διαθέτουν 25 Αλβανούς Βουλευτές : DUI 15, DPA 8, NDR 2! Οι Βουλευτές πάντως αυτοί επισήμως σιωπούν προς το παρόν, προφανώς για ευνόητους λόγους...
Η πρωτοβουλία στοχεύει μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου φέτος (σε ένα μήνα από τώρα) να συλλέξει 1.000.000 υπογραφές για τα υποβάλει το Αίτημα της εδαφικής αποκατάστασης της Αλβανίας, στα σύνορα της "Φυσικής Αλβανίας" σε Ουάσινγκτον, Βερολίνο, Βιέννη, Παρίσι, Λονδίνο και Βρυξέλλες! Οι υπογραφές θα είναι από όλες τις περιοχές όπου ζουν Αλβανοί εκτός Αλβανίας και από τη Διασπορά και από τα Δυτικά Βαλκάνια!Το νέο κράτος θα έχει και πάλι πρωτεύουσα τα Τίρανα!
Ο ίδιος μάλιστα ο ...Αρχηγός Koco Danaj, διαβεβαιώνει:
"Μέχρι τις 28 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, θα εκπλαγείτε από το πόσο πολλές υπογραφές θα συγκεντρωθούν για την υποστήριξη της ιδέας της ενοποίησης των Αλβανών σε ένα κράτος"!

Δυστυχώς, δεν είναι καθόλου αστεία τα πράγματα...
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgn5re2N-HtEr__OV2x-F6KvWAWaFGz30mLKglH2GLtAPL-4JSCRfW7Lr8fNOtW3mferhjtoS1-H_TaT3vOOY0WHMZ0LJbvHebUcuAXmzIC5lV5u8yZvJlTWvhlhmHZlx3GHZT-yv9MD6-j/s1600/Image-.jpg 
Πολύ περισσότερο πως γνωρίζουμε ότι η Αλβανία είχε επιλεγεί από τους Ρεπουμπλικάνους τους Μπους για να σχηματίσουν τη "Γιουγκοσλαβία" της Αλβανίας, δηλαδήένα νέο μεγάλο κράτος στη θέση της Γιουγκοσλαβίας με τυφλά αφοσιωμένους στις ΗΠΑ, για να κουμαντάρει η Αμερική τα Βαλκάνια όπως θέλει, μη αφήνοντας ούτε χαραμάδα σε Ρωσία και Γερμανία! Αυτό το νέο μεγάλο βαλκανικό Κράτος, θα ήταν η "Μεγάλη Αλβανία", αρχικά με την οικεία μορφή "Ηνωμένες Πολιτείες Αλβανών" (USAL)!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhoEsVsXmgsLSQkX07mZIwAh4DKy0RTNC8wSWMHfqyUzfSxjQMqpwr2tZBWCMw6wVKVNtw5Snrgvrto5hHL9FiTmtmjtBeR18hrBK273eo7iLZj1w_K9DAQUSy294MxmZ6uCZyho_Q1Ujx-/s1600/--Image.jpg 
Αλλά για να προχωρήσουν τα πράματα,χρειάζεται κινητοποίηση και Αιτήματα με υπογραφές των ίδιων των λαών...
Και μάλιστα θα υπάρχουν χιλιάδεςυπογραφές Αλβανών της Ελλάδας, που θα δηλώνουν μόνιμη κατοικία ή τόπο εργασίας "Ελλάδα", με ιδιαίτερη μάλιστα προτίμηση στις περιοχές που φαίνονται στον χάρτη... για να φανεί "μειονότητα"...
Υπογραμμίζουμε για την Ιστορία, που πάντα αλάνθαστη πυξίδα, ότι η μεγάλη Γιουγκοσλαβία ήταν ένα αφύσικο, τεχνητό κράτος που δημιουργήθηκε με επιμονή και ανάμιξη της Γαλλίας, ως αντίπαλο δέος στην Αυτοκρατορία της Αυστρουγγαρίας! Τη διέλυσαν πρόσφατα Γερμανία (=Αυστρία) αρχικά και ΗΠΑ έπειτα, για να φτιάξουν ο καθένας κάτι άλλο δικό του στη θέση της! Και οι ΗΠΑ ξεκίνησαν με το Κόσσοβο, να υφαίνουν γοργά το σχέδιο...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi2lFEHB0JdA9nXjfjtmVKrHlr0VC8kGfNQvFxrH_UP215w7qq_R85dTwKpn5LU1k-7oZw4ov0l_I0k640VHoLXguTGEOEKiUoCnMeIPUAUk5wWp-TW6zEVw90TUxNYtkX-ktYgdRxqaEo7/s1600/alvanoi.jpg 
Ο Αρχηγός με τη σημαία και το Σύνθημα της "Φυσικής Αλβανίας"...
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6UE36bHMksIFw7fSvDU-0VJQJ0KNVTrnjhIlcHN92ydRjka5POyS9oqtnRmG5M1V7eXUdqOc-wl2NQ2Izly0ZNFnZ0VhS5Z-9-T637HM3Q5Q7L6IDlmXb4-CcmUIko-Rw8GqKtwm2_C3_/s1600/albania.jpg 
Το Επιτελείο της Μεγάλης Αλβανίας σε δημόσια δράση, με τον τεράστιο χάρτη των διεκδικήσεων
"Μια Αλβανία στην Ευρώπη" - Η Μεγάλη (Φυσική)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi4tnpZMifdvXx5XR8gt1kJ10BY8NoGC6s85t87VD7RgYSHCQWbP7roD41QjQAGPI4C_zurrP8j5K07so7QyRpyIxza4MfA8gE8XJ9PSYBXT94A0neNWFCJOhMWXpoe8LRb_LRZ8tqSW-6E/s1600/alvania.jpg 
Και πρώτη πρώτη η Σημαία της "Τσαμουριάς", "αλύτρωτης περιοχής" της ...Ελλάδας
Οι "Τσάμηδες" υπογράφουν από τους πρώτους, ως "δεδιωγμένοι" από τις "αλύτρωτες" εστίες τους

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinTNXByzf7hZ8SsNZyqnu47rnPRXm6jwSX1HJotk6On19rcbLWIhQbYFxL1hRknr-tg84AHippBaNSVfgCqOXU6NflNUUaYUHb3m2RxjV-yNkhaYUmmeogM-D1zvGTz18P5Kja_cXdwi6H/s1600/filiates.jpg 
Ο Αρχηγός γυρνάει παντού στα προς προσάρτηση "Αλβανικά εδάφη" συλλέγει υπογραφές (;) και φωτογραφίζεται σαν αφεντικό στους ...Φιλιάτες 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgw-8lkqhFhrp2TxXQjdLBV3fZvviB7h8Hcr4e5pKEwJVpf7o7VVNG9VZYM2vEzDuBDC0b2Fb91zPxdYElxJwdjWq4WdxVsusKQrfyc7TEobOtXZ8aF4o4VqhXtBUTir2TOFblnwelfC0VN/s1600/ti-na-po.jpg 
Φυσικά δεν μπορούσε να μην πάει στην ...Τουρκία, όπου Αλβανοί και Τούρκοι
τον υποδέχτηκαν με ανοικτές αγκάλες και τις φωτογραφίες του Κεμάλ
που είναι "κοινό μυστικό" πως ο πατέρας του Αλί Ριζά ήταν...Αλβανός
Γερή υποστήριξη και χρηματοδότηση - Άλλωστε η Τουρκία θα κληθεί
την κατάλληλη ώρα και στρατιωτικά, ως Προστάτιδα Δύναμη της Μεγάλης Αλβανίας...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjT9mk6WGvDF5NGxz96xpjDS9FMllLp4yiQv4UWsh9M2z7FcUhnw8NIZ1WYNyosODUufWgwNFyATbhSyzVC0ZAfH4_vN4EoE977AQnhyphenhyphenS7B12VqcWVYfmNIvKkcxSvKpYEiJbin-ai2jjN8/s1600/xartis.jpg 
Τα κομμάτια που λείπουν για τη "Φυσική - Μεγάλη Αλβανία"...
Το "ελληνικό κομμάτι" είναι τεράστιο!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifHMTfEkwxc1yGcMnildTI5a-9bn83xSfXD575c6OF9_EHI-CU1l7jPPt4JQN37qDp4RQCJdXiA662yysmqCLwwi1LsqqEdvl8nDm1231j4M0-Yu0AG2m5vt01d0Hba5WAziWhgpJYxfOx/s1600/kai-kala-megali-alvania.jpg 
Εδώ φαίνονται σαφέστερα τα κομμάτια του "παζλ":
ΝΑ Μαυροβούνιο - Κόσσοβο+ - Πρέσεβο+ Σερβίας - Τέτοβο+ Σκοπίων
και ολόκληρη η ΒΔ γωνία της Ελλάδας (πασαλίκι Αλή Πασά), που είναι γεμάτη πετρέλαιο και φυσικό αέριο..

Ο ΧΑΡΤΗΣ - ΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ!
Η Ελλάδα διαμελίζεται και εκτός από τη Βόρειο Ήπειρο "χάνει"
Κέρκυρα και τα γύρω νησιά, όλη τη Θεσπρωτία, Κόνιτσα, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα και ως κάτω, Άρτα και Πρέβεζα! Αλλά και Πρέσπες, Φλώρινα και Καστοριά!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhnmblLfSoV45SES99HHedkfCws2lUnzipuUqvk1tJ93OK5aghO_-yXDELbxgfPCfGAWvm7iYgnV5MinRL1Pj5oSjUYDitc-5ktVc_AXsz8QnjIU9CEEDI4iQCJcXlJDSoH4E-gsx49F7xB/s1600/synora.jpg 
Η Κόκκινη Γραμμή της "Φυσικής- Μεγάλης Αλβανίας"
Ο Εφιάλτης έχει αρχίσει! Και είναι ώρα πια, σαν λαός και σαν Έλληνες και Ελληνίδες με όνομα γεμάτο ευθύνες, να ξαναβρούμε πια τον δρόμο του αγνού Πατριωτισμού, της Ενότητας, του αληθινού Χρέους και της δοξασμένης Ιστορίας, που θέλησε φαίνεται εμείς να είμαστε η γενιά που θα ολοκληρώσει το "Θαύμα του ΄40"!

ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
1. Απευθύνουμε το υλικό αυτό προς τα Υπουργεία Εξωτερικών της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, της Σερβίας και του Μαυροβουνίου, με την ευχή να γίνει πράξη η πρόσφατη πρόταση του ΣΠΑΕΙ, για τη δημιουργία της "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ" πριν είναι αργά, για την από κοινού αντιμετώπιση και αναχαίτιση του Αλβανικού και του Ισλαμικού ταυτόχρονα Κινδύνου!
2. Απευθύνουμε το ίδιο υλικό στον Πρωθυπουργό και τις Υπηρεσίες των Σκοπίων, με την ελπίδα πως θα δουν άμεσα τον μέγα κίνδυνο που διατρέχουν από την απομόνωση στην οποία έχουν περιέλθει με ένα ψεύτικο όνομα και μια ψεύτικη ταυτότητα που ΔΕΝ τους ανήκει. Είναι η ώρα της γυμνής αλήθειας και πρέπει να την δουν κατάματα! Γιατί ο Χάρτης της Μεγάλης - Φυσικής Αλβανίας, έχει μέσαακόμη και την Πρωτεύουσά τους, τα ίδια τα Σκόπια, μαζί με την περίφημη πλατεία των Μνημείων, που θα πάνε έτσι κι αλλιώς χαμένα... Τα Σκόπια έχουν ισότιμη θέση στη Συμμαχία, αλλά με το όνομα "Νεοβαλκανική Δημοκρατία" και "Νεοβαλκανική" εθνικότητα - γλώσσα (Novobalkanian Republica), όπως πρότεινε πρόσφατα η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα!
3. Απευθύνουμε τέλος το ίδιο υλικό προς τον Πρόεδρο Ομπάμα που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όσα σχεδίαζε η Κυβέρνηση Μπους, προς τον Πρόεδρο Πούτιν, τον Πρωθυπουργό της Αγγλίας, τον Πρόεδρο της Γαλλίας, αλλά και προς τηνΚυβέρνηση του Ισραήλ, με την υπογράμμιση, ότι σύντομα μια μεγάλη και ισχυρή Αλβανία, θα μεταβληθεί σε μια ανεξέλεγκτη ισλαμιστική φωλιά της Ευρώπης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια, την ανθρωπιά και τον πολιτισμό της Δύσης και της Ανατολής...
Ενώ πολύ σύντομα είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα καταφύγει πολιτικά και οικονομικά, προς την "αγκυλωτή" αγκαλιά του Βερολίνου...

ΠΗΓΗ

Αναζωπύρωση των Βουλγαρικών βλέψεων εις βάρος της Ελλάδας;

Γλωσσικός χάρτης που παρουσιάζει ότι σε μεγάλο μέρος της Βορείου Ελλάδος ομιλείται η βουλγαρική, έχει προκαλέσει αίσθηση. Ο χάρτης σχεδιάσθηκε από το Ινστιτούτο της Σόφιας - Βουλγαρία. Το όλο έργο καλύπτει τις περιοχές που ομιλείται η βουλγαρική γλώσσα και περιλαμβάνει ως ‘στοιχεία-αποδείξεις’ και ηχογραφήσεις ανθρώπων που ομιλούν τις διάφορες διαλέκτους. Υλοποιήθηκε με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού’.

Η κίνηση αυτή έρχεται παράλληλα, αν και όχι προγραμματισμένα, με την έκδοση του ημερολογίου του VMRO για το 2015, που είναι, αφιερωμένο στις μεγάλες στιγμές της βουλγαρικής ιστορίας. Το ημερολόγιο εκδίδεται στην επέτειο των 130 ετών της ένωσης της Ανατολικής Ρωμυλίας στη Βουλγαρία και τα 100 χρόνια από την είσοδο της χώρας στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και με απώτερο σκοπό μην λησμονηθούν οι ‘αλύτρωτες πατρίδες’, που σύμφωνα με τον βουλγαρικό αλυτρωτισμό αγγίζει τη Ρουμανία, τη Σερβία και περιλαμβάνει τη ΠΓΔΜ αλλά και την Ελληνική Θράκη. Η όλη προσπάθεια του VMRO έρχεται σε συνέχεια πρόσφατων σχετικών εκδηλώσεων με αλυτρωτικού χαρακτήρα ρητορική και συνθήματα εις βάρος και της Θράκης νωρίτερα το Νοέμβριο.
 
http://greeknation.blogspot.gr/2014/12/blog-post_551.html

Naomi Klein: "Ελληνες θυσιαστήκατε για να σωθούν η ευρωζώνη και το ΔΝΤ. Σας εκπαιδεύουν να νοιώθετε ένοχοι!"


«Η Ελλάδα θυσιάστηκε για να σωθεί η ευρωζώνη. Και για να γίνει, σας εκπαιδεύουν να αισθάνεστε ένοχοι γι΄ αυτό που είστε. Εχουν ήδη διαγνώσει ότι είστε άρρωστοι».


Η κυρία Κλάιν μένει μόνιμα στο Τορόντο του Καναδά, μαζί με τον σύζυγό της Αβι Λιούις. Σε λίγο καιρό θα
κυκλοφορήσει στην ελληνική γλώσσα το τελευταίο βιβλίο της με τίτλο «Το δόγμα του σοκ» («Τhe Shock Doctrine»), το οποίο αποτελεί μια σκληρή πολεμική εναντίον του «καπιταλισμού της καταστροφής», όπως η ίδια τον αποκαλεί.

Στο βιβλίο «Το δόγμα του σοκ» της Ναόμι Κλάιν υπάρχει μια λεπτομερέστατη καταγραφή της δράσης του ΔΝΤ σε διάφορες χώρες την τελευταία 30ετία, όπου αποτυπώνονται οι δραματικές επιπτώσεις της παρέμβασής του, κυρίως στη Λατινική Αμερική (Αργεντινή, Βολιβία), αλλά επίσης στη Ρωσία.

«Παρακολουθώ από πολύ κοντά την ελληνική κρίση και φυσικά την παρέμβαση της τρόικας του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας» λέει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Βήμα» η κυρία Κλάιν. «Αυτό που με εντυπωσίασε» σημειώνει, «ιδιαίτερα στην αρχή της κρίσης, ήταν ότι οι Ελληνες αντιστάθηκαν στα όσα πήγαιναν να τους επιβληθούν. Οταν μάλιστα και στις Ηνωμένες Πολιτείες είχαμε την κρίση με τις τράπεζες, επεσήμαινα το γεγονός αυτό σε αμερικανούς συνομιλητές μου».

Μετά βέβαια το κλίμα σταδιακά άλλαξε. «Οταν τα πράγματα δυσκόλεψαν, άρχισε η “εκπαίδευση”. Κατ΄ αρχάς, το ΔΝΤ διέγνωσε ότι είστε άρρωστοι, ότι ο χαρακτήρας των Ελλήνων είναι άρρωστος. Και τώρα σας εκπαιδεύουν να αισθάνεστε ένοχοι γι΄ αυτό που είστε. Πρόκειται για μια τακτική κοινωνικής παθολογίας η οποία δεν περιορίζεται στην Ελλάδα.

Επεκτείνεται και στις υπόλοιπες χώρες του μεσογειακού Νότου».«Πρόκειται» τονίζει η γνωστή συγγραφέας «για μια κλασική περίπτωση όπου οι κυβερνήσεις βρίσκουν το κατάλληλο άλλοθι. Αφού εμείς είμαστε ανίκανοι να τα καταφέρουμε μόνοι μας, ας φέρουμε κάποιους άλλους να το κάνουν για εμάς».

Κατά μία έννοια, «η περίπτωση της Ελλάδας είναι εμβληματική. Στην πορεία, ο στόχος από την παρέμβαση της τρόικας άλλαξε» υπογραμμίζει. «Αν το δει κανείς σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν μιλάμε πλέον απλώς για την ιδιωτικοποίηση μεγάλων τομέων της οικονομίας. O σκοπός είναι η απενοχοποίηση των τραπεζών, η μεταφορά του βάρους της αποτυχίας από τους ώμους των ελίτ σε εκείνους των απλών ανθρώπων» λέει η κυρία Κλάιν.

«Σώσατε το ΔΝΤ από τη χρεοκοπία»

«Στην Ουάσιγκτον υπάρχουν ορισμένα θέματα ταμπού και ο Ομπάμα δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει αυτό» λέει η κυρία Κλάιν για τον αμερικανό πρόεδρο.

«Γιατί το κοστούμι του ΔΝΤ δεν προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε χώρας και είναι ίδιο για όλες;» ήταν μία από τις ερωτήσεις προς την κυρία Κλάιν. «Πραγματικά δεν μπορώ να σας δώσω ξεκάθαρη απάντηση» παραδέχεται με μια μικρή δόση ενοχής. «Είναι απορίας άξιο πώς δεν κατάλαβαν ας πούμε ότι, καθώς η Ελλάδα δεν μπορούσε να προχωρήσει σε υποτίμηση, ο πληθωρισμός λογικά θα ανέβαινε.

Υπάρχει επίσης και κάτι άλλο» προσθέτει. «Μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης το 2008, οι περισσότεροι ανέμεναν ότι το ΔΝΤ θα άλλαζε μυαλά. Περιμέναμε ότι το ευρωπαϊκό μοντέλο θα υπερίσχυε του αμερικανικού. Τώρα γιατί δεν έγινε κάτι τέτοιο παραμένει άγνωστο. Ισως οι άνθρωποι του ΔΝΤ να έχουν πέσει όλα αυτά τα χρόνια σε μια ιδεολογική παγίδα».

Ωστόσο, όπως εξηγεί η κυρία Κλάιν, μετά και την εμπειρία της Αργεντινής, «το ΔΝΤ ήταν έτοιμο κυριολεκτικά να χρεοκοπήσει, τόσο ιδεολογικά όσο και χρηματικά. Σε αυτό είχε βοηθήσει και η οικονομική κρίση μετά το 2008. Μην ξεχνάτε ότι το ΔΝΤ είχε αναγκαστεί να πουλήσει ακόμη και χρυσό από τα αποθέματά του.

Και βέβαια η εικόνα του στον αναπτυσσόμενο κόσμο ήταν τόσο κακή που οι ηγεσίες των χωρών αυτών δεν ήθελαν να το δουν μπροστά τους». «Τώρα όμως» επισημαίνει «το ΔΝΤ βρήκε μια νέα “αγορά”: την Ευρώπη. Κατά έναν περίεργο τρόπο, σώσατε το ΔΝΤ από τη χρεοκοπία».

Τι λέει για τον Ομπάμα

«Οι νέοι άνθρωποι έχουν χάσει πλέον τον ενθουσιασμό που είχαν για τον Μπαράκ Ομπάμα» δηλώνει η κυρία Κλάιν. «Ο Ομπάμα ήταν εκπληκτικός στην προεκλογική εκστρατεία του. Εκανε τους Αμερικανούς να αισθάνονται ότι μπορούν να γίνουν καλύτεροι. Ωστόσο, στην Ουάσιγκτον υπάρχουν ορισμένα θέματα που είναι ταμπού, όπως η Γουόλ Στριτ ή το Ισραήλ.

Και ο Ομπάμα δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει αυτό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Δημοκρατικοί να χάσουν την εμπιστοσύνη της βάσης τους. Πάρτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Τώρα που έφυγε από τον Λευκό Οίκο ο Λάρι Σάμερς οι φήμες λένε ότι θα τον αντικαταστήσει ένα στέλεχος της Γουόλ Στριτ. Ολα αυτά θα κριθούν στις επικείμενες εκλογές για το Κογκρέσο» καταλήγει.

Η «Πασιονάρια» του κινήματος κατά της παγκοσμιοποίησης

«Δεν αποφάσισα εγώ να γράψω αυτό το βιβλίο. “Εκείνο” το αποφάσισε για μένα» λέει για το «Το δόγμα του σοκ» η Ναόμι Κλάιν. Οταν ήταν μικρή, η Ναόμι Κλάιν συνήθιζε να ψωνίζει συνέχεια. Ποιος να φανταζόταν ότι αρκετά χρόνια αργότερα θα έγραφε ένα βιβλίο που από πολλούς χαρακτηρίστηκε η «Βίβλος» κατά των πολυεθνικών. Το «Νo Logo: Νo Space, no choice, no jobs: Η βίβλος του αντι-εταιρικού ακτιβισμού», που εκδόθηκε το 2000, τη μετέτρεψε ουσιαστικά σε «πασιονάρια» του κινήματος κατά της παγκοσμιοποίησης.

Γεννηθείσα το 1970 στο Μόντρεαλ από αριστερή οικογένεια που μετανάστευσε το 1967 από τις ΗΠΑ στον Καναδά λόγω αντίθεσης στον πόλεμο στο Βιετνάμ, η νεαρή Ναόμι μεγάλωσε σε ένα πολιτικοποιημένο περιβάλλον. Σήμερα ερευνά μανιωδώς διάφορα θέματα και προσφέρει μια εναλλακτική ματιά στα πράγματα.

Το 2007 εκδόθηκε «Το δόγμα του σοκ» και, όπως λέει η ίδια, «δεν αποφάσισα εγώ να γράψω αυτό το βιβλίο.“Εκείνο” το αποφάσισε για μένα. Είχα πάει στο Ιράκ όταν ο Πολ Μπρέμερ διοικούσε τη χώρα αμέσως μετά τον πόλεμο. Οι Αμερικανοί είχαν αποφασίσει να εφαρμόσουν την τακτική του “σοκ και δέους” με την οποία κέρδισαν τον πόλεμο και στην οικονομία. Αδιαφόρησαν πλήρως για το τι συνέβαινε στο Ιράκ και ήθελαν να ιδιωτικοποιήσουν αμέσως τα πάντα.

Να φανταστείτε ότι ο διερμηνέας μου δεν γνώριζε να υπάρχει λέξη για την ιδιωτικοποίηση στα ιρακινά. Ετσι άρχισα να γράφω για τον καπιταλισμό της καταστροφής γνωρίζοντας από πρώτο χέρι και την εμπειρία της Αργεντινής».

Το νέο βιβλίο της θα έχει θέμα την κλιματική αλλαγή και έχει ήδη αρχίσει έρευνα. Για αυτό και έχει περιορίσει τις διαλέξεις της ανά τον κόσμο αλλά προλαβαίνει να γράφει άρθρα για έντυπα όπως η βρετανική εφημερίδα «Guardian» και το αμερικανικό περιοδικό «Τhe Νation».

Η Naomi Klein, είναι καναδή δημοσιογράφος, από τις πιο μαχητικές της εποχής μας, με μεγάλη απήχηση στην αμερικάνικη Αριστερά. Έχει γράψει βιβλία τα οποία έγιναν best sellers. Το καινούργιο της βιβλίο αφορά στην κλιματική αλλαγή του πλανήτη.

Άγγελος Αθανασόπουλος , εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ».

Πηγή: logiosermis

http://harryklynn.blogspot.gr/2014/12/naomi-klein.html


Παίρνει μόνο ένα λεπτό για να διαβάσετε αυτό … Διαβάστε και μάθετε!

Ένας νευρολόγος λέει ότι, εφόσον ένα εγκεφαλικό επεισόδιο μέσα σε 3 ώρες τύχει νοσηλείας, μπορεί να αντιστραφεί πλήρως από τις επιπτώσεις του εγκεφαλικού επεισοδίου
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ εγκεφαλικό επεισόδιο

να θυμηθούμε τα ’3 ‘βήματα, S T R . Διαβάστε και μάθετε!
Μερικές φορές τα συμπτώματα ενός εγκεφαλικού είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Δυστυχώς, η έλλειψη συνειδητοποίησης φέρνει την καταστροφή. Το θύμα με εγκεφαλικό επεισόδιο μπορεί να υποστεί σοβαρή βλάβη στον εγκέφαλο όταν οι άνθρωποι γύρω του αποτυγχάνουν να αναγνωρίσουν τα συμπτώματα ενός εγκεφαλικού επεισοδίου.


Τώρα, οι γιατροί λένε οτι ένας θεατής μπορεί να αναγνωρίσει ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, θέτοντας σε αυτόν(ην) τρία απλά ερωτήματα:


S (smile)* Ζητήστε από το άτομο να χαμογελάσει.
T (talk) * Ζητήστε από το άτομο να μιλήσει λέγοντας μία απλή φράση
, (πχ.σήμερα είναι μία ηλιόλουστη μέρα)
R (raise) * Ζητήστε από αυτόν(ην) να σηκώσει τα χέρια του.


Αν αυτός ή αυτή έχει πρόβλημα με κάποια από αυτά τα καθήκοντα,καλέστε τον αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης αμέσως και περιγράψτε τα συμπτώματα του ατόμου.


Και νέες ενδείξεις(συμπληρωματικά) ενός Εγκεφαλικού ——– Βγάλτε έξω τη γλώσσα σας.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ένα άλλο «σημείο» από εγκεφαλικό επεισόδιο είναι το εξής: Ζητήστε από το άτομο να «βγάλει» έξω τη γλώσσα του .. Αν η γλώσσα είναι «στραβά», αν πηγαίνει δηλαδή στην μία ή την άλλη πλευρά, είναι επίσης μια ένδειξη εγκεφαλικού επεισοδίου.


Ένας καρδιολόγος λέει εάν ο καθένας που παίρνει αυτό το e-mail που στέλνει σε 10 άτομα, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι τουλάχιστον μία ζωή θα σωθεί.
Έχω κάνει το χρέος μου. Εσείς;

αναγνώστρια

Το διαβάσαμε από το:http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/blog-post_775.html#ixzz3MRvePj4x

Η ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΩΣΗ…ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΑΣ..

Το τοξόπλασμα είναι ένα ενδοκυττάριο παρασιτο  που αποικίζει σχεδόν όλους τους  ιστους
αλλά ιδιαίτερη προτίμηση δείχνει στο Μυϊκό Ιστό, Στον Εντερικο   Και Στο Νευρικο.. 
Το τοξόπλασμα είναι το μοναδικό πρωτόζωο στη φύση που μπορεί να προσβάλλει.. οποιοδήποτε εμπύρηνο κύτταρο.
Το τοξόπλασμα εμφανίζει τρεις  μορφές και κύριος (τελικός) ξενιστής του είναι η γατουλα..
γι αυτό καλο είναι να ειμαστε προσεκτικοι με τα παιδια μας..Η τοξοπλασμωση δεν αστειεύεται..

Μέσω των μολυσμένων τροφίμων και του μολυσμένου περιβάλλοντος .
Μπορεί να προσβάλλει τον άνθρωπο και άλλα ζώα (πουλιά, τρωκτικά, χοίρους, πρόβατα κ.ά.).
Η γάτα μολύνεται απ το  μολυσμένο κρέας.
Ο άνθρωπος μολύνεται απ τις  ωοκύστεις του παρασίτου από το περιβάλλον
ή απ το ..ατελώς ψημένο χοιρινο που περιέχει τοξοπλασμικές κύστεις.
Συνεπώς, κύρια πηγή μετάδοσης στον άνθρωπο στις ανεπτυγμένες χώρες
είναι το κρέας από μολυσμένα ζώα, καθώς και τα φρούτα και τα λαχανικά που τρώγονται ωμά ή ατελώς πλυμένα.
( πόσες φορες δεν…τσιμπησατε ρόγες σταφυλι στο σουπερ μαρκετ…για να δειτε αν είναι…γλυκο;)
Στη γάτα πάντως το παράσιτο ολοκληρώνει τον κύκλο ζωής του,
με αποτέλεσμα την αποβολή ωοκύστεών του με τα κόπρανα, για διάστημα 10-20 ημερών .
Η περίοδος επώασης του παρασίτου είναι 5-23 ημέρες μετά την κατάποση της ώριμης ωοκύστης
ή μετά την κατάποση της τοξοπλασμικής κύστης.
Οι κύστεις στους ιστούς των σφαγίων παραμένουν μολυσματικές όσο χρονικό διάστημα το κρέας …παραμένει άψητο.
Η επίκτητη τοξοπλάσμωση διακρίνεται σε οξεία, χρόνια και ασυμπτωματική.
Η οξεία εχει τα ακόλουθα συμπτώματα:
Διόγκωση Λεμφαδένων, Πυρετό, Πόνο Στις Αρθρώσεις Και Τους Μυς κ.ά.
Συνήθως, τα συμπτώματα υποχωρούν και η νόσος καθίσταται χρόνια.
( κι απ το σημειο αυτό αρχιζει η…βασανος..Και λες εσύ τωρα..τί έφταιξε και υποφέρω..)
Σ αυτήν την περίπτωση η νόσος μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα
από το νευρικό σύστημα και τα πολυτιμα μάτια μας…
 Η ευαισθησία είναι γενική, αναπτύσσεται γρήγορα ανοσια και οι περισσότερες λοιμώξεις είναι ασυμπτωματικές.
Εάν μια γυναίκα μολυνθεί από το τοξόπλασμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσυνης  πολλές φορές οδηγείται σε μόλυνση και το έμβρυο.
Προσβολή του εμβρύου,( σε συνδυασμό με ελλιπή θεραπευτική αντιμετώπιση)μπορεί να είναι μοιραία (αυτόματη αποβολή, ενδομήτριος θάνατος) ή να οδηγήσει στη γέννηση βρέφους με σοβαρές ανωμαλίες στο νευρικο συστημα  και τα σπλάγχνα του. ( και να τρεχεις εσυ μετα…και να μην φτανεις..)
Η συχνότητα προσβολής του εμβρύου, σχετίζεται με το στάδιο της κύησης κατά τη νόσηση της μητέρας.
Ο κίνδυνος αυξάνεται με την πρόοδο της κύησης (15% για το πρώτο, 30% για το δεύτερο και 60% για το τρίτο τρίμηνο).
Εντούτοις, η βαρύτητα της λοίμωξης του εμβρύου είναι αντιστρόφως ανάλογη με το χρόνο προσβολής.
 Λίγες λέξεις, με μεγαλη βαρύτητα όμως, κι ο κοινος παρανομαστής η…γατούλα…
Τι πιο αθωο κι ανθρωπινο..
Κι όμως πολλές φορες, κι άλλα..αθωα πράγματα κρυβουν απιστευτους κινδυνους…Χαιρετε.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters