Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Νο 2. ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΗΝΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΒΙΝΤΕΟ

Σχετικά με όσα είπε απόψε ο κ. Παύλος Χαϊκάλης στον τηλεοπτικό σταθμό “Mega”, από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. 
Ο -λέμε τώρα-Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών».
Δείτε τι είπε ο Χαϊκάλης στο δελτίο του Mega. 

Ο Σαμαράς έστειλε στον εισαγγελέα ως «παράνομο» το υλικό καταγγελίας του Χαϊκάλη.
Μετά την αποστολή από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ προς τους πολιτικούς αρχηγούς του οπτικοακουστικού υλικού περί απόπειρας χρηματισμού του βουλευτή Π. Χαϊκάλη, ο πρωθυπουργός το απέστειλε στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο ως παράνομο προϊόν.
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ>> 


Real.gr ΧΑΙΚΑΛΗΣ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ από realmedialive


Το μαγνητοσκοπημένο υλικό διαβιβάστηκε από τη Βουλή και αφορά την καταγγελία βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων περί απόπειρας χρηματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters