Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

4.400.000 , αλλοδαποί , πρόσφυγες , μετανάστες , νόμιμοι ή παράνομοι , βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα των 10.815.197 . Τι κάνετε ;

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Παίζουν το πουλί τους σε ανεβασμένο επίπεδο.!! Τι κάνουν;; Μα αυτό που τους έχουν διατάξει να κάνουν....

Είναι όλοι βρωμομασόνοι  και σε πλήρη συνεργασία. 
Ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδας μας οδηγεί σε αφανισμό... μας έχουν κάνει πολλά τα τελευταία 10 χρόνια... τραβάνε και άλλο το σχοινί για το "καλό" μας, όταν θα κοπεί το κρίμα στον λαιμό τους. Όταν εντός της χώρας υπάρχουν 5 εκατομ. σουνίτες μουσουλμάνοι.... κάνεις μια αφαίρεση από τα 10.815.197 που λένε ότι είναι ο κάτοικος της χώρας και βρίσκεις τον πραγματικό αριθμό των κατοίκων της χώρας.!! 

Σύλληψη Bill Gates. Στη φυλακή ο εγκληματίας της μείωσης του πληθυσμού

Σύλληψη Bill Gates. Σύντομα στην φυλακή ο εγκληματίας των εμβολίων Ο «αρχηγός» της μαζικής εξόντωσης του πληθυσμού της γης, μέσω των εμβολίων έχει συλληφθεί !

Πιο συγκεκριμένα, ο Bill Gates, έχει συλληφθεί και κρατείτε στο σπίτι του με ειδικά μέτρα φύλαξης. Όπως γνωρίζετε και για τους άλλους επώνυμους εγκληματίες.

Πειθήνιο όργανο της Cabal, μετέδιδε ψευδή στοιχεία για την εξάπλωση του ιού στο Γιουχάν..

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κουστούμιNicos Kastanias
Ο ΤΡΑΜΠ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Π.Ο.Υ.


- Καλούσε τις Ηνωμένες Πολιτείες να μην κλείσουν τα σύνορα τους με την Κίνα, ενώ η Ρωσία το έπραξε με την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, ο Π.Ο.Υ. "παπαγάλιζε" λάθος πληροφορίες για το νέο στέλεχος του

ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΥΠΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΕΝΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Nicos Kastanias Ιδού η πόρτα εξόδου από το Matrix..
Της Michelle Walling, CHLC Editor
Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των Ερπετοειδών, που είναι και οι απόκρυφοι εξουσιαστές αυτού του πλανήτη, είναι η δυνατότητα τους να χρησιμοποιούν και να επιβάλλουν τις ψευδαισθήσεις μας ενώ βρίσκονται κρυμμένοι σε άλλη διαστατική συχνότητα.
Πολλοί άνθρωποι που περπατούν στη Γη δεν είναι αυτό που φαίνονται. Κάποιοι φορούν βιο-κοστούμια και κάποιοι άλλοι είναι shapeshifters .

Μάθετε Έλληνες και πολίτες του κόσμου γιατί καταστρέφεται η ζωή μας κάτω απο την μύτη μας.

Loustas Kostas δημοσίευση.
Απο Alexander Maragkoudakis :

Μάθετε Έλληνες και πολίτες του κόσμου γιατί καταστρέφεται η ζωή μας κάτω απο την μύτη μας.

2016. Εκλέγεται ο Τράμπ και όχι η Κλίντον. Ο πόλεμος ξεκινάει. Τα μίντια όλου του κόσμου ξεκινούν εκστρατεία δυσφήμισης κατά του άλλοτε αγαπητού τους. Ξαφνικά, όλοι, τον αποκαλούν πράκτορα της Ρωσίας.

ΟΧΙ ΦΟΒΟΣ

Ο φόβος είναι η χαμηλότερη δόνηση στον πλανήτη.
Ίσως να ακούγεται πολύπλοκο, αλλά στην πραγματικότητα μπορούμε να συντονιστούμε με υψηλές δονήσεις με πολύ άπλες πράξεις! 
Υπάρχει ένα δημοφιλές ρητό που λέει: “Οι σκέψεις γίνονται πραγματικότητα. Επιλέξτε την ομορφιά”.

Τραμπ – ΠΟΥ: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ σταματά τη χρηματοδότηση

Τόσο ο Ντόναλντ Τραμπ, όσο και ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, είχαν προϊδεάσει για τις ενέργειές τους, κατηγορώντας τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ότι τάσσεται με το μέρος της Κίνας.
Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε πράξη την απειλή του και ανακοίνωσε πως

O Bill Gates ζητά κάλυψη από νομική ευθύνη για παρενέργειες που θα προκαλέσει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό (video)


Εάν όλα πάνε τέλεια με την προσέγγιση του ριβονουκλεϊκού οξέως (RNA), θα μπορούσαμε να προλάβουμε το όριο των 18 μηνών
. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε μη ρεαλιστικές προσδοκίες.
 Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων στους πιο ηλικιωμένους ανθρώπους είναι πάντοτε μια τεράστια πρόκληση.
 Ξέρετε, το εμβόλιο της γρίπης δεν αποδείχτηκε τελικά τόσο αποτελεσματικό σε ηλικιωμένους ανθρώπους. 

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.... Η Πτώση της Καμπάλ ~με Ελληνικούς Υπότιτλους~ σε 10 Μέρη



The End of The World As We Know It | Indiegogo
Gat Toon Αυτό το ντοκιμαντέρ φτιάχτηκε από την ερευνήτρια και συγγραφέα Janet Ossebaard από την Ολλανδία, με την βοήθεια αμέτρητων “Anons” (αναφέρεται στους Q-Anons) από όλο τον κόσμο:
“Εμπεριέχει χιλιάδες ώρες έρευνας. Σας παροτρύνω να μην αποδεχτείτε τίποτα παρά μόνο την αλήθεια. Σας παρακαλώ να κάνετε την δική σας έρευνα και να διπλο-τσεκάρετε τα πάντα από αυτά που σας παρουσιάζω. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να ξυπνήσεις αληθινά και να γίνεις ένας ανεξάρτητος στοχαστής”.




Part 3/10



Part 4/10



Part 5/10



Part 6/10



Part 7/10



Part 8/10



Part 9/10



Part 10/10

Ευρωπαϊκά δικαιώματα που σκοτώνουν παιδιά στο ανθρώπινο πάρτι κυνηγιού

Οι έφηβοι ήταν ναρκωμένοι, γδυμένοι, βιασμοί, κυνηγημένοι στο δάσος και σκοτώθηκαν από ευρωπαϊκά δικαιώματα σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο μάρτυρα αυτής της εβδομάδας που κατέθεσε ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου Κοινού Δικαίου στις Βρυξέλλες.

Η γυναίκα ήταν ο τέταρτος αυτόπτης μάρτυρας που εξήγησε αυτά τα ανθρώπινα κυνηγετικά παιχνίδια του παγκόσμιου ελίτ σατανικού κύκλου λατρείας θυσίας παιδιών.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters