Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Το μυστήριο των κρουσμάτων κορονωϊού: Διαφορετικά τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ από αυτά που ανακοινώνονται!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ τα κρούσματα του 24ωρου πριν την απαγόρευση (21 Μαρτίου) ήταν 33 κι όχι 94, ενώ η καμπύλη της επιδημίας δείχνει σταθερή προς πτωτική τάση του ιού.
Την ώρα που κυβερνητικά στελέχη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός στα κανάλια έκανα λόγο περί ραγδαίας εξάπλωσης του ιού τα τελευταία 24ωρα κάτι που έφερε κατ’αυτους την αναγκαστική απαγόρευση κυκλοφορίας «για το καλό μας», τα ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ δείχνουν πως η καμπύλη των κρουσμάτων έχει σταθερή προς πτωτική τάση κι όχι αυξητική!

Oι Ιταλοί υπέστειλαν την αστερόεσσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ύψωσαν τη σημαία της Κίνας.

Oι Ιταλοί υπέστειλαν την αστερόεσσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ύψωσαν τη σημαία της Κίνας όλα σηματοδοτούν πως οδηγούμαστε σε Italexit ίσως αμέσως μετά την κρίση…Oι θάνατοι στην Ιταλία αγγίζουν πλέον το φράγμα των 6.000 σχεδόν διπλάσιοι της Κίνας.601 νεκροί σε 24H στην Ιταλία και 4789 νέα κρούσματα. Συνολικά 6077 νεκροί στην Ιταλία και 63.927 κρούσματα επιβεβαιωμένα . H σκηνή με σημαία είναι από την εταιρεία SVECOM που δραστηριοποιείται εδώ και 60 χρόνια στον τομέα των αντλιών στην Ιταλία…

Συνοδευτικα στοιχεια για τον Κορονοιο που δεν λεγονται γενικα…


Το Παγκοσμιο κεντρο ασθενειων (CDC) εχει αρχικα δημιουργηθει και στηριχθει οικονομικα απο την Οικογενεια Ροκφελλερ

The Communicable Disease Center was founded July 1, 1946, as the successor to the World War II Malaria Control in War Areas program[5] of the Office of National Defense Malaria Control Activities.[6]

Preceding its founding, organizations with global influence in malaria control were the Malaria Commission of the League of Nations and the Rockefeller Foundation.[7] The Rockefeller Foundation greatly supported malaria control,[7] sought to have the governments take over some of its efforts, and collaborated with the agency.[8]

ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΕΣ ME ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ…ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ (Βίντεο)


Κάπου, όπως δείχνουν τα παρακάτω στοιχεία, κάπου δεν μας τα λένε καλά και μάλλον σκοπεύουν κάπου…«άλλού»
Βρετανία, Ολλανδία και Σουηδία εξακολουθούν να έχουν πολύ καλές επιδόσεις στην αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοΐού εφαρμόζοντας την τακτική της «Ανοσίας Αγέλης» και σίγουρα πολύ καλύτερες από τις επιδόσεις Ιταλία, Ισπανίας και Γαλλίας που «γράφουν» 1500 νεκρούς την ημέρα.

Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι κυνικό, καθώς ξεκινάει με την παραδοχή ότι θα έχει σίγουρα σημαντικό αριθμό νεκρών, όμως κερδίζει σε μέλλον όταν οι άλλες χώρες θα έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ με τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ

ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ 17 : ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΓΕΝΙΚΑ

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΔΗΛΩΣΗ – ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Νίκος Ταλαχούπης, μέλος του ΔΣ Συνδικάτου Οικοδόμων Λάρισας
κ. Μητσοτάκη, κ. Τσιόδρα
Εσείς που έτυχε να κυβερνάτε στο ξέσπασμα της επιδημίας και της συνεπακόλουθης οικονομικής κρίσης.
Εσείς που από την στιγμή που ξέσπασε η επιδημία και δύο μήνες μετά δεν κάνατε ούτε μία πρόσληψη γιατρού και δεν ανοίξατε ούτε μία καινούργια ΜΕΘ την στιγμή που η Γερμανία ετοιμάζει άλλες δεκάδες χιλιάδες.

Πνευμονολόγος: «Απάτη» μάσκες και γάντια – Οι 8 «εντολές» για τον κορωνοϊό

Χρήσιμες απαντήσεις από τον καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, Ιωάννη Κιουμή
Χρήσιμες συμβουλές για προφύλαξη από τον κορωνοϊό έδωσε ο πνευμονολόγος και καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, Ιωάννης Κιουμής, μέσω του FOCUS FM.

Απαντώντας σε ερωτήσεις ακροατών στην εκπομπή "Διπλός Ελληνικός" με το Στέφανο Δαμιανίδη και τον Αντώνη Οραήλογλου, τόνισε τα εξής:

Τί ισχύει για τις μάσκες και τα γάντια

Το πλύσιμο των χεριών είναι καλύτερο και από αντισηπτικό. Τα γάντια και οι μάσκες είναι "απάτη". Τα γάντια ακόμη και αν τα αλλάζεις συχνά, αναπαράγεις την απάτη, το ίδιο ισχύει και για τις μάσκες.

ΑΡΘΡΟ 12 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ % ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

Πανδημία και καμία απόδραση από το βαθύ κράτος. Ερχεται μεγάλο γεγονός μεταξύ του Απρίλιου και του Μα’ί’ου.

Πριν ξεκινήσω, θέλω να καταλάβεις ότι αυτό που παρουσιάζω είναι  πνευματικής φύσης  που μπορεί ή δεν μπορεί να είναι μέρος μιας σειράς γεγονότων που βιώνουμε … ή πρόκειται να βιώσουμε, εκτός από το να πούμε, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ  για όλα στις επόμενες ημέρες, ειδικά από την 1η Απριλίου έως τις 10 Απριλίου και πιθανότατα στα μέσα Μαΐου του 2020. (Βλ. Βίντεο παρακάτω).

Η Βρετανία υποβίβασε τον COVID-19! - Δεν τον θεωρεί πλέον ως επιδημία «υψηλής επίπτωσης στον πληθυσμό»!

Η Βρετανία δεν θεωρεί από τις 19 Μαρτίου τον ιό COVID-19 ως μια μεταδοτική λοιμώδη ασθένεια υψηλής επικινδυνότητας ή συνεπειών (HCID: High consequence infectious diseases) όπως αναφέρει η βρετανική κυβέρνηση.
Όπως αναφέρεται αν και τον Ιανουάριο κηρύχθηκε ο κορωνοϊός ως «ασθένεια υψηλής επίπτωσης» από τις 19 Μαρτίου παύει αυτή η κατηγοριοποίηση γιατί όπως αναφέρεται τώρα είναι αρκετά

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ+ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ+ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΑΛΛΑ...ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ !!!

Τι γράφει το enikos.gr :

Ένα πλέγµα µέτρων χρηµατοδότησης µέσω της διοχέτευσης κονδυλίων και πόρων εθνικής και ευρωπαϊκής προέλευσης, ύψους 8 δισ. ευρώ τουλάχιστον, είτε απευθείας από τις τράπεζες -θα ακολουθήσουν και άλλα χρηµατοοικονοµικά εργαλεία ανά κλάδο, αρχής γενοµένης για τις επιχειρήσεις του τουρισµού και όσες σχετίζονται µε αυτόν- αναµένεται να «στηθεί» γύρω από τις επιχειρήσεις που έκλεισαν αλλά και για αυτές που έχουν πληγεί και θα πληγούν σε επίπεδο εσόδων και συνολικού τζίρου από την υγειονοµική κρίση του κορoνοϊού.

Οι σατανιστές του Βαθέως Κράτους συλλαμβάνονται με το προκάλυμμα της άσκησης Defender Europe 20 ;

BY DR MICHAEL SALLA Μετάφραση; Μάρη Λιώκη
Ενώ μεγάλο μέρος της Ευρώπης έχει «σφραγιστεί» εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού, οι επίλεκτες στρατιωτικές δυνάμεις από τις χώρες του ΝΑΤΟ και τις χώρες-εταίρους χρησιμοποιούν την στρατιωτική άσκηση Defender Europe 20 ως προκάλυμμα

Ο Trump είναι έτοιμος να παραγγείλει δύο εβδομάδες εθνική καραντίνα όλων των Αμερικανών και να κλείσει όλες τις επιχειρήσεις εκτός από τα καταστήματα τροφίμων και τα φαρμακεία στην προσπάθεια να σταματήσει το κορωναϊό '

Ralph R. Ortega ) Ο Πρόεδρος  Ντόναλντ Τράμπ  αναφέρθηκε σε ένα σχέδιο που θα κάλεσε την Εθνική Φρουρά να επιβάλει μια καραντίνα διάρκειας δύο εβδομάδων όλων των Αμερικανών, αν δεν ακολουθήσουν τις κατευθυντήριες γραμμές της κοινωνικής απομάκρυνσης για να βοηθήσουν στη συγκράτηση της εξάπλωσης του  κοροναϊού .Το Trump θα απαιτούσε από όλους να «μένουν στο σπίτι» σε ένα αναπτυσσόμενο σχέδιο το οποίο δεν θα ανακοινωθεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με μια πηγή στην  Washington Examiner .

ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ... ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ..

Viky Charalambous
ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΜΕΓΑ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ" ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ - ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ "ΕΤΑΙΡΩΝ"..

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ"


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters