Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019

Οι Φίλοι Μας Οι Ρώσοι, Δέχθηκαν De Facto Διχοτόμηση Του Αιγαίου Στον 25ο Μεσημβρινό Αναγνωρίζοντας Τα Τουρκικά «Δικαιώματα»!

Σε μία «ανωμαλία της ιστορίας», όπως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, η Μόσχα αιτήθηκε από την... Αγκυρα άδεια για εκτέλεση ναυτικής άσκησης μετά πυρών στην περιοχή της ανατολικά της Καρπάθου και νότισ της Ρόδου, «ξεχνώντας»προφανώς ότι η Αγκυρα δεν έχει καμία αρμοδιότητα σε περιοχή διεθνών υδάτων, μεν, αλλά της πλήρους ελληνικής αρμοδιότητας.

David Wilcock: Οι Πύλες και πού βρίσκονται στη Γη, επιστημονικές αποδείξεις και μαρτυρίες όσων τις πέρασαν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Ντέιβιντ Γουίλκοκ ανεβάζει τα μανίκια και μπαίνει στην δύσκολη διαδικασία να ψάξει βαθιά μέσα εκπληκτική ρωσική επιστήμη για όλα εκείνα τα επιστημονικά στοιχεία, όπως ισχυρίζεται, για να μας αποδείξει όλα όσα λέει.

Σύμφωνα,
λοιπόν, με το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, μας φανερώνει ακριβώς ποιες είναι οι πύλες, πώς λειτουργούν, γιατί εμφανίζονται σε αυτά τα σημεία αλλά, επιπλέον, και τη μοναδική μετατροπή της βαρυτικής ενέργειας σε ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που λαμβάνει χώρα μέσα σε αυτά τα σημεία.
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters