Newstead Pharmaceuticals

Η Newstead Pharmaceuticals(πατήστε εδώ για να δείτε την ιστοσελίδα) είναι μια εταιρία γίγαντας στον χώρο της βιοτεχνολογίας στην οποία ανήκει η γνωστή εταιρία Monsanto. Αναρωτιέσαι τι κάνει η εταιρία αυτή; Αυτό που κάνει είναι να παίρνει DNA από διάφορα ζώα και φυτά, να τα ανακατεύει και να φτιάχνει ένα έμβρυο, το οποίο μετά εμφυτεύεται σε τεχνητή μήτρα.

Το αφήνουν να μεγαλώσει και όταν ωριμάσει το κρατάνε ζωντανό σε ειδικά κλουβιά έτσι ώστε να μπορούν να παίρνουν το αίμα του.

Το αίμα αυτών των πλασμάτων περιέχει μια νέα πρωτεΐνη που ονομάζεται CD-356 και δεν υπάρχει σε κανένα ζώο ή φυτό του πλανήτη, δηλαδή είναι εντελώς συνθετική! Μετά περνάνε αυτήν την πρωτεΐνη σε ζώα, όπως σε αγελάδες, έτσι ώστε να παράγουν καινούργια φάρμακα — αγελάδες τις οποίες εσύ και εγώ αργότερα θα φάμε.

Δυο εργαζόμενοι αυτής της εταιρίας έχουν το δικό τους blog(πατήστε εδώ) και εκεί μπορείς να δεις τι είδους πειράματα κάνουν στο εργαστήριο. Εδώ μπορείς να δεις επίσης μια εικόνα του εμβρύου πως μοιάζει όταν βγαίνει από την τεχνητή μήτρα, είναι ένα κουκούλι το οποίο ωριμάζει μέχρι να γίνει ένας οργανισμός χωρίς μάτια και πόδια (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΗΝ κάνεις click το link αν έχεις ευαίσθητο στομάχι ή αν τρομάζεις εύκολα!).

Τι θα συμβεί αν αυτά τα όντα αφεθούν ελεύθερα στην φύση; Μήπως αυτά τα πειράματα είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου;

Τρομαχτικές επίσης είναι και οι προεκτάσεις της τεχνητής μήτρας που ονομάζουν BETI (BIOMECHANICAL EXTRAUTERO THERMAL INCUBATOR).

Μπορεί μέσα της να μεγαλώσει οποιοσδήποτε οργανισμός, ακόμα και άνθρωπος, διότι μιμείται τις συνθήκες της πραγματικής μήτρας και μπορεί να προσαρμοστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να φιλοξενήσει οποιοδήποτε είδος.

Μήπως αφαιρεί το δικαίωμα της κάθε γυναίκας στην κυοφόρηση;
Μήπως είναι το πρώτο βήμα ώστε τα παιδιά του μέλλοντος να μεγαλώνουν μέσα σε τέτοια κατασκευάσματα;

Human Upgrades (πατήστε εδώ για να δείτε την ιστοσελίδα)
Ξεχάστε τους ανθρώπους όπως τους γνωρίζατε ως τώρα.
Αν θεωρείς πως τα τατουάζ και τα piercing είναι ξεπερασμένα, τότε αυτή η εταιρία μπορεί να σου παρέχει ακόμα πιο extreme τρόπους τροποποίησης του σώματός σου. Εδώ το ποτήρι ξεχειλίζει διότι παρεμβαίνουν κατευθείαν στον άνθρωπο: ειδικεύονται σε extreme πλαστικές χειρουργικές, ακόμα και σε “χειρουργική DNA” που είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Τα προϊόντα τους χωρίζονται σε 4 σειρές: Simplicity, Lust, High-tech και Victory. H σειρά Simplicity περιέχει τροποποίηση της μύτης, όπου την κάνουν να έχει μόνο ένα ρουθούνι, των αυτιών και των δοντιών. Η σειρά Lust περιλαμβάνει ερωτικές τροποποιήσεις, όπως η δημιουργία παραπάνω ρωγών ή αιδοιοπλαστική για την αφαίρεση των μικρών χειλιών. Η σειρά Hi-tech περιλαμβάνει μηχανικά προσθετικά, όπως ειδικές κεραίες που συνδέονται με τον εγκέφαλο για τηλεχειρισμό συσκευών.

Τέλος, η σειρά Victory είναι η πιο τρομαχτική από όλες: περιλαμβάνει δημιουργία πλήρως λειτουργικού έκτου δακτύλου, όπως επίσης και δημιουργία μεμβρανών στα χέρια σαν αυτές που έχουν τα αμφίβια!

Όπως παραδέχονται και οι ίδιοι, τα παραπάνω μπορούν να έχουν στρατιωτικές εφαρμογές.
Ποιος ξέρει άραγε τι άλλα μπορούν να κάνουν που δεν τα ανακοινώνουν επίσημα!

The Union (πατήστε εδώ για να δείτε την ιστοσελίδα)
Η εταιρία Union κατασκευάζει και εμφυτεύει μηχανικά ανθρώπινα όργανα. Η σειρά της περιλαμβάνει μηχανικές καρδιές, μηχανικά χέρια, μηχανικά νεφρά και συκώτι, όπως επίσης και μηχανικές προσθήκες για την σπονδυλική στήλη και τεχνητά μάτια. Ο πλήρης κατάλογος μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα τους.

Το ιδιαίτερο με αυτά είναι πως δεν είναι σαν τα ανθρώπινα όργανα. H λειτουργία τους είναι κατά πολύ βελτιωμένη, με αποτέλεσμα να μπορούν να έχουν στρατιωτικές εφαρμογές. Για παράδειγμα τα τεχνητά μάτια έχουν ικανότητα Zoom, όπως επίσης και πολύ καλύτερη όραση από την ανθρώπινη.

Τα χέρια μπορούν να ρυθμιστούν για υπεράνθρωπη δύναμη και οι παλμοί τις καρδιάς να ρυθμιστούν με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει ένας αθλητής ή στρατιώτης καλύτερη επίδοση από ότι θα μπορούσε να έχει ποτέ ένας άνθρωπος!

Το πραγματικά τρομαχτικό είναι ότι κάθε τέτοιο όργανο έχει ειδικό barcode και ειδικό chip ώστε να μπορεί να ανιχνευτεί από την εταιρία σε μεγάλες αποστάσεις και πιθανότατα να μπορούν να παρεμβληθούν στην λειτουργία τους με τηλεχειρισμό!

Πέραν αυτών, φαίνεται πως οι πρακτικές τις εταιρίας είναι βάρβαρες. Τα όργανα αυτά είναι πανάκριβα και πολλοί μπορούν να τα αγοράσουν μόνο με δόσεις που θα πληρώνουν για όλη τους την ζωή!

Υπάρχουν φήμες πως αν κάποιος δεν πληρώσει τις δόσεις του αφαιρούν το όργανο και τον αφήνουν να πεθάνει: η αποκάλυψη αυτή έγινε από ένα group αποτελούμενο από Hackers που ονομάζονται “Union Bombers” — οι οποίοι έκαναν hack την ιστοσελίδα της εταιρίας φτιάχνοντας μια μυστική ιστοσελίδα που λέει όλη την αλήθεια για την Union. Επισκέψου την εδώ, προτού την κατεβάσουν!

http://www.votegreece.gr/archives/14336