Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΕ ΣΩΡΡΑ : "ΑΓΟΡΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΞΙΑΣ 200 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ"!


«Ο Αρτέμης Σώρρας διατίθεται να εξαγοράσει όλο το δημόσιο χρέος της Ελλάδας και να προσφέρει και χρήματα για ανάπτυξη. Ληξιπρόθεσμα ομόλογα αξίας $ 600 δισεκατομμύρια έχουν ήδη κατατεθεί σε λογαριασμό με δικαιούχο την Ελληνική Δημοκρατία και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την
Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο ,Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα».

Αυτά αναφέρονται μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα του Αρτέμη Σώρρας (http://www.artemis-sorras.com), η υπόθεση του οποίου συζητήθηκε έντονα στην Ελλάδα και τώρα φαίνεται πως οι ίδιες συζητήσεις άρχισαν και στην Κύπρο.
Εκπρόσωποι του κ. Σώρρας διαβίβασαν επιστολές σε διάφορα πολιτικά πρόσωπα στην Κύπρο μέσω των οποίων εξηγούνται οι προθέσεις του, να αγοράσει δηλαδή όλο το χρέος της Κύπρου με πολύ μικρό επιτόκιο (0,5%) και με περίοδο αποπληρωμής 100 χρόνων.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της «Κ» εκπρόσωπος του κ. Σώρρας είχε συνάντηση πριν μερικές μέρες και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο κ. Αναστασιάδης σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση, φέρεται να «έβαλε και τεστ» προς την Ομάδα Σώρρας, ώστε να αποδειχτεί του λόγου το αληθές, ότι δηλαδή αρχικώς υπάρχουν τα λεφτά και παράλληλα ότι ο ίδιος έχει πραγματική πρόθεση να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας φέρεται να διαβίβασε στον κ. Σώρρας (μέσω της εκπροσώπου του τελευταίου) πως θα μπορούσαν να υπάρξουν συζητήσεις σε σοβαρή βάση, εάν ο κ. Σώρρας προχωρούσε αρχικώς σε αγορά κυπριακού δημόσιου χρέους (σε ομόλογα) αξίας 200 εκατομμυρίων ευρώ.
Πάντως σύμφωνα με πληροφόρηση της «Κ» πίσω από τις επαφές της «Ομάδας Σώρρας» στην Κύπρο φέρεται να είναι και ο Γιαννάκης Μάτσης.
30τρις ευρώ Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Αρτέμη Σώρρας τα λεφτά υπάρχουν «σε ληξιπρόθεσμα ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου και τα έχουμε ήδη καταθέσει. Το περιεχόμενο του υπό κηδεμονία λογαριασμού(custodian account) ήδη ανήκει, είναι κτήμα, του ελληνικού μας λαού, ο οποίος όμως, μόνον θεσμικά ως χώρα μπορεί να ρευστοποιήσει τα CDRs».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η οικογένεια Σώρρα κατείχε 40 μετοχές (η αξία των οποίων ήταν σε χρυσό) της «Τράπεζας της Ανατολής» (θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας, η οποία αργότερα συγχωνεύθηκε με την Εθνική Τράπεζα) και προχώρησε σε αποτίμηση της αξίας των μετοχών.
«Ο κ. Θεόδωρος Καρυώτης είναι καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Maryland στις ΗΠΑ και διδάσκει Μακροοικονομία, διεθνείς οικονομικές σχέσεις αλλά και μικροοικονομικά. Ανέλαβε να προχωρήσει στην αποτίμηση των μετοχών. Το πόρισμα του είναι κόλαφος. Κάθε μετοχή σε χρυσό της «Τράπεζας της Ανατολής» αποτιμάται σήμερα στα 670 δισ. ευρώ εκάστη. Τουτέστιν μία φορά και μισή τους σημερινού χρέους της Ελλάδας το οποίο ανέρχεται στα 450 δις ευρώ κατά προσέγγιση. Η συνολική αξία των 40 μετοχών πλησιάζει τα 30 τρισ.».
(Τ.Π.)
"Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"
 
 
http://www.triklopodia.com/2013/05/200.html

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ Δ’ ΡΑΙΧ


 Ρίγος προκαλεί η απλή ανάγνωση στο περιοδικό DerSpiegel του βαρυσήμαντου –με όλη τη σημασία της λέξης– άρθρου υπό τον εύγλωττο τίτλο «Όλη η εξουσία στο κέ-ντρο» (σ.σ. εννοεί το Βερολίνο και αναφέρεται στην εξουσία της ΕΕ) και τον εξίσου αποκαλυπτικό υπότιτλο «Γιατί ένας εκδημοκρατισμός δεν μπορεί να σώσει την Ευ-ρώπη». Συγγραφέας, ο Χέρφριντ Μίνκλερ, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Χούμπολτ του Βερολίνου. Χωρίς υπερβολή, μπορούμε να ομολογή-σουμε ότι πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη, την πιο άριστα δομημένη πολιτική διακήρυξη υπέρ της προώθησης του Δ’ Ράιχ της Γερμανίας σε όλη την έκταση της Ευρώπης!
Οι θέσεις αυτού του άρθρου-πολιτικής διακήρυξης διακρίνονται από τη σαφήνεια και την ακριβολογία που ανέκαθεν χαρακτήριζε τους Γερμανούς.
Ο συγγραφέας απορρίπτει αναφανδόν κάθε ιδέα όχι μόνο περαιτέρω προώθησης της πολιτικής ενοποίησης της ΕΕ, αλλά και εκδημοκρατισμού των θεσμών της.

«Όποιος προωθεί τώρα τον εκδημοκρατισμό της Ευρώπης παρακινεί σε ένα ριψοκίν-δυνο παιχνίδι, το οποίο μπορεί να καταλήξει σύντομα στην κατάρρευση της Ευρώ-πης», υποστηρίζει.
Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις
«Μια δημοκρατία χρειάζεται προϋποθέσεις, οι οποίες τώρα δεν υπάρχουν στην Ευ-ρώπη… Ο ευρωπαϊκός πληθυσμός ούτε ήταν ούτε είναι ευρωπαϊκός λαός… Η ανυ-παρξία κοινωνικο-οικονομικών και πολιτικο-πολιτιστικών προϋποθέσεων φαίνεται πολύ καθαρά με τη διευρυνόμενη αμοιβαία δυσπιστία μεταξύ των Ευρωπαίων που προκάλεσε η κρίση του ευρώ. Όποιος βασίζεται τώρα στον εκδημοκρατισμό ενισχύει τις φυγόκεντρες δυνάμεις στην Ευρώπη», υποστηρίζει ο Γερμανός καθηγητής.
Επικρίνει τις ευρωπαϊκές ελίτ για τα μέχρι τώρα λάθη τους. «Οι πολιτικές ελίτ της Ευρώπης παρουσιάζουν σήμερα μια εικόνα της συμφοράς», υπογραμμίζει αρχίζοντας το άρθρο του. «Η κακή εικόνα που δίνει αυτή τη στιγμή η Ευρώπη οφείλεται ουσιω-δώς στην ανικανότητα των ελίτ της», προσθέτει μεταξύ πολλών άλλων επικριτικών σχολίων.
Δεν έχει, όμως, καμιά πρόθεση να στραφεί προς τους λαούς της Ευρώπης. «Παρ’ όλα τα λάθη και τις αδεξιότητές τους, οι ελίτ είναι αυτές που κρατούν την Ευρώπη ενω-μένη. Μήπως, λοιπόν, θα έπρεπε να σκέφτεται κανείς τώρα όχι για εκδημοκρατισμό, αλλά για μια βελτιωμένη ικανότητα χειρισμών των ελίτ;» αναρωτιέται ρητορικά ο Χέρφριντ Μίνκλερ, και δίνει αμέσως ο ίδιος την απάντηση: «Η παρούσα κρίση πρέ-πει, λοιπόν, να θεωρηθεί ως κάλεσμα για να αναδομήσουμε την Ευρώπη, έτσι ώστε να παράγει καλύτερες ελίτ και να προσφέρει σε αυτές τις ελίτ καλύτερες δυνατότητες χειρισμών», τονίζει.
«Όλη η εξουσία στη Γερμανία!»
Το πνεύμα που διαπνέει αυτές τις θέσεις είναι διάχυτο: «όχι» στον εκδημοκρατισμό των ευρωπαϊκών θεσμών, «ναι» στη συγκέντρωση εξουσίας στα χέρια των ελίτ. Οι Γερμανοί, όμως, δεν συνηθίζουν να αφήνουν ιδέες να αιωρούνται. Προτιμούν να τις προσδιορίζουν με σαφήνεια.
«Είναι αποφασιστικής σημασίας το γεγονός ότι τα σφάλματα των ελίτ μπορούν να διορθωθούν μόνο από τις ίδιες τις ελίτ και ότι η προσπάθεια να διορθωθούν τα σφάλ-ματα των ελίτ μέσω καταναγκαστικού εκδημοκρατισμού θα κατέληγαν σε άτακτη κατάρρευση της συντεταγμένης Ευρώπης», αναφέρει ο αρθρογράφος, και συνεχίζει: «Η κατευθυντήρια ιδέα για την αναδόμηση της Ευρώπης συνίσταται, λοιπόν, στο ότι οι φυγόκεντρες δυνάμεις, οι οποίες μεγαλώνουν από τις απαιτήσεις εθνικής κυριαρχί-ας των κρατών-μελών που συνεχίζουν να υπάρχουν και από τις κοινωνικο-οικονομικές και πολιτικές διαφορές των επιμέρους περιοχών, πρέπει όχι μόνο να τι-θασευτούν, αλλά και να μεταβληθούν σε κεντρομόλες δυνάμεις».
Έπειτα από αυτά, έρχεται η πρόταση που εμπεριέχει την ουσία της υπόθεσης: «Με άλλα λόγια, η Ευρώπη χρειάζεται ένα δυνατό μέσο, ένα κέντρο πλήρες εξουσιών – αλλιώς θα αποτύχει», τονίζει!
Όλη η εξουσία στο ισχυρό πολιτικό κέντρο της ηπείρου λοιπόν, με άλλα λόγια… στη Γερμανία!
Ανακατανομή της εξουσίας
Ο Γερμανός καθηγητής έχει πλήρεις προτάσεις για την ανακατανομή της εξουσίας που, κατά την άποψή του, επιβάλλεται να λάβει χώρα στην ευρωπαϊκή ήπειρο, ώστε να εναρμονιστεί με τη σημερινή ηγεμονική θέση της Γερμανίας στην ευρωπαϊκή ολο-κλήρωση της ΕΕ. Αρχίζοντας από τα ουσιώδη, θεωρεί με κομψό τρόπο «τελειωμένο» τον περιβόητο γαλλογερμανικό άξονα!
«Στο παρελθόν γινόταν συχνά λόγος για τον άξονα Παρισιού – Βόννης (σ.σ. όσο η Βόννη ήταν πρωτεύουσα της Δυτικής Γερμανίας, πριν από την ενσωμάτωση της Ανα-τολικής) και αντίστοιχα Παρισιού – Βερολίνου, ο οποίος θα έπρεπε να είναι άθικτος για να μπορεί η Ευρώπη να συνεχίζει την πορεία της. Στο μεταξύ, το φορτίο που βρί-σκεται πάνω σε αυτό τον άξονα έγινε πολύ βαρύ», αναλύει ο αρθρογράφος του DerSpiegel και έρχεται «στο ψητό»:
«Ζητείται από τους Γερμανούς η άσκηση περισσότερης ηγεσίας, αλλά αμέσως μόλις επιδειχτεί έστω και λίγη, την αρνούνται, αν δεν την καταπολεμούν».
Τέρμα, λοιπόν, ο γαλλογερμανικός άξονας ως κινητήρια δύναμη της Ευρώπης. Το ζητούμενο, πλέον, είναι η άσκηση της γερμανικής ηγεμονίας, η οποία δήθεν προβάλ-λεται ως… «απαίτηση» των Ευρωπαίων (!), με παράλληλη αντιμετώπιση των αντι-στάσεων που εμφανίζονται στην πανευρωπαϊκή γερμανική επικυριαρχία.
Εδώ ο Χέρφριντ Μίνκλερ αρχίζει να αναπτύσσει θεωρίες που δεν ευσταθούν, είναι όμως αποκαλυπτικές της νέας γερμανικής θεώρησης της κατάστασης που επικρατεί στην ΕΕ και υποδηλώνουν το πώς βλέπουν οι Γερμανοί την εξέλιξη της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.
«Στην Ευρώπη η περιφέρεια έχει υπερβολικά μεγάλη εξουσία και το κέντρο πολύ μι-κρή. Όσο δεν αλλάζει αυτή η κατάσταση, δεν θα βγουν από την κρίση η ΕΕ και το ευρώ. Μια ανακατανομή του πολιτικού βάρους (σ.σ. των κρατών-μελών της ΕΕ και της Ευρωζώνης) στην Ευρώπη μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά αυτό δεν αλλάζει κα-θόλου το γεγονός ότι είναι αναγκαία», υπογραμμίζει με ιδιαίτερη έμφαση, μη παρα-λείποντας να εκφράσει τη λύπη του για το φανταστικό «γεγονός» ότι δήθεν «στο με-ταξύ κυριαρχεί η περιφέρεια επί του κέντρου και επιβάλλει αυτή τόσο την πολιτική ατζέντα όσο και τους ρυθμούς της διαδικασίας λήψης αποφάσεων»!
Λατρεία της δύναμης
Η γερμανική λατρεία της ισχύος αποτυπώνεται ανάγλυφα στο βαρυσήμαντο αυτό άρ-θρο, όπου ανακηρύσσεται σε μέγιστο σφάλμα των ηγετικών κύκλων της Ευρώπης το ότι δεν ήταν επαρκώς επιθετικοί τόσο στη διεθνή σκηνή όσο και στο εσωτερικό των χωρών τους.
«Τα λάθη του παρελθόντος μπορούν ίσως να εξηγηθούν μόνο μέσω του γεγονότος ότι οι (σ.σ. ευρωπαϊκές) ελίτ φρόντιζαν μόνο για τη διαχείριση της ευημερίας και όχι πε-ρισσότερο για το στρατηγικό αγώνα για εξουσία και επιρροή», γράφει ο αρθρογρά-φος και συνεχίζει: «Ίσως οι ευρωπαϊκές ελίτ είναι θύμα των διακηρύξεών τους, οι οποίες αποσκοπούν στη νομιμοποίηση του σχεδίου (της ευρωπαϊκής ενοποίησης) στα μάτια των πληθυσμών τους. Είδαν τον εαυτό τους ως ένα είδος ήρεμων γιγάντων και όχι ως ισχυρούς πολιτικούς παράγοντες, που προς τα έξω αγωνίζονται για τα συμφέ-ροντά τους και προς τα μέσα επιβάλλονται. Το να εναλλάσσει κανείς τη νομιμοποίη-ση με τη στρατηγική αποτελεί ολέθριο σφάλμα στην πολιτική, το οποίο δεν μπορεί να συγχωρηθεί».
Ο Χέρφριντ Μίνκλερ είναι σταθερά προσηλωμένος στο στόχο: «Μια περισσότερο ή λιγότερο συντεταγμένη κρατική χρεοκοπία της Ελλάδας θα ήταν μόνο ένα βηματάκι για τη σωτηρία του ευρώ. Το αποφασιστικό βήμα είναι ένα πολιτικό Σύνταγμα της Ευρώπης», τονίζει στο άρθρο του.
Μίσος κατά των λαών
Δεν ανησυχεί καθόλου ως προς το αν οι ηγέτες χωρών της ΕΕ θα εμποδίσουν την υ-λοποίηση αυτών των σχεδίων. Δεν θέλει, όμως, απολύτως καμία ανάμειξη των λαών της Ευρώπης. Πάση θυσία πρέπει να μην τεθεί το σχέδιο υπό την έγκρισή τους.
«Πάνω απ’ όλα το όργανο του δημοψηφίσματος έχει αποδειχτεί στο παρελθόν ως σκληρό ρόπαλο, το οποίο οι λαϊκιστές παράγοντες έχουν χώσει στις ακτίνες του τρο-χού της Ευρώπης», γράφει έντρομος και βέβαιος ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες σίγουρα θα ψήφιζαν εναντίον κάθε σχεδίου επιβολής της γερμανικής κυριαρχίας του Δ’ Ράιχ στη Γηραιά Ήπειρο.
«Στη σημερινή κατάσταση, ο εκδημοκρατισμός της ΕΕ θα δυνάμωνε τη δυνατότητα χειρισμών των αντιευρωπαϊκών παραγόντων και θα μεγάλωνε τον αριθμό αυτών που παίζουν με το βέτο στις Βρυξέλλες», ομολογεί με προφανή εχθρότητα και μίσος κατά των λαών των χωρών της Ευρώπης…

Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Επίκαιρα» στις 14/7/11
πηγηhttp://aaellines.org/2013/04/25/%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4-%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%87/

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_6819.html 

ΚΛΟΙΟΣ - Νοθεύουν τα τρόφιμα για να πειράξουν το DNA μας; - BINTEO


Η νόθευση των βασικών καλλιεργιών του πλανήτη, Γενετικά Μεταλλαγμένη Οργανισμοί (ΓΜΟ) φημολογείται πως γίνεται και εκ προθέσεως...
Ασπαρτάμη (Sugar Free), τα ΓΜΟ, τα υδραργύρου μολυσμένα, τα φυτοφάρμακα, το υψηλής
φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού, το κλωνοποιημένο κρέας, το rBGH και όλα μπήκαν στην διατροφή μας και στο περιβάλλον – είτε το θέλουμε είτε όχι. Είναι έτσι όμως; Εμείς δεν υιοθετούμε απολύτως τίποτα. Απλά δείτε το σχετικό βίντεο.




 
http://www.triklopodia.gr/2013/05/dna-binteo.html

Ο πόλεμος που έρχεται και η Ελλάδα - Ποια είναι η θέση της, τι ζήτησαν οι ΗΠΑ - BIΝΤΕΟ


Όλα δείχνουν τα τελευταία 24ωρα ότι η υπόθεση της Συρίας και της αιματοχυσίας που η διεθνής κοινότητα παρακολουθούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα από απόσταση ,μπαίνει σε άλλη φάση. Και φέρνει όλο και πιο κοντά το ενδεχόμενο μιας στρατιωτικής επέμβασης, η οποία κανείς δεν μπορεί να
προβλέψει ότι θα σταματήσει με την πιθανή πτώση Άσαντ, ούτε πολύ περισσότερο ότι θα “περιοριστεί” στην Συρία και δεν θα “μεταφερθεί” σύντομα και στο Ιράν.

Οι πολύ συχνές αναφορές των τελευταίων ημερών ακόμη και από τον Αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα, για αποδείξεις σχετικά με την χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς Άσαντ, θυμίζουν τις ανάλογες δηλώσεις του Μπους, που προετοίμασαν την εισβολή στο Ιράκ.Όπου όπως είναι γνωστόν δεν βρέθηκε ούτε…δείγμα χημικού όπλου.

Τουρκία,Ισραήλ και όλες οι χώρες της Μέσης Ανατολής και της ευρύτερης περιοχής θα επηρεαστούν από τις εξελίξεις στη Συρία. Και μεταξύ αυτών και η Ελλάδα η οποία έχει τον δικό της ρόλο να παίξει ,είτε το θέλει ,είτε όχι.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ που υπογράφει η καλά πληροφορημένη Κύρα Αδάμ για την εφημερίδα η Ελλάδα Σήμερα,οι ΗΠΑ έχουν ζητήσει από τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο να τους παραχωρηθεί περισσότερος χώρος στη βάση της Σούδας προκειμένου να σταθμεύσουν εκεί:


► 6 αεροσκάφη KC135 για τον ανεφοδιασμό στον αέρα μαχητικών
► 10 αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου
► 20 μαχητικά αεροσκάφη

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι το αμερικανικό αίτημα θα ικανοποιηθεί και τα όποια πιθανά προβλήματα θα ξεπεραστούν. Όπως και στην υπόθεση της Λιβύης, η Σούδα θα παίξει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία. Κι όχι μόνο. Στο βάθος των αμερικανικών και ισραηλινών σχεδιασμών υπάρχει πάντα ανοιχτό το θέμα του Ιράν ,ενώ η κατάσταση που επικρατεί και σε πολλές περιοχές της Αφρικής είναι τουλάχιστον εκρηκτική.


Σ΄ ότι αφορά στις επιδιώξεις της Ελλάδας υπάρχουν κάποια ερωτήματα τα οποία θα πρέπει -ελπίζουμε- να έχουν ήδη απαντηθεί. Ώστε να μην επαναληφθεί ο τραγέλαφος της Λιβύης, όπου η Ελλάδα έπαιξε τον ρόλο που της αναλογούσε χωρίς επί της ουσίας να κερδίσει το παραμικρό! Λόγω δικής μας ανικανότητας.

Στην υπόθεση της Συρίας ,έχουμε αποφασίσει ποια είναι η θέση μας; Η καταδίκη του καθεστώτος Άσαντ και των βιαιοτήτων των κυβερνητικών δυνάμεων είμαστε βέβαιοι ότι είναι απολύτως ορθή μετά τις αγριότητες των “αντικαθεστωτικών” ,οι δυνάμεις των οποίων πλέον είναι σαφές ότι αποτελούνται από πληρωμένους και αδίστακτους μισθοφόρους ή φανατικούς ισλαμιστές; Έχουμε αφουγκραστεί τον προβληματισμό που αναπτύσσεται ακόμη και σε χώρες της Ευρώπης που μέχρι πρόσφατα είχαν “αγκαλιάσει” τους “αντικαθεστωτικούς”; Μας προβληματίζει η απαγωγή των μητροπολιτών που η τύχη τους αγνοείται;

Έχουμε “μετρήσει” τι μπορεί να σημάνει η πτώση του Άσαντ για τη Ρωσία και τι μπορεί να προκύψει ως ευκαιρία για την Ελλάδα; Πολλές φορές έχει γραφτεί από αμερικανικά think tank όπως το Stratfor ότι η Μόσχα αν χάσει τη ναυτική της βάση στη Συρία θα αναγκαστεί να ζητήσει αλλού διευκολύνσεις.

Τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή μας μπορεί να αποδειχτούν κοσμογονικά και να ανατρέψουν δεδομένα και ισορροπίες πολλών δεκαετιών. Νομίζουμε οτι στην Αθήνα ελάχιστοι έχουν κατανοήσει ότι το παιχνίδι που παίζεται στην γειτονιά μας είναι εξαιρετικά σοβαρό και σημαντικό. Πιο σημαντικό ακόμη και από την εκταμίευση της επόμενης δόσης ή τις…150 θέσεις εργασίας που “κερδίσαμε” από σκανδιναβική εταιρεία κινητών τηλεφώνων!



 
http://www.triklopodia.com/2013/05/bi.html

Η Ιστορία μάς έχει δώσει φύλλο πορείας

του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*

Από τα πρώτα τεύχη του ελληνικού Nexus αποκαλύψαμε έγκαιρα τις «αυτοκρατορικές»
κατευθύνσεις που είχε εξ αρχής η παγκοσμιοποίηση και πως ΔΕΝ είναι μόνο ο καπιταλισμός αλλά μια θρησκευτικού τύπου σέκτα τραπεζιτών που θέλουν να επιβάλουν την πολιτική τους βούληση σε ολόκληρο τον κόσμο με βάση τις θεωρίες των Λήο Στράους και Μίλτον Φρίντμαν.

Γράψαμε επανειλημμένα για το νεοφιλελεύθερο πραξικόπημα των «Chicago Boys», για το ψέμα ότι οι «ελεύθερες αγορές» σημαίνουν ελεύθερους ανθρώπους και για την βιομηχανία του τρόμου που επιβάλλει την ιδιωτικοποίηση των κοινωνιών προς όφελος των ολιγαρχών.

Μια βασική αρχή της φιλοσοφίας της ελίτ των globalists είναι η αντιμετώπιση της εξαπάτησης ως αναγκαιότητας.

Ο σπουδαίος ρόλος της υπερεθνικής ελίτ τούς επιτρέπει να λένε «ευγενή ψεύδη» όχι μόνο στην μάζα των ανθρώπων, αλλά και στους ισχυρούς της εξουσίας, τους οποίους θεωρούν πλέον υπαλλήλους τους.

Στη νέα παγκόσμια τάξη, αυτό που όρισε ο Νίτσε ως «υπεράνθρωπο», ή ο «ερχόμενος άνθρωπος» της πλανητικής διακυβέρνησης, στην ουσία δεν νοιάζεται καθόλου για τον άνθρωπο. Δεν υπάρχει ηθική, ούτε καλό, ούτε κακό.

Η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων, η «αγέλη», όπως την αποκαλούν, δεν είναι ικανή να το ενστερντιστεί αυτό. Επομένως, αυτοί χρειάζονται συνέχεια την δημιουργία φοβήτρων (τρομοκρατία, χρεοκρατία, οικολογική απειλή κλπ), δρώντας αθόρυβα στα παρασκήνια της εξουσίας. Η κυριαρχία τους είναι ένα μυστικό βασίλειο το οποίο βασίζεται στην λογική που δημιουργήθηκε από τις σέκτες που δρούσαν την εποχή της απολυταρχίας: «το άτομο που ψιθυρίζει στο αυτί του βασιλιά είναι πιο σημαντικό από τον ίδιο τον βασιλιά».

Επιμέναμε συνεχώς να προειδοποιούμε για την τεχνική «Σοκ και Δέος», που εφαρμοζόταν για χρόνια στην Ελλάδα, πολύ πριν αυτή κορυφωθεί με τα Μνημόνια και αρχίσουν να μιλούν κι άλλοι γι’ αυτήν.

Για την απώλεια της νομισματικής κυριαρχίας, την διάλυση της βιομηχανίας, την συρρίκνωση της γεωργίας με αποτέλεσμα την έλλειψη διατροφικής επάρκειας, την υπερχρέωση των νοικοκυριών προς όφελος των τραπεζών, το έγκλημα του Χρηματιστηρίου…

Παράλληλα με την συνεχή πτώση του πνευματικού επιπέδου, την αποδόμηση της ιστορίας και της παιδείας, την πολιτιστική και περιβαλλοντική καταστροφή, την συνεχή προπαγάνδα για την άμβλυνση των συνειδήσεων και την ελαχιστοποίηση των αντιστάσεων.

Όλες αυτές οι τεχνικές του Σοκ, που παρουσιάζονταν σαν ευρωπαϊκό «αναπτυξιακό» μοντέλο, ΔΕΝ ήταν τίποτα άλλο από το «παραγούλιασμα» σαν το χταπόδι του ελληνικού λαού έτσι ώστε να γίνει πιο «εύπεπτος» για τους Επικυρίαρχους όταν θάρθει η ώρα… Και η ώρα έχει έρθει!

Τα υπερεθνικά κέντρα που κατευθύνουν αυτή την εξέλιξη μαζί με τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, κρατικούς και μισθοφορικούς (ΝΑΤΟ, Blackwater κ.ά.), έχουν δρομολογήσει τις τελευταίες κινήσεις για να επιβάλλουν την «συλλογική κυριαρχία», σύμφωνα με τον νεολογισμό Μπαρόζο. Δηλαδή την συλλογική νεοταξική κατοχή και την διάλυση κάθε εθνικής οντότητας στην Ευρώπη με την επιβολή του προγράμματος «δημοσιονομικής σταθερότητας», την τραπεζική ένωση και την δημιουργία του «ευρωπαϊκού συνταγματικού χώρου» που θα υποκαταστήσει τον εθνικό πολιτικό χώρο του κάθε κράτους. Η Ελλάδα, ήδη, με τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, βρίσκεται σε τροχιά οριστικής διάλυσης.

Η χώρα μας, και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, συνθλίβεται σήμερα μέσα στις δαγκάνες της χρεοκρατίας.

Οι εξελίξεις των τριών τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα έχουν καταλύσει με κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα την συνταγματική τάξη της χώρας. Οι εγχώριοι μνημονιακοί δωσίλογοι και οι εντολοδόχοι τους στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο διαλύουν με μέθοδο τον κοινωνικό ιστό και τις άμυνες των πολιτών, τις ένοπλες δυνάμεις και την άμυνα της χώρας, μετατρέποντάς την σε προτεκτοράτο, σε αποικία χρέους.

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο πρέπει να εξεταστεί και το ενεργειακό ζήτημα σήμερα, σε μια ανώμαλη περίοδο για την Ελλάδα και για την Κύπρο, που έχει χαθεί ένα μεγάλο μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας.

Ποιος είναι σε θέση να διαχειρισθεί τα ενεργειακά μας κοιτάσματα;

Οι καθεστωτικές δυνάμεις που έχουν καταφέρει τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα στα εθνικά θέματα και στο ζήτημα των αγωγών;

Οι εντεταλμένοι των ξένων αρπακτικών που εποφθαλμιούν τον δημόσιο πλούτο;

Ας αναρωτηθούμε μήπως το θέμα των ΑΟΖ είναι το τυρί στην φάκα της μακροημέρευσης αυτού του άθλιου καθεστώτος κατοχής που ουσιαστικά οδηγεί στις ΕΟΖ, τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, υπερεκμετάλλευσης τριτοκοσμικού τύπου.

Όλα τα αντιλαϊκά ιστορικά τέρατα ξαναζωντανεύουν στις μέρες μας, μπορούν να αψηφούν τα σύνορα και να επιτίθενται από παντού. Η Ελλάδα δεν είναι «παράπλευρη» απώλεια στον σημερινό ανταγωνισμό, αλλά προεπιλεγμένος Στόχος. Είναι ο ιδανικός τόπος για να υλοποιηθεί η σύγκρουση των νέων γεωπολιτικών αξόνων που τείνουν να δημιουργηθούν στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης. Η Γερμανία διεκδικεί την αναπτυγμένη βιομηχανικά ευρωζώνη και τις ενεργειακές πηγές, οι Αγγλοσάξονες ένα «κομμάτι» ευρωπαϊκό του Νότου εκτός ευρώ, οι Γάλλοι μετεωρίζονται πάλι μεταξύ «πουρκουάδων» και «μακί», οι ανερχόμενες δυνάμεις των BRICS μπαίνουν δυναμικά στο προσκήνιο και ο σιωνισμός με τον νεοθωμανισμό συγκρούονται για την μοιρασιά της Ανατολικής Μεσογείου.

Η πρόσφατη δημόσια και ανεπιφύλακτη πρόβλεψη του Κίσσινγκερ, ότι το 2022 το Ισραήλ ΔΕΝ θα υπάρχει πιά, πρέπει να μας προβληματίσει γι’ αυτά που έρχονται στην περιοχή μας. (New York Post, Οκτώβριος 2012).

Εμείς, σήμερα, δίνουμε την «μητέρα των μαχών» για να σώσουμε τον εναπομείναντα ελληνισμό.

Η συγκρότηση τώρα ενός μεγάλου εθνικο-απελευθερωτικού μετώπου μέσα από τον ίδιο τον λαό, τις νέες πρωτοβουλίες και συλλογικότητες, τα κινήματα γειτονιάς και αλληλεγγύης είναι μονόδρομος για τον αγώνα επιβίωσης που δίνουμε.

Μπορεί να φαίνεται ακόμα βερμπαλιστικό, ουτοπικό ή ανέφικτο, με δεδομένο το σμπαράλιασμα –ψυχολογικό και αξιακό- που έχει γίνει στην κοινωνία.

Μπορεί, επίσης, να υπονομεύεται από τα «δεξιά» και «αριστερά» αναχώματα και προκαταλήψεις που διασπούν τις προσπάθειες για πανεθνική συστράτευση σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δεν έχουμε, όμως, άλλη επιλογή από το να προσπαθήσουμε, κι έχουν γίνει αρκετά βήματα συνειδητοποίησης μετά το Σύνταγμα. Αναδεικνύονται σιγά-σιγά αυθεντικές αγωνιστικές και καθαρές πολιτικές δυνάμεις που, με θάρρος, όραμα και αξιοπρέπεια, θα βρουν τον μίτο της Αριάδνης για να δραπετεύσουμε από τον ζουρλομανδύα της Ευρωζώνης, των Μνημονίων και της Τρόϊκας.

Μπροστά στην επερχόμενη οριστική εθνική χρεωκοπία, πέρα από τα οικονομικά και πολιτικά προγράμματα εξόδου από την κρίση, ΔΥΟ είναι τα ΒΑΣΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ για το μέλλον αυτού του τόπου: α) πού στηριζόμαστε πνευματικά, β) πού στηριζόμαστε γεωπολιτικά.

Γιατί η χρεωκοπία, πέρα από οικονομική, είναι πρωτίστως πνευματική και πολιτισμική και γιατί, αν ορθώσουμε ανάστημα απέναντι στους Επικυρίαρχους και τους τοκογλύφους, θα χρειαστούμε νέους συμμάχους και διεθνή στηρίγματα για να πετύχουμε.

Η Δύση, στην οποία παραδοθήκαμε άνευ όρων τόσες δεκαετίες, είναι εγκλωβισμένη στο τυφλό αδιέξοδο του καζινο-καπιταλισμού της ευρωζώνης και τα επιτελικά κέντρα της είναι ντε φάκτο εχθρικά απέναντί μας.

Η δημιουργική επιστροφή της Ελλάδας στην ιστορία προϋποθέτει την λειτουργία της μνήμης. Μόνο η αναζήτηση στα έργα υψίστης τέχνης, φιλοσοφίας και ηθικής ολόκληρης της πνευματικής μας παράδοσης μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε αυτό που συμβαίνει και σε τι να ελπίζουμε.

Οι λύσεις δεν θα βρεθούν με κοντόφθαλμες οπτικές, μπακαλίστικες αντιλήψεις και τυχοδιωκτικές λυκοσυμμαχίες. Η αντίληψη του εμποράκου και του μικροϋπολογισμού δεν οδηγεί πια πουθενά, είναι το πνεύμα της παράδοσης και του εφησυχασμού που καλλιεργεί η Ειρήνη.

Όμως, σήμερα στην πατρίδα μας έχουμε Πόλεμο… Το φύλλο πορείας έχει επιδοθεί σε όλους μας από την ίδια την Ιστορία, σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα… κι όποιος δεν το καταλαβαίνει, δεν ξέρει πού πατά και πού πηγαίνει.





*[Από την εισήγηση στην ετήσια εκδήλωση του Hellenic Nexus, 12-4-2013] 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/05/blog-post_3107.html

Αδώνεια: Το Πάσχα των Αρχαίων Ελλήνων


Στις παραδόσεις των λαών της ανατολικής μεσογείου , υπάρχουν τουλάχιστον 16 θεοί που βιώνουν το δράμα του θανάτου αλλά και ταυτόχρονα την λύτρωση της αναστάσεως.
Στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο εκτός από τον Δία/Φελχανό και τον Διόνυσο/Ζαγρέα , ο σημαντικότερος Θεός που πεθαίνει και ανασταίνεται , είναι ο ‘ Αδωνις


Σύμφωνα με την παράδοση ο Αδωνης ήταν γιός του Κινύρα κι της Σμύρνας. Όταν γεννήθηκε ήταν τόσο πανέμορφο μωρό που μόλις τον είδε η Θεά Αφροδίτη τον ερωτεύτηκε και για να μην τον χάσει τον έβαλε σε μία λάρνακα και τον εμπιστεύθηκε στην Περσεφόνη, την Θεά του Κάτω Κόσμου.

Όταν όμως ο Αδωνις μεγάλωσε , η Περσεφόνη θαμπωμένη και αυτή από την ομορφιά του , αρνήθηκε να τον επιστρέψει και τότε η Αφροδίτη ζήτησε την συνδρομή του Δία.Ο πατέρας των Θεών τότε έδωσε τον όμορφο νέο για τα 2/3 του χρόνου στην Αφροδίτη και το 1/3 στην Περσεφόνη.


Η Αφροδίτη εγκατέλειψε τον Ολυμπο και ακολούθησε τον πανέμορφο νέο στην γή. Δυστυχώς όμως κατά τη διάρκεια ενός κυνηγιού ο Αδωνης σκοτώθηκε από ένα αφηνιασμένο κάπρο. Η Αφροδίτη απαρηγόρητη και με δάκρυα στα μάτια ζήτησε από την Περσεφόνη πίσω τον όμορφο νέο και τότε οι δύο Θεές αποφάσισαν να τον έχουν η κάθε μία για εξι μήνες τον χρόνο. Η διαμάχη της Αφροδίτης και της Περσεφώνης  συμβολίζει και διδάσκει ότι ο Ερωτας μπορεί να νικήσει ακόμη και τον θάνατο !

Από το αίμα του Αδώνη γεννήθηκαν τα τριαντάφυλλα και οι παπαρούνες και από τα δάκρια της Αφροδίτης οι ανεμώνες.

Ο Αδωνης είναι ένας πανάρχαιος Θεός της Ανατολής και η λατρεία του ήταν διαδεδομένη στην Συρία την Φοινίκη την Παλαιστίνη και την Αίγυπτο. Από εκεί η λατρεία του πέρασε στην Κύπρο και από την Κύπρο στην Ελλάδα ήδη από τη Αρχαική Εποχή.
Σύμφωνα με την παράδοση ο τάφος του βρισκόταν στην Βηθλεέμ σε μία υπόγεια σπηλιά στα θεμέλια του Ναού της Θεάς Αστάρτης. Πιθανολογείται ότι το σημείο βρίσκεται εκεί που σήμερα είναι χτισμένος ο Ναός της Γεννήσεως.

Τα Αδώνεια

Σε ανάμνηση του θανάτου και της αναστάσεως του Θεού ετελούντο κάθε χρόνο τα Αδώνεια. Σε άλλες περιοχές η γιορτή γινόταν στα μέσα του μηνός Βοηδρομίωνος (15 Αυγούστου -15  Σεπτεμβρίου ) και αλλού ,στην κυρίως Ελλάδα την άνοιξη κατά την πρώτη πανσέληνο μετά την εαρινή ισημερία.


Η πρώτη ημέρα των «Αδωνείων», που λεγόταν «Αφανισμός», ήταν ημέρα πένθους για το θάνατο του Θεού, που απεικονίσεις του τον παρουσιάζουν εστεμμένο με ταινίες που τις διακοσμούν ισοσκελείς σταυροί , με το στόλισμα των λεγόμενων «Κήπων του Αδώνιδος» (που τους προετοίμαζαν οι γυναίκες οκτώ ημέρες πριν), καθώς και με μοιρολόγια και λυπητερές μουσικές από πένθιμο αυλό (τη λεγόμενη «γίγγρα»). Η δεύτερη ημέρα των εορτασμών η Εύρεσις (ανάστασις) ήταν ημέρα χαράς για την ανάσταση του Θεού εκ νεκρών και την ανάληψή του δίπλα στη Θεά Αφροδίτη για το μισό χρόνο.



Οι Κήποι του Αδώνιδος (Επιτάφιος)

Οι κήποι του Αδώνιδος ήσαν πανέρια η γλάστρες γεμάτες χώμα μέσα στις οποίες έσπερναν και καλλιεργούσαν ειδικά για τα Αδώνεια, πολύτριχο και αλλά φυτά ταχέως αυξανόμενα, καθώς και σιτάρι, κριθάρι, μαρούλι, μάραθο και διάφορα είδη λουλουδιών που τα περιποιούντο επί 8 ημέρες, κατά κύριο λόγο η αποκλειστικά, οι γυναίκες.
Την ημέρα του «Αφανισμού» οι λατρευτές κυρίως γυναίκες με λυμμένα τα μαλλιά τους, ξυπόλητες και γυμνόστηθες, περιέφεραν με θρήνους και οδυρμούς τα ομοιώματα του Θεού και τους «Κήπους» στους δρόμους των πόλεων και κατόπιν τα οδηγούσαν στη θάλασσα (ή σε πηγές και ποτάμια σε άλλες πόλεις), τα έριχναν στα νερά και παρακαλούσαν να επιστρέψει ο Θεός από τον κάτω κόσμο.
Στα «Αδώνεια» προσφερόταν ως θυμίαμα μύρα, ενώ ψάλλονταν και ειδικά άσματα, τα λεγόμενα «Αδωνίδια», από τα οποία έχει διασωθεί ένα πολύ αξιόλογο δείγμα. Πρόκειται για τον «Επιτάφιον Αδώνιδος» του Βίωνος. Σε κάποια από τα ανά τόπους «Αδώνεια» γίνονταν και μυήσεις σε Μυστήρια του Θεού (Ο Λουκιανός διασώζει ότι οι μύστες θυσίαζαν πρόβατο και έπαιρναν μετάληψη).





Πηγή: epanellinismos.com

ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ



Στον κύκλο της φύσης δεν υπάρχει νίκη ούτε ήττα: υπάρχει κίνηση. Ο χειμώνας μάχεται να επικρατήσει, στο τέλος όμως αναγκάζεται να παραχωρήσει τη νίκη στην άνοιξη, που φέρνει μαζί της λουλούδια και χαρά.

Το καλοκαίρι θέλει να κρατήσουν οι ζεστές του μέρες για πάντα, γιατί είναι πεπεισμένο ότι η ζέστη είναι ευεργετική για τη γη. Τελικά όμως αποδέχεται την άφιξη του φθινοπώρου, που θα επιτρέψει στη γη να ξεκουραστεί.
Η γαζέλα τρώει το χορτάρι και την καταβροχθίζει το λιοντάρι. Το θέμα δεν είναι ποιος είναι ο πιο δυνατός, αλλά πώς μας δείχνει ο Θεός τον κύκλο του θανάτου και της ανάστασης.

Στον κύκλο αυτό δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, μονάχα στάδια που πρέπει να ολοκληρωθούν. Όταν το καταλάβει αυτό η καρδιά του ανθρώπου, θα απελευθερωθεί. Θα αποδέχεται χωρίς πόνο τις δύσκολες στιγμές και δε θα αφήνεται να ξεγελαστεί από τις στιγμές της δόξας.

Και τα δύο θα περάσουν. Η μία κατάσταση θα διαδεχτεί την άλλη. Και ο κύκλος θα συνεχιστεί μέχρι να απελευθερωθούμε από τη σάρκα και να συναντηθούμε με τη θεϊκή Ενέργεια.
Έτσι, όταν ο παλαιστής βγει στην αρένα -είτε από δική του επιλογή είτε επειδή τον έστειλε εκεί το μυστηριώδες πεπρωμένο-, ας νιώθει χαρά το πνεύμα του για τη μάχη που θα δώσει. Αν διατηρήσει την αξιοπρέπεια και την τιμή του, δε θα ηττηθεί ποτέ, ακόμα κι αν χάσει τον αγώνα, επειδή η ψυχή του θα είναι άθικτη.
Και δε θα κατηγορήσει κανέναν γι’ αυτό που του συμβαίνει. Από τότε που αγάπησε για πρώτη φορά και τον απέρριψαν κατάλαβε πως αυτό δε σκότωσε την ικανότητα του να αγαπάει.


Ό,τι ισχύει στον έρωτα ισχύει και στον πόλεμο. Όταν χάνουμε μια μάχη ή όλα όσα νομίζαμε πως είχαμε, ζούμε στιγμές δυστυχίας. Όταν όμως οι στιγμές αυτές περνούν, ανακαλύπτουμε μια άγνωστη δύναμη που υπάρχει μέσα στον καθένα από μας, μια δύναμη που μας εκπλήσσει και αυξάνει τον αυτοσεβασμό μας.
Κοιτάζουμε γύρω μας και λέμε στον εαυτό μας: «Επέζησα». Και χαιρόμαστε με τα λόγια μας.
Μόνο όσοι δεν αναγνωρίζουν τη δύναμη αυτή λένε: «Έχασα». Και νιώθουν λύπη.
Άλλοι όμως, ακόμα κι αν υποφέρουν από την ήττα και ταπεινώνονται από τις ιστορίες που διαδίδουν γι’ αυτούς οι νικητές, επιτρέπουν στον εαυτό τους να δακρύσει, μα ποτέ δε νιώθουν αυτολύπηση. Ξέρουν απλώς πως η μάχη διακόπηκε και πως τη συγκεκριμένη στιγμή οι ίδιοι βρίσκονται σε μειονεκτική θέση. Ακούν τους χτύπους της καρδιάς τους. Προσέχουν πως βρίσκονται σε ένταση. Πως φοβούνται. Κάνουν έναν απολογισμό της ζωής τους και ανακαλύπτουν πως, παρά τον τρόμο που αισθάνονται, η πίστη καίει ακόμα στην καρδιά τους και τους ωθεί προς τα εμπρός.


Προσπαθούν να μάθουν πού έκαναν λάθος και πού όχι. Εκμεταλλεύονται τη στιγμή που είναι πεσμένοι κάτω για να ξεκουραστούν, για να γιατρέψουν τις πληγές τους, να ανακαλύψουν νέες στρατηγικές και να εξοπλιστούν καλύτερα.
Και φτάνει μια μέρα που τους χτυπά την πόρτα μια καινούρια μάχη. Ο φόβος υπάρχει ακόμα, όμως πρέπει να δράσουν - αλλιώς θα μείνουν πεσμένοι για πάντα. Σηκώνονται, αντικρίζουν τον αντίπαλο και θυμούνται τον πόνο που έζησαν και δε θέλουν να ξαναζήσουν.
Η προηγούμενη ήττα τούς αναγκάζει να νικήσουν τούτη τη φορά, αφού δε θέλουν να ξαναζήσουν τον ίδιο πόνο.
Κι αν η νίκη δεν έρθει αυτή τη φορά, θα έρθει την επόμενη. Κι αν όχι την επόμενη, τη μεθεπόμενη. Το χειρότερο δεν είναι να πέφτεις, είναι να μη σηκώνεσαι.
Ηττημένος είναι μόνο όποιος παραιτείται. Οι άλλοι είναι όλοι νικητές.



Και θα έρθει η μέρα που οι δύσκολες στιγμές θα είναι μονάχα ιστορίες τις οποίες θα αφηγούνται περήφανοι σε όποιον θέλει να τους ακούσει. Και όλοι θα ακούν με σεβασμό, και θα μάθουν να έχουν τρία σημαντικά πράγματα:
Υπομονή, και να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν.
Σοφία, για να μην αφήσουν την επόμενη ευκαιρία να ξεφύγει.
Και περηφάνια για τις ουλές τους.
Οι ουλές είναι μετάλλια χαραγμένα στη σάρκα τους με φωτιά και σίδερο και θα τρομάζουν τους εχθρούς τους, γιατί θα δείχνουν πως ο άνθρωπος που στέκεται απέναντι τους έχει μεγάλη εμπειρία στη μάχη. Συχνά αυτό μας κάνει να επιζητούμε το διάλογο και να αποφεύγουμε τις συγκρούσεις.
Οι ουλές μιλούν πιο δυνατά από την κόψη του σπαθιού που τις δημιούργησε.

Μυθαγωγία

vickytoxotis.blogspot.com
ΠΗΓΗhttp://www.awakengr.com/2013/04/blog-post_9663.html

Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/04/blog-post_9663.html#ixzz2S4lwxQtL 
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ 56 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ !!! ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΦΟΥΣΚΑ - ΕΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ‏


Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ 56 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ !!! ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΦΟΥΣΚΑ - ΕΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ‏
Τη Δευτέρα, η Deutsche Bank ανακοίνωσε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 4,8 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 2,8 δισ. ευρώ θα είναι σε μετοχές, δηλ. 90 εκατ. νέες μετοχές. Ανακοίνωσε επίσης ότι τα καθαρά κέρδη το α’ τρίμηνο, με εξαίρεση τα δικαιώματα μειοψηφίας, ενισχύθηκαν 19% στα 1,66 δισ. ευρώ.


Τα καλά νέα από τα κέρδη επισκίασαν κάποια άλλα στοιχεία από τον ισολογισμό της τράπεζας, όπως είναι η αδυναμία στις πωλήσεις και τις χρηματιστηριακές συναλλαγές, καθώς και η αύξηση των προβλέψεων σε τοξικά δάνεια (όπου μία αύξηση μόλις 354 εκατ. ευρώ σε συνολικά δάνεια ύψους 399,9 δισ. ευρώ, καθιστά σαφές ότι πρόκειται για μία λογιστική αλχημεία συμψηφισμών, ενώ η πρόβλεψη επισφαλειών των 4,863 δισ. είναι πολύ μικρή για να είναι πραγματική και θα αυξηθεί. Θα αυξηθεί πάρα πολύ). Όμως όλα αυτά τα θετικά και αρνητικά που βγήκαν στην επιφάνεια των αγορών δεν είναι τίποτε άλλο από θόρυβος. Κι αυτό γιατί το άκρως πιο ενδιαφέρον στοιχείο κρύβεται στη σελίδα 87 του ισολογισμού της γερμανικής τράπεζας για το 2012.

Και ποιο είναι αυτό? Το γιγαντιαίο «άνοιγμα» που έχει στη ριψοκίνδυνη αγορά των περίπλοκων “παραγώγων” χρηματοοικονομικών προϊόντων, που αναπτύχθηκε ιδιαίτερα στην περίοδο της μεγάλης φούσκας του 2001-2007.

Κι ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των επενδυτών έχει την εντύπωση πως η JPMorgan είναι η τράπεζα με την μεγαλύτερη έκθεση σε παράγωγα, αγγίζοντας το εξωφρενικό ποσό των 69,5 τρισ. δολαρίων στο 4ο τρίμηνο του 2012, στην πραγματικότητα η τράπεζα με τη μεγαλύτερη ενιαία έκθεση παραγώγων δεν βρίσκεται στις ΗΠΑ, αλλά στην καρδιά της Ευρώπης, και είναι η Deutsche Bank.

Το εν λόγω ποσό ανέρχεται στα €55.605.039.000.000 (δηλ. 55,6 τρισεκατομμύρια ευρώ!). Τα οποία μετατρέποντας τα σε δολάρια ΗΠΑ κατά την τρέχουσα ισοτιμία ανέρχονται στα $72.842.601.090.000 …. Δηλαδή περίπου 2 τρισεκατομμύρια δολάρια παραπάνω από ό,τι η JPMorgan.



Τα καλά νέα για τους λογιστές και τους μετόχους της Deutsche Bank, αλλά και για τους σχεδιαστές της οικονομικής πολιτικής στη Γερμανία, είναι ότι μέσα από τη μαγεία του συμψηφισμού, ο αριθμός αυτός μειώνεται στα €776.700.000.000 με θετική αξία ανοίγματος της αγοράς (περιουσιακά στοιχεία), και €756.400.000.000 με αρνητική αξία ανοίγματος της αγοράς (υποχρεώσεις). Αυτά τα ποσά είναι τα μεγαλύτερα που συναντά κανείς σε περιουσιακά στοιχεία και σε υποχρεώσεις στον πίνακα του ισοζυγίου της τράπεζας, το οποίο είναι συνολικού ύψους 2 τρισ. ευρώ, ενώ στη συνέχεια καταφέρνουν να το μειώσουν κι άλλο μέχρι να φτάσει στο ποσό των μόλις €20,3 δισ….

Φυσικά, αυτό λειτουργεί θεωρητικά, όμως στην πράξη η θεωρία καταρρέει από τη στιγμή που δεν υπάρχει συνέχεια στην αλυσίδα των εχεγγύων ασφάλειας, όπως έχουμε δείξει κατ ‘επανάληψη στο παρελθόν, και το ποσό των €20,3 δισ. αμέσως παύει να αντιπροσωπεύει οτιδήποτε το πραγματικό, οπότε η πραγματική έκθεση στα παράγωγα ανέρχεται στο σύνολό της, δηλαδή σε ένα ποσό που ξεπερνά τα 70 τρισεκατομμύρια δολάρια!

Κάτι που φυσικά είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο η Γερμανία, παίζοντας όλο αυτό το θέατρο δηλώσεων και υποκριτικών ενεργειών τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχει κάνει ότι περνάει από το χέρι της, ακόμα και εκμεταλλευόμενη την ΕΚΤ, ώστε να εξασφαλίσει ότι δε θα υπάρξει ένα ντόμινο κατάρρευσης των συστημικών ευρωπαϊκών τραπεζών. Αν γινόταν κάτι τέτοιο (π.χ. μετά από μία χρεοκοπία χώρας της ευρωζώνης, ή χρεοκοπία κάποιων μεγάλων συστημικών τραπεζών της, ή/και μετά από μία ξαφνική διάλυση του ευρώ) θα έσπαγε βίαια η αλυσίδα των εχέγγυων για όλα αυτά τα παράγωγα και η κατάρρευση ενός λογιστικού ποσού της τάξης των 70 τρισ. δολαρίων θα οδηγούσε σε καταστάσεις που ξεπερνούν ακόμα και τους χειρότερους εφιάλτες των τραπεζιτών και των πολιτικών ολόκληρου του πλανήτη.

Παρακάτω υπάρχει ένα διάγραμμα που δείχνει το ΑΕΠ της Γερμανίας σε σχέση με τη συνολική έκθεση σε παράγωγα της Deutsche Bank. Από αυτό και μόνο, αν μη τι άλλο, θα πρέπει να καταστεί σαφές, μια για πάντα, ποιος και γιατί κινεί τα νήματα της Κοινής Εγγυημένης Καταστροφής στην Ευρώπη. (σ.σ. Αν τα 18 δισ. του ΑΕΠ της Κύπρου ήταν πολύ λίγα, σύμφωνα με τους Γερμανούς, σε σχέση με τα 70 δισ. των τραπεζικών καταθέσεων στο νησί, οπότε γι’ αυτό έγινε και το κούρεμα αντί του δανεισμού, τότε καλό θα ήταν να μπορούσαν οι ίδιοι να απαντήσουν πώς τους φαίνεται το ΑΕΠ των 2,7 τρισ. της Γερμανίας σε σχέση με τις υποχρεώσεις σε παράγωγα (μόνο) της Deutsche Bank που θα μπορούσαν να φτάσουν τα 55,6 τρισ. ευρώ)…




Αλλά μην ανησυχείτε, αυτά τα €56 τρισ. σε έκθεση παραγώγων, αν τα πράγματα πάνε πολύ άσχημα, υποστηρίζονται από €575.2 δισ. σε καταθέσεις. Μόνο που υπάρχει ένα «μικρό τεχνικό πρόβλημα»: είναι 100 φορές λιγότερα … Φυσικά, αν υπάρξει πρόβλημα, το να ακολουθήσει κανείς το «μοντέλο της Κύπρου» στην περίπτωση της DB δε θα είχε κανένα απολύτως νόημα. (σ.σ. Ακόμα και τις καταθέσεις ολόκληρης της ευρωζώνης να χρησιμοποιούσε και πάλι δε θα πετύχαινε σημαντικά πράγματα). Θα χρειαζόταν τότε κάτι πολύ περισσότερο βίαιο και επιθετικό…

zerohedge.com (& newmoney.gr)

papaioannou-giannis
kerberos-hellas

Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/05/56.html#ixzz2S4dLEKRE


http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/56.html

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1890

Ντοκουμέντα για την ίδρυση του Κ.Ι.Σ. στην Ελλάδα!!! Οι Ρόθτσιλντ και η εν Αθήναις σύσταση της Ισραηλιτικής Αδελφότητος το 1890...


Στο παρακάτω ντοκουμέντο διαφαίνεται ότι οι Εβραίοι και συγκεκριμένα οι εν Αθήναις Ισραηλίτες, δημιουργούν αδελφότητα την οποία νομιμοποιεί ο τότε βασιλιάς Γεώργιος. Πρόεδρος της αυτής αδελφότητος... ο Κάρολος Ρόθτσιλντ!!!
Δείτε το ΦΕΚ:


κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή .PDF


Μεταξύ άλλων διαβάζουμε ότι:
Η αδελφότις δημιουργείται με σκοπό την νομιμοποίηση της υποστάσεως και εκπροσώπησης τους, για κοινωφελή έργα, για τις ανάγκες τις κοινωνικές και θρησκευτικές, για οικοδόμηση Συναγωγής και Εβραϊκών Σχολείων, και η κατά των ενόν των δυσπραγούντων υποστήριξη και περίθαλψη.
Στο άρθρο 6 αναφέρεται ότι ο Ραββίνος της αδελφότητος θα καλείται από την επιτροπή προς παροχήν πληροφοριών.
Στο άρθρο 15 αναφέρεται ότι μέλος μπορεί να γίνει Ισραηλίτης που διαμένει μόνιμα εν Αθήναι τουλάχιστον 10 έτη και εφόσον τους δεχθεί η Τριμελής Επιτροπή (Πρόεδρος, Γραμματέας, Ταμίας) και ο Ραββίνος.
Στο άρθρο 19 αναφέρει ότι η Αδελφότις θα δίνει εισφορά στο πτωχοκομείο και στα νοσοκομεία "Ελπίς" και "Ευαγγελισμός"


Για να δούμε όμως κάτι που έχει ενδιαφέρον:


Πρόεδρος Κάρολος Ρότσιλντ. Για να δούμε και κάποια ακόμη στοιχεία από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) για την γνωστή Τραπεζιτική οικογένεια των Ρότσιλντ και την παρουσία τους στην Ελλάδα:


Μετά το 1834, και την ανακύρηξη της Αθήνας ως πρωτεύουσα της ανεξάρτητης Ελλάδας, αναπτύχθηκε μία μικρή εβραϊκή κοινότητα. Αριθμός εβραϊκών οικογενειών από τη Γερμανία ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα. Μεταξύ αυτών και ο χρηματιστής Μαξ ντε Ρότσιλντ, ο οποίος συμμετείχε στην ακολουθία του βασιλιά Όθωνα. Μέσω της Δουκίσσης της Πλακεντίαςαποκτήθηκε μια μεγάλη έκταση για την ανέγερση της Συναγωγής (1843).

Η Δούκισσα εγκαταστάθηκε στην Αθήνα το 1831 και ανέπτυξε μέσω της μελέτης της Βίβλου μια βαθειά συμπάθεια για τον Ιουδαϊσμό. Το 1847 οι ελληνικές αρχές απαγόρευσαν τη δημόσια περιφορά του ομοιώματος του Ιούδα του Ισκαριώτη, για να μην προσβληθεί ο βαρόνος ντε Ρότσιλντ, ο οποίος βρισκόταν τότε στην Αθήνα. Σε αντίποινα ένα μέρος του πλήθους έκαψε την κατοικία του Ισραηλίτη Δαβίδ Πατσίφικο, Βρετανού υπηκόου και επίτιμου προξένου της Πορτογαλίας. Η βρετανική κυβέρνηση απαίτησε την καταβολή αποζημίωσης και, τελικά, ο υπουργός των Εξωτερικών λόρδος Πάλμερστον απέκλεισε το 1850 με αγγλικά πλοία το λιμάνι του Πειραιά. Το 1852 η δημοτική αρχή αποποιήθηκε τη δωρεά της Δούκισσας της Πλακεντίας για ανέγερση Συναγωγής.

Η εβραϊκή παρουσία αυξήθηκε από 60 άτομα το 1877 σε 250 το 1878. Η εβραϊκή Κοινότητα αναγνωρίστηκε επίσημα το 1889. Το 1890 πρόεδρος της Κοινότητας διετέλεσε ο Κάρολος Ρότσιλντ (1843 - 191Cool. Την εποχή εκείνη, λειτουργούσαν έλλειψη Συναγωγής 3 μικροί ευκτήριοι οίκοι.

(link: http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=476&Itemid=46)


Οι Ρότσιλντ και η Ελλάδα

Οι δεσμοί μελών της οικογένειας Ρότσιλντ με τους Εβραίους της Ελλάδας υπάρχουν από τα πρώτα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. Σε όλη την Ευρώπη μέλη της οικογένειας υποστήριζαν Exclamation mark των αγώνα των Ελλήνων για ανεξαρτησία, τόσο οικονομικά Exclamation mark όσο και ηθικά, χρησιμοποιώντας την πολιτική καθώς και την κοινωνική τους επιρροή στους διπλωματικούς κύκλους της Ευρώπης.

Ο Μαξ ντε Ρότσιλντ, ήρθε στην Ελλάδα με την ακολουθία του Βασιλιά Όθωνα και διετέλεσε οικονομικός σύμβουλός του για αρκετά χρόνια. Ο Μαξ ντε Ρότσιλντ ήταν περήφανος για την εβραϊκή καταγωγή του και με την άφιξή του στην Αθήνα συνέβαλε στο συντονισμό μιας μικρής αλλά σημαντικής Κοινότητας Ασκεναζί Εβραίων.

Το 1889 το ελληνικό κράτος αναγνώρισε επίσημα την Ι.Κ. της Αθήνας. Το 1890 ο Τσάρλς (Κάρολος) Ρότσιλντ, γιος του Μαξ, έγινε ο πρώτος πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών. Το 1897 επισκέφθηκε την Αθήνα ο βαρώνοςΦερδινάνδος Ρότσιλντ, ο οποίος, μεταξύ άλλων επαφών που είχε, συνάντησε τον υπουργό Ι. Κολλέτη για θέματα που αφορούσαν την Εβραϊκή Κοινότητα.

Τον Ιανουάριο του 1897, ο Φερδινάνδος Ρότσιλντ πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη με το σκάφος του, σταμάτησε στη Χαλκίδα και συνάντησε εκπροσώπους της Εβραϊκής Κοινότητας, οι οποίοι του έθεσαν τα οικονομικά κυρίως προβλήματα που αντιμετώπιζε η Κοινότητα. Ο βαρώνος ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση της Κοινότητας προσφέροντας οικονομική ενίσχυση στις πολυμελής οικογένειες που είχαν μείνει άστεγες λόγω του καταστροφικού σεισμού που είχε χτυπήσει την πόλη πριν από δυόμιση χρόνια. Επίσης, συνέβαλε οικονομικά στην κατασκευή ενός τείχου περιμετρικά στο εβραϊκό νεκροταφείο της Χαλκίδας.

Στη συνέχεια ο βαρώνος επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη, όπου ασχολήθηκε με επιχειρηματικές δραστηριότητες, καλλιεργώντας παράλληλα στενούς δεσμούς με τους   Εβραίους της Θεσσαλονίκης.

Για τη σημαντική προσφορά της οικογένειας Ρότσιλντ στην εβραϊκή ζωή της Ελλάδας, οι Κοινότητες της Αθήνας και της Χαλκίδας, στις αναμνηστικές μαρμάρινες πλάκες όπου αναγράφονται τα ονόματα των μεγάλων ευεργετών, αναφέρουν και το όνομα της οικογένειας Ρότσιλντ.

(http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=402:2009-07-03-10-35-03&catid=12:2009&Itemid=41)


υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (και όχι Ελληνική Εθνική Τράπεζα) ιδρύθηκε το 1841 και ήταν εξ αρχής ΙΔΙΩΤΙΚΗ τράπεζα (αποδείξειςΕΔΩ), η οποία είχε το προνόμιο της έκδοσης του χρήματος στην Ελλάδα μέχρι το 1928 που μια άλλη ιδιωτική Τράπεζα η "Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος" πήρε τα προνόμια (δείτε σχετικό ντοκιμαντερ επί του θέματος κάνοντας κλικΕΔΩ)


υπενθυμίζουμε επίσης το παρακάτω:

"...Μην δανείσεις στον συμπατριώτη σου χρήματα με τόκο ή τρόφιμα με τόκο ή οτιδήποτε άλλο δανειστεί από σένα. Από τον ξένο θα παίρνεις τόκο, αλλά από τον ομοεθνή σου δεν θα παίρνεις, για να σε ευλογεί κύριος ο θεός σου (Ιεχωβά), σε οτιδήποτε επιχειρήσεις, στην χώρα που πηγαίνετε για να την πάρετε για ιδιοκτησία σας".

Δευτερονόμιον κεφ.23 παρ.20

 

Δείτε το ΦΕΚ με το οποίο ο Ελευθέριος Βενιζέλος το 1920 έκανε την Εβραική Κοινότητα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου! δηλαδή Κράτος!

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μεγέθυνση


κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την ιστορία των Ρότσιλντ. Επίσης κάντε κλικ ΕΔΩκαι ΕΔΩ για να δείτε τα υπόλοιπα ΦΕΚ που κάνουν το ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) ΝΠΔΔ (Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου) δηλαδή ΚΡΑΤΟΣ!


 ͺͺͺͺͺ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ͺͺͺͺͺ

Πηγη: http://alfeiospotamos.pblogs.grhttp://alfeiospotamos.pblogs.gr/
ΠΗΓΗhttp://manamoyellas.blogspot.gr/2013/03/1890.html
ΠΗΓΗhttp://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/03/aforologhto-me-plasta-fek-to-kentriko-israhlitiko-symboylio.html
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/1890.html

Φοβερά ντοκουμέντα στο φώς για τις γερμανικές αποζημιώσεις!

Ο δικτάτορας Παπαδόπουλος υπασπιστής αρχι-δοσίλογου!

 Φοβερά ντοκουμέντα φέρνει στο φώς η εκπομπή "Ελεύθερος Σκοπευτής" του Γιώργου Τράγκα! Ολες οι ζημιές που υπεστη η Ελλάδα κατα τη γερμανική Κατοχή! Ο ρόλος του αρχι-δικτάτορα Παπαδόπουλου στη σφαγή των Καλαβρύτων! Φοβερά ερωτήματα που καίνε και που καλείται να απαντήσει ο Σόιμπλε! 

Μια εκπληκτική εκπομπή - ντοκουμέντο παρουσίασε προχτές ο Γιώργος Τράγκας, στα πλαίσια της εκπομπής του στον ΣΚΑΙ"Ελεύθερος Σκοπευτής". 

Ανατριχιαστικά ρεπορτάζ που έχουν να κάνουν τόσο με τις γερμανικές αποζημιώσεις και που βασίζονται στο πλήρως αναγνωρισμένο απο τους Συμμάχους βιβλίο-συλλογή εγγράφων και φωτογραφιών του αρχιτέκτονα Δ. Δοξιάδη στην περίοδο της Κατοχής, όσο και με τον ρόλο πολλών "Ελλήνων" δοσιλόγων που συνεργάστηκαν με τον κατακτητή, βιάζοντας και εκτελώντας Ελληνες πατριώτες. 

Ανάμεσά τους, και ο αρχι-δικτάτορας Γ. Παπαδόπουλος, ο οποίος υπήρξε υπασπιστής του Γ. Κουρκουλάκου, συνταγματάρχου των ταγμάτων ασφαλείας που συμμετείχαν στη σφαγή των Καλαβρύτων!

Μαρτυρίες αποκαλύπτουν πως ο ίδιος ο Κουρκουλάκος είχε δώσει το σύνθημα με φωτοβολίδαγια να εισβάλλουν τα γερμανικά στρατεύματα στο χωριό και να αρχίσει η σφαγή των αθώων!

Στην εκπομπή επίσης παρουσιάζονται οι συνεργάτες του Χριστοφοράκου της Siemens, το πώς και γιατί φυγαδεύτηκε ο διαβόητος αυτός κακοποιός, ποιοί τον προστατεύουν και - το κυριότερο - γιατί το ανέντιμο ελληνικό κράτος προστάτευε ΠΑΝΤΑ τους δοσίλογους συνεργάτες των Γερμανών στην Κατοχή!

Ενα φοβερό ιστορικό ντοκουμέντο, που πρέπει να δούν όλοι οι Ελληνες!

ΠΗΓΗhttp://pirinoslogios.blogspot.com/2013/04/blog-post_17.html

ΠΗΓΗ
http://manamoyellas.blogspot.gr/2013/04/blog-post_2054.html

Φοβερά ντοκουμέντα στο φώς για τις γερμανικές αποζημιώσεις!

ΠΗΓΗ: http://pirinoslogios.blogspot.gr
 
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_6897.html

Ολες οι αποκαλυψεις της END συμπυκνωμενες σε ενα κειμενο!!!!!! Διαβαστε το!!!!



Ολες οι αποκαλυψεις της END συμπυκνωμενες σε ενα κειμενο!!!!!! Διαβαστε το!!!!

Μια εξαιρετική δουλεια απο τον φιλο Tasos Paterakis ο οποίος συγκεντρωσε και συμπυκνωσε ολες τις αποκαλυψεις που εχουν γινει σταδιακα απο τους υπευθυνους της END σε σχεση με ολα τα σκοτεινα σχεδια που παιζονται εις βαρος της Ελλάδας και του κοσμου γενικοτερα...
ΜΕΡΟΣ 1/4

Ἐκκλησία - Μικρὰ Ἀσία – Τράπεζες - ΚΙΣ
Ἐμμανουὴλ Λαμπράκης


Ὅταν οἱ τούρκοι ἔφυγαν ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα μετὰ τὴν ἐπανάσταση τοῦ 1821, ἔδωσαν τὴν γῆ στὴν ἐκκλησία. Ἡ ἐκκλησία παρεχώρησε τμῆμα τοῦ ἐδάφους στὸ κράτος καὶ τὸ κράτος ὑπεσχέθη ὅτι, ἡ ἐκκλησία δὲν θὰ πληρώνῃ φόρους καὶ θὰ τὴν ἔχῃ μὲ κρατικό μισθό.

Οἱ τούρκοι ἔβαζαν μεγάλους φόρους στὴν Ἑλλάδα ἀλλὰ πάντοτε ἡ ἐκκλησία ἦταν ἀφορολόγητη. Οἱ τότε ἄνθρωποι ἔγραφαν τὶς περιουσίες τους στὴν ἐκκλησία γιὰ νὰ ἀποφεύγουν τὴν φορολογία. Τῷ 1922 ὑπῆρχαν στὴν Μικρὰ Ἀσία 5.000 ἐργοστάσια ἑλλήνων ἰδιοκτητῶν, εἰδικώτερα στὴν Κωνσταντινούπολη καὶ τὴν Σμύρνη.

Μετὰ τὴν γενοκτονία (συνωστισμὸ κατὰ τὴν μισελληνίδα Μαρία Ῥεπούση), οἱ ίδιοκτῆτες τὰ ἔκαναν συμβόλαιο στὴν τράπεζα τῆς Ἀνατολῆς. Κατὰ τὴν συγχώνευση τῆς τράπεζας τῆς Ἀνατολῆς (ποὺ οὐσιαστικὰ δὲν πραγματοποιήθηκε ποτέ), μὲ τὴν Ἐθνικὴ Τράπεζα, περιελήφθη ὅλη αὐτὴ ἡ περιουσία τῆς Μικρᾶς Ἀσίας στὴν Ἐθνικὴ Τράπεζα.
Ἐθνικὴ Τράπεζα

Ἡ Ἐθνικὴ τράπεζα, πουλοῦσε καὶ ἐνοικίαζε αὐτὴν τὴν περιουσία χωρὶς νὰ ἔχῃ πληρώσῃ τίποτα γι᾽αὐτὴν καὶ ὠφελήθηκε αὐξάνοντας τὴν περιουσία της, ὅμως κανεὶς δὲν ἔχει πάρει τὴν περιουσία του ἀπὸ τὴν Μικρὰ Ἀσία πίσω. Ἡ Ἐθνικὴ Τράπεζα ὅμως, περιλαμβάνει στὸν ἰσολογισμό της ὄλα αὐτὰ τὰ περιουσιακά στοιχεῖα, ἀλλὰ κάτω ἀπὸ ξεχωριστό εἰδικὸ κωδικό. Μένει νὰ μᾶς πῇ ἡ Ἐθνικὴ ποιόν πλήρωσε γιὰ νὰ ἰδιοποιηθῇ αὐτὴν τὴν περιουσία. Ὁ Ἐρντογὰν εἶπε: ἔλᾶτε νὰ πληρωθεῖτε γιὰ τὶς περιουσίες σας, ὅταν πλέον δὲν ἔχει μείνει τίποτα ἀπὸ αὐτὲς τὶς περιουσίες.

Ἡ Ἐθνικὴ Τράπεζα κατέχει ἕνα οἰκόπεδο στὸν «Λαιμό» τὸ ὁποῖο κοστίζει 250 δισεκατομμύρια €. Ἡ Ἑλλάδα χρωστάει 300 δὶς, ὅσο περίπου τὸ οἰκόπεδο.
Ἡ Ἐθνικὴ δημιούργησε καὶ ἔχει τὸ χρηματιστήριο, ὅλα τὰ ἀκίνητα, τὸ μετοχολόγιο ὅλων τῶν ἑταιρεῶν καὶ τὸ παρακαταθηκῶν καὶ δανείων. Ἔχει ἀπορροφήσει ὅλες τὶς τράπεζες, εἶναι ἰδιοκτῆτες τοῦ 50,1 % τῆς Credit Swiss τῆς Ἑλβετίας, ἔχει τὶς κεντρικὲς τράπεζες καὶ τὸ 99 % τοῦ ἐθνικοῦ πλούτου τῆς Ῥουμανίας, Μάλτας, Αἰγύπτου, Βουλγαρίας, Ἀλβανίας, πρώην Γιουγκοσλαβίας, τὸ 42 % τῆς Τουρκίας καὶ τὸ 20 % τῆς τουρκικῆς Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. (Turkey Finance Participation Bank Inc. )

Ἡ ἐκκλησία τῆς Ἑλλάδος, ἔχει λογαριασμὸ στὴν Ἐθνικὴ Τράπεζα ποὺ ἀνέρχεται σὲ 5,5 τρισεκατομμύρια σὲ μετρητά. Ὁ Ἄνθιμος λοιπὸν δίνει (καὶ ἔμμεσα προτείνει), δύο μισθοὺς στὴν πλουσιώτερη τράπεζα τῶν Rothchild.

Ἡ Ἐθνικὴ Τράπεζα ὅμως δὲν εἶναι κρατική, εἶναι ἰδιωτικὴ καὶ ἀνήκει σὲ 12 οἰκογένειες οἱ ὁποῖες μὲ τὴν σειρά τους ἔχουν μία ἱεραρχία, πρώτη ἐκ τῶν ὁποίων εἶναι ἡ οἰκογένεια τῶν Rothschild. Οἱ 12 αὐτὲς οἰκογένειες κατέχουν τὸ 90 % τῶν περιουσιακῶν στοιχείων τοῦ πλανήτη.

Ἡ Τράπεζα τῆς Ἑλλάδος

Ἡ Ἐθνικὴ Τράπεζα δημιουργήθηκε τῷ 1841 ἀπὸ ἰδιῶτες καὶ ὄχι ἕλληνες. Ὁ Καποδίστριας τῷ 1828 εἶχε προσπαθήσει νὰ δημιουργήσῃ ἑλληνικὴ κεντρικὴ τράπεζα καὶ ἕνας ἀπὸ τοὺς κυρίως λόγους ποὺ δολοφονήθηκε εἶναι αὐτός. Μερικὰ χρόνια μετὰ τὴν δολοφονία του ὥρισαν τὸν Γεώργιο Σταύρου νὰ διευθύνῃ τὴν Ἐθνικὴ Τράπεζα τῆς Ἑλλάδος ἀλλὰ πλέον ὡς ἰδιωτικὸ ὀργανισμό, Ἀνώνυμη Ἑταιρεῖα.

Ὁ κεντρικὸς φορέας τῆς οἰκονομίας τῆς Ἑλλάδος εἶναι ἡ Τράπεζα τῆς Ἑλλάδος. Ἡ τράπεζα τῆς Ἑλλάδος ΔΕΝ εἶναι κρατική. Ἦταν, εἶναι καὶ παραμένει στὰ χέρια τῶν Rothschild καὶ τὸ ἑλληνικὸ κράτος συμμετέχει μόνο στὸ 6 % τῶν μετοχῶν. Θεσμικὰ ἀπὸ τὸ καταστατικὸ καὶ συγκεκριμένα στὸ ἄρθρο 8 ἀναφέρει: ὅτι τὸ δημόσιο δηλαδὴ ὅλη ἡ ἑλληνικὴ ἐπικράτεια δὲν δύναται νὰ κατέχῃ ἀμέσως ἢ ἐμμέσως ποσοστὸ πλέον τοῦ 35 % τοῦ ἐκδιδομένου κεφαλαίου.

Τὸ μετοχικὸ κεφάλαιο ὁρισθὲν σὲ 400 ἑκατομ. Δραχμῶν διηρέθη σὲ 8.000 μετοχὰς τῶν 5000 δραχμῶν ἑκάστη, κατεβλήθη δὲ ἐξ ὁλοκλήρου ἐκ τῆς Ἐθνικῆς Τραπέζης τῆς Ἑλλάδος. Δηλαδὴ ἡ μία ἰδιωτικὴ τράπεζα ἄνοιξε μία ἄλλη ἰδιωτικὴ τράπεζα.
Αὐτὴ ἡ τράπεζα εἶναι ποὺ καθορίζει τὴν σταθερότητα τῶν τιμῶν ὡς ἀντισυμβαλλόμενο μέλος γιὰ νὰ δεσμεύσῃ τὸν Ἑλληνικὸ λαό. Στὸ ἄρθρο 48 λοιπὸν τοῦ καταστατικοῦ ἀναφέρει: «οὔτε στὸ κεντρικὸ κατάστημα, οὔτε στὰ ὑποκαταστήματα, δικαιοῦται ἀντιπρόσωπος τοῦ δημοσίου νὰ ἐρευνᾶ τὰ βιβλία τῆς τραπέζης», στὸ ἄρθρο 73.1 λέει: «ἀπαλλάσεται φόρων ἐπὶ τῶν ἐκδιδομένων τραπεζικῶν γραμματίων ἢ εἰσφορᾶς ἐπὶ οἰουδήποτε τρίτου, οἱ τόκοι τῶν δανείων δὲν ὑπόκεινται σὲ φὀρον εἰσοδήματος». Ἔχει ἀπαλλαχθεῖ δηλαδὴ γιὰ τὰ προηγούμενα 90 χρόνια παντὸς φόρου.

Ἐξασφάλισαν τοὺς ὅρους ὅπως προαναφέραμε ὅτι:
• Οὐδέποτε τὸ κράτος νὰ μπορῇ νὰ ἐλέγξῃ τὰ βιβλία τῆς τραπέζης,
• Δὲν ὑποχρεοῦται νὰ πληρώνῃ τέλος ἢ φορολογία στὸ κράτος,
• Δὲν μπορεῖ νὰ ἐλεγχθῇ ἀπὸ τὰ ἑλληνικὰ δικαστήρια ἢ ἀρχές,


Ἐφ᾽ ὅσον δὲν ἔχει πληρώσει φόρο γιὰ 170 χρόνια, πῶς εἶναι δυνατὸν νὰ μὴν ἔχει γίνει τόσο μεγάλη; Ἐὰν ὑποτίθεται ὅτι θὰ πλήρωναν τοὺς φόρους τους θὰ ἔφθανε νὰ καλυφθῇ τὸ σημερινὸ χρέος τοὐλάχιστον 50 φορές.

Ἐπιπλέον εἶχε τὸ δικαίωμα νὰ τυπώνῃ τὴν ἑλληνικὴ δραχμή. Αὐτὸ τὸ δικαίωμα τὸ μεταβίβασε τῷ 1928 στὴν Τράπεζα τῆς Ἑλλάδος (σήμερα Προβόπουλος), καὶ κατέβαλε τὸ τίμημα τῶν 400 ἑκατομμυρίων δραχμῶν ἐκείνη τὴν ἐποχή, γιὰ τὴν δημιουργία τοῦ μετοχικοῦ κεφαλαίου τῆς τράπεζας τῆς Ἑλλάδος. Αὐτὴ ἡ τράπεζα ὅμως εἶναι ἰδιωτική καὶ παίρνει αὐθαίρετα ἀποφάσεις χωρὶς νὰ ὑπολογίζῃ τὸ ἑλληνικὸ κράτος ἢ τὴν ἑλληνικὴ κυβέρνηση.

Τὸ Κεντρικὸ Ἰσραηλιτικὸ Συμβούλιο (ΚΙΣ)


Ὁ πρόεδρος τῆς Ἑλληνικῆς Δημοκρατίας, μὲ ΦΕΚ ἐξέδωσε τὸ Π.Δ. 183, στὶς 22 Μαρτίου 1978, καταργῶντας ὅλα τὰ προηγούμενα ἄρθρα καὶ ἔδωσε σὲ αὐτὸν τὸν ὀργανισμό, (ΚΙΣ), τὸ δικαίωμα νὰ εἶναι ὀργανισμὸς δημοσίου δικαίου· αὐτὸ σημαίνει ὅτι εἶναι «κράτος».

Τῷ 1978 ὅμως ἡ Ἑλλάδα δὲν εἶχε ἀναγνωρίσει ἀκόμη τὸ κράτος τοῦ Ἰσραήλ. Τὸ κράτος τοῦ Ἰσραὴλ ἀναγνωρίστηκε τῷ 1991 ἀπὸ τὸν Κ. Μητσοτάκη. Κατόπιν ἔγινε ἄλλο διάταγμα 2572 / 1998 περὶ ἀποφυγῆς διπλῆς φορολογίας τῶν πολιτῶν. Μετὰ ἀπὸ ἑπόμενη νομοθετικὴ ῥύθμιση εἶχαν δικαίωμα νὰ λαμβάνουν μέρος καὶ ἕλληνες πολίτες οἱ ὁποίοι ἀπέφευγαν τὴν φορολογία ἀπὸ τὸ ἑλληνικὸ δημόσιο σὲ δασμούς, τελωνεῖα, εἰσαγωγὲς κ.λ.π.

Ὅλοι αὐτοὶ ποὺ «νόμιμα» δὲν πληρώνουν φόρο στὸ ἑλληνικὸ δημόσιο εἶναι τὸ 2 % τοῦ ἑλληνικοῦ λαοῦ καὶ ἀποτελοῦν τὴν ὀνομαζόμενη «elite».

Ἔτσι, ἡ ἐνοχοποίηση τοῦ ἑλληνικοῦ λαοῦ, ὅτι εἴμαστε τεμπέληδες καὶ δὲν ἐργαζόμαστε ὅσο πρέπει, ὅτι εἴμαστε ἀπατεῶνες καὶ δὲν πληρώνουμε τοὺς φόρους μας καὶ ὅτι ἔπρεπε νὰ φορολογηθῇ ὁ κάθε κακομοίρης συνταξιοῦχος τῶν 250 €, ἦταν ἀπαραίτητη γιὰ νὰ μὴν ἀποκαλυφθῇ ἡ ἀλήθεια.

Ὅλοι αὐτοὶ ποὺ εἶναι ἐγγεγραμμένοι στὸ ΚΙΣ καὶ βρίσκονται καὶ στὴν λίστα Lagarde ἔχουν βγάλει τὰ λεφτά τους ἔξω νομότυπα. Τὸ πρόβλημα τοῦ κατεστημένου εἶναι ὅτι εἴτε θὰ πρέπῃ νὰ κυνηγήσῃ αὐτοὺς ποὺ βρίσκονται στὴν λίστα ἢ νὰ παραδεχθῇ ὅτι ἔχουν βγάλει τὰ λεφτά τους ἔξω νόμιμα ποὺ θὰ σημαίνει ὅτι ἐχουν ἐξαιρεθεῖ τῆς φορολογίας. Δηλαδὴ πρέπει νὰ ἐξηγήσῃ στὸν μέσο πολίτη πῶς ἡ Μαργαρίτα Παπανδρέου ἔχει βγάλει μέσῳ τοῦ κ. Sabby Mionis, 550 ἑκατομμύρια στὸ ἐξωτερικό.

Τὸ ΚΙΣ ἔχει ἕναν φόρο ποὺ ἐπιβάλλει στὰ μέλη του ποὺ ὀνομάζεται «Petsia».

The Jews do indeed pay a subscription to their local Community, (and not to the Central Jewish Board which simply coordinates the independent but united greek communities), that is obligatory since the communities are Public Entities and it is called petsia.

Ἕνα κράτος δὲν ἔχει τὸ δικαίωμα νὰ δανειστῇ περισσότερο ἀπὸ τὸ 70 % τοῦ ἀκαθαρίστου Ἐθνικοῦ Προϊόντος (ΑΕΠ). Τὸ τέχνασμα λοιπὸν εἶναι: ἀντὶ νὰ δανείζεται τὸ κράτος, δανείζονται οἱ τράπεζες καὶ ἐγγυᾶται τὸ κράτος καὶ ἔτσι δὲν φαίνεται τὸ κράτος σὰν κατ᾽εὐθείαν δανειστής.

Ὁμως αὐτὰ τὰ 233 δὶς ποὺ δανείστηκαν οἱ τράπεζες, εἶναι ὅσα χρειάζεται νὰ ζήσῃ ὅλος ὁ ἑλληνικὸς λαὸς γιὰ 5 χρόνια. Αὐτὰ τὰ χρήματα τὰ παίρνουν αὐτοὶ οἱ τρεῖς ὀργανισμοί, ἡ Ἐθνικὴ Τράπεζα, ἡ Τράπεζα τῆς Ἑλλάδος καὶ τὸ ΚΙΣ καὶ τὰ ἐπενδύουν ἐκτὸς Ἑλλάδος καὶ ἔχουν τὴν νομικὴ κάλυψη ὅτι εἶναι πρόσωπα δημοσίου δικαίου.
ΜΕΡΟΣ 2/4

Δομὴ τῆς παγκοσμιοποιήσεως
Club τῆς Ῥώμης - CFR – TC – Bilderberg Group
Τὰ 600 δὶς τῆς END


Οἱ Illuminati "enlightened" «Πεφωτισμένοι», δημιουργήθηκαν τὴν 1η Μαΐου 1776 στὴν Βαυαρία ἀπὸ τὸν Johann Adam Weishaupt (6 Φεβρουαρίου 1748 – 18 Νοεμβρίου 1830) ὁ ὁποῖος εἶχε χρηματοδοτηθεῖ ἀπὸ τὴν οἰκογένεια τῶν Rothschild.

Οἱ Illuminati ἦταν ἐκτὸς νόμου μαζὶ μὲ ἄλλες μυστικὲς κοινωνίες ἀπὀ τὴν ἡγεσία τῆς κυβέρνησης τῆς Βαυαρίας μὲ τὴν ἐνθάρρυνση τῆς Ρωμαιοκαθολικῆς ἐκκλησίας καὶ διαλύθηκε σύμφωνα μὲ τοὺς ἰσχυρισμοὺς τῷ 1785.

Ἐπιχειροῦν τὴν παγκοσμιοποίηση ἄνθρωποι ποὺ δὲν τοὺς ἔχει ἐκλέξει κανείς καὶ δὲν ἔχουν ῤωτήσει κανέναν γι᾽αὐτὸ ποὺ κάνουν.

Ἡ παγκοσμιοποίηση ἔχει ἤδη γίνει. Ἡ ἀνώτατη ἀρχὴ τῆς παγκόσμιας κυβέρνησης εἶναι τὸ Club τῆς Ῥώμης ἢ Club of Rome ἢ Club of the 300, Λέσχη τῶν 300. Ὁ δημιουργὸς του εἶναι ὁ Aurelio Peccei (4 Ἰουλίου , 1908,– 14 Μαρτίου , 1984).
Ἕνα ἀπὸ τὰ μέλη του ὁ Cyrus Roberts Vance (27 Μαρτίου , 1917 – 12 Ἰανουαρίου, 2002) ἦταν ἕνας ἀμερικανός δικηγόρος στὶς Ἡνωμένες Πολιτείες, γραμματέας τοῦ κράτους, κάτω ἀπό τὸν Πρόεδρο Jimmy Carter μεταξὺ τῶν ἐτῶν 1977-1980, ὁ ὁποῖος δημοσίευσε ἑνα ἔγγραφο μὲ τίτλο: «The report of 2000» (Global 2000 Report), στὸ ὁποῖο ἀναφέρεται ὅτι ἕνας ἀπὸ τοὺς πρωταρχικοὺς σκοποὺς αὐτῆς τῆς ὀργανώσεως εἶναι νὰ βάλῃ φραγμό, στὴν αὔξηση τοῦ πληθυσμοῦ τῆς γῆς καὶ μάλιστα μὲ βίαια μέτρα νὰ ἐπαναφέρῃ τὸν πληθυσμὸ τοῦ πλανήτη σὲ ἕνα «διαχειρήσιμο ἐπίπεδο», ἐνῷ οἱ ὑπόλοιποι θὰ εἶναι ἀναλώσιμοι καὶ θὰ ἀναλωθοῦν εἴτε μὲ ὑπογεννητικότητα εἴτε μὲ παρεμβάσεις στὴν ὑγεία. Αὐτοὶ λοπὸν μᾶς ἀποκαλοῦν «goyim» ποὺ σημαίνει ἀγέλη ζώων, ἢ Useless Eaters (ἄχρηστοι καταναλωτὲς τροφῆς).

Club τῆς Ῥώμης - CFR – TC – Bilderberg Group

Κάτω ἀπὸ τὴν Λέσχη τῆς Ῥώμης, ὑπάρχουν ἀλλοι τρεῖς ὀργανισμοί:
• Council of Foreign Affairs (CFR)
• Trilateral Committee (TC)
• Bilderberg Group


Τὰ μέλη τοῦ Club τῆς Ῥώμης, ὅπου βρίσκονται ἐκπροσωποῦν τὴν ἀνώτατη ἀρχὴ τῆς παγκοσμιοποιήσεως.

Ὄνόματα ἑλλήνων ποὺ συμμετέχουν ἀποτελοῦν τὴν elite καὶ εἶναι:
Μέλη του Ελληνικού Παραρτήματος της Λέσχης της Ρώμης

Λευτέρης Αντωνακόπουλος, Πρόεδρος, ΕΛΙΝ–ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ
Ιδρυτικό Μέλος

Δρ. Ευαγγελία Αρβανιτάκη, Οδοντίατρος
Ιδρυτικό Μέλος

Μανουέλα Βαρδυνογιάννη, Επιχειρηματίας

Ειρήνη Βασιλοπούλου, Επιχειρηματίας

Καθ. Αγνή Βλαβιανού Αρβανίτη, Πρόεδρος και Ιδρύτρια του Ελληνικού Παραρτήματος της Λέσχης της Ρώμης
και της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής
Ιδρυτικό Μέλος

Αλέξανδρος Βραχνός, Σύμβουλος Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων
Ιδρυτικό Μέλος

Δημήτρης Δημόπουλος, Επιχειρηματίας
Ιδρυτικό Μέλος
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος με εκπρόσωπο τον Καθ. Νικόλαο Μουσίοπουλο, Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Υποστηρικτικό και Θεσμικό Μέλος

Γεώργιος Ενεπεκίδης, Οικονομολόγος
Ιδρυτικό Μέλος

Αχιλλέας Έξαρχος, Πρέσβης, ε.τ.

Καθ. Χρήστος Ευθυμιόπουλος, Ερευνητής Α’, Κέντρο Αστρονομίας και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών της Ακαδημίας Αθηνών
Ιδρυτικό Μέλος

Ανδρέας Ζαϊμης, Δικηγόρος
Ιδρυτικό Μέλος

Καθ. Αρθούρος Ζερβός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ

Γιώργος Κασιμάτης, Διευθυντής Γραφείου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα
Ιδρυτικό Μέλος

Οδυσσέας Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.
Ιδρυτικό Μέλος

Καίτη Κυριακοπούλου, Επίτιμη Πρόεδρος, S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.
Ιδρυτικό Μέλος

Στέφανος Κωστόπουλος, Πρόεδρος Foresight, τ. Πρόεδρος Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου
Ιδρυτικό Μέλος

Βασίλειος Λαοπόδης, Πρόεδρος Φόρουμ της Ευρώπης των Πολιτισμών Παράρτημα Αδριατικής-Ιονίου
Ιδρυτικό Μέλος
Δρ. Νικόλαος Λιάσης, Ιατρός – Αγγειολόγος, Διευθυντής Ευρωϊατρικής

Χαράλαμπος Μαυρειδόπουλος, Σύμβουλος Marketing
Ιδρυτικό Μέλος

Κώστας Μπακούρης, Πρόεδρος, Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς

Ιωάννης Μπουρλογιάννης Τσαγκαρίδης, Πρέσβης, ε.τ. Ιδρυτικό Μέλος

Lydia Nieuwoudt, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Νέων Τεχνολογιών
Αντώνης Νίνος, Επιχειρηματίας

Γιάννης Παγίδας, Επιχειρηματίας, Πρόεδρος Δ.Σ. Αιολική ΑΕΕΧ
Ιδρυτικό Μέλος

Ελένη Παπαδημητρίου, Βιολόγος
Ιδρυτικό Μέλος

Νίκος Παπαδόπουλος, Μέλος του Σουηδικού Κοινοβουλίου, Αντιπρόεδρος Παγκόσμιας Διακοινοβ/κής Ένωσης
του Ελληνισμού
Ιδρυτικό Μέλος

Δρ. Φώτης Παπαθανασίου, Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Β & Μ Θεοχαράκη

Νότης Πικρός, Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
Ανδρέας Ποταμιάνος, Πρόεδρος Ηπειρωτική Ατμοπλοϊα Ποταμιάνος Γ ΑΕ

Δημήτρης Ραντόπουλος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, τ. Πρόεδρος Ελληνο-Βρεταννικού Εμπορικού Επιμελητηρίου
Ιδρυτικό Μέλoς

Δημήτρης Σαρακάκης, Πρόεδρος του ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη
Ιδρυτικό Μέλος

Δρ. Σπύρος Σπύρου, τ. Αντιπρόεδρος Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός
Ιδρυτικό Μέλος

Καθ. Κωνσταντίνος Στεφάνου, Πάντειο Πανεπιστήμιο
Ιδρυτικό Μέλος

Καθ. Γιάννης Στουρνάρας, Υπουργός Οικονομικών, Γενικός Διευθυντής, Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Μελετών (ΙΟΒΕ)
Ιδρυτικό Μέλος

Καθ. Γιώργος Στουρνάρας, Καθηγητής Υδρογεωλογίας, Τεχνικής Γεωλογίας και Περιβαλλοντικής Γεωλογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

Ιωάννης Τζεν, Εκπρόσωπος του Δ.Σ. στην Ελλάδα & την Ευρώπη, KEDR Bank
Ιδρυτικό Μέλος

Στέφανος Τσολακίδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ΚΛΕΟΣ Α.Ε.
Ιδρυτικό Μέλoς
Τάσος Φιλιππάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας Α.Ε.

Θέμις Χατζηγιάννη, Επιχειρηματίας / Καλλιτέχνης
Ιδρυτικό Μέλος


Τὸ Council of Foreign Affairs, CFR (Συμβούλιο ἐξωτερικῶν ὑποθέσεων),ὀνομάζεται καὶ ἀμερικανικὴ δεξαμενὴ σκέψεως (think tank), εἶναι τὸ φυτώριο τῶν παγκοσμίων προδοτῶν, τὸ ὁποῖο ἔχει ἀναλάβει τὴν ἐκπαίδευση τῶν πιθανῶν ἀρχηγῶν τῶν διαφόρων κρατῶν. Εἶναι ἑνα κομμάτι τοῦ πανεπιστημίου Harvard Cambridge, Massachusetts (ἔτος ἰδρύσεως 1636), τῶν Η.Π.Α ὅπου φοιτοῦν οἱ προδότες.

Ἐκεῖ φοίτησαν καὶ ὁ Γ.Παπανδρέου καὶ ὁ Α. Σαμαρᾶς ὁ ὁποῖος εἶχε δηλώσει στὴν δεκαετία τοῦ ᾽60-70 ὅτι: «θὰ ἔκανε τὰ πάντα γιὰ νὰ δῇ τὸ ὄνομά του σὰν πρωθυπουργοῦ τῆς Ἑλλάδος στὶς ἐφημερίδες».

Ἄλλοι ποὺ φοίτησαν εἶναι ὁ Λουκᾶς Παπαδῆμος (11 Ὀκτωβρίου 1947) καὶ ὁ ἰταλὸς Mario Monti (19 Μαρτίου 1943) . Ὁ κ. Λουκᾶς Παπαδῆμος δὲν εἶναι «ἐπαρχιώτης στὴν Ὁμόνοια», ὅπως θὰ βόλευε ἕνας τέτοιων χαρακτηριστικῶν πρωθυπουργὸς «ὁρισμένου χρόνου». Ἀνήκει στὴν κυβερνῶσα elite, ἔχει ἐκπαιδευτεῖ ἀπ’ αὐτήν, ὅλη του ἡ καριέρα εἶναι δρομολογημένη καὶ πειθαρχημένη στὰ κέντρα, ποὺ μεριμνοῦν ὥστε μία παγκόσμια οἰκονομικὴ δύναμη νὰ ὑπαγορεύει στὴν πολιτική.

Τὸ δεύτερο ἄντρο προδοτῶν εἶναι τὸ London School of Economics (LSE), (London School of Economics and Political Science) ποὺ ἰδρύθηκε τῷ 1895 ἀπὸ τὴν Fabian Society (ἀγγλικὴ σοσιαλιστικὴ ὀργάνωση) καὶ ἄπὸ τὸ ὁποῖο παράγονται προδότες καὶ ἐπιβήτορες.

Αὐτοὶ ποὺ γίνονται ἀρχηγοὶ ἔχουν περάσει ἀπὸ τὸ Harvard καὶ τὸ Council of Foreign Affairs. Ὁ Γ. Παπανδρέου τῷ 1992 – 1993, πῆρε συμβατικὴ ἄδεια ἀπὸ τὴν βουλὴ γιὰ 14 μῆνες στὸ Harvard, σὰν ὑποτροφία ἀπὸ τὴν Λέσχη τῆς Ῥώμης, ποὺ τοῦ ἐξασφάλισε ὁ πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου.

Ἡ Trilateral Committee (τριμερὴς ἐπιτροπή), διακανονίζει τὶς αὐξομοιώσεις τοῦ χρήματος σὲ τρία μέρη τοῦ πλανήτη, τὴν Εὐρώπη, τὴν Ἀσία καὶ τὴν Ἀμερικὴ γι᾽αὐτὸ καὶ ὀνομάζεται τριμερὴς ἐπιτροπή.

Περιλαμβάνει μεταξὺ ἄλλων: κεντρικοὺς τραπεζίτες, ἐπιτρόπους, μεγαλοστελέχη τῶν Βρυξελλῶν, πρόσωπα-κλειδιὰ τραπεζῶν καὶ ἀσφαλιστικῶν ὁμίλων, βιομηχάνους, διπλωμάτες, πανεπιστημιακούς, «Ἀθανάτους», στελέχη ἑταιρειῶν ὁπλικῶν συστημάτων, πρώην ὑπουργούς, ΝΑΤΟϊκούς, συστημικοὺς ἐκδότες καὶ δημοσιογράφους.

Ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα ἕτερα μέλη τῆς Τριμεροῦς ἐμφανίζονται νὰ εἶναι ὁ Παναγῆς Βουρλούμης (τέως πρόεδρος καὶ διευθύνων σύμβουλος τοῦ ΟΤΕ καὶ νῦν μέλος τοῦ Δ.Σ. τῆς «Καθημερινῆς»), ὁ τέως πρόεδρος τοῦ ΣΕΒ, Ὀδυσσέας Κυριακόπουλος, ὁ διευθυντὴς τῆς «Καθημερινῆς» Ἀλέξης Παπαχελᾶς (παρίσταται καὶ στὶς συνεδριάσεις τῆς Bilderberg) καὶ ὁ πρώην πρόεδρος τῆς Κυπριακῆς Δημοκρατίας Γ. Βασιλείου. 

Παλαιότερα, σὲ συνθέσεις τῆς Τριμεροῦς ἐμφανιζόταν ο καθηγητὴς Λουκᾶς Τσούκαλης (ΕΛΙΑΜΕΠ) καὶ ὁ διατελέσας καὶ πρόεδρος τοῦ ΣΕΒ Στέλιος Ἀργυρός. Bill Clinton, George Bush J. καὶ Jimmy Carter ἦταν μέλη τῆς Τριμεροῦς, ποὺ συστήθηκε τὸ 1973 ἀπὸ ἐπίλεκτους τοῦ συστήματος, μὲ στόχο νὰ προετοιμάσῃ πολιτικὲς καὶ ἡγέτες γιὰ τὴν παγκοσμιοποίηση ποὺ θὰ σφράγιζαν ἰδιῶτες ἀπὸ χῶρες τῆς Εὐρώπης, τῆς Βόρειας Ἀμερικῆς καὶ τῆς Ἰαπωνίας ἀρχικά, ποὺ ἔγινε ὁμάδα Ἀσίας ἐκ τῶν ὑστέρων.

Ἡ Bilderberg Group (Μάϊος 1954), μεταφέρει τὶς ἀποφάσεις τῆς Λέσχης τῆς Ῥώμης

Τὰ 600 δὶς τῆς END

Ἀπὸ τῷ 1933 τὴν ἡμέρα ποὺ κατησχέθη ὁ χρυσὸς τῶν ἀμερικανῶν, στὶς 5 Ἀπριλίου καὶ κατόπιν ἐπὶ Richard Nixon τῷ 1973,
(This led then-President Richard Nixon to abruptly end the dollar’s gold convertibility by closing the gold window),
δὲν ὑπάρχει πλέον ἀντιστοιχία χρυσοῦ καὶ χρημάτων. Μέχρι τότε ἔπρεπε νὰ ἔχῃς στὸ χρηματοκιβώτιό σου π.χ. 5 κιλὰ χρυσὸ γιὰ νὰ ἐκδώσῃς τὸ νόμισμά σου, αὐτὸ ὅμως ἐξηφανίσθει, δὲν ὑπάρχει ἡ ἀντιστοιχία πλέον.

Πῶς δημιουργεῖται λοιπὸν τὸ χρῆμα; Ποιό εἶναι τὸ ὑπόβαθρο βάσει τοῦ ὁποίου δημιουργεῖται τὸ χρῆμα; Τὸ ὑπόβαθρο εἶναι ἡ ὑπόσχεσις ποὺ δίνει ἑνας λαὸς, ἕνα κράτος σὰν σύνολο ὅτι: «ναὶ ἐγὼ θὰ πληρώσῳ αὐτὸ τὸ χρέος».

Δηλαδὴ ἕνα χρεώγραφο ὅπως αὐτὰ ποὺ μιλᾶμε τοῦ ἀμερικανικοῦ δημοσίου, ἔχουν ἀντικαταστήσει τὸ ὑπόβαθρο τὸ ὁποῖο εἶχε ὁ χρυσός, ὁ ἄργυρος καὶ τὰ ἄλλα εὐγενὴ μέταλλα, μέχρις ὅτου αὐτὴ ἡ ἀντιστοιχία ἐξαφανισθεῖ, νομότυπα ἢ παράνομα, δὲν μᾶς ἐνδιαφέρει ἐπὶ τοῦ παρόντος.

Τὸ σύστημα τὸ χρηματοοικονομικὸ στὸν κόσμο λοιπὸν εἶναι, ὅταν ἔχεις μία καλὴ «ὑποσχετική», δηλαδὴ ὅτι: «ὑπόσχομαι ὅτι σοῦ ὀφείλω αὐτὸ τὸ ποσό», ἔχεις ἕνα μηχανισμὸ στὴν κεντρική σου τράπεζα, βάζεις μία σφραγίδα καὶ βάζεις μέσα στὸ χρηματοκιβώτιό σου, ἀντὶ γιὰ χρυσό, τὰ ὁμόλογα ἢ ὁποιαδήποτε ὑποσχετική ποὺ σοῦ χρωστάει ἕνα κυρίαρχο κράτος καὶ ἀπὸ τὴν ἴδια στιγμὴ κατεβάζεις τὰ χρήματα. Αὐτὴ εἶναι λοιπὸν ἡ ἁπλὴ διαδικασία τὴν ὁποία μπορεῖ νὰ κάνῃ τόσο ἡ Ἑλλάδα ὅσο καὶ ἡ Κύπρος.

Δηλαδὴ ἔχουν κατατεθεῖ 600 δὶς στὸ ὄνομα τῆς ἑλληνικῆς Δημοκρατίας. Τί εἶναι αὐτά; Ἐὰν ὑποθέταμε ὅτι ἦταν ἡ ἐποχὴ ποὺ ὑπῆρχε χρυσός σὰν ἀντιστοιχία, αὐτὰ λοιπὸν ποὺ εἶχαν κατατεθεῖ γιὰ τὴν Ἑλλάδα εἶναι χρυσὸς ἀξίας 600 δίς. Ἐπειδὴ ὅμως τὸ σύστημα ἔχει ἀντικαταστήσει τὰ πολύτιμα μέταλλα μὲ χρεόγραφα, ἐμεῖς καταθέσαμε τὰ χρεόγραφα. Αύτὴ εἶναι ἠ ἀντιστοιχία γιὰ νὰ καταλάβῃ ὁ κόσμος.

Λέμε δηλαδὴ ἂν δεχθεῖ νὰ τὸ κάνῃ αὐτὸ τὸ σύστημα (ὁ Στουρνάρας, ὁ Σαμαρᾶς) θὰ πρέπῃ νὰ πάῃ ἐνάντια στὴν παγκόσμια κυβέρνηση. Θὰ πρέπει νὰ ἐναντιωθῆ σὲ αὐτοὺς ποὺ ἔχουν προσπαθήσει ἐπὶ ἑκατοντάδες χρόνια νὰ ῥίξουν ὅλους τοὺς λαοὺς σὲ μία χύτρα καὶ νὰ τοὺς ἀνακατέψουν γιὰ νὰ μὴν ξέρῃ κανένας ποιός εἶναι .
Ἀντικατέστησαν τὶς ἐθνικὲς συνειδήσεις σὲ οἰκονομικὲς συνειδήσεις. Αὐτὸ εἶναι καὶ τὸ μεγάλο ἁμάρτημα τοῦ κατεστημένου.

Ἐὰν ἡ οἰκονομία πάει πάνω ἀπὸ τὴν χρηματιστικὴ τὸτε θὰ ὑπάρχῃ πάντα δικτατορία. (Ἀριστοτέλης 2.500 χρόνια πρίν).

Χρέος κρατῶν καὶ πολιτῶν:
Χρωστοῦν:

• Ἡ Ὀλλανδία τὸ 344 % τοῦ ΑΕΠ
• Ἡ Αὐστρία τὸ 200 % τοῦ ΑΕΠ
• Ἡ Σουηδία τὸ 187 % τοῦ ΑΕΠ
• Ἡ Ἑλλάδα τὸ 150 % τοῦ ΑΕΠ
• Ὁ κάθε ἄγγλος 160.000 $
• Ὁ κάθε γερμανὸς 57.000 $
• Ὁ κάθε ἕλληνας 47.000 $
ΜΕΡΟΣ 3/4

Ἀναφορὲς καὶ γεγονότα ἀπομαγνητοφωνήσεων τοῦ Δρ. Ἐμμανουὴλ Λαμπράκη ἀπὸ ῥαδιοφωνικὲς ἐκπομπές.

Θρησκευτικὲς ἀναφορὲς


-15000
Στὴν νότιο Γαλλία Massilia, Marseille, Μασσαλία, βρέθηκαν βότσαλα πάνω στὰ ὁποῖα ὑπάρχει ἐν τῷ συνόλῳ του τὸ ἑλληνικὸ ἀλφάβητο. Σὐμφωνα μὲ τὸν Gabriel De Mortillet, oἱ Ἕλληνες ὅταν ἴδρυσαν τὴν Μασσαλία καὶ ἐξαπλώθηκαν κατὰ μῆκος τῶν γαλλικῶν ἀκτῶν τῆς Μεσογείου, ἔφεραν τὴν γλῶσσα καὶ τὴν γραφή τους. Ἡ γραφὴ χρονολογήθηκε 15.000 χρόνια π.Χ.
-11000
Βρέθηκε ἕνα κοχύλι στὴν σπηλιὰ τῶν κυκλώπων, ἐκεῖ ὅπου ὑπάρχουν κρανία ποὺ μοιάζουν μὲ φυλῆς γιγάντων στὶς νήσους Λήμνου καὶ Ἀλονήσου, ὅπου ἐπάνω ἀναγράφεται ἡ ἑλληνικὴ λέξη «ΑΥΔΗ» ποὺ σημαίνει «φωνή» καὶ χρονολογήθηκε μὲ τὴν μέθοδο τοῦ ἐνεργοῦ ἄνθρακα γιὰ 11.000 χρόνια π.Χ.

Τὸ φοινικικὸ ἀλφάβητο εἶναι παραχάραξη τῆς ἱστορίας. Ἡ ἑλληνικὴ γλῶσσα εἶναι 50 - 60 χιλιάδων ἐτῶν

-490
Μάχη τοῦ Μαραθῶνος (Αὔγουστο ἢ Σεπτέμβριο) μεταξὺ ἑλλήνων (Ἀθηναίοι καὶ Πάταιεῖς) καὶ τῶν Περσῶν κατὰ τὴν πρώτη εἰσβολὴ τῶν περσῶν στὴν Ἑλλάδα
-411
Ὑπογράφεται ἡ περίφημη 3η συνθήκη μεταξύ Λακεδαιμονίων, Τισσαφέρνη και Ἱεραμένη, ἐκπροσώπου του Δαρείου Β΄. Αὐτὸ ἔγινε διότι ἡ Ἀθῆνα ἦταν παντοκρατορία

Καἰ στὶς δύο περιπτώσεις οἱ ἐχθροὶ ἦταν οἱ ἴδιοι ἐχθροὶ καὶ ἦταν οἱ δύο μάχες ποὺ διέσωσαν τὸν ἑλληνισμὸ καὶ τὸν ἑλληνικὸ πολιτισμό.

-331
Μάχη τῶν Γαυγαμήλων (1 Ὀκτωβρίου)
Ὁ Μέγας Ἀλέξανδρος, ὅπως ἐξιστορεῖ ὁ Ἀριανός, παρετήρησε μία φυλὴ ποὺ λεγόταν «κυνοκέφαλοι». Μετὰ τὴν πρώτη σύγκρουση, αὐτοὶ σταματοῦσαν, ἔτρωγαν τοὺς νεκροὺς καὶ μετὰ συνέχιζαν τὴν μάχη. Οἱ μάχες ἀπὸ τότε γίνονται μεταξὺ τοῦ ἑλληνισμοῦ καὶ τῶν κυνοκεφάλων
-146
Ἡ Ἑλλάδα ἦταν ἡ τελευταῖα φορὰ ποὺ ἦταν ἐλεύθερη καὶ μετὰ ἀπὸ τῷ 1626 - 1831 ποὺ ὁ Καποδίστριας δολοφονήθηκε.

1822
Οἱ Χαζάροι δανείζονται χρυσὸ ἀπὸ τοὺς Rothschild, («χρυσοῦ λαλοῦντος, πᾶς λόγος ἄπρακτος»).
1824
Ὁ Μιαούλης ἦταν ἀγγλόφιλος, γιὰ νὰ ῥίξῃ τὸν Καποδίστρια ἔκαψε τὴν φρεγάτα ΕΛΛΑΣ
1928
Ἔγινε ἡ συνθήκη τῆς Γενεύης, κράτησε γιὰ 5 χρόνια (1928 - 1932) καὶ ἔφερε τὸ κράχ στὴν Wall street
1930
Οἱ χῶρες ποὺ δήλωσαν πτώχευση ἦταν
1) Η.Π.Α.
2) Γερμανία,
3) Ἡνωμένο Βασίλειο τῆς Ἀγγλίας,
4) Γαλλία,
5) Ἰταλία,
6) Ἰσπανία,
7) Πορτογαλία

Ὅλες πτωχευμένες σὲ καθεστὼς χρεοκοπίας
Οἱ δανειστὲς ποὺ ἐπτώχευσαν ὅλες τὶς χῶρες εἶναι οἱ ἴδιοι ποὺ πτωχεύουν καὶ τὴν Ἑλλάδα τώρα.
1) Rothschild Bank of London,
2) Rothschild Bank of Berlin (αὐτὲς οἱ δύο κατέχουν τὸ 52% τῶν χρεῶν ὅλου τοῦ πλανήτη)
3) Warburg Bank of Hamburg
4) Warburg Bank of Amsterdam
5) Lazard Brothers of Paris
6) Israel Moses Bank of Italy,
7) Chase Manhattan Bank of N.Y,
8) Goldman Sachs of N.Y.
9) Lehman Brothers of N.Y.
10) Kuhn Loeb Bank of N.Y.
(οἱ ὑπόλοιπες κατέχουν τὸ 6 % ὅλων τῶν χρεῶν τοῦ πλανήτη). 


Κατέχουν ἐπίσης, ὅλα τὰ ἐδάφη τῆς γῆς, ὅλα τὰ κινητὰ καὶ ἀκίνητα, ποὺ κρατοῦνται ἀπὸ μία ἑταιρεία DTCA (Depository Trust Corporation of America) στὴν 55 Water Street N.Y. ἡ ὁποία ἀνήκει στὴν Federal Reserve. The American Bar Association ποὺ εἶναι οἱ δικηγόροι τῆς Federal Reserve Bank καὶ τὸ IRS ποὺ εἶναι ὁ εἰσπρακτικὸς φορέας (Collecting Agency).

Tῷ 2004 ἔκανε ἐργασίες (bussiness) 937 δὶς $. Ὅ,τι μετοχὴ ὑπάρχει ποὺ ὑποτίθεται ὅτι εἶναι ἰδιοκτησία τῶν ἀμερικανῶν δὲν κρατεῖται στὸ ὄνομα τοῦ πολίτου (ἐκτὸς ἐὰν ἔχει τὸ χαρτὶ στὰ χέρια του), ἀλλὰ μὲ τὴν ἠλεκτρονικὴ μορφή ὅλα κρατοῦνται ἀπὸ αὐτὴν τὴν ἑταιρεία. Ὁ ἰδιοντήτης εἶναι (Βeneficiary), δηλαδὴ ἔχει μόνο τὴν ψιλὴ κυριότητα, ἡ ἰδιοκτησία ἀνήκει στὴν DTCA ἐπειδὴ αὐτοὶ εἶναι οἱ δανειστές. Συνεπῶς οἱ ἀμερικανοὶ ἔχουν μόνο τὴν χρήση τῶν προϊόντων, σπίτια, χωράφια κ.λ.π.

Ἡ Γερμανία εἶναι σὲ χειρότερη θέση ἀπὸ τὴν Ἀμερική, Ἀγγλία καὶ τὶς ἄλλες χῶρες. Τὸ 87% τῶν γερμανῶν εἶναι ἐνοικιαστές, ἐνῶ τὸ 85% τῶν ἑλλήνων εἶναι ἰδιοκτῆτες. Ἂρα ποιός εἶναι ὁ φτωχὸς καὶ ποιός ὁ πλούσιος;
1933
Ὁ πρόεδρος Franklin D. Roosevelt ἐξέδωσε 4 προεδρικὰ διατάγματα. Στὶς Σελίδες 187 - 594 ἀναφέρεται : «Trading with the enemy Act», δηλαδὴ ὅτι ὁ ἐχθρὸς εἶναι ὁ ἀμερικανικὸς λαός. Τὸτε ὁ Roosevelt ἔκλεισε τὶς τράπεζες, ὅσες ἡμέρες ἔκλεισαν καὶ στὴν Κύπρο τῷ 2013 ποὺ ἀποκαλεῖται «Bank Holiday».

Τὰ διατάγματα λένε τὰ ἐξῆς: Μὲ τὸ πρῶτο δηλώνει ὅτι οἱ Η.Π.Α. ἐπτώχευσαν, μὲ τὸ δεύτερο, ζητεῖται ἀπὸ ὅλους τοὺς ἀμερικανοὺς νὰ παραδώσουν τὸν χρυσὸ καὶ ἄργυρο σὲ νομίσματα. Μὲ τὸ τρίτο ἐξαφάνισε τὴν ἰσοτιμία τοῦ χρυσοῦ-δολλαρίου καὶ μὲ τὸ τέταρτο ὅλοι οἱ ἀμερικανοὶ λέγονται πλέον Human Recources δηλαδὴ ἀνθρώπινοι πόροι. Ὅ,τι παράγουν, ὅ,τι κινητὸ ἢ ἀκίνητο ἔχουν ἀνήκει πλέον στοὺς δανειστές.

Προεδρικὰ διατάγματα: 6073, 6102, 6111, 6260, ποὺ βρίσκονται στὴν βιβλιοθήκη τῆς Γερουσίας τῶν Ἡνωμένων Πολιτειῶν Βιβλίο 93, Σελίδα 549.

Ἀπὸ τῷ 1933 τὰ ἀμερικανικὰ δικαστήρια ἔπρεπε νὰ δικάζουν σύμφωνα μὲ τὴν σχέση δανειστοῦ καὶ δανειζομένου, ὅμως τὸ Ἀμερικανικὸ Σύνταγμα δὲν τὸ ἐπιτρέπει αὐτό.

Αὐτὸ ποὺ λέμε χαράτσι εἶναι εἰσφορὰ γιὰ τὰ ἀκίνητα . Αὐτὸ εἶναι νόμος γιὰ τὰ ἄλλα κράτη ποὺ εἶναι πτωχευμένα. Εἶναι τὸ Φ.Α.Π. Ἂν κάποιος δὲν πληρώσῃ τὸ Φ.Α.Π. κατάσχεται ἡ ἀκίνητη περιουσία του σὲ 3 χρόνια, αὐτὸ τοῦ ὑπενθυμίζει ὅτι δὲν εἶναι ἰδιοκτήτης, εἶναι μόνο χρήστης. Πρὶν 10 χρόνια αὐτὸ δὲν ὑπῆρχε. Ὁ λόγος εἶναι γιὰ νὰ κατασχεθῇ ἡ κινητὴ καὶ ἀκίνητη περιουσία.

Στὸ ἀστικὸ δίκαιο πρέπει νὰ ὑπάρχῃ συμφωνία μεταξὺ τοῦ ζημιωθέντος καὶ τοῦ ζημιωμένου. Τὸ ἀγγλικὸ δίκαιο λεει: «ἂν ἐσὺ ποὺ ζημιώθηκες δέχθηκες ὁποιοδήποτε προσὸν, διευκόλυνση ( benefit) ἀπὸ αὐτὸν ποὺ σὲ ζήμιωσε (χωρὶς νὰ προϋποτίθεται ὅτι ἐσὺ γνωρίζεις τίποτα), ἐπειδὴ σοῦ ἔδωσε αὐτὴν τὴν διευκόλυνση (benefit), αὐτόματα ἀναγνωρίζεις ὅτι ὑπάρχει συμβόλαιο μεταξύ σας καὶ ὑποχρεοῦσαι νὰ τηρήσῃς τοὺς κανόνες αὐτοῦ τοῦ συμβολαίου», ἀδιαφόρως τοῦ ἐὰν τοὺς γνωρίζεις ἦ εἶσαι ἐνήμερος γι᾽αὐτούς ἢ δὲν ἔχεις δεῖ τὸ συμβόλαιο ποτέ).

Ἀπὸ τὴν στιγμὴ ποὺ δέχθηκες τὸ € σὰν μέσον συναλλαγῆς (τὸ ὁποῖο δὲν ἔχει καμμία ἀξία ὅπως καὶ τὸ δολλάριο (Federal Reserve Note), ἔχεις ἀποδεχθεῖ τοὺς ὅρους. Ὅταν παίρνω κάτι ἀξίας ὑποτίθεται ὅτι πληρώνω μὲ ἀντίστοιχη ἀξία, ὅταν ὅμως δίνω € ἢ $ ποὺ δὲν ἀνταποκρίνονται σὲ ἀξίες σημαίνει ὅτι ἀποδέχομαι τὴν διευκόλυνση τοῦ δανειστοῦ.

Ὅλες οἱ συναλλαγὲς γίνονται μὲ φανταστικὰ χρήματα τὰ ὁποῖα ἔχει ἐπιβάλλει ὁ δανειστὴς σὲ αὐτὸν ποὺ ἔχει ὑποβάλλει πτώχευση, ὁ πτωχευμένος κάνει συναλλαγὲς μὲ αὐτὰ ποὺ τοῦ ἔχει δώσει ὁ δανειστὴς ἀλλὰ αὐτομάτως ἀναγνωρίζει τὸ συμβόλαιο τοῦ δανειστοῦ. Αὐτὴν την στιγμὴ γίνεται ἡ μεταλλαγὴ τῶν ἑλληνικῶν δικαστηρίων ποὺ κάνουν χρήση τῶν νόμων τῆς πτωχεύσεως.

1938 1938-10-06
Παρουσιάστηκε μία εὐκαιρία στὴν ὑπόθεση Erie Railroad Co. v. Tompkins, 304 U.S. 64 (1938) γιὰ νὰ βγάλῃ τὸ ἀνώτατο δικαστήριο μία ἀπόφαση. Ἀπὸ τοῦδε καὶ στὸ ἐξῆς στὴν Ἀμερικὴ θὰ δικάζονται ὅλες οἱ δίκες μὲ τὸ δίκαιο δανειστοῦ πρὸς δανειζομένου, δηλαδὴ μὲ τὸ δίκαιο τοῦ ἰσχυροῦ ἐπιβληθέντος, τοῦ δανειστοῦ.

Συνεπῶς δὲν μπορεῖ κάποιος νὰ πάῃ στὰ ἀμερικανικὰ δικαστήρια καὶ να διεκδικήσῃ δεδικασμένο πρὶν τῷ 1938. Ἂν κάποιος πάει στὸ δικαστήριο καὶ ζητήσει τὰ δικαιώματά του μὲ δεδικασμένο πρὶν τῷ 1938 ὁ δικαστὴς θὰ γελάῃ μαζί του. Αὐτὴ ἡ ἀπόφαση ἄλλαξε τὴν θέση τῶν ἀμερικανῶν ἀπὸ ἐλευθέρους πολίτες σὲ δούλους.

Ἡ Ἑλλάδα δὲν ἔλαβε μέρος στὴν συνθήκη τῆς Γενεύης 1928 - 1932 ὅμως τὸ «κατεστημένο», ἐπανέφερε τὸν Ἐλ. Βενιζέλο ὁ ὁποῖος τριπλασίασε τὸ Ἑλληνικὸ χρέος ἀπὸ 550,000 δραχμὲς στὰ 6,5 ἑκατομμύρια σὲ διάρκεια τριῶν ἑτῶν. Μὲ τὸν ἴδιο τρόπο ποὺ πτώχευσαν τὰ ἄλλα κράτη ἄρχισαν νὰ πτωχεύουν καὶ τὴν Ἑλλάδα καὶ τὴν Κύπρο.

1974 1974-07-18
Ὁ Κ. Καραμανλῆς μαζὶ μὲ τὸν Henry Kissinger δὺο ἡμέρες πρὶν τὴν ἀπόβαση τῶν τούρκων στὴν Κύπρο, ὑπέγραψε συμφωνία στὴν ὁποία λέει: « Μὲ τὴν λύση τοῦ προβλήματος, μετὰ τὴν λήξιν τῆς δευτέρας φάσης, ἐπιθυμῶ εἰρήνη στὴν περιοχὴ καὶ θὰ περιμένῳ τὴν συμφωνηθεῖσα γραπτὴ ἐγγύηση τῶν ἀνατολικῶν συνόρων τῆς χώρας, νὰ τηρήσετε ὅλα ὅσα συμφωνήσαμε». (μιλάει γιὰ τὴν δεύτερη φάση δύο ἡμέρες πρὶν γίνει ἡ πρώτη ποὺ εἶναι ἡ ἀπόβαση).

1974-07-20

Ἀπόβαση τούρκων στὴν Κύπρο
1974-08-14
Ὁ Κ. Καραμανλῆς ἀναλαμβάνει τὴν προεδρία τῆς Ἑλλάδος
1998-04-23
Ὁ Κ. Καραμανλῆς πέθανε
2001
Ἡ Ἑλλὰς μπάινει στὴν ΟΝΕ καὶ ὁ Σημίτης πούλησε 40 τόννους χρυσοῦ
Τὸ € δὲν βασίζεται στὸν χρυσό, δὲν ἔχει ἰσοτιμία ἢ ἀντίκρυσμα.

2010-02-01
Ὁ Ἀ Σῶρρας ἐξασφἀλισε 514 ἑκ. Δολλάρια καὶ χρειαζόταν μόνο μία ὑπογραφὴ ἀπὸ τὸν Παπακωνσταντίνου.

Εἶναι ἡ πρώτη φορὰ ποὺ οἱ Χαζάροι ἀντιμετωπίζουν τὸ πρόβλημα διότι μέχρι τώρα εἶχαν τὸν χρυσὸ ἐνῷ τώρα βρέθηκε καὶ ὁ ἑλληνισμὸς νὰ ἔχῃ χρήματα μὲ τὴν END.

2010-04-23
Ὁ Γ.Παπανδρεόυ ἀνακοινώνει ἀπὸ τὸ Καστελλόριζο τὴν εἰσοδο τῆς Ἑλλάδος στὸ ΔΝΤ. Ἡ τοποθεσία αὐτὴ εἶναι τὸ σημεῖο τῆς διαμάχης μεταξὺ Ἑλλήνων καὶ Χαζάρων

Θρησκευτικὲς ἀναφορὲς
Δέκα Ἐντολές


Ἔξοδος Κ´, 1-18
1 Καὶ ἐλάλησε Κύριος πάντας τοὺς λόγους τούτους λέγων· 2 ἐγώ εἰμι Κύριος ὁ Θεός σου, ὅστις ἐξήγαγόν σε ἐκ γῆς Αἰγύπτου, ἐξ οἴκου δουλείας. 3 οὐκ ἔσονταί σοι θεοὶ ἕτεροι πλὴν ἐμοῦ. 4 οὐ ποιήσεις σεαυτῷ εἴδωλον, οὐδὲ παντὸς ὁμοίωμα, ὅσα ἐν τῷ οὐρανῷ ἄνω καὶ ὅσα ἐν τῇ γῇ κάτω καὶ ὅσα ἐν τοῖς ὕδασιν ὑποκάτω τῆς γῆς. 5 οὐ προσκυνήσεις αὐτοῖς, οὐδὲ μὴ λατρεύσεις αὐτοῖς· ἐγὼ γάρ εἰμι Κύριος ὁ Θεός σου, Θεὸς ζηλωτής, ἀποδιδοὺς ἁμαρτίας πατέρων ἐπὶ τέκνα, ἕως τρίτης καὶ τετάρτης γενεᾶς τοῖς μισοῦσί με

Ἄρα ἀφοῦ εἶναι ὁ μοναδικὸς θεὸς γιὰ ποιούς ἄλλους θεοὺς ὁμιλεῖ ὑποκάτω τῆς γῆς;

Ἔξοδος Κ´, 1-18
9 ἓξ ἡμέρας ἐργᾷ καὶ ποιήσεις πάντα τὰ ἔργα σου· 10 τῇ δὲ ἡμέρᾳ τῇ ἑβδόμῃ σάββατα Κυρίῳ τῷ Θεῷ σου· οὐ ποιήσεις ἐν αὐτῇ πᾶν ἔργον, σὺ καὶ ὁ υἱός σου καὶ ἡ θυγάτηρ σου, ὁ παῖς σου καὶ ἡ παιδίσκη σου, ὁ βοῦς σου καὶ τὸ ὑποζύγιόν σου καὶ πᾶν κτῆνός σου καὶ ὁ προσήλυτος ὁ παροικῶν ἐν σοί. 11 ἐν γὰρ ἓξ ἡμέραις ἐποίησε Κύριος τὸν οὐρανὸν καὶ τὴν γῆν καὶ τὴν θάλασσαν καὶ πάντα τὰ ἐν αὐτοῖς καὶ κατέπαυσε τῇ ἡμέρᾳ τῇ ἑβδόμῃ· διὰ τοῦτο εὐλόγησε Κύριος τὴν ἡμέραν τὴν ἑβδόμην καὶ ἡγίασεν αὐτήν.

Μετὰ τὶς 6 ἐργάσιμες ἔγιναν 5 ἐργάσιμες γιὰ νὰ γιορτάζεται τὸ Σάββατο Saturday = Saturn Day. Sunday εἶναι ἡ ἡμέρα τοῦ ἡλίου, δηλαδὴ τοῦ Ἀπόλλωνος. Γιὰ 300 χρόνια ἀλώνουν τὸν πλανήτη. Τὸ ἄλλο γένος (ἄλλο DNA) οἱ Χαζάροι δὲν ὑπερβαίνουν τὸ 0,2% τοῦ πληθυσμοῦ τοῦ πλανήτη ἀλλὰ κατέχουν τὸ 92 % τῶν θέσεων ἐξουσίας στὸν πλανήτη .

Λογικὴ - Συναίσθημα - Ἔνστικτο.(ἰχθυοσαυρικὸ τμῆμα τοῦ ἀνθρώπου)
Πατὴρ-Υἱὸς-Ἁγιο πνεῦμα. 


Στὸ εὐαγγέλιο τοῦ Ἰωάννου (Ἰω. α΄ Ι ) λέει:

Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. 2 οὗτος ἦν ἐν ἀρχῇ πρὸς τὸν θεόν. 3 πάντα δι’ αὐτοῦ ἐγένετο, καὶ χωρὶς αὐτοῦ ἐγένετο οὐδὲ ἕν. ὃ γέγονεν 4 ἐν αὐτῷ ζωὴ ἦν, καὶ ἡ ζωὴ ἦν τὸ φῶς τῶν ἀνθρώπων· 5 καὶ τὸ φῶς ἐν τῇ σκοτίᾳ φαίνει, καὶ ἡ σκοτία αὐτὸ οὐ κατέλαβεν.

Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος (δηλαδὴ ἡ λογική, τὸ ὁποῖο προέρχεται ἀπὸ τὴν ἑλληνικὴ φιλοσοφία καὶ σημαίνει ὅτι πάντα κυρίαρχος εἶναι ὁ λόγος, δηλαδὴ ἡ λογική.

Πατὴρ εἶναι ὁ λόγος εἶναι ὁ θεὸς,
ὁ Ἰησοῦς Χριστὸς εἶναι ἡ ἔκφρασις τοῦ συναισθήματος καὶ
τὸ Ἅγιο πνεῦμα εἶναι τὸ ἔνστικτο.


Αὐτὴ εἶναι καὶ ἡ διαφορὰ μὲ τὸ Filioque τῶν καθολικῶν ποὺ λένε ὅτι ὁ Λόγος ἐκπορεύεται καὶ ἐκ τοῦ Υἱοῦ. Τὸ πρῶτο σύμβολο τῆς πίστεως ἔγινε στὴν Οἰκουμενικὴ Σύνοδο τῆς Νίκαιας τῷ 325 καὶ δήλωσε ὅτι τὸ Ἅγιο Πνεῦμα ἐκπορεύεται ἀπὸ τὸν Θεὸ πατέρα (Ἐκ τοῦ πατρὸς ἐκπορευόμενον). Αὐτὸ τὸ Σύμβολο τροποποιήθηκε ἀπὸ τὴν Οἰκουμενικὴ Σύνοδο τῆς Κωνσταντινούπολης τῷ 381.

Αὐτὸ ποὺ ἔκαναν τοὺς ἕλληνες νὰ πιστεύουν εἶναι ὅτι ὁ ὁρισμὸς τῆς δυστυχίας εἶναι ἡ ἔλλειψη τῆς ὕλης.

Ὁ Ἱσοκράτης μιλῶντας γιὰ τὴν καταγωγὴ τῶν ἑλλήνων λέει ὅτι εἴμαστε οἱ μόνοι αὐτόχθονες δηλαδὴ ὅτι γεννηθήκαμε ἀπὸ αὐτὴν τὴν γῆ.

Οἱ ἀπόστολος Παῦλος (Σαῦλος, Σαοὺλ), πῆρε αὐτὸ ποὺ εἶχε πεῖ ὁ Παρμενίδης : « πίστευε καὶ ἐμοὶ ἐρεύνα» καὶ τὸ μετέτρεψε σὲ : « πίστευε καὶ μὴ ἐρεύνα»
(Ἔκανε δηλαδὴ τὸ ἐμοὶ σὲ μή).
ΜΕΡΟΣ 4/4

ΕΛΙΑΜΕΠ Ὁ δούρειος ἵππος τοῦ ἑλληνισμοῦ.
Δρ. Ἐμμανουὴλ Λαμπράκης 9 Μαρτίου 2013


Τὸ Defence.net εἶναι βουλγαρικῶν συμφερόντων καὶ συνδεδεμένο μὲ τὴν ΕΛΙΑΜΕΠ ὁπωσδήποτε.

Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ ξεκίνησε τῷ 1988, ταὐτόχρονα ξεκίνησε καὶ ἡ πολιτικὴ χειραγώγηση τῶν βαλακανίων ἀπὸ τὸν George Soros, ποὺ γεννήθηκε στὶς 12 Αὐγούστου 1930, τὸ ὄνομά του ἦταν ἀρχικά Schwartz György ὁ ὁποῖος εἶναι ἑβραϊκῆς καταγωγῆς γεννημένος στὴν Οὐγγαρία.

Ὁ Ἀλέξης Παπαχελᾶς εἶναι διευθυντὴς τῆς «Καθημερινῆς» Στὴν ἐπιφυλλίδα ἔχει ἕναν φτερωτὸ δράκο. Ἡ ἐρώτηση εἶναι: τί δουλειά ἔχει ἕνας δράκος σὲ μιὰ ἑλληνικὴ ἐφημερίδα;

Ἡ Ἀγγλία ἔχει τὸ City of London τὸ ὁποῖο δὲν εἶναι Ἀγγλία. Ἀντίστοιχα στὴν Ἀμερικὴ ὑπάρχει τὸ Washington D.C. τὸ ὁποῖο δὲν εἶναι Ἀμερική.

Ὁ φτερωτὸς δράκος προέρχεται ἀπὸ τὴν ἐποχὴ τῶν Ἀσσυρίων καὶ τῶν Σουμερίων. Τὸ City of London ἔχει τὸ δικό του Σύνταγμα τοὺς δικούς του νόμους, δὲν φορολογεῖται, καὶ μέσα σὲ αὐτὸ τὸ τετραγωνικὸ μίλι διευθύνει αὐτὸς ποὺ λέγεται The Lord Mayor . Μέσα ἐκεῖ ὑπάρχει τὸ χρηματιστήριο, τὸ κέντρο ἀνταλλαγῆς τῶν ἀδαμάντων καὶ τοῦ χρυσοῦ καὶ 1700 τράπεζες.

Ὁ Lord Mayor εἶναι ἀνώτερος στὴν τάξη καὶ ἀπὸ τὴν βασίλισα τῆς Ἀγγλίας ἡ ὁποία ἕπεται τοῦ Lord Mayor. Αὐτὸ τὸ μικρὸ κρατίδιο εἶναι ἰδιοκτησία τῶν οἰκογενειῶν, κυρίως τῆς οἰκογένειας Rothschild καὶ Schiff Αὐτὸ εἶναι τὸ ἕνα τρίτο τοῦ κατεστημένου, εἶναι τὸ οἰκονομικὸ κατεστημένο τὸ ὁποῖο ἔχει καταβάλει τὸν κόσμο.

Τὰ τρία κατεστημένα (κρατίδια μέσα στὰ κράτη), εἶναι:

• Washington D.C. (στρατιωτικὸ κατεστημένο)
• Τὸ City of London (οἰκονομικὸ κατεστημένο)
• Vatican City (θρησκευτικὸ κατεστημένο)


Αὐτὰ λέγονται: ἡ «αὐτοκρατορία τῶν πόλεων» (The Empire of the city).
 Αὐτὰ λοιπὸν ἔχουν καταληστεύσει τοὺς λαοὺς ἀλλὰ καὶ τὸν κόσμο ὁλόκληρο.

Τῷ 1871 στὸ ἀμερικανικὸ κογρέσσο, πέρασε μία νομοθεσία μὲ τὴν ὀνομασία «The Act of 1871» (An Act to provide a Government for the District of Columbia), ὅπου δημιουργήθηκε ἡ Washington D.C. ὡς ξεχωριστὴ ὀντότητα, μία ἔκταση 10 τετραγωνικῶν μιλίων ποὺ εἶναι ἰδιοκτησία τῶν ἰδίων τραπεζιτῶν.

Ἔφιαξε δικό του Σύνταγμα, δικούς του νόμους καὶ ἔτσι οἱ ὑπόλοιπες πολιτεῖες, ἡ ὁμοσπονδία τῶν πολιτειῶν, δὲν ἔχει καμμία δοκαιοδοσία στὴν Washington D.C. Ὅλες οἱ ὑπηρεσίες ποὺ φαίνονται νὰ εἶναι τοῦ ἀμερικανικοῦ δημοσίου εἶναι παραρτήματα μίας ἑταιρείας ποὺ λέγεται «THE UNITED STATES», ἐνῷ ἡ ὁμοσπονδία (The Federation), λέγεται: «The United States of America». Αὐτὴν τὴν διαφορὰ δὲν τὴν ξέρουν καθόλου οἱ ἀμερικανοί.

Ἑπομένως, ὁ πλοῦτος καὶ ἡ δύναμη ποὺ ἔχει ἡ Ἀμερικὴ δὲν ἔχει νὰ κάνῃ τίποτα μὲ τὴν ὁμοσπονδία τῶν πολιτειῶν, ἔχει νὰ κάνῃ μὲ τὴν ἑταιρεία ποὺ ὀμομάζεται: «THE UNITED STATES»,καὶ ἐκπροσωπεῖται ἀπὸ τὴν Washington D.C. ποὺ εἶναι ἰδιοκτησία αὐτῶν τῶν οἰκογενειῶν, τὸ ἴδιο ἀκριβῶς ποὺ συμβαίνει μὲ τὸ Λονδίνο.
Τώρα, τὸ κάθε κρατίδιο ἔχει τὴν δική του σημαία. Ἡ σημαία τοῦ Washington D.C. ἔχει ἐπάνω τρία ἀστέρια ποὺ συμβολίζει ὅτι ἐδῶ βρίσκεται ἡ στρατιωτικὴ ἰσχὺς τῶν τριῶν πόλεων.

Ἡ σημαία τοῦ City of London ἔχει δύο ἐμφανεῖς φτερωτοὺς δράκους ὅπως εἶναι ἐπάνω στὴν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, καὶ ἕναν κρυμμένο πίσω ἀπὸ τὴν ἀσπίδα. Ἡ σημαία τοῦ Vatican City εἶναι τὸ ἐπάνω μέρος τῆς τιάρας τοῦ πάπα ποὺ ἔχει τρεῖς λωρίδες καὶ πάνω ἀπὸ τὴν τιάρα ἑνας ἰσοσκελὴς σταυρός. Αὐτὸς ὁ σταυρὸς δὲν εἶναι χριστιανικὸ σύμβολο ἀλλὰ προέρχεται ἀπὸ τὸν ἀρχαῖο κόσμο.

Ὁ Α. Παπαχελᾶς ὑπηρετεῖ μία ὀργάνωση ποὺ λέγεται ΕΛΙΑΜΕΠ. Ἡ ΕΛΙΑΜΕΠ εἶναι ὁ δούρειος ἵππος ποὺ καταστρέφει τὸν ἑλληνισμό. Ἰδρύθηκε ἀπὸ τὸν Georgs Soros ὁ ὁποῖος δὲν ἔχει οὔτε ἕνα δολλάριο στὴν κυριότητά του, αὐτὸς εἶναι τὸ μεγάλο χέρι τῶν Rothschild στὴν βαλκανική. Ἀνέλαβε ἀπὸ τὸ Κόσσοβο, τὸ Μαυροβούνιο, τὴν Γιουγκοσλαβία, τὴν Ἀλβανία, τὴν Ῥουμανία, τὴν Βουλγαρία καὶ ἔχει φιάξει Μὴ Κυβερνητικὲς Ὀργανώσεις (ΜΚΟ), μὲ σκοπὸ νὰ διαλύσῃ πρῶτα τὴν Γιουγκοσλαβία τὸ ὁποῖο τὸ ἔκανε,

Νὰ δημιουργήσῃ τὴν μεγάλη Ἀλβανία τὸ ὁποῖο τὸ κάνει μὲ τὴν προσάρτηση τοῦ Κοσσόβου μὲ τελικὸ κρίκο ὅλης αὐτῆς τῆς διελκυνστίδος, ἦταν νὰ διαλύσῃ τὴν Ἑλλάδα σὲ τέσσερα κομμάτια, ἡ Θράκη νὰ πάῃ στὴν Τουρκία, ἡ Βουλγαρία καὶ τὰ Σκόπια νὰ πάρουν ἕνα κομμάτι τῆς Μακεδονίας, ἡ Ἀλβανία νὰ πάρῃ ἕνα κομμάτι τῆς Ἠπείρου καὶ νὰ ἀποκοπῇ καὶ ἡ Κρήτη.

Ποιοί εἶναι οἱ χρηματοδότες αὐτῆς τῆς προσπάθειας, εἶναι ἡ CIA, M16, τὸ ὑπουργεῖο ἐξωτερικῶν τῆς Ἀμερικῆς, τῆς Ἀγγλίας, τὸ ὐπουργεῖο ἐξωτερικῶν τῆς Ἑλλάδος, ἡ Ε.Υ.Π. ὅλες οἱ μυστικὲς ὑπηρεσίες τῶν βαλκανίων, εἶναι τοὐλάχιστον 39 οἱ χρηματοδότες. Ἡ ΕΛΙΑΜΕΠ ἔχει φιάξει ἕνα τεράστιο δίκτυο στὴν Ἑλλάδα μὲ σκοπὸ καὶ μόνον νὰ ἀφελληνίσῃ τοὺς Ἕλληνες. Τὸ διοικητικὸ συμβούλιό του ἀποτελεῖται ἀπό:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Λουκάς Τσούκαλης, Καθηγητής Ευρωπαϊκής Οργάνωσης, Πανεπιστήμιο Αθηνών
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θάνος Βερέμης, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αθηνών
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ελένη Παπακωσταντίνου, Nομική Σύμβουλος
ΤΑΜΙΑΣ
Παναγής Βουρλούμης, πρώην Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου & Διευθύνων Σύμβουλος ΟΤΕ Α.Ε.
ΜΕΛΗ
Κώστας Αποστολίδης, Πρόεδος και Διευθύνων Συμβουλος, RAYCAP
Παύλος Αποστολίδης, Πρέσβης ε.τ., πρώην διοικητής της ΕΥΠ, πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Ελένη Δενδρινού-Λουρή, Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
Αχιλλέας Μητσός, Πρώην Γενικός Διευθυντής, Γενική Διεύθυνση Έρευνας, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Καθηγητής Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Θάνος Ντόκος, Γενικός Διευθυντής, ΕΛΙΑΜΕΠ
Ελευθέριος Οικονόμου, Αντιστράτηγος ε.α., πρώην Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Γιώργος Παγουλάτος, Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας, Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και Επισκέπτης Καθηγητής στο College of Europe, Bruges
Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ
Αλέξης Παπαχελάς, Διευθυντής Εφημερίδας “Η Καθημερινή

Ὑπάρχει λοιπὸν μία πλειάδα ἀνθρώπων ποὺ διαπράττουν τὸ μεγαλύτερο ἔγκλημα ποὺ ἔγινε ποτὲ στὴν Ἑλλάδα. Μέσα λοιπὸν σὲ αὐτὴν τὴν ὁμάδα ἀνήκει ἡ Θάλεια Δραγώνα, ἡ Μαρία Ῥεπούση, ἡ Ἄννα Διαμαντοπούλου, ὁ Γιῶργος Μπαμπινιώτης, ὅλοι αὐτοὶ οἱ ἄνθρωποι ποὺ ἀποφάσισαν νὰ ἀλλάξουν τὴν ἑλληνικὴ γλῶσσα, τὴν ἑλληνικὴ παιδεία. Οἱ ἄνθρωποι αὐτοὶ εἶναι τὰ ἐνσυνείδητα μέλη αὐτῆς τῆς ὀργάνωσης μἐσα στὴν ὁποία εἶναι καὶ ὁ Ἀλέξης Παπαχελᾶς.

Ἡ ΕΛΙΑΜΕΠ χρηματοδοτείτε μὲ τεράστια ποσά ἀπὸ τὸν George Soros καὶ τὶς μυστικὲς ὑπηρεσίες γιὰ νὰ διαβρώσῃ τὴν ἑλληνικὴ παιδεία καὶ ἱστορία, γιὰ νὰ ἀλλάξῃ τὸ πνευματικὸ κατεστημένο τῶν ἑλλήνων. Οἱ ἄνθρωποι αὐτοὶ πρέπει νὰ δικαστοῦν καὶ νὰ καταδικαστοῦν γιὰ ἐσχάτη προδοσία, ὅποτε ἡ Ἑλλάδα ἀναλλάβει τὰ ἡνία τῆς διακυβερνήσεώς της, διότι τώρα δὲν τὴν ἔχει.

Ἐκλογὲς δὲν ὑπάρχουν, στὶς ἐκλογὲς βγάζουν ὅποιον θέλει τὸ κατεστημένο, μὴν ἀκοῦτε γιὰ δημοσκοπήσεις εἶναι ὅλες ψεύτικες.

Ἡ δεύτερη ὁμάδα ονομάζεται «CDRSEE» , (Center for Democracy and Reconciliation in Southeastern Europe), (Κέντρο για τη Συμφιλίωση και τη Δημοκρατία στη Νοτιανατολική Ευρώπη), αὐτὴ ἡ ὁμάδα ἔχει ἀναλάβει ἕνα πρόγραμμα ποὺ λέγεται «JHP» Joint History Project, (Κοινὸ Πρόγραμμα Ἱστορίας), εἶναι μία διαβαλκανικὴ συνένωσις ἡ ὁποία ξαναγράφει τὴν ἱστορία τῶν λαῶν, μέσα ἀπὸ αὐτὴν χρηματοδοτεῖται ἡ Θάλεια Δραγῶνα καὶ ἡ Μαρία Ῥεπούση.
Αὐτὴν τὴν στιγμή ὁ Ἀλέξης Τσίπρας εἶναι ὁ ὑπ᾽ἀριθμὸν ἕνα κίνδυνος τοῦ ἑλληνισμοῦ, δὲν ὑπάρχει ἄλλος. 


Εἶναι προδιαγεγραμμένος νὰ παίξῃ τὸ τελευταῖο μέρος τοῦ δράματος ποὺ λέγεται Ἑλλάδα, ὅταν ὁ ἴδιος θὰ ἐπιβάλλῃ τέτοιες ἀκραῖες πολιτικὲς ποὺ θὰ ἀναγκασθῇ ὁ λαὸς νὰ ξεσηκωθῇ καὶ σὲ ἐκεῖνο ἀκριβῶς τὸ σημεῖο θὰ γίνῃ ὁ διαμελισμὸς τῆς Ἑλλάδος, θὰ περιορισθῇ ὁ ἑλληνικὸς χῶρος ἐκεῖ ποὺ εὐρίσκετο ἐπὶ ἐποχῆς τοῦ Ἐλ. Βενιζέλου, Στερεὰ Ἑλλάδα καὶ Πελλοπόνησο.

Ἡράκλειτος: «ἁρμονίη ἀφανὴς φανερῆς κρείττων» Ἡ ἀφανὴς ἁρμονία εἶναι καλύτερη ἀπὸ τὴν φανερή.

ΗΓΗhttp://manamoyellas.blogspot.gr/2013/05/end.html?spref=fb
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters