Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

Η χώρα εκποιήθηκε για λιγότερα από 60 δις € από τους κομματικούς σωτήρες της.

Η χώρα εκποιήθηκε για λιγότερα από 60 δις € από τους κομματικούς σωτήρες της – οι οποίοι όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν, αλλά συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται πολιτικά, διαφθειρόμενοι και διαφθείροντας. 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΕ… ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!

Δεν «βγαίνει» το σενάριο που έχει στηθεί στην υπόθεση της αιχμαλωσίας των δυο Ελλήνων. Έχοντας περάσει από τη θέση του Σωματάρχη στην περιοχή του Έβρου ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μανούσος Παραγιουδάκης γνωρίζει καλά ότι σε καμία περίπτωση ακόμη και αν οι Έλληνες στρατιωτικοί είχαν περάσει για κάποια μέτρα τα σύνορα δεν θα μπορούσαν να πέσουν αιχμάλωτοι στα χέρια των Τούρκων από ένα περίπολο της τάξης των 2 ή και των 3 ανδρών. Η εκτίμηση του στρατηγού είναι πως η Άγκυρα είχε στήσει με ειδικές δυνάμεις ένα σκηνικό για να αιχμαλωτίσει Έλληνες.

Παρέμβαση υπέρ της Ελλάδας απο τον Ντόναλντ Τραμπ Ενώ οι εταίροι μας στην Ευρώπη ποιούν την νήσσαν

 
Την ώρα που οι οι Ευρωπαίοι, «ποιούν την νήσσαν» και καταπίνουν αμάσητες τις απειλές του σουλτάνου Ερντογάν για απόβαση στα ελληνικά νησιά, που είναι ευρωπαϊκός χώρος, ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προέβη σε αυστηρή προειδοποίηση, μέσω της διπλωματικής οδού, προς την Τουρκία από την οποία απαίτησε σεβασμό στη νομιμότητα και κυρίως να σταματήσει τα βρόμικα παιχνίδια στην περιοχή του Αιγαίου και σε βάρος της Ελλάδας, που αποτελεί παράγοντα ασφαλείας και σταθερότητας για την ευρύτερη περιοχή.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΙΘΟΥΣΑ του ΣτΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ!!!!!

Η απελευθέρωση της πατρίδας μας εξαρτάται από τη Δικαστική εξουσία και οι δικαστές οφείλουν γενναία και ευσυνείδητα να υπερασπιστούν το Λαό μας!!!!
Σήμερα εκδικάστηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας υπόθεση που εάν δικαιώσει τους 7 δικηγόρους που προσέφυγαν ουσιαστικά ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ . Είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ γιατί παραβίασε την απόφαση του Λαού μας στο Δημοψήφισμα , με το ΟΧΙ που σύμφωνα πάντα με το Σύνταγμα έχει ισχύ νόμου !!!!!!
Ακούστε το δικηγόρο Δημήτρη Κλούρα μεταξύ των 7 που προσέφυγαν να εξηγεί γιατί είναι αντισυνταγματικό , γιατί η πολιτική εξουσία έχει ποινικές ευθύνες και γιατί οι Δικαστές φοβούνται να αποφασίσουν σύμφωνα με τους νόμους και το Σύνταγμα !!!
Στην έδρα των δικαστών και ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμένου!!!!!!
Σε τρεις μήνες η απόφαση !!!!
Μπράβο στην κυρία Γεωργία Μπιτακου που μετά το συλλαλητήριο συνεχιζει τον αγώνα της . Μπράβο στην κίνηση αυτή των δικηγόρων και μακάρι η απόφαση να δικαιώσει τον λαό ..
Αναμένουμε ..

Το καφενείο της Βουλης - ΚΑΤΟΧΗ.gr

kerberos-hellas
https://kerberos-hellas.blogspot.gr/2018/03/blog-post_8.html
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters