Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

Η χώρα εκποιήθηκε για λιγότερα από 60 δις € από τους κομματικούς σωτήρες της.

Η χώρα εκποιήθηκε για λιγότερα από 60 δις € από τους κομματικούς σωτήρες της – οι οποίοι όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν, αλλά συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται πολιτικά, διαφθειρόμενοι και διαφθείροντας. 
Ελάχιστοι έχουν συνειδητοποιήσει το έγκλημα που διενεργήθηκε με το PSI– όπου σε γενικές γραμμές ξεπουλήθηκε η δημόσια περιουσία της χώρας μας, μαζί με τη εθνική της κυριαρχία και την ομηρία μας στο διηνεκές, έναντι μόλις 51,3 δις € (γράφημα).
Όσον αφορά δε ένα μεγάλο μέρος της ιδιωτικής περιουσίας μας, πολλοί λίγοι κατανοούν πως η σημερινή κυβέρνηση, μετά την πλέον αποτυχημένη διαπραγμάτευση όλων των εποχών, ξεπούλησε έναντι 6-7 δις € την πλειοψηφία των μετοχών στις ελληνικές τράπεζες – άρα τα δάνεια τους προς τους ιδιώτες ύψους περί τα 200 δις €, απέναντι στα οποία ευρίσκονται εγγυήσεις (ακίνητα, οικόπεδα, επιχειρήσεις) αξίας 300-400 δις €.
Συμπερασματικά λοιπόν η Ελλάδα ξεπουλήθηκε, εκποιήθηκε, υποτάχθηκε για λιγότερα από 60 δις € από τους πολιτικούς σωτήρες της – οι οποίοι ολοκλήρωσαν να εγκλήματα των προηγουμένων κυβερνήσεων, με αφετηρία το ΠΑΣΟΚ που εκτόξευσε το δημόσιο χρέος στο 100% του ΑΕΠ και με ενδιάμεσο σταθμό τη ΝΔ που κορύφωσε της δημόσιες δαπάνες και το χρέος (φτάνοντας, το έλλειμμα του προϋπολογισμού στο 15%, καθώς επίσης το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών σε ένα αντίστοιχο επίπεδο).
Το χειρότερο όλων είναι το ότι, ως αντάλλαγμα η Ελλάδα δεν πήρε απολύτως τίποτα – αντίθετα πλήρωσε και μάλιστα πάρα πολύ ακριβά, αφού το δημόσιο χρέος της παρά το PSI αυξήθηκε στα 330 δις € από 299 δις € το 2009 ή στο 187% του ΑΕΠ από 127,5% το 2009, ενώ το κόκκινο ιδιωτικό εκτοξεύθηκε πάνω από 130% του ΑΕΠ από 10-20% προηγουμένως, με το ΑΕΠ και τα εισοδήματα των Ελλήνων να έχουν καταρρεύσει σε πρωτοφανή επίπεδα, μοναδικά στην οικονομική ιστορία (γράφημα).
Το επόμενο χρονικό διάστημα πάντως θα ξεκινήσει η μεγάλη σφαγή, με τους χιλιάδες ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς από τις τράπεζες– όπου χιλιάδες Έλληνες θα χάσουν τα σπίτια τους, μαζί με τις δόσεις και τις προκαταβολές, παραμένοντας δυστυχώς χρεωμένοι στο διηνεκές με το υπόλοιπο του δανείου τους.
Παράλληλα θα συνεχίσουν οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί από το δημόσιο και τους οργανισμούς του, ολοκληρώνοντας τη σφαγή, ενώ η δημόσια διοίκηση δεν μπορεί να πάρει απόφαση ούτε καν για την αγορά χαρτιού υγείας, εάν δεν το εγκρίνει προηγουμένως η Τρόικα – χωρίς καμία απολύτως υπερβολή, αφού η Ελλάδα είναι μία απονεκρωμένη περιοχή υπό κατοχή, χωρίς την προστασία του Διεθνούς Δικαίου.
Ολοκληρώνοντας, το να επιρρίπτει κανείς τις ευθύνες στην ΕΕ ή στην Ευρωζώνη, μεταξύ άλλων για την απονέκρωση της Ελλάδας, δεν βοηθάει καθόλου – αφού όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει πως «βάλαμε μόνοι μας τα χέρια μας να βγάλουμε τα μάτια μας», ψηφίζοντας κυβερνήσεις που γνωρίζαμε πολύ καλά ότι ήταν εντελώς ανίκανες, εάν όχι εξαιρετικά διεφθαρμένες.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters