Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Οι Έλληνες γνώριζαν την ύπαρξη της Αμερικής πριν την “ανακάλυψη

Στο συμπέρασμα ότι οι αρχαίοι Έλληνες, είχαν ταξιδέψει στην Αμερικάνικη ήπειρο 1500
και πλέον χρόνια πριν
 από τον Χριστόφορο Κολόμβο, κατέληξε σε έρευνά του ένας έλληνας ερευνητής των αιγαικών γραφών.
Σύμφωνα με τον δρ. Μηνά Τσικριτσή, οι προϊστορικοί Έλληνες είχαν επισκεφτεί τη Βόρεια Αμερική πολύ πιο πριν την ανακαλύψει ο Κολόμβος. Αυτό, υποστηρίζει, προκύπτει από την μελέτη ενός κειμένου του Πλουτάρχου, το «Περί του εμφαινομένου προσώπου τω κύκλω της Σελήνης», όπου στις παραγράφους 941Α-942, περιγράφει το ταξίδι των Ελλήνων σε μία ήπειρο η οποία βρίσκονταν «δυτικά των τριών νησιών και βορειοδυτικά της Βρετανίας».
Σύμφωνα με τον κ. Τσικριτσή, ο οποίος συνεχίζει την έρευνα που έκανε πριν από δύο χρόνια ο καθηγητής Η. Μαριολάκος που είχε υποστηρίξει ότι οι προϊστορικοί Έλληνες γνώριζαν την ύπαρξη της Αμερικής και την οποία επισκέπτονταν, από το κείμενο του Πλουτάρχου με χρήση ειδικών προγραμμάτων με Η/Υ αποκαθίσταται μια λησμονημένη ιστορική πραγματικότητα, που μέχρι σήμερα διέφευγε από πολλούς -αν όχι όλους- ερευνητές. Γιατί άραγε δεν μας ξαφνιάζει;
Στην ανακοίνωσή του, ο δρ. Τσικριτσής αναφέρει ότι ΠΡΙΝ τον Κολόμβο υπήρχε μία επικοινωνία που ξεκινά από την Μινωική εποχή μέχρι τα ελληνιστικά χρόνια. Ο στόχος αυτών των ταξιδιών κατά την Εποχή του Χαλκού είχε σχέση με το εμπόριο και τη διακίνηση του καθαρού χαλκού που βρισκόταν σε μια λίμνη (την ονομάζει Superior) του Καναδά. Φαίνεται ότι μετά τους πρώτους εμπόρους Μινωίτες, συνέχισαν και οι Μυκηναίοι, οι οποίοι, όπως αναφέρει ο Πλούταρχος, έστειλαν τον Ηρακλή για να αναθερμάνει την παρουσία του ελληνικού στοιχείου, το οποίο είχε χαθεί με τις επιμιξίες με του ντόπιους. Στη συνέχεια, την Εποχή του Σιδήρου το ενδιαφέρον για την περιοχή παράκμασε και παρέμεινε έως τους Ελληνιστικούς χρόνους μια εθιμοτυπική λατρευτική παράδοση. Έτσι κάθε τριάντα χρόνια αποστέλλονται κάποια πλοία σε περιοχές που είχαν την λατρεία του Κρόνου για να ανανεώνεται το ανθρώπινο προσωπικό με ιερείς.

Όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Τσικριτσής «όλα αυτά αποδεικνύονται με αστρονομικά στοιχεία, η επεξεργασία των οποίων έγινε με τη βοήθεια προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών επιβεβαιώνοντας τον χρονολογικό προσδιορισμό του ταξιδιού που περιγράφει ο Πλούταρχος».
Έτσι εξηγείται, σύμφωνα με τον κ. Τσικριτσή, και το ότι στην περιοχή γύρω από τη Λίμνη Superior και στο νησί Royale που βρίσκονται στον Καναδά έχουν γίνει μεγάλες εξορύξεις χαλκού σε μία περίοδο, μεταξύ 2400 και 1200 π.κ.ε. παρότι η περιοχή βρίσκονταν στη λίθινη εποχή. Σύμφωνα με το αρχαίο κείμενο του Πλουτάρχου ο συντονιστής του διαλόγου, ο Λαμπρίας καλεί τον Σύλλα τον Καρχηδόνιο να ξαναδιηγηθεί μια ιστορία που άκουσε από του υπηρέτες του ναού του Κρόνου στην Καρχηδόνα.
Την ιστορία που αφηγήθηκε κάποιος ξένος επισκέπτης του ναού που ήλθε από τη μεγάλη ήπειρο. Τελικά τα δεδομένα που αναφέρει το κείμενο επιβεβαιώνουν, όπως δείχνει η μελέτη του κ. Τσικριτσή, με τη χρήση Η/Υ, την περιγραφή ενός ταξιδιού το 86 κ.ε που πραγματοποιήθηκε από τον Καναδά στην Καρχηδόνα.

Τα συμπεράσματα συνοψίζονται στα παρακάτω:

1. Το αποκαλυπτικό κείμενο προσδιορίζει σωστά την απόσταση από την Βρετανία στο νησί της Ωγυγίας- την Ισλανδία, με καράβι με κουπιά που πλέει 5 ημέρες (880 km).
2. Αναφέρει μία μεγάλη ηπειρωτική γη που στην περιοχή της υπήρχαν τρία νησιά (Γροιλανδία, Νήσο Baffin, Newfoundland) που ισαπείχαν, βορειοδυτικά της Βρετανίας.
3. Προσδιορίζει ότι στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος (στην ίδια ευθεία) βρίσκεται η είσοδος του κόλπου του Αγίου Λαυρεντίου (Gulf of St. Laurence) με την Κασπία θάλασσα, γεγονός που παρατηρούμε στην ευθεία της.
4.
 Προσδιορίζει ορθά ότι ο κόλπος του Αγ. Λαυρεντίου είναι λίγο μεγαλύτερος από την Μαιώτιδα λίμνη, τη σημερινή Αζοφική. Στις ακτές του κόλπου αναφέρει ότι κατοικούσαν Έλληνες από παλιά και μετά την αποστολή του Μυκηναΐου Ηρακλή, πιθανόν τον 15ο αιώνα π.κ.ε, αναθερμάνθηκε το ελληνικό στοιχείο που έσβηνε από τις επιμειξίες με τους ντόπιους (εννοείται ότι ο Ηρακλής δεν πήγε μόνος με το Ιόλαο, αλλά ήταν μία εκστρατεία εκατοντάδων Ελλήνων που άλλαξαν δημογραφικά την περιοχή μέσα στο κόλπο του Αγ. Λαυρεντίου που κατοίκησαν).
5. 
Καθορίζει περίοδο τριάντα χρονών, μετά την οποία ξεκινούσε το ταξίδι της επιστροφής: όταν ο Πλανήτης Κρόνος ανατέλλει με τον αστερισμό του Ταύρου. Τα αστρονομικά στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι σε γεωγραφικό πλάτος βόρειο 47ο, τον 1ο αιώνα μ.κ.ε. η περίοδος αυτή ήταν στα τέλη Μαΐου του 86 μ.κ.ε.
6. Όταν ξεκινούσε το ταξίδι της επιστροφής τρεις μήνες έμεναν στο νησί της Γροιλανδίας βόρεια (60ο Ν), που ο ήλιος δύει μόνο μια ώρα την περίοδο του θερινού ηλιοστασίου μεταξύ 9/6 και 9/7. Ο προσδιορισμός αυτός επιβεβαιώνει ότι το νησί της Γροιλανδίας πρέπει να ταυτιστεί με τον κάτω κόσμο, όπου είχε ταφεί ο Κρόνος σε σπήλαιο και φυλασσόταν από τον Δία.
7. Ο λόγος των μεγάλων ταξιδιών την Εποχή του Χαλκού τεκμηριώνεται από τον καθαρό χαλκό, που βρισκόταν σε μεγάλες ποσότητες στην περιοχή γύρω από τη Λίμνη Superior και στο νησί Royale που βρίσκονται στον Καναδά. Από την περιοχή αυτή εξορύχτηκαν 50.000 τόνοι χαλκού μεταξύ 2400 και 1200 π.κ.ε.
8. Στην εποχή του Πλουτάρχου ο ίδιος αναφέρει, ότι δεν μετέφεραν χαλκό αλλά χρυσές κούπες και αγγεία που μέσα είχαν τις προμήθειες του ταξιδιού.
9. Τέλος είναι γνωστό ότι στην αρχαιότητα τα μαντεία ήταν κέντρα καταγραφής γεωγραφικής γνώσης, με αποτέλεσμα να συμβουλεύουν για μελλοντικές αποικίσεις. Έτσι είναι αποδεκτό ότι ο Πλούταρχος μετά το 86 μ.κ.ε. που ήταν ιερέας στο Μαντείο των Δελφών, έχει αυτή τη γνώση.
10. Το ταξίδι επιστροφής φαίνεται ότι γινόταν από βόρεια, ξεκινώντας από τον Καναδά, πήγαιναν στη Γροιλανδία (νησί του Κρόνου) έφθαναν στην Ισλανδία και από εκεί έφθαναν στη Βρετανία. Στοιχείο επιβεβαίωσης αυτής της διαδρομής είναι το νησί σταθμός, που φέρει ακόμα και σήμερα το όνομα Μυκήνες (Mykines) το δυτικότερο νησί των Faeroe
Συμπερασματικά, η έρευνα του Μηνά Τσικριτσή είναι ότι πραγματοποιήθηκε ταξίδι από τον Καναδά στην Καρχηδόνα τον Μάιο του 86 μ.κ.ε. Σε συνδυασμό με τα άλλα στοιχεία που επιβεβαιώνονται με Υ/Η γίνονται αποδεκτές και οι άλλες περιγραφές του Πλουτάρχου, ότι δηλαδή, στα αρχαία χρόνια πριν την εκστρατεία του Ηρακλή είχαν πάει στην περιοχή και αρχαιότεροι Έλληνες, πιθανότατα οι Μινωίτες. Τα στοιχεία αυτά έρχονται και επιβεβαιώνουν αρχαιολογικά διάσπαρτα ευρήματα γραφής – και όχι μόνο – από περιοχές στην Αμερική. Τελικά πριν τον Κολόμβο, τους Κινέζους και τους Βίκινγκς είχαν πάει στην Αμερική και Έλληνες τουλάχιστο τον 1ο αιώνα π.κ.ε. και πιθανόν ήδη τη 2η χιλιετία π.κ.ε.


 

Η σημασία του χρήματος

 
Για όσους παρακολουθούν τα άρθρα μου, θα αντιληφθούν γρήγορα ότι αυτό εδώ δεν είναι ένα από τα συνηθισμένα πολιτικά μου δοκίμια. Αφορμάται από τη γενική πολιτική επικαιρότητα, αλλά ξεφεύγει – κατά πολύ – από αυτήν.
Όσο περνά ο καιρός, απογοητεύομαι όλο και περισσότερο από τη ρητορεία Βαρουφάκη. Όχι διότι πιστεύω ότι δεν πέτυχε σε τίποτε. Για μένα, πέτυχε σε ένα πολύ σημαντικό σημείο: ανέδειξε τις δυνατότητες της πραγματικής πολιτικής, αυτής που δε βαφτίζει την υποταγή στους ισχυρούς «ρεαλιστική πολιτική» και ξεμπερδεύει. Σε τι με απογοητεύει, λοιπόν ο κ. Βαρουφάκης; Στο γεγονός ότι ενώ ευαγγελίστηκε μια πραγματική αλλαγή στον τρόπο αντίληψης των πραγμάτων στην οικονομία, δεν το έπραξε. Στο ότι έκανε αρκετούς να πιστέψουν ότι διέθετε όραμα για μια εναλλακτική μορφή διευθέτησης της οικονομικής κρίσης, από αυτήν που ενστερνίζονται οι ισχυροί του κόσμου σήμερα. Εν κατακλείδι, κήρυξε με πολιτικό λόγο την ελπίδα μιας κοινωνίας που δεν θα στρέφεται μόνο γύρω από το χρήμα – και την επομένη, την απεμπόλησε!
Δεν υπήρξα ποτέ οπαδός του νεοφιλελευθερισμού στην οικονομική ζωή. Οι «φονταμενταλιστές» της αγοράς (κατά την προσφιλή έκφραση του A. Heywood (Πολιτικές Ιδεολογίες, εκδ. Επίκεντρο, 2007), μου προξενούσαν φρίκη, ακόμα και πριν ξεσπάσει η κρίση. Όταν εξιτάρεσαι τόσο πολύ με το χρήμα και την οικονομική «ανάπτυξη», δε διαφέρεις σε τίποτε από τους φανατικούς της θρησκείας ή της πολιτικής – απ’ όπου κι αν προέρχονται. Η μονόπλευρη θεώρηση της ζωής, σ’ όποιον τομέα της κι αν τη θωρούμε, παραμένει δέσμια των αγκυλώσεων και της στρεβλής οπτικής γωνίας αυτών που τη διακηρύττουν. Όταν φοράς παρωπίδες, ακόμα και στον οικονομικό τομέα, πισωγυρίζεις πολιτισμικά – τόσο απλά!

Αν κάτι μου προξενεί εντύπωση σ’ όλη αυτή την περίοδο της κρίσης είναι ακριβώς αυτό, για το οποίο τώρα δηλώνω απογοητευμένος από τον Βαρουφάκη: Ποτέ δεν εμφανίστηκε ένας διανοούμενος, ένας άνθρωπος του πνεύματος, ένας οικονομολόγος με κύρος που να προσπάθησε να αλλάξει τον τρόπο αντίληψης στην οικονομική μας ζωή. Ποτέ δεν εμφανίστηκε ένας χαρισματικός άνθρωπος, ένας εξέχων επιστήμονας, μια προσωπικότητα που να διακήρυξε το αυτονόητο: Ό, τι πάθαμε, το «χρωστάμε» στον υλιστικό τρόπο ζωής μας και στη θεοποίηση του χρήματος. Γίναμε άπληστοι, γίναμε υλιστές, γίναμε υπερκαταναλωτές, γίναμε «βρυκόλακες» του χρήματος, γίναμε οπαδοί της θρησκείας της ύλης. Υποδουλωθήκαμε, εξανδραποδιστήκαμε (σχετικά εύκολα, ας το παραδεχτούμε) σε μια νέα Τυραννία, στην τυραννία του υλισμού, στην αδιέξοδη οδό της απόκτησης των υλικών αγαθών. Βυθιστήκαμε στα χρέη και χάσαμε την ανεξαρτησία μας. Αγαπήσαμε το χρήμα, περισσότερο κι από τον ίδιο μας τον εαυτό. Προσκυνήσαμε την ύλη, ποδοπατήσαμε το πνεύμα. Γίναμε ατομιστές, αποξενωθήκαμε από τους ανθρώπους γύρω μας – ακόμα κι από αυτούς που αγαπήσαμε κι αγαπάμε. Οφείλουμε, λοιπόν να αλλάξουμε. Να επαναπροσδιορίσουμε την αξία του χρήματος. Να το κατεβάσουμε – πολλά σκαλοπάτια κάτω – στις προτεραιότητες της ζωής μας. Να ξαναμάθουμε να ζούμε με αυτά που χρειαζόμαστε πραγματικά. Να είμαστε αυτάρκεις, ανεξάρτητοι. Να είμαστε άνθρωποι με πνευματικές και ηθικές αρετές, όχι άτομα – ρομπότ που δικαιολογούν την ύπαρξή τους μονάχα με βάση τα χρήματα ή τα υλικά αγαθά που διαθέτουμε. Να αξιολογούμε και να εκτιμούμε τον άνθρωπο μέσα μας και γύρω μας όχι με βάση το πάχος του πορτοφολιού του, αλλά με βάση το ήθος και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Να αλλάξουμε τρόπο ζωής, να αλλάξουμε την οδό που βαδίζουμε, ως Άνθρωποι. Να φτιάξουμε και πάλι πολιτισμό που δε θα στηρίζεται – αποκλειστικά και μόνο – στην οικονομική ανάπτυξη με την απάνθρωπη αντίληψη «όλα είναι αναλώσιμα, όλα είναι μετρήσιμα αγαθά – ακόμα και οι Άνθρωποι»!

Δεν εμφανίστηκε κανείς – πολιτικός ή μη, στην Ελλάδα ή αλλού – που να θέσει ως βασική πολιτική προτεραιότητα όχι την «εξυπηρέτηση του χρέους», αλλά την «εξυπηρέτηση του Ανθρώπου». Δεν εμφανίστηκε κανείς να μας (ξανα)διδάξει ότι η Ελλάδα είναι – πάνω απ’ όλα πολιτισμός – κι ότι όλοι χρωστούν σ’ αυτήν – όχι χρήματα, όχι! Χρωστούν σεβασμό – στον πολιτισμό της, στην Ιστορία της, στην παράδοση και στους ανθρώπους της! Η Ελλάδα είναι ένα μικρό χωριό – είναι όμως ένα «χωριό» με σπάνια ιστορία, εξαιρετικό πολιτισμό και, το κυριότερο, με πνευματικούς ανθρώπους – ογκόλιθους, οι οποίοι – αιώνες πριν – αναρωτήθηκαν και βασάνισαν το μυαλό τους για τα ίδια και απαράλλακτα θέματα που απασχολούν και μας σήμερα!
Όλα αυτά δεν έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα. Να φταίει η ένδεια της σύγχρονης εποχής, η πραγματική και σοβαρή έλλειψη σε διανοούμενους; Να φταίει που η περίοδος που διανύουμε είναι η περίοδος όπου όλα γίνονται χάος και συντρίμμια, μέχρι κάποιοι να ξαναβρούμε το θάρρος να τα ξαναστήσουμε από την αρχή; Να φταίει που ο άνθρωπος έχασε, όπως πολλές άλλες φορές στην Ιστορία του, την ανθρωπιά του, αντικαθιστώντας την με την ψευδεπίγραφη «ευδαιμονία» του χρήματος;

Ό, τι περίμενα να ακούσω και δεν άκουσα, μπορεί να συνοψιστεί σε μια μικρή, αλλά τόσο καθοριστική και σπουδαία φράση: Η σημασία του χρήματος είναι απείρως μικρότερη απ’ αυτήν που συνήθως του αποδίδουμε. Αν συνειδητοποιήσουμε την αλήθεια αυτής της φράσης, κάνουμε ένα πρώτο βήμα προς την αποτίναξη των δεσμών μιας δουλείας που, πλέον, καταδυναστεύει όλη την Ανθρωπότητα.

Διαβάστε περισσότερα: http://politikiskepsi.webnode.gr/news
Δημιουργήστε τη δική σας ιστοσελίδα δωρεάν: http://www.webnode.gr

ΥΠΟΘΕΣΗ SIEMENS !!! ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ 4η ΦΟΡΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣτΕ !!! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;;;


images 
Γράφει ο Γιάννης Κυριακόπουλος

Δεν ξεχνάμε ότι οι έντιμοι δικηγόροι που πρωτοστάτησαν σε αυτό είναι οι: Παναγιώτης Χασιώτης, Χρήστος Κλειώσσης και ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ενωσης Φορολογουμένων Γιάννης Σιάτρας !!!

Αναβλήθηκε για τέταρτη φορά η συζήτηση στο ΣτΕ που επρόκειτο να γίνει στις 10/03/2015!!! Ως πότε πιά θα ανεχόμαστε οι βαρύτατα προσβεβλημένοι Έλληνες Πολίτες αυτή τη συμπεριφορά από την Πολιτεία;;; Επιτέλους, τι κάνει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;;; Θα αφήσει και αυτή το σκάνδαλο ατιμώρητο;


Στις 10 Μαρτίου 2015, επρόκειτο να συζητηθεί στο ΣτΕ μία εξαιρετικής σημασίας υπόθεση, η οποία αποτελεί και την «κορωνίδα» των υποθέσεων διαφθοράς που ταλάνισαν τη Χώρα μας. Σ’ αυτήν θα εκδικαζόταν η Αίτηση Ακυρώσεως του Σωματείου «Έλληνες Φορολογούμενοι» κατά της Σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της SIEMENS, με σκοπό την ακύρωσή της. Εάν η Αίτηση Ακυρώσεως αυτή γίνει δεκτή, τότε η Σύμβαση αυτή λογίζεται ως «μηδέποτε υπογραφείσα» εξ αρχής, και ανατρέχουν εξ αρχής όλα τα δικαιώματα του Ελληνικού Δημοσίου εναντίον της.

Θυμίζουμε ότι στις 27 Αυγούστου 2012 στο ΦΕΚ υπ’ αριθ. 164, δημοσιεύθηκε η επικύρωση της ΥΠΟΙΚ 07085ΕΞ2012/27.8.2012 Σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Εταιρείας «SIEMENS», σύμφωνα με την εξουσιοδότηση που παρείχε στον Υπουργό Οικονομικών η διάταξη της παραγράφου 2, του άρθρου 324, του ν. 4072/2012.

Σύμφωνα με τον Πρόλογο αυτής της Συμβάσεως, «το Νοέμβριο του 2006, ο Εισαγγελέας Μονάχου εξέδωσε εντάλματα ερεύνης σε πολλαπλές τοποθεσίες/γραφεία της SIEMENS, ως αποτέλεσμα της ανάκρισης για την κατηγορία δωροδοκίας αλλοδαπών δημοσίων λειτουργών και άλλες παράνομες ενέργειες. Αμέσως μετά από αυτές τις επιδρομές κατ’εντολήν του Εισαγγελέα Μονάχου, η SIEMENS γνωστοποίησε από κοινού στο Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης (Department of Justice-DoJ) και την Αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (Securities and Exchange Commission-SEC) τις παραβιάσεις που η ίδια διέπραξε σε πολλές Χώρες στα πλαίσια της Νομοθεσίας Foreign Corrupt Practices Act – FCPA, ή όπως αποδίδεται εύσχημα ως «Whistleblower’s Act”, δηλ. Νομοθεσία Επιβράβευσης της Καταγγελίας Διαφθοράς ξένων δημόσιων λειτουργών από εταιρείες Εισηγμένες σε Αγορά».

Παρατίθεται το κείμενο και στα Αγγλικά: (In November 2006, the Munich Public Prosecutor’s Office executed search warrants at multiple Siemens locations, as well as the homes of certain Siemens employees in and around Munich, Germany, as part of an investigation concerning alleged bribery of foreign public officials and other illegal acts. Shortly after these raids, Siemens disclosed to both the U.S. Department of Justice (“DOJ”) and the Securities and Exchange Commission (“SEC”) alleged violations of the Foreign Corrupt Practices Act in multiple countries.

Για να μην υποχρεωθεί λοιπόν η SIEMENS να παραπεμφθεί -κατά την Αμερικανική Νομοθεσία- στα εκεί Δικαστήρια, συνήψε Συμφωνία Εξωδικαστικής Επίλυσης με το Ελληνικό Δημόσιο.

 Σημειωτέον ότι σε ανάλογες περιπτώσεις αναγκάστηκε να πληρώσει όχι μόνον τεράστιες αποζημιώσεις στις Χώρες των οποίων τους δημόσιους λειτουργούς «διέφθειρε», -πράγμα που αναγκάστηκε να κάνει σε πολλές άλλλες χώρες-, αλλά και να της επιβληθούν βαρύτατα πρόστιμα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) γιά παραβίαση της Αμερικανικής Χρηματιστηριακής Νομοθεσίας.

Η συμφωνία αυτή προέβλεπε -έναντι των άνω των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ βεβαιωμένες ζημίες από το Γ.Λ.Κ. (Γενικό Λογιστήριο του Κράτους), χωρίς τόκους και προσαυξήσεις, όπως προέκυπτε από τα πορίσματα των Εξεταστικών Επιτροπών της Βουλής, η SIEMENS να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες –όχι χρηματική αποκατάσταση της ζημίας- αλλά οικονομικά «αντίστοιχη» επανορθώσεων ύψους περίπου 170 εκατ ευρώ.

Η κατάπτυστη αυτή συμφωνία, που αποτελεί το όνειδος της Ελληνικής Πολιτείας, έδωσε το δικαίωμα στη SIEMENS να απαλλαγεί από όλες τις νομικές συνέπειες από την μακρά και συστηματική διαφθορά της Χώρας μας και την πρόκληση ζημίας στο Ελληνικό Δημόσιο, αλλά και να παύσει η δίωξή της από την Αμερικανική Δικαιοσύνη, που είναι αμείλικτη σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το ακόμη πιο επονείδιστο είναι ότι αν και έχουν υποβληθεί σειρά ερωτήσεων στην Βουλή από βουλευτές της –πρώην-Αντιπολιτεύσεως για το κατά πόσον έχουν εκπληρωθεί οι συμβατικές υποχρεώσεις της SIEMENS, απαντήσεις δεν έχουν δοθεί, όπως τουλάχιστον προκύπτει από την ανάγνωση των κειμένων των επερωτούντων βουλευτών (Ρ. Μακρή, ΣΥΡΙΖΑ, κλπ), δηλαδή πρακτικά, ούτε αυτά τα ελάχιστα που προέβλεπε η Σύμβαση δεν έχουν τηρηθεί, όπως τουλάχιστον καταγγέλλεται!

Μετά από 3 αναβολές, η συζήτηση δυστυχώς αναβλήθηκε για μία ακόμη φορά, προκαλώντας σε όλους μας δυσάρεστες σκέψεις, καθώς η νέα Κυβέρνηση, έχει κάνει «προμετωπίδα» του Κυβερνητικού της Προγράμματος, όχι μόνον στο εσωτερικό της Χώρας αλλά και ΕΠΙΣΗΜΑ, ως περιεχόμενο της Συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου στο Eurogroup, την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Τα Δικηγορικά Γραφεία του Ι.Κυριακόπουλου (www.kyroslawoffices.gr) που συμμετέχουν στην επιστημονική ομάδα της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ έχουν δεσμευτεί, διά των αποκλειστικών συνεργατών τους στις ΗΠΑ “GRANT&EISENHOFER” (www.gelaw.com) να διερευνήσουν την δυνατότητα, εάν τους αναθέσει το Ελληνικό Δημόσιο από κοινού με την «Ενωση Φορολογουμένων» την ειδική επί τούτου εντολή, επαν-υποβολής της Αγωγής κατά της SIEMENS με βάση τη Νομοθεσία FCPA, για την επιβολή κυρώσεων και την διεκδίκηση αποζημιώσεων, ύψους άνω των 2,1 δισεκατ ευρώ πλέον τόκων για τις ζημίες που προξένησε αυτή με διενέργεια μεθόδων διαφθοράς κατά του Ελληνικού Δημοσίου, σε οποιαδήποτε Ελληνική, Ευρωπαική ή Αμερικανική Δικαιοδοσία Δικαστηρίων. Σημειωτέον ότι σε μεγάλες υποθέσεις οι Δικηγόροι αυτοί δεν εισπράττουν προκαταβολή αμοιβής αλλά αμοιβή αποτελέσματος (contingency fee)

Σε ανάλογες περιπτώσεις, τα Δικηγορικά Γραφεία Grant & Eisenhofer έχουν επιτύχει σημαντικές επιτυχίες στο μέτωπο κατά της Διαφθοράς κατά των μεγαλυτέρων εταιρειών του πλανήτη (Pfizer, IBM, Apple, BoA, Goldman Sachs κλπ)

Πρόσφατα στην εταιρεία G&E που φημίζεται για τις σημαντικές επιτυχίες της αναφορικά με την προστασία επενδυτών-ασφαλιστικών ταμείων κλπ (άνω των 28 δισεκατ.δολαρίων αποζημιώσεις σε 12 χρόνια), προσελήφθη ο Josef Beau Biden, γιός του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ Jo Biden, και πρώην Εισαγγελέας του Delaware, μελλοντικός δε πιθανός υποψήφιος για την διεκδίκηση του χρίσματος του ηγέτη των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ.

Η Grant & Eisenhofer συνεργάζεται μέχρι τώρα με την KYROS LAW OFFICES (με γραφεία εδώ και στις ΗΠΑ) στο θέμα της προσφυγής των Ελλήνων Καταθετών κατά της Κυβέρνησης της Κύπρου στη Διεθνή Διαιτησία στην Washington. (www.apozimiosi.gr)

Εχει ήδη δε εκδηλώσει σημαντικότατο ενδιαφέρον για τα Ελληνικά Ζητήματα, όταν από τον Δεκέμβριο του 2010 είχε εκδηλώσει –και εγγράφως- πρόταση προς την τότε Ελληνική Κυβέρνηση για την πιθανή διεκδίκηση αποζημιώσεων κατά των κερδοσκόπων-διεθνών επενδυτικών εταιρειών που ενδεχομένως χειραγώγησαν τα αντασφάλιστρα πιστωτικού κινδύνου των Ελληνικών Ομολόγων (Credit Default Swaps) κατά την επίμαχη περίοδο 2009-2010

 

https://georgiosfk.wordpress.com/2015/03/06/ 

Η απάντηση του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών σε ερώτηση της Αριστεράς (Die Linke)

 

Συντάκτης: efsyn.gr
Το ποσό που έχει εισπράξει η Γερμανία από την Ελλάδα για τόκους το διάστημα 2010-2014 είναι 360 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με απάντηση του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών σε ερώτηση της Αριστεράς (Die Linke) που δημοσιεύει σήμερα η γερμανική εφημερίδα «Rheinische Post». Επιπλέον για τα επόμενα έτη η Γερμανία περιμένει από την Ελλάδα να καταβάλει περίπου 20 εκατ. τον χρόνο.
Στη 40σέλιδη απάντηση που απέστειλε το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών έπειτα από κατάλογο ερωτήσεων που κατέθεσε το κόμμα της Αριστεράς αναφορικά με την πολιτική διάσωσης έναντι της Ελλάδας, καταγράφεται η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, δίνονται αναλυτικά τα στοιχεία όλων των βασικών δεικτών της οικονομίας και επισημαίνεται ότι η χώρα έζησε για χρόνια πάνω από τις δυνατότητές της.
«Ένας στους δύο νέους στην Ελλάδα είναι άνεργος, οι οικονομικές επιδόσεις της χώρας συρρικνώθηκαν από το 2009 κατά 25 % ενώ το χρέος αυξήθηκε δραματικά. Πέντε χρόνια μετά ο απολογισμός της πολιτικής διάσωσης στην Ελλάδα είναι καταστροφικός. Αυτό αναγκάζεται να παραδεχθεί και το γερμανικό υπoυργείο Οικονομικών σε 40σέλιδη απαντητική επιστολή που απέστειλε έπειτα από κατάλογο ερωτήσεων που κατέθεσε το κόμμα της Αριστεράς», επισημαίνεται στο δημοσίευμα της «Ράινισε Ποστ».
Εν τούτοις, όπως σημειώνεται, το υπουργείο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν διακρίνει κάποια εναλλακτική επιλογή. «Η εναλλακτική επιλογή σε ένα πρόγραμμα προσαρμογής θα ήταν μια άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας που θα είχε ως συνέπεια ένα πολύ μεγάλο κόστος προσαρμογής», αναφέρει το υπ. Οικονομικών στην απαντητική επιστολή του, σύμφωνα με την εφημερίδα του Ντίσελντορφ.
ΑΕΠ, χρέος, φτώχεια
Η επιστολή του ΥΠΟΙΚ καταγράφει στη συνέχεια αναλυτικά τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας και το πώς διαμορφώθηκαν οι οικονομικοί δείκτες τα τελευταία χρόνια. Αναφορά γίνεται μεταξύ άλλων στην κατακόρυφη αύξηση του δημόσιου χρέους, αποτέλεσμα της δραματικής συρρίκνωσης του ΑΕΠ κατά 22%. Την ίδια ώρα, μεταξύ 2010 και 2013, αισθητά κατώτερα των προσδοκιών ήταν τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις, αφού αντί των προβλεπόμενων 22 δισ. εισέρρευσε στα κρατικά ταμεία μόλις ένα δισ. ευρώ από την πώληση κρατικής περιουσίας.
Αναφορά γίνεται επίσης στις δραματικές μειώσεις μισθών και συντάξεων, την κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των ανέργων, ειδικά στους νέους, αλλά και στην όξυνση της φτώχειας.
Η πολιτική διάσωσης «απέτυχε παταγωδώς»
Η απάντηση της γερμανικής κυβέρνησης καταδεικνύει πώς η πολιτική της διάσωσης προκάλεσε ύφεση και φτώχεια, χωρίς να βελτιώνει την οικονομική κατάσταση της χώρας, σχολιάζει ο βουλευτής της Αριστεράς Αντρέι Χούνκο, παραπέμποντας στην αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το ελληνικό δημόσιο μεταξύ 2012 και 2014 από τα 46 στα 78 δις ευρώ. Η πολιτική της διάσωσης «απέτυχε παταγωδώς», σύμφωνα με τον ίδιο. Ο ίδιος ο κ. Σόιμπλε, ωστόσο, επισημαίνει η εφημερίδα, έχει άλλη άποψη. Θεωρεί ότι το πρόβλημα προκάλεσε η ανεξέλεγκτη πολιτική πριν από την κρίση, όχι η πολιτική αντιμετώπισης της κρίσης. Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, μπορεί να παραμένει ανοιχτό εάν η Γερμανία λάβει ποτέ τα χρήματα που δάνεισε στην Ελλάδα, ωστόσο μέχρι στιγμής το γερμανικό δημόσιο δεν έχει χάσει ούτε σεντ. «Αντιθέτως, η Αθήνα έχει καταβάλει τόκους στη Γερμανία για τη δανειακή βοήθεια. Μεταξύ 2010 και 2014 η KfW (γερμανική επενδυτική τράπεζα;) έχει αποδώσει στο γερμανικό δημόσιο έσοδα από τόκους συνολικού ύψους 360 εκατομμυρίων ευρώ» αναφέρει η απάντηση του υπουργείου. «Για τα επόμενα χρόνια όμως η γερμανική κυβέρνηση αναμένει χαμηλότερα έσοδα για τον κρατικό προϋπολογισμό ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως». Πηγή…
………………………………………………………………………..
ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ KfW;
ΝΑ ΠΩΣ ΤΟ Γ΄ ΡΑΙΧ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ( Ε.Π.Ε)
Η Γερμανία, η Ελλάδα και η Συμφωνία «2+4»
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ: Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, η KfW και η Βασιλεία ΙΙ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ… «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»! …Έτσι ρωτήστε τον εαυτό σας, πώς μπορεί μια εταιρεία να σας πει ότι θα πρέπει να πληρώνετε φόρους;
Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ. ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 8.000€ = 20€ ΦΟΡΟΣ. ΕΛΛΑΔΑ: 8.000€ = 3.200€ ΦΟΡΟΣ!
Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
Το Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών DIW (ΜΚΟ), προτείνει τη διαγραφή του 50% του ελληνικού χρέους ή 120 δισ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΔΗΘΕΝ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ) ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ

http://alfeiospotamos.gr/?p=13198

ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ!

state 
 
Το Εθνικό Κογκρέσο των Ινδιάνων της Αμερικής έχει μακρά παρουσία στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ωστόσο, το 2009, όταν η Πρεσβεία των Φυλετικών Εθνών άνοιξε τις πόρτες της στην Ουάσιγκτον DC, ο NCAI και η πολιτεία των Ινδιάνων είδαν την εκπλήρωση ενός ονείρου  όλων των  ηγετών του παρελθόντος και του παρόντος.
Κάθε χρόνο, ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου των Ινδιάνων της Αμερικής παρουσιάζει το κράτος του Ινδιάνικου Έθνους, απευθυνόμενος στα μέλη του Κογκρέσου,  σε κυβερνητικούς αξιωματούχους, στους ηγέτες των φυλών και των πολιτών, καθώς και στο αμερικανικό κοινό. Είναι μια ομιλία που μοιράζεται το θετικισμό και τους μελλοντικούς στόχους των φυλών-εθνών. Η ομιλία περιγράφει τους στόχους των φυλετικών ηγετών, τις ευκαιρίες για επιτυχία και πρόοδο των ιθαγενών λαών, καθώς και τις προτεραιότητες για την προώθηση της σχέσης των Εθνών των Ινδιάνων με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
 
NCAI Economy

Τα έθνη των φυλών συμβάλλουν σημαντικά στην οικονομική ευρωστία των κοινοτήτων τους αλλά και των γύρω περιφερειακών οικονομιών. Από την θέσπιση του νόμου την δεκαετία του 1970 , τα εργαλεία της αυτοδιοίκησης έχουν αλλάξει το οικονομικό σύστημα σε ολόκληρη την Ινδιάνικη χώρα αλλά και πέρα από αυτήν. Οι επενδύσεις σε εγχώρια οικονομική ανάπτυξη και η δημιουργία θέσεων εργασίας αποφέρουν οφέλη σε όλες τις φυλές του Έθνους αλλά και στο Έθνος σαν σύνολο.
Οι Ινδιάνοι ιθαγενείς αποτελούν τον πλέον αγροτικό πληθυσμό της Αμερικής και η γη των φυλών τους περιλαμβάνει πάνω από το πέντε τοις εκατό της γης του Έθνους – μια έκταση που θα καθιστούσε το Ινδιάνικο κράτος ως την τέταρτη μεγαλύτερη πολιτεία της Αμερικής. Τα Έθνη-φυλές είναι ιδιοκτήτες σημαντικών περιουσιακών στοιχείων , αλλά τα δυσκίνητα γραφειοκρατικά εμπόδια συχνά υπονομεύουν  την ικανότητα τους να επωφεληθούν πλήρως από τους πόρους αυτούς.  
Όταν οι Ευρωπαίοι έποικοι ήρθαν στην Αμερική συμφώνησαν με τις φυλές ως ανεξάρτητα Έθνη. Ανταλλαγή γης και εγγυήσεις για ειρήνη υλοποιήθηκαν μέσω συμφωνιών και από τότε εκατοντάδες συνθήκες μεταξύ των φυλών και των Η.Π.Α. έχουν διαπραγματευτεί και επικυρωθεί από τα 2/3 της Γερουσίας.  Από το 1778 έως το 1871 η ομοσπονδιακή κυβέρνηση εισήγαγε περισσότερες από 370 συνθήκες με διαφορετικές φυλές  Ινδιάνων. Οι  συνθήκες των Ινδιάνων ανήκουν στην ίδια κατηγορία με αυτές των ξένων Εθνών και επειδή έχουν δημιουργηθεί  σύμφωνα με το Σύνταγμα των Η.Π.Α. που είναι “ο ανώτατος νόμος της γης”  και υπερισχύει έναντι κάθε άλλου νόμου. Αυτά τα συμβόλαια επιβεβαιώνουν μια ανταλλαγή, αναγνωρίζουν συγκεκριμένα δικαιώματα  και όχι δικαιώματα που έχουν παραχωρηθεί, δικαιώματα που προέρχονται από τις κυβερνήσεις των φυλών και των ανθρώπων.
Οι συνθήκες αυτές συνήθως περιλαμβάνουν :
  • Διατάξεις που αφορούν σύνορα γης
  • Δικαιώματα κυνηγιού και ψαρέματος
  • Επίσημη αναγνώριση των φυλών στις Αρχές των Η.Π.Α.
  • Προστασία των Η.Π.Α.
Επιπλέον πολλές συνθήκες περιέχουν συγκεκριμένες υποσχέσεις για ομοσπονδιακή παροχή ιατρικής περίθαλψης , εκπαίδευσης , στέγασης , οικονομικής ανάπτυξης και αγροτικής βοήθειας.
Πολλές συνθήκες θέσπισαν τις αρχές της ομοσπονδιακής   “εμπιστοσύνη- ευθύνη”  για να προστατευτούν οι γαίες των φυλών και η τοπική αυτοδιοίκηση , όπως και  παροχή ομοσπονδιακής βοήθειας που θα εξασφάλιζε  την ευρωστία  στις κοινωνίες των φυλών. Ποτέ όμως η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν τους  χρηματοδότησε επαρκώς .

NCAI
 
Δεκάδες εκατομμύρια Αυτοχθόνων ανθρώπων κατοικούν στη Βόρεια Αμερική και κυβερνούν τις κοινωνίες τους πολύ πριν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις στείλουν εξερευνητές για να αδράξουν εδάφη και πόρους από την ήπειρο και τους κατοίκους της. Αυτές οι ξένες Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις αλληλεπίδρασαν με τις φυλές στην διπλωματία, το εμπόριο, τον πολιτισμό και τον πόλεμο, αναγνωρίζοντας τα συστήματα της κοινωνικής, πολιτιστικής, οικονομικής, και πολιτικής διακυβέρνησης των αυτοχθόνων.
Τα έθνη των φυλών έχουν παραμείνει ως πολιτικές δυνάμεις από την αποικιακή περίοδο μέχρι σήμερα συναλλάσσονται εμπορικά , υλοποιούν πολιτιστικές ανταλλαγές, και εμπνέουν τις αρχές της ελευθερίας και της δημοκρατίας που κατοχυρώνονται στο Σύνταγμα των ΗΠΑ. Καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες συγκρότησαν μια ένωση, οι ιδρυτές αναγνώρισαν την κυριαρχία των φυλών-εθνών ανάμεσα σε όλες τις πολιτείες , τα ξένα έθνη και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση στο Σύνταγμα των ΗΠΑ.
Οι φυλές -έθνη αποτελούν μέρος της μοναδικής Αμερικανικής οικογενείας κυβερνώντων , αποτελούν έθνη μέσα σε ένα έθνος, καθώς και κυρίαρχα έθνη μέσα στην παγκόσμια κοινότητα των εθνών.
 
διαβάστε επίσης: 

http://alfeiospotamos.gr/?p=13200

Το Συμβούλιο των Αυτοχθόνων Αμερικανών προσφέρει αμνηστία στα 240 εκατομμύρια λευκών μεταναστών χωρίς χαρτιά


Ο ΚΥΚΛΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ !!

Διεξήχθη στις 22-23/9/2898 η Παγκόσμια Διάσκεψη για τους ιθαγενείς πληθυσμούς! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΛΑΩΝ.

Οι Ινδιάνοι δεν ξεχνούν το μεγαλύτερο αλλά λιγότερο συζητημένο ολοκαύτωμα

Επίσημα στοιχεία (σε εκατομμύρια) θυμάτων σε ολοκαυτώματα.


Σε μια συνεδρίαση προ διμήνου στο Τάος του Νέου Μεξικού οι ηγέτες των αυτοχθόνων Αμερικανών μελέτησαν σειρά προτάσεων σχετικά με το μέλλον του πολυπληθούς, παράνομου ευρωπαϊκού πληθυσμού των ΗΠΑ.

Μετά από μακρά συζήτηση, το Συμβούλιο Αυτοχθόνων αποφάσισε να προχωρήσει στην παροχή ιθαγένειας για εκείνους που δεν έχουν ποινικό μητρώο και δεν φέρουν μεταδοτικές ασθένειες. “Θα δώσουμε στους Ευρωπαίους τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για τη χορήγηση ιθαγένειας”, εξήγησε ο αρχηγός Sauti της φυλής Nez Perce.

“Για να αποκτήσουν νομική υπόσταση, οι αιτούντες οφείλουν να διατυπώσουν μια ειλικρινή συγνώμη για τα εγκλήματα των προγόνων τους, να πληρώσουν παράβολο 5.000 δολαρίων, και, αν αυτή τη στιγμή είναι εγκατεστημένοι σε προγονική γη αυτοχθόνων, οφείλουν να παραδώσουν τη γη αυτή στο Συμβούλιο Αυτοχθόνων ή να καταβάλουν ένα προσδιορισμένο από μας τίμημα για την αγορά της”.

“Κάθε παράνομος Ευρωπαίος που έχει ποινικό μητρώο οποιουδήποτε είδους, εκτός από παραβάσεις σχετικές με την κυκλοφορία και το παρκάρισμα, θα απελαθεί πίσω στην πατρίδα του. Οποιοσδήποτε με μεταδοτικές ασθένειες όπως HIV, ευλογιά, έρπη κλπ, δεν θα πάρει την ιθαγένεια και επίσης θα απελαθεί”.

Η ευρωπαϊκή αποίκιση της Βόρειας Αμερικής ξεκίνησε τον 16ο και 17ο αιώνα, όταν οι αφίξεις από τη Γαλλία, την Ισπανία και την Αγγλία δημιούργησαν αρχικά εποικισμούς σε εκτάσεις όπου ζούσαν αυτόχθονες λαοί. Οι εξερευνητές Lewis και Clark άνοιξαν το δρόμο για περαιτέρω εποικισμό δυτικών εδαφών, κάτι που τελικά οδήγησε στη δημιουργία του συστήματος καταυλισμών για τους Ινδιάνους.

Παρά τον μεγάλο αριθμό των Ευρωπαίων που κατοικούν στις ΗΠΑ, οι ιστορικοί μελετητές συμφωνούν ότι τα εδάφη των αυτοχθόνων κατακτήθηκαν παράνομα μέσω πολέμου, γενοκτονίας και αναγκαστικού εκτοπισμού.

Παρά την απόφαση του Συμβουλίου, μια ομάδα αυτοχθόνων που ονομάζεται Αληθινοί Αμερικανοί (True Americans) επέκρινε την κίνηση, υποστηρίζοντας ότι η αμνηστία θα έχει ως μόνο αποτέλεσμα την ανταμοιβή των παραβατών.

“Όλοι πρέπει να απελαθούν πίσω στην Ευρώπη” τόνισε ο John Dakota από τους Αληθινούς Αμερικανούς. “Ήρθαν εδώ παράνομα και κατέστρεψαν τη γη μας. Έφεραν την ασθένεια και τον αλκοολισμό, έκλεψαν όσα είχαμε επειδή ήταν πολύ τεμπέληδες για να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τις δικές τους χώρες”.

Μετάφραση: Κίτσου Νικολέττα

Πηγή: http://cityworldnews.com/native-american-amnesty/

ΠΗΓΗ μας

……………………….

Ο ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ – ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ – Ο ΠΕΛΑΣΓΙΚΟΣ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ (Β’ΜΕΡΟΣ) ΟΙ ΙΝΚΑ & ΟΙ ΜΑΓΙΑ – ΔΩΡΙΕΙΣ

Εντουάρντο Γκαλεάνο: «Το έθνος που υπακούει δεν είναι πια έθνος, είναι η ηχώ ξένων»

Η ιστορία της περούκας και οι Ινδιάνοι

«Washington, D.C.» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΗΠΑ»!! ΜΕ ΕΔΡΑ…ΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ! ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ-ΚΡΑΤΗ…

ΔΕΙΤΕ «ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ»-ΚΛΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΜΠΙΡ «HER MAJESTY THE QUEEN» ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ(ΙΝΔΙΑΝΩΝ) ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ…

Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΗΡΙΔΑΝΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΕΙΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ!!!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΜΑΟΡΙ ΣΤΗΝ Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ!

Νεκρός ενθάδε κείται Κνώσιος Ινδοφόνος, βρομίου ούναθλος Οφέλτης… Και τότε Βάκχος έθηκε ποδών ταχύτητος αγώνας

BRETTON WOODS, HENRY MORGENTHAU, ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ROTHSCHILD, Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BADEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΥΠΟ ΛΑΘΡΟΚΑΤΑΚΤΗΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΙΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙΝΕΖΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ ΤΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥ!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ.



http://alfeiospotamos.gr/?p=13192

Τσιμέντο του 1000 π.Χ. αδιαπέραστο από την ραδιενέργεια

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6BDi-Yf46sltHFbyeB3MoXZevNZgxIR14Z_iJaB2zi9__BBSMaDI7UYOc0odpKaVyck4zUbWFO69oc7z_UCoIpmYnBHlItHR86S7vIY0qXCd08byGYFPj83VUjqrUgz6vv-SMSy83HeA/s1600/1.jpg
Όπως έχει αποκαλύψει ο καθηγητής Ευστάθιος Ευσταθιάδης Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π., απόφοιτος έτους 1945, τ. Επιμελητής Ε.Μ.Π., Επίτιμος Γενικός Διευθυντής Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε, οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν μπετόν εδώ και 3.000 χρόνια πιο ανθεκτικό από το Αμερικάνικο Portland.Και σύμφωνα με ανακοίνωση της Martha Goodway, φυσικοχημικού, μεταλλουργού και αρχαιολόγου (Smithsonian) το 1992 σε συνέδριο στην Βοστώνη,το κονίαμα της κατασκευής των επιχρίσεων των δεξαμενών του Λαυρίου είναι αδιαπέραστο από την ραδιενέργεια (προφανώς λόγω και της παρουσίας του μολύβδου, το οποίο είναι μέταλλο με ιδιότητες προστασίας από τις επιβλαβείς ακτίνες).

Συνέστησε μάλιστα την χρήση του υλικού αυτού ως μέσο επιχρίσεως των δεξαμενών αποθήκευσης πυρηνικών αποβλήτων..!



Η συμπεριφορά του αρχαίου ελληνικού τσιμέντου κατά την πήξη μοιάζει με εκείνη του γνωστού βιομηχανικού τσιμέντου Portland.

Οι προσεκτικές ειδικές εργαστηριακές εξετάσεις του εξειδικευμένου χημικού μηχανικού Ευστ. Ευσταθιάδη (1978) επί του αρχαίου σκυροδέματος της δεξαμενής της Καμείρου, αποκάλυψαν τα παρακάτω ουσιώδη χαρακτηριστικά :

• Προσεκτική αναλογία και άριστη κοκκομετρική διαβάθμιση των αδρανών υλικών (τύπων άμμου και χαλίκων). Χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον δύο, πιθανώτερα δε τρία, διαφορετικά (τόσο ως προς την κοκκομετρική όσο και ως προς την ορυκτολογική τους σύσταση) αδρανή υλικά και συγκεκριμένα :α) Πυριτικά αδρανή υλικά,β) Κοκκώδη ασβεστολιθικά υλικά καιγ) Λεπτόκοκκα ασβεστολιθικά υλικά,σε τέτοια μεταξύ τους αναλογία ώστε η τελική του μίγματος αυτού κοκκομετρική διαβάθμιση και καμπύλη να προσεγγίζει πάρα πολύ την σχετικά πρόσφατα (1907) από τον Αμερικανό Fuller δοθείσα (και από τους σύγχρονους Μηχανικούς γνωστή) μαθηματική έκφραση της άριστης κοκκομετρικής διαβαθμίσεως, η οποία παρέχεται από τον μαθηματικό τύπο της συνημμένης φωτογραφίας, όπου :P = τα διερχόμενα ποσοστά βάρους των αδρανών από κάθε κατά μέρους κόσκινο,d = τα ενδιάμεσα μεγέθη κόκκων καιD = το μέγιστο μέγεθος των κόκκων του μίγματος των αδρανών υλικών.

• Χρήση, ύστερα από προσεκτική επιλογή για λήψη, κόκκων κανονικού γεωμετρικού σχήματος (κυβοειδούς και όχι πλατυσμένης μορφής). Η απουσία φυσικών (αλλά επιβλαβών για την πρόσφυση) προσμίξεων (π.χ. αργιλικές ή ιλυώδεις επικαλύψεις των κόκκων) υποδηλώνει την προσεκτική απομάκρυνση των προσμίξεων με πλύσιμο πριν από την χρήση των υλικών.

• Ακρίβεια στην αναλογία του περιεχομένου λεπτού κονιάματος, το οποίο περιλαμβάνει τον ασβέστη, την φυσική ηφαίστεια γη και την λεπτή άμμο μεγέθους έως 2 χιλιοστά.

• Αξιοσημείωτη κατανομή του τσιμεντοκονιάματος στην όλη μάζα του μπετόν. Η πρόσφυση του κονιάματος που χρησιμοποιήθηκε είναι ιδιαίτερα ισχυρή στην επιφάνεια των κόκκων των αδρανών υλικών ακόμη και σήμερα, με αποτέλεσμα τον δυσχερέστατο διαχωρισμό του ακόμη και με την χρήση σύγχρονων χαλύβδινων κοπτικών οργάνων.

• Ταυτόχρονος και αρμονικός συνδυασμός στεγανότητας, υψηλής μηχανικής αντοχής και συνεχούς μάζας χωρίς ρηγματώσεις, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις κατακόρυφων επιφανειών (π.χ. πλευρικών τοιχωμάτων δεξαμενών), οι οποίες διαστρώθηκαν μέσα σε ξυλότυπο. Αλλά και η ορθή αναλογία του νερού που χρησιμοποιήθηκε για την ανάμιξη του μπετόν είχε μεγάλη σημασία. Λιγότερο ή περισσότερο νερό στο μίγμα θα είχε δυσμενείς επιπτώσεις στο αρμονικό δέσιμο των υλικών και στο “εργάσιμο” του μπετονΣε ότι αφορά τις μηχανικές αντοχές του αρχαίου ελληνικού τσιμέντου, σειρά δοκιμών του κ. Ευσταθιάδη έδειξαν ότι η τάση θραύσεως σε θλίψη ανέρχεται σε 135 χιλιοστόγραμμα ανά τετραγωνικό εκατοστό, κατατάσσοντάς το στην κατηγορία στεγανού μπετόν τύπου Β 120 (Ευσταθιάδης 1978).

Η έρευνα στις Η.Π.Α. έδωσε εφαρμογές συνδυασμού αρχαίου μπετόν και σημερινού Portland. Κατασκευάστηκε φράγμα στην UTAH το 1987, που αποτελείτο από 40% Portland και 60% κονία, υποπροϊόν καύσης άμορφης πυριτιούχας μάζας που είναι χημικά ίδια με την ηφαίστεια γη (υποπροϊόν εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος).

Το ενυδατωμένο Portland απέδιδε την συνιστώσα των υδραυλικών ενώσεων του ασβεστίου που περιεχόταν στις χημικές ενώσεις του αρχαίου μπετόν. Υπάρχουν δύο πρότυπα ASTM για την πρόσμειξη τεχνητής ηφαιστειακής κονίας στο μπετόν (C-618 και C-311). Η συνήθης αναλογία είναι τουλάχιστον 25% αντικατάσταση τεχνητού τσιμέντου με fly-ash από την καύση γαιανθράκων σε εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.



Ο αρχαιολογικός χώρος της Τούμπας Θεσσαλονίκης, γνωστός από το 1895, εκτείνεται σε ένα υψίπεδο στα ανατολικά της πόλης. Περιλαμβάνει τον κωνικό λοφίσκο με επάλληλες οικοδομικές φάσεις της Εποχής του Χαλκού (αρχές 2ης χιλιετίας - 1.100 π.Χ.), της Εποχής του Σιδήρου (1.100 - 800 π.Χ.) και ιστορικών χρόνων (800 π.Χ. και μετά), την τραπεζιόσχημη έκταση γύρω από το λοφίσκο με υπολείμματα του οικισμού από την Πρώιμη Εποχή του Σιδήρου, τα αρχαϊκά (800 - 480 π.Χ.), τα κλασικά (480 - 323 π.Χ.) και τα πρώιμα ελληνιστικά (323 - 300 π.χ.) χρόνια, διάσπαρτες μεμονωμένες εγκαταστάσεις σε ακτίνα πεντακοσίων μέτρων από τον οικισμό και το εκτεταμένο νεκροταφείο του.

Μελετήθηκαν δείγματα κονιαμάτων της φάσεως της Ύστερης Εποχής του Χαλκού (1.200 - 1.100 π.Χ.) : Ωμόπλινθοι, συνδετικό κονίαμα και πηλοκονία επιχρίσματος, τα οποία ελήφθησαν από εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους κατοικιών και από αναλημματικούς τοίχους.

Από την συνδυασμένη ανάλυση κοκκομετρίας, χημικής σύστασης, μικροσκοπικής εξέτασης και προσδιορισμού μηχανικής αντοχής, προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα :

• Στα πλιθιά, το ποσοστό του CaO κυμαίνεται από 6 - 12% (SiO2 : 46 - 55%, Al2O3 : 12 - 14%) ενώ στα συνδετικά πηλοκονιάματα είναι σταθερά 15 - 17% και στα επιχρίσματα 24%. Σε πλίνθο αναλημματικού νότιου τοίχου, η περιεκτικότητα σε CaO βρέθηκε 21%.• Δεν φαίνεται να υπάρχει διαφοροποίηση των πηλών ως προς την λεπτότητα (το 65 - 85% του υλικού διέρχεται από οπή νεροκόσκινου, διαμέτρου 0,04 χιλιοστόμετρων.• Οι αντοχές των πηλοκονιαμάτων κυμαίνονται από 5 - 7 χιλιόγραμμα ανά τετραγωνικό εκατοστό.• Υπάρχουν στα πλιθιά εγκλείσματα (κεραμικά υλικά, κοχύλια), ίνες ξύλου, κόκκοι κάρβουνου, βότσαλα, συσσωματώματα ασβεστίτη, ριζίδια και άλατα.



“”Από την υδατοδεξαμενή της πόλης της αρχαίας Καμείρου της νήσου ΡόδουΜΑΪΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2004ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ 2Το περιεχόμενο της εργασίας αφορά και στοχεύει ουσιαστικά στην ανάδειξη- παρουσίαση και υπογράμμιση της υψηλής στάθμης της εξειδικευμένης «αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας υλικών κατασκευών».Η εξειδικευμένη «αρχαία ελληνική τεχνολογία υλικών κατασκευών» ξεκινά από τους αρχαίους Έλληνες μηχανικούς της αρχαϊκής και κλασσικής περιόδου, με την παγκοσμίως πρωτοποριακή παραγωγή ελληνικού δυαδικού υδραυλικού τσιμέντου και μπετόν και συνεχίζοντας την εξελικτική πορεία της ανά τους αιώνες, φθάνει κληρονομούμενη από γενεάς εις γενεά, στους Έλληνες μηχανικούς της Βυζαντινής περιόδου.Αυτοί, όπως οι πρόγονοί τους συμβάλλουν υποδειγματικά, συνεισφέροντας νέες ανάλογες επινοήσεις στον τομέα αυτό, με την παραγωγή δυαδικού υδραυλικού κεραμοκονιάματος (κουρασάνι) και κεραμομπετόν για υποθερμαινόμενα δάπεδα (υπόκαυστα) κ.λπ.

Τα αξιόλογα αυτά πρωτότυπα θέματα που ανήκουν στην ιστορία της ελληνικής τεχνολογίας, υπήρξαν αντικείμενα εργαστηριακών και ερευνητικών μου τεχνολογιών κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης ακαδημαϊκής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας μου αμέσως μετά τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, όπως:


Η άγνωστη, διεθνώς μέχρι το 1978, γενομένη αποκάλυψή μου, της μεθοδολογίας- Τεχνολογίας, που χρησιμοποιήθηκε από τους αρχαίους Έλληνες μηχανικούς της αρχαϊκής και κλασσικής αρχαιότητας για την παραγωγή «ελληνικού τσιμέντου» σε «δυαδική μορφή», παραγόμενο όμως με άλλη εντελώς διαφορετική τεχνολογία, προσαρμοσμένη στα τότε τεχνολογικά δεδομένα και τις τότε ανάγκες.

Σήμερα, η τεχνολογία, αντιθέτως, χρησιμοποιεί βαριές ογκώδεις εγκαταστάσεις, μη αναγκαίες εκείνη την εποχή, προσαρμοσμένη στα διεθνή τεχνολογικά δεδομένα και στις σημερινές πολύ μεγάλες ποσοτικές κυρίως ανάγκες και ταχύτητες προωθήσεως για περαίωση των έργων

Τα ίχνη της αρχαίας αυτής ελληνικής γνώσης είναι ορατά, παρά το πέρασμα των χιλιετιών, σε μια πληθώρα κατασκευών οι οποίες χρονολογούνται τουλάχιστον από την 2η χιλιετία π.Χ. :
  • Η Δεξαμενή νερού της Καμείρου Ρόδου.
  • Οι δεξαμενές των μεταλλευτικών εγκαταστάσεων του Λαυρίου Αττικής. 
  • Δεξαμενή και λουτήρες στην Αίγινα Αττικής.Δεξαμενές στην Περαχώρα Κορινθίας.
  • Υδραυλικές εγκαταστάσεις στην Γερόνησο Κύπρου.
  • Το Υπέρθυρο του “Θησαυρού του Ατρέως” στις Μυκήνες.
  • Οι υπόγειες στοές των Μινύων στον Πειραιά. 
  • Ιπποδάμεια υδραυλικά έργα στον Πειραιά.
  • Η γέφυρα του Ιλισσού των Αθηνών.
  • Τα τείχη των αρχαίων Αθηνών.
  • Δεξαμενές βρόχινου νερού των Αθηνών.
  • Η προμνησίκλεια υδατοδεξαμενή στην Ακρόπολη των Αθηνών. 
  • Ασβεστοκονιάματα στην Στοά του Αττάλου Β’ των Αθηνών.
  • Υδατοδεξαμενή στις Οινιάδες Ακαρνανίας. 
  • Υδατοδεξαμενές στην Όλυνθο Χαλκιδικής.
  • Υδατοδεξαμενή στην Πάλαιρο Ακαρνανίας.
  • Υδατοδεξαμενές στο πυραμιδοειδές του Κεφαλαριού Αργολίδος. 
  • Υδατοδεξαμενές στο πυραμιδοειδές του Λυγουριού Αργολίδος.Συνδετικά κονιάματα στην κλιμακωτή πυραμίδα του Αμφείου Θηβών. 
  • Ελληνιστική δεξαμενή στο Κούριον Κύπρου.
  • Κονιάματα από τον προϊστορικό οικισμό της Τούμπας Θεσσαλονίκης.Υδραυλικά κονιάματα σε λουτρό της Περγάμου.
Σε ότι αφορά τις μηχανικές αντοχές του αρχαίου ελληνικού τσιμέντου, σειρά δοκιμών του κ. Ευσταθιάδη έδειξαν ότι η τάση θραύσεως σε θλίψη ανέρχεται σε 135 χιλιοστόγραμμα ανά τετραγωνικό εκατοστό, κατατάσσοντάς το στην κατηγορία στεγανού μπετόν τύπου Β 120 (Ευσταθιάδης 1978).
erevnw.blogspot.gr
ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:
forkeratea.blogspot davlos.gr fourakis-kea.com

Ένα μεγάλο μπράβο! Υπερήφανος 'Ελληνας στέλνει μια συγκλονιστική επιστολή στη Barbara Schonberger

 

Η Δήλωση σας σχετικά με το ότι η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να ανήκει στην Ευρώπη ήταν απαράδεκτη(Δείτε ΕΔΩ) και θα σας δώσω μια απάντηση ως περήφανος Έλληνας...

Αν η Ελλάδα δεν θα έπρεπε για οικονομικούς λόγους να μην είναι στην Ευρώπη τότε η Γερμανία δεν θα έπρεπε να υπάρχει στον πλανήτη με τόσους ανθρώπους που δολοφόνησε λίγα χρόνια πριν και στην χώρα και σε άλλες χώρες ακόμα μυρίζει το αίμα τον αδικοχαμένων από τους Ναζί σας.

Η χώρα σας επίσης έχει μεγάλες ευθύνες για την κατάσταση στην Ελλάδα,Γερμανικές εταιρίες στην Ελλάδα όπως ας πούμε η Siemens ή ακόμα και τα υποβρύχια που γέρνουν και ας μην αναφέρω άλλα αυτά νομίζω είναι αρκετά.

Ήσασταν στην θέση της Ελλάδας 3 φορές και σας διέγραψαν τα χρέη αντίθετα με εμάς που ματώνουμε να τα πληρώσουμε .

Με ποια λογική, μια χώρα που έχει αφήσει εκκρεμότητες από το παρελθόν, ν΄ αποποιηθεί τον χαρακτηρισμό της ως ναζιστική, χωρίς να έχει κάνει καμία κίνηση επανόρθωσης;

Στη συνείδηση πολλών Ελλήνων εξακολουθείτε να είστε οι κατάπτυστοι ναζί όσο σαν Γερμανοί δεν έχετε κάνει κάτι για τις βιαιότητες του παρελθόντος στην χώρα μας.

Για το ελληνικό έθνος, τα σημάδια και οι ζημιές των ναζί είναι ανεξίτηλες και ακόμα έχουν χρώμα. Δεν μπορείτε να λέτε πως χρωστάμε και να μας βοηθάτε με τόκους την στιγμή που μας χρωστάτε τεράστιο χρέος.

Δεν μπορείς να θεωρείσαι δημοκράτης & να έχεις τη λογική « ό,τι σου χρωστώ δε θα στο δώσω ποτέ, ενώ ό,τι μου χρωστάς υποχρεούσαι να μου το δώσεις».

Γιατί αυτό παραπέμπει κατευθείαν σε Ναζιστικές- Φασιστικές λογικές, μη ευνομούμενες από αληθινά πολιτισμένα έθνη.

Όσο το χρέος των πολεμικών αποζημιώσεων δεν καταβάλλεται, δεν μπορούν & ν’ αποκατασταθούν οι ζημίες του αιματηρού παρελθόντος & των μνημείων του πολιτισμού που κατεστράφησαν και εκλάπησαν.

Τα αληθινά φίλια αισθήματα σημαίνουν αναγνώριση των παρελθόντων λαθών εκατέρωθεν & επανόρθωση τους.

Χωρίς να επανορθώσεις δεν μπορείς να επικαλείσαι τη φιλία ή την καθαρότητα των προθέσεών σου.
Υ.Γ Αν είστε δημοκρατική μα πάνω απ όλα άνθρωπος με ψυχή δεν θα διαγράψετε την απάντηση μου στην δήλωση σας . Σκοπός της απάντησης μου είναι η κατανόηση που πρέπει να δείχνετε και μην ξεστομίζετε αδικίες για την χώρα μου την ώρα που δεν αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση .



tro-ma-ktiko

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!! Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΦΩΤΟ


alt
Η ιστορία το έχει "περιέργως" αποσιωπήσει. Βρίσκεται καταχωνιασμένο στα συρτάρια του Εθνικού Τυπογραφείου, χωρίς ο πολύς κόσμος να γνωρίζει βάσει ποίων αποφάσεων το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) τυγχάνει φορολογικής ασυλίας! 
Μπλεγμένος στο αφορολόγητο κόλπο και ο Κουβέλης με τους Εβραίους;;;; Σε ποια τερτίπια βασίστηκε σήμερα ο Φώτης Κουβέλης ώστε να εγγράψει στο ΚΙΣ τα 80 ακίνητα που διαθέτει, με αποτέλεσμα να μην πληρώνει ούτε ένα ευρώ φόρο; Η καταγγελία για τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ έγινε προ εβδομάδος στην «Ελεύθερη Ώρα» και μέχρι σήμερα δεν την έχει διαψεύσει! 
 
Με ποιο τρόπο παραχωρήθηκε η διαχείριση της περιουσίας των Ισραηλιτών στους ίδιους και αφαιρέθηκε 
από το Ελληνικό Δημόσιο η δυνατότητα να εισπράττει τον αναλογούντα φόρο; Ποιος σκαρφίστηκε το 
σχετικό νόμο φορολογικής ασυλίας των Ισραηλιτών; Πέρασε από τη Βουλή και πότε; 

Τα ντοκουμέντα που παρουσιάζουμε προκαλούν ανατριχίλα σε όλα τα επίπεδα. Αρχίζοντας από τον πολιτικό που χάρισε την πλήρη φορολογική ασυλία του ΚΙΣ. Είναι ο αποκληθείς Γέρος της Δημοκρατίας! Ο Γεώργιος Παπανδρέου ήταν ο δημοκράτης Πρωθυπουργός που γνωρίζουμε από την Ιστορία ή μήπως ο ρόλος του σε κάποια σημεία του υπήρξε ιδιαίτερα σκοτεινός και ύποπτος; Πόσο δημοκράτης μπορεί να ήταν ο Πρωθυπουργός της λεγόμενης Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας ο οποίος κατέφυγε σε παραποιήσεις ΦΕΚ με την ανάληψη των καθηκόντων του, μόλις δηλαδή αποχώρησαν τα γερμανικά στρατεύματα από τη χώρα μας τον Οκτώβριο του 1944;
Θυμίζουμε ότι ο Γεώργιος Παπανδρέου ηγήθηκε ωςΠρωθυπουργός, υπουργός Εξωτερικών και προσωρινά υπουργός Στρατιωτικών, της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στις 18 Οκτωβρίου 1944, αντικαθιστώντας τη διορισμένη από τους Γερμανούς Κυβέρνηση Ράλλη.
Ανέλαβε τα καθήκοντά του στις  23 Οκτωβρίου 1944, και το πρώτο πράγμα που φρόντισε να κάνει ήταν να προβεί σε δύο πρωτοφανείς πλαστογραφήσεις ΦΕΚ (Φύλλων Εφημερίδας της Κυβερνήσεως) καταργώντας νόμους που αφορούσαν τη διαχείριση της περιουσίας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ). Ο ...Γέρος της Δημοκρατίας μαζί με το υπουργικό συμβούλιο στις 27 Οκτωβρίου 1944 και στις 10 Νοεμβρίου 1944, φαίνεται πως κατέγραψε δυο μαύρες σελίδες στην ιστορία του, τις οποίες αποκαλύπτουμε σήμερα.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.
 
Ως γνωστόν,  κάθε νέο έτος τα ΦΕΚ αρχίζουν την αρίθμησή τους από το Νο1 και τη συνεχίζουν αυξητικά έως τη λήξη του χρόνου, για να ξεκινήσουν πάλι από τον αριθμό 1 την επόμενη χρονιά.
Η διορισμένη κυβέρνηση Ράλλη (η δοσίλογη) παραιτήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1944, η δε παραίτησή της δημοσιεύθηκε στο 242 ΦΕΚ με το Διάγγελμα του τότε «Προέδρου της Κυβερνήσεως Δ. Ράλλη προς τον Ελληνικόν Λαόν». Αυτό ήταν και το τελευταίο ΦΕΚ του έτους.
Η οποιαδήποτε επομένη κυβέρνηση, διορισμένη ή εκλεγμένη, όφειλε να συνεχίσει την έκδοση των ΦΕΚ από τον αριθμό που σταμάτησε η προηγούμενη.


Aυτό ήταν το τελευταίο ΦΕΚ-Νο 242- από την παραιτηθείσα κυβέρνηση Ράλλη. Το επόμενο ΦΕΚ έπρεπε να συνεχίζει από τον αριθμό 243. Ο ...Γέρος της Δημοκρατίας φαίνεται πως έκανε...γιάφκα τα ΦΕΚ. 
Έλα όμως που με την ανάληψη των καθηκόντων της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, όλα ήρθαν τα πάνω-κάτω!
Η Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου που όπως είπαμε ηγήθηκε της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στις  23 Οκτωβρίου 1944, θα έπρεπε να συνεχίσει τα ΦΕΚ από τον αριθμό 243. Αλλά και από την αρχή να ήθελε να ξεκινήσει με το αιτιολογικό ότι μόλις είχε τελειώσει ο πόλεμος, θα έπρεπε να  γράψει «ΦΕΚ 1». Έλα όμως που ο ...Γέρος της Δημοκρατίας έκανε κάτι πρωτοφανές: Πήρε το ΦΕΚ 6 της 18ης Ιανουαρίου 1944 και το ...μετάλλαξε! Έτσι, στις 27 Οκτωβρίου 1944 εξέδωσε νέο ΦΕΚ με τον ίδιο αριθμό 6!!! Τι σημαίνει αυτό; Ότι την ίδια χρονιά, είχαμε δύο ΦΕΚ με τον ίδιο αριθμό! Απίστευτο! 
altalt


Δείτε τα ...δίδυμα ΦΕΚ και κάντε συγκρίσεις. Βρείτε τις διαφορές που λένε στα κουίζ! Απίστευτο, αλλά «για καλό σκοπό και πατριωτικό» πιθανώς να έλεγε ο ...Γέρος της Δημοκρατίας, εάν ζούσε σήμερα. Ποιος ήταν ο ... καλός σκοπός;
Τον διαβάζουμε, όπως αναγράφεται στο παραποιημένο ΦΕΚ 6, με υπογραφή Γεώργιου Παπανδρέου και του τότε υπουργικού συμβουλίου:
Άρθρον 1.
1. Καταργούνται οι Νόμοι 1977/44 και 1180/44.
2. Άπαντα τα εις Ισραηλίτας ανήκοντα πάσης φύσεως περιουσιακά αντικείμενα, τα συμφώνως προς τα διατάξεις του Νόμου 1180/44 τελούντα ήδη υπό την διαχείρισην του Ελληνικού Δημοσίου και ευρισκόμενα εις τα αποθήκας της Υπηρεσίας Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών Περιουσιών ή εις ιδιωτικάς τοιαύτας ή αλλαχού, αποδίδονται εις τους νομίμους αυτών κατόχους, καθ'ην διαδικασίαν αρχικώς ταύτα παρελήφθησαν. Η απόδοσις των αντικειμένων τούτων ενεργείται χωρίς αφαίρεσιν του βάσει των οικείων αποφάσεων του Υπουργού των Οικονομικών αποδοθέντος ποσοστού 10% εφ' εκάστης ισραηλιτικής περιουσίας εις τον καταδόντα προς το Δημόσιον ταύτην αλλά με κράτησιν ποσοστού 5% του παρακρατούμενου προς τακτοποίησιν προκαταβολών ενεργηθεισών συμφώνως προς τας διατάξεις του Νόμου 1180/44 εκ του Δημοσίου Ταμείου προς αντιμετώπισιν των δαπανών της ρηθείσης υπηρεσίας αφ'ενός, και δι' έξοδα λειτουργίας ταύτης αφ' ετέρου». 
 alt
Σε απλά ελληνικά, ο ...νέος νόμος που καταργούσε τους 1977/44/ και 1180/44, λέει ότι: Τα περιουσιακά αντικείμενα των Ισραηλιτών τα οποία είχαν περιέλθει  στη διαχείριση του Ελληνικού Δημοσίου, προκειμένου να φορολογηθούν, από την οποία φορολόγηση αποδιδόταν και ποσοστό 10% ως αμοιβή σε όποιον κατέδιδε την κρυμμένη άρα και αφορολόγητη περιουσία τους, επιστρέφονταν στους Ισραηλίτες, με μια απλή παρακράτηση 5% ως έξοδα και δαπάνες του Δημόσιου Ταμείου.  
Φαίνεται όμως πως η πλαστογράφηση αυτή, δεν ικανοποιούσε 100% τα συμφέροντα του ΚΙΣ (Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου) με αποτέλεσμα ο ... Γέρος της Δημοκρατίας να έρθει προθύμως στις 10 Νοεμβρίου 1944 και να προβεί σε νέα παραποίηση ΦΕΚ. Πρόκειται για το ΦΕΚ 14 της 24ηςΙανουαρίου 1944, το οποίον πλέον ... μασκαρεύτηκε σε ΦΕΚ 14 της 10ης Νοεμβρίου του ιδίου έτους:
altalt


Δείτε τις διαφορές, όπως στο προηγούμενο κουίζ! Δίδυμα ΦΕΚ αλλά με τεράστιες διαφορές.
Στο νέο-μασκαρεμένο ΦΕΚ 14, ο Γ. Παπανδρέου και τα μέλη της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στο 2ο άρθρο, πρόσθεσαν νέα παράγραφο 2, με αποτέλεσμα τον αναριθμητισμό των §2 και 3 οι οποίες ... μετακόμισαν ένα νούμερο παρακάτω. Επιπλέον, δεν πρόκειται περί αναδημοσίευσης, όπως λέει το ΦΕΚ 14 αλλά περί πλήρους μετατροπής του νοήματος του ΦΕΚ. Αντιγράφουμε από το ΦΕΚ 14:
2. Το προσωπικόν της Υπηρεσίας ταύτης, ης προΐσταται ανώτερος υπάλληλος της Γενικής Διευθύνσεως Δημοσίου Λογιστικού απαρτίζεται εξ υπαλλήλων της Γενικής Διευθύνσεως Δημοσίου Λογιστικού ή και εξ υπαλλήλων ετέρων υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών ή ετέρων Υπουργείων των υπαλλήλων τούτων αποσπασμένων δι' αποφάσεων του Υπουργού των Οικονομικών και του οικείου Υπουργού.
Πάσα συναφής διά την λειτουργίαν της Υπηρεσίας ταύτης δαπάνη, προκαταβαλλομένη νυν εκ του Δημοσίου Ταμείου βαρύνει τας ισραηλιτικάς περιουσίας κατά τα εν τω εδαφίω 2 του άρθρου 1 οριζόμενα.
Η δε §3 έχει τροποποιηθεί σε: «Η αμοιβή των διαχειριστών ορίζεται δι' αποφάσεως του Υπουργού των Οικονομικών», ενώ το προηγούμενο ΦΕΚ 6 έγραφε: «Η αμοιβή των διαχειριστών τούτων ορίζεται και καταβάλλεται ως και των παρά τη Υπηρεσία Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών περιουσιών υπηρετούντων Υπαλλήλων»!!! 


 


 "Η πρώτη παραποίηση δεν έφτανε για να ικανοποιήσει το ΚΙΣ και ο...Γέρος της Δημοκρατίας προχώρησε και σε δεύτερο πλαστό ΦΕΚ στις 10 Νοεμβρίου 1944. Προέβη δηλ. σε παραποίηση της παραποίησης".
Θα μπορούσε κανείς να αντιτείνει; «Καλά έκανε ο Γεώργιος Παπανδρέου και απέδωσε στους κατόχους τους τα περιουσιακά στοιχεία των Ισραηλιτών; Γιατί να θεωρηθούν κατεσχημένα;».
Απάντηση: Την προνομιακή μεταχείριση που έδειχνε το ελληνικό Δημόσιο προς τους Ισραηλίτες δεν την έδειχνε καν στους Έλληνες. Αυτό το «απαλλάσσονται πάσης δεσμεύσεως ή οιασδήποτε άλλης υποχρεώσεως, έναντι του Ελληνικού Δημοσίου», δεν το είχαν ποτέ οι γηγενείς Έλληνες. 
 Δείτε, για παράδειγμα, το ΦΕΚ 17 της 22ας Ιανουαρίου 1946: «Άρθρον Μόνον 1. Επί κληρονομιών Ισραηλιτών Ελλήνων υπηκόων απωλεσθέντων κατά την διάρκειαν του πολέμου συνεπεία των φυλετικών διωγμών εκ μέρους του εχθρού εφόσον ούτοι δεν κατέλιπον εκ διαθήκης κληρονόμους, δεν εφαρμόζεται το άρθρον 12 του νόμου 2310/1920 «περί της εξ αδιαθέτου κληρονομικής διαδοχής», αι δε σχολάζουσαι κληρονομίαι περιέρχονται εις ιδρυθησόμενα δια Β. Διατάγματος Νομικό Πρόσωπον όπερ θα έχη ως σκοπόν την περίθαλψιν και αποκατάστασιν των Ισραηλιτών της Ελλάδος».


Για να δούμε όμως τι έλεγαν αυτοί οι νόμοι 1977/44 και 1180/44 τους οποίους κατάργησαν τα γιαλαντζί ΦΕΚ 6 και ΦΕΚ 14 του Γεωργίου Παπανδρέου; Ψάχνοντας τους συγκεκριμένους νόμους οι οποίοι αφορούσαν στον τρόπο διαχείρισης των κατασχεμένων Ισραηλιτικών περιουσιών, φτάνουμε σε δύο ΦΕΚ: το ΦΕΚ 26 της 12ης Φεβρουαρίου 1944 και στο ΦΕΚ 160 της 1ης Ιουνίου 1843.
 
Στο ΦΕΚ 26 που αφορά στο νόμο 1180/44 αναφέρεται:
Άρθρον 1.
Συνιστάται παρά τω Υπουργείω Οικονομικών Κεντρική Υπηρεσία Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών περιουσιών. Η υπηρεσία αύτη υπάγεται απ' ευθείας εις τον Υπουργόν των Οικονομικών. Σκοπός της Υπηρεσίας ταύτης είναι η διαχείρισης των δυνάμει της από 23/11/43 διαταγής Στρατιωτικού Διοικητού Ελλάδος κατασχεθεισών και εις το Ελληνικόν Δημόσιον προς διαχείρισιν παραδοθεισών, Ισραηλιτικών περιουσιών. Η αρμοδιότης της Υπηρεσίας ταύτης εκτείνεται εφ' όλης της χώρας εξαιρέσει της Γενικής Διοικήσεως Μακεδονίας.
Άρθρον 2.
1.     Την κατά το προηγούμενον άρθρον συνιστωμένη υπηρεσίαν διεθύνει ανώτερος δημόσιος υπάλληλος οριζόμενος δι' αποφάσεως του Υπουργού των Οικονομικών. Δι' αποφάσεως αυτού του Υπουργού, αποσπάται εκ δημοσίων το λοιπόν αναγκαιούν προσωπικόν εις την υπηρεσίαν ταύτην.
2.     Πάντα τα αφορώντα την αρμοδιότητα της κατά τα ανωτέρω συνιστωμένης υπηρεσίας και την εν γένει λειτουργία αυτής καθορισθήσονται δι' αποφάσεων του Υπουργού των Οικονομικών. Δι' ομοίων αποφάσεων θέλουσι καθορισθή τα καθήκοντα, τα δικαιώματα και η αρμοδιότης των οργάνων της υπηρεσίας ταύτης.
Άρθρον 3.
1.     Παρά τη ως ανωτέρω υπηρεσία συνιστάται γνωμοδοτική Επιτροπή αποτελουμένη: α) εκ του Διευθυντού της υπηρεσίας ως Προέδρου και β) των Προέδρων ή αναπληρωτών των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Αθηνών και Πειραιώς και των Εμπορικών Συλλόγων Αθηνών και Πειραιώς. Η Επιτροπή γνωματεύει επί παντός ζητήματος αφερώσι την διαχείρισιν των Ισραηλιτικών περιουσιών υποβαλλομένη αυτ΄λη υπό της αρμοδίας υπηρεσίας.


Αντιστοίχως, το ΦΕΚ 160 του νόμου 205/43 που αφορά στη διαχείριση των Ισραηλιτικών περιουσιών της Μακεδονίας, αναφέρει στα άρθρα 1,6,11:
Άρθρον 1.
Συνιστάται παρά τη γενική Διοικήσει Μακεδονίας ειδική υπηρεσία υπό τον τίτλον «Υπηρεσία Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών Περιουσιών» σκοπόν έχουσα την επιμέλειαν της διαχειρίσεως των παρά των Γερμανικών Αρχών Κατοχής κατασχομένων ή εγκαταλειπομένων Ισραηλιτικών περιουσιών της περιφερείας της Γενικής Διοικήσεως Μακεδονίας.
Άρθρον 6.
Παρά τη αυτή υπηρεσία συνιστάται ειδική γνωμοδοτική επιτροπή αποτελουμένη εξ ενός Δικαστικού, ως Προέδρου, εξ ενός Δημοσίου οικονομικού υπαλλήλου, εκ δύο ανωτέρων δημοσίων υπαλλήλων, εξ ων ο έτερος μηχανικός ...κ.λ.π.
Άρθρον 11.
Οι διαχειρισταί εμπορικών, επαγγελματικών και άλλων επιχειρήσεων πάσης φύσεως υποκαθίστανται εις τας σχετικάς προς την επιχείρησιν μισθωτικάς σχέσεις του μισθωτού Ισραηλίτου, μη ευθυνόμενοι πέραν του ποσού της διαχειριζόμενης περιουσίας.
Συμπέρασμα:  Ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο αποκληθείς και Γέρος της Δημοκρατίας, επανέφερε το ... έγκλημα του Ελευθέριου Βενιζέλου, ο οποίος το 1920 καθιστούσε το ΚΙΣ Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου προσφέροντάς του φορολογική ασυλία. Με δύο πλαστά ΦΕΚ, ο Γεώργιος Παπανδρέου κατήργησε την υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών και τον Υπουργό των Οικονομικών που  ήλεγχε-διαχειριζόταν και φορολογούσε το ΚΙΣ! Ο ...Γέρος της Δημοκρατίας αφαίρεσε από την Πολιτεία τον έλεγχο των περιουσιών του, με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα να μην γνωρίζουμε ποια και πόση είναι η Ισραηλιτική περιουσία!
Μην μας φαίνεται λοιπόν παράξενο που μετά από κάμποσα χρόνια, είδαμε τον εγγονό του Γέρου της Δημοκρατίας τον Γιωργάκη Παπανδρέου, να πηγαίνει σε συναγωγή με το κλασικό εβραϊκό σκουφάκι!
 

ΠΗΓΗ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters