Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ......ΤΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΜΑΣ !!!!

Πάνος Σώζος
ΚΑΙ ΣΕ 20 ΕΥΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΤΑΓΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.......
ΑΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ...
ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΑΜΕ......
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ......

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ....
ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ... ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ....

Τους έπιασαν για πλαστή επιταγή 50 εκατομυρίων δολαρίων! Στα Ιωάννινα:



ΕΛΑ ΡΕ ΣΟΒΑΡΑ?? 
ΝΑΙ?? 
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΤΣΙ ΑΜΕΣΩΣ?? 
ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΡΤΑ????
ΕΤΣΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΤΟΜΑ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ!!!! ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ??? Α...ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??? ΜΑΑΑΑΛΙΣΤΑ...ΜΑΛΙΣΤΑ...
 
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ (ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ) ΚΟΝΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΕΕΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ.  
ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;;;

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ... Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ 23-2-2017


 

ΕΝΩ ΕΧΕΤΕ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΣΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ !!

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΜΠΑΝΚ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....

ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΥΘΙΑ: Δεν υπήρξε ποτέ Ελληνικότητα του Βυζαντίου, ούτε ποτέ Ελληνορωμαϊκό κράτος..

Ιωαννης Θεοδωροπουλος

ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΥΘΙΑ 
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΚΦΩΝΗΣΕ. 
Καλησπέρα σας Ελληνίδες και Έλληνες, τέκνα αθανάτων θεών και αθανάτων ηρώων. Κληρονόμοι του μεγαλύτερου παγκοσμίου πολιτισμού του απώτατου παρελθόντος, από το οποίο ακέραιο λείψανο διασώζεται σήμερα το μεγαλειώδες δημιούργημα του, η ελληνική γλώσσα μας, που χρειάστηκε πολλές μυριάδες ετών να εξελιχθεί και να τελειοποιηθεί, ποιοτικώς ανάλογη, φυσικά, με τον Ελληνικό πολιτισμό, που αποτέλεσε το εργαλείο για την οικοδόμηση του και την λειτουργία του. Έτσι δημιούργησε ο Θεός την Ελλάδα και ονόμασε «Γη του Φωτός», γιατί «ΕΛ» σημαίνει φως και «ΛΑΣ» σημαίνει «πέτρα», «έδαφος», «γη». 

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ...


ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ:
ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (Ν. 3691/05.08.2008) ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ Η΄/ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΒΑΣΕΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ (ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΕΠΙΤΑΓΗΣ, ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ, ΧΡΕΟΓΡΑΦΟΥ, ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΚΤΛ)?

ΟΙ «ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΜΕ ΛΟΙΔΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΨΕΥΔΗ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ $


 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΑΘΗΝΑ 23/02/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ NA ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ.

Κοσμοσκάφος Στα-γυρο Εψιλον: Η Αποκρυπτογράφηση

“ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ-ΕΨΙΛΟΝ-ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ“ Αριστοτέλης

To “Oργάνων Όργανον” του Αριστοτέλη είναι συλλογή συγγραμμάτων του φιλοσόφου πάνω στην λογική. To αρχαίο ελληνικό κείμενο είναι πολύ σπάνιο και δυσεύρετο στην εποχή μας και σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς τι γράφει.

Το συγκεκριμένο βιβλίο ήταν στα χέρια των Νεστοριανών καλογέρων της Συρίας και μέσω αυτών έγινε γνωστό σε λόγους Αραβες λόγιους ενώ από τον 8ο αιώνα μ.Χ εμφανίστηκαν οι πρώτες του εκδόσεις, στην Ιταλία και στην Ισπανία στα λατινικά.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters