Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Ακόμα και στο “παρά πέντε”… η Αθήνα ακολουθεί “συνταγή Ιμίων”

Τελικά το ζήτημα της προσφυγής στη Χάγη είναι πολύ πιο ξεκάθαρο από όσο εμφανίζεται στη δημόσια συζήτηση στην Ελλάδα. Εάν κρίνει κανείς από τα γραπτά των πλέον καταρτισμένων περί το θέμα –καθότι όλοι μιλούν άρα η επιλογή είναι υποχρεωτική– υπάρχουν πολλά κοινά σημεία και διαπιστώσεις. Οπότε είναι λογικό να ανακύπτει το ερώτημα, πώς είναι δυνατόν η χώρα να ασχολείται τόσο πολύ και να “καυγαδίζει” για ένα θέμα όπου υφίσταται σε μεγάλο βαθμό συμφωνία αναφορικά με τις παραμέτρους του προβλήματος. Η λογική υπαγορεύει ότι κάτι άλλο συμβαίνει.

Η κατάσταση εκτραχύνεται κι η κοινωνία θα αιφνιδιαστεί από τις μη αναστρέψιμες εξελίξεις

Νομίζουμε πως το πράγμα ξεφεύγει και η κατάσταση εκτραχύνεται με τις απαράδεκτες και αλλεπάλληλες δηλώσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, για τα ελληνοτουρκικά και το μεταναστευτικό...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Είναι φανερό ότι συγκεκριμένα στελέχη, νυν και πρώην υπουργοί, δεν καταθέτουν απλώς την λάθος άποψη επί αυτών των θεμάτων, αλλά λειτουργούν συνειδητά και επί τη βάση συγκεκριμένων οδηγιών και σχεδίου, ως πέμπτη φάλαγγα μέσα στην ελληνική κοινωνία και την πολιτική τάξη της χώρας, ξεπερνώντας στις πλείστες όσες των περιπτώσεων, ακόμη και αυτά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ...

ΟΧΙ στό Ισλάμ, ΟΧΙ στά τζαμιά! ΟΥΤΕ ΕΝΑ στήν Σλοβακία! (Οι "ειδήσεις μας" τό ..."ξέχασαν" νά μας τό πούν; ΚΑΙ ΑΥΤΟ;)



Η Σλοβακία υιοθέτησε μέτρα που κάνουν πολύ δύσκολο στο Ισλάμ να αναγνωριστεί ως θρησκεία στη χώρα. 


Έτσι η Σλοβακία γίνεται η πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα με τους ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ  κ α τ ά   του Ισλάμ στην Ευρώπη.

"ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ-Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ"

ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ πειράματα στις ΗΠΑ?

Ουσία σε σαμπουάν μπλοκάρει τα νευρικά κύτταρα
Πειράματα που έγιναν με εγκεφαλικά κύτταρα ποντικών έδειξαν ότι η επαφή με μια χημική ουσία, η οποία περιέχεται σε πολλά προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά, εμποδίζει την ανάπτυξη των νευρικών κυττάρων.
Πρόκειται για τη χημική ουσία μεθυλοϊσοθειαζολινόνης (ΜΙΤ), η οποία ανήκει σε μια ομάδα ουσιών που ονομάζονται βιοκτόνα και χρησιμοποιείται ευρέως σε κρέμες χειρός, σαμπουάν,

πόλεμος, Suncruiser η “συγκομιδή” και ο Albert Pike ! και ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος,


Ας διαβάσουμε ένα παλαιό άρθρο για το θέλουν να επιτύχουν οι επικυρίαρχοι ...


Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας - Κατευθυντήριοι λίθοι της Τζώρτζια

Δεν πάει άλλο ! Ως εδώ και μη παρέκει ! Δύο ακόμη νεκροί στην καρμανιόλα Πατρών- Πύργου σήμερα (Κυριακή 23 Φεβρουαρίου)

Μαρίνος Λάμπρος
 Να παραιτηθούν άπαντες οι πολιτικοί της Ηλείας και οι Ηλείοι να ανέβουν στην Αθήνα και να καταλάβουν το υπουργείο Υποδομών
Να ξεκινήσει ΑΥΡΙΟ η κατασκευή της «Πατρών- Πύργου»
Η είδηση:
«Ανείπωτη τραγωδία στην καρμανιόλα της Πατρών- Πύργου, καθώς όπως προκύπτει από νεότερα στοιχεία τα θύματα του σοκαριστικού τροχαίου που σημειώθηκε στο ύψος της Νέας Μανωλάδας είναι δύο 25χρονοι φίλοι από τη Βάρδα, εκ των οποίων ο ένας μάλιστα είχε βαπτίσει σήμερα το παιδί του. Ο δεύτερος από τα θύματα πριν από δύο χρόνια είχε χάσει σε τροχαίο τον αδελφό του.

ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ THINK TANK ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑΤΟ-ΟΗΕ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: «ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ»

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...
Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του πολιτικού αναλυτή Παναγιώτη Αποστόλου στην εκπομπή μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και στον Μάκη Βραχιολίδη. Πρόκειται για σχέδιο το οποίο έχουν εκπονήσει ΝΑΤΟ-ΟΗΕ-ΕΕ (δηλαδή η Γερμανία)και οι ΗΠΑ για τον διαμελισμό της Ελλάδος. Γι' αυτό οι πολιτικοί μας ταγοί το υπηρετούν πιστά με εντολές που έχουν λάβει! Πρόκειται για σχέδιο το οποίο αποκάλυψε επικεφαλής think tank των ΗΠΑ ο οποίος βρίσκεται κοντά στο State Department.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters