Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Δεν πάει άλλο ! Ως εδώ και μη παρέκει ! Δύο ακόμη νεκροί στην καρμανιόλα Πατρών- Πύργου σήμερα (Κυριακή 23 Φεβρουαρίου)

Μαρίνος Λάμπρος
 Να παραιτηθούν άπαντες οι πολιτικοί της Ηλείας και οι Ηλείοι να ανέβουν στην Αθήνα και να καταλάβουν το υπουργείο Υποδομών
Να ξεκινήσει ΑΥΡΙΟ η κατασκευή της «Πατρών- Πύργου»
Η είδηση:
«Ανείπωτη τραγωδία στην καρμανιόλα της Πατρών- Πύργου, καθώς όπως προκύπτει από νεότερα στοιχεία τα θύματα του σοκαριστικού τροχαίου που σημειώθηκε στο ύψος της Νέας Μανωλάδας είναι δύο 25χρονοι φίλοι από τη Βάρδα, εκ των οποίων ο ένας μάλιστα είχε βαπτίσει σήμερα το παιδί του. Ο δεύτερος από τα θύματα πριν από δύο χρόνια είχε χάσει σε τροχαίο τον αδελφό του.
Τροχαίο δυστύχημα με δυο νεκρούς σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής στην Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη ύστερα από σύγκρουση δύο φορτηγών στα οποία ακολούθως προσέκρουσε ΙΧ όχημα.
Από το ΙΧ, οι άνδρες της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τα άψυχα κορμιά δύο ανδρών. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.»
Δεν μπορεί !, δεν είναι δυνατόν να σκοτώνεται κόσμος και όλος ο εσμός αυτών που λέγεται Ηλειακός πολιτικός κορμός,
  • · να συσκέπτεται, να συνεδριάζει,
  • · να μένει ευχαριστημένος από τις αόριστες εξαγγελίες της κυβέρνησης,
  • · ο ένας πολιτικός χώρος να ρίχνει την ευθύνη στον άλλον
  • · εξαγγέλλονται κινητοποιήσεις χωρίς την απαραίτητη ενότητα και για να (ξανα)χτίσουν βουλευτικές καριέρες
Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί που επισκέφτηκαν την Ηλεία είπαν ότι ( η κατασκευή της «Πατρών – Πύργου» είναι «η πρώτη τους προτεραιότητα», το ίδιο εξήγγειλαν και οι Περιφερειάρχες …μέχρι να πάρουν την ψήφο των Ηλείων….
…και δρόμος συνεχίζει να σκοτώνει ….
…τα Ηλειακά Μέσα Ενημέρωσης να αντιμετωπίζουν αυτή την συνεχιζόμενη στυγερή δολοφονία σαν φυσικό κακό φαινόμενο, δεν καταλογίζουν ευθύνες, δεν ασκούν πολιτική κριτική αλλά συγκαλύπτουν το διαρκές έγκλημα ! Είναι συνυπεύθυνα και αυτά !
Στον άθλιο δρόμο Πατρών-Πύργου :
  • Δεν υπάρχει φωτισμός
  • Το οδόστρωμα είναι άθλιο και επικίνδυνο
  • Οι διαγραμμίσεις( οι γραμμές στους δρόμους) έχουν εξαφανιστεί…
  • Τα φανάρια μία λειτουργούν και μία είναι αχρηστευμένα …
  • Η βλάστηση έχει περιορίσει το πλάτος του οδοστρώματος και έχει μειώσει πολύ την ορατότητα σε οδηγούς και πεζούς…
Να απαιτήσουμε
  • · Να παραιτηθούν άπαντες οι πολιτικοί της Ηλείας
  • · Οι Ηλείοι να ανέβουν στην Αθήνα και να καταλάβουν το υπουργείο Υποδομών
  • · Να ξεκινήσει ΑΥΡΙΟ η κατασκευή της «Πατρών- Πύργου»
  • Μέχρι να ολοκληρωθεί ο νέος αυτοκινητόδρομος (αν…!!!!) συντηρήστε τουλάχιστον τον υπάρχοντα παλιό , βουλώστε τις λακκούβες, φωτίστε τον, φτιάξτε τα φανάρια, κόψτε τα κλαριά, μπογιατίστε τις γραμμές, κατασκευάστε διαβάσεις πεζών, και ανισόπεδες για τα οχήματα..
    Για να μην κινδυνεύει, να μην τραυματίζεται, να μην σακατεύεται ο κόσμος.
Πριν 40 μέρες (13.01.2020) σκοτώθηκαν άλλοι δύο συνάνθρωποί μας εκπαιδευτικοί…
Πρίν δύο χρόνια (8/09/2018) στο ίδιο σημείο στο ύψος της Νέας Μανωλάδας είχαν και πάλι σκοτωθεί άλλοι δυο νέοι άνθρωποι !
Κάθε μένα σκοτώνεται ένας συνάνθρωπός μας και σακατεύονται δύο ( σε ένα μακάβριο μέσο όρο )
Είχα γράψει πρόσφατα..
«130 νεκροί την τελευταία 10ετία στον δρόμο «Πάτρα-Πύργος» και άλλοι 70 νεκροί στους δρόμους «Πύργος-Κυπαρισσία» και « Πύργος-Ολυμπία» !
Σύνολο 200 νεκροί !
Οι τραυματίες πάνω από 4.000…
Πόλεμος !
Υπάρχουν ευθύνες για το θανατικό στους δρόμους ευθύνες σε αυτούς που απένταξαν το 2012 από την σύμβαση παραχώρησης, ευθύνες για αυτούς που δεν τον κατασκεύασαν μέχρι το 2015, ευθύνες για αυτούς το τμηματοποίησαν και δεν το κατασκεύασαν μέχρι το 2019 και ευθύνες σε αυτούς που αναιρούν ότι έχει ξεκινήσει και μας οδηγούν στο δρόμο του ποτέ !
Υπάρχουν ευθύνες γιατί ο δρόμος τρόμος, έχει μετατραπεί σε επικοινωνιακό παιγνίδι με αρνητικούς πρωταγωνιστές του Δημάρχους (κυρίως του Πύργου και της Αμαλιάδας),τους Βουλευτές (που μόνο χαμόγελα ξέρουν μοστράρουν στις εφημερίδες ), τη Περιφέρεια ( που άκουσον, άκουσον αντέδρασε φτιάχνοντας μια επιτροπή..) με κινητοποιήσεις που εξαγγέλλονται και δεν πραγματοποιούνται, γιατί δεν υπάρχει καμία δυναμική παρέμβαση ( σαν το αίμα που ρέει στον δρόμο…), γιατί αντί αντίδρασης υπάρχουν ψευτοτσαμπουκάδες και τεμενάδες στην εκάστοτε εξουσία, γιατί πάντα φταίνε οι επόμενοι, γιατί όταν γίνονται κυβερνητικοί όλα τα ανέχονται…
Υπάρχουν και ποινικές ευθύνες, γιατί δεν είναι δυνατόν να σκοτώνεται κόσμος και να φταίει η λακκούβα, και τα νερά και όχι αυτοί που δεν μερίμνησαν να είναι ασφαλής ο δρόμος, που αναίρεσαν δια λόγων, έργων και ψήφου την κατασκευή του νέου Αυτοκινητόδρομου.
Αυτοί οι ηθικοί αυτουργοί, οι έμμεσοι αυτουργοί έχουν όνομα και επώνυμο…
Και ενώ υπάρχει αυτό το διαρκές έγκλημα θανάτων και τραυματισμένων αλλά και φθορών της ατομικής περιουσίας η Δικαιοσύνη του τόπου μας, δεν οδηγεί αυτοκίνητο, ούτε χρησιμοποιεί μέσα μεταφοράς, δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν διαβάζει ( πχ εφημερίδες).
Οι δολοφονίες και οι τραυματισμοί στους δρόμους γίνονται με το φονικό όργανο που λέγεται Δρόμος «Πάτρα-Πύργος-Κυπαρισσία και Πύργος-Ολυμπία
Υπάρχει Δικαιοσύνη ? Αν ναι γιατί δεν κάνει κάτι ?
Υπάρχει Λαός ( Ηλειακός) γιατί δεν αντιδρά, δεν διαμαρτύρεται, δεν παίρνει με τα στιλιάρια, γιατί τους (ξανά) ψηφίζει, γιατί χάφτει αμάσητο το ψέμα τους ?
Πάντως το δούλεμα των Ηλείων συνεχίζεται και ο κατάλογος των νεκρών και σακατεμένων μεγαλώνει.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες


1 σχόλιο:

Τσοπάνος είπε...

Στην ευρωπαϊκή Επισκόπηση πού έγινε βγήκαμε οι χειρότεροι οδηγοί, δεν μας φταίνε οι δρόμοι αλλά ή νοοτροπία τού Έλληνα οδηγού, ας το πάρουμε επιτέλους χαμπάρι καί ας σταματήσουμε νά κατηγορούμε φαντάσματα

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters