Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Γερμανοί παίρνουν και τα νοσοκομεία! Η απόλυτη εξαθλίωση ενός Έθνους. Ότι δεν κατάφεραν με τα όπλα, τα παίρνουν με τα πολιτικά λαμόγια της “μισθοδοσίας Χριστοφοράκου”


Επίθεση στα θεραπευτήρια «φιλέτα» της χώρας μας ετοιμάζει γερμανικός κολοσσός με τις ευλογίες της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας. Η πρώτη «εισβολή» σχεδιάζεται σε ιδιωτικά νοσοκομεία και, όπως φαίνεται, ακολουθούν τα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα που διαθέτουν τεράστια ακίνητη περιουσία και έχουν αφεθεί στην πλήρη απαξίωση. Τα πρώτα δύο ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι τα νοσοκομεία «Σωτηρία» (που βρίσκεται μέσα σε 400 στρέμματα πευκοδάσους επί της λεωφόρου Μεσογείων) και ΚΑΤ (που διαθέτει 67 στρέμματα πλησίον της λεωφόρου Κηφισίας).

Η εταιρία που φέρεται να ενδιαφέρεται είναι ο γερμανικός όμιλος Asklepios Kliniken Gmbh, που σε πρώτη φάση έχει ήδη κάνει τις απαραίτητες επαφές για την εξαγορά του «Ερρίκος Ντυνάν». Οπως φαίνεται όμως ξεκίνησαν να δρομολογούνται και οι διαδικασίες για το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Ηδη στο Ωνάσειο επικρατεί αναβρασμός μεταξύ των εργαζομένων, οι οποίοι από σήμερα έως και την Παρασκευή απεργούν. Οπως σημειώνει ο γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων Νίκος Κωστόπουλος, οι εργαζόμενοι προχωρούν στις κινητοποιήσεις έπειτα από την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του θεραπευτηρίου για 300 απολύσεις διοικητικού προσωπικού και 35 γιατρών, καθώς και για μείωση μισθών κατά 45%.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, πρόθεση του υπουργείου Υγείας είναι να πουληθεί το Ωνάσειο στον γερμανικό κολοσσό Asklepios. «Το πείραμα,ξεκινάει από τα θεραπευτήρια που είναι Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δίκαιου και θα προχωρήσει στα δημόσια νοσοκομεία» λένε άνθρωποι που γνωρίζουν εκ των έσω τον χώρο της Υγείας. «Οι Γερμανοί ενδιαφέρονται πολύ και για το “Σωτηρία” και το ΚΑΤ”» συμπληρώνουν οι ίδιες πήγες.

Ο γερμανικός όμιλος από το 2010 είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την αγορά του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», μια κίνηση που έγινε δεκτή από το Δ.Σ. του θεραπευτηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Ντυνάν» έως πρόσφατα δεν μπορούσε να πωληθεί διότι ήταν ίδρυμα κοινωφελούς σκοπού. Ομως με ρύθμιση που έφερε ο υπουργός Α. Λοβέρδος στη Βουλή και ψηφίστηκε τον Φεβρουάριο, τώρα πια μπορεί να ενοικιαστεί ή ακόμα και να πωληθεί από τους διαχειριστές του. Αυτό δεν ισχύει (προς το παρόν) για το Ωνάσειο, διότι είναι Κοινωφελές Ιδρυμα μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα. Ωστόσο, πηγές του νοσοκομείου θεωρούν ότι έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την εξαγορά του, όπως ακριβώς έγινε με το «Ντυνάν». Η διοίκηση του νοσοκομείου, από την πλευρά της, διαψεύδει τις πληροφορίες για απολύσεις, που έχουν αναστατώσει τους 830 εργαζομένους, ενώ σε ερώτηση της «δημοκρατίας» για το θέμα της πώλησης στη γερμανική εταιρία, απάντησαν ότι «το νοσοκομείο δεν έχει να πει κάτι πάνω σε αυτό».

Σύμφωνα με τον κ. Κωστόπουλο, η πληροφορία για τις απολύσεις έσκασε σαν βόμβα την περασμένη εβδομάδα, αμέσως μετά τη συνάντηση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όπου τους ενημέρωσε ότι πλέον ο Κρατικός Προϋπολογισμός δεν αντέχει να χρηματοδοτεί το Ωνάσειο, του οποίου τα χρέη ανέρχονται σε 10.000.000 ευρώ (όπως υποστηρίζει ο κ. Κωστόπουλος). «Τα ασφαλιστικά ταμεία από το 2009 μας χρωστούν 55.000.000 ευρώ. Το Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, που είναι το μοναδικό στη χώρα που κάνει μεταμοσχεύσεις καρδιάς σε ενηλίκους και παιδιά, οφείλει 65.000.000 ευρώ. Τη διάφορα αυτή θα την κάλυπτε το υπουργείο Υγείας. Ηδη το 2011 είχε δώσει 7.200.000 ευρώ. Ομως τώρα αδυνατεί…» σημείωσε ο κ. Κωστόπουλος και προσθέτει: «Η διοίκηση του νοσοκομείου μάς διαβεβαίωσε ότι δεν θα απολυθούν εργαζόμενοι. Ομως παρών στη σύσκεψη με τον υπουργό Υγείας ήταν και εκπρόσωπος των εργαζομένων, που παρακολούθησε όλη τη συζήτηση».

Ρίτα Μελά

http://olympia.gr/


http://www.gataros1.info/

Αιδώς κ. Μπεγλίτη - Αιδώς κύριοι του ΠΑΣΟΚ

Η αυτοκτονία του 77χρονου είναι σοκαριστική από μόνη της, αλλά αν εάν είχε συμβεί στο σπίτι του ουδείς θα είχε ασχοληθεί. Tα κανάλια θα το πέρναγαν στα "ψιλά" έως καθόλου, και φυσικά δε θα είχε αυτόν τον αντίκτυπο στην ελληνική κοινωνία. Αυτό που φοβάται το πολιτικό σύστημα είναι ότι καταστρέφεται όλη η "επικοινωνιακή" καταιγίδα των τελευταίων μηνών που προσπαθούσε να πείσει το δεινοπαθούντα ελληνικό λαό ότι όλα πάνε καλά και από εδώ και στο εξής θα έχουμε ανοδική πορεία. Η δημόσια αυτοκτονία τα γκρέμισε όλα αυτά. Ξαφνικά όλοι συνειδητοποίησαν ότι τα βάσανά τους δεν τελείωσαν και έπεται συνέχεια, γιατί ο ίδιος ο 77χρονος είπε "φεύγω αξιοπρεπώς για να μην διατρέφομαι στα σκουπίδια" και σημειωτέον ήταν συνταξιούχος φαρμακοποιός, όπερ σημαίνει με σχετικά καλή σύνταξη. Εάν αυτός προσδοκούσε τέτοια μοίρα, τότε οι λοιποί με σύνταξη των 500 ευρώ τι μπορούν να προσδοκούν;

Έτσι είναι ευνόητος ο φόβος των πολιτικών γιατί, αν πολλοί ακόμα δεν κατάλαβαν τη σημασία του γεγονότος, να είστε σίγουροι ότι αυτοί που έχουν μάθει να κατευθύνουν τα πλήθη την κατάλαβαν αμέσως και για αυτό τρέχουν να δώσουν παραπλανητικές ερμηνείες κάνοντάς τα χειρότερα.

Σε ένα επιεικώς άστοχο σχόλιο προχώρησε ο Πάνος Μπεγλίτης μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού στο Σύνταγμα και προσπαθώντας να την αποσυνδέσει από την οικονομικοπολιτική συγκυρία.

«Σε αυτές τις περιπτώσεις ο σχολιασμός πρέπει να είναι προσεκτικός, εγώ έχω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ γενναίος και ευαίσθητος. Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Το αν είχε χρέη, ή δεν είχε χρέη, αν τα έφαγε αυτός ή τα παιδιά του. Μόνο σεβασμός» είπε χαρακτηριστικά.

Δηλαδή με έμμεσο-άμεσο τρόπο και με προσχήματα ευγένειας στο τέλος προσπάθησε να δείξει ως υπεύθυνο το συνταξιούχο γι' αυτό που τον βρήκε, ώστε να μη συνδεθεί το γεγονός με την πραγματική αιτία γνωρίζοντας ότι θα μετατραπεί σε συμβολισμό, και ως γνωστόν τα γεγονότα και η αλήθεια παραποιούνται, αλλά οι συμβολισμοί είναι ανίκητοι.



http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=38382&Itemid=131


http://www.gataros1.info/

Λαϊκό προσκύνημα στην πλατεία Συντάγματος για τους νεκρούς των Μνημονίων

Προσκήνυμα στο τόπο της τραγωδίας αυτή την στιγμή από χιλιάδες πολίτες (ήδη υπολογίζονται σε 2-3.000) στην πλατεία Συντάγματος στο σημείο που αυτοκτόνησε ο 77χρονου συνταξιούχου Δημήτρη Χριστούλα. Από νωρίς μέσω Facebook και δεκάδων ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης καλούσαν σε συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος, ως «φόρο τιμής», όπως ανέφεραν, «σε όσους έπεσαν στον βωμό των μνημονίων».

Η τροχαία έχει κλείσει προληπτικά μόνο τη μία λωρίδα της λεωφόρου Αμαλίας, στην οποία κινούνται τα λεωφορεία.

Eπίσης οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν απόψε την 34η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής και την αφιερώνουν στον συμπολίτη μας που σήμερα το πρωί έδωσε τέλος στη ζωή του στην πλατεία Συντάγματος για να μην αφήσει χρέη στα παιδιά του και θα σταματήσουν στο Σύνταγμα προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη του.

Την ίδια ώρα, στη Βουλή στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και στη ΝΔ "σφυρίζουν αδιάφορα" προσπαθώντας να αποσυνδέσουν την πολιτική τους από αυτή την τραγωδία που έχει προκαλέσει η πολιτική των κυβερνήσεων από το 2012 μέχρι σήμερα.

Η ανθρώπινη, αλλά τόσο βαθιά πολιτική τραγωδία βρίσκεται στο μυαλό όλων των Ελλήνων από την ώρα που συνέβη και το defencenet.gr ήταν από τα ελάχιστα μέσα που από την πρώτη στιγμή το ανέδειξαν, καθώς έγινε μεγάλη και συντονισμένη προσπάθεια απόκρυψής του από τα τηλεοπτικά δίκτυα και μόνο το διαδίκτυο μετέδωσε την είδηση σε όλη της την έκταση.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του τραγικού αυτόχειρα έχει ως εξής:

«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μια αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι΄αυτήν.

Επειδή έχω μια ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικωφ ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για την διατροφή μου.

Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες, όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι (Πιάτσα Πορέτο του Μιλάνου)» .

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ - ΒΙΝΤΕΟ




ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΘΑΝΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΠΡΗ ΜΟΥΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ...
ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ
 
 
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/ 

Οι απόπειρες αυτοκτονίας δεν έχουν τελειωμό...!

Νεαρή γυναίκα πήδηξε από γέφυρα στην Εθνική!
Παραλίγο τραγωδία λίγο μετά τις 16.00 το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή των Χανακίων στη γέφυρα της Ε.Ο. Πατρών - Πύργου. Νεαρή γυναίκα πήδηξε από τη γέφυρα της εθνικής στον δρόμο που οδηγεί προς τη Μυρτιά.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η γυναίκα έχει τραυματιστεί, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της.
Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Πύργου που περιπολούσαν στην περιοχή αντιλήφθηκαν, κινούμενοι στην εθνική οδό με κατεύθυνση προς την Πάτρα, στην απέναντι πλευρά του δρόμου και πίσω από τα κιγκλιδώματα της γέφυρας να βρίσκεται μια νεαρή γυναίκα.
Προχώρησαν λίγα μέτρα και, μόλις ο δρόμος άδειασε, έκαναν αναστροφή για να πλησιάσουν τη γυναίκα. Πριν προλάβουν όμως και ενώ αυτή είχε πλάτη προς αυτούς, την είδαν να «βουτά» στο κενό. Αμέσως κατέβηκαν στο σημείο που είχε πέσει και είδαν πως η κοπέλα ήταν ζωντανή, αλλά χτυπημένη στα πόδια, χωρίς να μιλά, αλλά έχοντας τις αισθήσεις της.
Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο που παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο Πύργου.
Zougla.gr
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/ 

Η κατοχική κυβέρνηση του Τσολάκογλου(Τζέφρυ Παπανδρέου) είναι ο φονιάς...


σημείωμα.jpg
Τις λεπτομέρειες στο  http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=132005&catid=3
Αλλά ρε γερμανοτσολιάδες,ανήθικοι,ανθέλληνες,μαυραγορίτες,εγκληματίες,πούστηδες,να φτάνετε στο σημείο να ρίχνετε λάσπη στο νεκρό,λέγοντας ότι δεν ξέρετε αν τάφαγε τα λεφτά και φτώχεινε,γαμώ τα σπίτια σας και ό,τι έχετε και δεν έχετε καθίκια πάει πάρα πολύ...
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ...
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...


 
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΠΑΓΛΑΜΑ...ΚΟΠΡΙΤΗ...ΚΑΘΑΡΜΑ...ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ...ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΛΑΪΣ...

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/

«Την ΓΕλλάδα που σου δίνει γάλα δεν την διώχνεις ποτέ από το euro»

«Τελικά οι πολιτικοί … μας και τα τσιράκια τους …. έχουν πολύ πλακά ….
Δηλαδή …. τώρα κατάλαβαν την μπλόφα της ΕΕ ;»
Το παρακάτω  άρθρο γράφηκε εδώ και κάποιους μήνες .
Κάποια φιλαράκια τότε …  το ανέβασαν ….. (τότε δεν γνώριζα το netnewsgr.gr)
Τι να λέμε όμως …. Εξάλλου το είπε και η θεια-Αγγέλλω … «στην Ελλάδα ούτε και πολιτικοί υπάρχουν ούτε και ξέρουν από διαπραγματεύσεις ….»

«Την ΓΕλλάδα που σου δίνει γάλα δεν την διώχνεις ποτέ από το euro»

From HEIL GAP (or mind the GAP) .
Ως γνωστόν την (Γ)Ελλάδα που σου δίνει γάλα δεν την διώχνεις ποτέ !
Τουλάχιστον αυτό έλεγε η γιαγιά του καλύτερου μου φίλου Ν….
Τώρα το πώς αυτή η αγελάδα η μερκελ , μαζί με τις μικρές ολλανδέζες , και , την άλλη την ….. μου διαφεύγει τώρα το όνομα της , να κάπως έτσι , ζαρκ ; σαρκ ; θα διώξουν την Ελλάδα από το ευρώ ;
Ε, αυτό ούτε που μπορώ να το διανοηθώ!

Διότι οι Βρυξέλλες ΘΕΩΡΟΥΝ ότι έχουν βρει 10 εκατομμύρια πρόβατα , με αξιοζήλευτη ακίνητη περιουσία και ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ να ….. φάνε καλά ( ! ) 

Η Ελλάδα λοιπόν , αντιμετώπισε την απειλή της πτώχευσης , καθώς η ΕΕ δήλωσε ( και καλά τώρα ) ….  ότι δεν θα παράσχει πλέον χρηματοδότηση
στην πολιορκούμενη ( από ΕΕ ΕΚΤ ΔΝΤ ) χώρα μας , εκτός αν αυτή συμφωνήσει να στηρίξει το νέο σχέδιο ευρώ-διάσωσης της , κόβοντας τις συντάξεις , τους μισθούς , την περίθαλψη , την ζωή μας την ίδια …….. ( δεν γνωρίζω φίλοι μου εάν σύμφωνα με την ευρω-διάσωση πουλάμε και τον χρυσό μας ;)

Λοιπόν , υπάρχει στον πλανήτη γη , κάποιος που πιστεύει αυτές τις αρλούμπες ; δηλαδή ότι υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να μας διώξουν από το ευρώ ; 

Ποιοι ; οι Βρυξέλλες που ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να ανοίγουν το κομπιούτερ και να μας δίνουν μια πέτσινη επιταγή που δημιούργησαν με αέρα , από το τίποτα ;
αλήθεια σας λέω λεφτά από το πουθενά , και με αυτήν να καπαρώνουν δυο υδραγωγεία και τέσσερεις θερμο-υδραυλικούς σταθμούς ηλ. ενέργειας . 
Άσχημα είναι ; 

Για σκέψου …
Τι να σκεφτώ βρε HEIL GAP (or mind the GAP) , εγώ το μόνο που μπορώ να σκεφθώ είναι ότι στο επόμενο ευρώ-bail-out θα μας ζητήσουν και από ένα χέρι , κανένα πόδι , το ένα μάτι μας  …..  ότι μπορούν τέλος πάντων να αρπάξουν από τον Έλληνα .

Και όπως, προσπαθεί να μας πείσει , ο κωλοτουμπας πράκτορας των illuminist μαζί με τα τσιράκια των presstitude ΜΜΕ , επί τρία χρόνια τώρα :
μα γιατί άραγε να θέλει ο Έλληνας τις εκλογές ;  μα που να τρέχουμε τώρα ; πηγαίνετε λοιπόν Έλληνες για μπάνιο και « snob – αρετε » την εκλογική διαδικασία, (τελικά όπως αποδεδείχθηκε , μάλλον για πνίξιμο τους έστειλαν) , 
οι εκλογές στοιχίζουν χρήματα ….  και τώρα η παρτίδα (παρτίδα δεν έκανα λάθος εδώ ) , χρειάζεται οικονομία , ( στους παρα-ολυμπιακούς των 70 εκατ. ευρώ μάλλον δεν θα χρειαζόταν οικονομία! ) , δεν μας φτάνουν τα λεφτά βρε πρόβατα να κάνουμε εκλογές ! άμα πια ! κοιμηθείτε τώρα σαν καλά παιδιά .
 
ΑΡΑ ΑΝΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ ! 

Με ανησυχεί παρά πολύ , ότι οι κύριοι Παπαδήμ(ι)ες « που οδήγησαν στην φούσκα του 1999 » και οι λοιποί επαΐοντες που μας «έβαλαν» στο euro , είναι οι ίδιοι πολιτικοί και επενδυτικοί παράγοντες , που δημιούργησαν αυτό το παιχνίδι , ΚΑΙ , που τώρα ….  προσπαθούν να μας διαβεβαιώσουν ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ;
« Αυτό είναι ένα ζήτημα » 

« Αλλά το άλλο ζήτημα » , είναι ότι οι καλοπληρωμένοι από τους lluminist πολιτικοί μας , ξέχασαν πολύ γρήγορα ως φαίνεται , όλους εμάς τους Έλληνες που ξεσηκωθήκαμε επί τόσους μήνες , διαμαρτυρόμενοι στους δρόμους ενάντια στον αργό θάνατο που μας ετοιμάζουν ;
Άραγε ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ότι όλοι αυτοί οι αγώνες μας , ήταν ΑΠΛΑ για ένα ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ;

Η κρίση κρατικού χρέους στην Ευρωζώνη δεν θα επιλυθεί επί του παρόντος . 
Αυτό που όμως έχει ήδη συμβεί , είναι η παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας στους Πεφωτισμένους banksters , οι οποίοι αγόρασαν τους Πεφωτισμένους πολιτικούς μας . 
Όλα είναι σχεδιασμένα και στημένα στα μετρά των illuminist τραπεζιτών. 

Οι διασώσεις, στην πραγματικότητα σημαίνουν περισσότερα χρέη στα προβατάκια , ενώ οι ηγέτες μας μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες τους στην ΑΠΑΤΗ της οικονομικής πυραμίδας πυραμίδα PONZI , γίνονται οι σωτήρες των banksters για άλλη μια φορά , μέσω της τελευταίας ευρω-διάσωσης στις 27 Οκτωβρίου .

«Η συνειδητή και έξυπνη χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών , είναι ένα σημαντικό στοιχείο στη δημοκρατική κοινωνία. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν το αόρατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν την αόρατη κυβέρνηση, η οποία είναι η αληθινή δύναμη απόφασης της χώρας μας. "
« Edward Bernays »
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι εξίσου ένοχα , αν όχι περισσότερο από τις εταιρίες και τους τραπεζίτες !
Θα ήθελα να δω τον ετήσιο μισθό και τα επιδόματα του κάθε ^&%$#@*@……. που ….. ειδήσεις …..

Δεν είναι «σαν εμάς» αυτοί που «παίζουν» τις ειδήσεις στην τηλεόραση . 

Η υπερβολική γλυκά τους , ο τρόπος με τον οποίο σχολιάζουν τις ειδήσεις , κάνουν τα εκατομμύρια λαού να μοιράζονται τις οικτρές ανίδεες "απόψεις" τους , και , το χειρότερο όλων « την σπιτική προπαγάνδα » , αλλά μόνο που πρόκειται δια μια επιδέξια κατασκευασμένα , και , χειρουργικά ενισχυμένη προπαγάνδα .

Η πλύση εγκεφάλου είναι αναμφίβολα , πολύ μεγαλύτερη , διότι ο απλός κόσμος θέτει την άποψη αυτών των παπαγάλων σε άμεση προτεραιότητα της κρίσης του , καθότι θεώρει ό, τι αυτοί ως ….. ( ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ) « οι δημοσιογράφοι » ….  ΑΠΛΩΣ   ….. κάνουν τη δουλειά τους.

HEIL GAP (or mind the GAP) 

Posted by Τρικλοποδιά /1greek /eleytheroi-ellines.blogspot. /thesecretrealtruth
 
http://heilgapormindthegap.blogspot.se/2012_03_01_archive.html 

H οικονομική κατάρρευση και η ιδιωτικοποίηση των φυλακών στην Ευρώπη και …. στην χώρα μας !

From HEIL GAP ( or mind the GAP )

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε μια Πράσινη Βίβλο τον Ιούνιο .
Σύμφωνα με την Ε. Επιτροπή , η Ελλάδα είναι μία από τις 13 χώρες της ΕΕ
με το υψηλότερο ποσοστό υπερπληθυσμού των φυλάκων (130 τοις εκατό) .
Ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 107 τοις εκατό .
Αυτό είναι καλή είδηση για τον «αναδυόμενο τομέα» της ιδιωτικής ασφάλειας και της βιομηχανίας των φυλακών.

Ο αριθμός των φυλακισμένων στην Ελλάδα , έχει μια σταθερή αύξηση κατά τα τελευταία δώδεκα χρόνια .
Τώρα, με τη χώρα μας κάτω από τη λαβή της εκβιαστικής «χρηματοδότησης» της ΕΕ, (κυρίως της Γερμανίας) , η Ελλάδα θα απελευθερώσει πρόωρα τους μισούς περίπου των φυλακισμένων .
Η απελευθέρωση των φυλακισμένων έρχεται ως αποτέλεσμα του έντονου συνωστισμού των φυλακών ….. καθώς οι κρατούμενοι π.χ. στη φυλακή των Ιωαννίνων κοιμούνται στους διαδρόμους, επειδή τα κελιά είναι γεμάτα ….. (;)
Ακόμη και οι υπάλληλοι των φυλακών αναγνωρίζουν ότι , αν έπρεπε να πάρουν περισσότερα άτομα … αυτά θα έπρεπε να φιλοξενηθούν για ύπνο …. στις τουαλέτες … (;) …. (!)

Παρόλο που πολλοί κρατούμενοι θα αποφυλακιστούν από τις ελληνικές φυλακές λόγω των άθλιων συνθηκών …. η οικονομική κρίση είναι μια καλή είδηση για τις ιδιωτικές εταιρείες που επιδιώκουν …. την κατασκευή , διαχείριση και συντήρηση « κερδοσκοπικών φυλακών ».
Με τη νέα τάξη πραγμάτων , η οποία μέσω των ανδρεικέλων : παπαδημ(ι)ου ΓΑΠα , Αντωνίας Comaneci και καρατζαφυρερ …. υποβαθμίζει καθημερινά και επιβάλει τον εξευτελισμό στην ελληνική κοινωνία …. ή ιδιωτική φυλακή θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιχείρηση στη χώρα μας για τα επόμενα χρόνια.

« Η ελληνική κρίση απλώς θα μπορούσε να σημάνει την ευκαιρία για την ιδιωτική βιομηχανία φυλάκων !»

 

Το παράδοξο στις ελληνικές φυλακές …. μπορεί να διευρυνθεί περαιτέρω ….
Είναι γεγονός …. ότι στη χώρα μας υπάρχουν , τέσσερις νέες υποδομές , που έχουν ήδη κατασκευαστεί , και , είναι έτοιμες να ανοίξουν στη Νιγρίτα, τις Σέρρες, τη Δράμα και τα Χανιά, οι οποίες, ωστόσο , δεν μπορούν να αρχίσουν να λειτουργούν ….. επειδή δεν μπορούν να προσλάβουν προσωπικό ….. (;)
Οι περιορισμούς του προϋπολογισμού δεν επιτρέπουν στο κράτος να ανοίξει τις νέες αυτές υποδομές … και έτσι …. εκείνοι που φυλακίζονται ….. συνεχίζουν να αποστέλλονται στις παλιές φυλακές.

Φυσικά αυτό θα ήταν παράδοξο … «μόνο» …. εάν δεν γνωρίζαμε τις πόρνες που μας κυβερνούν ….
Είναι απλό… τις τέσσερεις αυτές φύλακες …. τις έχουν καπαρώσει σε φίλους τους καπιταλιστές …. Όπως ακριβώς …. θα είχε «τάξει » …και ο « Χθεσινός αλητης σημερινός υπουργός » …. τα 4 αεροπλάνα της ολυμπιακής …. τα οποία φυσικά εν συνεχεία τα ξεπούλησε σε εξευτελιστική τιμή ……

Και για όσους δεν κατάλαβαν ….

Η εταιρία σωφρονισμού της Αμερικής :

Το κέρδος για τη βιομηχανία των φυλακών είναι μια “μοναδική ευκαιρία για επένδυση”.
Η εταιρία σωφρονισμού της Αμερικής (CCA) βρίσκεται πάντα σε επιφυλακή για νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες ….. σε επαφή με τους καταλλήλους αλητες …… χθεσινούς-και σημερινούς ….. http://translate.google.gr/translate?

Η (CCA) είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός πάροχος στον τομέα των υπηρεσιών κράτησης και σωφρονισμού σε ομοσπονδιακές , και τοπικές κυβερνήσεις.
Η CCA συγχωνεύθηκε με τις Φυλακές Realty Trust (PZN) – με επενδύσεις σε ακίνητα (REIT), που συμβαίνει να είναι μία από τις μεγαλύτερους ιδιοκτήτες φυλακών και κρατητηρίων.


Όμως η CCA δεν είναι η μόνη που λειτουργεί τις ιδιωτικές φυλακές.
Η Serco Group, plc, η Reliance Ασφάλεια και η G4S, GEO για να αναφέρουμε μόνο μερικά από τα ονόματα των εταιρικών φυλακών .
Η Serco Group, plc η οποία επίσης λειτουργεί ιδιωτικές φυλακές , είναι διεθνώς γνωστή για την δράση της κατά των ευάλωτων πληθυσμών.
Μεταξύ των δράσεων της είναι … δημόσιες και ιδιωτικές μεταφορές , έλεγχος της κυκλοφορίας … της αεροπορίας , των στρατιωτικών εγκαταστάσεων και των πυρηνικών όπλων, τα κρατητήρια και οι φυλακές, και ο έλεγχος σε σχολεία.
http://en.wikipedia.org/wiki/Serco_Group

Πολλοί από εκείνους που είναι οπαδοί της ιδέας των ιδιωτικών φυλακών επισημαίνουν την εμπειρία των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου οι ιδιωτικές φυλακές είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Αλλά όπου επίσης είναι απογοητευτικό και το γεγονός , σύμφωνα με ένα άρθρο στο The New Yorker («Ο εγκλωβισμός της Αμερικής», από τον Αδάμ Gopnik, 30 Ιανουαρίου 2012) ….. ότι “συνολικά, σήμερα στην Αμερική ….. υπάρχουν περισσότεροι από έξι εκατομμύρια άνθρωποι υπό τον τίτλο …. « σωφρονιστικά εποπτευόμενοι » – περισσότεροι …. από ό, τι υπήρχαν στο Αρχιπέλαγος Γκούλαγκ υπό τον Στάλιν “.

Το περιοδικό OurKingdom.com, ένα online περιοδικό από την Αγγλία, αναφέρει ότι Serco, μαζί με την εταιρεία Reliance Ασφαλείας G4S έχουν μια σύμβαση με την κυβέρνηση για να διαχειριστούν τη στέγαση των αιτούντων άσυλο στη Βρετανία, και την υλοποίηση ιδιωτικών φυλάκων. Η G4S είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός στρατός ασφάλειας στον κόσμο …. , για παράδειγμα, είναι υπεύθυνη για την «ασφάλεια» στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης, και για τη φύλαξη διπλωματών στο αεροδρόμιο της Καμπούλ και σε ολόκληρο το Αφγανιστάν , την φύλαξη των εγκαταστάσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου στη Νιγηρία …..
Οι δεσμοφύλακες της G4S έχουν περιβόητη φήμη στην Αυστραλία … και υπό προϋποθέσεις …. γίνονται και βάναυσοι δεσμοφύλακες στη Νότια Αφρική !

Η « αγορά » της στέρησης της ελευθερίας , της απελπισίας και ο εγκλεισμός του ανθρώπου …. περιλαμβάνει επίσης και …. διάφορες εταιρείες τροφίμων που τροφοδοτούν τις φυλακές ,… επιχειρήσεις ασφαλείας , επιχειρήσεις συντήρησης ομοειδών εγκαταστάσεων κλπ …..

«Αυτός είναι ο καπιταλισμός φιλαράκια ….. »
« Το Μάρκετινγκ είναι το παν. »
Πουθενά αλλού δεν είναι πιο εμφανές από ….. ό, τι στο κερδοσκοπικό σύστημα των φυλακών …. Όπου συμμετέχουν … πολλές εταιρίες “Διευκόλυνσης των υπηρεσιών” …. που είναι απλώς ένας ακόμη ευφημισμός … για το κέρδος.

 

Οι παρακάτω είναι μόνο μερικές από τις εταιρείες συμφερόντων στην κοινωνία των σωφρονιστικών εταιριών :
Η Sodexho Alliance – Ιδιοκτησία της Marriott Corporation κατέχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο τροφίμων στον κόσμο παροχής υπηρεσιών με δραστηριότητες σε περισσότερες από 65 χώρες .
Η εταιρεία αυτή συνεργάζεται στενά με την εταιρία σωφρονισμού της Αμερικής (CCA) για την εξασφάλιση όλων αυτών των συμβάσεων .


Η Sodexho Marriott (Υπηρεσίες ) :
http://translate.google.gr/translate?

ARAMARK – http://www.aramark.com/
Η αμερικανική εταιρία Aramark δείχνει ακριβώς πόσο επικερδής μπορεί να είναι η επιχείρηση στις κερδοσκοπικές φυλακές.
Η Aramark ειδικεύεται στο χώρο του catering και καθαρισμού φυλακών με ετήσιο κύκλο εργασιών 7,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων δολάρια.
Κατά τα τελευταία έξι χρόνια, η εταιρεία έχει 1,6 δισ. δολάρια κέρδη.

 

ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΡΔΗ ;

Η EUCC δια της Aramark , λοιπόν …. αναλαμβάνει ένα κυλικείο φυλακής ….
Οι τιμές …. ανεβαίνουν …. μερικές φορές ακόμη και διπλασιάζονται …..
Οι φυλακισμένοι αναγκάζονται να μαγειρεύουν το πακέτο του γεύματος της φυλακής ή να εργαστούν στην καφετέρια της φυλακής ….. »
( αυτά μάλλον φτάνουν …. )

Οι Εταιρείες τηλεπικοινωνιών, όπως η ΑΤ & Τ, η Sprint και η MCI αλληλοσπαράζονται για τις συμβάσεις αποκλειστικής προμήθειας, δεδομένου ότι η μονοπωλιακή θέση στα σωφρονιστικά ιδρύματα τους επιτρέπει να χρεώνουν τους τροφίμους των φυλακών …. έξι φορές επάνω από το κανονικό συντελεστή για τις υπεραστικές κλήσεις .»

Υπηρεσίες τροφίμων … …. υπηρεσίες εστίασης … υπηρεσίες αναψυχής ,,, υπηρεσίες υποστήριξης, και …. ακόμη …. περισσότερες εταιρείες …. που θα επωφεληθούν από τη νέα ανθρώπινη δυστυχία .

Στην εποχή του φθίνοντος καπιταλισμού …. όλοι συνασπίζονται … για την άνοδο της νέας αλυσίδας «Της Παγκόσμιας Εταιρικής Συμμορίας.»

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσίων Υπαλλήλων Υπηρεσίας, της Αγγλίας και Ουαλίας οι ιδιωτικές φυλακές έχουν φτάσει το 11 τοις εκατό.
Μέχρι το 2014 το ποσοστό αυτό θα μπορούσε να φτάσει τα 25 τοις εκατό . http://translate.google.gr/translate?

Η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αναμόρφωσης EUCC , που διαμορφώθηκε από την Επιχείρηση Αναμόρφωσης της Αμερικής CCA, και μόλις ξεκίνησε , μιλάει για τα επιχειρηματικά της σχέδια ώστε να διαχειριστεί ιδιωτικοποιημένες φυλακές σε όλη την ΕΕ .
Η EUCC αποσκοπεί στην ανάπτυξη φυλακών υψηλής χωρητικότητας στην Ευρώπη.

Δεν πληρώσατε το χαράτσι της ΔΕΗ; …. βρίσατε τον πασοκοφρουρο της γειτονίας σας ; … διαδηλώσατε ….. κατεβάσατε παράνομα αρχεία …. από το διαδίκτυο ….. μουντζώσατε τον ΝεοΔημοκρατη βλαχοδήμαρχο σας ;
Όλοι μέσα …. Έξαλλου όπως βλέπουμε …. « ο κρατούμενος είναι χρήμα »


 

Η EUCC ανακοινώνει τα σχέδιά της για επέκταση στη Γερμανία:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Απόσπασμα από την αλληλογραφία της εταιρίας σωφρονισμού της Αμερικής (CCA) με τις δικαστικές αρχές των γερμανικών κρατιδίων :
http://translate.google.gr/translate?
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
 

Η EUCC φιλοδοξεί να συνάψει συνεργασίες με εταιρείες όπως η Microsoft, η IBM, η Boeing, και κλωστοϋφαντουργικές επιχειρήσεις ώστε να χρησιμοποιούν τους φυλακισμένους για τα επιχειρηματικά τους σχέδια.

Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ !
 

Επί του παρόντος, EUCC χτίζει την Karlau …. ένα σωφρονιστικό ίδρυμα στην Αυστρία. Η αυστριακή κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει το αναγκαίο νομικό πλαίσιο για τη δημιουργία των προϋποθέσεων για τη συσσώρευση του υλικού κέρδους της εταιρείας. Για παράδειγμα, σε μια φυλακή στις ΗΠΑ, η Microjet θυγατρική της Boeing παράγει με επιτυχία τμήματα για την κατασκευή αεροπλάνου που χρησιμοποιεί . Οι κρατούμενοι αμείβονται με λιγότερο από ένα δολάριο την ώρα για το έργο τους.
Η EUCC συνεργάζεται με την κυβέρνηση της Αυστρίας για να συμφωνήσει σε παρόμοιο είδος της «συμμετοχής» των κρατουμένων …


ΤΕΛΙΚΑ ….. ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ  #@#$%^ ΕΝΩΣΗ της «συμμετοχής» …. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ .
Εγώ μόλις τώρα … αποφάσισα τι θα ψηφίσω στις εκλογές /πάει τέλειωσε ….
Όποιος γουστάρει … όμως …. κάθεται στην « ελεύθερη αγορά » ….. δεν λέω τίποτα άλλο ….. για να μην δίνω πόντους στην @ντωνία ……
Μετά τις εκλογές …. ξαναρχίζουμε το κράξιμο …

Ο «κρατούμενος εργασίας» θεωρείται σήμερα στην Ευρώπη, (όπως και εδώ και κάποιες δεκαετίες στις Ηνωμένες Πολιτείες) , ως πηγή νέων ευκαιριών για μεγιστοποίηση του κεφαλαίου.


Η EUCC θα ακολουθήσει την ακόλουθη στρατηγική των επιχειρήσεων και στην Αυστρία: Αντί για ακριβή κοινωνική επανένταξη …. εννοιών μέσω των οποίων οι εγκληματίες επανεντάσσονται στην κοινωνία, ….. ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ την υποχρεωτική εργασία και την ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ του αριθμού των κρατουμένων …. που θα μετατρέψουν τις φυλακές σε κέντρα κέρδους !
Αυτό βεβαίως σε μια εποχή κατά την οποία «θα δίδεται υψίστη προτεραιότητα στη δημοσιονομική εξυγίανση ».
Σίγουρα …… όταν τα κέρδη είναι « ο κοινωνικός θάνατος »

Φυσικά καλά κάνει η EUCC και δεν κρύβει τα επιχειρηματικα της σχέδια.
Όπως όλες οι κερδοσκοπικές εταιρείες που επιθυμούν να επεκτείνουν το μερίδιό τους στην αγορά ….. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΤΗΣ .

ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ …….

Αθώοι άνθρωποι, που θα τους μαζεύει ο «μπόγιας» μόνο και μόνο επειδή διαμαρτύρονται , ή επειδή βγήκαν έξω και κατά κακή τους τύχη έπεσαν επάνω σε περίπολο …. Που κριθήκαν ένοχοι …. επειδή ήταν φτωχοί …

 

Σύμφωνα με την EUCC, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η εξοικονόμηση κόστους: «Η επιχειρηματική φιλοσοφία της EUCC είναι να διαχωριστούν τα δωμάτια των φυλακών σε μικρά, κλουβιά-κελιά . Η ώρα κατά την οποία οι κρατούμενοι μπορούν να κινηθούν έξω από τα κελιά τους, θα πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση προσωπικού και επίσης …. του κόστους »
Όπως και Στο τρέχον σωφρονιστικό ίδρυμα Karlau , τα νέα ΠΡΟΤΥΠΑ των φυλακών θα έχουν επίσης ιδιαίτερη κελιά απομόνωσης χτισμένα στο κελάρι όπου οι κρατούμενοι θα μπορούν να κλειδωθούν … ως πειθαρχικό μέτρο.
Με βάση το μοντέλο της βρετανικής φυλακής στο Ντόνκαστερ, η οποία διοικείται από μια θυγατρική της αμερικανικής εταιρείας Wackenhut, τα κελιά θα είναι εξοπλισμένα με τους συνήθεις μηχανισμούς για τη εκτόξευσης νερού ή δακρυγόνων σε κάθε μονάδα για την καταπολέμηση των εξεγερμένων κρατούμενων.

 

Εδώ ακόμη και ο Χίτλερ φαντάζει …. ένα παιδάκι του κατηχητικού !

Θα έρθουν ιδιωτικές φυλακές στην Ελλάδα;

ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ !
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ …. ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ
Άντε ρε φίλε HEIL GAP ( or mind the GAP ) …. μας βλέπω ξανά στην Μαύρη ήπειρο …

Η EUCC ….. όπως και άλλες εταιρείες υποστηρίζουν την πλήρη ή μερική ιδιωτικοποίηση των φυλακών στην Ευρώπη .
Επίσης, η Αυστρία έχει ως στόχο να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ταχεία επέκταση ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή ήπειρο, λειτουργώντας ως ένα «μοντέλο» για τη νέα εποχή .
Η γαλλική κυβέρνηση έχει ήδη συμβόλαια για 1,4 δισ. ευρώ για την κατασκευή είκοσι οκτώ νέων φυλακών για 13.200 κρατούμενους.
«Η EUCC είναι ήδη σε διαπραγματεύσεις με πολλούς ευρωπαίους επενδυτές ώστε να φέρει αυτό το ‘επιτυχημένο’ μοντέλο και εδώ ….. στη χώρα μας »

Ασφαλώς δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια εταιρεία όπως η EUCC προετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί και στην Ελλάδα. Με την κατάσταση της εικονικής κατάρρευσης ( και λέω εικονική γιατί έτσι επετεύχθη …. με το έτσι θέλω κάποιων πολιτικών μας ) και με την άνοδο της πολιτικής αναταραχής .
Δεν είναι καθόλου απίθανο η EUCC σύντομα να απεικονίζει το σύνολο του ελληνικού ποινικού συστήματος επιβαλλόμενη από την «τρόικα» και εταιρικούς πελάτες της .
Η Ιδιωτικοποίηση των δημοσίων υπηρεσιών είναι στην ημερήσια διάταξη ... και .... « η διάταξη ξεπουλήματος του δημόσιου στον ιδιωτικό τομέα» …. στο πλαίσιο της …… λιτότητας !

Δεδομένου ότι η ελληνική κρίση υποτάσσει ολόκληρους λαούς για αυτό τώρα οι εταιρείες real estate, όπως η EUCC θα τρίβουν τα χέρια τους ενώ βρίσκονται σε αναμονή …… έτσι είναι παιδιά …..
ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ….. οι « εταιρικοί συνεργάτες τους » …. οι οποίοι δεν βλέπουν τίποτα άλλο παρά « την ευκαιρία στην ανθρώπινη δυστυχία » … αναμένουν ….

Δείτε τις αυτοκτονίες …. την αύξηση των ανθρωποκτονιών, την έλλειψη στέγης, την ανεργία, την πείνα, τη στέρηση και την οικονομική καταστροφή που γονάτισε τον ελληνικό λαό .
Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της παγκόσμιας οικονομικής τρομοκρατίας που ασκείται από τους τραπεζίτες, όπως η Goldman Sachs και η JP Morgan σε συνεργασία με τους ρουφιανους …. κάτι f^%$τ@κι@ τύπου …….

Babylons Banksters .
 

Όχι δεν ειρωνεύομαι , αυτές οι ίδιες τράπεζες θα είναι οι νέοι ηγέτες μας .
« Η αντικατάσταση της ελληνικής δημοκρατίας με τη φεουδαρχία »
« Αυτός είναι ένας Ταξικός πόλεμος ….. και η άρχουσα τάξη δεν παίρνει αιχμαλώτους … εκτός …. αν αυτοί είναι κερδοφόροι κρατούμενοι των ιδιωτικών φυλακών …. »
HEIL GAP ( or mind the GAP ) …. forever mind …. the NEW ONE GAP

 

Διέδωσε το

 

http://heilgapormindthegap.blogspot.se/

Παπά-demon …. ο G-Man Sachs πρωθυπουργός !



From HEIL GAP (or mind the GAP)
Ο γνωστός μας τραπεζικός εκπρόσωπος … χ@ριτολογώντας (;) … δήλωσε :
«μμμ…στις εκλογές σκοπεύω να πολιτευτώ με το κόμμα Παπαδήμ(ι)ου , δεν το ξέρετε;»
 Όχι ρε δεν το ξέραμε ….  Αλλά …. το ότι είσαι @νοητος  ;
Μην φοβάσαι …  Αυτό …  το ξέραμε ! 
Άλλος πάλι ακούγεται  να ψελλίζει : …..  Υπέρ της λύσης Παπαδήμ(ι)ου φαίνεται να κινούνται, σε παρασκηνιακό επίπεδο …
Στο «κόμμα Παπαδήμ(ι)ου» αναφέρεται με συνέντευξή του στο «Στραβοπάτημα της Κυριακής» και ένα πρόσωπο-γέφυρα της πολιτικής με την ανικανότητα …… το όποιο λιβανίζει τον τραπεζίτη-πρωθυπουργό …. ως εκείνον που μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα από τον καθένα στη δεδομένη συγκυρία., και που κανείς δεν μπορεί να τον … μιμηθεί αποτελεσματικά.

Ακριβώς εδώ συμφωνούμε απόλυτα …. Ποιος θα μπορούσε να τον μιμηθεί
τόσο αποτελεσματικά ;
"Εξαφανίστηκαν" τα αρχεία των γερμανικών αποζημιώσεων!
Και αυτό το ομολόγησε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών  Φ. Σαχινίδης, συμπληρώνοντας ότι « πλέον » …  «Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στο υπουργείο Οικονομικών ούτε για το δάνειο ούτε για τις αποζημιώσεις. Δεν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία ».
Σε αγαστή συνεργασία λοιπόν οι Γερμανοί …..  βρήκαν την κατάλληλη στιγμή …. ( περιμένοντας 67 ολάκερα χρόνια ) …. να απαντήσουν … ότι για αυτούς δεν τίθεται θέμα πολεμικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα ….
Γιατί ;
Γιατί έχουν βοηθήσει ήδη την χώρα μας .
« Γιατί ….. μειώνοντας τους μισθούς των εργαζομένων στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις … βοήθησαν στον ανταγωνισμό μας έναντι των γειτονικών χωρών…  και ΕΤΣΙ …  ΠΑΤΣΙΣΑΜΕ »  ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων !
« Πάντως λυπούνται πολύ …. »
  
Πώς να διεκδικήσει κάνεις κάτι … από την στιγμή που έχει εξαφανιστεί
α) το αρχείο των γερμανικών καταστροφών ,
β) το αρχείο της επιστροφής του αναγκαστικού κατοχικού δανείου καθώς και
γ) το αρχείο των αρχαιολογικών θησαυρών που εκλάπησαν;
Και επειδή ο HEIL GAP και τα φιλαράκια του συμφωνούμε ότι ο …Παπαδήμ(ι)ος … είναι ανεπανάληπτος , σε μυστική δημοσκόπηση η οποία διεξήχθη από φίλους μας με θέμα πλέον την μαριονέτα της Goldman Sachs :
( σημείωσης : η πρώτη μας μυστική δημοσκόπηση ήταν εκείνη σχετικά με την φυλάκιση ΓΑΠα )
Το 56 % των ελλήνων τον ψήφισε ως τον καταλληλότερο να κρεμαστεί στο τσιγκέλι.
Το 41 % των ελλήνων τον ψήφισε ως τον καταλληλότερο να σουβλιστεί το Πάσχα
Το   2 % των ελλήνων τον ψήφισε ως τον καταλληλότερο να φαγωθεί ζωντανός .
Το   1 % των ελλήνων τον ψήφισε ως τον καταλληλότερο για να τον βάλει μέσα στην πίπα της ειρήνης και να τον καπνίσει  ( εδώ πρόκειται για το γνωστό μας πλέον δείγμα …..  δηλαδή για τους λάτρεις της φούντας Καλαμών )
Μα ποιο κόμμα και ποια  δημοτικότητα ; …….  
Του πρωθυπουργού που δεν μπορεί να σταθεί …. από την «αγάπη του κόσμου », εάν δεν τον προστατεύουν 5.000 αστυνομικοί …. ακροβολισμένοι ελεύθεροι σκοπευτές και άλλοι τόσοι ρουφιάνοι …  όπως ακριβώς τον είδαμε την 25 Μαρτίου στο σύνταγμα ;



Αν πάλι … (λέμε τώρα) …. Εάν σας αρέσει το κεφάλι του φιδιού « Ponzi » που κουλουριάζεται και τρώει την ουρά του …… ως μια μεταφορά για κάθε είδους υπεξαίρεση και απάτη ….. τότε ….  ζωγραφίστε  με νου σας τα φίδια …. της υποτιθέμενης κυβέρνησης μας …..  αυτό το κρυφό κομμάτι της Mafia  (γνώστης επίσης και ως συγκυβέρνηση  της Cosa Nostra) …. παρέα με τα λογοκριμένα δελτία ειδήσεων και τα πληρωμένα blogs που φορώντας ένα γιλέκο της G-Man Sachs …. δεν κάνουν τίποτα άλλο ….. παρά να ανακυκλώνουν την διαφθορά και να υπηρετούν την εθνική προδοσία (εξυμνώντας την μάλιστα ) ….  « αυτό δηλαδή που τόσο πολύ αγαπούν » .

Εν τω μεταξύ το σχέδιο « Ponzi » προχωρεί ακάθεκτο : δεν αποκλείεται ένα νέα 3ο πακέτο διάσωσης!


« Bailout Bailout  HEIL GAP , Τι διάσωση ; » …. Χάζεψες και εσύ παιδάκι μου ;
Είναι ο οικονομικός βιασμός του ελληνικού κοπαδιού από τους Πεφωτισμένους banksters!
Είναι όλα τα χρήματα που πηγαίνουν στις τράπεζες των Πεφωτισμένων και όχι στο ελληνικό κοινό!

ΜΙΛΑΝΟ (Reuters) - Ο Πρωθυπουργός κ. Λουκά Παπαδήμου, δήλωσε την Παρασκευή ότι η Ελλάδα μπορεί να χρειαστεί ένα τρίτο πακέτο διάσωσης αν τα σαρωτικα μέτρα λιτότητας που απαιτούνται από τους διεθνείς πιστωτές της ….. αποτύχουν να σταθεροποιήσουν τα κομμάτια της οικονομία και να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη της αγοράς.
ΕΤΣΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ….. ΓΡΗΓΟΡΑ .. ΓΡΗΓΟΡΑ … ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΔΑΝΕΙΟ …
ΕΞΑΛΛΟΥ …..  « Το γοργόν και χάριν έχει. »
«Η Ελλάδα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για θα κάνει ένα τρίτο πρόγραμμα προσαρμογής περιττό » … δήλωσε ο Παπαδήμ(ι)ος …..
"Δεν μπορεί « να αποκλειστεί » ότι μια ορισμένη οικονομική υποστήριξη ….
« μπορεί να είναι αναγκαία » …..  αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο.
« Η Ελλάδα εξασφάλισε ένα πακέτο διάσωσης  130 δισεκατομμυρίων ευρώ από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση τον περασμένο μήνα μετά την επιτυχή συμφωνία της με πιστωτές του ιδιωτικού τομέα να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση του χρέους στην ιστορία. ….. κλπ
Μα τι λες ρε  &@%$^@νθρωπε   ….
Το προαναγγέλλεις και μετά …λες ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια … για …. να …..  αποφευχθεί ;
Αυτός ο άνθρωπος είναι εγκληματίας που πρέπει να προσαχθεί στη δικαιοσύνη.  Αλλά στην Ελλάδα του σήμερα …..  κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ».

Επίσης, δεν πρέπει να εκπλήσσει κανένα μας το γεγονός ότι κορυφαίοι πολιτικοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν συνωμοτήσει κατά «την επιτυχή συμφωνία της ανταλλαγής των ομολόγων με πιστωτές του ιδιωτικού τομέα » όπου τα φίδια της Ελληνικής Κυβέρνησης ….. λήστεψαν Δημόσια Ιδρύματα ώστε να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή ομολόγων της 28 Μαρτίου 2012 …. καθώς η Τράπεζα της Ελλάδα …. συνένοχη σε μεγίστης κλίμακας υπεξαίρεση … αφαίρεσε το 70% των τοκοφόρων λογαριασμών από τα κεφάλαια οργανισμών κοινής ωφελείας  …..
Εδώ όμως η κυρία εισαγγελέας ….. κωφεύει   ….. φυσικό είναι ! ή όχι ; …
δεν ξέρω , έχω μπερδευτεί πια ! 
« Η Τράπεζα της Ελλάδα είναι τελείως γυμνή (sic) σε αυτό το θέμα » .
Ρωτήθηκαν  τους λόγους για τους οποίους συνέβη αυτό, και ισχυρίστηκαν ότι δεν έχουν ΟΥΔΕΜΙΑ γνώση αυτών των πραγμάτων. 
Αυτό είναι γελοίο ! 
Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τη συνεργασία τους ! 
«Υπάρχει κανείς σήμερα στην Ελλάδα να εμπιστευθούμε ! » 

Η « ελίτ Βενιζέλος » έχει αποδειχθεί ήδη και με πολλούς τρόπους , ότι στερείται ηθικής και τύψεων.  Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, στις Βρυξέλλες, το ΔΝΤ, ακόμη και το Βερολίνο έχουν δείξει επίσης την απροθυμία τους  να εξετάσουν το νόμο ή απλά έχουν δείξει ότι αγνοούν το νόμο …. αν τους συμφέρει να κάνουν έτσι.
(Τώρα θα μου πείτε από πού και ως που HEIL GAP θεωρείς  ως Ελληνική κυβέρνηση τα τσιράκια της Goldman Sachs ; )
Ο Παπα-demon τo τσιρακι των banksters και οι οικονομικές θεωρίες του χάροντα που εξυπηρετεί :

Η οικονομική θεωρία πίσω από αυτές τις αλλαγές που φέρνει η χουντα ΔΝΤ/ΕΚΤ/ΕΕ δεν είναι άλλη από την «εσωτερική υποτίμηση», στην οποία το μισθολογικό κόστος, μειώνεται καθώς πιέζεται αρκετά προς τα κάτω , από την ύφεση και την “υψηλή ανεργία” ( με τους εισαγόμενους σκλάβους ) , έτσι ώστε η οικονομία να γίνεται περισσότερο ανταγωνιστική σε διεθνές επίπεδο και να μπορεί να ανακτήσει μέσω των εξαγωγών .
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΘΕΩΡΙΑ ;
Αλλά μετά από τέσσερα χρόνια ύφεσης και την επίτευξη του ρεκόρ ανεργίας , η πραγματική σταθμισμένη συναλλαγματική ισοτιμία (ΠΣΣΙ), στην Ελλάδα εξακολουθεί να είναι υψηλότερη από ό, τι ήταν το 2006.
Με άλλα λόγια %$#@&@*  ……

Αλλά τώρα, νομίζω πρέπει να κοιτάξουμε τι συμβαίνει στη Νότια Ευρώπη και να αναρωτηθούμε ….  
«Είναι τα πραγματικά έτσι ; »
«Υπάρχει κάποιος λόγος που αξίζει αυτή η διαστροφή και η στέρηση; »
« Για αυτο η ανεργία των νέων στην Ισπανία και την Ελλάδα έφτασε στο 50%; »
Τα φιδι8α τύπου Παπά-demon έχουν εφεύρει το καπιταλιστικό υπό-μοντέλο που απαιτεί η παγκοσμιοποίηση , με όλες τις εταιρείες , εισηγμένες στο χρηματιστήριο και την αγορά ομολόγων  ….. όπου οι βιομηχανίες είναι συμπληρωματικές στο περιφερειακό  τραπεζικό σύστημα και παραπλανούν τον κόσμο ψάχνοντας για φτηνό εργατικό δυναμικό …. αφήνοντας  όλο και …. λιγότερο χώρο για τις οικογενειακές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις …. ενώ για το θέμα των λαθρομεταναστών ….. βάζω στοίχημα ότι θα τους κρατήσουν αιχμαλώτους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ώστε να τους κάνουν σκλάβους τους « για  εντελώς δωρεάν εργασία …. »
Έξαλλου γιατί άλλο τους κουβάλησαν εδώ ;
Πρώτα αυτούς και μετά , μάλλον …. ( τι μάλλον τώρα ) … σίγουρα και εμάς .
Όλοι στην τούφα !

Όσο για ποιος θα φυλάσσει τα στρατόπεδα ….. ε!  διαβάστε και κανένα άρθρο του HEIL GAP   …
π.χ,   … αυτό παρακάτω …. καλό είναι :
H οικονομική κατάρρευση και η ιδιωτικοποίηση των φυλακών στην Ευρώπη και …. στην χώρα μας !
Είδατε που βρήκατε ποιος θα είναι ;
Η G4S είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός στρατός ασφάλειας στον κόσμο ….   http://www.g4s.gr/el-gr/
Δυστυχώς είναι αλήθεια ... η  Ελλάδα και η Ισπανία δεν θα ανακάμψουν , εάν συνεχίζουμε να ψηφίζουμε τα κόμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης …..  οπότε αργά ή γρήγορα θα μας στείλουν « όλους » να δουλεύουμε στα κάτεργα …...
Κατά τα άλλα ….  συνεχίζουμε να βλέπουμε άρθρα στα μέσα ενημέρωσης τα οποία ισχυρίζονται …. ότι με το νέο δάνειο …. επιλύονται  τα προβλήματα της Ελλάδας .
Χμ …..  Είτε οι άνθρωποι διαβάζοντας αυτά τα άρθρα δεν μπορούν να κάνουν απλές μαθηματικές πράξεις ….  ή να μην κάνουν καν τον κόπο ….. να διαβάσουν οποιοδήποτε από τα πολιτικά και οικονομικά νέα που έρχονταν από την Ευρώπη.
Μια δόση της πραγματικότητας: 
1.         Εάν η Ελλάδα δανείζεται χρήματα από το ΔΝΤ / ΕΕ, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε περισσότερο χρέος τώρα από ό, τι εάν αθετούσαμε πριν δυο χρόνια (!)
2.         Εάν η Ελλάδα έχει «ήδη» ένα επιπλέον 107 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρέος που δεν είναι λογιστικό χρέος … αλλά είναι ένα εγγυημένο χρέος ….  με αξίες ιδιωτικής και κρατικής περιουσίας ….  πώς άραγε θα εξοφλήσει αυτό το χρέος ; Διαλύοντας την Ελλάδα και πουλώντας την σε κομμάτια ;
3.         Αν ο στόχος όλου αυτού του εγχειρήματος ήταν να μειωθεί το χρέος στην Ελλάδα ως ποσοστό του ΑΕΠ στο 120%, τότε πώς θα το πετύχουν αυτό ….  με ακόμη μεγαλύτερο χρέος ;  δεδομένου ότι είναι λογικά αδύνατο.
4.         Αν ΟΜΩΣ  ο "πραγματικός στόχος ήταν « να εξοφλήσει τις ευρωπαϊκές τράπεζες, έτσι ώστε να μην φτάσει στην προεπιλογή, τότε η Ευρώπη έχει επιτύχει το στόχο αυτό, αλλά με ένα φοβερό κόστος για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

Ακόμη και η Ευρωζώνη παραδέχεται τώρα ότι έχει καταδικάσει Ελλάδα να ατελείωτη λιτότητα .
Σύμφωνα με το Reuters, μια ανέκδοτη "Έκθεση συμμόρφωσης" από τα στελέχη της ΕΕ , κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα θα πρέπει να επιβάλλει περαιτέρω δημοσιονομική στενότητα τα έτη 2013/14 που θα ανέρχεται σε περίπου 5.5 % του ΑΕΠ , προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που υποστηρίζουν … το δεύτερο διεθνές σχέδιο διάσωσης.
Έτσι, στην πραγματικότητα, η απαιτούμενη ύφεση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, υπονομεύοντας περαιτέρω την ανάπτυξη και σκάβοντας μια ακόμη βαθύτερη τρύπα.


Αντιμετωπίζοντας το οικονομικό χάος που μας εκθειάζει ως σωτηρία ο κάθε υπουργός της δικτατορίας των banksters …. όταν η Ελλάδα έχει λίγες εναλλακτικές λύσεις :
Εάν δεν γίνει επανάσταση ….  τότε …. μεταξύ των άθλιων επιλογών της ,
η Ελλάδα μπορεί να δεχθεί μια ακόμα συντριβή της , δηλαδή άλλο ένα πρόγραμμα λιτότητας το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα την κατάρρευση και πτώχευσης της χώρας και την γενοκτονία της μεγάλης μάζας του λαού μας …..
                      Ο Βίκτωρ Ουγκώ - Victor Marie Vicomte Hugo
"Τίποτα δεν είναι πιο ισχυρό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει έρθει." 
Victor Hugo
Τα δύο τρίτα των Ιρλανδικών νοικοκυριών  αρνούνται να πληρώσουν , στους τραπεζίτες , τον φόρο ακίνητης περιουσίας.


Έχουμε φτάσει στο σημείο εκείνο της ιστορίας του είδους μας , όπου ένας ολο και αυξανόμενος αριθμός των ανθρώπων έχουν ερωτήσεις , αναζητώντας απαντήσεις , ξυπνάνε με την πραγματικότητα του ελεγχόμενου κόσμου μας και αναλαμβάνουν δράσεις , εναντία  στα συστήματα, τις ιδέες , και κατά των ατόμων που έχουν κυριαρχήσει, και έχουν παγιδέψει την ανθρωπότητα κάτω από τον απόλυτο έλεγχο τους .
Ακριβώς , πάνω από το 30% ή 600.000 από 1,8 εκατομμύρια νοικοκυριά στην Ιρλανδία έχουν μέχρι στιγμής καταβάλει μια νέα επιβάρυνση  100 ευρώ «χαράτσι» ανά νοικοκυριό, αναφέρει το ιρλανδικό Independent.
Ο αριθμός των ανθρώπων που πληρώνουν το φόρο είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί πριν από τη λήξη της προθεσμίας. 
« Αλλά η άρνηση των δύο τρίτων των ιρλανδικών νοικοκυριών να πληρώσουν το φόρο ακίνητης περιουσίας είναι μία από τις μεγαλύτερες πράξεις της πολιτικής ανυπακοής στη σύγχρονη ιστορία της Ιρλανδίας. »
Ο φόρος 100 ευρώ των νοικοκυριών θα αντικατασταθεί με ένα υψηλότερο φόρο ακινήτων το επόμενο έτος , με εντολή της ΕΕ / ΔΝΤ / ΕΚΤ Τρόικα.
Όπως και στην Ελλάδα, η ιρλανδική κυβέρνηση έχει απειλήσει με διακοπή της ηλεκτροδότησης από εκείνους που αρνούνται να πληρώσουν το φόρο ακίνητης περιουσίας από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος .
«Οι άνθρωποι όμως δεν πληρώνουν φόρο σκόπιμα …. επειδή γνωρίζουν ότι τα χρήματά τους θα πάνε στους banksters και τους  ομολογιούχους , οι οποίοι φουσκώνουν το δημόσιο χρέος της χώρας. ‘
Η εξέγερση των νοικοκυριών δείχνει ότι ο λαός της Ιρλανδίας συντριπτικά θα  απορρίψει το νέο φορολογικό σύμφωνο με το δημοψήφισμα στις 31 Μαΐου - εφ 'όσον το δημοψήφισμα είναι ειλικρινές .
HEIL GAP (or mind the GAP)
Και μια που περιμένουμε το τρένο μας για να γυρίσουμε Ελλάδα …. ας ακούσουμε κάτι από την Ιρλανδική παράδοση …. και δεν πειράζει καθόλου εάν το θυμάστε μόνο από τον  Jerry Garcia  …. ή τον Garry Moore..
Whiskey in the Jar  - Folk version
 
http://www.youtube.com/watch?v=jvLcLLIzTwI

http://heilgapormindthegap.blogspot.se/2012/04/demon-g-man-sachs.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters