Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Ο άγρυπνος φύλακας που ονομάζουμε διαίσθηση!

Συχνά ακούμε να γίνεται λόγος για το «φαινόμενο» της διαίσθησης. Πρόκειται για κάτι το υπαρκτό ή για ψευδαίσθηση; Κι αν πράγματι υφίσταται, με ποιο τρόπο μαθαίνουμε να την «ακούμε»;

Τί είναι αυτό που αποκαλούμε «διαίσθηση»;


Διαίσθηση, ένστικτο, προαίσθημα, ενόραση, έκτη αίσθηση.

Αποποιείται η Ελλάδα το “Πρωτόκολλο της Κέρκυρας” για την Βόρειο Ήπειρο;

Αποποιείται η Ελλάδα το “Πρωτόκολλο της Κέρκυρας” για την Βόρειο Ήπειρο; Εξ ανάγκης, παρακολουθούμε τις δηλώσεις των Αλβανών πολιτικών για να ενημερωθούμε, πάντοτε με την επιφύλαξη ότι όσα λέγουν δεν είναι απαραιτήτως αληθή. Πολλά εξ αυτών απευθύνονται στο εσωτερικό ακροατήριο.

Όμως, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον, και δεν θα αργήσει ο χρόνος που θα γίνουν όλα γνωστά.

Είκοσι Επιστημονικές Αλήθειες Που Δεν Θα Πιστεύετε!

1. Το ανθρώπινο σώμα έχει 75 δισεκατομμύρια κύτταρα και δεκαπλάσια βακτήρια. 
Με άλλα λόγια, αποτελούμαστε από 90% βακτήρια.

2. Ένα μόριο του νερού, το καθιστά κατά 99,99% κενό. Άρα, ένα ποτήρι γεμάτο νερό είναι κατά 99,99% άδειο.

Επιστρέφουν τα Οφιοειδή Αντικείμενα στον Ήλιο. Τι συμβαίνει; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Επιστρέφουν τα Οφιοειδή Αντικείμενα στον Ήλιο. Τι συμβαίνει;

Πέρα από τον γνωστό κόσμο που όλοι βλέπουμε και ακούμε, υπάρχει παράλληλα και ένας άλλος που έχει να κάνει με αρκετές -για πολλούς- αμφιλεγόμενες πληροφορίες. Αυτός ο κόσμος έχει εκατοντάδες πτυχές και δεν είναι λίγοι όσοι τις θεωρούν αβάσιμες,

Το νησί που θα σώσει την ανθρωπότητα, αν καταστραφούν όλες οι καλλιέργειες

Μοιάζει με κάτι βγαλμένο από την επιστημονική φαντασία. Κι όμως, μέσα σε ένα βουνό, σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα σημεία του πλανήτη, κρύβεται η σωτηρία της ανθρωπότητας.
Στο νησί Σπίτσμπεργκεν, στο αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ, ένα από τα πιο απομακρυσμένα σημεία της Γης, το οποίο είναι καλυμμένο στο μεγαλύτερο μέρος του από πάγο και βρίσκεται εκατοντάδες μίλια μακριά από τη Νορβηγία στην οποία ανήκει, μία πύλη οδηγεί στο εσωτερικό ενός παγωμένου βουνού.

Οι Αλβανοί και η καταγωγή τους: (Αλβανικοί) μύθοι και ιστορική πραγματικότητα


Αλβανοί – Η αλβανική εθνική αφύπνιση – Η ίδρυση του αλβανικού κράτους – Οι αλβανικές θεωρίες για την καταγωγή τους από τους αρχαίους Ιλλυριούς

Η αλβανική εθνική αφύπνιση, γνωστότερη ως «Αλβανική Εθνική Αναγέννηση» (rilindja), ξεκίνησε τις δεκαετίες του 1830 και του 1840. Τουλάχιστον στο ξεκίνημά του, το αλβανικό εθνικό κίνημα, ήταν παρόμοιο με τα άλλα εθνικά κινήματα της ευρύτερης περιοχής.

Αυτός είναι ο νέος «θεός» των ανθρώπων (Βίντεο)

Του Γιώργου Φαρμάκη
Οι περισσότεροι άνθρωποι πλέον έχουν εθιστεί στην τεχνολογία και στις υπηρεσίες που του προσφέρει. Δυστυχώς σχεδόν κανένας δεν είναι ικανός να εξηγήσει πως λειτουργούν όλα αυτά τα τεχνολογικά «εργαλεία» αλλά όλοι μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν. Η τεχνολογία από μόνη της δεν είναι κάτι απαραίτητα κακό από την στιγμή που δεν.....κινείτε μόνη της. Στην εποχή μας βλέπουμε έναν αγώνα δρόμου των επιστημόνων ώστε να μπει για τα καλά στην ζωή μας η Τεχνητή Νοημοσύνη.

ΠΟΙΟΣ ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ…; Ο ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ 1200 ΧΡΟΝΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ…!

ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ, ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ…

Δεν Είχαμε Ιδέα ότι στην Αθήνα Γίνεται Πόλεμος Μάγων στις Γειτονιές.Τι έμαθα πίνοντας καφέ με έναν μάγο που εξασκεί τη λεγόμενη «αστική μαγεία».

Η πρώτη μου επαφή με την αστική μαγεία, αν και τότε δεν είχα ιδέα τι είναι αυτό, έγινε πριν χρόνια όταν, κάτω από μία ταμπέλα που έγραφε «Σχέδιο Πόλης», παρατήρησα πέντε άτομα να αγκαλιάζονται μες στην τρελή χαρά λέγοντας: «Μπορούμε τώρα να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Η πόλη μάς δέχτηκε».

Το ξεφτίλισαν τελείως. Επιτρέπουν σε άντρες που δηλώνουν «γυναίκες» να αγωνιστούν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Της Dorothy Cummings McLean (LifeSiteNews) / ΚΟ

Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, επιτρέπεται σε άνδρες που δηλώνουν ότι είναι "γυναίκες" να ανταγωνίζονται γυναίκες κατά τη διάρκεια των χειμερινών αγώνων στη Νότια Κορέα.
Η είδηση (βλ. εδώεδώ κι εδώ):

Ο Πρώτος «Επιβεβαιωμένος» Χρονοταξιδιώτης Είναι Γεγονός!!! Έρχεται Από Το 2030 Και Εξηγεί Τι Μας Περιμένει (video)


 

Μια παράξενη συνέντευξη ενός νεαρού που ισχυρίζεται ότι έρχεται… από το μέλλον ανέβασε πριν από τέσσερις μέρες ένα κανάλι στο YouTube που ασχολείται με τα υπερφυσικά φαινόμενα, με το κλιπ να έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 330.000 προβολές.

Στο βίντεο του Apex TV βλέπουμε τον νεαρό Αμερικανό (του οποίου το πρόσωπο δεν αποκαλύπτεται και

Παιδί Νέας και Εξελιγμένης Ανθρώπινης Φυλής Ζει στην Κίνα και Κατέχει μία Υπεράνθρωπη Ιδιότητα!


Παιδί Νέας και Εξελιγμένης Ανθρώπινης Φυλής Ζει στην Κίνα και Κατέχει μία Υπεράνθρωπη Ιδιότητα!

Στην πόλη Dahua της Κίνας κατοικεί ο μικρός Nong Yousui. Έχει μπλε μάτια κάτι εντελώς ασυνήθιστο για τους ασιάτες αλλά αυτό που είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο είναι η υπεράνθρωπη ιδιότητα που κατέχουν τα μάτια αυτά.

Τι τα κάνει τόσα ξεχωριστά? Η ικανότητα τους να βλέπουν στο σκοτάδι..

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ: Πρώην Υπ.Άμυνας: Οι ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ τον ΚΟΣΜΟ. Και ΔΕΝ σταμάτησε εκει!!!

Ο Paul Hellyer, ο οποίος επέβλεψε τις καναδικές αμυντικές δυνάμεις στη δεκαετία του 1960, έρχεται στο προσκήνιο και δηλώνει, σύμφωνα με την dailymail.co.uk, ότι οι illuminati είναι μια πραγματική οντότητα και ελέγχει τον κόσμο..

Ο Hellyer είπε στο podcast Effect Lazarus ότι πιστεύει ότι η ελίτ του κόσμου έχει την τεχνολογία να αντιστρέψει τις επιπτώσεις της αλλαγής του κλίματος, αλλά περιορίζεται από το κοινό. Όταν ρωτήθηκε γιατί, ο Hellyer είπε ότι οι Illuminati ήθελαν να προωθήσουν τη βιομηχανία πετρελαίου.

Έτσι «χάσαμε» τα Ίμια: Δείτε τους χάρτες της περιοχής από το 1933


Η κρίση των Ιμίων κορυφώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 31ης Ιανουαρίου 1996, σε μια εποχή που η κυβέρνηση Σημίτη έκανε τα πρώτα της βήματα, φέρνοντας Ελλάδα και Τουρκία στα πρόθυρα ένοπλης αντιπαράθεσης.

Τα Ίμια είναι δύο μικρές ακατοίκητες βραχονησίδες μεταξύ του νησιωτικού συμπλέγματος των Δωδεκανήσων και των νοτιοδυτικών ακτών της Τουρκίας.

Μας ταπείνωσαν και αυτοί λένε πως είναι σε διαρκή εγρήγορση – Ατυχείς δηλώσεις Τζανακόπουλου

Πράγματι υπάρχει μια αναβάθμιση της προκλητικότητας και των επιθετικών ενεργειών εκ μέρους της Τουρκίας, ωστόσο αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι έχει αποκλιμακωθεί η ένταση», είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι ωστόσο αυτό δεν προεξοφλεί τίποτα απολύτως και πως για τον λόγο αυτό «παρακολουθούμε πάρα πολύ στενά τις εξελίξεις και είμαστε σε εγρήγορση διαρκώς».


Τι προαναγγέλλει το επεισόδιο στα Ίμια


του Σταύρου Λυγερού  

Οι επιθετικές κινήσεις είναι πολλές πλέον για να τις υποτιμήσει η Αθήνα. Χωρίς αφορμή, η Άγκυρα κλιμακώνει τις έμπρακτες προκλήσεις της στο Αιγαίο, φθάνοντας στο σημείο τουρκική ακταιωρός να εμβολίσει περιπολικό του Λιμενικού. Υπενθυμίζουμε ότι πριν μερικές ημέρες τουρκική ακταιωρός είχε πραγματοποιήσει επικίνδυνο ελιγμό, αγγίζοντας την κανονιοφόρο»Νικηφόρος».

Fighthoax: Ο Έλληνας φοιτητής που ξεσκεπάζει τις ψευδείς ειδήσεις μιλάει στο News 24/7


Πώς εντοπίζονται οι ψευδείς ειδήσεις και οι clickbait τίτλοι; Μπορεί ένας αλγόριθμος να μας λύσει τα χέρια μέσα στο "χάος" του διαδικτύου; Ο Βαλεντίνος Τζέκας μιλάει στο News 24/7 για το Fighthoax, την παραπληροφόρηση και τους επόμενους στόχους του

Η μυστική συμφωνία για τα Ίμια


Το φως της δημοσιότητας είδε η επιστολή που αποτυπώνει τις δεσμεύσεις Ελλάδας και Τουρκίας για τα Ίμια, 15 χρόνια μετά την κρίση που παραλίγο να οδηγήσει σε πόλεμο. Τι προέβλεπε, ποιος ο ρόλος των ΗΠΑ και πώς οι βραχονησίδες μετατράπηκαν σε "γκρίζα ζώνη" (Pics)
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters