Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Απίστευτη περιγραφή Τρικαλινού αστυνομικού από τον Έβρο

Στα σύνορα του Έβρου όπου απωθούν τους πρόσφυγες και μετανάστες που ο Ερντογάν στέλνει στη χώρα μας, βρίσκεται σημαντική δύναμη τρικαλινών αστυνομικών.

Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή του Χρήστου Πούλιου: “Άρχισε σιγά-σιγά να βραδιάζει εδώ στο Νέο Χειμώνιο του Έβρου και τα πράγματα (τουλάχιστον στο συνοριακό κομμάτι που μας έχει ανατεθεί να φυλάμε) έχουν ηρεμήσει από ώρα.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΕ!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "μεγάλο όπλο της Ελλάδας που θα πλήξει Τουρκία και..."Μιχαηλ Νικητας
Το έχω πει πολλές φορές και τελευταία βλέπω ότι κάποιοι άρχισαν να το σκέπτονται .Τα δυο τελευταία χρόνια εχω ταξιδεύσει από Καβάλα για Αλεξανδρούπολη πάνω από πενήντα φορές. Διαπίστωσα ότι τα περισσότερα βαριά οχήματα (νταλίκες) είναι Τουρκικής ιδιοκτησίας και μπήκα στον πειρασμό να κάνω μια πρόχειρη έρευνα.

ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΙΕΣΗ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΟΓΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.


Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες Πατριώτες.
Η ξαφνική και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση που προώθησε ο Ερντογάν προς την Ελλάδα από την προηγούμενη Παρασκευή, θα του γυρίσει μπούμερανγκ και θα του δημιουργήσει ένα τεράστιο πρόβλημα στο εσωτερικό της Τουρκίας.

Ένα πρόβλημα που θα είναι ανεξέλεγκτων διαστάσεων και θα τον τελειώσει, μετά από την ήδη πολύ δύσκολη θέση που βρίσκεται ο Τούρκος Πρόεδρος, ύστερα από τις συνεχόμενες ήττες του Τουρκικού στρατού στην Συρία και τους εκατοντάδες νεκρούς που αναφέρει η Τουρκική αντιπολίτευση.

Έβρος: Σπασμένα κράνη και ασπίδες - Συγκεντρώνεται κόσμος στις Καστανιές


Μετά την ένταση που επικράτησε στα σύνορα, κόσμος έχει μαζευτεί στις Καστανιές υποστηρίζοντας το έργο των αστυνομικών και του στρατού να διαφυλάξουν τα σύνορα της χώρας μας.
Νέα επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου μεταξύ των μεταναστών και της αστυνομίας. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα και μεταφέρθηκε – σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Τώρα πια είναι φανερό, ότι το οικονομικό μας πρόβλημα και το προσφυγικό ενώνονται σε μια ταυτόσημη εξίσωση

Αν αφαιρέσει κανείς τις διάφορες νεοταξικές περικοκλάδες και τα κίβδηλα συνθήματα προς εφησυχασμό και χειραγώγηση του πληθυσμού-που έχει πάψει πλέον να είναι λαός και να σκέφτεται λογικά- η ουσία των όσων συμβαίνουν είναι η παρακάτω και είναι απλή.

Το ένα μετά από το άλλο τα κράτη της καταρρέουσας Ε.Ε κλείνουν τα σύνορα τους προκειμένου να προστατέψουν την επικράτεια τους από το κύμα του προσφυγικού και του μεταναστευτικού τσουνάμι. Η Ε.Ε, βαίνει προς βεβαία διάλυση, αφού κανείς πλέον δε σέβεται τις συμφωνίες και τραβά το δικό του δρόμο κατά το δικό του συμφέρον.

Ας πούμε τα πράγματα έξω από τα δόντια για μια αφανή αλλά πολλαπλά επικίνδυνη υβριδική απειλή

Επειδή παράγινε το κακό με ορισμένους προβεβλημένους «αναλυτές» που κοιτάζουν αφ’ υψηλού την λοιπή κοινωνική «πλέμπα», πουλώντας ειδημοσύνη επί παντός επιστητού και αναντικατάστατη αρμοδιότητα γνωμοδότησης στα πολιτικά κ.ά επιτελεία που παίρνουν τις αποφάσεις, θα θέλαμε να αποσαφηνίσουμε τα εξής:…

Πρώτον: Η γεωπολιτική περπατησιά μιας χώρας και συνακόλουθα η ιστορική διαδρομή ενός έθνους σε ένα περιβάλλον αντιθέσεων και συγκρούσεων, δεν είναι μια αράδα από συμβουλές προσαρμογής «σε αυτό που βρήκε»αλλά ένας ολοκληρωμένος στρατηγικός σχεδιασμός που πρέπει να βρίσκεται σε διαρκή αντιστοίχιση με κρίσιμες ιστορικές προκλήσεις,  πρώτιστη των οποίων είναι η αναγκαία και διαρκής γεωστρατηγική της χειραφέτηση.

ΤΩΡΑ. «Απειλείται η εθνική ασφάλεια» – Το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε ενίσχυση των δυνάμεων στα σύνορα. ΒΙΝΤΕΟ

Την ενίσχυση της φύλαξης των χερσαίων και των θαλάσσιων συνόρων αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ, μετά και τα επεισόδια στον Έβρο. Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε:...

Αναβάθμιση της φύλαξης των συνόρων στο μέγιστο επίπεδο
Προσωρινή αναστολή για ένα μήνα της υποβολής αιτήσεων ασύλου όσων εισέρχονται παράνομα στη χώρα

Κραυγή απόγνωσης Αξιωματικού :Φυλακίστε με, Τουφεκίστε με …Αλλά βγάλτε & το Στόλο στο Αιγαίο


Τ

ου Ιωάννη Ξηρού *
Ο γράφων δεν επιθυμεί να είναι ούτε μελοδραματικός, ούτε υπερβολικός με την ανωτέρω επικεφαλίδα. Επίσης δεν επιθυμώ να είμαι μάντης κακών.
Το πρόβλημα όμως που η χώρα τώρα αντιμετωπίζει είναι και πρωτόγνωρο και τεράστιο και απειλεί ευθέως πλέον όχι μόνον την ιδιοσυστασία, αλλά και την ίδια την ύπαρξή μας μελλοντικά, αν δεν το αντιμετωπίσουμε άμεσα και στην ρίζα του.Βεβαίως αναφέρομαι στον κατακλυσμό μουσουλμάνων από την Ανατολή και την Αφρική των τελευταίων ετών και τον τελευταίο καιρό έχει αφήσει εμβρόντητους ακόμη και τους αφελείς πονόψυχους ..

Είμαστε ακριβώς στο τελευταίο στάδιο πριν την τουρκική επίθεση

Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου

Για να καταλάβουμε πού βρισκόμαστε, είμαστε ακριβώς στο τελευταίο στάδιο πριν την τουρκική επίθεση. Η μονομερής από πλευράς Τουρκίας ακύρωση της συμφωνίας με την ΕΕ σημαίνει στην ουσία κήρυξη πολέμου στην Ελλάδα.

Ακούω διάφορους μπατριώτες από το πρωί, από παλαιοπασόκους στρατηγούς νυν κομματάρχες μέχρι βαψομαλλιάδες τζέημσμπόντ από τα λίντλ, να χαίρονται που η κυβέρνηση έκλεισε τα σύνορα. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι η κυβέρνηση δεν έκλεισε τα σύνορα και ούτε θα κάνει κάτι τέτοιο αν δεν λάβει σχετική οδηγία από την πρεσβεία. Ένα τελωνείο έκλεισε και αυτό προσωρινά.

ΕΚΤΑΚΤΟ. Χάος στη Μυτιλήνη: Πολίτες εμποδίζουν την αποβίβαση λαθρομεταναστών – Επεισόδια στο λιμάνι με προτροπή Δημάρχου. ΒΙΝΤΕΟ

Τις εισόδους του δρόμου που οδηγούν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, στην Παναγιούδα και στη Λάρσο έκλεισαν το μεσημέρι ομάδες κατοίκων στη Μυτιλήνη. Οι συγκεντρωμένοι δεν επιτρέπουν σε λεωφορεία του Λιμενικού Σώματος να μεταφέρουν τους αφιχθέντες σήμερα λαθρομετανάστες στο ΚΥΤ....

ΛΕΣΒΟΣ. Κώστας Μουτζούρης: Δεχόμαστε επίθεση - Εκτάκτως στο μπλόκο της Μόριας ο Περιφερειάρχης



Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο Βόρειο και ειδικότερο στο νησί μας με πάνω από 400 αφίξεις μεταναστών μέσα σε έξι ώρες. 


Τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τη φύλαξη των συνόρων.  

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης σε δήλωσή του τονίζει:...

  "Ευχαριστούμε με όλη την καρδιά μας ολα τα στελέχη , ανεξαρτήτως βαθμού , των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων μας για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν για προάσπιση των συνόρων (κλειστών και ακομη ανοιχτών) και της χωρας μας τις τελευταίες ημέρες και νύχτες απο την επίθεση που δεχόμαστε απο την Τουρκία με όργανα της μετανάστες, πρόσφυγες, πράκτορες κ.α."  


Αυτή την ώρα ο Περιφερειάρχης έχει μεταβεί στο μπλόκο που έχουν στήσει οι κάτοικοι της Μόριας ώστε να μην καταλήξουν οι νέες μεταναστευτικές ροές στο ΚΥΤ της Μόριας. Αξίζει να τονιστεί ότι οι κάτοικοι υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα τον Περιφερειάρχη.  

Στην περιοχή έχουν φθάσει και αστυνομικές δυνάμεις χωρίς όμως να χρειαστεί να επέμβουν.  
    up date Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης επεσήμανε ότι βρισκόμαστε εδώ για να διαδηλώσουμε ειρηνικά και ότι οι κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούν να σηκώσουν άλλο βάρος. 
Επίσης δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η Τουρκία έχει εργαλειοποιήσει το προσφυγικό - μεταναστευτικό. 

Τέλος ξεκαθάρισε ότι η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου δεν αλλάζει κάτω από το βάρος των τελευταίων εξελίξεων και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη σύγκλιση νέου Περιφερειακου Συμβουλίου. 


https://skeftomasteellhnika.blogspot.com

Εβρος: Πολίτες από τη Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώνονται στα σύνορα [βίντεο]



Στις Καστανιές Εβρου συγκεντρώνονται πολίτες από τη Θράκη και τη Μακεδονία, ως ένδειξη συμπαράστασης στις ελληνικές δυνάμεις που είναι στην περιοχή για να αποτρέψουν το κύμα των χιλιάδων μεταναστών να περάσει στο ελληνικό έδαφος.  Οι διαδηλωτές, ζητούν να μην μπουν μετανάστες στη χώρα, κρατούν ελληνική σημαία και φωνάζουν συνθήματα....

ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ CHF: ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΔΙΚΑΙΩΣΕ 1.500 ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!


ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΛΓΟΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΕΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ & ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 
Δάνεια σε ελβετικό φράγκο: Ομαδική Αγωγή 1.500 Δανειοληπτών οδήγησε σε πρόστιμο 65.000.000€ στην BNP Paribas και συνολικές αποζημιώσεις μέχρι 60.000€ ανά ενάγοντα δανειολήπτη !!!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters