Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Έβρος: Σπασμένα κράνη και ασπίδες - Συγκεντρώνεται κόσμος στις Καστανιές


Μετά την ένταση που επικράτησε στα σύνορα, κόσμος έχει μαζευτεί στις Καστανιές υποστηρίζοντας το έργο των αστυνομικών και του στρατού να διαφυλάξουν τα σύνορα της χώρας μας.
Νέα επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου μεταξύ των μεταναστών και της αστυνομίας. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα και μεταφέρθηκε – σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο.


Μάλιστα από την σφοδρότητα των συγκρούσεων το αποτέλεσμα ήταν να υποστούν ζημιές τόσο τα κράνη όσο και οι ασπίδες των αστυνομικών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Θυμίζουμε, πως πρόσφυγες – μετανάστες επιτέθηκαν εκσφενδονίζοντας πέτρες και ξύλα κατά των παρατεταγμένων δυνάμεων που προσπαθούν να τους απωθήσουν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Στη συνέχεια δυνάμεις του στρατού κινήθηκαν κατά μήκος του φράχτη, προκειμένου να αποτρέψουν την είσοδο μεταναστών.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:




Στο πλευρό της κυβέρνησης και οι αγρότες για την αποτροπή παράνομης εισόδου μεταναστών

Στο πλευρό της κυβέρνησης τάσσεται και ο Αγροτικός-Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, για να συνδράμει στην αποτροπή εισόδου των παράνομων μεταναστών από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Το έργο των συνοριοφυλάκων ενισχύουν αστυνομικές δυνάμεις και στρατός, ενώ τα επεισόδια στη συνοριογραμμή μαίνονται.
Ο Αγροτικός-Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης με ανακοίνωσή του δηλώνει ότι όλα τα μέλη του είναι έτοιμα να συνδράμουν τα μέγιστα αν το ζητήσει το Ελληνικό Κράτος.

Συγκέντρωση υπέρ του κλεισίματος των συνόρων πραγματοποιούν αυτήν την ώρα πολίτες στον τελωνειακό σταθμό Καστανεών.
Οι διαδηλωτές που έφτασαν στα σύνορα από διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας ξεδίπλωσαν την ελληνική σημαία μπροστά στις μπάρες και τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο, ενώ φώναξαν συνθήματα, όπως «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», σύμφωνα με το grtimes.gr.

Οι πολίτες, όπως ανέφεραν, προτίθενται να παραμείνουν στα σύνορα και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Την ίδια στιγμή, συγκεντρώμενοι φώναξαν «μπράβο πατρίδα» υπέρ των στρατιωτικών που φτάνουν στην περιοχή.




«Μπράβο Πατρίδα» φωνάζει ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί στον μεθοριακό σταθμό των στον


Embedded video




281 people are talking about this

“Μάγκες, ο Έβρος ΔΕΝ πέφτει με τίποτα!”

Ευχαριστίες για τη συμπαράσταση που εισπράττουν απ’ όλη την Ελλάδα, οι αστυνομικοί και στρατιώτες που κλήθηκαν να φρουρήσουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα τα τελευταία 24ωρα στις Καστανιές Έβρου, εκφράζει ο πρόεδρος των συνοριακών φρουρών Έβρου Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, και με τη σειρά του, από τη δοκιμαζόμενη αυτές τις ώρες ακριτική γωνιά της Θράκης, της Ελλάδας και της Ευρώπης, διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση:

“Μάγκες, ο Έβρος ΔΕΝ πέφτει με τίποτα! Καλημέρα και καλό μήνα! Συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να κρατάμε τα σύνορα μας. Η συμπαράσταση σας είναι συγκινητική, οι ευχές σας, ο εθελοντισμός σας, μας ανεβάζουν στο μέγιστο το ηθικό μας. Ιερό καθήκον μας να δώσουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τα σύνορα μας. Ήρωες καθημερινά οι Συνάδελφοι μου και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων!”.



ΠΗΓΗ


https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters