Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΙΕΣΗ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΟΓΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.


Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες Πατριώτες.
Η ξαφνική και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση που προώθησε ο Ερντογάν προς την Ελλάδα από την προηγούμενη Παρασκευή, θα του γυρίσει μπούμερανγκ και θα του δημιουργήσει ένα τεράστιο πρόβλημα στο εσωτερικό της Τουρκίας.

Ένα πρόβλημα που θα είναι ανεξέλεγκτων διαστάσεων και θα τον τελειώσει, μετά από την ήδη πολύ δύσκολη θέση που βρίσκεται ο Τούρκος Πρόεδρος, ύστερα από τις συνεχόμενες ήττες του Τουρκικού στρατού στην Συρία και τους εκατοντάδες νεκρούς που αναφέρει η Τουρκική αντιπολίτευση.


Ο πόλεμος στην Συρία που κάνει ο Ερντογάν, είναι για να μεταφέρει εκεί το ενδιαφέρον της Τουρκικής κοινής γνώμης, για να μετριάζεται στο εσωτερικό το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο λαός και γενικότερα η Οικονομία της Τουρκίας.

Μετά όπως από τις συνεχόμενες ήττες του Τουρκικού στρατού και τις εκατόμβες των νεκρών Τούρκων, η κατάσταση στο εσωτερικό της Τουρκίας έχει γίνει πολύ «βαριά» για τον Ερντογάν, ειδικά μέσα στις τάξεις του Τουρκικού στρατού, όπου έχουν αρχίσει και πάλι να ακούγονται σενάρια ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ.

Σε μία προσπάθεια λοιπόν να εκτονώσει την εις βάρος του κατάσταση και να μεταφέρει αλλού το ενδιαφέρον των Τούρκων, ειδοποίησε με όλα τα ηλεκτρονικά μέσα τους μετανάστες που έχει στο έδαφός του, πως «ΆΝΟΙΞΑΝ» τα ΣΥΝΟΡΑ με την Ελλάδα και μπορούν να περάσουν προς την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Για να τους βοηθήσει δε, τους διέθεσε δωρεάν μεταφορικά μέσα για να τους μεταφέρει προς τα Ελληνικά σύνορα.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ και τους εμποδίσουν και στις προσπάθειες που θα καταβάλουν από θαλάσσης, τότε το πρόβλημα όλο θα γυρίσει στον ίδιο τον Ερντογάν.

Γι’ αυτό θα είδατε πως αυτή η αθρόα λαθρομετανάστευση, έχει την απόλυτη στήριξη του Τουρκικού στρατού και του Ναυτικού, που συνοδεύουν τους μετανάστες προς τα Ελληνικό έδαφος και στον Έβρο τους άνοιγαν και τρύπες στα συρματοπλέγματα για να μπορέσουν να φύγουν.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ τότε σε λίγες μέρες που το πρόβλημα τροφής , νερού, διαμονής και βασικής υγιεινής των χιλιάδων αυτών μεταναστών θα γιγαντώνεται, τότε θα αναγκαστεί ο Ερντογάν να τους τα προσφέρει. Και δεν έχει τέτοιες υποδομές στα σύνορα γι' αυτές τις χιλιάδες μεταναστών που τους μετέφερε εκεί.

Εκτός αυτού, αν οι μετανάστες δεν περάσουν, θα αρχίσουν να διαμαρτύρονται στον Ερντογάν που τους μετέφερε εκεί, λέγοντάς τους ψέματα πως τα σύνορα είναι ανοιχτά και θα περάσουν στην Ελλάδα.

Όλο αυτό το σχέδιο λοιπόν του Ερντογάν, θα γυρίσει αυτόματα εναντίον του, αν δεν τους αφήσουν οι δικοί μας, να μπουν στην Ελλάδα.

Αν βέβαια τους αφήσουν να περάσουν, το πρόβλημα τροφής, νερού, διαμονής και υγιεινής θα μεταφερθεί στην από δω πλευρά και στην ήδη διαλυμένη ελληνική Κυβέρνηση, μετά από την μεγάλη ήττα της στα γεγονότα των νησιών, και θα την ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ με διαδικασίες “fast truk”.
Τα γεγονότα αυτά οδηγούν ή στην πτώση του Ερντογάν, ή στην πτώση της ελληνικής Κατοχικής Κυβέρνησης.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
Giannis_lampropoulos@yahoo.com


armagedon2020

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters