Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ.. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ 4389/ 2016 ΠΕΡΙ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε.

 
Viky Charalambous

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ.. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ 4389/ 2016 ΠΕΡΙ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ...
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΕΞ' ΕΓΓΡΑΦΩΝ...

ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.. ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ «ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ»... ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΑΥΤΗΣ.. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.. (ΣΕΛ 2)
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ, ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ...
ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ,

ΣΤΙΣ 27-03-2015 ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/04/unnamed-15.jpg 
Viky Charalambous 
ΣΤΙΣ 27-03-2015 ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ, ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ Η ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΩΣ.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ 1 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΤΟΥ 2007, TO ΟΠΟΙΟ ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ- ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΈΘΝΗ, ΑΔΑΜΑΝΤΙΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ,

Έρευνα: Πώς αντιλαμβάνεται ο κάθε λαός την εθνική ταυτότητα- πώς ορίζεται στην Ελλάδα ο «αληθινός» Έλληνας...



  .
 Εν μέσω μιας περιόδου που χαρακτηρίζεται από έντονη γεωπολιτική αναταραχή, μεγάλες μεταναστευτικές ροές, καθώς και άνοδο του λαϊκισμού και των εθνικιστικών τάσεων, ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά το ζήτημα του ορισμού της εθνικής ταυτότητας ή, για την ακρίβεια, το πώς την αντιλαμβάνεται ο λαός της κάθε χώρας.

ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΣΚΛΑΒΟΙ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ-ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!! ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ- - ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ- ΙΕΡΕΙΣ



Μαιρη Ε.Γ

ΟΛΟΙ ΟΡΚΙΖΕΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!! 
ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??????

ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΧΥΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΜΑ!!!!!!!!!

ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ......
ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ, ΓΙΑΤΡΟΙ,
ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ,ΔΕΞΙΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ .ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!!


ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...?????
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ!!!!!!
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΑΣ!!!!!!!
ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ!!!!!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters