Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ.. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ 4389/ 2016 ΠΕΡΙ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε.

 
Viky Charalambous

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ.. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ 4389/ 2016 ΠΕΡΙ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ...
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΕΞ' ΕΓΓΡΑΦΩΝ...

ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.. ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ «ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ»... ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΑΥΤΗΣ.. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.. (ΣΕΛ 2)
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ, ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ...
ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ,

ΣΤΙΣ 27-03-2015 ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/04/unnamed-15.jpg 
Viky Charalambous 
ΣΤΙΣ 27-03-2015 ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ, ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ Η ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΩΣ.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ 1 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΤΟΥ 2007, TO ΟΠΟΙΟ ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ- ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΈΘΝΗ, ΑΔΑΜΑΝΤΙΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ,

Έρευνα: Πώς αντιλαμβάνεται ο κάθε λαός την εθνική ταυτότητα- πώς ορίζεται στην Ελλάδα ο «αληθινός» Έλληνας...  .
 Εν μέσω μιας περιόδου που χαρακτηρίζεται από έντονη γεωπολιτική αναταραχή, μεγάλες μεταναστευτικές ροές, καθώς και άνοδο του λαϊκισμού και των εθνικιστικών τάσεων, ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά το ζήτημα του ορισμού της εθνικής ταυτότητας ή, για την ακρίβεια, το πώς την αντιλαμβάνεται ο λαός της κάθε χώρας.

ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΣΚΛΑΒΟΙ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ-ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!! ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ- - ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ- ΙΕΡΕΙΣΜαιρη Ε.Γ

ΟΛΟΙ ΟΡΚΙΖΕΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!! 
ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??????

ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΧΥΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΜΑ!!!!!!!!!

ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ......
ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ, ΓΙΑΤΡΟΙ,
ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ,ΔΕΞΙΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ .ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!!


ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...?????
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ!!!!!!
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΑΣ!!!!!!!
ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ!!!!!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters