Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΣΗΜΕΡΑ 23/08/2013 ΣΤΗΣ 19,00 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ END ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΣΤΟ www.artfmradio.com


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΣΗΜΕΡΑ 23/08/2013 ΣΤΗΣ 15,00 ΤΟ ARTFMRADIO  ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ DIONTV www.diontv.gr 
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟ www.artfmradio.com ΚΑΙ ΣΤΗΣ 19,00 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ END ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ 
www.artfmradio.com ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ


http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/08/1500-artfmradio-diontv-wwwdiontvgr.html#more

ΑΡΘΡΟ – ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOOMBERG: Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΣΤΑ ΟΡΝΕΑ ΤΟΥ ΔΝΤ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…


Το Bloomberg Businessweek με ένα άρθρο – κόλαφο, λέει αυτό που υποστηρίζουμε εδώ στο Ολυμπία από το 2010. Σε αντίθεση με την αισχρή προπαγάνδα από τα παπαγαλάκια που διαδίδουν δήθεν “καταδικαστικές αποφάσεις” κατά της Αργεντινής!
Αντίθετα εδώ, η συμμορία των διεφθαρμένων πλήρωσε στο ακέραιο τα άθλια κοράκια με την εσωτερική πληροφόρηση που πενταπλασίασαν τα λεφτά τους και όλως τυχαίως είχαν σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον Παπανδρέου ή απ’ ευθείας με τον ίδιο.

Να σημειωθεί ότι “εκπρόσωπος fund του Σόρος” φέρεται να είχε συνάντηση με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ενώ όπως έχουμε αποκαλύψει ο Σόρος έχει στην κατοχή του ομόλογα τα οποία σκοπεύει να τα εισπράξει ακούρευτα! Όπως και ο γαμπρός της Κλίντον.
Την ίδια στιγμή η Αργεντινή “γκρέμισε” 95 δις δολάρια τοκογλυφικών ομολόγων και δεν πλήρωσε ούτε σεντ παρά τις απειλές από κάθε κατεύθυνση. Αναμένουμε να δούμε λοιπόν πόσο θα διασυρθεί ακόμα το ελληνόφωνο κράτος πληρώνοντας τους κολλητούς της συμμορίας του μνημονίου από το αίμα του Ελληνικού λαού…

Στο ενδιαφέρον άρθρο λοιπόν του Businessweek διαβάζουμε πως οι διαχειριστές κερδοσκοπικών , οι κύριοι Dart και Singer δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν ούτε ένα σεντ από τα ταμεία της Αργεντινής, μετά την αθέτηση χρέους το 2005.

Σε αντίθεση με εμάς που χρυσοπληρώσαμε στον Dart το ομόλογό του στο ακέραιο. Ας είναι καλά οι Βενιζέλος, Παπαδήμος , Σαμαράς, και Πικραμένος.

Η guardian τις ίδιες ημέρες έγραφε ότι οι Έλληνες καταστρέφονται για να πληρώνουν κερδοσκόπους-όρνεα, που δεν γνωρίζουν.

Η Αργεντινή δεν το έκανε.

Και όπως έγραψε σε άρθρο του στο FORBES ο James K. Glassman, πρώην Υφυπουργός του Μπούς.Τζούνιορ, ο μεγάλος φόβος Ευρωπαίων είναι οτι οι Έλληνες θα μιμηθούν τους Αργεντινούς, που δεν πλήρωσαν & ανταμείβονται για αυτό.

To Businessweek ζητάει την γνώμη μιας καθηγήτριας Νομικής, σχετικά με την επιτυχία ή όχι μιας παρόμοιας κίνησης στην Ελλάδα, απο νομική σκοπιά.

“Εξαρτάται πάρα πολύ από το ποιος είναι ο τελευταίος των πιστωτών της Ελλάδας”, μας λέει η Anna Gelpern, καθηγήτρια νομικής στο American University της Ουάσιγκτον.

“Η Ελλάδα έχει απειλήσει να μην εξοφλήσει όσους κρατούν παλιά ομόλογα, αλλά νομίζω ότι αυτοί θα είναι λίγοι σε σύγκριση με ό, τι ήταν στην Αργεντινή, και ότι είναι απίθανο να βγάλουν το ίδιο επίπεδο νομικής έντασης”. Στην Ελληνική προσφορά ανταλλαγής, το 95,7% των ομόλογων δημοπρατήθηκαν.


Όσο για το συμπερασμα του άρθρου;

«Η αθέτηση χρέους των 95 δισ. δολαρίων σε ομόλογα, έκανε κακό στην πιστοληπτική ικανότητα της Αργεντινής, αλλά όχι στην οικονομία της, η οποία αυξάνετα περίπου 7% ετησίως από το 2005».

What Greece Can Learn From Argentina’s Default

By Drew Benson

March 15, 2012


“Argentina is going to make this month’s bond payment without any obstacle,” Economy Minister Hernán Lorenzino assured reporters on his 40th birthday—on March 5—in Buenos Aires. He was shrugging off a ruling by U.S. District Judge Thomas Griesa in favor of creditors who have been challenging Argentina’s debt restructuring in New York.
Τι μπορεί να μάθει η Ελλάδα από τη χρεοκοπία της Αργεντινής

«Η Αργεντινή πρόκειται να προβεί στην πληρωμή του ομολόγου αυτού του μήνα, χωρίς κανένα εμπόδιο», διαβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομίας Hernán Lorenzino τους δημοσιογράφους στα 40ο γενέθλιά του, στις 5 Μαρτίου στο Μπουένος Άιρες. Είχε αψηφίσει μια απόφαση του Περιφερειακού Δικαστή των ΗΠΑ, Thomas Griesa, στην Νέα Υόρκη, υπέρ των πιστωτών οι οποίοι έχουν αμφισβητήσει την αναδιάρθρωση του χρέους της Αργεντινής.

Ο Lorenzino ήταν ακόμα στα 20 του, όταν η χώρα αθέτησε το χρέος της, στο τότε ποσό-ρεκόρ των 95 δισ. δολαρίων, τον Δεκέμβριο του 2001, ένα γεγονός που κατά κάποιο τρόπο είναι παράλληλο με το πρόσφατο Ελληνικό μελόδραμα.

Η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της Νότιας Αμερικής δεν έχει πουλήσει ομόλογα στο εξωτερικό από τότε. Έχει, όμως, κρατήσει απασχολημένη την δικηγορική εταιρεία Cleary Gottlieb Steen & Hamilton , αποκρούοντας όλες τις προσπάθειες των funds που διαχειρίζονται οι δισεκατομμυριούχοι επενδυτές Kenneth Dart και Paul Singer, για αποζημίωση. Και ο Griesa, 81 ετών, έχει βγάλει τόσες πολλές αποφάσεις σχετικά με αυτή την διαφορά, που έχει γίνει μια μικρή διασημότητα για τις εφημερίδες του Μπουένος Άιρες.

Η αθέτηση χρέους της Αργεντινής το 2011, έγινε καθώς το δημοσιονομικό της έλλειμμα διευρύνθηκε και η οικονομία της χώρας συρρικνώθηκε για τρίτο συνεχόμενο έτος, υποδαυλίζοντας έτσι αναταραχές που άφησαν πάνω από 24 νεκρούς. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο τότε πρόεδρος Νέστορ Κίρσνερ προσφέρθηκε να ανταλλάξει τα ανεξόφλητα ομόλογα, με νέα αξίας 70% λιγότερο, ναι παρόμοια πρόταση με της Ελλάδας. Σχεδόν τα τρία τέταρτα των ομολογιούχων αποδέχθηκαν την συμφωνία. Άλλοι πήγαν στο δικαστήριο για να προσπαθήσουν να εισπράξουν.

Το 2010, η Πρόεδρος Cristina Fernandez de Kirchner, η οποίοα ξεκίνησε τη δεύτερη θητεία της το Δεκέμβριο, τέσσερα χρόνια μετά την επιτυχία του πρώην συζύγου της, ανανέωσε τηνπροσφορά ανταλλαγής ομολόγων του 2005 , λέγοντας ότι ήταν η τελευταία ευκαιρία για τους πιστωτές που κρατούσαν τα παλιά, να πάρουν νέα ομόλογα. Αυτή την στιγμή, λέει η Αργεντινή, οι πιστωτές που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη εξακολουθούν να κατέχουν περίπου 4 δισεκατομμύρια δολάρια του αθετημένου χρέους. Μαζί με τα hedge funds που την μηνύουν στη Νέα Υόρκη, είναι και μία ομάδα ιταλών ομολογιούχων που επιδιώκει μια διαιτητική απόφαση στο Διεθνές Κέντρο της Παγκόσμιας Τράπεζας για την Επίλυση Επενδυτικών Διαφορών.

Θα μπορούσε η παρατεταμένη νομική κληρονομιά της αναδιάρθρωσης της Αργεντινής να είναι μια προειδοποιητική ιστορία για την Ελλάδα, η οποία αυτό το μήνα προσφέρθηκε να ανταλλάξει περισσότερα από $ 200 δισ. του χρέους της;

“Εξαρτάται πάρα πολύ από το ποιος είναι ο τελευταίος των πιστωτών της Ελλάδας”, μας λέει η Anna Gelpern, καθηγήτρια νομικής στο American University της Ουάσιγκτον. “Η Ελλάδα έχει απειλήσει να μην εξοφλήσει όσους κρατούν παλιά ομόλογα, αλλά νομίζω ότι αυτοί θα είναι λίγοι σε σύγκριση με ό, τι ήταν στην Αργεντινή, και ότι είναι απίθανο να βγάλουν το ίδιο επίπεδο νομικής έντασης”. Στην Ελληνική προσφορά ανταλλαγής, το 95,7% των ομόλογων δημοπρατήθηκαν.

Μετά την χρεοκοπία η Αργεντινή εγκατέλειψε την πρόσδεσή της με το δολάριο σε βάση ένα-προς-ένα και άφησε το νόμισμά της να κινηθεί. Το ΑΕΠ της είχε μειωθεί 10,8% το 2002. Μέχρι το επόμενο έτος, η οικονομία άρχισε να ανεβαίνει στηριζόμενο στις υψηλότερες τιμές της σόγιας και των σιτηρών και την Βραζιλιάνικη ζήτηση για τα βιομηχανικά προϊόντα της χώρας.

Το ΑΕΠ αυξάνεται περίπου 7% το χρόνο κατά μέσο όρο από την ανταλλαγή ομολόγων του 2005. Οι εξαγωγικοί δασμοί, επίσης, βοήθησαν να δωθεί ώθηση στα διεθνή αποθεματικά, φτάνοντας στα επίπεδα ρεκόρ των 52.6 δις δολαρίων πέρυσι. Η Fernández έχει αξιοποιήσει τα αποθεματικά κατά τα τελευταία τρία χρόνια για να κάνει πληρωμές του χρέους.

Η ανάπτυξη της Αργεντινής ήρθε με έναν ετήσιο πληθωρισμό, που οι οικονομολόγοι συμπεριλαμβανομένων των πρώην κεντρικών τραπεζιτών Alfonso Prat-Gay και Martin Redrado, λένε ότι είναι πάνω από 20% σήμερα, περισσότερο από το διπλάσιο του 9,7% που δίνει η κυβέρνηση. Ο δείκτης MHP της Standard & Poors αξιολογεί την χώρα με Β, την χαμηλότερη μεταξύ της Ομάδας των 20 μεγαλύτερων βιομηχανικών και αναδυόμενων οικονομιών.

Οι Dart και Singer λένε οτι Αργεντινή τους οφείλει τουλάχιστον $ 2 δισ. ευρώ απο τα επενδυτικά κεφάλαια που διαχειρίζονται. Το 2000, το fund του Singer, Elliott Management πληρώθηκε περίπου 58 εκ. δολάρια από το Περού για διακανονισμό σε μια δίκη σχετικά με αθέτηση εξόφλησης, αφότου ένα ευρωπαϊκό δικαστήριο εξέδωσε διαταγή που προέτρεπε την χώρα να σταματήσει μια πληρωμή ομολόγου.


Η τελευταία απόφαση του Griesa έλεγε ότι η Αργεντινή χρειάζεται να καταβάλει τόκους υπερημερίας στους κατόχους παλιών ομολόγων όπως ο Dart και ο Singer αν ήθελε να συνεχίσει την πληρωμή τόκων στους επενδυτές οι οποίοι έχουν αποδεχθεί τα νέα ομόλογα. Η Αργεντινή γρήγορα άσκησε έφεση, το οποίο σημαίνει ότι οι πληρωμές των νέων ομολογιούχων θα προχωρήσουν όπως έχει προγραμματιστεί αυτό το μήνα, δήλωσε ο Lorenzino.

Ότι ο Singer και ο Dart δεν έχουν καταφέρει να εισπράξουν τίποτα από την Αργεντινή, ακόμη κι αν έχουν κερδίσει δικαστικές αποφάσεις μπορεί να ήταν ένας λόγος που οι περισσότεροι ομολογιούχοι δέχθηκαν την προσφορά της αναδιάρθρωσης στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον πρώην Γραμματέα Οικονομικών της Αργεντινής Guillermo Nielsen.

«Η Ελλάδα ωφελείτε από το γεγονός ότι κανένα από τα ληστρικά funds δεν κατάφερε να αρπάξει τίποτα, τόσα χρόνια αφότου έκλεισαν οι ανταλλαγές ομολόγων”, λέει ο Nielsen. “Κανείς δεν θέλει να παίξει το παιχνίδι της δεκαετούς επίλυσης διαφορών.”
Το Συμπέρασμα: Η αθέτηση χρέους των 95 δισ. δολαρίων σε ομόλογα, έκανε κακό στην πιστοληπτική ικανότητα της Αργεντινής, αλλά όχι στην οικονομία της, η οποία αυξάνετα περίπου 7% ετησίως από το 2005.

Μετάφραση: LEFTeria-news


ΠΗΓΗ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Τα σπίτια είναι το άλλοθι. Στόχος είναι οι καταθέσεις. Κατάληξη το χάος;

Τα σπίτια είναι το άλλοθι. Στόχος είναι οι καταθέσεις. Κατάληξη το χάος;

«Θα καταρρεύσουν οι τράπεζες αν δεν απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί», δήλωσε ο Στουρνάρας.

Αφού έλαβαν πρόσφατα 38 δις για την ανακεφαλαιοποίησή τους και συνολικά 160 δις από τον… Αλογοσκούφη μέχρι σήμερα, οι ελληνικές τράπεζες (ουσιαστικά οι 4 “συστημικές”: Εθνική, Άλφα, Πειραιώς και Eurobank ) καταβροχθίζουν δισεκατομμύρια του ελληνικού δημοσίου, δηλ των φορολογουμένων, χωρίς τελειωμό. Προκειμένου να μην πτωχεύσουν και καταρρεύσει -δήθεν- το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Χωρίς να θίγονται οι μεγαλοεπιχειρηματίες με δάνεια άνω των 10 δις (Στην υγειά των κορόιδων… Ημών).

Μα η ελληνική αγορά είναι νεκρή εδώ και τρία χρόνια και οι τράπεζες δεν προσφέρουν τίποτε στην χρηματοδότησή της. Μήπως και αν πλειστηριασθούν σπίτια θα αναζωογονηθούν; Πώς; Ποιοί θα αγοράσουν τα σπίτια; Κανείς ούτε επενδύει ούτε ψωνίζει στην Ελλάδα σήμερα. Τα σπίτια είναι απαξιωμένα στο 40% της τιμής τους του 2010 και δεν πωλούνται ούτε για δείγμα. Αφού δεν υπάρχει ρευστότητα εγχωρίως, αφού κανείς ημεδαπός εμπιστεύεται τις κυβερνήσεις και την φορολογική πολιτική τους και αφού όποιοι αλλοδαποί ενδιαφέρονται είναι για πολύ μεγάλης τιμής κατοικίες που είναι σπάνιες και σπανιότατα πωλούνται. Ενώ ούτε το ΤΑΙΠΕΔ ( δηλ. η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας ) ευδοκιμεί και ο Στουρνάρας παραίτησε σήμερα τον διευθυντή του.

Και αν εκπλειστηριασθούν κατοικίες σε εταιρείες factoring ή τιτλοποιηθούν κατεσχημένες, οι τράπεζες δεν πρόκειται να εισπράξουν περισσότερα από 5~20% της αντικειμενικής τιμής του ακινήτου, οπότε και πάλι δεν λύνεται το πρόβλημα της εξυγίανσης των ισολογισμών τους και της παροχής ρευστότητας στην αγορά. Μάλιστα και με την επίκληση είτε του ανθρωπισμού είτε της επαπειλούμενης εξέγερσης ( φαντασιακής ή όχι ) και πολλοί κυβερνητικοί βουλευτές δεν πρόκειται να ψηφίσουν σχετική νομοθεσία. Οπότε προκύπτει το δίλημμα: είτε εκλογές και ( νέα ) ακυβερνησία ( ή ΣΥΡΙΖΑ που είναι ισοδύναμο ) είτε … ; Τι;

Προφανώς δεν απομένει παρά το κούρεμα των καταθέσεων.

Χωρίς να αποτραπεί η πτώχευση-κρατικοποίηση των τραπεζών. Για να ακολουθήσει η ανατροπή της τροϊκανής κατοχικής συγκυβέρνησης. Ίσως και η διάσπαση της Ευρωζώνης.

Μοιραίες είναι αυτές οι αλληλουχίες. Πρέπει να συνοδευτούν με ”Ταξίμ” ή “Ταχρίρ”;


πηγή

Πηγή:  RAMNOUSIA

Κι όμως, υπάρχει ΥΠΟΓΕΙΑ ΖΩΗ! Τι μας κρύβουν τελικά;;; (video)

Πρόσφατα βρέθηκε ένας χάρτης ηλικίας περίπου πέντε εκατομμύριων χρόνων που δείχνει ότι στο πλανήτης μας υπογείως υπάρχει ένα δίκτυο από σήραγγες μέσα από τις οποίες μπορεί να πάει κανείς σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Με το θέμα αυτό ο κόσμος ασχολήθηκε πολύ μετά το 1946, όταν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Ρίτσαρντ Sheyver είπε , ότι ήρθε επαφή με ξένους υπόγειους κατοίκους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πέρασε αρκετές εβδομάδες σε μια σήραγγα μαζί με αυτούς. Φυσικά, θα μπορούσε κανείς να μην πιστέψει τίποτα από αυτά που ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος.

Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν αυτά που λέει ο Ρίτσαρντ Sheyver όπως ο Πολωνός ερευνητής Yang Payenk.

 

Ο Yang λέει ότι στον πλανήτη μας στο εσωτερικό υπάρχει ένα δίκτυο από σήραγγες μέσω των οποίων μπορείτε να πάτε σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου.

Αυτές οι σήραγγες κυριολεκτικά είναι υαλωμενες κάτι που γίνεται μόνο με ανώτερη τεχνολογία κάτι σαν λέιζερ. Παρόμοιες σήραγγες έχουν βρεθεί στη Νότια Αυστραλία, τον Ισημερινό, τη Νέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα Payenka, σε αυτές τις υπόγειες λεωφόρους κυκλοφορούν UFO διασχίζοντας το εσωτερικό της Γης. Στη Νέα Ζηλανδία, ανθρακωρύχοι , «σκόνταψαν» επάνω σε δύο σήραγγες, αλλά τους διέταξαν να τσιμεντοποίησουν επειγόντως το εύρημα.

Κάτω σήραγγα που βρέθηκε το 1976 στα σύνορα του Ισημερινού και του Περού.


 

Μισό εκατομμύριο ευρώ, για τον Καψή και τους συνεργάτες του

Τα ποσά των 225.625 ευρώ για το 2013 και 451.250 ευρώ από το 2014 και μετά, θα καταβάλλει ο Έλληνας φορολογούμενος στον υφυπουργό για την Νέα Κρατική Τηλεόραση, Παντελή Καψή και τη στελέχωση του γραφείου του, όπως προκύπτει από το ΦΕΚ με ημερομηνία 14 Αυγούστου 2013 και με την υπογραφή του Αντώνη Σαμαρά.

Μάλιστα, για να συνδράμουν στο δύσκολο έργο του τον κ. Καψή, συνιστώνται δέκα θέσεις μετακλητών διοικητικών υπαλλήλων και πέντε ενιαίες θέσεις ειδικών συμβούλων και ειδικών συνεργατών.

Τελικά «λεφτά υπάρχουν» για την κυβέρνηση Σαμαρά και τους συνεργάτες της.

Διαβάστε το κείμενο των εργαζομένων της ΕΡΤ, στην ιστοσελίδα τους ertsocial:

Στη χώρα που οι χαμηλοσυνταξιούχοι παίρνουν γύρω στα 300-500 ευρώ, στη χώρα με το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, στη χώρα των κομμένων μισθών και δώρων, στη χώρα των 250.000 «κόκκινων» στεγαστικών δανείων, στη χώρα όπου… …τα μαγαζιά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, σ” αυτά που έχουν ήδη βάλει λουκέτο και σ” αυτά που θα βάλουν προσεχώς, στη χώρα που ένα μεγάλο μέρος του λαού τρώει σε συσσίτια της Εκκλησίας,στη χώρα που νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα γιατί δεν έχουν να το πληρώσουν, στη χώρα που ο λαός παγώνει το χειμώνα γιατί είναι ακριβό το πετρέλαιο, στη χώρα που αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα γιατί είναι ακριβή η βενζίνη και υψηλά τα τέλη κυκλοφορίας, στη χώρα που τέλος πάντων συμβαίνουν αυτά και άλλα πολλά και χειρότερα, πόσα λέτε πως παίρνει ο υπουργός που είναι αρμόδιος για τη Νέα Κρατική Τηλεόραση;

Κρατηθείτε: 451.250 ευρώ το χρόνο!!! Πρόκειται βεβαίως για τον «πολύ» Παντελή Καψή, πρώην του ΚΚΕ Εσωτερικού (στα νιάτα του), πρώην παπανδρεϊκό στις εποχές της δόξας του και νυν υπουργό της… δεξιάς συγκυβέρνησης. Κι όποιος αμφιβάλλει, ας διαβάσει το ΦΕΚ με ημερομηνία 14 Αυγούστου 2013 και με την υπογραφή του Σαμαρά (της «περικοπής δαπανών») φαρδιά-πλατιά από κάτω!

periodista

ΕΛΒO: Όταν οι άλλοι έκαναν ανάπτυξη, στην Ελλάδα αγόραζαν πολυθρόνες…


Είναι δυνατόν ο καθένας να παριστάνει τον πρωθυπουργό και τον υπουργό σε αυτή τη χώρα; Δεν βλέπει κανείς σας πόσο πιο φτηνοί και απο τα λάχανα είναι; Δεν βλέπετε ότι επι τέσσερα χρόνια γυαλίζουν μόνο με τον μουδιασμένο τους τις πολυθρόνες των υπουργείων χωρίς να παράγουν έργο;
Δεν βλέπετε ότι παρέδωσαν χωρίς δεύτερη σκέψη την εθνική κυριαρχία και δεν σέβονται το σύνταγμα; Κάγκελα έχουν βάλει έξω απο τη Βουλή, ότι πιο ρατσιστικό θα μπορούσαν να σκεφτούν για να σωθούν απο τα εγκλήματα που συνεχίζουν να κάνουν. Πώς ρε παιδιά βάλατε στο...
κοινοβούλιο ότι πιο άχρηστο και αντιπαραγωγικό υπάρχει στην Ελληνική κοινωνία; Μήπως δεν είναι αυτοί μλκες όπως τους λέτε αλλά είστε εσείς που τους βάλατε μέσα; Οι μισοί απο αυτούς δεν μπορούν να διαβάσουν ούτε εφημερίδα. Δεν το βλέπετε; Η Βουλή έχει γεμίσει με ανερμάτιστους και κακόηχους χλεχλέδες.

Το ΑΕΠ μειώνεται, η ύφεση αυξάνει ενώ οι βιομηχανίες που μπορούν να γίνουν παραγωγικές όπως η ΕΑΣ, η ΕΛΒΟ και η ΛΑΡΚΟ κλείνουν ή πωλούνται η μία μετά την άλλη. Ανάπτυξη χωρίς βιομηχανίες δεν γίνεται και η Ελλάδα ξεπουλάει τις υποδομές της. Το βασικό πρόβλημα σε αυτές τις εταιρείες είναι η έλλειψη και ο σχεδιασμός νέων προιόντων, η έλλειψη εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού, η ανυπαρξία R&D, και η παρουσία στα γρανάζια τους αριθμού μη παραγωγικών στελεχών.

Πρόσφατα στα ΜΜΕ της διαπλοκής, που πυκνά-συχνά δημιουργούν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα σωτηρίας και αναξιοπιστίας ή εξαφάνισης για όσους μπορούν να προσφέρουν (αναφέρομαι και σε μένα αυτή τη φορά) αναδείχτηκε σαν τεχνολογικό θέμα – και πράγματι σε αυτό έχουν δίκιο – η κατασκευή και λειτουργία ενός ηλεκτρικού λεωφορείου που φορτίζεται στο δρόμο χωρίς καλώδια, μέσω γραμμών μεταφοράς που είναι κάποια εκατοστά μέσα στο έδαφός του. Η ιδέα αυτή δεν είναι νέα αλλά στην Νότια Κορέα έγινε πράξη. Δέστε με προσοχή το video που ακολουθεί.



Λεωφορεία σαν αυτό έχουν αρχίσει να κατασκευάζοναι σε 2-3 χώρες της ΕΕ. Η αγορά συνεπώς είναι μεγάλη ενώ η αρχή μπορεί να εφαρμοστεί και σε ηλεκτρικά τραίνα και αλλού. Η ΕΛΒΟ έχει την εμπειρία να φτειάχνει απο χρόνια λεωφορεία και άλλα σχετικά.

Ένα τέτοιο project θα τις έδινε ζωή αλλά πώς να γίνει αυτό ευδιάκριτο, όταν στην ΕΛΒΟ διορίζονται άτομα χωρίς μεταπτυχιακό και στα ΕΑΣ γίνονται διευθυντές απόφοιτοι των σωμάτων ασφαλείας. Αυτά δεν είναι nomal και είναι αυτά που οδήγησαν και οδηγούν τη χώρα σε αποσύνθεση.


Mε τον Χατζηδάκη και τον Χρυσοχοίδη θα γίνει ανάπτυξη; Ο μεν πρώτος μοιράζει τα λεφτά του ΕΣΠΑ σε μη παραγωγικά σχήματα και σε άχρηστους δρόμους με διόδια για να περνούν transit τα προιόντα της COSCO, o δε δεύτερος θα προσλάβει μετανάστες αντί Ελλήνων με χαμηλότερα προφανώς ημερομίσθια και ηπιότερα εργατικά δικαιώματα στις εταιρείες του Εθνικού Εργολάβου.

Είναι Εθνικό έγκλημα η εκποίηση υποδομών μεγάλων διαστάσεων π.χ. Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ΔΕΚΟ, ΕΑΣ, ΕΛΒΟ κλπ. Μόνο πορομένοι, λαδωμένοι, Τουρκολάγνοι ή παραδομένοι θα έκαναν κάτι τέτοιο.

Αυτο το λεωφορείο της φωτογραφίας μπορούσε να φτειαχτεί στην ΕΛΒΟ και η εταιρεία να μη κλείσει. Και όποιος έχει αντίρρηση να μιλήσει σε εμένα όχι να γράψει γνώμες σε άλλα ιστολόγια που αναπαράγουν τις απόψεις μου και δεν μπορώ να απαντήσω. Εντάξει; Αυτά τα κόλπα η κυβέρνηση να τα χρησιμοποιεί σε αυτούς του επιπέδου της, δηλαδή της πίτσας και της φασολάδας…

Οι ηλεκτρικές μηχανές και οι ηλεκτρικές του μπαταρίες θα μπορούσαν να φτειάχνονται στα ΕΑΣ αντί να εισάγονται και αντί αυτά να κλείσουν ή αντί να αλλάξουν χέρια μετά απο εμφανώς προσχεδιασμένη επι χρόνια συνεχή απαξίωση και αντί πινακίου φακής.

Διόριζαν (και ακόμη διορίζουν) παντού καθαρίστριες και άσχετους ενώ έδιωχναν τους επιστήμονες που μορούσαν να αναπτύξουν ρεαλιστική και παραγωγική εφηρμοσμένη έρευνα, που να οδηγεί σε εξαγώγιμα προιόντα ή να αντικαθιστά εισαγόμενα.

Δεν ήθελαν να χρησιμοποιηθεί αυτή η έρευνα στη βιομηχανία, διότι στόχος και κρυφός στόχος ήταν πάντα η απαξίωση, το ξεπούλημα και η διάλυση της χώρας.


Το τελευταίο επίτευγμα της κυβέρνησης είναι οι επερχόμενοι αναπτυξιακοί πληστιριασμοί των εξοχικών κατοικιών ώστε να χτυπηθεί και ο εσωτερικός τουρισμός και οι δανειστές να πάρουν φιλέτα και να φανεί ότι προστατεύεται απο τη κυβέρνηση της Γκαγκαζιλάνδης η πρώτη κατοικία. Ο λαός στη κουταμάρα του…

Τη δυνατότητα κατασκευής τέτοιων λεωφορείων στην Ελλάδα δεν την “είδε” κανένας στα ΜΜΕ. Λογικό και αναμενόμενο, γιατί εγώ δεν είμαι ο καθένας ούτε κάνω προπαγάνδα ούτε τα παίρνω με δάνεια και διαφημίσεις απο τις τράπεζες ούτε είχα ποτέ μαγαζί με πίτσες πριν με κάνουν για την εξυπνάδα μου και τον υπάκουο χαρακτήρα μου “Πρωθυπουργό της πίτσας”. Και πίτσες να έκανα πάντως, θα τις έκανα καλύτερες απο αυτόν τον “Φακό Νυχτός” απο της Αμερικής το αλώνι που κράζει σαν τρομπόνι!

Στην Ελλάδα μόνο οι πρώην πιτσαδόροι και οι καθαριστές αποπάτων σαν τον ΓΑΠ έχουν μέλλον στην πολιτική και όχι μόνον. Ο π.Τούρκογλου τουλάχιστο έγινε υπουργός Εξωτερικών με την αξία του, έκανε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών επι Σημίτη, που έπιασε τόπο. Αθώωσε τους ενόχους απο το 2003 και μετά για τα επερχόμενα εγκλήματα, την ταχεία υπερχρέωση, τα CDS, το τραπεζομπούκωμα, την αέναη διατήρηση της χώρας σε καθεστώς χρεοκοπίας, τη γενοκτονία των Ελλήνων, την δορυφοροποίηση της χώρας στη Τουρκία, το μεταναστευτικό έγκλημα, την ολοκλήρωση της καταστροφής των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και την μπαχατσελοποίηση του πολιτεύματος. Φοβερός συνταγματολόγος και τραπεζοκρούστης ο πρώην Τούρκογλου. Στις ΗΠΑ οι εγκληματίες κυκλοφορούν με θωρακισμένα αυτοκίνητα στην Ελλάδα άλλοι.

Στη συνέχεια, θα σας παρουσιάσω με όσο πιο απλό και ανώδυνο τρόπο μπορώ τα επιπλέον που χρειάζονται στην κατασκευή ενός τέτοιου λεωφορείου, στα οποία η ΕΛΒΟ σίγουρα θα μπορούσε τεχνολογικά να ανταπεξέλθει με μια μικρή αναδόμηση και μια σχετική επένδυση, που όμως θα έπιανε τόπο. Θα έβρισκε δουλειά και ο Εθνικός εργολάβος! Φερίτες απο τη Κίνα δεν θα χρειαζόντουσαν. Θα δούλευε και η Χαλυβουργική που διευθύνει ένας καθ. της “αρχαίας” μεταλλουργίας, για το “νέας” θέλει δρόμο…Θα δούλευε και η Αλουμίνα. Αλλά θέλουμε να φτειάχνουν οι Γερμανοί μαγνητικά αόρατα υποβρύχια με Ελληνικά υλικά και να τους κάνουμε περισσότερο ανταγωνιστικούς απο εμάς ενισχύοντας συνέχεια τη βιομηχανία τους με φτηνές πηγές υλικών.

Δεν σας βλέπω καλά Κώτσοι μου. Οι Γερμανοί θέλουν να κάνουν την Ελλάδα Κίνα με φτηνά μεροκάματα και τους Έλληνες να ζούν σαν τους μετανάστες στη χώρα τους. Δικαίωμα τους αλλά κάποιοι στην Ελλάδα δεν σταματούν να υπογράφουν (κατά τη γνώμη μου παράνομα και αντισυνταγματικά) και αυτό μας αφορά όλους.

Περιγραφή της κατασκευής του λεωφορείου



Το λεωφορείο σχεδιάστηκε στη Νότια Κορέα και η έρευνα στη βελτιστοποίηση του συνεχίζεται. Το ΟΛΕV (On-line Electric Vehicle) αναπτύχθηκε απο την ΚΑIST σαν ένα νέο ηλεκτρικό όχημα μεταφοράς, του οποίου η βασική διαφορά με άλλα ηλεκτροδοτούμενα οχήματα π.χ. αυτοκίνητα και τραίνα οφείλεται στον τρόπο τροφοδότησης του με ηλεκτρική ενέργεια.

Πρόκειται για ένα σύστημα παράλληλων αγωγών που περνούν κάτω απο το έδαφος σε βάθος 20 περίπου εκατοστών και τα οποία μπορούν να μεταφέρουν 100 kW ισχύος μέσω ενός μαγνητικού κυκλώματος με φερίτη στο λεωφορείο (picup coil) για τη κίνησή του. Αν και η αρχική ιδέα είχε κυκλοφορήσει απο το 1970 το σύστημα της ΚΑIST έχει σχεδιαστεί νεότερα.


Στη φωτογραφία αριστερά φαίνεται η θέση των αγωγών στο έδαφος και η θέση του pickup coil στο κάτω μέρος του λεωφορείου.

Σημειώστε ότι με το τρόπο αυτό τροφοδοσίας το μέγεθος της μπαταρίας του οχήματος γίνεται πολύ μικρό ενώ αυτή αποκτά και περιορισμένη χρήση.

Το σύστημα μεταφοράς ισχύος (δεύτερη φωτογραφία) αποτελείται απο ένα αντιστοφέα που μετατρέπει τα συνήθη 60 Ηz των γραμμών παραγωγής με ένα inverter σε 20 kHz στις υπόγειες γραμμές μεταφοράς. Η μαγνητική ροή που οφείλεται στο ρεύμα της τάξης των 200-300 Αmperes, που κυκλοφοράει στις γραμμές μεταφοράς (χωρίς γείωση γύρω τους) με τη βοήθεια ενός μαγνητικού device (pickup coil) δημιουργεί ένα ρεύμα ίδιας συχνότητας στην έξοδό του που με ένα σύστημα πυκνωτών και ενός regulator μετατρέπεται σε συνεχές και φυλάσσεται πρός κατανάλωση στη μπαταρία. Ολο το σύστημα ελέγχεται φυσικά από ένα control system.

Η σχεδίαση του συστήματος περιέχει κάποια μυστικά αλλά δεν είναι τρομακτικά και σίγουρα η Κορεάτικη σχεδίαση μπορεί να διαφοροποιηθεί ή να γίνει καλύτερη σε πολλά θέματα, όπως στο θέμα της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης για το οποίο οι Κορεάτες κάνουν μια αξιοσημείωτη προσπάθεια.

¨Οπως βλέπετε μέχρι στιγμής το κατασκευαστικό πρόβλημα δεν θα ήταν κάτι σημαντικό για την ΕΛΒΟ αν είχε την κατάλληλη βοήθεια και αν οι ¨Ηλιοι του Μεσονυκτίου που ξέφυγαν σαν τις πορδές απο τα αλώνια των HΠΑ έδιναν σε ένα team απο μηχανικούς τα 500 εκ. ευρώ το χρόνο που διαθέτουν για την επαναλειτουργία της ΝΕΡΙΤ (περιμένω κάποιο να κάνει επερώτηση για το κόστος της όλης προσπάθειας στη Βουλή των &’$%&$’&%$).

Ξέρετε πόσα θα έκανε ένα team απο μηχανικούς για την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων προιόντων στην ΕΛΒΟ και την ΕΑΣ και τη ΛΑΡΚΟ με αυτά τα χρήματα;

Αντί σωστών επιλογών παντού προσελάμβαναν άχρηστους και καθαρίστριες και κατέστρεψαν και το Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ. Ακόμη και τώρα οργανογράμματα δεν υπάρχουν. Άρα ελπίαδα δεν υπάρχει.

Στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος ακουγόταν κάποτε ότι χρειαζόταν να προσληφθεί ένας θυρωρός και επειδή είχαν μαζευτεί πάρα πολλοί ήταν αδύνατο να τον προσλάβουν. Έτσι έκαναν μια ακόμη είσοδο, που πλέον δεν λειτουργεί…

Ενδιαφέρον έχει να δείτε και τον τρόπο κατασκευής του pickup-coil. Έχει γίνει δουλειά από τους Κορεάτες αλλά όλα αντιγράφονται και όλα μπορούν να σχεδιασθούν καλύτερα. Δεν μπορεί κανείς να βγάλει νέα προιόντα στην αγορά με Κορεάτικες πατέντες…



¨Οπως θα παρατηρήσετε, υπάρχουν δύο τρόποι σύξευξης και μεταφοράς της ενέργειας στα pickup coilς του λεωφορείου. Στον τρόπο (1) έχουμε δύο αγωγούς στο δρόμο ενώ στον τρόπο (2) έχουμε τέσσερις αγωγούς. Σε κάθε περιπτωση η γεωμετρία των picκup coilς είναι διαφορετική. Η επιλογή τους είναι ένα θέμα που δεν θα το συζητήσω.

Γενικά δεν είναι δύσκολο να σχεδιαστούν και να κατασκευαστούν. Χρειάζεται όμως θέληση, δουλειά και οργανόγραμμα.

Αυτό θα ήταν ένα project που θα έδινε ζωή στην ΕΛΒΟ αλλά και σε άλλες βιομηχανίες που ο Ήλιος του Μεσονυχτίου θέλει να ξεπουλήσει. Για τις άλλες εταιρείες θα είχα άλλα projects, όπως και για την ΕΛΒΟ. Ένα δεν αρκεί.

Αντί επιλόγου

Μάθετε να ξεχωρίζετε τους ανέντιμους απο τους έντιμους, τους τεμπέληδες απο τους εργατικούς και τους φαφλατάδες απο τους σοβαρούς. Μη δίνετε χρόνο σε ότι δεν αξίζει. Να επιλέγετε και να προωθείτε το καλύτερο χωρίς εξαιρέσεις. Να θυμάστε επίσης ότι τα λόγια δεν έχουν αξία. Μόνο οι υπογραφές και οι πράξεις μετράνε.

Tα άρθρα σαν αυτό πρέπει να αναδημοσιεύονται για να φανεί το τί λείπει απο τη χώρα και το τί δεν έγινε τόσα χρόνια. Και είναι άπειρα που δεν έχουν γίνει. Και είναι τρισεκατομμύρα αυτά που έχουν φαγωθεί και για τα οπoία η Ελληνική δικαιoσύνη δεν έχει τιμωρήσει κανένα.

Δεν μπορεί η απονομή της δικαιοσύνης να κλείνει τετραετίες και να μην απονέμεται ή για να μη απονέμεται. Οι Έλληνες δικαστές πληρώνονται πολύ ακριβά και δεν παράγουν έργο. Πσιτεύετε ότι μόνο ένα παραδικαστικό κύκλωμα υπήρξε; Εγώ όχι.
kerberos-hellas

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ” ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ!

ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΤΤΑΚΕΙΑ!
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ “ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ” ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΒΑΠΤΙΣΘΗΚΑΝ “ΘΥΜΑΤΑ ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ”!!
ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ YOUTUBE ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ/ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Τα αραβόφωνα ειδησεογραφικά Λιβάνου και Συρίας, αιφνιδιάστηκαν από τις τελευταίες καταγγελίες της αντιπολίτευσης για ρίψη χημικών στα προάστεια της Δαμασκού. Τα περισσότερα καταλήγουν ότι υπάρχει πλαστογράφηση του οπτικού υλικού που παρουσιάζεται ως αποδεικτικό για την δολοφονική επίθεση.
To ειδησεογραφικό ShamTimes θέτει τ’ αναπάντητα ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά με την φερόμενη επίθεση με χημικά στα περίχωρα της Δαμασκού που καταγγέλει η συριακή αντιπολίτευση :

  •   Πώς συναντήθηκαν όλα αυτά τα παιδιά σε μια περίοδο που δεν λειτουργούν τα σχολεία ούτε πραγματοποιούνται κάποιες συλλογικές δραστηριότητες;Και ιδίως που βρέθηκαν όλα αυτά τα παιδιά από κοινού συναθροισμένα σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως τομείς στρατιωτικών επιχειρήσεων;
  •   Που είναι οι γονείς ή οι συνοδοί τους να τα κλάψουν; Τα χημικά εισέβαλαν στα σπίτια και έπληξαν επιλεκτικά παιδιά ;
  • Η περιοχή που θεωρητικά δέχθηκε το χτύπημα απέχει μόλις 10΄από την έδρα διαμονής της Επιτροπής του ΟΗΕ. Μέχρι και ειδικός αναλυτής στο FRANCE 24 δήλωσε ότι μια τέτοια ενέργεια θα ισοδυναμούσε με πολιτική αυτοκτονία του Άσσαντ. Όχι μόνο δεν υπήρχε το έρισμα αλλά πολύ περισσότερο, υπήρχε το ισχυρό αντικίνητρο αυτό της παρουσίας του ΟΗΕ σχεδόν μέσα στην πληγείσα περιοχή.
  • Σύμφωνα με τη Συριακή Μετεωρολογική υπηρεσία η ταχύτητα του ανέμου στη Δαμασκό τη δεδομένη ημερομηνία κυμάνθηκε μεταξύ 23 και 25 χλμ.την ώρα. Μ’αυτήν την ταχύτητα σε τέτοιες καιρικές συνθήκες η χρήση χημικών όπλων θα είχε προκαλέσει τον θάνατο σε πολλούς κατοίκους των γύρω περιοχών. Κανείς απ’αυτούς που ζουν σε μια απόσταση εκατοντάδων μέτρων από εκεί δεν ισχυρίσθηκε ότι προσβλήθηκε από τα δηλητηριώδη αέρια.
  • Αυτή η εκστρατεία παραπληροφόρησης πέρασε σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ την ίδια ώρα που περέμεναν ερμητικά σιωπηλά για τη μεγαλύτερη θρησκευτικο-εθνοτική εκκαθάριση με εκατοντάδες θύματα στη Λαττάκεια.Τα θύματα έφεραν ακρωτηριασμό άκρων καιήταν αποκεφαλισμένα με γουαχαμπιτικό τρόπο. Οι νεώτερες πληροφορίες μιλούν για 300 νεκρούς.
  • Είναι σαφές ότι αν σκοτώθηκαν κάποια παιδιά, αυτό συνέβη πριν την υποτιθέμενη ρίψη. Πότε ,που ,και από ποιόν σκοτώθηκαν ; Αυτό είναι το καίριο ερώτημα που χρήζει απάντησης.
  • Οι serversτης εταιρείας YOUTUBE δημοσίευσαν και ανήρτησαν όλα τα επίμαχα βίντεο στις 20/08/13 δηλαδή μια ολόκληρη ημέρα πριν από την διάπραξη της υποτιθέμενης ρίψης των χημικών. Μάλιστα ορισμένα σχόλια δημοσιεύθηκαν 19 ώρες πριν την καταγγελία. Πως εμφανίζονται τα θύματα πριν να πληγούν ;


Αυτά είναι τα links που δίνει το SHAMNEWS, για τις ετεροχρονισμένες αναρτήσεις στο YOUTUBE, όπου η ανάρτηση φέρει ημερομηνία δημοσίευσης 20/08/13, μια ημέρα πριν τις επιθέσεις :
http://youtu.be/L6B8wq1VXN0
http://youtu.be/VGOAmM1rN8s
http://youtu.be/PXwS4_E3OQE

Το αξιοπερίεργο είναι ότι αυτά διαδραματίζονται την ώρα ακριβώς της κηδείας των 300 νεκρών της Λαττάκειας που περιφρόνησε σύσσωμoς ο διεθνής τύπος. Ενώ υπήρχε σε εξέλιξη συνάντηση του υπουργού εξωτερικών της Ρωσίας Λαβρόφ με τον επικεφαλή των μυστικών υπηρεσιών της Σαουδικής Αραβίας Bandar Bin Sultan που του κατέθεσε αίτημα να σταματήσει η αποφασιστική επιχείρηση του συριακού στρατού στα περίχωρα της Δαμασκού. Και το πιο σημαντικό : σε απόσταση 4χλμ.από την γραμμή πυρός στην Αν.Γκούτα είναι το ξενοδοχείο « FourSeasons” όπου έχει καταλύσει η αποστολή του ΟΗΕ. Το Γενικό Επιτελείο του Στρατού καταγγέλει βρώμικο πόλεμο των ΜΜΕ. Ο ΟmranZoubi υπουργός πληροφοριών δηλώνει ότι μόνο η αντιπολίτευση έκανε χρήση χημικών, κάτι που στις 5 Μαίου αποδέχθηκε η Κάρλα Ντελ Πόντε.

Στο Euronews (21/08/13), ο Stephen Johnson ειδικός στα χημικά όπλα που εργάζεται στο Λονδίνο, εξέτασε ενδελεχώς τα βίντεο με τα φερόμενα θύματα. « Yπάρχουν σκηνές » , δήλωσε « που μοιάζουν κάπως σουρεαλιστικές σαν να παίζουν οι συμμετέχοντες σε έργο. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ψεύτικα αλλά σε κάθε περίπτωση ενσπείρει την αμφιβολία. Κάποια άτομα έχουν αφρό στο στόμα. Αυτός είναι λευκός και καθαρός και όχι πυκτός με αίμα και κιτρινωπός που όφειλε να είναι αν υπήρχαν εσωτερικά τραύματα. »
Το ShamTimes επίσης θεωρεί ότι το όλο γεγονός δεν είναι παρά η αντίδραση σε απόφαση του Πενταγώνου και του αμερικανού στρατηγού MartinE.Dempsey που δήλωσε ότι δεν θα σταλεί καμιά βοήθεια στην αντιπολίτευση αφού οι αντάρτες που μάχονται την κυβέρνηση Άσσαντ δεν θα υποστηρίζουν τα αμερικάνικα συμφέροντα αν πάρουν την εξουσία.
Το ανεξάρτητο γαλλικό δίκτυο Voltaire προυσιάζει όλο το αποδεικτικό υλικό και τα αδιάσειστα στοιχεία που φανερώνουν ότι όλα τα επίμαχα βίντεο αναρτήθηκαν στις 20/08/13 . Σ’αυτά προβάλονται εικόνες με παιδιά που μοιάζουν ναρκωμένα. Επίσης απουσιάζει παντελώς το σκηνικό επίσημων ή έστω στοιχειωδών ιατρικών εγκαταστάσεων. Αποτυπώνονται μόνο κάποια παραβάν. Ταυτοποιεί φωτογραφία που έχει δημοσιευθεί με θύματα των τοξικών με φωτογραφία είχαν δημοσιεύσει οι αδελφοί μουσουλμάνοι από Αίγυπτο. Δίνει αντίστοιχα link στο Youtube όπου η ημερομηνία ανάρτησης προηγείται αυτής των επιθέσεων :

http://youtu.be/fSvm8mDZyOY
http://youtu.be/sZuYpsZZTlc
http://youtu.be/6O-G9HQru_o
http://youtu.be/_dVgO6LPKpk




Το ίδιο δίκτυο υπενθυμίζει ότι το 2003 οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν αντίστοιχη κατηγορία κατά του Ιράκ για να εισβάλουν στο έδαφός του. Ο ColinPowell κουνούσε επιδεικτικά μια φιάλη γκαζιού στο Συμβούλιο Ασφαλείας και είχε προβάλει σε PowerPoint μοντάζ από εικόνες και βίντεο για να στηρίξει τις κατηγορίες. Μετά την ολοσχερή ισοπέδωση του Ιράκ αναγνώρισε ότι το υλικό ήταν πλαστό και ότι είχε παραπλανηθεί η διεθνής κοινότητα.
Tο NouvelObservateur (22/08/13) , αναρωτιέται υπαινικτικά : « Τελικά ποιός είναι ο απολογισμός των θυμάτων ; » Αναφέρει τις αντιφάσεις των αριθμών και όχι μόνο στα στοιχεία που προσκομίζουν στελέχη της αντιπολίτευσης :

  • Ο Σάμπρα μιλάει για 1.3ΟΟ νεκρούς από χημικά.
  • Ο Rami Abdel Rahmane που διαχειρίζεται το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που πρόσκειται στην αντιπολίτευση, μιλάει για 136 νεκρούς. Δεν επιβεβαιώνει την χρήση χημικών.

  • Ο ΟubaidalMoufti της Ένωσης των Συριακών Οργανώσεων για Ιατρική Βοήθεια που επίσης πρόσκειται στην αντιπολίτευση ισχυρίζεται ότι οι νεκροί είναι 1188, εκ των οποίων οι 540 από τα χημικά.

  • Ο εκπρόσωπος τύπου της Συριακής αντιπολίτευσης στο Παρίσι Fahadal Masri στο ΒFMTV έφτασε στο σημείο να μιλάει για 1.700. Δήλωσε επίσης ότι πολυάριθμοι ενήλικοι και παιδιά είναι σε κώμα και παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα.


Πόσο απέχει το 136 από το 1700 ; Πόσο απέχει η αλήθεια από το ψέμα ; Επίσης είναι πιθανό επειδή οι καταγγέλοντες δεν είχαν την αναμενόμενη άμεση αντίδραση από τη διεθνή κοινότητα άρχισαν κατά το γνωστό να φουσκώνουν νούμερα και γεγονότα.Ενώ αρχικά μιλούσαν για εικόνες με νεκρούς, όταν φάνηκε ότι τα παιδιά δεν ήταν ασάλευτα άρχισαν να μιλούν για αναπνευστικά προβλήματα.
Αλλά ποιοί είναι οι καταγγέλοντες ; Είναι απόλυτα ελεγχόμενης αξιοπιστίας.Είναι το πολιτικό σκέλος της Διεθνούς τρομοκρατίας τζιχαιστικού τύπου. Συνεργοί, συνένοχοι, υποθάλπτοντες φρικιαστικών εγκλημάτων πρωτόγνωρων για την ανθρωπότητα. Ακόμα και ο υπέρμαχος της συριακής ένοπλης αντιπολίτευσης, Υπ.Εξ. Laurent Fabius, παραδέχθηκε τηλεοπτικά ότι οι πηγές της πληροφόρησής του είναι ο Αχμάντ Ασσί Ζάρμπα, ο νεοεκλεγής πρόεδρος της αντιπολίτευσης, καταδικασμένος για υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών σε Σαουδική Αραβία και Συρία. Επί λέξει o Fabius ανέφερε, « αν αυτό είναι αλήθεια… », εκφράζοντας κι αυτός τις επιφυλάξεις του.
Σε επικοινωνία μας , χριστιανοί κάτοικοι Δαμασκού μας ενημέρωσαν ότι είναι αδύνατον να έχει γίνει τέτοια επίθεση και να μην το έχουν αντιληφθεί ούτε κατ4 ελάχιστον,αντίθετα μας επιβεβαίωσαν ότι γίνονται φοβερές μάχες για τον έλεγχο των προαστείων.

 http://olympia.gr/2013/08/23/damascus-chemical-attack-fraud/
το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/08/blog-post_23.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters