Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Q POST - Σιωπή πριν την καταιγίδα. ΤΙ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ;

Μικρή σημείωση (Δημοσίευση) και αντανάκλαση του ψηφιακού μας στρατιώτη QAnon Vahe Aghajanyan, Χάρη σε αυτόν.
Με την πρώτη ματιά, η φράση "Σιωπή πριν από την καταιγίδα" μπορεί να φαίνεται περίεργη για πολλούς, επειδή ο κόσμος δεν είναι σιωπηλός τώρα. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχουν δράσεις διαμαρτυρίας που διοργανώνονται από δολοφόνους, διάβολους, εκπροσώπους των καμπαναριών George Soros Διαμαρτυρίες που ξεκίνησαν μετά τη δολοφονία του George Floyd (που ήταν ο George Floyd και τι κρύβεται πίσω από) Αυτές οι διαδηλώσεις, βλ. στην προηγούμενη δημοσίευσή μου) είχαν στόχο να δημιουργήσουν μαζικές αναταραχές και εμφύλιο πόλεμο στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ή γιατί όχι, επίσης με έναν φόνο.

Κάτι πρόκειται να συμβεί στην Ιταλία (και στη Νότια Ευρώπη).

Μετάφραση με GOOGLE TRANSLATE
Ο Charles Gave αναλύει την κατάσταση για τις χώρες του νότου.
******
Από τον  Charles Gave  για το  Ινστιτούτο Ελευθεριών
Αφήστε τον αναγνώστη να εξετάσει το παρακάτω γραφικό.
Με μπλε χρώμα, έχουμε βιομηχανική παραγωγή στην Ιταλία, η οποία από 100 το 2000, τη στιγμή της άφιξης του ευρώ είναι σήμερα στο 58,6. Δηλαδή σε επίπεδο 1975.
Από το 2000, η ​​Ιταλία έχει χάσει το 41% ​​των βιομηχανικών της μηχανημάτων, ενώ η γερμανική βιομηχανική παραγωγή (την οποία δεν παρουσιάζω στο γράφημα) έχει αυξηθεί κατά 11% και η ανάπτυξη των δύο δεικτών βιομηχανικής παραγωγής ήταν ακριβώς το ίδιο για τη Γερμανία και την Ιταλία από το 1970 έως το 2000.
Ο λόγος για αυτήν την καταστροφή;
Κοιτάξτε τι συμβαίνει στην κόκκινη γραμμή, τη συναλλαγματική ισοτιμία μεταξύ Ιταλίας και Γερμανίας.
Καθώς οι Ιταλοί είναι διαφορετικοί από τους Γερμανούς, αναμφίβολα πιο δημιουργικοί αλλά λιγότερο καλά οργανωμένοι και ότι η διαχείριση του ιταλικού κράτους αφήνει κάτι που είναι επιθυμητό, ​​οι ιταλικές εταιρείες δεν το έκαναν, και πολύ καλά, μόνο επειδή το ιταλικό νόμισμα υποτιμούσε συνεχώς έναντι του γερμανικού νομίσματος, από 100 έως 1000 σε διάστημα 30 ετών.
Η μεταβλητή προσαρμογής για την αντιστάθμιση της κακής διαχείρισης του ιταλικού κράτους ήταν η συναλλαγματική ισοτιμία.
Αυτό το αέναο κίνημα υποτίμησης προστάτευε τους Ιταλούς επιχειρηματίες από τις αναταραχές των πολιτικών τους, των δημοσίων υπαλλήλων τους και της Μαφίας, οι οποίοι βασικά πληρώθηκαν σε λιρέτες ενώ αυτοί, οι επιχειρηματίες, πληρώθηκαν σε DM.
Για να το θέσουμε απλά και να καρικαταριστεί, οι επιχειρηματίες πληρώθηκαν σε DM και η διοικητική-πολιτική-εγκληματική μαφία αφαίρεσε τη σάρκα της στο Lire και επειδή αυτό το είδος μαφίας είναι σπάνια πολύ αποτελεσματικό, χρειάστηκε χρόνος για να αναπροσαρμοστούν οι τιμές του προς τα πάνω για ακολουθήστε τις υποτιμήσεις και όλα ήταν τέλεια στον καλύτερο κόσμο.
Αυτό φαίνεται στο δεύτερο γράφημα.
Από το 1978 έως το 2000, οι Ιταλοί επιχειρηματίες (που εκπροσωπούνται από το χρηματιστήριο του Χρηματιστηρίου του Μιλάνου) κερδίζουν διπλάσιο από τους τοπικούς ενοικιαστές (που αντιπροσωπεύονται από τη συνολική απόδοση ενός 10ετούς ιταλικού ομολόγου) και επομένως το σύστημα είναι ικανοποιητική, η ανάληψη κινδύνων αμείβεται. Η κόκκινη γραμμή αντιπροσωπεύει την αναλογία με την πάροδο του χρόνου αυτών των δύο επιστροφών, και πάλι βάσης 100 το 2000.
Από την άφιξη του ευρώ, υποστηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη μαφία των οποίων μίλησα πάνω από το οποίο είχε βέβαια έχουν συνδυαστεί με την μαφία των Βρυξελλών, η αναστροφή της τάσης: από το 2000, έχει  τρεις πιο κερδοφόρες  για γίνετε μισθωτής μέλος της μαφίας παρά επιχειρηματίας. Συνεπώς, η ανάληψη κινδύνων στην Ιταλία ήταν εντελώς ανόητη. Αυτό έχει νόημα. Βασικά, το ευρώ δημιουργήθηκε από μια μαφία που ενώνει Ευρωπαίους και εθνικούς αξιωματούχους για να μπορούν να πληρώνονται σε DM. Σε τελική ανάλυση, οι σχεδιαστές του ευρώ ήταν όλοι άνθρωποι που είχαν εργαστεί μόνο σε κρατικές δομές και που υπέφεραν πολύ από το να βλέπουν παιδιά πολύ λιγότερο προσόντα από αυτά να κερδίζουν περισσότερα από αυτά. Αυτό είναι ένα από τα σπάνια προβλήματα που κατάφεραν να λύσουν αυτοί οι άνθρωποι ...
Προς το παρόν, τίποτα νέο στην ανάλυσή σας δεν θα μου πει τον πιστό αναγνώστη.
Αυτό μας το λέτε εδώ και χρόνια, κάτι που είναι αλήθεια, αλλά όπως λέει πάντα ένας από τους φίλους μου: «στη ζωή, έχετε την επιλογή ανάμεσα να επαναλάβετε τον εαυτό σας ή να αντιπαθείτε τον εαυτό σας» και είμαι μάλλον σαν επαναλήπτης.
Αλλά ένα νέο φαινόμενο θα αναμφίβολα θα εμφανιστεί στην Ιταλία τους επόμενους μήνες, το οποίο θα προσπαθήσω να παρουσιάσω ως την  πλήρη εξαφάνιση επιχειρηματιών στην Ιταλία και στη Νότια Ευρώπη .
Έχοντας τρίψει τους ώμους με επιχειρηματίες όλη μου τη ζωή, θα πρέπει να περιγράψω λίγο το ψυχολογικό προφίλ αυτού του περίεργου ζώου.
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των χαρακτήρων είναι η εφευρετικότητα και η επιμονή. Θα αναπτύξουν θησαυρούς φαντασίας για να μπορούν να συνεχίσουν να πολεμούν μέρα με τη μέρα. Είναι λίγο σαν την Αυτοκρατορική Φρουρά στο Waterloo, «  πεθαίνουν (έχουν ένα από τα πιο σύντομα προσδόκιμα ζωής) αλλά δεν παραδίδονται  ».
Αυτό σημαίνει ότι όταν πεθάνουν, είναι σε πλήθος, όλα επηρεάζονται από τον ίδιο κατακλυσμό.
  • Είχαμε ήδη ένα πρώτο κύμα θανάτων από το 2008 έως το 2012, όταν η ιταλική βιομηχανική παραγωγή μειώθηκε από 100 σε 75, ή -25%, σε λίγους μήνες, καταδικάστηκε σε θάνατο καθώς ήταν από τη μεγάλη οικονομική κρίση που σκότωσε όλους αυτούς που ήταν στο χρέος.
  • Μόλις συνέβη το δεύτερο κύμα, η βιομηχανική παραγωγή έχει ήδη μειωθεί κατά 32% στο πρόσφατο υψηλό της και δεν έχουμε ακόμη τα στοιχεία για το ΑΕΠ. Ένα μεγάλο μέρος των επιζώντων του πρώτου σφαγίου έπρεπε να εξαφανιστεί, καθώς αυτή τη φορά ήταν ο κύκλος εργασιών τους που εξαφανίστηκε εντελώς, ενώ τα ίδια κεφάλαιά τους ήταν χαμηλά και περιθώρια πολύ χαμηλά. Και θα δούμε τις επιπτώσεις αυτής της καταστροφής τους επόμενους μήνες, στην απασχόληση, τα φορολογικά έσοδα, την πολιτιστική ζωή, τις οικογένειες κ.λπ.
Αλλά αυτό που οι οικονομικοί παρατηρητές δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν είναι ότι η ικανότητα ενός έθνους να εξοφλήσει τα χρέη του εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από επιχειρηματίες που είναι οι μόνοι που δημιουργούν αγοραία αξία  .
Ωστόσο, το ευρώ, τα τελευταία είκοσι χρόνια, σκότωσε τη μεγάλη πλειονότητα των Ιταλών επιχειρηματιών (και των Γάλλων και των Ισπανών) και εκείνοι που παρέμειναν αναμφίβολα πεθαίνουν.
Είναι επομένως σχεδόν βέβαιο ότι η Ιταλία θα χρεοκοπήσει, δεδομένου ότι τα ιταλικά 10ετή επιτόκια είναι περίπου 2% ετησίως, οπότε το ονομαστικό ΑΕΠ θα μειωθεί τουλάχιστον από 4% σε 6% φέτος. Εάν δανείζεστε στο + 2% και ο πλούτος σας μειώνεται κατά 4% σε ένα έτος (αλλά στην πραγματικότητα κατά 8%, δεδομένου ότι ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να εξοφλήσει το χρέος, και μόνο το, και κερδίζει περίπου το 50% του ΑΕΠ), η καταστροφή σας περιμένει ... είναι μόνο θέμα χρόνου. Το ιταλικό χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ θα αυξηθεί από τουλάχιστον πενήντα τοις εκατό στο 180% του ΑΕΠ τα επόμενα πέντε χρόνια και το ίδιο θα συμβεί και για τη Γαλλία και την Ισπανία, που βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση.
Και έτσι, αντιμετωπίζουμε μια πολύ απλή εναλλακτική λύση:
  • Ή η Γερμανία εγγυάται όλα τα χρέη της Νότιας Ευρώπης, τα οποία απαγορεύει το Σύνταγμά της και τα οποία σε κάθε περίπτωση είναι πολύ μεγάλα για αυτήν
  • Ή το ευρώ εκρήγνυται και εξαφανίζεται.
Απάντηση στα τέλη Αυγούστου, όταν η Bundesbank αναφέρει στο Γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο. Και για το νέο γαλλο-γερμανικό σχέδιο, είναι φυσικά πρόσωπο με πρόσωπο και το οποίο όλοι γνωρίζουν ότι είναι σκουπίδια.
συμπέρασμα
Κρατήστε εισιτήρια πριν από τα τέλη Αυγούστου, δεν ξέρετε ποτέ.
Εάν το ευρώ εξαφανιστεί, όλα τα τραπεζογραμμάτια ευρώ ενδέχεται να μην είναι "ίδια". Ενα Γερμανικό πενήντα ευρώ είναι πιθανό να αξίζει περισσότερο από ενα Ελληνικό πενήντα ευρώ. Γι 'αυτό και σας δίνω παρακάτω και για όλους τους πρακτικούς σκοπούς τη χώρα που εξέδωσε το τραπεζογραμμάτιο σας σε ευρώ, την πρώτη επιστολή που σας δίνει τη χώρα προέλευσης και επομένως όπου αυτό το τραπεζογραμμάτιο θα είναι νόμιμο χρήμα και μπορεί να ανταλλαχθεί με το νέο εθνικό νόμισμα σε καλή στιγμή.
L - Φινλανδία
Β - Αυστρία
R - Λουξεμβούργο
S - Ιταλία
T - Ιρλανδία
Y - Ελλάδα
M - Πορτογαλία
P - Κάτω Χώρες
U - Γαλλία
V - Ισπανία
X - Γερμανία
Z - Βέλγιο
Εγώ, τείνω να κάνω τα αποθεματικά των νομισμάτων μου με L, A, N, R, P, X. Και να χρησιμοποιήσω τα νομίσματα που ξεκινούν με S, M, U, V για να με κάνουν αποθεματικά ζάχαρης, ζυμαρικών, σοκολάτα, κουτιά σαρδέλας και ρύζι. Χρησιμοποιήστε λοιπόν τα λανθασμένα εισιτήρια για ψώνια και κρατήστε τα καλά στο στρώμα σας. Όπως λέει ο παλαιότερος οικονομικός νόμος, γνωστός ως νόμος του Γκρέσαμ: Τα  κακά χρήματα βγάζουν καλά χρήματα. Και καθώς ενδέχεται να υπάρχουν πολλά κακά νομίσματα στην Ευρώπη σύντομα ...

Ανακάλυψη ενός «στρατοπέδου εμπορίας παιδιών» στην ιδιοκτησία ενός δωρητή του Ιδρύματος Κλίντον

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει ""If that fuckin bastard wins, we re all going to hang from nooses! You hetter fix this shit!" Hillary Clinton email to Donna Brazile, DNC Chair, October 17, 2016 1008"Claude LMP
Βετεράνοι και δεκάδες πολίτες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να μιλήσουν ενάντια σε αυτό που πιστεύουν ότι είναι ένα κρυφό στρατόπεδο διακίνησης παιδιών στο δάσος της Αριζόνα. Αυτή η κατασκήνωση βρίσκεται σε ιδιοκτησία που ανήκει στην The Cemex Construction Materials South, LLC., Δωρητής στο Ίδρυμα Clinton.

Το CEMEX και οι Κλίντον έχουν μια αρκετά κοινή ιστορία. Πρώτον, έλαβαν συμβόλαιο 7 εκατομμυρίων δολαρίων από την Clinton Global Initiative για την κατασκευή σπιτιών στην Αϊτή το 2012, σχεδόν δυόμισι χρόνια μετά τον σεισμό και ενώ η Χίλαρι ήταν υπουργός Εξωτερικών. .

Η χρεωκοπία της US Inc. οριστικοποιείται την Τετάρτη 17 Ιουνίου

Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα, κείμενο που λέει "ARMY"
Fabrice Descurninges
Η χρεωκοπία της US Inc. οριστικοποιείται την Τετάρτη 17 Ιουνίου
Την Πέμπτη 11 Ιουνίου, ο Τραμπ συμμορφώνεται με τα πρωτόκολλα διάδοσης νομισμάτων (RV) και η απελευθέρωση βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η απελευθέρωση θεωρήθηκε ′′ τεκμηριωμένο γεγονός ′′ την Πέμπτη 11 Ιουνίου, όταν ο Τραμπ και η ομάδα του παρουσίασαν τα στοιχεία της σύλληψης του Deep State σε Κινέζους Γηραιούς και έκαναν μια ομαλή ανακοίνωση, όπως ζήτησαν οι Κινέζοι πρεσβύτεροι.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ με τον ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΜΕΡΤΖΗ 17-06-2020


Τραμπ: Δεν Πρόκειται Να Ξανακλείσω Τη Χώρα

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες ότι η κυβέρνησή του δεν έχει σκοπό να ξανακλείσει επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες, παρότι πολλές πολιτείες καταγράφουν αύξηση των κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.

«Δεν πρόκειται να κλείσουμε τη χώρα ξανά. Δεν θα χρειαστεί να το κάνουμε αυτό», είπε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Αρκετά με την Αντι-Λευκή αφήγηση. Αξίζει να το δείτε


Ενεργοποιήστε τους υπότιτλους επιλέξτε ρυθμίσεις αυτόματη μετάφραση των υποτίτλων στα Ελληνικά.

BE A DREAMER

Ο μέσος όρος  της ανθρωπότητας βρίσκεται στην ηλικία ενός παιδιού 10 χρονών. Άλλος είναι μελετηρός, άλλος είναι όλη μέρα έξω και παίζει, άλλος έχει πρόβλημα συγκέντρωσης, άλλος δεν καταλαβαίνει τη διαίρεση, κάποιος είναι υπόδειγμα μαθητή και καμάρι των «γονιών» του, κάποιος είναι στο περιθώριο με την ταμπέλα ΔΕΠΥ, άλλος είναι κλεισμένος στον εαυτό του, άλλος μαθαίνει ξένες γλώσσες κι άλλος περιορίζεται στα «γαλλικά», μα όλοι έχουν κάτι κοινό: είναι παιδιά.

Η JFK Jr θα είναι ο πρώτος Πρόεδρος των ΗΠΑ που συμμορφώνονται με το NESARA !! (Και είναι Q!)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
Σας ευχαριστώ JFK Jr., για το ρόλο σας στη μείωση του βαθμού, το 20ετές σας σχέδιο να «πάει πίσω από τα παρασκήνια, το σχέδιό σας Q, τα ψίχουλα, το χιούμορ σας, την αδελφότητα και τη σύνδεσή σας με τον Δημιουργό. Θα είστε ένας καλός πρώτος πρόεδρος της Δημοκρατίας της NESARA, και παρόλο που άλλοι θα κληθούν να διεκδικήσουν το αξίωμά τους, είναι αρκετά σαφές ότι θα είστε πρωτοπόρος και θα κερδίσετε την αρχική περίοδο αποκατάστασης NESARA. Εάν το Q το διαβάσει και θέλει να απαντήσει, οι λέξεις που πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι: «Θείο», «Χριστός» ή «άγγελοι». 

Διεθνές Δίκτυο Διακίνησης Παιδικού Σεξ της Κλίντον:

Fabrice Descurninges
Είναι σαφές ότι το Βατικανό, η Χίλαρι Κλίντον, ο Τζωρτζ Σόρος, η βασίλισσα Ελισάβετ και ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν του Χόλιγουντ, μεταξύ άλλων ελίτ, έχουν τα χρήματα και την επιρροή για να αποφύγουν να ανταποκριθούν σε εγκλήματα παραγωγικής ικανότητας.

Οι ισχυροί και πλούσιοι άνθρωποι που μπόρεσαν να καλύψουν τον εαυτό τους δεν πρέπει να εκπλαγούν από εκείνους που ακολουθούν τις σατανικές δραστηριότητες του διεθνούς δικτύου παιδιών της παγκόσμιας ελίτ που λέγεται ότι είναι ασφαλείς.

Κωνσταντίνος Β’: Η βασιλεία στα 24, ο παραμυθένιος γάμος και το τούνελ που οδηγούσε τη Βουγιουκλάκη στο Τατόι


Ο Κωνσταντίνος Β΄ γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου του 1940 στα Ανάκτορα του Παλαιού Ψυχικού. Γονείς του ήταν ο πρίγκιπας Παύλος της Ελλάδας, αδελφός και διάδοχος του βασιλιά της Ελλάδας Γεωργίου Β΄, και η πριγκίπισσα της Ελλάδας, του Αννοβέρου, της Μεγάλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας Φρειδερίκη.

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ : ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ;;;

Μέχρι και πριν από λίγα χρόνια οι ειδικοί Θεωρούσαν ως επικίνδυνες για τον άνθρωπο τις ακτίνες χ,γ, ή τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου...

Σήμερα οι υποσταθμοί, οι περιοχικοί μετασχηματιστές, οι γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικἡς ενέργειας της ΔΕΗ και οποιαδήποτε συσκευή (ηλεκτρική), ακόμη και η απλούστερη που έχουμε στο σπίτι μας "ενοχοποιείται" για επικίνδυνες επιδράσεις στην υγεία, ακριβώς επειδή παράγει ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Έλεγχος της σύλληψης της Άνγκελα Μέρκελ (σε κατ ' οίκον περιορισμό, σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοFabrice Descurninges
Το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιουνίου, ξεκίνησε επίσης κύμα υψηλού επιπέδου Deep State, συμπεριλαμβανομένου του κατ ' οίκον περιορισμού της Γερμανίδας Αγγέλας Μέρκελ.

Αυτές οι υψηλού επιπέδου συλλήψεις έχουν υποσχεθεί στους Γηραιούς ως προϋπόθεση για την επαναξιολόγηση νομισμάτων (RV) που θα πραγματοποιηθεί την περασμένη Πέμπτη 11 Ιουνίου

Οι επιθέσεις DDOS (άρνηση υπηρεσίας) που έπληξαν αμερικανικά τηλεπικοινωνιακά δίκτυα το απόγευμα Δευτέρα 15 Ιουνίου αποτελούν μέρος μιας σύλληψης παρασκηνίων υψηλού επιπέδου Deep State.

Αυτές οι συλλήψεις γίνονται σε άλλο μέρος του κόσμου.

Έλεγχος της σύλληψης της Άνγκελα Μέρκελ (σε κατ ' οίκον περιορισμό, σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν).

Αυτό δείχνει το υψηλότερο επίπεδο σύλληψης που σχετίζεται με το Βαθύ Κράτος σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, καθώς η οριστικοποίηση της Επαναξιολόγησης Νομισμάτων (RV) πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή.

Ο Πρόεδρος Τραμπ διέταξε το Πεντάγωνο να αναπτύξει σχέδια για την απομάκρυνση όλων των αμερικανικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν πριν από την ημέρα των εκλογών της 3 ης Νοεμβρίου
Ο πρόεδρος Τραμπ δήλωσε τη δέσμευσή του στο Ιράκ να απομακρύνει αμερικανικά στρατεύματα από τη χώρα τους.
Ο πρόεδρος Τραμπ διέταξε την απομάκρυνση 9500 Αμερικανών στρατιωτών από τη Γερμανία.
Όλα αυτά ακολούθησε ο Πρόεδρος Τραμπ ο οποίος διέταξε το Πεντάγωνο στις 8 Ιουνίου να δημοσιεύσει δημοσίως τις πραγματικές αιτίες των πολέμων που προκάλεσε το καθεστώς Μπους-Τσένι-Ομπάμα-Κλίντον · ατελείωτοι πόλεμοι από σχεδόν 20 χρόνια, οι οποίοι ξεκίνησαν στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 (9/11), γεγονός που έδειξε ότι είχαν σκοτωθεί 7048 Αμερικανοί στρατιώτες και ένας εκπληκτικός αριθμός 53241 από αυτούς τραυματίστηκε - γεγονός που στη συνέχεια έκανε Στρατιωτικό Στρατηγό των ΗΠΑ - περισσότερο αφοσιωμένους στο Οι δημοκρατικοί σοσιαλιστές και η παγκόσμια ατζέντα τους - μπήκαν στο ′′ πραξικόπημα ′′ κατά του Προέδρου Τραμπ.

Από συνολικά 176 σφραγισμένες κατηγορίες, 20 άρθηκαν, που σημαίνει σύλληψη.
Δεν υπάρχει λόγος ανθρώπων για κάθε πράξη χρέωσης.
Θα μπορούσε να υπάρξει αρκετή σύλληψη για μία μόνο κατηγορία.

Judy Byington

Ο Barr ρίχνει το σφυρί σε τέσσερις δολοφόνους παιδιών, διατάζει ημερομηνίες εκτέλεσης.


Ο γενικός εισαγγελέας william barr διέταξε εκτελέσεις κρατουμένων που έχουν καταδικαστεί για δολοφονία και βιασμό παιδιών Ο Γενικός Εισαγγελέας William Barr διέταξε τις ημερομηνίες εκτέλεσης τεσσάρων τρόφιμων που καταδικάστηκαν για τη δολοφονία και τον βιασμό παιδιών.
Η προβλεπόμενη εκτέλεση θα είναι η πρώτη ομοσπονδιακή εκτέλεση από το 2003.
είπε ο κ. Barr σε δήλωσή του:

Παιδεραστία Χόλυγουντ, PizzaGate, βαμπιρισμός-κανιβαλισμός,σατανισμός. Aλκυόν Πλειάδες 66 Νέα Έκδοση


Η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη την κατάσταση στην οποία διερχόμαστε, αφού φαίνεται ότι δεν μας επηρεάζει τίποτα, ενώ οι σκοτεινές δυνάμεις που μας κυβερνούν ακολουθούν τα σχέδια τους, για να τελειώσουν με αυτόν τον πολιτισμό.

Και παρόλο που οι επικυρίαρχοι της παγκόσμιας εξουσίας θέλουν να εμφανίζονται ως μια ομάδα θετικών ανθρώπων, ευεργετικών και φιλάνθρωπων… το σκοτάδι μαζί με τις ανώτερες κοινωνικές τάξεις και τις οικογένειες που ασκούν επιρροή, δημιουργούν τα δίκτυα τους της παιδεραστίας, στην καθαρότερη μυστικότητα και απόκρυψη, γι΄ αυτό είναι πολύ σημαντικό να ανοίξετε τα μάτια σας στην πραγματικότητα…

ΑΚΕΦΑΛΗ, ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΧΑΟΥΣ ΚΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

BEN FULFORD 15/6/2020
(Από τη μεταφράστρια:
Η πρόθεσή μου είναι να μεταφέρω στον αναγνώστη – που δε γνωρίζει επαρκώς την αγγλική γλώσσα – μιαν άλλη οπτική των γεωπολιτικών παιχνιδιών/κινήσεων. Όσο πιο ευρεία είναι η εικόνα μας, τόσο περισσότερα ίσως καταλάβουμε. Δε συμφωνώ πάντα με τις απόψεις του συγκεκριμένου ρεπόρτερ, όπως επίσης γνωρίζω το ιστορικό συνεργασίας του με την «άρχουσα» τάξη. Δεν είναι κάτι που το κρύβει, άλλωστε. Κάντε τη δική σας έρευνα και αναζητήστε τις βαθύτερες αλήθειες σας!)

Η Αθήνα δεν είναι το παιχνιδάκι στα χέρια του Μπακογιάννη

Αποφάσισαν να κάνουν δώρο στον ανιψιό την Αθήνα να έχει να παίζει το πουλάκι μου κι αυτός αποφάσισε ότι στην πόλη θα κυκλοφορούμε με τις κοτσίδες ξέπλεκες, θα κάνουμε πατίνια και ποδήλατο. Δουλειές, επιχειρήσεις, άνθρωποι που τρέχουν από εδώ και από εκεί δεν υπάρχουν στην Αθήνα. Παιδούπολη είναι η Αθήνα για τα μυαλά του Μπακογιάννη, όχι πόλη με υπηρεσίες, κατοίκους και δουλειές.

Ελένη Παπαδοπούλου
Εκτός από τον Μπακογιάννη έχουμε και τους ξεβλαχεμένους, που έχουν δει ξένη πρωτεύουσα στο Happy Traveller και σου λένε "κι έξω έτσι κάνουν οι μπολιτισμένοι Ευρωπαίοι". Σε πόλεις εκατομμυρίων αγαπητοί ξεβλαχεμένοι, δεν κάνουν.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters