Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ- Akşener: Ο Ερντογάν μοιράζει όπλα σε πολίτες!

Έρχεται μεγάλη πολύ μεγάλη θύελλα στην Τουρκία μέχρι το καλοκαίρι και την διεξαγωγή εκλογών, και όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοικτά επηρεάζοντας σοβαρά και την Ελλάδα.

Η αρχηγός του εθνικιστικού Κόμματος M. Akşener ισχυρίζεται ότι Τούρκοι πολίτες εκπαιδεύονται και λαμβάνουν όπλα σε στρατόπεδα στην Τουρκία, ενόψει των επικείμενων εκλογών…οδηγώντας σε καταστάσεις εμφύλιου πολέμου το επόμενο διάστημα.

Η ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Της Μαίρης Καρρά 
Ένας ακόμα ημερολογιακός χρόνος μας αποχαιρέτησε, κάνοντας χώρο στον διάδοχό του. 
Ο χρόνος του 2017 έφυγε παίρνοντας μαζί του πολλά δυσάρεστα γεγονότα κι αφήνοντας  πίσω του τις δυσάρεστες συνέπειές του πάνω στην φυσική και ΕΘΝΙΚΗ μας επιβίωση. 
Στην διάρκειά του οι Ηγέτες έσπειραν ανέμους στον πλανήτη  ​ ​και το 2018 θα θερίσουν ΘΥΕΛΛΕΣ.  
Ο χρόνος είναι η ακαθόριστη κίνηση κάθε ύπαρξης και των γεγονότων στο παρελθόν, παρόν και μέλλον συνολικά.

2018 = 2!!! ΔΥΑΣ!!! ΕΤΟΣ 2ον ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ!!!

2018 = 2!!!  ΔΥΑΣ!!!
ΕΤΟΣ 2ον ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ!!!

ΔΥΑΣ! ΗΤΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΙ ΕΡΙΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΥΠΟ ΤΩΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ!
ΔΥΑΣ ! Η ΘΗΛΕΑ ΑΡΧΗ ΕΚΔΗΛΟΥΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΕΤΑΙ!
ΔΥΑΣ! ΗΤΙΣ ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΔΙΝΗΝ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΕΜΩ ΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ!
ΔΥΑΣ! ΗΤΙΣ ΚΑΙ ΑΤΑΞΙΑ ΚΕΚΛΗΤΑΙ! ΟΛΕΘΡΙΟΝ ΝΕΙΚΟΣ, ΚΑΡΔΙΑ ΑΙΜΑΣΣΟΥΣΑ!

ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΧΟΡΟΣ ΦΩΤΟΣ ΕΡΕΒΟΥΣ, ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΕΔΙΑ ΜΑΧΩΝ ΕΣΟΝΤΑΙ!

ΙΕΡΟΝ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΗΧΕΙ!
ΤΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΣΥΝ-ΚΑΛΕΙ!


-ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ! 
ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΥΠΕΡΒΑΣΙΝ ΤΩΝ ΕΓΩΪΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ!
ΙΠΠΕΥΣΑΤΕ ΗΝΙΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΣΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ!
ΙΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΑΣ ΡΟΜΦΑΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΖΩΟΥ ΠΥΡΟΣ !
ΔΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑΝ ΑΓΑΘΟΕΡΓΟΝ ΑΡΧΗΝ!
ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΣΑΝ ΟΨΙΝ ΑΓΝΗΝ!


ΟΙ ΝΕΟΙ ΗΛΙΟΙ ΘΕΟΙ ΑΝΑΔΥΟΝΤΑΙ!!!
ΕΚ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΑΝΑΓΕΝΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ!!!
ΕΚ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ Ο ΦΟΙΝΙΞ ΕΛΛΑΣ!!!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΕΥΓΑΡΑ

[10]. Μάλιστα δ´ οὗτος (Πυθαγόρας), ὡς ἔοικε, θαυμασθεὶς καὶ θαυμάσας τοὺς ἄνδρας ἀπεμιμήσατο τὸ συμβολικὸν αὐτῶν καὶ μυστηριῶδες ἀναμίξας αἰνίγμασι τὰ δόγματα· τῶν γὰρ καλουμένων ἱερογλυφικῶν γραμμάτων οὐθὲν ἀπολείπει τὰ πολλὰ τῶν Πυθαγορικῶν παραγγελμάτων, οἷόν ἐστι τὸ μὴ ’ἐσθίειν ἐπὶ δίφρου‘ μηδ´ ’ἐπὶ χοίνικος καθῆσθαι‘ μηδὲ ’φοίνικα φυτεύειν‘ μηδὲ ’πῦρ μαχαίρᾳ σκαλεύειν ἐν οἰκίᾳ.‘
Δοκῶ δ´ ἔγωγε καὶ τὸ τὴν μονάδα τοὺς ἄνδρας ὀνομάζειν Ἀπόλλωνα καὶ τὴν δυάδα Ἄρτεμιν, Ἀθηνᾶν δὲ τὴν ἑβδομάδα, Ποσειδῶνα δὲ τὸν πρῶτον κύβον ἐοικέναι τοῖς ἐπὶ τῶν ἱερῶν ἱδρυμένοις καὶ δρωμένοις νὴ Δία καὶ γραφομένοις. {ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Περί Ίσιδος και Οσίριδος}

ΕΡΜΗΝΕΙΑ: 

Μάλιστα ο Πυθαγόρας – όπως φαίνεται – αφού θαυμάστηκε και θαύμασε αυτούς τους άνδρες, μιμήθηκε τον συμβολισμό και τον μυστικισμό τους, αναμειγνύοντας τα δόγματά του με αινίγματα, αφού κανένα από τα καλούμενα ιερογλυφικά γράμματα δεν διαφέρει από τα πολλά πυθαγορικά παραγγέλματα, όπως είναι το «να μην τρως επάνω σε δίφρο», «να μην κάθεσαι επάνω σε χοίνικα», «να μην φυτεύεις φοίνικα», «να μην σκαλίζεις στην οικία σου το πυρ με μαχαίρι».
Εγώ τουλάχιστον πιστεύω ότι αυτοί οι άνδρες ονόμαζαν Απόλλωνα την μονάδα, Άρτεμη την δυάδα, Αθηνά την επτάδα, και Ποσειδώνα τον πρώτο κύβο, μιμούμενοι όσα ήταν καθιερωμένα και δρώμενα και – μα τον Δία – καταγεγραμμένα στα ιερά. {ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Περί Ίσιδος και Οσίριδος}
ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ ΜΟΥ:
2017 = 1!!!
ΕΤΟΣ ΕΝ!!!
ΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΝ ΤΗΣ ΑΡΧΟΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, ΗΤΙΣ ΑΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΟΥΤΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΝΕΑΣ ΓΡΑΦΑΣ!
Πηγή: 

Η Ανθρωπότητα τώρα έρχεται αντιμέτωπη με το τέλος της μαθητείας στο γήινο πεδίο όπως το ήξερε για 26.000 συνεχόμενα χρόνια


 

Το σύνθημα ακούγεται ήδη μέσα από την σύγκλιση των ενεργειών που κατέρχονται στη Γαία και μεταμορφώνουν σταδιακά το συχνοτικό πρότυπο των σωμάτων κάθε μορφής ζωής που έχει την δυνατότητα ν`αναβαθμιστεί.
Λίγο-πολύ, όλοι νιώθουμε το κάλεσμα της αλλαγής και ο καθένας το αποδέχεται στον βαθμό που έχει καλλιεργήσει το μυαλό του με ανώτερες ιδέες από τις παρωχημένες που το παλιό σύστημα τον είχε προγραμματίσει.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters