Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Η θεωρία της Κοίλης Γης και πώς σχετίζεται με την Ελλάδα

Ήταν το 1864 όταν ένας άνθρωπος με μεγάλη φαντασία, κάποιος Ιούλιος Βερν, θα έγραφε το «Ταξίδι στο κέντρο της Γης», το μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας με αυτόν τον καθηγητή ορυκτολογίας που φτάνει στο κέντρο του πλανήτη από τον κρατήρα ενός ηφαιστείου στην Ισλανδία.
Προφητικός ως συγγραφέας ο μεγάλος γάλλος οραματιστής, έχουν επαληθευτεί τόσα και τόσα τρελά σενάριά του, γιατί όχι κι αυτό λοιπόν;
Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε, έχει επιβεβαιωθεί κι αυτό! Όχι στ’ αλήθεια φυσικά, αλλά στο μυαλό των συνωμοσιολόγων που έχουν καταφέρει να σκαρώσουν κάτι ακόμα καλύτερο και από την αχαλίνωτη φαντασία του πρωτοπόρου Βερν.

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΝΑΓΟΥ ΣΤΟ << ΥΠΟΓΕΙΟ >> ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ!!!!!

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΝΑΓΟΥ ΣΤΟ << ΥΠΟΓΕΙΟ >> ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ!!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ!!!!
Hypogeum of Hal Saflieni in Paola – Malta

Για μένα αυτό το άρθρο είναι ένα άρθρο που αποδεικνύει ότι η θεωρία της μέσης γης δεν είναι θεωρία αλλά μια πραγματικότητα. Όπoιος νομίζει ότι μπορεί να ισχυριστεί το αντίθετο τον προκαλώ ανοιχτά να το αποδείξει. Είχα καιρό να γράψω για την μέση γη γιατί ασχολιόμουν με αλλά άρθρα, επανήλθα με ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που υπήρξαν στην ιστορία της μέση γης!!!!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters