Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Η Τουρκία επισήμως βάζει στο τραπέζι την ευθεία διεκδίκηση όχι απλών κυριαρχικών δικαιωμάτων αλλά και κυριαρχίας!

Ο νέος «διάλογος» στον οποίο ωθεί τώρα η Άγκυρα
Νίκος Μελέτης
Προτείνοντας... διάλογο στο νέο πλαίσιο που θέλει η ίδια να επιβάλει, η Τουρκία τελικά κλείνει τις πόρτες σε κάθε μορφή διαλόγου που θα μπορούσε να αποσυμπιέσει τις εντάσεις και να απομακρύνει ένα ενδεχόμενο θερμής αντιπαράθεσης.
Το τελευταίο διάστημα, τόσο ο Υπουργός Εξωτερικών Μ. Τσαβούσογλου όσο και ο Υπουργός Άμυνας Χ. Ακάρ, ο οποίος είναι σαφές ότι έχει το πάνω χέρι στη χάραξη και άσκηση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας ευρισκόμενος και στον στενό περίγυρο του Ταγίπ Ερντογάν, αναφέρονται διαρκώς στον «διάλογο» είτε με την Ελλάδα για τα «προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις τους» είτε με όλες τις χώρες της περιοχής, εκτός της Κύπρου, για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών στη Μεσόγειο.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Mitsotakis gate ! 12 06 2020


Εκτελεστική εντολή για τη δήμευση της περιουσίας ορισμένων ατόμων που συνδέονται με το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο


Ο Λευκός Οίκος δεν ήταν πάντοτε λευκός -Πώς και γιατί έβαψαν και ...
Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Από την εξουσία που μου έχει ανατεθεί ως Προέδρου από το Σύνταγμα και τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, συμπεριλαμβανομένου του Διεθνούς Νόμου για τις Οικονομικές Δυνάμεις Έκτακτης Ανάγκης (50 USC 1701 επ.) (IEEPA), του Εθνικού Νόμου περί Έκτακτης Ανάγκης (50 USC 1601.) (NEA), τμήμα 212 (στ) του νόμου περί μετανάστευσης και ιθαγένειας του 1952 (8 USC 1182 (f)) και τμήμα 301 του τίτλου 3, Κωδικός των Ηνωμένων Πολιτειών,

Αυγή ενός Νέου Κόσμου, Πτώση της Καβαλ. Σειρά Βίντεο Μέρη 1-10 με Περιλήψεις - Ο JFK Τζούνιορ Ζωντανός, Ελεύθερη Ενέργεια, Εμπορία ανθρώπων, Σατανικές Τελετές της Χειραγώγησης των Μέσων ενημέρωσης.

Το τέλος της Ιστορίας και η γέννηση ενός νέου κόσμου
Γενική επισκόπηση: 
Αυτό είναι το καλύτερο ντοκιμαντέρ για το κόκκινο χάπι ̒ από τις άσχημες αλήθειες για τον κόσμο μας και τους ανθρώπους που το τρέχουν που έχω δει εδώ και καιρό. 
Ο αφηγητής περιλαμβάνει πολλές πληροφορίες σε δέκα σχετικά σύντομα επεισόδια και προσφέρει πληροφορίες για το κίνημα QAnon. 
Εντυπωσιακές πληροφορίες για τους άγνωστους και μερικές εκπλήξεις ακόμη και για όσους γνωρίζουν το θέμα! Το Alert Reader παρέχει περιλήψεις όλων των διαθέσιμων βίντεο.

Εφιάλτης ο Μητσοτάκης στην Βουλή: Μονόδρομος η μισή δουλειά μισός μισθός – ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ; [ΒΙΝΤΕΟ]


Δεν είναι ένας μορφωμένος ηλίθιος που κάνει γκριμάτσες όπως ο Mr.Bean. 
Είναι ο αδίστακτος νεοφιλελεύθερος που φέρατε στην εξουσία.
Το αφελές αυτό προφίλ είναι κι αυτό μέρος της προπαγάνδας, για να χαλαρώσει τις άμυνες σας. Δεν θα ψηφίζατε κάποιον που μοιάζει με τον Ιβαν τον Τρομερό ή έναν Ούννο.

Όταν ο πρωθυπουργός μιας χώρας εξηγεί ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από την εκ περιτροπής εργασία, δηλαδή την ημιαπασχόληση, καταλαβαίνετε τι έρχεται;

Ο Τραμπ απαντά στον Μπάιντεν: Αν χάσω τις εκλογές θα ασχοληθώ με «άλλα πράγματα»


Ο Ντόναλντ Τραμπ με τα χέρια του ανοιχτά σε δημόσια ομιλία του
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως θα ασχοληθεί με άλλα πράγματα, εάν χάσει στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Οι δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ έρχονται αφότου ο Δημοκρατικός αντίπαλός του Τζο Μπάιντεν είπε πως ο Ρεπουμπλικανός ενδέχεται να «κλέψει» και να αρνηθεί να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο.


«Ασφαλώς, εάν δεν νικήσω, δεν θα νικήσω. Αυτό που εννοώ, ξέρετε, είναι ότι θα συνεχίσω και θα κάνω άλλα πράγματα», διαβεβαίωσε ο Τραμπ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox News Channel και προβλήθηκε σήμερα.

Εντείνεται η πολιτική κόντρα Ντόναλντ Τραμπ – Τζο Μπάιντεν

Ανατριχιαστική πρόταση :Η κυβέρνηση σχεδιάζει την «παρακολούθηση» του COVID-19 στα σχολεία



Τους γονείς που ανυπομονούν να ανοίξουν ξανά τα σχολεία το φθινόπωρο, τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Να σκεφτούν αν όντως θέλουν το παιδί τους να επιστρέψει σε ένα δημόσιο σχολείο, που θα μοιάζει με φυλακή περισσότερο από ότι στο παρελθόν.
Η κυβέρνηση θέλει μια συσκευή εντοπισμού (beacon tracker) πάνω σε κάθε παιδί, ώστε να μπορούν να παρακολουθούνται ανά πάσα στιγμή – για να αποτραπεί η διασπορά του COVID-19, φυσικά.

Ο Δένδιας παραχώρησε Κυριαρχικά Δικαιώματα στην Ιταλία.Ταπεινωτική συμφωνία και μήνυμα σε Τουρκία

Ο Ν. Δένδιας δεν είναι κανένα τυχαίο πρόσωπο. Είναι πολιτικός με συγκεκριμένο βιογραφικό και ιστορία. Είναι ο νέος ΥΠΕΞ ο οποίος το 2019 δεν μπορούσε να συγκρατηθεί όταν επισκέφθηκε την Ουάσινγκτον για να επιδώσει τα διαπιστευτήριά του, λίγες μόνο μέρες μετά τις εκλογές, σπεύδοντας να κάνει αναφορές σε «συνέργειες» και «συνεκμετάλλευση» του εθνικού μας πλούτου.

Αυτά είναι τα δείγματα γραφής του και αυτό το όραμά του για τη χώρα. Τα οποία προφανώς μοιράζεται με τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του. Πρόκειται για το ίδιο πολιτικό προσωπικό, το οποίο αν και είχε τις προ μηνών προειδοποιήσεις των αναλυτών, δεν έπραξε το παραμικρό για να σταματήσει το τουρκολιβυκό μνημόνιο.

ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί γονάτισαν φορώντας ενδυμασία αφρικανικής φυλής που εξασκούσε το δουλεμπόριο!

Θέλοντας να δείξουν πόσο καλοί άνθρωποι και αντιρατσιστές είναι, κορυφαίοι Δημοκρατικοί φόρεσαν ένα μαντίλι Kente και γονάτισαν για να τιμήσουν τον George Floyd τη Δευτέρα.
Congressional Democrats take a knee as they observe a nearly nine minute moment of silence for George Floyd at Emancipation Hall at the U.S. Capitol. https://t.co/JnqDlzMFDq pic.twitter.com/8CBdgtLUjz— ABC News (@ABC) June 8, 2020
Ενώ μερικοί στην αριστερά είπαν ότι η κίνηση αυτή χαρακτηρίζεται ως "cultural appropriation", τα πράγματα μπορεί να είναι ακόμη χειρότερο καθώς οι Δημοκρατικοί φόρεσαν ένα σύμβολο της οικογένειας Ashanti.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters