Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ο Βαρδινογιάννης εξαγόρασε το 50% του Alpha για 33 εκατομμύρια ευρώ – Η επίσημη ανακοίνωση

 
Ο Βαρδινογιάννης εξαγόρασε το 50% του Alpha για 33 εκατομμύρια ευρώ – Η επίσημη ανακοίνωση Η θυγατρική, κυπριακή εταιρεία της Motor Oil, Seilla Enterprises Limited απέκτησε το 50% του καναλιού
Στην εταιρεία Motor Oil του ομίλου Βαρδινογιάννη περνά και επισήμως το 50% των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Η θυγατρική, κυπριακή εταιρεία της Motor Oil, Seilla Enterprises Limited απέκτησε το 50% (συν δυο μετοχές) του καναλιού έναντι 33 εκατομμυρίων ευρώ.

«Πεδίο μάχης Αιγαίο»: 31 χρόνια η ΠΑ κατατροπώνει τους Τούρκους! Ασύλληπτος ο αριθμός των αναχαιτίσεων

52.225 αεροσκάφη των Τούρκων έχουν αντιμετωπιστεί από τα μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας, από το 1987, μέχρι και τον Σεπτέμβριο! 
Το νούμερο είναι ασύλληπτο και σίγουρα μοναδικό σ΄ όλο τον πλανήτη! 
Εξίσου εντυπωσιακοί είναι και οι αριθμοί που αποτυπώνουν την τουρκική επιθετικότητα σε παραβιάσεις, εμπλοκές και υπερπτήσεις. 

Οι πίνακες είναι από την παρουσίαση που έκανε το ΓΕΑ, με αφορμή τις εκδηλώσεις που θα γίνουν από τις 7 μέχρι τις 11 Νοεμβρίου, για τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Ήρθαν από την Σουηδία στην Κρήτη για να μάθουν Αρχαία Ελληνικά στην χώρα που η κυβέρνηση θέλει να τα καταργήσει. ΒΙΝΤΕΟ


Μαθητές από τη Σουηδία διδάσκονται αρχαία ελληνικά και ανταλλάσσουν εμπειρίες με Ηρακλειώτες μαθητές! Την περασμένη Τρίτη 24 Οκτωβρίου οι καθηγητές και οι μαθητές του Λυκείου Γουβών υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν καθηγητές και μαθητές από το σουηδικό σχολείο Visby Gymnasiet....

ΕΚΤΑΚΤΟ- Τουρκία: Αιτία πολέμου το «Οικόπεδο 7» – «Είναι δικό μας – Οι Ελληνες θα λάβουν σκληρή απάντηση»

Επανέλαβε το casus belli πριν λίγο η Άγκυρα καθώς όπως είπε οποιαδήποτε επέκταση των Εθνικών Χωρικών Υδάτων (ΕΧΥ) στα 12 ν.μ αλλά και το γεγονός πως το τεμάχιο 7 της Κυπριακής ΑΟΖ τους ανήκει(!) συνιστούν αιτία πολέμου!...
 Ο εκπρόσωπος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) του προέδρου Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ διεμήνυσε στην ελληνική πλευρά ότι εάν επιχειρήσει να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα, η Τουρκία θα δώσει σκληρή απάντηση.

ΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ....

ΟΙ  ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΤΡΙΤΟΥ) ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ,  ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ  ''ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ'' ΤΩΝ ''ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ''....

ΕΝΑΣ  ΑΔΙΑΚΟΠΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ  ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ''ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ''.....

"YOU ARE FAKE NEWS !" ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΑΘΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΧΥ...!!!


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ



Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters