Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ … ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες τους έδιωξε.
Ο Μιλτιάδης τον Μαραθώνα τους έδιωξε.
Ο Θεμιστοκλής στη Σαλαμίνα τους έδιωξε.
Ήταν και τότε εισβολείς.
Εμείς οι Νέο-Έλληνες, τόσο ανίκανοι είμαστε;;;
Εμείς τους διασώζουμε. Θέλουμε να καταλάβουν τη Πατρίδα μας. Διαταγή της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Τους παρέχουμε Ξενοδοχεία, Μοναστήρια, Σπίτια, και επιδόματα, για να ζήσουν, και να καταλάβουν τη Πατρίδα μας. Χιλιάδες από αυτούς είναι πράκτορες της Τουρκίας.

Θεσσαλονίκη: Θάβεται Για Να Προστατευθεί Ο Αρχαίος Ναός Της Αφροδίτης (ΒΙΝΤΕΟ)



Προσωρινή κατάχωση και εργασίες προστασίας και την ανάδειξης του αρχαίου ναού της Αφροδίτης του 6ου αιώνα π.Χ. στην πλατεία Αντιγονιδών, βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλόνικης. 

Ο μικρός "Παρθενώνας" της Θεσσαλονίκης όπως χαρακτηρίζεται, βρίσκεται ανάμεσα σε δύο οικοδομές στο κέντρο της πόλης, ενώ στο παρελθόν κινδύνεψε να γίνει πάρκινγκ ή οικοδομή. 

Σήμερα, μετά από προσπάθειες ετών λόγω γραφειοκρατίας και διαφωνιών, ξεκίνησαν οι εργασίες κατάχωσης του οικοπέδου, προκειμένου να προστατευτούν τα αρχαιολογικά ευρήματα από τα μηχανήματα που αναλάβουν τα έργα της αντιστήριξης.

ΝΤΡΟΠΗ!!! Κύριοι, Πάψτε Να Οδηγείτε Πολίτες Στον Θάνατο! Επιτέλους, Δώστε Ένα Τέλος Στο Δράμα Του Λαού, Μιλάμε Για Έλληνες!!! Και Εσείς Μ.Μ.Ε Τι Άλλο Κάνετε Πέρα Από Το Να Χαϊδεύετε Τα Αυτιά Τους Και Να Λαϊκίζετε;

Κύριοι δείτε τους αριθμούς, κανείς πλέον δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη του και τα δάνεια του! Πάψτε να αναφέρεστε σε δήθεν στρατηγικούς κακοπληρωτές και σε κουλτούρα πληρωμών, είναι θέμα ανέχειας και μόνο, δεν πρόκειται περί σκοπιμότητας. Είναι ντροπή για τον λαό μας να προσφεύγετε σ’ αυτούς τους χαρακτηρισμούς, πλέον ότι προσβάλετε τη νοημοσύνη μας γιατί όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι οι λόγοι αυτών των αναφορών σας!

Αυτά ...ΕΠΕΙΓΟΥΝ! (Άμ, πώς;)

Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν Τ Ω Σ !
ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ...
Στην ανακαίνιση των 320 διαμερισμάτων, που βρίσκονται στον δήμο Αθηναίων και στους Δήμους Ζωγράφου, Δάφνης, Αγίου Δημητρίου, Καλλιθέας, Βύρωνα, Αιγάλεω, Νέας Σμύρνης και Μοσχάτου–Ταύρου - Το κόστος των εργασιών αυτών αναμένεται να ξεπεράσει τα 100.000 ευρώ!

Πότε πρέπει να θεωρείται κάποιος τελείως νεκρός; - Οι επιστήμονες αλλάζουν τα δεδομένα

Εκατοντάδες γονίδια εξακολουθούν να εμφανίζουν σημάδια -και μάλιστα έντονης- δραστηριότητας δύο μέρες μετά τον θάνατο ενός ζωντανού οργανισμού, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Η ανακάλυψη αυτή μπορεί να έχει επιπτώσεις για τις μεταμοσχεύσεις οργάνων, τις εγκληματολογικές αναλύσεις για τον ακριβή προσδιορισμό της ώρας θανάτου,

Η «αρχηγός» μίλησε: Η βασίλισσα Ελισάβετ «αποκεφάλισε» τον πρίγκιπα Άντριου - Η σκληρή απόφαση του παλατιού

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει πάντα τον τελευταίο λόγο!

Κατευθείαν από το παλάτι του Μπάκιγχαμ φαίνεται ότι υπαγορεύτηκε η ανακοίνωση του πρίγκιπα Άντριου ότι αποσύρεται από τα δημόσια καθήκοντά του για την αναστάτωση που προκάλεσε στη βασιλική οικογένεια λόγω της σχέσης του με τον παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν, μετά και την καταστροφική συνέντευξή του στο BBC.

Μια πατέντα δισεκατομμυρίων: Ο Έλληνας που έβγαλε αμύθητα κέρδη στις ΗΠΑ με το μαλακό παγωτό του



Ο άνθρωπος που έδειξε στους Αμερικανούς τι εστί… παγωτό.

Το όνομα Θωμάς Καρβελάς μπορεί να μη λέει τίποτα στις ΗΠΑ, το αγγλιστί Tom Carvel όμως είναι πασίγνωστο. Για την ακρίβεια είναι συνώνυμο του παγωτού, ή καλύτερα της επανάστασης που έφερε στο παγωτό από τη δεκαετία του ’30 κι έπειτα ο Έλληνας ομογενής.

J.G. Herder: Για τη μοναδικότητα του φυλετικού υπόβαθρου των Ελλήνων


Ο Γερμανός φιλόσοφος J.G. Herder εκφράζεται με θαυμασμό για την αρχαία Ελλάδα και τον πολιτισμό της.

«Αν η Ελλάδα είχε κατοικηθεί από Κινέζους, η Ελλάδα μας δεν θα είχε υπάρξει ποτέ»

Εκρηξη και «εξαέρωση» του διαστημοπλοίου το Έλον Μασκ σε ζωντανή μετάδοση! (βίντεο)

Η δοκιμή του γιγαντιαίου διαστημόπλοιου «Starship» της διαστημικής εταιρείας του Ελον Μασκ, SpaceX, χαρακτηρίστηκε ως... καταστροφική καθώς ένα βίντεο που κατέγραψε την εν λόγω στιγμή, δείχνει την κεφαλή του πρωτότυπου πυραύλου να εκρήγνυται και τα συντρίμμια αυτού να διασκορπίζονται σε όλο το πεδίο της δοκιμής.

Η αμερικανική εταιρεία έχει χαρακτηρίσει το «Starship» ως σύστημα μεταφοράς του μέλλοντος για όλες τις χρήσεις.

ΕΚΤΑΚΤΟ : Οι ΗΠΑ Ενθαρρύνουν Μοιρασιά Στο Αιγαίο Με Την Τουρκία , Για Να Μη «Φύγει» Και Διαλύσει Το ΝΑΤΟ .

«Έρχεται» θερμό επεισόδιο το επόμενο 6αμηνο(;) για αφορμή , το οποίο , δε θα οδηγήσει σε σύρραξη , θα είναι όμως αρκετό . Το ύπουλο αυτό σχέδιο σε βάρος του Ελληνισμού που καιρό τώρα εξυφαίνεται , πρέπει  ¨σήμερα¨ να αναχαιτιστεί .

Προτείνουμε άμεση  σύσκεψη των πολιτικών Αρχηγών στην Ελλάδας ( ει το δυνατόν και με εκείνων της Κύπρου )  και τη σύσταση κοινού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας ( για να αποκτήσει έμμεσα η Κύπρος και Νατοϊκή ομπρέλα )

Γιατί δε φτιάχνονται εργοστάσια αυτοκινήτων στην Ελλάδα


Πρόσφατα ο υπουργός Ανάπτυξης αποκάλυψε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για τη μεaταφορά της μονάδας αυτοκινητοβιομηχανίας της Volkswagen από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Του Χάρη Φλουδόπουλου
Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση για πάγωμα της επένδυσης της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην Τουρκία εξαιτίας της στρατιωτικής επιχείρησης στη Συρία.

Τα παράνομα Μετέωρα με την κάλυψη του κράτους

Μια απίστευτη υπόθεση φέρνει στο φως πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη. Όπως προκύπτει, τα μοναστήρια στα Μετέωρα καταστρατηγούσαν την πολεοδομική, περιβαλλοντική και αρχαιολογική νομοθεσία, υπό την κάλυψη της τοπικής πολεοδομίας και της εφορείας αρχαιοτήτων που ακόμα κι όταν διαπίστωναν τις παρανομίες, καθυστερούσαν ή δεν επέβαλαν κυρώσεις. Ο Συνήγορος απέστειλε το πόρισμα στον εισαγγελέα, ζητώντας να ελεγχθούν οι υπάλληλοι που «κάλυπταν» τις παρανομίες των μοναστηριών.
Η ανάμειξη του Συνηγόρου ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, έπειτα από καταγγελίες για αυθαίρετες οικοδομικές εργασίες σε μονές, εκχέρσωση εκτάσεων, παράνομες εργασίες στο οδικό δίκτυο, διαρροή λυμάτων και απόρριψη αποβλήτων.

Ξεκίνησε η καταστροφή του “Αμαζόνιου της Ελλάδας”

Ξεκίνησε η καταστροφή του “Αμαζόνιου της Ελλάδας”Όλο το καλοκαίρι τα ΜΜΕ έπαιζαν σαν πρώτη είδηση τον Αμαζόνιο, τα δάση που καίγονταν, τις τεράστιες εκτάσεις που εκχερσώνονται, απειλώντας το οικοσύστημα και κατ’ επέκταση τον πολύτιμο  πνεύμονα του πλανήτη. 
Αλήθεια εμείς έχουμε  ποτέ σκεφτεί ποιος είναι ο “Αμαζόνιος” της Ελλάδας; 
Εκείνο το μέρος δηλαδή όπου δημιουργείται το σύνολο σχεδόν του νερού που χρησιμοποιούμε για ύδρευση και άρδευση και από τα δάση του παράγεται ο καθαρός αέρας που αναπνέουμε; 
Εκεί όπου η εκτατική κτηνοτροφία και η βιολογική γεωργία παράγουν τα αγνότερα προϊόντα της χώρας που γίνονται ανάρπαστα στο εξωτερικό;
Εκεί όπου η άγρια φύση έχει δημιουργήσει με την πάροδο των χιλιετιών, το δικό της σπάνιο και μοναδικό απόθεμα βιόσφαιρας; 

ΚΑΛΟΓΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΙΕΣ Σεξουαλικές τιμωρίες «εγκλημάτων» σε αγιογραφίες εκκλησιών και μοναστηριών της Ελλάδας


Όσο κι αν είναι κάποιος εξοικειωμένος με την ατεχνία, τις ανοησίες και τη νοσηρότητα στη χριστιανική αγιογραφία (βλ. συνδέσμους στο τέλος τού άρθρου), η συλλογή τού βιβλίου τού Στ. Τσιόδουλου: «Τιμωρία, η σκοτεινή όψη τής σεξουαλικότητας» (έκδ. «futura», Αθήνα, 2012), θα τον εκπλήξει δυσάρεστα, για μια ακόμα φορά. Πρόκειται για πλήθος έγχρωμων φωτογραφιών αγιογραφιών από εκκλησίες και μοναστήρια τής Ελλάδας με θέμα την τιμωρία σεξουαλικών «εγκλημάτων» και όχι μόνον, που ξεπερνάνε την όποια αρρωστημένη φαντασία.

MEΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ. ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ..... ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΑΧΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ .. 9


Γράφει ο Δρ Αθανάσιος Ε.Δρούγος

Η περιοχή της Θράκης από αρχαιοτάτων χρόνων θεωρείτο χώρος ζωτικής σημασίας για τους επίδοξους Ασιάτες επιδρομείς και εισβολείς, μιας και αποτελεί μιας πρώτης προγεφύρωμα στη μετέπειτα επέκτασή τους προς την Ευρώπη.

Πέρσες, Άραβες και Τούρκοι μέσα στο πέρασα των αιώνων βρέθηκαν στη θρακική γη, άλλοτε με θετικά και άλλοτε με αρνητικά γι αυτούς αποτελέσματα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters