Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Οι τράπεζες που ανακεφαλοποίησες εσύ …δανείζουν την «επένδυση» του Λάτση

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ της Lamda Development με ελληνικές και ξένες τράπεζες για την χορήγηση δανείων «μαμούθ» προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η «επένδυση» του Ελληνικού.
Η Lamda Development του Σπύρου Λάτση είναι μεγαλύτερος μέτοχος στην κοινοπραξία που έχει αναδειχθεί παραχωρησιούχος για το Ελληνικό, με την επωνυμία “Global Investment Group”. Στη διεθνή κοινοπραξία συμμετέχουν επίσης η Eagle Hills από το Άμπου Ντάμπι και της Fosun Group από την Κίνα.

Τα Υαλοποιημένα Κτίρια που Άφησαν Πίσω τους οι ΕΛ από τον Σείριο, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Σκωτία είναι μια χώρα που φιλοξενεί πολλές μυστηριώδεις ιστορίες αρχαίων όντων, για τα οποία λέγεται ότι κατοικούσαν κάποτε στα εκπληκτικά όμορφα υψίπεδα. Από τις νεράιδες μέχρι τα αρχαία τέρατα της θάλασσας.
Ωστόσο, πέρα από αυτές τις γνωστές ιστορίες, υπάρχει ένα σκωτσέζικο μυστήριο που, τα άφθονα στοιχεία που υπάρχουν γύρω του, οδηγούν κατευθείαν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για μία ακαθόριστη αρχαία τεχνολογία.

Η άλωση της Αθήνας: Επίσημα 1 στους 6 κατοίκους είναι λάθρο - Ανεπίσημα οι 4 στους 10!


Στοιχεία-σοκ για την πληθυσμιακή αλλοίωση της πρωτεύουσας της Ελλάδας και "καρδιάς" της χώρας, της Αθήνας, αποκαλύπτει επίσημη έρευνα της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας: 
Ενας στους έξι κατοίκους της Αθήνας, περίπου το 15% είναι ξένοι εκτός ΕΕ, πρώην λαθρομετανάστες οι οποίοι συμμετείχαν στην έρευνα και καταμετρήθηκαν!

Το τραγικό είναι ότι αυτό το ποσοστό προκύπτει από τους επίσημα καταμετρηθέντες ξένους.

ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ Ο HENRY KISSINGER


Στο περιβόλι της Παναγίας βρίσκεται σήμερα ο Henry Kissinger...

Μετά από την 3ημερη επίσκεψη του στην Ελλάδα, όπου διέμεινε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, αναχώρησε με ιδιωτικό αεροσκάφος νωρίς το πρωί με κατεύθυνση το Άγιο Όρος. Ναι μεν οι μετακινήσεις του παρουσιάζουν μεγάλη δυσκολία (96 ετών σε καροτσάκι) όμως η συνοδεία του – εκτός των 8 bodyguards – φροντίζουν για την ασφαλή και πάντα «εν κρυπτό» μετακινήσεων του.

H Ινδιάνικη φυλή των Cherokee μιλούσε Ελληνικά και κατάγονται από την Ανατολική Μεσόγειο!

Τρία δείγματα πετρογλυφικών βρέθηκαν στην Βόρεια Αμερική, όπου ερευνήθηκαν και αποδόθηκαν στο ότι είναι Ελληνικά. Η πέτρα Possum Creek Stone ανακαλύφθηκε από την Gloria Farley στην Oklahoma το 1970. Όπως εξηγεί η ίδια στην πέτρα απεικονίζεται ένας Έλληνας αθλητής επάνω σε βάθρο νίκης με επιγραφή που γράφει HO-NI-KA-SA η o nikasa (ο νικητής)
Η πέτρα Thruston Stone ερμηνεύεται ως μία ανάμιξη πολλών πολιτισμών οπως Ελληνικής, Τσερόκι, Ινδιάνικης, Αιγυπτιακής και Εβραίκης.

ΕΝΤΕΚΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ο Τζωρτζ Σόρος, ο μεγάλος σπόνσορας του τεράστιου κύματος των παράνομων μεταναστών που έρχονται κατά χιλιάδες καθημερινά από την Τουρκία, εκδηλώθηκε και φανερά χωρίς προσχήματα σε ανοιχτή συνέντευξη που έδωσε στην γειτονική χώρα.

Την ίδια ώρα που σε δημόσιες τελετές διάφοροι Ευρωπαίοι παράγοντες διαφημίζουν την αναχώρηση λίγων δεκάδων παράνομων μεταναστών από την Ελλάδα στην βόρειο Ευρώπη, ο μεγάλος αρχιτέκτονας της Νέας Τάξης, ο άνθρωπος που στηρίζει εδώ και χρόνια το κρατίδιο των Σκοπίων σε βάρος της Ελλάδας,

Παυλόπουλος σε ξένους μαθητές: Είστε το μέλλον και η ελπίδα του τόπου [εικόνες]


«ΠΑΡΩΝ» ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς και το κτιριακό συγκρότημα που στεγάζει το 108ο/170ο Δημοτικό και το 90ο/108ο Νηπιαγωγείο Σχολείο Αθηνών φόρεσε τα... γιορτινά του για να υποδεχτεί τους μαθητές, αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Εκεί, στα σχολεία των Κάτω Πατησίων ξεκινούν τα μαθήματα και για πολλά παιδιά που οι ρίζες τους βρίσκονται σε άλλες χώρες, άλλους πολιτισμούς, όμως ενώθηκαν στη νέα πατρίδα τους, την Ελλάδα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters